A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Zozo gyermeket irigylésre méltó! Magyon aranyos Vivien! Kép

Dancsi!
Te hol szülsz? Nekem is 8 hetem van hátra Kép Kép

Na megyek lefekszem!

Üdv: Rika

KépKép

KépKép
rika07

Zozo,
gyönyörűszép ez a pici lány!

Rika,
a klinikán
Vendég

Zozo! szerintem is csodaszép!!

Dancsi! Józsó is nagyon szép baba még mindig!

Enikö! Nekem is természetgyógyász mondta el vagyok zárodva de ö nem vállalt kezelést mert szerinte ezen nem tudott volna segiteni

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!Kép

Most meg MÉG nem tudok aludni...KépKép

ExiKép
Örülök, hogy jobban vagy!Kép
Én is kinlódom, fáj mindenem (izületek), és beton a hasam.Kép
Megfogadtam, hogy innentől kezdve tényleg nem csinálok semmit! Rendben van a lakás, kivasaltam mindent - szóval tiszta a lelkiismeretem!Kép

EnikőKép
Engem még nem hívtak, de gondolom a hétvége miatt!Kép
Igen, pont szopizáshoz gondoltam éjszakai fénynek, meg bízom benne, hogy Manóra is nyugtató hatással lesz!Kép

GiraKép
Gratula a fogacskákhoz!!Kép

BibiKép
Drukk-drukk!!Kép Mostmár tényleg lehet, hogy babázol!Kép
Nagyon várom a híreket!Kép

DancsiKép
Jozsó nagyon édes kispasi!!Kép

ZozoKép
Vivi pedig tündéri picilány!Kép

Most megyek, lehet, hajnalban megint jövök...Kép

Pusz!Kép
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Köszi!
még pár kép és megyek aludniKép
Kép
Kép
Vendég

Exi,
Örülök, hogy minden rendben, a Pocaklakó úgyis meghatározza, neki milyen helyzet a jó Kép

Zozo,
Gyönyörű a Pici lány és nagyon "fotogén" Kép Tudtál alukálni? Mennyit alszik Vivi?

Gira,
Gartula a fogacskákhoz, mi még mindig "csak" fogzunk, eredmény nincs, de van még időnk. Mondjuk, szavam nem lehet, mert nem nyűglődik különösebben.

Karmen,
Én nem is gondoltam, hogy ennyire telítettek a bölcsik. Anno jobb volt a szitu ezek szerint.Azt eddig is tudtam, hogy a kiválasztott sulihoz kellenek kapcsolatok, de hogy már a bölcsihez is szinte protkó kell, hogy bekerülhessen a Gyerkőc, nem semmi Kép És végül is hol van esély a bekerülésre?

Szilde,
A múltkor elfelejtettem írni, hogy lánynevekben egyforma az ízlésünk, ha lányunk lett volna akkor Hanna Robertának hívták volna (Apa Róbert, és Ádika második neve is az). Mizújs Nálatok bölcsi ügyben?

Enikő, Dancsi,
Mi Mam cumisüveget használtunk, használunk és nem vagyunk cumizavarosak(Jajjj, ez az anyai többesszám, szóval Mini nem tűnik cumizavarosnak, imádja és igényli a cicit). És Anyukám most mondta, hogy megdönöttem a "családi csúcsot" szoptatásban, a dédikig visszamenőleg. Három hónál tovább eddig senki nem tudott szopcsiztatni és gondolom, nem a technikával volt gond, mert az genetikusan csak nem öröklődik. Kép

Szép Napot Mindenkinek, megyek, egy kis hajnali vasalás-partira vagyok hivatalos Kép

Kata
pankata

Kata,
Jozsót simán felvették a Töltés utcai bölcsibe, mondjuk nekünk ez a körzetis is. Se protkó, se csúszkapénz, se könyörgés nem kellett. Ráadásul már tök későn, valamikor június elején jelentkeztünk.

Bár az is lehet, hgoy hatalmas mázlim volt.
Vendég

Kata,
hehe, én már túl vagyok a ma hajnali vasalás partin. Kép
Vendég

Zozo!

Nagyon szép a lánykád.

Ildi
tfildiko

Dancsi! nekem azt mondta a bölcsi itt hogy nincs körzetesités meg hogy fel kell venni aki itt lakik, csak annyi a megkötés most, hogy csak szegediejet lehet felvenni. Jó lett volna nekem is a "körzetes" de már nincs ilyen!!

