A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

ZSan!

Azt áruld el nekem,hogy mikor volt időd ilyet csinálni Ikea?Mert akkor semmi sem igaz abból amit a fiúkról írtálKép
Ja és ügyes vagy!

Moose!

Gyertyát pedig én is gyújtogatok gyerekek mellett.mert nem az a lényeg,hogy gyerek vagy nem hanem hogy ne hagyd egyedül az égő gyertyát.

Juc
20170114224602

Katus! jé, Máté is milyen hosszú gyerek! Lencsi is tök magas! és milyen nagy szemei vannak Mátébabának!!!
és honnan vannak azok a foltvarrott cuccok? Kép

Zsanci, klassz a koszorúd! csak nem gyerekfoglalkozás volt az Ikeában? Kép Kép Kép

Moose! attól, hogy beépítteted az erkélyt, jövőre is teheted oda a fát, legalább nem fázik meg. Kép

Macs! helyes a pockód, és még tehetsz rá pár gyertyát (persze meggyújtás nélkül).

ancsipancsi

Adventi pocak? Kép nem is rossz ötlet, meg majd tetkóztatok rá, néhány fenyőgallyat is Kép
persze nem tom mit fog szólni apa-macska .. Kép

Kriszta: köszi Kép
macskanyu

Kriszta13!

Sajnos én nem tudok segíteni a rendelési időt illetően!Kép

Gigi!

Mennyi az a sok amennyit kér? És mennyire néz ki jól?Kép Igen! Érdekel! Írd meg akkor légyszi! Aztán majd válogatok a sok doki közül!Kép
ildi76

Jucus!

a DM netes újság 11. oldalán van egy 380 Ft-os fa ládika, ami dekopácsolható naívan!

ancsipancsi

Macskanyu!

Tudjátok, hogy fiú lesz vagy lány?Kép
Bocs, ha már írtad, lemaradtam róla!

Fic!

Akkor jó! Csak Timinek gond van a bokájával, pont ez a baj! De ez a cipő talán egy kicsit tartja, amit vettünk!
Ma kellett volna mennünk az ortopéd dokihoz, csak ez a hülye nátha!Kép Õ megmondta volna, hogy jó-e a cipő! De jövőhétre legalább kaptunk másik időpontot!Kép
ildi76

Macs, ma nincs angol??? Szép a pocidKép

Este jövökKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Katus!

Aranyosak a képek Mátéról! Nagyon kis fiús pofija van!Kép

Lányok! Világosítsatok már fel, hogy mi ez a Skype! Kaptam egy mélt egy régi ismerőstől, a szöveget csak félig tudom kivenni, mert a fele kripsz-krapsz! De valami olyasmi, hogy vegyem fel Õt? Help!
ildi76

ildi,
mailtemKép

kriszta,
nagyon jó lenne együtt pocit növeszteni de sajna nem valószínűKépés nem meggyőzni kell mert akarjuk mi,nagyon is,csak ha mérlegelünk...............
da ha bekövezkezik vmi csoda és 2006,akkor mi is juniusba kezdjükKépés szólok!!!!!!!!!!!!!!ha 2007,akkor is juniusKép
Vendég

Sziasztok,
csak gyors bekukk, lesz holnap Ada-torna???

Kép
Kép
manoka11

Ildi, olyan mint az MSN. Nekunk is van, de en nem hasznalom.

Manoka, lesz torna!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!
Proone! Nagy gratula! Ez gyors volt!

Zsanci! Nekem nem csináltál véletlenül koszorút? Elfelejtettem venni.

én is kedvet kaptam ehhez:
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Katus: jók a képek, édes a ded.

Zsanci: télllleg ügyes vagy. Én meg irigy Johi, mert két balkezemmel nem tudok ilyen szépket csinálni.

johi

Kép
Kép
johanna1975

Jucus,
úgy készült a koszorú, h fiúk hivatalosan elaludtak a kocsiban, apa meg kint volt velük. Valójában azonban az volt, h apa elindult velük, Igi el is aludt, de B mostanában 2. szep.szorongását éli, igy elkezdett üvölteni,hogy anya, erre Igi felébredt, és igy apa 5 percenként hivogatott, h mikor jövök végre...A végére akkora volt a feje,h csak na...én meg nem tudtam agyon csicsázni, pedig annyi minden volt, amit rárakhattam volna...Kép
ja, és SEMMI sem igaz abból, amit a fiúkról szoktam irni...Kép
Ancsi,
igen, az volt!!!Kép de mi felnőttek, jól ellökögettük őket az asztaltól...KépKép
Lindi,
szivem szerint 3-at is csináltam volna, de hát állandóan hivogattak...Kép igy csak ez a picike készült...majd jövőre...
sms-t megkaptam, átadtam apának a projekt intézését...köszi!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan! Oké! Én tuti nem fogom kibírni, hogy karácsonyig a dobozban hagyjam!

