Póbáltam feltenni képet, de sehogy sem sikerült...
pedig a végén már mikroméretűre kicsinyítettem. Szóval bénáztam egy sort...és akkor most jön a hülye kérdésem
hogy lehet a pixeleket lejebb venni?
Jonathán: két napja beirattam az oviba, úgyhogy elvileg áprilistól járni fog
iszonyú aranyosan beszél (persze idegenekkel nem, meg amikor kérdezik akkor sem) de otthon nagyon elengedi magát és már kitalál magának válaszokat a kérdésekre...
(a multkor azt mondta azért nem ad puszit mert elfogyott és a puszi elment nyaralni,
anyukámat meg egyik napról a másikra elnevezte mamikapiánynak
hát ilyenekkel van teli a nap nekem ezek még újdonságok....és hát valjuk be élvezem a szóösszetételeit
szóval jó fej nagyon, iszonyú önálló mindent egyedül csinál július óta teljesen szobatiszta, egyedül jár Wc-re engem be se enged, vetközni 100% tud öltözést is nagyon erölteti, de persze nem mindegy melyik ruhát vesszük fel. Kedvenc játék: gyurma, rajzolás, építőkocka, autó. Kb 13 kg, és 94 cm (?)
Mica!
Én bizony irígykedek a mukád miatt
én meg itthon ülök (bár igaz tanulnom kéne) és nincs semmi...
Próbáltam nézni mert kriminálisan állunk most hogy GYES-en vagyok csak, de nem igazán lehet normális munkát találni otthonra sajnos
szóval nagyon mákos vagy ám
bár gondolom azért a srácok mellett egyáltalán nem egyszerű főleg most. Orrmandulaügyben van már valami? Betti!
Mióta ovis Mendi? Teljes napot van vagy délben elhozod? Nálatok milyen az ovi?
Kata!
Hát cirkusz ügyben nem volt szerencsém
mert nem akart jönni senki sem... egyedül meg nekem sem volt kedvem. Hát remélem Patrik gyorsan kiheveri
(és te is a fáradalmakat)jobbulást és kitartást addig is. Mennem kell mert jonathán allergiás...nem bírja elviselni ha a számítógép elött ülök...
Pussz nektek
Szilvi

is, és Timinek is
! 

nem hiszem el, hogy már megint lekéstem !!!