Zozo! tényleg nagyon fotogén irigy vagyok kicsit hogy ilyen édes picibabád van!

Kata! én is ezt hallgattam, hogy ugysem tudok majd 3 hónapnál tovább szoptatni. Leget emiatt semakartam 1 évesen még elválasztani, amikor a család már felháborodott, igy 16 hósan döntöttem csak igy

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Én nem vagyok hajnali bagoly, vasalni sem szeretek. Kép De a babarucikat valszeg muszáj lesz...de talán addigra megváltozom. Végül is azzal gyorsan lehet végezni-gondolom én. Kép
Zozo, tényleg nagyon fotogén ez a lány, lehet, hogy modell lesz belőle?

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Csajok meddig szoktak bukósak lenni a babák? Viola már 10 hós lesz és még mindig sokat bukik. Szőnyeget kell cserélnünk, mert már telibehánytaKép. Bogi egyáltalán nem volt bukós!

Zozo: Tényleg gyönyörűséges a kislányod! Nagyon szép formás baba! Hogy álltok a mindennapokkal?

Kata: A Cam-ot nem próbáltam. Nekünk az Avent vált be nagyon! Még Violának se bújt ki a foga, már kezdek meőrülni a folyamatos nyöszörgéstől.... az apja azt mondta, hozza az üvegvágóját is felvágja az ínyét, hogy ki tudjon bújni a fogacskaKépKép (csak viccelt, kétségbeesésében)

Zituska: Nagyon kíváncsi vagyok Nektek hogy fog tetszeni a lámpaKép Írd meg feltétlenülKép

Szilde: Küldtem mélt!

Gira: Gratula a fogacskához!!

Bibi: Hírek????Kép

Eszteranyu: Hogy vagytok? Rég jelentkeztél. Kistesó?Kép

Szép napot!
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Dancsi,
Ádival nekünk is úgy volt,hogy válogathattam és gond nélkül felvették, én azért lepődtem meg azon, amit Karmen írt, de ahogy hallottam a volt bölcsinket, igazából lehet, hogy tényleg szerencséd is volt Kép

Karmen,
Szerencsére nekem nem kellett ezt hallgatnom, Anyukám csak viccesen megjegyezte a "rekordomat". Azért nagyon irigyellek, hogy ilyen sokáig tudtál szoptatni, én is azon vagyok, de majd meglátjuk Kép

Enikő,
Camot én sem, csak Mamot Kép Más az alakja, mint az Aventnek, olyan "összenyomott", de nálunk nagyon bejön Kép Hogy meddig bukós, azt nem tudom, mert Ádi egyáltalán nem volt az (igen "takarékos legény" volt), Mini pedig bukik rendesen (főleg az esti szopcsi után), de hát nektek van 4 és fél hó előnyötök Kép

Exi,
Hát ha valaki, akkor én úúútáltam vasalni, de tényleg megváltoztam. Most olyan jó hajnalban, amikor még senki sem zavar, durmolnak a Fiúk én meg nyugisan csinálhatom és közben jó kis gondolataim támadnak Kép

Pusz,
Kata
pankata

Nálunk pont az ellenkezőképp volt a szopis dolog. Anyukám 8 hónapos koromig szoptatott, és akkor is csak azért hagyta abba, mert az akkori szakmabeliek azt tartották helyesnek, ha 8 hós korára teljesen elválasztják a babát. Így amikor nekem gondjaim lettek a tej mennyiségével, akkor anyukám azt mondta, hogy a szoptatás sikeressége öröklődik, úgyhogy nem adhatom fel. Ez adott egy kis önbizalmat Kép

Gira
Vendég

Pankata!
Lánykám:Hanna KrisztinaKép
Hasonló az ízlésünk.Nekem egy volt osztálytársamat hívták Roberta Johannának,de az utóbbit csak közeli ismerősöknek árulta el.KépPedig mostanában újra divatba jön ez a név.
Esetleg következő bébi,ha lány lesz,majd Hanna lesz nálatok.Kép
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Enikő!
Neked is ment egy mél!
E.

szilde
Szeged

A bölcsihelyzet lehangoló.
Karmen!KépSzurkolok nagyon a megoldásért!Bizti mennél már dolgozni.Megértem.
Nekem még munka is kellene.Sajna óvónői állást nem látok.

