A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sackólány Kép
Hát a te tempódban elhúzódhat ez az inszemezés 1 évig is! Na jó, csak hülyéskedtem. Én nem bíztatok senkit a lombikra, ezt mindenki maga érzi, mennyi türelme, kitartása, bizalma van a spontánhoz vagy az inszemhez. (És ugye azt tudjuk jól, hogy neked mindegyik említett tulajdonságból bőven van.) Szóval hajrá az inszemekkel, mennyi is van még hátra? Sőt remélem nem kell felhasználni az összes lehetőséget, mert hamarabb kapsz babát a pocakodba! Ezt a hüvelykujjas balhét ismerem, de én minden bizonnyal béna vagyok, mert nem használ.

Mili Kép
Nekem a Q-tól a gyomrom készül ki. Jó erős gyogyi lehet!

Babcsi Kép
Te aztán nem vagy semmi! De legalább tudod mi zajlik ott bent! Én is azt mondom, hogy hétvégére hajrá!

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Szegény Sackólány mindig keveri a dolgokat, úgy, mint a betűket Kép

Kép
Kép
szilva069

Sackólány, Szilcsike
Most nézem az Advilt, és tudjátok, mi a hatóanyag:
ibuprofenumKép
gtünde

BarbiKép
Hol vagy? Várjuk a híreket!
Ja, tényleg, mintha írtad volna, hogy ma nem leszel gép közelben!?

manda

Viszont ezt írja az Advilról:
Terhesség: A terhesség első három hónapja alatt az Advil Ultra lágyzselatin kapszula csak a kezelőorvos kifejezett utasítása alapján szedhető. A terhesség utolsó harmadában a gyógyszert nem szabad bevenni.
gtünde

Tüncsike Kép
Ez tök jó Kép Azt hittem, hogy azért a gyógyszerészek tudják mit kinek árusítanak. Nekem azt mondta, hogy ezt nyugodtan szedhetem.

Manda Kép
A Barbi azt mondta, hogy ma nem tud jönni, szerintem majd csak hónap!

Kép
Kép
szilva069

Manda
Visszaolvastam, és azt írta Barbi, hogy otthon nincs netjük, csak anyóséknál. Remélem, azért onnan be tud majd jelentkezni.

Barbi
Várjuk a híreket!! Hatalmas vigyori arcokat szeretnék látni!!Kép
gtünde

Szilcsike
De egy dokis kérdezgetős oldalon olvastam, hogy esetenként egy-egy szem Quarelint azért be lehet szedni, csak gondolom ne marokszám egye az emberKép
gtünde

Tüncsi Kép
Hát én is úgy gondoltam, hogy néha-néha. Mondjuk nekem elég gyakran fáj a fejem, és sajnos magától nem nagyon szokott elmúlni a fejfájás!
Akkor inkább maradok a Q-nél.

Kép
Kép
szilva069

Szilcsike
Én is hasonló cipőben járok. Habár azért akad olyan időszak is, amikor hosszabb ideig nem jelentkezik fejfájdító manóKép
gtünde

Ja, és olvastam, hogy vannak bizonyos ételek-italok, amik előidézhetnek migrént. Asszem alkohol, koffein, csoki...
gtünde

Sackólány
A Huma-Ibuprofen-re meg ezt írja:
Terhesség / Szoptatás: Terhesség és szoptatás időszakában nem alkalmazható.
gtünde

Ja, ja, már emlékszem, de jó lenne, ha anyóstól írna, mert én meg holnap nem leszek sokáig net közelben és már ma szeretném tudni az eredményt.

manda

TüncsikeKép
Nem fizetős a doki. De nagyon kedves és nem a pénzre hajt. Szóval néha én is mondom neki, hogy milyen aranyos, hogy ennyiszer elvisel.

Tényleg nem ajánlja terhesség alatt. Az bizony baj, mert nekem is csak az hat. Meg a masszázs. A szem belső sarkában kell nyomni, majdnem a szemgolyó alattKép azt a dudort ami fáj. Maga a művelet kicsit fáj de a fejfájás elmúlik.

SzilcsikeKép
Ige, igen...jó tudni mi zajlik odabenn.Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Csak aztán a nehogy véletlenül a szemedet is kinyomkodd Kép

Tüncsi Kép
Jó, mert a felsorolásból mindegyiket kedvelem! Most is éppen kávét iszom.

Kép
Kép
szilva069

Babcsi Kép
Milyen ige?

Kép
Kép
szilva069

Szilcsike
Ugye-ugyeKép Akkor megvan az ok!

Babcsibe
Én is szoktam ott nyomkodni, de nem hat.
gtünde

SzilcsikeKép
Ige??? Jaa, ige!Kép Igekötő. Ez olyan mint a lőkötő csak igéből!Kép
A szememet még nem nyomtam ki de már sokszor közel kerültem hozzáKép

TüncsikeKép
Nem hat???? Hát az hogy lehet? Biztos, hogy jó helyen nyomkodod?Kép

Kép

KépKép
babcsi

SziasztokKép
Csak beugrottam, mert már megyek is el itthonról.
Nekem ET után egyszer nagyon fájt a fejem és a dokim azt mondta egy algopirint nyugodtan bevehetek. Annak ugyanaz a hatóanyaga, mint a quarelinnek, csak a q-ben még koffein is van.
Szóval szerintem egy-egy szemet be lehet venni, ha nagyon gáz van, csak marokszám nem szabad szedni.

