A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Sziasztok!
Hogy vagytok? A betegek meggyógyultak?
Gira
Üdv köztünkKép Írj kicsit magadrólKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

AV
Jaaajjj de jóóó ez az UH kép! Tündér a kiscsaj! Kép

Gira
Honnét költöztök hamarosan? MIért? Jó helyre jöttök egyébként Kép Ja, és mikor, karácsonyozni már itt fogtok?

Móni
Az új kégliben is lesz net, ugye? Hogy álltok a költözéssel?

Köszönöm az érdeklődést! Kép Pénteken beszéltem ugyan a dokival személyesen is a kórházba, de a papírok még mindig nincsenek a kezemben Kép Úgyhogy holnap délelőtt kell felhívnom, akkor megbeszéljük hoyg mikor hova menjek érte, és ő addigra összerakja a beutalót meg minden. A szövettani eredmény megérkezett, és igazolta a diagnózist. Erre a doki azt mondta, hogy lehet hogy elég lesz nekem a 3 hónapos kezelés is, aztán spontán próbálkozunk, esetleg egy kis closti, és kontrol lapar, de mindezt majd a Drozgyik eldönti a klinikán. Hát melóhely miatt sem lenne egy uccsó dolog ha elég lenne a 3 hónap és utána teherbe tudnék esni. Közben szombaton megjött a menzim, rendes volt, 27. napon érkezett, nem késett meg minden, úgyhogy azért alakulnak a dolgok, bár így lekéstem valszeg az e havi szuriról, de ha minden jól megy, akkor még kari előtt megkapom az elsőt Kép És mért ne menne jól minden, igaz? Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

AV
Jaaajjj de jóóó ez az UH kép! Tündér a kiscsaj! Kép

Gira
Honnét költöztök hamarosan? MIért? Jó helyre jöttök egyébként Kép Ja, és mikor, karácsonyozni már itt fogtok?

Móni
Az új kégliben is lesz net, ugye? Hogy álltok a költözéssel?

Köszönöm az érdeklődést! Kép Pénteken beszéltem ugyan a dokival személyesen is a kórházba, de a papírok még mindig nincsenek a kezemben Kép Úgyhogy holnap délelőtt kell felhívnom, akkor megbeszéljük hoyg mikor hova menjek érte, és ő addigra összerakja a beutalót meg minden. A szövettani eredmény megérkezett, és igazolta a diagnózist. Erre a doki azt mondta, hogy lehet hogy elég lesz nekem a 3 hónapos kezelés is, aztán spontán próbálkozunk, esetleg egy kis closti, és kontrol lapar, de mindezt majd a Drozgyik eldönti a klinikán. Hát melóhely miatt sem lenne egy uccsó dolog ha elég lenne a 3 hónap és utána teherbe tudnék esni. Közben szombaton megjött a menzim, rendes volt, 27. napon érkezett, nem késett meg minden, úgyhogy azért alakulnak a dolgok, bár így lekéstem valszeg az e havi szuriról, de ha minden jól megy, akkor még kari előtt megkapom az elsőt Kép És mért ne menne jól minden, igaz? Kép

Tündi
Vendég

Tündi
Nagyon szorítok neked, hogy minden jól menjen és te is minél hamarabb pocaklakós legyélKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Tündi
Nagyon szorítok neked, hogy minden jól menjen és te is minél hamarabb pocaklakós legyélKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Szegedről költözünk, mert a férjem cége oda terjeszkedik, és ő vállalta, hogy Pécsett telepszünk le...de akkor már végleg Kép Õ hegyvidékről származó ember, így vonzóbbnak találja Pécset, mint Szegedet Kép
Van egy 7 hónapos kislányunk, Réka Kép
Hát röviden ennyi, de kérdezzetek nyugodtan! Szorgosan olvaslak, hogy megismerjelek titeket Kép

Gira
Vendég

Szegedről költözünk, mert a férjem cége oda terjeszkedik, és ő vállalta, hogy Pécsett telepszünk le...de akkor már végleg Kép Õ hegyvidékről származó ember, így vonzóbbnak találja Pécset, mint Szegedet Kép
Van egy 7 hónapos kislányunk, Réka Kép
Hát röviden ennyi, de kérdezzetek nyugodtan! Szorgosan olvaslak, hogy megismerjelek titeket Kép

Gira
Vendég

Gira
Szeged is jó hely pedig Kép Képet nem tudnál felrakni a kislányodról, netán rólatok is? SZivesen megnézném Kép
Nem kell a párod cégének egy adminisztrátor? Fél év múlva megszűnik a munkaköröm KépKépKép Te voltál már Pécsen? Ha igen, tetszik a város?