Bár személyesen nem voltunk még,csak szóban érdeklődtem egy ismerőstől,aki elég jól ismeri a bölcsiket.
Azért még reménykedem.Hannának főleg a közösség miatt lenne jó.Egy gyerekvigyázó nem
ugyanaz.Amellett,hogy drága.

Újszegeden van valami hiper-szuper magánbölcsi napi 2000Ft-ért.KépNagyon jó,nagyon drága,és nagyon messze van.Kép
E.

szilde
Szeged

Ma délután 15 óra 50 perckor megszületett Bibi kisfia Losoncz Barnabás Tibor. 49 cm és 3340 grammal Kép.

13 órát vajudott, nagyon elfáradt, de sima hüvelyi szülése volt, mindketten jól vannak!!

Óriási gratula a Losonczi családnak!!!KépKépKép

E

ceniko
Szeged

Hurrá! Kép Sok boldogságot a Losoncz családnak Barnabáshoz! Kép

Melinda
30+4

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Gratulálok én is Bibiéknek!Sok boldogságot!
E.

szilde
Szeged

Nagy-nagy gratula Bibiéknek!!!!KépKépKép
Sok boldogságot, és sok-sok tejcit kívánok!!!KépKép

Zitus (aki éjjel megint nem aludt semmit...Kép)
36+2

Kép
Kép
zituska28

Bibiéknek nagyon gratulálok!

Ildi
tfildiko

Gratula Bibiéknek Kép

Zitus,
és napközben sikerül pihenned?

Szilde,
Nekem is van Johanna ismerősöm, és ő sem árulja el (második neve szintén) Kép És egyet értünk, a bölcsi egész más, nagyon szurkolok, hogy találjatok olyat, ami tetszik (és nem túl drága és nincs túl messze Kép)
Egyébként én is gondolkoztam magánbölcsin, de akkor tettem le róla, amikor a hölgy közölte, hogy egyrészt minden nap vigyem a Mazsolát (nekem nem kellett volna, csak heti két délelőtt), mert arra nem tud árat mondani (nem semmi szempont...)és, a kevencem: "Azért a Gyes-nek megfelelelő összeg a bölcsi, mert hogy tulajdonképpen Õ NEVELI A GYERMEKET". na, megköszöntem szépen az infókat.
Megjegyzem, ez NEM az újszegedi volt!!! Arról akkor még nem hallottam (lehet, nem is volt?).

Kata
pankata

Gratulálok Bibiéknek, a baba minden fájdalmat felejtet majd!!

Enikö! Nem refluxos? Mert Orsi miután elkezdtem hozzátáplálni már nem bukott pedig elötte naponta 3-4x is át kellett öltöznünk

Én 1 éve hallottam a Müller oviról (ahova 2 évesen már felveszik) hogy havi 20e ft.

Edit! én sem hittem találok munkát, amig nem lesz biztos nem is merem teljesen beleélni magam. Csak a bölcsi is összejöjjön. Holnap megint megy a keresés

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Nem refluxos a Viola. Voltunk még egész pici korában a gyerekkórházba hasi ultrahangon ez miatt! Nem értem mitől bukik. Olyan furcsa, mert van amikor napokig semmi, aztán meg egy hétig folymatosan (minden kaja után) hányKép Aztán 2 hétig megint semmi csak a sima büfi kaja után, aztán megint...ilyen periódikusan bukós! Hogy mitől függ arra még nem jöttem rá...

Van egy másik magánovi is (lehet h a Müller az, nem tudom a Kálvária sgt környékén van) oda járt egyik szomszédcsaj kisfia, és idén szeptembertől kivette mert 35 000 ftra emelték a havi díját!