Most megyek két hónapos ikreket látogatni Kép

wish

Sziasztok!
Nekem is baromira fáj a fejem...
Már jobb ám a munka miatti, utána is kédeztem a dolognak, sínen vagyokKép
Janka taknyos rettenetesen és ettől hisztisKép, de nagyon ám!!!!!!!!!!
Puszi mindenkinek! Én el is felejtettem megkérdezni mekkora a kölyökKép

WishKép
Elküldöm az adataim:
"épp nem próbálkoztunk", 7+1, 2006.07.20., Sopron, 32év, 3.gyerek

Kép
Kép
Kép
amica

Most már nekem is egyre jobban fáj. Kép
Magától nekem se múlik el soha. Mi Saridonozunk. Kép

Kép
mofly

Most jutott eszembe, hogy ha valakinek rossz a gyomra, emésztése, pl. savtúltengése van, az is okozhat migrént!
gtünde

AmicaKép
Mit jelent, hogy sínen vagy munkaügyben? Bővebben?
Jankának jobbulást kívánok!

manda

Amica
Az jó, hogy sínen vagyKép Jankának én is mielőbbi jobbulást kívánok!
gtünde

Lányok Kép
Tiszta szerencse, hogy nem vagyunk terhesek, különben most nagy dilemmában lennénk, hogy mit vegyünk be a főfájásunkra Kép

Kép
Kép
szilva069

AmicaKép
Jobbulást Jankának!! és örülök, hogy sínen van a munkahelyi probléma.

SzilcsiKép
Most képzeld el ha terhesek lennénk mit csinálnánk. Lehet, hogy nem fájna a fejünk? Szerintem fejfájásra biztos a terhesség a legjobb gyógyszer!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Hát az biztos, hogy a fejfájást is jobban viseltem akkor!

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép hahaa, igaz (amit a terhesseg/ fejfajasrol irtal.)
Kép hihhiihih
minden rosszban van vmi jo . (?)
saci

Szilva Kép, Tobbiek Kép
mostlatom feljebb is irtal
szoval a huvelykujjas dolgot jobban kell nyomni. Eroltesd,,draga KépKép
meg 4,5,6, van hatra az inszembol, ha minden jol megy dec, jan, febr. ban le is tudjuk. Ahol en vagyok ott nem lombikoznak, de akkor megyek mashova tovabb (a mostani doki ad papirokat hozza). Optimalis esetben terhes leszek addig, Kép ha meg nem, mar jan ban bejelentkezem egy zsufolasig tele meddosegi klinikara igy mire a febr. i lombik lemegy--> lesz idopontom gyorsan.
Sajnos tudom, hogy a statisztika nem sokkal magasabb eselyt mutat a lombiknak, megis ugy erzem ott nagyobb a hokusz-pokusz--> meggyozobb.
ill. az en nyugisagom hattereben az all, hogy egyaltalan nem ockodom az orokbefogadastol, sot....Csak azt nem szeretnem, hogy utolag szemrehanyast teszek magamnak, hogy nem tettem meg mindent. Ezert csinalom kicsit futoszalagon a dokihozjarast is.
bocs a hosszusagert, csak jol esik Veletek dumalni.
Koszonom .:
sackolany, aki sokat szovegel
saci

Sackólány Kép
Látom már le van sakkozva minden nálad. Jó, hogy így látod a dolgokat, és tényleg nem görcsölsz rajta. Csak gratulálni tudok hozzá! Azért jó lenne, ha a végéig nem jutnál el a történetnek...

Kép
Kép
szilva069

Lányok,
azért van az összes gyógyszeren az, hogy terhességben, szoptatáskor nem szedhető, mert óvatosak a gyógyszercégek. Csak akkor írhatnák rá, ha mondjuk 1000 terhes nővel szedetnék egy kísérletben, és nem lenne magasabb a komplikációk száma, mint a másik 1000-es csoportban, aki meg nem szedi. De melyik terhes mama fog az 1. csoportba jelentkezni? Mivel ilyen kísérletet nem lehet megszervezni, ezért nem is tudni, mi történik terhességben. Így nem írhatják rá, hogy szedhető.
Én is úgy tudom, hogy az Algopyrint lehet szedni, napi max 6 óránként 500 mg-ot. Mikor lázas volt a barátnőm terhesen neki ezt ajánlotta a dokija.
potter_76

Potter Kép
Köszi a segítséget gyógyszer ügyben Kép

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Én azt hittem, hogy a fagyibabás lombikok nem számolódnak bele a tb. által támogatott lombikokba. Olvasgattam egy másik topicot, és ott mást láttam, hogy ez nem egészen így van. Te mit tudsz erről? Priviben is írhatod ha nem publikus: szilvia.strausz@fitoland.hu

