A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok,

sajnos csak most tudtam jonni. Viszont milyen jo hireket olvasok.Tok jo.
Kakkukfu hatalmas gratula, koszi, hogy megosztottad velunk a gorbedet es a tudnivalokat.
Boldog babavarast.

Mzsperx, koszonom a gorbedet, szerintem a 19.napon lehetett a PE-d, de en eleg laikus vagyok.
Gondolom Beszti majd tobbet tud mondani. Viszont jol latszik a 2 fazis es hat az eredmeny sem
ketseges. Neked is boldog babavarast es minden jot kivanok.

Nekem sajnos penteken megjott, de nem baj, mert akkor most elmegyek szepen a dokihoz es megvizsgaltatom
magam tovirol-hegyire. Aztan szepen megnyugszom, hogy minden rendben es johet a baboca. Legalabb is en
igy szeretnem...aztan majd meglatjuk, hogy a babuci, hogy szeretne.

Edelweiss,
feltennel engem is a listara, hatha jo omen lesz.
Timici 7c 5cn Budapest 28ev
Elore is nagyon koszonom.

OFF
Beszti,
en is sok helyen megfordulok anyag ugyben, ugyanis patchwork dolgokat keszitek csak ugy a sajat es
a rokonok oromere. Csak ajnalani tudom az alabbi helyet. Itt en sajna mindig jol feltankolok, mert sok fele
anyag van es nagyon jo aron. Nem butik, hanem a KISTEXT anyagait aruljak, amiket nem adtak el a butikoknak.
Itt tavaly osszel a 140 cm szeles anyagok 346.-/m , a 150 cm szeles anyagok 366.-/m aron voltak kaphatoak,
amiket aztan viszont lattam a Ferenc krt. Baross utca sarkan levo lakastextil boltban 690.- es 790.- Ft-ert.
Ami a gond, hogy nem egyenletes az arukeszlete, tehat arra nem lehet szamitani, hogy 2 honap mulva is lesz
ugyan abbol az anyagbol, de ha szeretsz varrni 1x erdemes benezni.
KISTEXT (Mastefil Text Kft.)
1184 Budapest, Fay utca 2. Tel.: 295-2363 / 190mellek, Nyitva : Hetfo-Csut. 13.00-16.30
Megkozelitheto> 3 metroval Hatar utig, 50-es villamossal 7 megallo(a sorompo elott kell leszallni), a villamos
menetiranya szerinti bal oldalon lesz a gyar, le kell menni a pincebe. Messzirol azt lehet latni a gyaron, hogy
KISTEXT, egy regi gyarepuletrol van szo. A villamosmegallonal egyebkent egy benzinkut van, mellette talan BILLA
es TTL.
vagy
ROKKA Textilipari es Kereskedelmi Kft.
1135 Budapest, Petnehazy utca 86. Tel.:320-1455 Nyitva: Hetfo-Pentek 8.00-16.30
itt mindenfele anyag van, vaszon, pamut, termo, muszlin, zsorzsett, cerna, fliz, stb.
Ide is erdemes benezni, persze, ha nem esik nagyon messze Toled.
Ha tudtam segiteni, nagyon orulok.

Bocsanat, hogy kicsit hosszura sikerult.
Puszi,

Timici
Timici

Timici!

Köszi!!!KépKép
Egyik sem esik nagyon távol tölem (illetve mindegyik távolesik (nem Bp-n lakunk), de mindegy, hogy mennyire), az autó mindenre jó.
A pontos cimeket nagyon köszönömKépKép, mert nem a távolság a baj, hanem az, hogy a fiammal és pocisan nem tudok csak ugy nézelödni a városban, hogy hol találok ilyen boltot, mire a férjem hazaér, addigra meg már el se induljunk...

Jutka!

