A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!
Régen jöttem, ritkán járok közétek, (szégyellem magam Kép ) de most beolvadtam teljesen ettől a sok apróságtól Kép KépAkarok még egyet. Nem, most nem, majd jópár év múlva (talán). Ilyen képek láttán mindig elcsábulok.

A torna ma is tökjó volt, a cuki is és az azutáni séta is Kép

Jelenleg éppen monitorhibával küszködünk, úgyhogy az olvasható ablakban egy sorban max 10 rövid vagy 3 hosszú szó látszik, tehát kicsit nehézkes a dolog Kép

Pusszancs! Cookie
cookie

Ja, Moose!

Köszönöm a helyesbítést! Épp gondolkodtam, hogy jól írom -e a kriksz-krakszot!Kép

Bogárka!

A két kőc, mintha ikrek lennének!Kép
ildi76

Nekünk ilyen takarónk volt:
Kép

El se hiszem, hogy milyen kismókusokból lettek szebbnél szebb babák.Kép
Votiv, Réka azért lett Lili is, mert álnok módon páromat festés közben a létrán állva kényszeríttem választásra, Lilla vagy Lili legyen a gyermek?Kép
zanza

Sajna nem tudom megcsinálni, hogy kisebb legyen Murr által küldött kép. Pedig legkisebb büszkesége van rajta.
zanza

Recca,
képKép

Lilili,
igen, érdemes megnézni az előadásokat, de még tényleg ráérsz, és a torna is jó, mi többen innen a topikból ott ismerkedtünk össze személyesen.

Nekünk is lila takarónk volt, de most hirtelen nem találok képet.

Kép
Kép
manoka11

Íme Murr és legkisebb fia, Ákos:
Kép

votiv 8)
votiv

10 órás Vincenzó:Kép
ficánka

Lányok!

Most haldoklik a gép, perceim vannak hátra (mármint az laptop akkujának, mert Bogyó lelökte Kép, szóval legyetek jók, sms-ben helyzetjelentek, merthogy egyelőre nem lesz gépünk .....habár internetünk az igen Kép.

Szóval a telóm él, emilt ritkásan ugyan, de nézek, azaz megtaláltok.... Mi meg megpróbáljuk ezt a masinát gyorsan pótolni.

Csók, Ada

u.i.: Mayáról dobjatok sms-t, vagy csörögjetek rám plííííííííííííííz

És MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!!!!! Hallottam Kép Örülök ám piszkosul Kép

u.i.: visszaolvasni még talán lesz időm, írni nem biztos
ada007

Már akkor is össze-vissza csücsörített, és kereste ezerrel a cicit, a kis drága aranyos fiam. Kép én meg nem adtam oda neki, mert azt hittem, hogy nincs még értelme, mert még úgysincs benne tejci, ilyen kis buta elsőgyerekes mamma voltam Kép
ezért amikor ezeket a képeket nézegetem, mindig szomorkodom is picit ezen, meg mindig eszembe jut a pukli a fején, és hogy milyen sokat dolgozott előtte néhány órával a világra jövetelért a babácska, és most rohannék be a szobájába, és felkapnám az ágyából és össze-vissza puszilgatnám Kép de persze nem teszem, majd reggel! Kép
ficánka

imádom ezeket a picibaba-képeket, szinte a tejillatukat is érzem, és olyan eufórikus hangulatom támad, mint az első napokban Kép
és újra át akarom élni Kép

votiv 8)
votiv

Na akkor egy nosztalgia innen is. Kép
Kép
neet
neet

Votiv,
teljesen igazad van, én is ugyanezt érzem! Kép ahogy nézegettem ezeket a pici-baba képeket, felidéződött bennem az akkori hangulatom. Kép fantasztikus, eufórikus, egyszerresíírósnevetős Kép
ficánka

Fic, én meg már ahogy a kezembe nyomták, nyomtam volna a cicit a szájába, de ő még vagy egy napig csak aludt-aludt, rendíthetetlenül, a szopira meg magasról tojt. na de aztán mindent bepótolt, és annyira szívta, hogy szinte azonnal megvolt a belövellés is Kép

votiv 8)
votiv

mindegyik babácska csodálatos, köszi Csajok!!! Kép

Jucus,
sajnálom a gyomrodat, remélem sikerül meggyógyulnod hamar. én is mondok tippet, kicsit másabbat, mint neet Kép próbáltad már az aloe-vera gélt? anycimnak és nekem is használt ilyen ügyben. persze, azt is gondolom, hogy ha visszatérő dologról van szó, akkor tényleg meg kéne tudni az okát, nem szabad sajnálni az időt. na, nem akarok okoskodni, csak szeretném, ha jól lennél! Kép

Ildi,
voltam fogorvosnál, HÕÕÕÕÕÕÕÕS vagyok Kép ő is profi és nagyon kedves és nő, de egy hátsó fog tömése 8-10e, úgyhogy drágább, mint amit Katusék ajánlgattak.