Marcsy
Köszönöm szépen Kép

Tündi
Vendég

Gira
Szeged is jó hely pedig Kép Képet nem tudnál felrakni a kislányodról, netán rólatok is? SZivesen megnézném Kép
Nem kell a párod cégének egy adminisztrátor? Fél év múlva megszűnik a munkaköröm KépKépKép Te voltál már Pécsen? Ha igen, tetszik a város?

Marcsy
Köszönöm szépen Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Tündi!

Jó, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá a dolgokhoz, így biztos hamar összejön a bébi! Majd küldöm a pozitív energiákat:+++++++++++++++++++++++

Gira!
Te mivel foglalkoztál a kislányod születése előtt? Várjuk a fényképeket!

Ildikó
Vendég

Sziasztok!

Tündi!

Jó, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá a dolgokhoz, így biztos hamar összejön a bébi! Majd küldöm a pozitív energiákat:+++++++++++++++++++++++

Gira!
Te mivel foglalkoztál a kislányod születése előtt? Várjuk a fényképeket!

Ildikó
Vendég

Sziasztok!
Zsozsó még mindig betegKép
A pakolást már javában elkezdtük,hiszen jövőhéten költözünkKép
Gira!
Üdv a csapatbanKép
Tündi
én is szorítok nektek!Kép
Képzeljétek,netünk egy ideig nem lesz,ugyanis még a kábel sincs lefektetve a lakásoknálKépUgyhogy egy ideig nem leszek,sajnos.
AV:
hát nemsemmi ez az uhképKépHogy mosolyog a babódKépnagyob cukiKép
Na megyek,mert még takarítok.Ha lesz időm akkor benézek.
Hál isten a buszos sztorin túl vagyunk.
puszi
Móni

cerka

Sziasztok!
Zsozsó még mindig betegKép
A pakolást már javában elkezdtük,hiszen jövőhéten költözünkKép
Gira!
Üdv a csapatbanKép
Tündi
én is szorítok nektek!Kép
Képzeljétek,netünk egy ideig nem lesz,ugyanis még a kábel sincs lefektetve a lakásoknálKépUgyhogy egy ideig nem leszek,sajnos.
AV:
hát nemsemmi ez az uhképKépHogy mosolyog a babódKépnagyob cukiKép
Na megyek,mert még takarítok.Ha lesz időm akkor benézek.
Hál isten a buszos sztorin túl vagyunk.
puszi
Móni

cerka

Marcsy, HV, Móni
Köszönöm szépen Kép

Móni
De kár hogy nem lesz net az új lakásban KépKépKépKépKép Kb. nem tudni hogy mikor lesz lehetséges bekötni?

Tündi
Vendég

Marcsy, HV, Móni
Köszönöm szépen Kép

Móni
De kár hogy nem lesz net az új lakásban KépKépKépKépKép Kb. nem tudni hogy mikor lesz lehetséges bekötni?

Tündi
Vendég

Tündi
nem,és képzeld,azt javasolták a upc-nél,hogy bonsam fel a szerződést,mert előreláthatólag nem lehet tudni mikor lesz kábel.Lehet több hónap.Kép(

cerka

Tündi
nem,és képzeld,azt javasolták a upc-nél,hogy bonsam fel a szerződést,mert előreláthatólag nem lehet tudni mikor lesz kábel.Lehet több hónap.Kép(

cerka

Móni!

Ennek én sem örülök Kép, pedig előreláthatóag nekünk meg február-márciusban nem lesz net, amíg le nem zajlik a költözés. Pedig jó lenne, ha beköltözés örömeiről is írnál. Kép

Viki!
Eltüntél, gyere vissza gyorsan. Amúgy kb a 22 vagy a 23 héten voltam 4D-n. Most is elmennék, de nincs rá keret, kellenek a közeledő nagy eseményekre Kép

Tündi!
Nagyon szorítok és tényleg nagyon szeretném, ha minél előbb jönne a gólya Kép

HV!
Hogy van a pocód????? Már biztos a tied is kerekedik Kép Nem sokára nehezedik is Kép De remélem minden OK.