Igen, 3*1-et szedtem, a ciklus 10. napjától addig, amig volt benne, kb. a a következö ciklus ugyanezen napjáig, mert nekem hosszabb volt a ciklusom, mint 28 nap. Abban a hónapban sikeredett a babaKépKép amikor abbahagytam, igaz, hogy Serophene-t is szedtem.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinek. Sajna én tegnapra lebetegedtem, nagyon fáj a torkom és a fejem és csupa t...*-ony vagyok... Ma szép magas is volt a hõm emiatt, úgyhogy érdeges lesz a görbémKép
IlkeKép
Köszi a görbét, bíztató, hogy egy-két aprócska hõleesés azért becsúszott a baba mellett isKép
RibizliKép
Nézz csak körbe a többi topic-ban (Korházak, orvosok...stb.) hisz így könnyebben tájékozódhatszKép Én személy szerint a Margit kh.-ba járok és elégedett vagyok mind az orvosommal mind pedig a korházzalKép
VandaKép
Mi újság Veled? Minden OK?

Puszi: Doris
doris

Lányok!

Segítsetek! Egy kicsit off, de életbevágó:
A páromon kitört a szénanátha (a tünetek alapján az lehet, bár még soha életében nem tapasztalt ilyet: napi kb 50-60 zsebkendõt használ el - ez nem túlzás - és egyfolytában könnyezik a szeme Kép) én meg pont ma vagyok középidõben. Esett is a hõm 2 tized fokot - este mindenképpen akciózni kéne. A drágám azt mondta, majd összeszedi magát, de jó lenne valamilyen gyógymóddal is felerõsíteni. Szedi a C vitamint, plusz kalciumot és este kamillával gõzölt.

Tudtok még valamilyen praktikát?

Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok Lanyok!

Velem igazan nincs semmi, a hom ma is 37.05 volt....Szal hogy megrepedt-e az a 18-as tuszo vagy mi van vele, nem tudomKép Na mindegy, majd kiderulKép

orsoly
orsoly

ZsuzsuKép
A Párom is hasonló tünetekkel kínlódik immáron 8 éve de nekünk a kamilla egyáltalán nem jön be. A C vitamin meg a kalcium jó gyógymód viszont a kamilla sok esetben ront a tüneteken... Ha kedve van ettõl nyugodtan akciózhattok... Esetleg házipor-atka allergiával is társulhat a dolog... Nálunk a növények mellett erre is allergiás a Férjem így gyakran húzok ágyat+vasalok mindent, plusz minden takarításnál fel is mosok... Kicsit macera de segít és eltüntettük a szõnyegeket a lakásból. Milyen lakásban laktok? Közel a természethez esetleg szog-rossz levegõ van?
Ha kizárólag növényre allergiás akkor hallottam már orrcseppekrõl amik segítenek, esetleg ilyesmi is szóba jöhet de csak is alapos kivizsgálás után. Viszont mire kivizsgálják elmúlik ez a nagyon "esélyes" nap...

doris

Jó reggelt lányok,
Ismertek ebben a topicban, de most mégis más néven jelentkezem be, mert a teljes orvosi bizonyosságig nem szeretném felfedni a kilétemet, úgye megértitek???

Szeretném Veletek életem egyik "csodáját" megosztani. Tegnap két csíkos lett a terhességi tesztem és a hõm folyamatosan 37 feletti ma pl. már 37,6-ra is felment. A férjem is nagyon boldog volt, hiszen vágytunk egy babára, bár én az izgalomtól alig aludtam valamit az éjjel.
Ami feltûnõ volt az az, hogy nem voltak menstruáció elõtti tüneteim (kicsit fájt a hasam, de ez nem jelentõs) bizsergõ érzést éreztem a mellemen és viszketést valamint érzékenységet.
Bnethem nekem a 25. napon lett a teszt +.Ami még árulkodó volt az a farkas étvágyam.
XY
XY

DorisKép

Köszi a segítséget. A férjemnek még soha nem volt ilyen betegsége. Néhány hónapja vettünk egy lakást és most egy kertvárosi részén lakunk Budapestnek, ahol sok zöld van. Lehet, hogy a sok virágpor, meg pollen okozza a tüneteket? Érdekes, hogy hétfõ reggelre tört ki rajta a nátha, miután ugye egész hétvégén otthon voltunk (a zöldben).
A por nem hiszem, hogy probléma lehet, mivel gyakran takarítok és mindig fel is mosok. (szõnyegünk meg még nincsKép)
Az akciózással nem az a gond, hogy nincs kedve, hanem hogy szegény alig kap levegõt és percenként fújja az orrát, ami aztán eléggé megnehezíti a dolgot.
A kamillás gõzölés úgy tûnt, segített, mert az egész éjszakát végig tudta aludni orrfújás nélkül.