Rylie,
remélem, most nekem is 10 évig tart! Kép

Dóra,
köszi a fogdoki-nénit, tényleg szuper!!! Kép kár, hogy csak most jöttem babanetre, mert akkor lerohantam volna gyorsan felfalni az összes sütit még a fogorvos előtt. KépKépKép szegény Andrásom még járkál a héten a H-ba, igyekeznek megmenteni a nyálmirigyet, grrrrr, de a héten túl leszünk rajta. most itt horkol a nappaliban. Kép
ficánka

huuu, ezt nem hagyom kiKép

Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv, akkor Te nagyon ügyes voltál! Kép most visszagondoltam, az volt, hogy 2-kor született, 4-kor elvitték, 8 körül megkaptam, és aludt én meg csak csodáltam, aztán jött apafej (Votiv után szabadon) meg szülők stb. én meg büszkélkedtem vele, és a nagy eufóriámban el is felejtkeztem arról, hogy cickóra kéne tenni, aztán amikor az én imádott szülésznőm jött és kérdezte, hogy szopott-e, én meg mondtam, hogy nincs tejci, akkor ő mondta, hogy uzsgi, és segített mellre tenni, és akkor ráéreztem a dolgok lényegére Kép mármint a szoptatáséra Kép
ficánka

De ketteskénél már nagyon ügyes leszek!

Moose,
Neked is sikerülni fog! Kép eszembe jutott, hogy van itt egy anyuka, aki mesélte, hogy marha sokáig kínlódott a szoptatással, én meg jól ki fogom faggatni, aztán mélek Neked! Kép
ficánka

Fic, ez nem is kérdés, látva Vincenzó szerénytelen testméreteit Kép

Recca, ez hány órás kép? mert Benke egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki túl van egy születésen...Kép

votiv 8)
votiv

és mondtam már, hogy imádom Benke gyönyörű aranyhaját? hihetetlen, eszméletlen, páratlan, és olyan szépséges... KépKépKép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Néha szoktam nézegetni a topikot és sok hasznos információkkal bővelkedem. Nekem van egy 19 hónapos kisfiam akit a Dél Pesti Kórházban szültem. Mindenkivel és mindennel megvoltam elégedve, csak most mivel közel lakunk a Szent Imréhez gondoltam hogy a másodikat itt szeretném szülni.
Ugyanis 11 hetes terhes vagyok és Bálint Balázsnál fogok szülni.
Ha valaki szült már nála, akkor szívesen elolvasnám a véleményét.
Köszönöm Paparazzo
paparazzo

Votiv, köszi! Kép beszéltem "sóginőmmel", aki biai, egyenlőre nem tudott takicát ajánlani, de ígérte, hogy érdeklődik. vízszerelő kell még, vagy valami más szaki? vagy a bekötésekhez kellett volna? mert azt már Votiv-szaki megoldotta Kép

Paparazzo, én nem BB-nél szültem, de majd jönnek a többi csajok. Kép gratulálok a 11 hetes Pocaklakóhoz, és SZENT IMRÉBEN SZÜLNI JÓ! Kép

Recca, csatlakozom Votivhoz, Benke haja tényleg szépséges! KépKép

Én L, mert szemem leragad, mindenkinek jóccakát és cuppppp Kép Megyek szép babákról álmodni! Kép
ficánka

Votiv, hat olyan 3-4.Kép nagyon szeretem ezt a kepet!Kép
B szepseges (koszonjuk, koszonjukKép) hajat ma megkurtitottam kicsit: epp csak hogy ne logjon a szemebe. orult nekiKép

ja es meg azt akartam irni, h a babafotok annyira jok: muszaj volt tobbszor vegigneznem oketKép

Coolio
recca

Sziasztok! Köszi az infokat a doktorokat és telefonszámaikat illetőleg, eltároltam őket szükség esetére.