KépKép
KépKép
lindicita

Macs! Csodaszép pocakod van! Milyen jó is volt, mikor még pocakba volt a pici. KépA várakozás, a mozgolódás... De jó is volt. Kép Kép

Bkriszta! Kép tetszik, ez a cumimizéria! Nem vettem komolyan én se. Ha a bébi kéri megkapja. Csak jobban tudja, mint a doki, hogy neki mi a jó. Állítólag bántja a szájpadlásukat.. De szerintem ez régimódi doki lehet, ha a régi cumit favorizálja, nem?

Ancsi! Igen, hosszú baba, szokta mondani a védőnő, hogy eloszlik rajta a kajcsi, nem látszik annyira, nem pufók. Én meg azt szoktam mondani, hogy jól hasznosítja a kalóriákat. Kép
mkatus

Ildi: lányka lesz, ha minden igaz Kép Diána Filippa, az utóbbi nevet azért kapta, mert amikor még csak annyit tudtunk róla, hogy van, akkor kezdtük Fülöpkének becézni. Aztán annyira rajtaragadt, hogy a női megfeleőjét megkapja második névként Kép

Katus, télleg nagyon jó és köszi. Mikor még Pocakpacninak csak egy babája volt, akkor mondta, hogy hiányzik a pocakjából azóta is a baba. Akkor nem igazán értettem, de mostmár asszem sejtem mire gondolt Kép) jah, és köszi Kép)

Pocak, lett volna, csak elmaradt. Helyette vettem üvegfestéket Kép

Zsanci: Várom ám az egomi híreket Kép

NNa, megyek, macskapunak vacsorát szervírozni, meg megszeretgetni egy kicsit Kép)
macskanyu

Ildi: Láttam a méltedet,holnap reggel megírom a választ is Kép
Nem felejtelek ám el Kép
macskanyu

Zsanci, Macskanyu, Moose, tegnap amit hallottam a tv-ben, igaz, csak félfüllel hallgattam oda, hogy Esztergomban született gyerekek kapnak "babapénzt", nem emlékszem az összegre, és utána havonta kapnak 50.000 Ft-ot. A feltétel: a gyerek 18 évesen veheti fel, de csak akkor, ha van érettségije, vagy legalább kitanult szakmája legyen.

Katus, Máté nagyon huncut, de van vmi bölcsesség a nézésében.Kép

Zsanci, nagyon ügyi vagy, de minek ezt még tovább csicsázni? Szerintem így szuper.

Macskanyu, szép a pocakod, kb. nekem is ilyen volt ennyi idős terhesen. Kép Igaz a csajom se lett vmi óriásbéka.Kép
zanza

Proone családnak nagy nagy gratula Kép Kép

Moose-knak is, abár a cipőbizniszük, sokat ront a helyzeten Kép Kép

Moose, nem értem ezt a gyertyás karácsonyfás dolgot? Miért nem lehet kisgyerek mellett ezeket tartani? Nálunk van adventi koszorú gyertyával együtt és semmi gond.

Ildi, soha nem az a gond ha korán kezd járni a gyerek, a lényeg, hogy önállóan tegye, tehát a lábai elbírják a saját súlyát. Brúnó 6 hónaposan felállt, onnantól kezdve kapaszkodva - nem belénk - lépegetett, 10,5 hónapos korától önállóan segítség nélkül jár, és semmi baja a lábának.
zsebi2004

Zanza,
köszi a bókot!Kép
amit irtál, az nem tűnik olyan HÛÛ, DE KOMOLY feltételnek!!!Kép izé, babatakarék ügyben...
Mcs,
én sem tom a tuti frankót, majd jön Ilduska és ő megmondja. Õ az egomi, meg Gabi, ők pontosan tudják...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macs! Nekem is sokszor hiányzik a pocakom, meg Apának is. Kép Persze imádjuk Mátét, de azért az annyira csodás állapot volt. KépÉn a várandósság végéig tevékenykedtem, tehernek sosem éreztem, inkább lelassultam a vége felé. Kép
mkatus

Hello Csajok!

HOLNAP LESZ TORNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csók, Ada

u.i.: bővebben személyesen Kép
ada007

ez a kisfiam, Bécó:
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

[url=[url=http://www.GraffitiGen.com/]http://www.GraffitiGen.com/[/url]][img]http://www.GraffitiGen.com/created/1538048.gif[/img][/URL]
nekem ez miért nem jön össze?
butazsanci

Kép

ZsanciKép
zsancikant

NemisbutaZsanci, ezt akartad?