Tudsz Budapesten egy olyan helyet javasolni, ahol allergia szakrendelés van. Sajnos vagy szerencsére nem vagyunk túl járatosak a dolgoban. Ha nem kap gyógszert, mikorra múlnak el a tünetek?

Zsuzsu
zsuzsu

XYKép
Nem tudom ki vagy, de tiszta szívbõl gratulálok és boldog 9 hónapot kívánok NektekKép Remélem hamarosan sokan fognak majd követni a másik topicba...KépKép
Zsu-zsuKép
Ezek szerint a lakásban kizártad a irritáló dolgok lehetõségét...
Megpróbálok a net-en utána nézni az allergiológiai intézeteknek mert én csak azt tudom, hogy mi hozzánk közel Rózsavölgyben (XXII. ker.)voltunk ilyen vizsgálaton még jó néhány évvel ezelött. Ha találok valamit írokKépRemélem azért alábbhagy a dolog estére...

doris

Sziasztok lányok!

Kb. öt hónapja olvasgatlak benneteket, már így látatlanul is nagyon sokat segítettetek nekem, olyan jó, hogy vagytok. Mi most már közel fél éve próbálkozunk, a türelmem végleg elfogyott /bár tudom, hogy sokat közületek ennél sokkal régebb óta próbálkozik-nagy szurkolás mindenkinek/, úgyhogy úgy döntöttünk párocskámmal, hogy ha most sem jön össze a babóci, akkor irány a doki. Nekem dr. Elek Csabát ajánlották, régebben olvastam, hogy idézgettek a könyveibõl. Járt hozzá valaki, tudjátok ajánlani?
Tóni

DorisKép
Köszi szépen.Kép

XYKépKépKép
Én is gratulálok a zebrához és azt kívánom, hogy minden rendben legyen és 9 hónap múlva boldog anyuka lehess.Kép
(Ha nem bántalak meg vele, leírom azért, hogy ha gyakori látogatója vagy a topicnak és mi mindannyian - bár csak virtuálisan - de ismerünk és a legintimebb dolgainkat is megosztjuk egymással itt "név" szerint, akkor miért nem lehet azt a dolgot név szerint megosztani, amire mindannyian annyira vágyunk és amiért tulajdonképpen ez az egész topic létrejött.)
Hidd el, így is szívbõl örülök neki, hogy Neked sikerült, de azt gondolom, hogy még nagyobb lenne az öröm, ha tudhatnánk, hogy kit ért ez a nagy csoda.Kép

Bocs, ha megbántottalak, nem volt szándékomban. Lehet, hogy babonából nem árulod el a neved és bár én nem hiszek az ilyen dolgokban, de akkor megértelek.Kép

Sokszor puszillak és boldog 9 hónapot kívánok Neked!KépKépKép

Zsuzsu
zsuzsu

ZsuzsuKép
Bocsi, most nem volt sok idõm, de ezt a lapot mindenképp nézd meg: [url=http://aloevera.freeweb.hu/m/orvos/allergia_st.htm" TARGET="_top]http://aloevera.freeweb.hu/m/orvos/allergia_st.htm[/url]
Nem biztos, hogy minden tökéletesen illik a Párodra, de talán meríthetsz ötleteket. Címet, még nem találtam...

doris

Szép jó reggelt mindenkinek!Kép

XY!
Milyen teszttel csináltad? És milyen hosszúak a ciklusaid?