Indianyó

indianyo

Votiv Kép a Samu az nekem is tetszett volna, de az apamacska nem támogatta a projektet, meg hát ugye lány lesz Kép A dobozlandról meg az jutott eszembe, hogy ha szép mintákat pingálnátok rájuk Te és Majdnem Samu István akkor hátha otthonosabb lesz a lak, sőt ha minden oldalára más képet rajzoltok, akkor egy szimpla átforgatással percek alatt változtatható az enteriőr Kép Kép a milliméterproblémákra javaslom a bazi nagy ráspolyt Kép mire apaszervezet hazajön, formatervezett, sőőt teljesen egyedi dizájnnal rendelkező lakásod lehet Kép a csendet meg a levegőt irígylem ezerrel Kép

A babák mind gyönyörűségesek, remélem most már nem sokára én is küldhetek ilyet Fülöpkéről Kép
macskanyu

Kép
macskanyu

petergabi

Köszi a választ mostmár tudom azt amit eddig nem.

Viszont észrevettem, hogy ez kimaradt:
Moose Kép Kép Kép

Ezt a sok kis buktát?? Olyan édik Kép

Rec: teló. Nekem 100 éves Nokia 6210-em van, ami effektív nem tud még semmi extrát, "csak" épp azt amire egyébként is való: telefonálni, sms-ezni és ébreszteni reggel. Úgyhogy Nokia ügyben egyetértek Votivval.

Macskaanyu: ok, akkor még nem tojok be a szúrkálástól, bár amikor mondtam dokinéninek akkor ő is azt mondta, hogy ez nem probléma. Csak hétfőn annyira szúrt, hogy nagyon.

Jó hogy mondjátok ezt a név-anyakönyvezetős dolgot! Na majd jól odafigyelek! Nekünk már megvan a név és senki fia nem fog róla ledumálni, nemhogy egy idegen akárkicsoda??!!
rylie

Fic, annyira falatnyi a lakás, hogy nincs pofám mással kitakaríttatni Kép legalábbis most még azt hiszem, hogy elbánok vele egyedül (és tök boldog vagyok, hogy mennyi pénzt fogok így spórolni!Kép). de a vasalásra már nem nagyon jut enerzsim, főleg hogy aptyuknak van ez a nelegyenélazujjában mániája, amitől minden 2xannyi ideig tart, grrrr
szóval egy vasalónő kéne csak, heti 1x Kép
vízszerelőt lekőröztem, reméljük sokáig nem lesz rá még szükség Kép

a dobozvariációk nagyon tetszenek, főleg a mesekocka-szerű verzió! Kép
de talán ma már neki kéne állnom némi pakolászásnak, és az is jót tenne
vagy legalább a képeket felrakni a falra

nem látott vki vhol véletlenül szép, falra szerelhető virágtartót? hülye cserepeimmel van tele a padló...

votiv 8)
votiv

Rec, nekem nem Nokiám van, hanem Sharpom, előtte volt Samsung, Motorola, Panasonic, csak épp Nokia nem. de mivel az én telefonjaim mind hamar tönkrementek (pedig István születése előtt nem volam ám én ilyen hírhedt tulaj Kép), és a környezetemben szinte mindenkinek Nokiája van, és azok látványosan tovább bírták, plusz az öcsém szerint is ez a max, ezért merem ajánlani Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok Csajok!

szörnyen álmos vagyok, én buta felébresztettem este a kanapén elszunnyadó apjukomat, hogy inkább a hálóban aludjon, és ahogy letette a fejét atom horkolásba fogott, amitől még Vince is felébredt Kép és ő azt állítja, hogy nem horkolt, hisz ébren volt végig. na mindegy, most visszapihizek kicsit, amíg a kőc hunyókál. Kép

ha van kedvetek, nézzetek rá erre az oldalra, nagyon jó reklámok vannak! http://index.hu/homar/index.php?p=1193&more=1&c=1&tb=1&pb=1

kicsit még vagyok, visszaolvasok Kép
fic
ficánka

Rylie, először a szülőszobán kell mondani a nevet, mert rá kell írniuk majd a baba karszalagjára. de utána még lehet variálni, gondolom csak a második névvel, de azt se sokáig: a szobába egyszer bejött az anyakönyvező, és kérte az adatokat, aztán helló. de én még akartam beszélni apafejjel, és kértem egy kis időt, aztán épp jött apa, és megegyeztünk, és akkor elküldtem őt az anyakönyvezésre, mert én meg szoptattam, és akkor történt a malőr... Kép szóval ezt több szinten is ki tudod kerülni, pl. ha már a szülőszobán bemondod a teljes nevet, vagy ha nem bízod holmi szédült ifjú apákra a fontos dolgokat Kép

votiv 8)
votiv

Votiv: én úgy is megyek mostanában jézuskázni (később már aligha tudnék Kép ), és ha körvonalaznád, hogy kb. mégis milyen a szép kaspó, körbenézek neked Kép pl: cserép;fa;kovácsoltvas;makramé; színes, v. natúr stb. akkor szívesen körbenézek neked.

