A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SzilcsikeKép
Akkor hatott a sok piriküldő!!! Hajrá, nemsokára ott lesz! lehet, hogy a torna rásegített?

HajiKép
Óriási gratula a babócákhoz!!!

Kép

KépKép
babcsi

SaciKép
A december szép hónap a babásodásra!! A tojásugrásomKép nem tudom mikorra fog esni, de UH-ra a 12 cn.-on megyek, jövő hétfőn. Hát, meglátjukKép
Így a bromó sem viselné meg a szervezetedetKép hihihi...

Kép

KépKép
babcsi

Haji Kép gratula az ikrekhez ! hanyadik lombik sikerult? fiu- lany? Sok sok boldogsagot es mihamarabb ataludhato ejszakakat Kép

Babcsi Kép ja,,jo a dec. En pont raerek babasodni, nem tudom te hogy vagy vele...hhihi
es igaz ! (amit a bromorol irtal..)Kép

Amica Kép orulok, hogy megvan a baba. ! hihetetlen hogy mar dobog a szive ! fantasztikus a termeszet.
saci

Sackó Kép
Jó lenne néha venni egy forró fürdőt otthon, de sajna még nincs kádunk. Azért szoktunk ám fürödni, csak a "szép" fürdőszobánk még nem készült el!
Elképesztő milyen vidám vagy Kép Még az elmaradt inszem sem hozott ki a sodrodból! Gratulálok, így tovább, remélem a december szerencsésebben fog alakulni a számodra! ++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babcsibe Kép
Igen, remélem hatott, annyian küldtétek hozzám a rühikét!

Kép
Kép
szilva069

Babcsi Kép Sackó Kép
Én is beszállok harmadiknak a decemberi babásodásodók közé. Végülis nekem sincs jobb dolgom Kép Bár lehet, hogy nálam csak a nyomoronc álmodik Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilcsikeKép
Miért ne!! Szállj csak be a babásodók közé! Rühöske mindjárt meglep aztán elhúz a jó b...f..baKép és már babásodhatsz is!!! Éljen-éljen!!!

Kép

KépKép
babcsi

SaciKép
Véletlenül én is ráérek decemberbenKép Micsoda véletlen, hogy mindenkinek pont a dec. jó!Kép Szilcsike is pont ráér. Szerintem a többieknek sem lesz más dolgukKép

Kép

KépKép
babcsi

Csajszik!
December nekem is jó, ráérek én isKép
gtünde

Igaz, tojásugrásom nem tudom, closti nélkül lesz-e, meg hogy apa itthon lesz-e tojásugráskor, de én azért ráérekKép
gtünde

Elsőre sikerült,annak ellenére,hogy a férjemnek azt mondták soha nem lehet gyereke.Még egy siker story:a barátnőm 10év sikertelen probálkozás után sikerült, a sokadik lombikra egy kisfiú aki most 1éves múlt, és a poén februárban születik a kishuga aki természetes úton fogant igazi csoda gyerek.
haji

Lányok Kép
Most beszéltem Noémivel! Mindenkit puszil, sajnos nem műkszik otthon a netjük, így nem tud írni. Megint bedurrant a dereka, meg sem bír mozdulni, egész nap fekszik, Ma megy dokihoz.
Egyébként minden ok, szúrkál rendesen a pocakja. Kedden megy UH-ra (már ha addig meggyógyul)

Kép
Kép
szilva069

TüncsikeKép
Úgy tűnik akkor, hogy a december mindenkinek jó!!Kép Ez szupi, akkor hajrá!Kép

SzilcsikeKép
Ha beszélsz Noéval, akkor jobbulást kívánok és nagyon kíváncsi vagyok mi volt az UH-n, már ha szegény el tud menni.

HajiKép
Ez szuper! A természet csodálatos dolgokat produkálKép

Kép

KépKép
babcsi

csüt uh meg vérvétel remélem látok egy szép petezsákot mert azt kell.
gilingalang

Noéminek jobbulást kívánokKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Gili Kép
Biztos látni fogod az áhított petezsákot! Nagyon irigyellek Kép

Babcsi Kép Barbi Kép
OK, megmondom Noéminek, de remélem akkorra már lesz náluk net, úgyhogy maga fog beszámolni az UH-ról Kép

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Mi újság? Veled vagyok!