üdv,
bnemethm
bnemethm

DorisKép
Köszi szépen, nagyon sok hasznos dolgot olvastam ezen a honlapon. Az aloe veraról eddig is tudtam, hogy nagyon sok mindenre jó. Ma megkérdezem a gyógyszertárban.Kép

JuditKép TóniKép
Üdvözöllek Benneteket a csapatban!Kép Ne maradjatok ám sokáig, minél elõbb zebrásodjatok be!Kép
TóniKép Dr. Elek Csabáról én eddig csupa jót hallottam, úgy tudom õ meddõségi szakember. Biztos nagyon jó kezekben leszel nála, ha egyáltalán még szükség lesz rá.Kép

Zsuzsu
zsuzsu

bnemethm, a teszt Clear Blue volt.
Zsuzsu, Igazad van én is nagyon kiváncsi lennénk rá ki is lenne az illetõ. Most megígérem, hogy jövõ héten amint túl vagyok az orvosi UH-n akkor felfedem ki is vagyok, annál is inkább mert "kórtörténetem" van és biztos tanulsággal szolgál majd másoknak. Addig viszont kérlek érts meg engem is....
XY
Xy

XY!
Köszi az infót, és hatalmas gratula! Kép Kép Kép

Üdv,
bnemethm
bnemethm

XYKép

Megértelek és drukkolok, hogy minden rendben legyen.KépKépKép

Puszillak: Zsuzsu
zsuzsu

Lányok!

Egy kérdés. Mitõl lehet/van az, hogy a mensi megjövetele elõtt pár nappal van egy kis vérzés aztán pár napig semmi, a mensi megjövetele elõtt pár órával barnás aztán meg a mensi. Múlt hónapban ez volt, és most a 27. napon megint jelentkezett egy kis vérzés, és szerintem meg fog jönni!
Van valakinek valami ötlete???

pusz,
bnemethm
bnemethm

Sziasztok Lányok!Kép

Tegnap befejeztem a Closti-k szedését, érzem is a petefészkeimet rendesen. Remélem most jó oldalon növögetnek a tüszõim! Csütörtökön megyek dokihoz, igaz még csak megbeszélésre.Kép
Kakukkfû, XY!Kép Óriási gratula mindkettõtöknek!KépKép
Az újaknak üdv itt, de tényleg ne maradjatok sokáig!Kép
Doris!Kép Gyógyulj meg mihamarabb, hisz olyan szép idõ van, ilyenkor még rosszabb betegnek lenni!KépKép
Zsuzsu!Kép A párodnak is jobbulást!

Pusz, Sien.
Sien

Judit!
Üdv. itt a topicban. Én már nagyon régi vagyok itt.
Elõször is a hõd a ciklus végén nem igazán jó. Jó hogy rá szántátok magatokat a kivizsgálásra. Ez a depresszió ismerõs, már én is túl estem rajta. Megfogadtam ha most újra próbálkozhatunk nem fogom ennyire görcsösen akarni a babát.
Fel a fejjel, meglátod sikerülni fog nekünk is.

XY!
Én is szeretnék gratulálni Neked!
Kár hogy nem feded fel a neved, mert jó lenne tudni ki az újabb kismama. Miért olyan nagy titok ez?

Andy
Andy

Zsuzsu: köszi :-))és jó reggelt mindenkinek

XY: gratulálok, és nagyon irigyellek, a "kórtörténet"-re pedig NAGYON kiváncsi vagyok.

Nemsokára én is megpróbálok tisztességesen bejelentkezni, és röviden bemutatkozni. Addig is áruljátok el nekem, hogyan tudjátok azokat a helyes mosolygókat berakni a levelekbe (ettõl olyan vidám lesz....:-)) )

egyébként nekem ma kellene megjönnie, és mint minden hónapban most is nagyon reménykedem..... és persze, mint minden hónapban, most sem bírtam ki, és tegnap csináltam egy tesztet, ami persze most sem csíkozódott:-(, bár tudom, hogy ez még nem jelent semmit.