Mobil: nekem a nokiák télleg bejöttek,pedig nem akartam előtte én sem. A cégem adott ilyen vállalati nokiát és elég strapa (és rágás) bíró.előtte siemensem volt, ami szintén nagyon jól bírta.
macskanyu

Rec, szerintem is a Nokia a királyság! nekem most Samsung, mert kinyithatósfényképezőset akartam az év elején, és akkor ez tűnt a legjobban, de már bánom picit, mert az aksi elég gyenge, nemúgy a noksimé, amit jelenleg anycim használ. szóval a következő nekem biztosan újra Nokia lesz! Kép

Votiv, okés, akkor biai vasalónő-kereső projekt beindítva. Kép és ha látok virágtartót, szólok. addig is jó házszépítgetést, frisslevegőzést! Kép
ficánka

na, ezt megaszontam.. éljen az önismétlés.. Kép
macskanyu

Kép aranyosak vagytok, de igazandibol nem a marka kivalasztasaval van a gondom, hanem azzal, h hol nezzek. hm?
ja es Nokia AKKOR SEMKépKépKép

Coolio
recca

Recca! habár szeretem a Nokiákat, de sajnos kicsit elszálltak az áraikkal, úgyhogy életemben már 2x is volt Siemens telefonom. most is az van, mert ár/teljesítményben messze verte az ehhez fogható Nokiát. (érzékeltetésül ez 10eFt volt előfizetéses hűséggel, a Nokia meg 60 lett volna)

Hogy hol nézd? hát a szolgáltatók honlapján nézd meg, hogy milyen az aktuális kínálat. mást úgysem tudsz venni, mint amit ők kínálnak. (hacsak nem használtan akarsz) www.pgsm.hu meg www.westel900.net meg www.vodafone.hu . az én Siemensem valami CF vagy CX 16 vagy ilyesmi, ha ilyet választasz, szívesen istenítem neked kicsit. Amit még tudnod kell, hogy maguk a szolgáltatók is Nokia fanok (persze, a drágábbat kell eladni), úgyhogy az egyéb márkák mellett nem tüntetnek fel minden tulajdonságot. Pl. az enyémnél az sem volt odaírva, hogy a telefonnak van saját memóriája. (ráadásul bazi nagy a Nokiáéhoz képest, stb.) Úgyhogy ha külsőre kinézel egy telót, akkor a gyártó cég honlapjára menj el a pontos speckók miatt. (sőt én fel is hívtam őket, amiben nem voltam biztos)
litániámhoz még annyit, hogyha nem Nokiát veszel, le kell mondanod az általuk nyújtott extrákról, amelyek csak két Nokia között műxenek: pl. névjegyküldés.

Paparazzi! eredeti orvosom Bardóczy Zsolt, de mivel szabin volt, Bálint Balázsnál szültem. babám császárral jött világra, úgyhogy a technikájáról nem sokat tudok mondani Kép , viszont maga az ember igen kiváló, csak jókat tudok mondani róla. az egyik legközvetlenebb dokit választottad, ami ugye nem mindegy...

én is teszek be egy egy napos kisnyuszit ide Kép

Kép

ancsipancsi

Csajok! Hagy kérdezzek akkor valami ON-t is Kép

A babákon látot ruhákat ti vittétek be, vagy a H. kölcsönözte? Csak mer' nem mindegy, mire készüljek..
macskanyu

kórház adja, ezért egxformák soxor

ancsipancsi

Tessek, ma ekkora a pocakom:

.Kép
moose

Hahó csajok!

Jaj ma reggel megvolt az oltás. Hihetetlen, hogy a gyerekek mennyire megérzik ha valami rossz fog velük történni. A Lilla már simán megvizsgálni se hagyta magát annyira üvöltött. Pedig kedves a dokinénink. 76 cm és 10kg, na jó plussz 8 deka, de az a plüss egér súlya, ami nála volt. Szúriknál is ordított ezerrel, de ott már nálam is majdnem eltört a mécses annyira sajnáltam.

A hányásra azt mondta a dokinéni, hogy figyeljem még, hogy mikor történik. Lehet, hogy csak érzékeny a garata és könnyebben hány mint a többiek.

Januárban pedig meg kell nézetni a Salusban a lábát.

Ja és azt javasolta a panadol helyett adjak Nurofent, mert az folyékonyabb, ha esetleg valaki másnak se jönne be a panadol.

