A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szebbnél szebb babák!Kép

Megyek tanulni, aztán még visszatérek.

Jucus, gyógyulj meg mielőbb!
zanza

Katus, nekünk van utazóágyunk, és mivel összecsukható, nem foglal sok helyet (most Isti nagyijánál van).
nem is nyekereg! Kép
pedig nem egy márkatermék, méd in csájna, tizenegy-kétezerért vettük valahol akciósan, valahol mindig adják ennyiért pl Cora, Tuskó (Recca után), pipis Öcsön és rokonaik Kép
ja és én itthon is sokáig használtam, járókának, mikor a gyerek már veszélyesen kúszott-mászott, és pl főzni akartam
és nem olyan nehéz, úgyhogy néha vittük magunkkal vendégségbe is. most azért van anyuéknál, mert a költözést ott nyaralta át a kölök, aki ma nem akar aludni, pedig mindjárt vinnem kell leadni a dédijéhez, mert megyek góckutatásra Kép

votiv 8)
votiv

Votiv: nálunk Apa választotta a nevet, igy aztán nem hinném, hogy hagyná magát meggyőzni másról. Nekem sem sikerült Kép

Beetrix: az angyalkák ragacsolva (=dekopázs) vannak a kavicsra?
rylie

húúú, ez az Apa... és mi lesz e becses név? biztos írtad már, de az én agyam egy emmentháli sajt Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
Sir McCartney feszólitott mindenkit, ne vegyen csájna terméket!!!csúnyán kinozzzák a kutyusokat és macsokat!
Katus,
odamész, lefotózzák, és egy babaszépségversnynek álcázva kiállitják. Utána elviheted a képet. Szal, ingyen nagy kép...ha többet kérsz belőle (mi tavaly rokonoknak adtuk karácsony gyanának) akkor minden plusz kép 1000 Ft.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Katus, még utazóággyal kapcs. csak annyit, hogy mielőtt megveszed, azért meózd le, hogy elég stabil-e, vannak elég rozogák is a piacon. mondjuk apa alkalmazzon rajta földrengéstesztet! Kép Rylie, ugye a te férjed csinálta a kiságyakkal? Kép

votiv 8)
votiv

ajjaj, Zsan, ezt nem tudtam. akkor már nem is vehetek többé játékot se a fiamnak? minden játékot ott gyártanak...Kép

nincs valakinek egy 80-as méret körüli anorákja/overall+dzsekije eladó? esetleg tippek, hogy hol vehetnék ilyet jutányos áron? ez a büdös kölköm kinőtte az ősszel vett anorákját.

votiv 8)
votiv

ééééééééés:
klub rádió jól beégett előttem, mert volt egy hir és hozzá egy riport arról, h ma van az aids világnapja, és akkor most mi is van,stb...csak hát az a gáz, h HOLNAP lesz...Kép mondjuk biztos szólt nekik vki,mert csak 1x adták le a riportot...

hogy tetszett a tegnapi ER?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan, a biai vasúti közlekedésről édeskeveset tudok. de biztos nem olyan rossz, mint a busz. az Etele térről 10 percenként jön egy busz Biára, ebből napi 5!! (2 hajnalban, 3 késő du.) áll meg hozzánk gyalog 20 percen belüli távolságban. ha nem lenne a kocsi a seggem alatt, nagy szívás lenne. tenx to apafej, akitől megörököltem a kissé összenyomott városi cirkálót

votiv 8)
votiv

Moose:ez nem semmi,már nem lehet titkolni az biztos!Nagyon szép.KépZsan:sajnos nem tudok mutatni ilyen szépséget,mert itt nem ismerem még a beszerzőhelyeket,így szégyen szemre vennem kellettKép2 éve ilyenkor tudtam volna mutogatni csodákat,akkor még dolgoztam,ráadásul elég spéci boltban.Ha esetleg jár valaki a Király utcában/9 szám alatt/ érdemes belesni az ARIOSO virágboltba.Az valami csoda.Több mint 100nm-en virág,bútor,lakberendezés stb.Na itt tanultam sok okosságot,ráadásul angolul,mivel a főnökeim svájciak.Nagyon izgi időszak volt,főleg az advent és az esküvők./pl.S.Loren fiáé is/De mostmár befejezem.Kép