Kép
Kép
szilva069

SziasztokKép
Most jöttem meg, pénteken újabb UH lesz. Valószínüleg most nem lesz transzfer, majd talán jövő hónapban. De őszintén, most nem bánom, a szívem mélyén most nem akartam a beültetést annyira.
Köszönöm mindenkinek a drukkokat!!!!!!!
Kép

SzilvaKép
Nem meg mondtam, hogy vigyázz magadra!!! Irgum-burgum!!! Hogy lesz így hamar fagyis transzfer?!
Noémit üdvözlöm és én is a Karcsival együtt jobbulást kívánok neki!!!

SaciKép
Jól van látom újra a régi vagy, hajrá december!!!

manda

Sziasztok!

Látom mindenki nagyon dolgozik! Többek között én is, bár elég nehéz rávenni magam.

MandaKép
Nagyon várom a híreidet!

SzilvaKép
Látom Te nem bírsz magaddal! Lécci lécci fogd vissza magad, különben fogok postázni az uradnak egy rövid póráztKép

BarbiKép
Már csak kettőt kell aludni? Ugye még semmi jele mensinek? Nagyon drukkolok!

NoémiKép
Jobbulást kívánok, vigyázz nagyon magatokra!

HajiKép
Gratulálok én is az ikreidhez, és a barátnődéknek isKép Olyan jó, hogy leírtad ezeket, engem nagyon feldobott! Köszönöm! És milyen jó, hogy nektek elsőre sikerült!

Lányok!
Köszönöm a hozzászólásokat a székrekedés ügyben. Minden tanácsot elfogadtam, és egyszerre bevetettem mindetKép Jól is vagyokKép

Egyébként már csukott szemmel is menne a szuri, képzeljétek, ma pl már egyáltalán nem éreztem semmit sem. Még egy ici-picit sem csípett! És milyen jó, hogy így meg van az egész egy perc alatt, mint hogy beüljek a kocsiba, bemenjek a városba, várjak ... stb.

Szerintetek amit majd izomba kell adni, azért azt majd nem tudom magamnak beadni ugye? A párom biztosan nem fogjaKép

Ja, és most nekem rendesen meg fog jönni a mensim? Csüt.-re várom, bár már nagyon érzem a cickóimon. Viszont ha késik, akkor nekem még kedden meglesz, amikor is megyek UH-ra? Ez gáz?
mary78

Manda Kép
Végre megjöttél. Pénteken fog eldőlni, hogy mi lesz? Különben mi a lehetséges probléma? Már ha nem titok!
Legyen úgy ahogy akarod. Ha ez most nem fog összejönni, akkor talán együtt fogunk babásodni a következő ciklusban?!
Noéminek átadom, és tényleg hülye vagyok. Akkor ma ne is menjek sportolni?

Kép
Kép
szilva069

MandaKép

Ha így érzed, akkor tényleg hagyjátok ki ezt a hónapot, jobb lesz majd egy kis pihi után!
Én azt gondolom, hogy nem kell erőltetni mindenáron rögtön a köv. alkalmat, az agynak, a testnek és a léleknek is fel kell készülni a köv.-re. Látom is rajtad, hogy nem vagy nagyon jó passzban. Töltődj fel újra, és úgy vágjatok bele a következőbe!
mary78

Mary Kép
Szia! Mikor mégy a BMC-be? Hogy megy a szúrás?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép

Én azt gondolom, hogy ne menj. De tényleg! Nem látsz bele a pocakodba, nem tudhatod, hogy ott milyen roncsolást okozott a műtét, aminek tényleg idő kell, hogy regenerálódjon, és újra szép egészséges legyen a méhed! Én a babaprojekt alatt nem erőltetném a tornát, majd tornázhatsz eleget szülés után, amíg a nagyik vigyáznak az ikreidreKép

De természetesen ez csak az én véleményem, és korántsem biztos, hogy ez a tuti, de én inkább vigyáznék magamra. Tornázni tudsz még egész életedben, viszont arra, hogy gyermeked legyen, reálisan kb. 5-6 éved van!
mary78

SzilvaKép

Mikuláskor megyek a BMC-be.
Egyébként én a 20. napon kezdtem a szurikat, szerintetek ez befolyásol valamit?
mary78

Mary Kép
Én a 21. napon kezdtem a Decap-t, szerintem semmi jelentősége, max az az 1 nap, de arra a biztonság kedvéért volt szükség! Minden rendben lesz, ne aggódj! A mikulás az 6-át jelent?