Tegnap beszéltem Juccal, nagyon ki van szegény! Küldjük neki ezerrel a gyógyhatású pozitiv energiáinkat!Kép

Ja és Lilla ilyen volt 2 naposan:
Kép
beetrix

Az én adventim ilyen lett
Kép
beetrix

Na még egy kis karácsonyi off, szerinteme egyszerű, de jól néz ki:
Kép
beetrix

hahó,

gyors bekukk,hála istennek karácsony elötti dömping van nálunk,rengeteg a megrendelés,de így ugye rengeteget kell kiszállítanom és nem tudok csak kicsit jönniKép(((((((((
nagyon kész vagyok ezektől a gyönyörű babáktól és én ist azt érzem hogy nagyon át karom megint élni is nincs türelmem tovább várni,AKAROM kettecskét.annyira jóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!imádom!!!!!!olyan érdekes,mert egyre többet gondolkodtam azon miközben szállítottam és álltam a dugóban hogy mi lenne ha az a 2007 2006 lenne.és egyre inkább a 2006 felé hajlottam.és most jöttem és visszaolvastam és itt is csupa tündéri babaképeket látok,hát ez vmi ISZTENI JEL,neeeeeeeeem?hogy álljunk neki jövőre kettecskénekKép))))))))))))))))
az égiek is ezt akarjákKépKép Kép Kép

moose,
pocakképKépirigygigi

juc,
nagyon sajnálom hogy megint fájszKépnem tudom mi lehet de gyógyulj meg hamar-hamar.és szólj ha bármiben tudunk segíteni!!!!!!!!
Vendég

Moose, nagyon helyes pocakod van Kép
Nyuszi mit szól a nyúltesóhoz?

Beetrix: nagyon ügyes vagy Kép a boticelli angyalkákat szalvétáztad?
macskanyu

Beet,
NAGYON szépeket csinálsz te is!!! MInt Juc és Gigi!! Vannak még itt ilyen ügyeskés kezűek????Ja, Gabi...Kép tőled még nem láttunk semmit...
Moose,
nagy, szép pocak...Kép
ime enyim picur, right from szt. imre....lila takaró rulez
Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi, tud venni mást, nem használtan, én inkább azt ajánlom. néha a hipermarketek akciós prospektusaiban is van egy-két jobb telefon, de az elektroworldben vagy a mediamarktban is akad simán. és ezek gyári modellek, szolgáltató-függetlenek, ráadásul egy-egy darab (típustól függően) bőven jobb és megbízhatóbb, mint a vitamaxos meg dominós (egyébként igen szűk) kínálatban szereplő vackok.

virágtartó: fa, fém szóbajöhet, és falra szerelhető avagy lógatható legyen. a makramés is tetszik, de a pasim kivágna vele együtt vissza a 70-es évekbe Kép

Beet, az angyalkák szépségesek.
Moose, a te angyalkád is! Kép

hajrá Gigi!

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Mindjart visszaolvasok,csak feldobok en is Akosomrol egy korhazi kepet.Sajnos "kocsis" kepunk nincs,mert mikor latogatok jottek,mindig kivettem,mert szegenykem mindig akkor kezdett el sirdogalni,de en sem szertnek kimaradni a "jobol".de azert a folyoso latszik,Szent Imre rulez!KépKépKépKép
Ime 2 napos Akos
Kép

Minden babo tunderi a kepeken es pl Votiv Istijerol es Recca Benijero nem is lattam ilyen picikori kepet.

Es MooseKép
Csini a pocid es szerintem:FIU!!!Bar nem tudom,Nyuszival(akinek meg mindig nem tudom e nevetKép )milyen volt pocid...

Kriszta es felebredtAkosmertmegereztehogyagepnelulok

Kép
Kép
Kép
bkriszta

enyim már akkor is csak hason volt hajlandó alunni...kb. 2 napos ezen a képen...
Juc,
gyorsan gyógyulj meg, nagyon hiányzol!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok,
a héten van a mom parkos fotózás, ha érdekel. legfelső emeleten, dec. 4-ig, 10-től 19-ig.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jó olvasni, hogy más is számon tartja Murrékat. Azért had dicsekedjek, hogy Murr Ákosa még mindig mintababa. Úgy eszik, meg alszik ahogy a nagykönyvben van írva. Kép

Moose! Én is irigykedem picit. Kép Vigyázz magatokra, és élvezd ki a babavárást! Kép

Lányok! Érdemes utazóágyt venni? A nagyszülőkhöz lenne, hogyha nem vagyunk ott, ne foglalja a helyet, de a bébinek legyen egy külön kis kuckója ha ott vagyunk. Viszont azt hallottam, hogy eléggé „nyekereg” ha a baba megmozdul, meg nem olyan stabil... Akinek van, nyilatkozna? Köszönöm!
mkatus

Zsanci! Mit takar a Momos fotózás? Köszi!
mkatus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?