petergabi

Votiv, Recca,
mi az emil cimetek? küldenék nektek vmit, ami biztos teccene, ha már a mobilokról beszéltetek...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gabi,
és semmit nem fotóztál le???? Imádom a virágcsokrokat és a virágboltokat...Kép
Votiv,
majd ha már tucc esetleg róla vmit, akkor lécci meséjjj nekem! Köszi!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
köszi, most már én is látom, hogy szépséges Kép én ebben az évben földlusta voltam, és vettem egy koszorút, de így legalább van Kép
Sajnos, ha csájníz termékeket hanyagoljuk, lassan már semmit nem veszünk. Nekem a csúcs azt volt, amikor a navajo rezervátum ajándékboltjában kitett echte indián kézműves cuccok alján ott volt, hogy méd in csájna

Moose,
szerintem nézni később nézheti, mint ahogy olvasni fogja. Én 8 éves koromban az Egri csillagokkal kezdtem, annál HP sem szörnyűbb... bár ha belegondolok mi lett belőlem KépKép

Beet,
szegény Lillus Kép Dóci is kapott nurofent, imádja Kép Koszorú nagyon jó lett!!!!

Rec,
votiv megmondá. Lényeg szerintem, hogy mire kell a telefon. Nekem pl. telefonálásra, ezért alapból ki szoktam lőni a fényképezős csodagépeket Kép és te rendes tulaj vagy!!! Enyim telefon is bírja, pedig D. néha ellopja, és „telefonál” rajta.
És milyen egyedi takarótok volt KépKép

Lililili,
Faludy(i)t nem ismerem, de votiv majd mindent elmond. Kép Ha szimpatikus, maradj nála!

Votiv,
szerintem mivel a pasid elhúzott nyaralni, bőven ráférne, hogy ha hazajön, te húzz el két hétre mondjuk Tenerifára, lehet Istivel is, ő meg addig pakoljon otthon Kép
Überpofátlan dolognak tartom, hogy az anyakönyvvezető egy szót is mert szólni a névválasztás miatt, a Sámuel szerintem még szép név is Kép lehet, hogy látta, hogy nem az anyatigris ment anyakönyveztetni, csak az apacica. Igy könnyű bátornak lenni Kép
Ja, és alapszabály: BÁRMEKKORA lakásba jól jön egy takarítónő Kép

Paparazzo,
üdv! Kép

Moose,
pocak gyönyörű, és látom, a mell-adományokra sem szorulsz már rá Kép

Murrék,
gratulálok!!! Kép

v
kisün

és persze nem maradhat le a 2 napos Dóci sem Kép

Kép
kisün

Kép

Földrengésteszt rendelve! Kép Valahogy rá bírom venni. Kép

Votiv! Teszveszen nézted? Mi is rendeltünk onnan, ma megyünk érte... Kíváncsi vagyok, milyentet sikerült szerezni...
mkatus

hát, hogy ezek a picur bébik milyen drágaságosak!!!! El sem hiszem, h Dóci volt ilyen pici...KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv: Újpest központban van egy nagyon jó bébibolt, de asszem nektek egy kicsit messze van. Viszont jó állapotú használt és új cuccok is vannak benne, egész "emberi" árakon. Ha érdekel, leírom a címét azért.
macskanyu

Kép
Ezt a csokorimádó Zsancinak küldöm, az orhídeakiállításon csináltam Kép
macskanyu

Kisün, most hogy így nézem az ebéd maradékait az asztal körül... ja, jól jönne most egy takica. apafej éjjel érkez, ráadásul valami wisszerrel, úgyhogy tuti késik is még 1-2 órát. addigra én jól becsomagolom a "nyári cuccait" Kép (hogyaza...) és hajnalban már utazik is a napos Azori szigetekre, a hortenziák és a gejzírfüdők mediterrán földjére
ha ez nem pofátlanság, akkor....

ZSanci, az Elvirán nem nézed meg? pech, hogy nekünk a vasút is bazi messze van

jellemző, hogy most akarok indulni, a gyerek meg vígan hortyog, és én leszek a gonosz anya, mert fel kell keltenem...