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép
Most vettem észre, hogy mást is írtál, a tornával kapcsolatban! Hát.... teljesen igazad van. Tényleg csak a baba a fontos.

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép

Igen, jövő héten kedden.
És ha minden ok, akkor aznap fog indulni a stimu? Ja és mondta Sz., hogy vigyek magammal 2 injekciót, remélem jól emlékszem: a Puregonból és a Menopur-ból egy-egy ampullát. Viszont a protokoll-os lapon asszem 4 ampulla van írva. És vigyem persze a Decap.-t is, ugye?
És akkor majd 3 fajtát kell szúrni egy nap?
mary78

SzilvaKép

És még annál feljebb is írtam, ott még meg is fenyegettelekKép
mary78

Mary Kép
Valószínűleg akkor kezdődik a stimu, nekem is úgy volt. Szerintem elég az 1-1, de vidd mellé a Dacap-t is! Bizony dőzsölni fogsz, napi 3x kell majd szúrni! Nem fáj a fejed a Dacap-től? Nekem majd szét esett, bár most is fáj!
A Noémi is kedden megy a BMC-be UH-ra! Lehet, hogy fogtok találkozni.

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Pénteken UH lesz megint. De akkor már a 19cn-on leszek és szerintem az már késő lenne egy jövő heti transzferhez. Sz.ügynök most látott egy 12-es tüszőt, azt meg akarja várni, hogy mi lesz belőle, a mnyh. 8,5, azt mondta az nem olyan rossz, viszont ő is észlelte a vérezgetés, igaz nem a vizsgálatnál, hanem a készüléken magán.
Úgyhogy én ebből, meg én is eldöntöttem, arra következtetek, nem lesz transzfer. De azt mondta pénteken menjek, mert meg akar nézni és a köv.hónapban kapok majd, ha kell, mnyh.növelő szert. Ennyi volt.

Képzeljétek találkoztam egy ismerősömmel, azért is értem haz 2 felé, mert megvártam. Tündének hívják, vele voltam aug.punkción együtt, neki is az volt, csak ő 2 napon kaptam vissza a babókat.
Na szóval, neki most volt a 6.lombik (4 sima, 2 fagyis) után a HCG nézése, annyira ideges volt, próbáltam megnyugtatni. Sikerült neki a HCG szintje 82 lett. Pont egy éve ezen a napon vették el egy sikertelen meghalt terhességét. Remélem kárpotolta az élet ezzel az újjal!!!

MaryKép
Ügyi vagy a szurizásban, le kalappal mindenki előtt, aki bemeri adni magának.

manda

Mary Kép
Hát hiába, vaksi öreg tyúk vagyok már! Tüncsi is megmondta!
Szóval, úgyis viszed magaddal a szurikat kedden a BMC-be. Ha igaz, keddtől kezdődik majd a stimu. Akkor szépen beadatod magadnak a BMC-ben az összes szurit, és megmutatja az ápolónő a beadás módját. Ha megy a Decap. beadása, akkor a többivel sem lesz gond. Én is simán beadtam magamnak. Sok időt fogsz megtakarítani így, mintha el kéne járnod valahova szúratni magad. Szerintem az nagy macera, és így a fix időpontot is könnyebb betartani!
Felljebb már nem írtál ugye?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép

Hát hál'Isten a fejem nem fáj, viszont tegnapig hányingerem volt egész nap, meg irtó hülyeségeket álmodok, pedig nem nagyon szoktam. (Pl éjjel Prágából gyalogoltam haza, és útközben széttépett egy németjuhász kutya.. stb.)Szóval ennyi mellékhatásról tudok beszámolni, de az álmaim már az őrületbe kergetnekKép

Remélem találkozni fogok NoémivelKép Már néztem is róla fotót, hogy megismerjemKép

És akkor a 3-ból csak a Menopur-t nem fogom tudni beadni magamnak, ugye?
mary78

Mary, már csak két napKép, egyenlőre semmi, egy picit kezdek bízakodni, de majd csüt. minden kiderülKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Nem, feljebb már nem írtamKép
mary78

BarbikaKép
Remélem jó hírekkel jösz csütörtökön!!!
Drukkolok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!

manda

Manda Kép
Értem, akkor majd pénteken végleg eldől minden. Ha most nem lesz a transzferből semmi, akkor legalább jól rá tudtok készülni a következő ciklusban, és ezt értem a mnyh. vastagításra is! Minden rosszban van valami jó!
Tündének óriási gratula! Megérdemelte
És, hogy milyen a sors...?!