E

ceniko
Szeged

Bibiéknek szívből gratulálok a pici fiúhoz! Kép
Vendég

KataKép

Melyik bölcsiben volt ilyen "fantasztikus" hozzáállás?? Ez durva...Kép

Próbálok pihenni napközben, de aludni akkor is csak 1-1-órát sikerül.
De nézzük pozitívan a dolgokat: legalább felkészülök a következő hónapok rövid éjszakáira!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Zitus,
Képzeld, én meg a harmadik trimeszterben rendszeresen felkeltem 3 órakor (hajnalban), kukorékoltam kicsit, aztán megpróbáltam visszapihenni, vagy sikerült vagy nem. Azt mondta akkor nekem egy ismerősöm, hogy akkor fog beindulni a szülés, figyeljem meg Kép Hát én nagyon koncentráltam, de igazából 2-kor mentünk be a Klinikára és 3.20-kor már megszületett Mini Kép Ami viszont tény, hogy Minike, amíg volt éjszakai szopcsi (illetve olyan hajnali...), azt szinte MINDIG 3 óra körül igényelte.
Tetszik a pozitív hozzállásod, sztem is "felkészül" a szervezeted a többszöri ébredésre Kép
Ezt a magánbölcsit annyira "nem reklámoznám", a Belvárosban volt egyébként.

Karmen, Enikő,
Igen, a Müller oviban 35000 Ft. a havi díj.

Üdv,
Kata
pankata

Sziasztok!
Gratula Bibiéknek, csak kitalálta Barnabás, hogy mikor kell kibújnia! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

KataKép

Én pedig rendszeresen 2 óra körül (+/- fél óra) ébredek először, aztán van, hogy óránként, van hogy 2 óránként! (és sajnos van, hogy egyáltalán nem tudok visszaaludniKép, de ez ritka)
Kíváncsi leszek Manó hogy jegyzi majd ezeket az ébredéseket - bár most rendszerint ő alszik ilyenkor, ritkán ébred velem! Legalábbis nem érzem, hogy mocorogna!

Ma megyünk 4D-re a Medicenterbe!Kép Kíváncsi vagyok, milyen lesz, még nem nagyon hallottam véleményt róla! A Czank csinálja - őt sem ismerem!
De mindegy, ez már csak mozi lesz!Kép

Pusz!
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Zitus,

Jaj, a 4D az nagyon jó, nekem majdnem mindig azt csinált a dokim, így külön nem mentünk, de azt hallottam, hogy ott nagyon jól csinálják. Én már akkor láttam, hogy a Bátyjára hasonlít Mini Kép
A Czank az, aki a tanácsadáson is van Kép

Visztek videokazettát vagy DVD-t? Ádika a mai napig szereti nézegetni, igaz, akkior még csak "hagyományos" volt.

Pusz
Kata
pankata

KataKép

Ki a dokid? Az tök jó lehetett, hogy csomószor láthattad 4D-n Minit!Kép
A 17. héten már voltunk a Megatoysban, ott tudtuk meg, hogy Botink lesz!Kép De akkor még olyan kis csontkollekció volt!Kép
Akkor DVD-t kértünk, szerintem most is azt fogunk!Kép (lehet vinni lemezt??)

Én nem a Czankhoz jártam tanácsadásra, hanem elvileg a Sárihoz, bár vele sem találkoztam soha, csa a pecsétjétvel!Kép

Majd dobok képet!Kép

TöbbiekKép, hol vagytok??

Pusz!
Z.

Kép
Kép
zituska28

Zitus, kérhetek beszámolót a MediCenterről? Ha eljön az ideje, szerintem mi is oda megyünk majd, de az az igazság, hogy még én sem hallottam semmit róla... Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Bibi, gratulálok a kisfiatokhoz! KépKép

Zozo! Édes a kicsilány! Kép

Zituska: Az én éjszakáim nagyon hasonlóak! Majdnem minden éjjel felkelek hajnalban és legtöbbször 2-3 órán keresztül nem tudok visszaaludni, de már az is többször előfordult, hogy lefeküdtem este 10 tájban és reggel 6-7ig forgolódtam, majd pár órára sikerült beájulnom. A nagy "nemalvások" hideg-melegfrontnál vannak. Nagyon fárasztó, de én is azt gondolom, hogy legalább felkészülök mire kibújik Déneske! Kép
Zsuzsi 31+3

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zitus,
Sztem csörrents rájuk és kérdezd meg, adnak-e lemezt, vagy vinned kell ? (Bár lehet, az árban benne van Kép) Én nem csak pecsétről ismerem a Sárit, nála szültem Kép
Akkor te nem jársz a "központi tanácsadóba"? Nem mintha én jártam volna, csak 1x voltam, a legvégén, az ucsó pecsétért. (Az előtte lévőket pedig a nyiregyi dokim adta, mert először úgy volt, hogy Mini is ott születik majd meg, de nem bántam meg, hogy váltottam Kép)