Macs, aranyos vagy, köszi a tippet, de ez borzasztó messze van nekünk Kép

Fic, Pirus, nem tudtok véletlen egy biai taxist, aki reptéri fuvart vállalna holnap kora reggel?
vagy valakit, aki vállalna egy reptéri fuvart? Kép

votiv 8)
votiv

Macs,
hűűű, ez nagyon szép!!! köszi!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv,
http://noklapja.hu/forumkifejt.php?forumid=59002
644-es hozzászólás. 2800ft/overall

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Visszaolvasni majd este fogok! Csak a képeket néztem!Kép Nagyon édes mindegyik baba! Mindjárt én is elkezdem győzködni apát a következőről!Kép Ha így folytatjuk nemsokára lesz még egy pár pocakosunk!Kép

A postán van most valami olyan, hogy a baba fényképével csinálnak képeslapot, amit el lehet küldeni! Tudtok erről valamit? Mennyi maniba kerül? stb.

Majd még jövök!
ILdi
ildi76

Moose, szep pociKép

Votiv, tenyleg meg fogom nezni!! csak valahogy eddig azt, gondoltam, h az ilyen helyeken biztos dragabb, mint... hat ez az amit nem tudokKép. talan a szolgaltatoknal? de ott meg, gondolom, csak kartyaval egyutt lehet. az meg nem ko'...

Kisun, erdekes, a telefont mi is telefonalasra hasznaljuk!Kép azert van bennunk valami kozos, erzed?Kép
egyebkent B is szeret "telefonalgatni", de o egyelore koltseg-kimelo uzemmodban mukodik: a vezetekest hasznaljaKép (bar fene tudja milyen szamot hiv...Kép)

Juc, KépKép. tessek meggyogyulni!Kép azt a leborult...

Rylie, csatlakozom Votivhoz: mi a picurotok (apavalasztotta) neve? es te mit szerettel volna?Kép

Zsanci, igenigen le a kinai termekekkel!! es a boltok polcai szepen kiurulnek...KépKép
emilcim: kistapir+freemail

Votiv, picit vartok, es B kinovi a nemreg vett overall-dzsekijetKépKép na jo, addigra ti is nagyobbak lesztek...
Biara tenyleg ilyen rossz a tomegeskozlekedes?! pedig uuugy meglatogatnalak titeket!KépKép

es vegul, de egyaltalan nem utolsosorban: az "ujabb" babakepek is szuperek!!! egyik aranyosabb mint a masikKép jo sorozat lettKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

MINDENKINEK ILYEN KISAUTÓS TAKARÓJA VAN ALUL? Kép))

mennyivel másabbul nézett ki Dóci, mint most, de a haja már akkor is rengeteg.

Votiv! de azok baromi drágák, ún. kártyafüggetlenek. az csak kőmilkósoknak való Kép

Lencsi ma kapta a 3 hós oltást. ott nem sírt, nagyon ügyesen viselkedett. most viszont itthon nyűglődik szegény.

ancsipancsi

Minden babakép csodás, és Moose pocakja is gyönyörűűűűűű!

Votiv, van egy manusz, akinek azt kell mondani, h az intergráfból ajánlották (kedvesemék cégje), ő szokott minket is reptérre fuvarozni, meg a biai családot Kép Fehér Laci 06309547090.

az én kiskrapekom sem nagyon aludt délelőtt, most meg ezerrel durmol már úgy fél kettő óta. úgyhogy én is szunnyadtam egyet délután. Kép azért remélem, nemsokára felébred, mert én is utálom ébreszteni. de azt szeretném, ha éjszaka aludna.
ficánka

Na,minden elszállt.Lényeg,hogy éldegélek nem az igaziKép

Juc
20170114224602

Ancsi, szegény Lencsi baba Kép szeretgessed jó sokat! bedagadt neki? vagy csak nyűgös?
ficánka

Juc, Kép sajnálom, tessék gyorsan gyógyulni. én a gyomrodra az aloe vera gélt ajánlgattam, anyukámnak és nekem is nagyon sokat segített. hm?
ficánka

Nekem Aloe anno nem igazán müködött,mondjuk nem gyomorra ittam.
Inkább orvoshoz megyek.Mert kiváncsi vagyok,hogy milyen vírus az amelyik átlag 2 havonta támad.

Juc
20170114224602

Ildi!