Gira!
Üdv tőlem is! Hidd el Szeged nincs is olyan messze. A férjem orosházi, na meg minden héten Szegedre jár, ott végzi a másod diplomáját. Én is nagy pocakkal utazom sokszor anyós pajtásékat meglátogatni Kép vagy ameddig ő benn van a suliba én sétálgatok néhány órát.

Marcsy!
Remélem jobban vagy és minden oks azóta Kép

Banya!
???????????????? vagy ??????????

Mindenkinek szép napot, hetet Kép
annaviola

Móni!

Ennek én sem örülök Kép, pedig előreláthatóag nekünk meg február-márciusban nem lesz net, amíg le nem zajlik a költözés. Pedig jó lenne, ha beköltözés örömeiről is írnál. Kép

Viki!
Eltüntél, gyere vissza gyorsan. Amúgy kb a 22 vagy a 23 héten voltam 4D-n. Most is elmennék, de nincs rá keret, kellenek a közeledő nagy eseményekre Kép

Tündi!
Nagyon szorítok és tényleg nagyon szeretném, ha minél előbb jönne a gólya Kép

HV!
Hogy van a pocód????? Már biztos a tied is kerekedik Kép Nem sokára nehezedik is Kép De remélem minden OK.

Gira!
Üdv tőlem is! Hidd el Szeged nincs is olyan messze. A férjem orosházi, na meg minden héten Szegedre jár, ott végzi a másod diplomáját. Én is nagy pocakkal utazom sokszor anyós pajtásékat meglátogatni Kép vagy ameddig ő benn van a suliba én sétálgatok néhány órát.

Marcsy!
Remélem jobban vagy és minden oks azóta Kép

Banya!
???????????????? vagy ??????????

Mindenkinek szép napot, hetet Kép
annaviola

Sziasztok!
Tegnap szörnyű napom volt. Olyan nagyon elevenek voltak a gyerkőcök, nem bírtam velük. Ráadásul a Domcsinak kb. 1 hete fáj a pocakja, fel van puffadva. Azóta ropin, kekszen él szegényke. Tegnap próbáltunk neki adni egy kis husit, nem tudta megenniKép
AV
Köszi jobban vagyok egy kicsit, bár a pocak egyre nehezebbKép
Móni
Remélem minél hamarabb lesz net az új lakásba.Kép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!
Tegnap szörnyű napom volt. Olyan nagyon elevenek voltak a gyerkőcök, nem bírtam velük. Ráadásul a Domcsinak kb. 1 hete fáj a pocakja, fel van puffadva. Azóta ropin, kekszen él szegényke. Tegnap próbáltunk neki adni egy kis husit, nem tudta megenniKép
AV
Köszi jobban vagyok egy kicsit, bár a pocak egyre nehezebbKép
Móni
Remélem minél hamarabb lesz net az új lakásba.Kép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Móni
De borzasztó, hogy nem lesz netetek Kép Nagyon sajnálom Kép Akkor már most nagyon boldog karácsonyt kívánok nektek KépKépKép
Nem lenne kedved telcsiszámot cserélni? Szeretném tudni, hoyg mi van veletek, biztos a többiek is, meg közel fogunk lakni egymáshoz, esetleg szivesen elsétálnék arra egy szombat délelőtti babasétáltaás alkalmával Kép De nem akarok tolakodó lenni!!!!

Marcsy
Domcsinak jobbulást kívánok!

Lányok!
Szeretném kérni, hoyg aki pocakos, az megtenné, hoyg a neve alá odaírja hogy x+y, azaz hány hetes + hány napos? megmodnom őszintén, hoyg képtelen vagyok megjegyezni, kinek mekkora a pocaklakója Kép NAgyon szépen megköszönném! Kép

Meg mit szólnátok egy tavaszi-nyári topiktalihoz? Szivesen megismernélek benneteket személyesen is Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Móni
De borzasztó, hogy nem lesz netetek Kép Nagyon sajnálom Kép Akkor már most nagyon boldog karácsonyt kívánok nektek KépKépKép
Nem lenne kedved telcsiszámot cserélni? Szeretném tudni, hoyg mi van veletek, biztos a többiek is, meg közel fogunk lakni egymáshoz, esetleg szivesen elsétálnék arra egy szombat délelőtti babasétáltaás alkalmával Kép De nem akarok tolakodó lenni!!!!