Kép
Kép
szilva069

Szép napot mindenkinekKép

Az Algopyrint nekem is engedélyezte a doki.
Lekopogom, az én fejem most nem fáj.Remélem már a tiétek sem.Kép

SzilcsiKép
Kimaradtam az ÖTYÉK közül! Vegyem bóknak?KépKép

NoiKép GiliKép
Nagyon boldogok lehettek. Én is kérek a télapótól egy ilyen pici zsákocskát. Kép

BabcsiKép
Kitalálhatnák már a hordozható, egydobozbanelférő, házihasználatravaló UH gépet. Persze occsó is legyen.KépKép

Nekem most 4 nap pihi. Péntek és hétfő anyanapon vagyok.Kép
Holnap hormonvizsgálat, hétfőn babalátogatás.(6 hetes a bébi!!)
Vendég

Lányok,
Barbi tud ma jönni?
potter_76

Gyugyikám Kép
Te nem vagy klasszikus ÖTYE Kép Neked már van 2 gyönyörű gyereked! És hát ugye már a harmadikra vársz... Ezek alapján abszolút vedd bóknak!
Én is akarok zsákocskát!
Biztos megint le fogok égni: De mi az az anyanap?

Kép
Kép
szilva069

Potter Kép
Szerintem csak holnap tudjuk meg az eredményt, bár, lehet, hogy anyósáéktól tud írni!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsiKép
Minden 14 év alatti gyerek után jár 2 anyasági nap. Évente. Olyan szabi féle, amit akkor veszek ki, amikor akarok. A többi szabadság nálunk adott, nem lehet válogatni. Június közepén mindenki engem irigyel. Most nemKép
Síelni is így tudunk elmenni majd januárban.
Vendég

Gyugyi Kép
Ja, így már értem, ez a gyermekek után járó szabadságnapok. Én bérszámfejtek is, úgyhogy tudom miről van szó!

Kép
Kép
szilva069

Voltam ma a virágboltban, Katka sehol. Nem akartam megkérdezni az eladót, voltak bent mások is.Kép
Együtt jöttem a buszon a papírboltos rokonával, beszélgettünk, de ő se tud róla.
Másik topikban is keresik, nem tudom hova tűnt.Kép
Vendég

Hello,
Hát internethez jutottam, de csak kevés időm van. Nem tudtam végig nézni, van-e új babás. Én 2 hét betegszabin voltam. Sajnos ami laparoszkópiának indult, laparotomia lett, vagyis felvágták a hasamat. Endometriosis. Doki szerint legalább 6-8 éve alakult ki, tele voltam rendesen, nem csak az a nagy volt, amit az uh kimutatott. A két petefészek fel volt tapadva a hasfalra, 5 cm-re a petevezetékektől... Szóval hiába érett meg, sose jutott el a kellő helyre a pete. Ezt megoldották, meg szépen kitisztítottak. Most inekció-kúra. Aztán meglátjuk. Még most sem vagyok túl jól, de annak örülök, hogy megvan végre a probléma. Mondjuk szívesen visszamennék 2-3 orvoshoz megmutatani a zárójelentésemet, akik állították, hogy hiperegészséges vagyok.......

Kép
Kép
emma1976

Gyugyi Kép
Ja, így már értem, ez a gyermekek után járó szabadságnapok. Én bérszámfejtek is, úgyhogy tudom miről van szó!

Kép
Kép
szilva069

Emma Kép
Végre megvagy! Sajnálom, az endo-t, de legalább végre valahára kiderült, hogy hol a bibi. Jobbulást kívánok! (Tünde30 már nagyon keresett, aggódik érted!) Mit mondtak, mikorra jössz rendbe? És mikor kezdhettek neki a babának?

Kép
Kép
szilva069

EmmaKép
SajnálomKép
Vendég

Emma Kép
Végre megvagy! Sajnálom, az endo-t, de legalább végre valahára kiderült, hogy hol a bibi. Jobbulást kívánok! (Tünde30 már nagyon keresett, aggódik érted!) Mit mondtak, mikorra jössz rendbe? És mikor kezdhettek neki a babának?

Kép
Kép
szilva069

Bocs Lányok, meghülyült a b.net

Kép
Kép
szilva069

Megbocsájtunk SzilcsiKép

Megbocsájtunk SzilcsiKép
Vendég

Gyugyi Kép
Jót röhögtem. Tényleg szivatott Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilcsibe,
akkor majd holnap benézek, mi lett végül vele. Kép

Emma,
Kép
Sok kitartást kívánok.

Mofly Kép,
írtam mailt.
potter_76

SzilvaKép
Mail ment priviben.

EmmaKép
Sajnálom, de legalább most meg van az ok és tudtok majd, ha felépülsz a babára koncentrálni. Sok-sok sikert kívánok!

GyugyiKép
Szia! Már régen voltál!

manda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?