Kedves XY!
Elöször is hadd gratuláljak.

Nem biztos, hogy tudom, hogy ki vagy, bár én tudok egy valakiröl, aki nincs a táblában (nem is volt), és épp a 27. cn-on van...
Az igazság az, hogy mindannyian tartunk egy kicsit attól, hogy a hir nem igaz. De: minden bajban, gondban együtt vagyunk, azt hiszem az örömben még jobb együtt lenni. Én tudom, hogy akkor, amikor pozitiv lett a tesztem alig birtam kivárni, hogy netközelbe kerüljek (pedig épp öszi szabadságunkat töltöttük családostul, ugy kellett internetezö helyet keresnem egy számomra idegen városban), annyira meg kellett osztanom az örömömet. Annyit segítettek, sokat beszélgettünk, vitatkoztunk, sokat tanultam tölük, hogy ugy éreztem, meg kell hogy tudják azonnal. Söt aznap reggel a családomat is körbehivtam!

Tudtam, hogy hihetek a tesztnek: a höm is jó volt, meg annyi 1 csikosat láttam, hogy a 2 csik nem lehetett tévedés.
Azok közül, akik akkor itt voltak, már sokan a másik topicban vannak!

(Aki meg nem, az hamarosan ott lesz, ugye?

)
Doris!
Fogalmam sincs... Szerintem igazándiból semmit, mert a peteérést nem utólag kell megállapitani, hanem elötte gyakran kell járni, mindaddig, amig meg nem reped, vagy már nagyon látszik, hogy meg fog repedni. Szerintem a 23. ciklusnapon (normál ciklus esetén) még nem lehet a fogantatásról vagy nemfogantatásról sem semmit mondani (már a múltkor sem értettem Orsolynál azt a megjegyzését az UH-t végzönek, hogy szerinte ne fogant meg). Mikor kell pl. a méhnyálkahártyának elkezdeni sorvadni (meddig látható pl. a sárgatest (azt tudom, hogy terhességnél sokáig))? Igaz, hogy ha 9-10 nappal a fogantatás után meg lehetne jelekböl állpitani biztosan a ciklus eredményét, akkor nagyon sok inszemes és lombikos beavatkozáson épp átesett nöt miért hagynának kétségek között? Ugyan durva lenne, de akkor csak azt kéne mondani: jöjjön vissza 10 nap múlva, aztán megmondják, hogy sikerült vagy nem. Nem?
Söt, annyira nem biztos, hogy az orvos sem szeret a korai UH-nál (amikor még biztosan nem tudja felfedezni a petezsákot) nyilatkozni.
Szóval értetlenül állok! Valaki tud valamilyen magyarázatot?
Beszti