Judit
Névtelen

SienKép
Drukkolok Neked csütörtökön nagyon és ezúttal persze, hogy a jó oldalon növögetnek a tüszõcskéidKép Kúrálom magam nagy erõkkel, mert hétvégén megyünk Röjtök-re és azért jó lenne úszikálni is. Bár az sem baj, ha az úszást ki kell hagynom mert így szaunázom, gõzfürdõzöm és pihenek sokat...Kép
XYKép
Azért egy kicsit én is sajnálom, hogy nem feded fel a kilétedet, mert olyan mélyen össze vagyunk kovácsolódva, hogy az nekünk is egy pozitív löketet ad, ha valakinek sikeredik a csapatból... Persze mindannyian tudjuk, hogy csak az a biztos, ha már az UH és az orvos is ezt állítjaKép
Most majd sürgetem az idõ kerekét...és izgulok értetekKép

doris

Sziasztok lányok!Kép

Ma voltam a 4. Gynevac szurinKép Kérdésem lenne ezzel kapcsolatban: Mikor fejti ki a hatását? Azonnal, vagy azért bizonyos idõnek el kell telnie?
Megmondom õszintén, hogy "folyásproblémáim" idõnként szoktak lenni, de soha nem volt kórós eredetû, inkább pszichés alapon volt. Legalábbis a doki ezt mondta.

Tudom ti többen is átestetek már a Gynevac kúrán, kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra.

Elõre is köszikeKép

Pussz Mindenkinek: Ildi

Ui: Nagy-nagy gratula a pocakosódoknakKépKépKépKépKép
hercegné

Zsuzsu!
Én '94 óta vagyok allergiás. Elég sokat küszködtem vele, de már megtanultam kezelni. Látogass el a www.hazipatika.hu honlapra. Be lehet jelentkezni ingyenes allergiavizsgálatra.
Ha bõvebben is érdekel, hogy nekem milyen volt, aakor írj! nyuszat1@mailbox.hu

Üdv
Nyuszat
nyuszat

Sziasztok Kép
Végre eljutottam idáig, de csak szûkszavúan.

Doris! Kép Köszi, megvagyok. Várom a mensimet.
XY! Kép Gratulálok én is! Kép
Ildi! Kép A gynevac kb. 2-3 hó után fejti ki a hatását. (Állítólag)
Orsoly Kép Gyanús vagy a köbön Kép
Sien Kép Mikor lesz pontosan az inszem?

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok LányokKép
KépKépKépGRATULÁLOK A KISMAMÁKNAKKépKépKépde jó nektek....

Tudtok valamit mondani a görbémre??????lécccciKép
kb.31 napra szokott mostanában megjönni...
Elõre is kösziKép
8 nap 36,7
9 nap 36,7
10 nap 36,7
11 nap 36,6
12 nap 36,6
13 nap 36,6
14 nap 36,7
15 nap 36,7
16 nap 36,6
17 nap 36,6
18 nap 36,8
19 nap 36,9
20 nap 37,2
21 nap 37,1
22 nap 37,1
23 nap 37,1
24 nap 37,2

Pusz
Alice
Alice

XY,

Gratulálok így "ismeretlenül" is, s boldog babavárást kívánok.

Az újonnan érkezõknek mielõbbi pocakosodást, a betegeskedõknek mielõbbi jobbulást kívánok!

Pusz
Alma
Alma

XY,
Gratulálok. Bevallom iszonyatosan furdal a kiváncsiság ki lehetsz és még mindig nem értem totálisan a titkolózást, de ha úgy gondolod, hogy titokban tartod kilétedet az sem baj. Várunk vissza a hírekkel!!!!!

Zsuzsu,
Az allergia nem múlik el, vagyis javarészt tavasszal kezdödik és késö összel múlik el. A tünetek változhatnak hónapról hónapra attól függöen éppen mi virágozhat, nöhet. Az, hogy nemrég költöztetek ki az biza okozhatja, mert sokezerszer több pollen van budapesten kívül mint belül. Ez ha elöjön általában egy életre szóló kínlódás. Érdemes vele dokihoz menni. Nálam volt olyan, hogy egy 100-as papírzsepi fogyott/nap és hozzá szemégés, viszketés, dagadás, nehézlégzés. Iszonytató, tudom. Kivizsgálás és tüneti kezelés, mert ha nincs kezelve asztma is lehet belöle.