Kiváncsi vagyok a moziélményre Kép

üdv:
Kata
pankata

Exi,
Én csípem a Medicentert, a laborvizsgálatokat ott csináltattam meg, főként az időhiány miatt (végig dolgoztam és a Vasasos labor az min 2 délelőtt). Meg most is odamentünk Minivel csípő UH-ra. Soha nem kellett egy percet sem várni, nagyon rugalmasak és kedvesek voltak, egy barátnőmnek is sürgősen kellett egy spéci orvos és kerítettek neki már másnapra időpontot. Kétségtelen, meg kell fizetni, de vmit vmiért Kép

Kata
pankata

Zitus, erre én is rá akartam kérdezni. Vagy máshová jársz pecsétért??? Kép
Én most csütörtökön gyűjtöm be a második plecsnit, szerintem mire a 35 hétre érek, már nem lesz hely a kiskönyvemben. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

KataKép, ExiKép

A terhesdiagnosztikára jártam Benkovics Incihez tanácsadásra!Kép A Vasasban van ő is, csak nem kell felmenni a rendelőbe, hanem a bejárat mellett az utcáról nyíló harmadik ajtó! (Nyirati Ildikó rendelője is itt van)
Minden papírt ott kaptam, az Inci írt a kiskönyvembe, de a doki pecsétjét nyomta rá! Tehát a pöcsétjeim megvannak!Kép
UxiKép nekem pont az ucsó tanácsadáson telt be a kiskönyvem!Kép

ZsuzsiKép (sorstársam)
Dettó ugyanez a helyzet velem, kiegészítve azzal, hogy iszonyatosan zsibbad és hasogat a karom meg az ujjaim, és sokszor erre ébredek!Kép

Pusz!
Z.

Kép
Kép
zituska28

Kata,
Olyan fura, hogy sokatoknak ilyen rossz tapasztalata van a Vasasról, nekem még sosem kellett 5-10 percnél többet várnom a vérvételre, de az eredmény kiadásra sem.

KOrábban a Korondi utcába kellett járni, de itt megszűnt és be is voltam tojva, hogy órákat fogok ott tölteni, de nekem csak jó véleményem van róluk, sőt a "vércsapolók" is irtó kedvesek voltak mindig.

A védőnő az más, rájuk pipa vagyok. Bár a múltkor a fogadási idő előtt 30 perccel érkeztem és akkor már nem volt rajtam kívül senki sem a váróban.
Vendég

Így már érthető! Igaz, nem gondoltam volna, hogy létezik ilyen. Habár nekem Czankkal sincs bajom. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Dancsi, nekem nincs semmi bajom magával az intézménnyel sem.
Legutóbb vérvételen meg is voltam lepődve, mert fél nyolc előtt nem sokkal értem oda, és nyolc után pár perccel meg mentem is.
A védőnő engem időben behívott, max. 3-5 perc késéssel, de ez még elfogadható.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Hatalmas Gratula Bibinek!!!Kép

Zozo!
Tényleg nagyon szép a kicsi lány!!!Kép

Enikő!
Megyünk vissza term.gyógyászhoz, dec.8-án.Kíváncsi leszek!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Vérvétel téma: Ma kb. 50-55 percet vártam a Vasasban a vérvételre, pedig ott voltam 7-kor mikor kinyitottak. A papíromat az első 15 ember között beadtam, még el sem kezdték behívni az embereket. Előttem behívtak több olyan kismamát, aki kb. fél órával utánam érkezett (nem volt mindegyikük cukorterheléses). Legalább nekik nem kellett várni Kép, de nem értettem, az én papíromon is ott volt, hogy kismama vagyok, ráadásul veszélyeztetett terhes, nem is szabadna ennyit ücsörögnöm Kép. Nem értem a rendszert. 8 után jöttem el, akkor már betonkemény volt a hasam... Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi, hát ez az átlag. Nekem szerencsém volt! Kép
Szvsz egyáltalán nem nézik, hogy ki a cukorterheléses! Sőt, mikor én a klinikán voltam, és akkor csinálták, az egyik nőci közölte, hogy várjak még, mert ő nem vesz le tőlem annyi vért! Csak azt nem tudom, hogy akkor minek volt ott... Szerintem Te is hasonlóképp jártál, gondolom a Vasasban is van egy kiszemelt "áldozat", akire "rásózzák" a "problémásabb" kismamákat...
Bocs a sok idézőjelért, remélem, senkit nem sértek meg...