Én bélyegről tudok a postán,de nézd meg a www.posta.hu -n.
20170114224602

Mennyi tunemenyes kisbaba Kép en is elokotorok majd egy ilyen kepet nyuszirol. Akinek egyebkent, mikor szambaveszi a csalad koldokeit (megmutatja apaet, a sajatjat, enyemet es nehany plussallatet) szoktam mondogatni, hogy nekem egy picibaba van a pocakomban, mire a sajat pocakjara mutat, akkor meg mondom, hogy az oveben nincs es erre razza a fejet, hogy nem, nincs Kép

Pocakom koszoni a bokokat, es jol latja, hogy csak egy szavazat erkezett eddig, fiura? Kép

Juc, mielobbi jo bulast!!

Ma elmentunk egy baratnemmal es tizhos kissracaval jatekboltba. Haaaat, asszem legkozelebb nem viszem a nyuszit. Nem lepodtem volna meg, ha kitiltanak, vagy legalabb a gyereket, mert kb harom perc alatt szetszedte volna az egesz bazinagy uzletet, minden tetszett neki es levette a polcrol, aztan, mikor tiz masodperc mulva mar masvalami tetszett, akkor az elso valamit elejtette/dobta, es a masvalamit vette le... futni sem semmi utana, de egyfolytaban visszaramolni... a biztonsagi or allandoan a sarkunkban volt, szerencsere nem tortunk el semmit. Aztan belejott es verprofi modjara cipelte a kosarat a kezeben, meg abba ramolta dobozszam a jatekokat, kar, hogy nem fenykepeztem le. Kép Sikerult vegul csak ket jatekot vennem, de annnnnyira kivagyok ettol a programtol, ez mar nem nekem valo. Ja, o egyebkent csak felorat aludt ma, de meg mindig ezerrel porog itthon is... Egyebkent a Csillagvar (regen Suba) nevu aruhazban levo jatekbolt ez, novemberben minden 20%al olcsobb, en is most delutan hallottam csak, de 20h-ig nyitva, ha veletlenul valaki meg arra jar. Mert ugye holnap mar december.
moose

Igen Kisun, most megint jol allok Kép De valaki nyugtasson meg, hogy a masodik gyerek szoptatasa utan nem lesznek meg az elso utaninal is kisebbek a mellek...

ujranagymellumoose
moose

Moose!

Igyekszem bulni és nagyon helyes pocakod van!

Juc
20170114224602

Moose,
én is ebben bizom...(mellméretet illetően Kép)
És ha jót akarok Nyúlnak, akkor kislány van a pocakban, ha neked akarok jót, akkor kisfiú...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

petergabi

Kép

petergabi

votiv,
kösziKépdilemmázok még hogy hogy smint legyen....tudjátok mit,kérek szavazatokatKépszóval ki mondja hogy 2006 és ki mondja hogy 2007.
elmondom azt is mitől dilemmázok a 2006-ot illetően...hogy hogy fogom b-t oviba szoktatni.mert ha jövőre neiállunk akkor szülük remélhetőleg 2007 éprilistól júliusig bezárólag.és b szeptemberbe kezdi az ovit....hogy fogom megoldani?????????nem akarom hogy ő hátrányba kerüljön meg azt se hogy én ideggyenge legyekKép
ezért gondolom hogy a megoldás 2007 lenne,mert akkor pont pocis lennék mikor szokik az oviba,még csak az övé vagyok nekem sem kell szétszakadnom és nem mardos közben a lekiismeret furdalás és mire kettecske megszületik b már "beszokott"
szóval agyam szerint ez lenne az ideális!!!!!!!!!!!de hát a szívem mást diktálKép))))))))))))))))))ő jövőre szeretné elkezdeni a projectetKép NEM TUDOM MIT CSINÁLJAK,SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Gabi,
ez TÖKJÓÓÓÓÓÓ KépKép ÉS jó reklám a szentimrének Kép

Moose,
sajnos garanciát nem vállalok Kép

v
kisün

Moose, szerintem lany. az valahogy jobban illik hozzadKépKép

Gabi, dejoKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Gigi,
tedd azt, amivel jól érzed magad. Azt hiszem, ilyen esetben én az érzéseimre, és nem az eszemre hallgatnék Kép vagy bízzátok a babára, hogy mikor jön, és amikor jön, az lesz a legjobb!!! Kép

v
kisün

vera,
az baj hogy nekem nagyon sz@r a hormonháztartásom,így nem tudom a véletlenre bízniKép
mi 3-an kellünk a babáhozKépde az a lényeg hogy 3-an működikKépés a szívem vezetKép)))))))))
Vendég

Gigi,
értem Kép akkor másképp fogalmazok: engem a beszoktatás réme nem állítana meg Kép
kisün

Kép

Gabi, koszi! Kép Ez nagyon klassz!KépKépKép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Fic, köszi, remélem még időben el tudom érni, apafejjel még nem bírtam kapcsolatba lépni

tök hulla vagyok, mintha egész nap vezettem volna Kép (majdnem így is volt...)