Marcsy
Domcsinak jobbulást kívánok!

Lányok!
Szeretném kérni, hoyg aki pocakos, az megtenné, hoyg a neve alá odaírja hogy x+y, azaz hány hetes + hány napos? megmodnom őszintén, hoyg képtelen vagyok megjegyezni, kinek mekkora a pocaklakója Kép NAgyon szépen megköszönném! Kép

Meg mit szólnátok egy tavaszi-nyári topiktalihoz? Szivesen megismernélek benneteket személyesen is Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Annaviola!
Hát igen, a pocom már kerekedik, bár azt mondják, hogy a baba korához képest elég kicsi. De ez egyáltalán nem baj, sőt! Te mikorra is vagy kiírva?

Marcsy!
Domcsinak jobbulást, remélem, hamar meggyógyul!!

Tündi!
Remélem a babasétáltatás minél előbb összejön Nektek!

A topiktalit jó ötletnek tartom, már nekem is eszembe jutott! Én is szívesen megismerkednék személyesen mindenkivel!

Ildikó
20+4
Vendég

Sziasztok!

Annaviola!
Hát igen, a pocom már kerekedik, bár azt mondják, hogy a baba korához képest elég kicsi. De ez egyáltalán nem baj, sőt! Te mikorra is vagy kiírva?

Marcsy!
Domcsinak jobbulást, remélem, hamar meggyógyul!!

Tündi!
Remélem a babasétáltatás minél előbb összejön Nektek!

A topiktalit jó ötletnek tartom, már nekem is eszembe jutott! Én is szívesen megismerkednék személyesen mindenkivel!

Ildikó
20+4
Vendég

Ildi Kép
Köszi Kép Már 20 hetes vagy? Nem semmi Kép
Megyek holnap a klinikára a Drozgyikhoz, felkészítettek a modorára, de nem érdekel, csak szakmailag meg tudjak bízni benne Kép
Akkor ketten már biztosan fogunk topiktalizni Kép

Tündi
Vendég

Ildi Kép
Köszi Kép Már 20 hetes vagy? Nem semmi Kép
Megyek holnap a klinikára a Drozgyikhoz, felkészítettek a modorára, de nem érdekel, csak szakmailag meg tudjak bízni benne Kép
Akkor ketten már biztosan fogunk topiktalizni Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Bocs,hogy eltűntem, de egyedül vagyok itthon a babával, így nem igazán tudok jönni napközben, este meg van, hogy a babával együtt elalszom.Bocs!

Tündi! Továbbra is szorítok Neked, legyen elég a 3 hónap, és mielőbb babázhass Te is!

Annaviola,Holdviola!
További jó babavárást Nektek! Egyébként hol fogtok szülni?

Üdv: Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Lehet nem kell sokáig nélkülöznötök engem,ugyanis tegnap bementem személyesen a kábelesekhez,és azt mondta a csaj,hogy már elkezdték elepíteni a kábelt az új pecókhoz.(.án be kell mennem,és akkor többet tudnak mondaniKép
a taliban én is benne vagyokKép
Tündi telcsiszámot azért még cserélhetünk,a freemailedre megy a számKépde te erre a címre küld:fm77@citromail.hu
Na lányok mennem kell,apa ma itthon van,igaz még alszik,de ma gőzerővel fogunk pakolni.
Jaj tényleg van itt valakinek msn-je?az én címem oda:fm77@axelero.hu
pusziKép

cerka

Sziasztok!