Ildi,
Olvasd el a Gynevac holnapját alaposan ott megtalálsz minden infót! Gondolom tudod a címet.

Különben kell legalább 3 hónap hozzá és NEM GOMBÁS megbetegedésre jó, HANEM BAKTERIÁLISRA!!!! Ettöl még elkaphatjátok a Candida gombát vagy miegyebet.

Tapasztalat? A párommal már kb. 5 éve nem védekeztünk csak ímmel-ámmal és véletlenül sem jött össze a baba. Tavaly nyár óta pedig célzottan próbálkoztunk. Novemberben Gynevac, márciusban + terhességi tesztKépKép Az 4 hónap különbség.

KépKép Sien KépKép
Drukk, drukk.

Tóni
Üdv a körbenKépKépKép Ha sok jót hallottál róla érdemes 1x meglátogatni! Ha meg nem tetszik odébb lehet állniKép Mi vesztenivalód lehet?

Pusszancs,
Moni
mj

Doris!Kép Rád fog férni egy kis kikapcsolódás! Érezzétek jól magatokat!Kép
Vanda!Kép A jövõ heti uh alapján derül majd ki, hogy pontosan mikor lesz az inszem. Egyre jobban izgulok! Nálatok mi újság?Kép Szeded még a Bromot? Én már csak napi fél szemet szedek, addig amíg el nem fogy. Remélem utána nem ugrik fel megint a prolaktinom!
Brekirõl tudsz valamit? Nagyon eltûnt..Kép.

Pusz, Sien.
Sien

Alice,
Nagyon szép a görbédKép
Szerintem a 17. napon volt pé.KépKép
Moni
mj

Sien,
Ha abbahagyod fel fog ugrani, még magasabbra mint volt. Lehet, hogy nem rögtön, hanem kicsit késöbb. A bromot szedni KELL a teherbeesésig és onnan túl is a 12. hétig! Ha abbahagyod kezdhetitek elöröl a procedúrát és sokkal nehezebb lesz! Gondolom ezt nem akarod. A dokidat meg nem értem, miért akarja abbahagyatni a szedését.

Tudod a magas prolaktinszint progreszteroncsökkenést okoz!

Kívánom, hogy kivétel legyél és ne ugorjon visszaKép
Moni
mj

NyuszatKép
mail ment. Köszi elõre is.Kép

VandaKép
Miért várod a mensidet? Szerintem ne várd!KépKépKép

AliceKép
Szerintem a 17. nap a nyerõ. Mikor volt akció?

SienKép
Drukkolok, hogy minden rendben legyen csütörtökön.

BnemethKép
Sajna nem tudok ez ügyben segíteni, nekem nincsennek ilyen tapasztalataim. De ha nem fog megjönni, csak pár csepp, az úgy tudom, lehet a baba jele is.Kép

Puszi mindenkinek: Zsuzsu
zsuzsu

Moni!
A Gynevac kúrát én is mondhatom az orvosnak hogy szeretném? Ha ilyen jó hatása van akkor én is kipróbálnám. Neked a doki javasolta?

Alice!
Szerintem a 16-17. napon volt a peteérésed. A hõd szépen fenn van csak így is maradjon.Kép

Pussz

Andy
Andy

Köszi a hozzászólásokat!

Hát az az igazság "nem emlékszem KépKépKép hogy mikor volt akcióKépKépKép"
Reménykedjünk,aztán ha meg most sem sikerült akkor majd megint nekiugrunk UGYE?

Hú engem is érdekel hogy ki lehet ez a titokzatos lánykaKép

Pusz
Alice
Alice

AliceKép
A görbéd eddig nagyon jó...
AlmaKép
Neked is köszi a jókívánságokat.
SienKép
Már alig várom így aztán betegen vagy egészségesn mindenképp megyünk.
VandaKép
Ne várjad már annyira...irgum-burgum!
CipómamaKép
Mi van Veletek? Minden rendben? Olyan régóta nem jelentkeztél... A táblázat beli adatod hiteles? PusziKép

doris

Zsuzsu!