Ági és
KépKép
exdeus

Medicenterben milyen árak vannak?

Orsit felvették a Mihálytelki bölcsibe, bár már ott is létszám felett vannak. Jo nagy szobájuk van, 8 gyerek van egy csoportban és rengeteg játék. Az udvar füves, és hatalmas, van homokozo, házikó és volt kint 8-9 db 3 kerekü bicikli hogy mindenkinek jusson!! Egy kevés betonos rész is vanKép

Vérvételre én a Vasasban másfél órát vártam pedig látták terhes vagyok és szoltam is egy idö után! Azóta sem járok oda.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen! Gratulálok!
Mikor kezdtek?Nincs messze tőletek?Mennyi idő alatt értek oda?
E.

szilde
Szeged

Én őszintén megmondom, nem is kísérleteztem a Vasassal, miután csak olyan infókat hallottam, mint a legtöbben. Jó, én szerencsés is vagyok, mert pl. a cukorterhelést édesapám megcsinálta nekem (háziorvos, csak elég messze, de akkor úgy időzítettünk, hogy náluk legyünk, amikor ez esedékes volt). És bevallom, én el vagyok kényelmesedve, már ami az eü-et illeti, meg tényleg nem volt időm.

Karmen
Az árak nagyon változók, a labor pl. beutalóval 1500 ft. volt (vittem a dokitól kapott papíromat, ők megcsinálták, és csak az eredményért kellett visszamennem, sőt! nagyon korrektek voltak, mert az ucsó vérvételnél a doki elfelejtette ráírni a beutalóra a vércsoportot, ezért pár nap múlva visszamentem és akkor nem kellett fizetnem semmit, mert azt mondta a doktornő, hogy ez még az előzőhöz tartozik Kép)
A spéci vizsgálatok pedig 3000-6000-ig változnak (pl. a csipő UH 5800 pénz volt)

Nagyon jól hangzik ez a bölcsi! A gondozónénivel találkoztatok már?

Pusz:
Kata
pankata

Dancsi,
Igaz én csak egyszer voltam a védőnőknél a Vasaban, de nekem meg velük van jó tapasztalatom, azonnal adtak időpontot és nem is kellett max. 10 percet várnom és nagyon kedves is volt, aki velem foglalkozott Kép

Kata
pankata

Exi,

A védőnőnél Újszeged és a vidékiek egybe tartoznak és a vidékieket előbb behívják, mondván megy a buszuk.... Egyszer jó nagy balhét csináltam ebből, én voltam az első és nem akartak behívni, még le is toltak, hogy korán érkeztem, de időponot azt nem adnak, mert ugye a vidékiek úgysem tudnák tartani a busz miatt.

Én nagyon pipa vagyok a vasasos védőnőkre emiatt, a régi rendszer sokkal jobb volt. Nem is értem ezt az újat, kell járni a Vasasba, ott kapom a beutalókat, meg a pecséteket, és kell(ene) járni a Korondiba. De az ottani tök jó fej és kijár hozzánk. Mi a fenének kell 2 helyre menni?
Vendég

Edit! Busszal és sétával együtt 10 perc. Ez nem rosszKép Csak bele kell kalkulálni hogy a busz mikor jár, de arra másutt is lehet várni kell. Amugy jo mert ahogy kijövök a munkából ott a megálló. Febr. kezdek dolgozni, de megengegték, mivel beszoktatást nem tudok csinálni mert nincs hamarabb munkáltatóim, csak amikor dolgozok, hogy heti 3x 1 órára vigyem januártól. 100 ft/óra igaz.

Kata! igen ott volt, de éppen aludni mentek a gyerekek, igy vele nem tudtunk beszélni de én inkább a gyerekeket meg a környezetet figyeltem, igy itthon jöttem rá már meg sem ismerném a gondozónőt.

Akkor nem olcso de nem is vészes a Medicenter ami az UH illeti. Egy nőgyógyászati is kerül annyiba a maszek dokiknál

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?