Móni
Megírtam a számomat én is Kép Nagyon jó, hogy azért gyorsan be tudják majd kötni a netet hozzátok Kép

ÓRIÁSI HÍREM VAN! Kép Ma már megkaptam az első szurimat, és csak 3 kell, nem 6!! juhheeeeejjj KépKépKépKép Így ha minden jól megy május környékén újra indulhat a babaproject KépKépKép Annyira örülök ennek, hogy el sem tudom mondani Kép A következő szurit dec 29-én vagy 30-án kell kapnom Kép Most a sok mellékhatás sem érdekel, nem félek tőlük, pedig amilyen "szerencsés" vagyok, nem úszom meg Kép

Ti hoyg vagytok? Eléggé lehangoló ez a sok eső, nem? Bár engem most ez sem tud padlóra tenni Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Tündi!
Örülök, hogy végre beindultak a kezelések, reméljük, hamar meg lesz az eredménye! Milyen volt a Drozgyik?

Viki!
Én a Klinikán fogok szülni, és pont húsvét előtti szombatra vagyok kiírva... De mondtam az orvosomnak, hogy húsvétra otthon akarok lenni!!!!!!

Tegnap voltam orvosnál, hát kicsit lehangolt! A vérképem egyre rosszabb, ha a jövő heti sem lesz jobb, akkor intravénás inekciókra kell járnom... És valószínűleg a vesémmel sincs minden rendben!
Hétfőn viszont mehetek UH-ra!!! Már úgy várom!!!!

Annaviola, Banya, Gira, hol vagytok????????

Mindenkinek szép napot!

Ildikó
Vendég

Ja, ez lemaradt: 20+6
Vendég

Ildi
Sok vizsgálat vár rád a veséd miatt? Mi lett rossz a vérképedben? Szoritok, hoyg mielőbb rendbejöjj! Jó lesz az UH! Kép Majd raksz fel képet?
Drozgyik tök normális volt, pedig felkészítettek, hoyg bunkó, de jó napja volt Kép 1 hónap múlva már úgysem fog megismerni és akkor már egyedül megyek, úgyhogy akkor majd biztos kibújik a szög a zsákból Kép De nem baj, nekem az a lényeg, hoyg szakmailag a toppon legyen a témában, és ha kérdezek, akor felvilágosítson Kép Hogy milyen ember, nem érdekel, nem én élek vele Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok lányok!

Nem tüntem el, csak egy kedves hölgyet helyettesítek napi két órában a főiskola könyvtárában. Szegényről kiderült, hogy méhnyakrákos..... Kép teljesen lehangolo a téma, én meg csak így tudok neki segíteni. Ráadásul két kis gyereke van kb. 8 és 10 évesek. A gáz, hogy azt mondták neki, hogy nem tudják már műteni, mert előrehaladott állapotban van a betegsége.
Amúgy én jól vagyok, szombaton megyünk a férjemmel jótékonysági bálba (már nem hiszem, hogy táncikálni fogok Kép) Azt mondta, hogy csináljak valami ajándékokat a tombolára. Na ez sikerült, egy rakat asztali díszt kreáltam, festettem egy órát, meg csináltam egy ajtódíszt is. Ezért nem volt időm írni.
Vasárnap meg drága anyukámmal elmegyek a bababörzére, még megvesszük az utolsó dolgokat az ünnepek előtt, aztán várjuk a bébit január 25-re.
A hasamba néha akkora nyilallások jelentkeznek, hogy alig tudok az utcán tovább bandukolni. Csak összeszorítom a combom, s úgy totyogok, mint aki bepislantott. Azt mondta erre az ápolósné barátnőm, akinek most fél éves a kislánya, hogy a medence csontjaim kezdenek a gyerek után tágulni. Igaz ez?????????? Bár ez már a 33. hetünk vége.
Írjatok anyukák egy kicsit a szülésről, mert kezdek parázni.
A taliban én is benne lennék, bár nem tudom mennyi részemről az esély, mert attól függ, mikor tartanátok, tartanánk Kép
Mindenkinek puszmancs: Anna
annaviola

Anna
Talit én tavaszra gondoltam, ha a pici nálatok 2-3 hónapos lesz, akár 1 órácskára is majd biztosan el tudsz jönni Kép Örülök hogy jól vagytok, ez a fontos Kép De jó lehet így babának vásárolgatni! Szegény nő akiről írtál Kép Ez borzasztó Kép Az meg méginkább az, hogy előrehaladott állapotban van Kép Szép tőled, hogy így segítesz neki!
Ajándékok biztos szépek lettek, ügyi vagy Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Holdviola!
Sajnálom, hogy rossz lett a vérképed! Egyébként szedsz valamilyen terhességi vitamint?