Mail ment allergia tárgyban.

Üdv
Nyuszat
nyuszat

Sziasztok!

Tegnap voltunk az inszemes dokibácsinál. Kb. 2 hét múlva csinálja meg a HSG-t (ciklus 10-11. napján) + elküldött immunológiai vizsgálatra + újabb spermavizsgálatra. Az eredményektõl függõen vagy indul az inszem vagy visszaküld a Kaáliba lombikra. A HSG-tõl kicsit félek, azzal biztatom magam, hogy már többen túléltétek. Azért majd szorítsatok.

XY! Gratulálok!Kép Kifúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy ki lehetsz. Ne titkolózz sokáig!Kép

Üdv az újaknak is!Kép

Alice!
A görbéd nagyon szép, csak így tovább!

Andy!
A Gynevacot a háziorvos is felírhatja. A honlapján megtalálod, hogy kell felírni, meg még egy csomó hasznos dolgot. Nyomtasd ki a dokidnak, akkor kevésbé ellenkezhet, hogy nem ismeri.

Edi
Edi

EdiKép
Persze, hogy nagyon fogunk drukkolni...szorítok Nektek!

doris

Doris, Zsuzsu Kép
Jó, jó, akkor nem várom. Kép De úgyis megjön Kép Na mindegggy

Lehet, hogy sejtem a titkos leányzónkat, aki bebabásodott ............ KépKép

Alice Kép
Klassz a görbéd, biztosan nincs progihiányod!!! Kép. Az ovulációd a 17. napon volt (szerintem is) és ha volt akció hát nem lesz hiába a reménykedés KépKép Ha elmarad a 31. napon a mensid, 1-2 nap múlva tesztelj feltétlen.

Mai táblicskunk volt már?

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sien Kép
Bocsesz, lemaradtam. Majd számolj be, hogy mi volt az UH-n!
Brekivel nem tudom mi lehet, biztosan sok a munkája is, meg lehet, hogy kikapcsolódik (néha az is kell Kép). Tényleg
Breki hahóó merre vagy??

Doris Kép
Ejnye, hogy megfáztál, - ezek szerint te is vonzod ezeket a hülye bacillákat, meg vírusokat. Próbáld ki azt az Echh---- Timici mi is a neve? -- cseppet!

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Edi!

Köszi! Meg fogom nézni a honlapját.
A HSG nem túl kellemes, de én is túléltem.Van akinek abszolút nem is fáj. Majd írd meg melyik nap kell rád gondolni.

Vanda!

Meg lehet kérdezni kire gondoltál? Most már az én oldalamat is nagyon furdalja a kíváncsiság.

Andy
Andy

XY
Gratulálok! Nagyon boldog 9 hónapot kívánok!Kép
Lányok!
Szombaton inszem! Számolom a napokat, úúúúúgy izgulok!!
Lujza
lujza

Kakukkfu, XY Gratulalok!
Melinda

VandaKépTimiciKép
Hol lehet az a valamit beszerezni és mi a neve? A terhességet befolyásolja esetleg ha mondjuk a fogantatás idõpontjában is kéne szednem? Táblicskunk azért nem volt még mert szegény Edelweiss nagyon el van havazva...