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép
Te olyan ügyi vagy, hogy a Menopurt is be fogod tudni adni magadnak! Mondom a lányok megmutatják a BMC-ben! Ha képes vagy szúrni a Dacap-t, akkor a Menopurt is! Csak az a különbség, hogy azt össze kell keverni, + máshova kell beadni!

Kép
Kép
szilva069

Barbi Kép
Az nagyon bíztató, hogy még semmi! Küldök neked mensiüzőket! ++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Ha Te mondod! Mindenképpen szeretnék magam döfni, már csak azért is, hogy ne legyek kitéve itt támadásoknak, hogy eljárkálok munkaidőben ... stb.
Még jó, hogy a Dec. alatt így bele lehet jönni!

MandaKép
Jól döntöttél sztem! Én pl. most nagyon erősnek és nyugodtnak érzem magam, de tudom, ha nem sikerül, biztosan kell sok idő, hogy újra ilyen legyek. És most úgy gondolom, hogy azt ki kell várni.

NoémiKép
Szóval én is kedden megyek UH-ra, remélem találkozunk, de mivel Te még nem láttál engem fotón sem, a paramétereim: szőkés-barna melírozott félhosszú haj, sötétbarna felső (ez a nőgyogyis fellépőruhám, mert ez az egy takarja el a sejhajomKép) és barna kockás naci lesz rajtam.
Én meg biztosan meg foglak ismerni híresen szép szemeidről!
mary78

Kicsit azért félek hogy koppanok, miután későn volt a pém,pont inszem napján lettem beteg, de azért bizzom a csodábaKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Az a lényeg, hogy volt péd, nem az hogy mikor!
És sztem az esetek többségében pont nem akkor sikerül, amikor mi éppen a legideálisabbnak érzünk mindent! Úgyhogy én nagyon drukkolokKép

Lányok!
Ti nem gondolkodtatok még a Gynevac injekción? Nagyon jókat lehet olvasni róla, és lombiknál is segíti nagyban a megtapadást. A "beültetés előtti, utáni érzések" topikban egy lány az első sikertelen lombik után beadatta maguknak, és most már szúrta magát a Decapeptyl-lel, de csak nem jött meg neki, és kiderült, hogy spontán babája van!
mary78

Mary Kép
Hasonlóképpen gondolkodunk a döfésről! Biztos vagyok benne, hogy menni fog!

Sziasztok Lányok, lépek haza asszem pihizni!

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép en mar tul vagyok egy kuran. Sajnos nem lettem terhes "tole" (marmint a hatasatol)..de biztos nem artott

Manda Kép hogyhogy nem akartad annyira a transfert ebben a honapban? nagyon nagy macera? vagy jol esik a kis pihi ?

Szilva Kép jobbulast noi nak! sajnalom,,meg a hata is...jajjj Kép

Szilva Kép Babcsi Kép Tundi Kép De jo, ! akkor decemberre beirhatjuk, hogy babasodas a naptarba ! KépKépKép
nekem azt hiszem kb most van a tojasugrasom,,kb nektek is , nem? babcsinak hetfon, tundi? szilva ?
en annyit rohogtem ezen a tojasugras szon...Lanyok, humorerzek nelkul nem elnem tul ezt a gyerek-projektet, az tuti ! Kép

Gyugyi Kép hogy vagy? mosod a pockot ?
Amica ? Kép
Kandi Kép ?
Mofly Kép ?
Barbi Kép ?
saci

Wish Kép es te? elfeljtettem feljebb...
hogy van a hangulatod?
edzel meg otthon ?
saci

Na végre! El se hiszem, hogy le tudok ülni egy kicsit a gép elé. Pörög az élet ezerrel, ami tök jó, mert nincs időm annyit gondolkodni, meg számolni. Viszon kevesebbet tudok társalogniKép