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra,
igen...de nekem miért nem ment????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan! Én elmentettem a képet, és úgy mellékeltem

KépKép
KépKép
lindicita

Zsan, egomi vezetés szerintem gondolkodott, nem úgy mint más vezetőség.Kép
zanza

Sziasztok lányok,

Sajna nem találom a papirost, amin az egomi teljes igazság van paragrafusokkal, így csak azt tudom leírni, amit tudok.

Minden újszülött gyermeknek jár, aki itt lakik Esztergomban, ide van bejelentve. Születéskor 500ezer forintos kötvényt kap, majd 18 éves koráig évente 50ezer forintot tesz rá a város. Így 18 éves korára 1millió valamennyije lesz gyermeknek (függ a kamatoktól is) feltéve ha itt lakik még és szakmát vagy érettségit szerez.
Remélem segítettem, ha megtalálom a papírt és van rajta + infó megírom.

Proone,
Sok boldogságot kívánok, gratulálok Klárához!
Úgy izgultam, h. mikor szülsz, vártam mindig a helyzetjelentést. Kép Én is várom a történetet.

egomi read-only anyuka Kép
ilduska

Sziasztok!Sajna minket nem érint az egomi "pénzügy",mivel nem itt született DORKÁM,aki ma 17HÓNAPOS!KépDe az biztos,hogy az itt született babák után 500.000Ft kap a szülő és évi 50.000Ft 18éves koráig.Az is igaz,hogy iskoláztatni kell,és itt is kell felnőnie!Ez egy bababarát város!Kép/Mellesleg 8éve ua. a polg.mester,itt lakik helyben és 2 gyereke van,ellentétbe sok pestivel.Hovatartozást nem írok,mert az már politizálásnak számít,ugye Ada?Csak annyit,mi szeretjükKép/De ha lesz még babánk,nem ez lesz a döntő érv.Ráadásul addigra Dömösiek leszünk.

petergabi

Bocsi,hogy Ilduskát ismételtem,de egyszerre írtunk.Kép

petergabi

Én mindenesetre köszönöm az infókat Kép Tényleg bababarát város Kép
Úgyis most szeretnénk venni házat, vagy lakást, akkor még a szülés előtt nézzek körbe egomban? Kép Kép (ez pesze csak vitz volt Kép )

Gabi gratula Dorkához Kép

Egyébként meg Szép napot mindenkinek! Kép))
macskanyu

Gabi,
Nem kell, h. itt szülessen a baba! csak itt lakjon! Hát kérem! Kép én is a Szt. Imrében szültem! Kép
Ja és azt még nem is írtam, nem is tudom, hogy tehettem, mert hát ez a legfontosabb, hogy a polgármester adja át személyesen. Kép
ilduska

Csajok, aki mégegyszer szórakozik az egérhullákon, annak esküszöm, elküldöm a következőt!
Ha látnátok egyszer ragacsba borult egérgyereket, elmenne a kedvetek a viccelődéstől. Vagy ha látnátok összeszart konyhát, gyerekágyat...
Ami a jó hír: 2 napja csak hiszem, (??) hogy hallok neszezést, és sehol egérkaki és a bűz is mintha megszűnt volna (vagy csak megszoktam?Kép), szóval advent ide vagy oda, remélem, Jézuska messze viszi addigra a lelküket!

Továbbra is éljenek a pocakosok, a szoptatók, meg a már lelapult mellűek. Kép

Moose,
írtam egy novellát, ihletet kaptam, majd ha ráérsz, olvasd el. Kép
neet
neet

Ildi, (s a többiek)
kell JÓ fogdoki elérhetőség? Mélben küldjek? MKatusnak is megadtam, ő is mesélhetne. A Nyugatinál van, ha ez szempont, és 5000 egy fehér tömés és jól ad injekciót (ő ajánlja fel). Néni. Na? Vagy kérdezd Katust.
neet
neet

Gabi!
Isten éltesse a 17 hónapos DorkátKép

Emma 9:10-kor aludt el, így a mai tornáról lecsúsztunk. Mostanában annyira rosszul aludt, inkább hagyom most, nem költöm fel. A mai éjszaka végre helyreállt a "rend", este f9-kor elaludt (így tudtam BK-t nézni - szerintem Magdi nénit ki kéne radírozni a sorozatbólKép), reggel h5-kor ébredés, szopi, majd visszaaludt h7-ig!

Neet!
Szüleimnél is volt egér, tudom, mit éltek át, katasztrófaKép

Kép
Kép
manoka11

Hi!