Annaviola!
Jobbulást, de azt hiszem ezek a nyilallások már végig fognak kísérni, de azért ne keseredj el, mindjárt itt a január! :-)

Tündi!
Örülök, hogy csak 3 szurit kell kapjál, nem 6-t. Remélem pár hónap múlva már Te is UH képeket teszel fel ide nekünk!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Még annyi, hogy a héten még nem lesz meg a gépünk így a fotókra még várnotok kell! Kép
A szervíz azt ígérte, hogy hétfőre lesz meg! De min már korábban mondtam, hiszem, ha látom!!!

Viki és Petike (10+6)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Annaviola!
De jó Neked, én is már úgy szeretnék vásárolgatni a Picúrnak, de babonás vagyok, úgyhogy még nem kezdem el! Majd február környékén...
Raksz fel képeket az asztali díszekről?

Tündi!
A tali nekem is jó tavasszal, de ha lehet, akkor még április előtt! A vérképemről annyit, hogy kórosan vérszegény vagyok, és a terhesség előrehaladtával egyre resszabbak az értékeim. Pedig most már a 3. gyógyszert próbáljuk, de egyik se javított még rajta! Hát, ez van... Ha ez se javít, akkor irány szurira!

Móni!
Pakolással hogy álltok?

Marcsy!
Mi van veletek, nagyon eltűntél!!

Viki!
Petike jól van? Írj róla!

Jó hétvégét mindenkinek!

Ildikó (21+0)
Vendég

Holdviola!

Köszönjük az érdeklődést, Petike jól van! Már szinte egész nap fülig érő szájjal mosolyog, hangosan gügyög és néha sikoltozik, nagyon édes. A fejét már szépen tartja, igaz ezt 5 napos kora óta gyakorolja már! Meg még nem fordul, de arra még ráér egy hónap múlva is. Rendesen szopizik és már több mint 6 kg-t nyom, szóval szépen fejlődik!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Ildikó
Megvagyunk még kösziKépJelen pillanatban senki sem beteg, a Domcsi hétfőn már mehet oviba. Már nagyon várja a Mikulás bácsitKép A pocaklakó meg olyan boxmeccseket rendez esténként, hogy az csak naKép Amikor a férjem ráteszi a kezét abbahagyja. Na megyek is, vendégünk lesz még ki kell takarítanom, megfőznöm.
Kellemes hétvégét mindenkinek!Kép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Talán holnap visszakapjuk a számítógépünket, már nagyon várom, több 100 képet kellene már végignéznem rajta, és persze választanék Nektek is egy-két édeset! Kép
Mire olvassátok szerintem már hétfő lesz, szóval szép, nyugis hetet mindenkinek! Kép

Holnap megyünk csípővizsgálatra+UH-ra 2.szor Kép, remélem nem lesz gond!!!

Viki+Petike (11+2)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Néhány napja kezdtem el nézegetni a Babanet-et és így találtam rátok.

Pécsi vagyok, bár nekem még nincs babám, egy darabig a kedvesem még nem is szeretne, de bízom benne hogy inkább előbb, mint utóbb azért én is pocakosként fogok Veletek beszélgetni. Kép

Érdekel nagyon minden ebben a témakörben ami majd segítségemre lehet ha én leszek anyuka. Most elsősorban az izgatja a fantáziámat, hogy aki már szült itt Pécsen, annak milyen tapasztalatai vannak a pécsi szülészetekről, orvosokról. Ha van kedvetek írjatok nekem erről, vagy ha már szóba került ez a téma, akkor mondjátok meg hogy melyik archív beszélgetések közt keressem. Kép
Volt-e lehetőség alternatív technikák bevetésére, "csinálnak"-e itt csendes szülést, meg tudta-e úszni valaki a gátmetszést? Hogy viselkednek a picikkel a kórházban, van-e rooming-inre lehetőség, stb.? Minden érdekel... KépKép

Üdv. mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Monee!
Üdv közöttünk! Gyere gyakrabban! Én sajna nem nagyon tudok Neked tanácsokat adni baba-ügyben, mert én is az elsőt várom, úgyhogy elég tapasztalatlan vagyok. Viszont a klinikai orvosokról tudok írni, elég sokkal vagyok munkakapcsolatban. Tudsz felrakni magadról fényképet???