Rec, tényleg meglátogatnátok minket? KépKépKép annak nagyon örülnénk Kép próbálom feltérképezni a községet, hátha akad más közl. lehetőség is

Ancsi, kártyafüggetlen alatt ne sok100ezer forintos kütyükre gondolj. a legtöbb helyen minden árkategóriából tartanak, a "csak telefonálásra használhatók" közül is. a szolgáltatóknak nem nagy a kínálata, utána eldobhatod a simkártyát, és marad egy kártyafüggő telód, amit kiüttetni újabb 5-10ezer. szerintem érdemes körülnézni, pláne a karácsony előtti akcióőrületben, mikor minden le van árazva, vagy legalább is mi azt hisszük Kép

Gabi, ez a Szent Imre-csík fenomenális Kép

votiv 8)
votiv

Gigi, egyetértek Kisünnel. soha nem lesz alkalmasabb az idő, mindig lesz valami. szóval ilyen alapon nem ér ám halasztani! Kép

Moose, én a srácnak drukkolok, csak hogy 1-1 legyen Nyúllal Kép játékbolt: vajon nem ez vár rám is? Kép
és tök igazad van, Neked pihenned kell, sokat! remélem, minden játékot megvettetek, ami idén kellett. Kép

votiv 8)
votiv

Zsanci, köszi az ajánlást, de attól félek, a 86-92 túl nagy lenne a kispasira. most 68-ast hord, mondjuk legalább osztrák méretezés szerint, és ha túl nagyot veszek, idén lógni fog, jövőre meg már nem lesz jó rá (remélem Kép)
húú de problémás nő vagyok, mi?

votiv 8)
votiv

jaaaj, Istinek olyan vörös a seneke, mint egy páviánnak. és fogalmam sincs, mi csapta így ki, semmi allergént nem evett a napokban...
sudocrem egész jó rá, őszintén szólva jobb, mint a weleda meg a gyógyszertári kence

voltam voll-diagnosztikán, és azóta tök el vagyok kámpicsorodva
holnaptól szedem a homeós meg az izopátiás cókmókot, amit útravalónak adtak

a legszebb az volt, h kérdezett vmit a doki, erre én: igen. vagyis nem. illetve... a fene tudja. rég nem gondolkodtam ennyit magamon.

votiv 8)
votiv

vera,votiv,
igen,erre uncsitesóm azt szokta mondani hogy egy gyerek mindig rosszkor jön és mégis mindig jókorKép
nem is a beszoktatás rémiszt el hanem az hogy nem fogom bírniKépés ideggyenge leszek és b-n csattannaKépés nem szeretném hogy bárminek is ő igya meg a levét,értitek???????????vagy nagyon nem tudom továbbadni nektek hogy mitől tartokKép?????b-t féltem!!!!!!!!!!!!!!!nem elég hogy egy idegen kölök elveszi az anyukáját és osztoznia kell,még oviba is viszem és azzal az ideggen van addig anya kettesbe,ő meg máshol egyedül......
Vendég

Votiv!

Milyen diagnosztikán voltál?
Pannának is piros a fencusa,lehet,hogy együtt buliztak valahol ezek a kölkök?Kép

Nagyon jó nektek Bián?ÉS szép és nagy a ház és mesélj és képet és mindent!Kép

Juc
20170114224602

Juc, góckutatáson. mer olyan gócos vagyok mindig.
és azér lombozódtam le, mer sok bajt találtak Kép a nyirokrendszerem tele van szeméttel, én meg mindenféle allergiával, amikről nem is tudtam, meg baktériomokkal, amik láthatatlanok és alattomosak, és csak rám veszélyesek. Kép

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?