Én meg vagyok átkozva!megint fáj a gyomrom,tegnap óta.És csak jövő hét keddre volt időpont a dokinál.Addig elmúlik,de nem leszek okosabb.
Nem akarom,hogy fájjon.Ja és a laborom is egész jó lett,szóval nem látszik semmi gyilkos kór.De akkor miért és mi ez?
Nem akarom.KépInkább egy pár egeret vállalok,hallod Neet?!
Juc
20170114224602

Neet : bocsi, de nem lehetett kihagyni a ziccert. Volt nálunk is egér, ha nem is ennyi, de szerencsére a macska megoldotta a problémát Kép
engesztelésül fogadd az alábbi képet KépKép
macskanyu

Jucus,
elhiszem. Nem is panaszkodom, inkább az egerek, mint a hasfájás! Gyógyulj meg hamar. Nem próbáltad még gyógynövénykivonattal kúrálni magad? Pl unicum, jéger, stb?
De most komolyan, valami diéta nem segítene?

Manoka,
Magdusnak legalább van valami szerepe, de pl Klau minek van?? Idegesítő az a nőszemély.

Végre egy nap, h nem megyek sehá. Az ablakból nézem a hófehér kertet. ÍGY szép. Kép
neet
neet

Macskaanyu,
te hazabeszélsz. MACSKA Kép
neet
neet

Neet: NEM ÉN ettem meg őket!!! Kép Kép Kép De tényleg! Kép
macskanyu

Sziasztok!

Mi meg 9.20-kor keltünkKép mert Marci nagyon nyűgös volt éjszaka és köhögött isKépKép Dora, ne haragudj, ha sürgős a könyv elküldöm apával!

Ezen a héten úgy néz ki megint nem sok minden fog velünk történni, talán még oltás sem, mert Balunak meg az orra van bedugulvaKép, én meg itthon szerencsétlenkedek a két gyerkőccelKép

Gabi: Dorkának boldog 17. hót, szép nap a 29KépKépKép

Na, pusz: Pocak és Balu aki meg 3 hónapos

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak Kép akkor most nem is hívlak fel, hátha pihiztek egy kicsit Kép
jobbulást a kőcöknek
macskanyu

Neet!

Diétázom,nem eszem semmit.
És a gyógynövénykivonatok jól hangzanak,de nem merek éhgyomorra inni,tudod,Pannára is figyelnem kellKép
20170114224602

Jó reggelt !

Zsanci ! Jöttem Kép
Annyit irtok , hogy általában az elolvasással sem boldogulok Kép

Pronne ! Gratula a babához !
Moose ! A pocaklakóhoz , szépen titkoltad Kép

Manóka ! Magdi néni engem is idegesít Kép . Emma ilyen szépen végigalussza az éjszakát ? Irigykedem ám ... Kép

Manó27 ! Nekem Áronom van , szerintem Ruz-zal kevertél ...

Mi jól vagyunk . Túlvagyunk az első betegségen , torokgyulladása volt . Persze pont akkor jött mikor férjem elutazott 2 napra . Áron hirtelen belázasodott , de más jel nem volt , így azt hittem a foga ...aztán mégiscsak megmutattam dokinak ... torka volt ...fura mert nem is köhögött , orra sem folyt , szóval semmi jele sem vol t, azaz annyi hogy utána 2 napig csak szopott ( egyébként napi kétszer kap gyümit/zöldséget ) . Láza csak egy délután /este volt szerencsére ...no de így is épp elég volt .
Továbbra is két foga van , kúszik-mászik-pörög-forog-kutyázik . Még nem ül fel magától , de imádNA ülni és teljesen stabilan ül is , csak ugye így még nem nagyon lehet ültetni , szóval már várom hogy felüljön magától .
No be is fejezem .

Kép
Kép
greenolive

Neet! Priviben már beszéltünk Ildivel, és nagyon dícsértem. Kép Tényleg nagyon rendes!! Kép
mkatus

Green!
Alapjáraton végigalussza, de azért most volt 2 katasztrofális hetünk, amíg kibújt a két alsó foga, na akkor nem sokat aludtunk.

Jucus!
Milyen tüneteid vannak még? Nem akarlak paráztatni, de a múltkor a kisztérzékenységről olvastam egy cikket, elég rémisztő volt, habár ha a hasfájáshoz nem társul semmi, akkor nem hinném, hogy az.

Kép
Kép
manoka11

kiszt = liszt

Kép
Kép
manoka11

Jucus,
ejnye! gyógyulj meg gyorsan!!!!!!
Green,
szió! ti is gyógyulgassatok!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?