Lányok, tisztára be vagyok sózva! Délután megyünk UH-ra, most már talán megmondja a dokim a nemét!!!! Már úgy várom! Meg megyünk kivizsgálásra is, a vesémmel. Remélem nem találnak semmi komolyat!

ÍRJATOK!!!

Ildikó
21+3
Vendég

Sziasztok!

Monee
Üdv itt! Én sem szültem még, így erről az oldalról nem tudok nyilatkozni. Eddig a Megyei H-ba jártam, ott meg voltam elégedve mindennel és mindenkivel. Most keezlésre a klinikára járok, de ott nem ismerek senkit igaziból.
Mióta vagytok együtt a pároddal, hoyg még nem akar babát? Szerinted mikor lesz az az előbb? Kép

Ildi
De jó lesz megint UH-ra menni, remélem most már megmutatja mije nőtt neki Kép Drukkolok hoyg ne legyen gond a veséddel!

Viki
Mi volt a csípőszűrésen? Ugye minden rendben?

LÁnyok
Akiknek van otthon net, leírnátok nekem, hogy mely szolgáltatótól van és mennyiért? Olyan jó lenne ha lenne otthon netünk, pláne ha esetleg olyan munkám lesz ahol nem lesz Kép

Tündi
Vendég

Szia Tündi!

Azért nincs még babánk, mert nem akarom a kedvesemet semmi olyanra kényszeríteni amit nem akar szívből és a baba egyenlőre még ilyen dolog. Se az együtt töltött idővel nincs baj, se velünk, csak egyszerűen ez még nem az a pillanat amikor a realitások azt mutatják hogy lehetne gyermekünk.

Most éppen ház vásárlásba vagyunk, utána annak a felújítása jön, csak ez után és miután megnyugodtak a kedélyek, akkor szeretnénk igazán babát. Egy gyereknek kiegyensúlyozottságra, nyugodt háttérre és szeretetre van leginkább szüksége szerintem és ezt most mi még egyenlőre nem tudjuk biztosítani. Demajdnemsokára eljön a mi időnk is!!! KépKépKép

(Ha ennyiből még nem megy hogy ki is vagyok én pontosan, akkor olvass e-mailt és megtudod. ;))

Nekem egyébként T-Online-os netem van. Ne kérdezd hogy milyen, mert nem tudom pontosan, csak annyival vagyok képben hogy gyors, korlátlan és bár általában működik azért voltak fennakadások a szolgáltatóval és havi 11et fizetek rá. Ez egyébként nagyon sok és nagyon megterhelő a számomra, úgyhogy ha lehetne visszacsinálni, lehet hogy jól meggondolnám mégegyszer hogy belevágjak-e. Amikor nyár környékén megrendeltem akkor a piacon ez volt a legjobb ajánlat, mert nálunk nem lehetet Chellot bekötni, de így is nagyon drága.
Most lehet hogy érdemes lenne körülnézni, mert karácsony környékén mindig vannak jó nagy akciók. Nálatok az is jó megoldás lenne ha befűznéd valamelyik szomszédot és megegyeznétek hogy feleztek (ettől nem lesz lassúbb a net) és felesben (vagy akár 3-an haramdolva) fizetnétek a számlát. Ennek a technikai háttere sem kerül valami őrült nagy összegbe, ráadásul Neked van egy barátod, aki ezt szívesen megcsinálná occsó pénzért. ;) Nekem most minden szempontból ez tűnik a legjobb megoldásnak, én kicsit későn ébredtem, uh. nálunk már nem lehet ezt a lehetőséget megvalósítani, esetleg majd csak az új házban. KépKépKépKép

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Tündi!

Nekem UPC Chello Classic van, elég gyors, a havidíj 8500Ft, de ha közalkalmazott vagy diák vagy, akkor 7500. Ja, és korlátlan. Én nagyon meg vagyok elégedve vele. Ha átutalással fizetsz, akkor bekötési díjat sem kell fizetni. Egyébként az igényléstől számítva 3 munkanapon belül bekötik.