Bocsi, hogy nem szólok mindenkihez egyenként, de ahhoz jegyzetelnem kéne, mert annyit írtatokKép

Szilvi
Fogadj szót a csajoknak, igazuk van. Az élsportolóknak gyakran semmilyen ciklusuk nincs, mert az agyuk ezt a parancsot adja!Kell az energia a testnek, gyereknek semmi helye.
Én ezért nem sportolok 25 éveKépKép

Többieknek is sok puszi, meg tapi, meg vastagodás, meg piri, meg tojásugrás... Lehet választani, kinek mire van szükségeKép
Vendég

Szilva Kép
megint nepszerutlen leszek Kép, de :
ha mar oszintek vagyunk itt, akkor en is hadd legyek az.
Szerintem mertekkel sportolj. heti 3-4 alkalom, ha nem a gatizmot terheli nem art, sot. nem hiszem, hogy te napi 2-3 orat sportolsz, mint az elsportolok.Ha igen,akkor tenlyeg hagyd abba Kép
Szerintem pont eleg bajunk van ezzel a gyerek-projektel, legalabb hadd legyek egeszseges es fitt, hadd noveljem az eselyet annak hogy jol erzem magam es ehhez a mozgas/sport hozzasegit. Sajnos az ulo munka, amit szerintem itt legtobben vegzunk nem elegendo ahhoz, hogy normalis legyen a testunk.
(Elnezest azoktol, akik genetikailag Janifer Lopezek . hihih)
Bizonyitott teny, hogy a normal sulyu nok (nem anorexiasok) nagyobb esellyel esnek teherbe. Mellesleg "boldogsaghormonokat" szabadit fel a mozgas/ izzadas.
Majd ha ikrekkel terhesek leszunk raerunk nem mozogni (setalni,csak lehet..??) es OROMMEL fogok 35 kg hizni, igerem Kép !!!!
De addig, ha mar gyermektelen vagyok, legalabb hadd nezzek jol ki...Kép
(gatizmot terhelo sportok: ahol tul sokat kell ugralni,,sulyt emelni, terpeszteni, stb. Persze fekve mindezt lehet)

Ha tenyleg elsportolo vagy es arrol irtal,,akkor bocsanat. Bar Egerszeginek is 2 gyereke lett a kb 10 ev "nem menstrualas utan"
saci

Jó estét!
Babcsi, GMarta...köszi a jókívánságokat. Hasonlókat nektek is!!! Kép
Saci
Szerintem akkor nekünk együtt ugrik a tojásunk. Kép
Wish
Hát reméljük nem kaptok rossz hírt a genetikáról. Kép
Nekem még ma is lent volt a hőm...de csak öt óra alvás után mértem. :/ Álmos is vagyok.
Sok sikert mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Nagyon fárasztó napom volt.
Most gyorsan küldöm Wishnek az adatokat és elköszönök. Jól vagyok, csak nagyon kimerült.
Még nek tudja "rajtunk kívül" senkiKép

Wish!
most épp nem próbálkoztunk, 6+6, 2006.07.20., Sopron, 32év, 3.gyerek

Jó éjszakát! Majd jövök!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok csajszi-majszik!
Olvasó üzemmódban vagyok!Minden este bekukk...tudok ám mindent-Mindenkiről!Nati itthon van végre,nem unatkozok!KépKépKép
Ma vagyok a 30.napon,holnap veszek egy tesztet....csak,hogy le ne maradjak negatív teszt gyártás terén!Pénteken tudósítok,reggel 5:30-kor!
na pusza,ügyik legyetek!Sok szerencsét a dokiknál!
Wish-Andi Ha gond lett volna telcsiznek,anno Nekünk is 3 hét volt míg kipostázták......ez nekik nem fontos....csak munka....azért ülnek rajta eddig!
na pusza Mindenkinek!
Tündi baba Tudom,hogy majd írsz...ha lesz izgis Képpusza!
kandi72
Budapest III. kerület

Szia Amica drága!
Vigyázz magadra nagyon!Tudod a nyugi sokat segített KépKépKép
na pusza!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandikám, megláttalak, hozzád jöttem!
Pusza!

Kép
Kép
Kép