doris

Sziasztok, Lányok!
Én teljesen új vagyok köztetek, természetesen hasonló cipõben járok, mint Ti. Még csak a mai hozzászólásokat olvastam végig, de amint idõm engedi, visszább is tekintek az idõben.
Magunkról: mi dec. óta próbálkozunk, mindketten 31 évesek vagyunk. Kb. most vagyok félidõnél. A mostani ciklusom elsõ napja óta gyógyteát iszom reggel-este (cickafark, palástfû, pásztortáska), és most elõször éreztem, hogy kb. merre is lehet a petefészkem. Remélem, ebben a hónapban nagyobb sikerrel jár a próbálkozásunk.
BESZTI: remélem, jól értettem, hogy Te MacaVibe-t szedtél. És egyhavi adag után már babás is maradtál? Nagyon érdekelne, mert ha ez a hónap sem sikerül, akkor ki akarom próbálni a Maca-t, mivel ez természetes, aztán ha késõbb sem, akkor már a doki bácsi jön a gyógyszereivel. De azért remélem, elõbb kell meglátogatnom baba-hirrel :-)
Na, ennyi elsõre elég is belõlem, megyek olvasni (meg a munka is vár, sajna).
Üdv mindenkinek!
knérita

Lujza, Edi!Kép Drukkolok mindkettõtöknek! Lujza!Kép Tessék jó példával elöl járni!!Kép Edi!Kép Ne izgulj a HSG miatt, abszolút belefér a túlélhetõ kategóriába!
Moni!KépEgyrészt megbízom a dokimban, másrészt mivel azt mondta, hogy folyamatosan ellenõrzi majd a proli szintemet, így nem izgulok elõre emiatt fölöslegesen. Amúgy az egyik barátnõm, akinek szintén magas volt a prolija, 3 hónapig szedte a Bromot még tavaly nyáron és azóta is jó a proli szintje. Ja, és éppen most lett terhes!Kép
Azért jól esik, hogy aggódsz miattam, de remélem alaptalanok lesznek a félelmeid!Kép

Pusz, Sien.
Sien

EdiKép
Szurkolok én is Neked majd, hogy hamar túllegyél a HSG-n és csak csupa jó hírt kapj.Kép

LujzaKép
Egyre izgibb a dolog. Szombaton majd sokat gondolok Rád.Kép

DorisKép
Sajnálom, hogy beteg lettél, de majd a hétvégén jól kipihenheted Magad és a szauna is jó lesz. Olyan jó Nektek, hogy ilyen sokat kirándultok!Kép

VandaKép
Kire gondolsz??? Lányok, kész izgalom már ez a babanet is!!!KépKépKép

BrekiKép
Hol vagy? Tényleg nagyon régen jelentkeztél! Remélem, minden rendben.

Csajok!
Én azt vettem észre, hogy ha valaki sokáig nem jelentkezik, akkor lehet, hogy azért, mert babás lett és figyeli magán a tüneteket, és talán úgy gondolja, hogy ha ír vagy beszél róluk, akkor eltünnek vagy ilyesmi...szóval babonából nem jön. Ti nem vettétek ezt még észre?

Breki, ezzel nem azt akarom mondani, hogy ezért nem jösz te sem, de ha tényleg ezért, akkor drukkolok. Kép

Kedves NyuszatKép
köszönöm a sok tanácsot, utánajárok a dolgoknak, amit írtál és lehet, hogy még lesz egy-két kérdésem.Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Hopp, egyvalami kimaradt...
BESZTI: szedtél valami mást is a Maca mellett? Mert én dec. óta Elevitet szedek, lehet ezeket egymás mellett?
Elõre is köszi, KnéRita
knérita

KnéritaKép

Örülök, hogy Ránk találtál, légy üdvözölve körünkben.Kép
De tudod, azt kívánom, hogy ne maradj sokáig - csak úgy néhány hétig - és a jövõ hónapban már a friss kismamák topikját látogasd!Kép
Én is most vagyok a középidõben, úgy hogy egy cipõben járunk. Ezért aztán mit is kívánhatnék Neked ma estére, mint jó sok AKCIÓT!!!!KépKépKép

Zsuzsu
zsuzsu

Lujza!
Szombaton én is nagyon fogok szorítani neked.Kép
És tessék Siennek szót fogadni és jó példával elõttem járni.Kép

Doris!
Gyógyulj meg gyorsan!Kép

Zsuzsu!
Már nekem is feltûnt, hogy zebrásodás elõtt általában néma csönd van. De aztán annál nagyobb az örömködés.Kép

Mindenki gyanús aki hallgat.Kép

Edi
Edi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?