Ildikó
Vendég

Sziasztok!
Monee,üdv közöttünkKépBár én nem "jöttem "még rá h ki vagy,de majd idővelKépÉn a megyei Kórházban szültem mind a 4 gyerkőcömet,és meg voltam elégedve mind az orvosokkal,mind a csecsemősökkel.
Netünk chello light van,ez 6990.-és 5 Gb-ig gyors a net,utána lecsö9kkentik a sebességet,de így is jó,nekünk megfelel.
Ma voltunk oltáson,és Zsozsó kerek 8000g,és 69cmKép
Pakolással elég jól állunk,már nincs sok vissza.Holnapután költözünkKép
Na megyek pakolászni,majd még jövök!
Szaiasztok!

cerka

Móni
De jó, akkor már csak 2 nap a költözésig! Hurrááááá Kép Gondolom, mennyire várod már, hoyg az új kéglibe menjél haza Kép 8 kilós gyerek? Kép Én egy 5 kilósat tartogattam szombaton vagy fél órát, elringattam, de utána majd leszakadt a kezem Kép Azér jó volt, hogy én altattam el Kép

Monee
Hát az első üzidből nyilván nem jöhettem rá hogy ki vagy, de má leesett a 20 fillér Kép Majdnem írtam a szokásos dumámat: "Monee, amig nem aktuális a project, inkább ne foglalkozz vele" KépKépKép De ezt már úgyis tudod Kép

Ildi
Dolgozol dec 29-30-a reggel? Menek a H-ba szuriért, esetleg összefuthatnánk pár percre, ha gondolod... Kép

Köszi az infókat a netről, hát asszem ez nagyon sok pénz érte, havi 7-11 ezret kiadni a lakáshitel mellett... Kép Na sebaj, akkor olyan melóhelyet keresek majd ahol lesz net, és meg is oldódik a problémám Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Tündi!
Kösz, a kérdést, minden rendben volt a csípővizsgálaton, már nem is kell mennünk többet, csak a kötelező 6 hónapos ellenőrzésre! Kép szóval most boldog vagyok, hogy az a kis gond ami volt, egy kis tornáztatással szinte magától elmúlt.

Holdviola!
Remélem a vesédelminden rendben van! És mi volt az Uh-n? Ugye jól van a baba, és megmutatta, hogy mi van a lába között, vagy még ehhez szégyenlős???? Kép

Monee85!
Üdv. Én most szeptemberben szültem a Szülészeti Klinikán! Az orvosommal és az ügyeletes szülésznővel (szóval ami a szülőszobán volt) azzal teljesen meg vagyok elégedve. A dokim 15 perc alatt bennt volt, (hajnali 4-kor!)minndenki rendes volt velem, a férjem is bent volt a szülésnél, megfoghatta a babát, meg nekem is odaadták kb 1 percre mikor megszületett.
Ami a gyermekágyas osztályon volt, azt inkább hagyjuk, alig vártam hogy hazajöhessünk!!! Talán egy nővérke volt, aki igazán törődött az emberrel! szóval ennél jobbat is el tudtam volna képzelni, sőt, sokkal jobbat képzeltem el! Kép első babásként több segítséget és türelmet vártam volna, de mindegy, túl vagyok rajta, és hála az égnek mindketten egészségesek vagyunk, ez a lényeg. A dokim miatt valószínű, hogy a következő babát is itt fogom szülni, mivel a lényeg úgyis a szülőszobán történik, a többit már ki kell bírni!Kép

Viki+Petike (11+3)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Monee
Üdv köztünkKép Én már 2 alkalommal szültem a Szülészeti Klinikán, nekem is az a tapasztalatom mint Vikinek. Én is már alig vártam, hogy hazajöhessünk. Bár velem a 2. alkalommal az ügyeletes szülésznő sem volt valami kedves. De azért ki lehetett bírni, ha nehezen is.
Tündi
Nekünk t-onlinés netünk van, havi 12 000ft. viszont korlátlan letöltéssel, hogy milyen sebességű azt nem tudomKép De meg vagyunk vele elégedve, bár kicsit drágának tartjuk.
Marcsy
25+5

Kép
Kép
Kép
marcsy

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?