Jdora
egyet árulj el kérlek!-hogy én is kérdezzek valamit.
MIÉRT???akarsz csokit adni a babának????jóég...bocs,de én az ilyesmit nem tudom megérteni.én azon szenvedek, hogy magam leszokjak az édességről, mert nem akarom, hogy a lányom csokit meg más vacakot,egészségtelen cuccot lásson itthon!mert rengeteg elhízott kisgyerek van,anyukámnak az osztályában van kisgyerek, akinek már 6évesen vérnyomásproblémái voltak a testsúlya miatt.
inkább vegyél neki plüssmikulást, az is idézi az ünnep hangulatát és nem egészségtelen...de a te dolgod.
megfordulás:
ráér 4hónaposan!vagy később.
ez szerintem ugyan olyan,mint az a kérdés, hogy "mennyit kell ennie a gyereknek"...
amennyit jólesik neki. a fordulás is meg fog történni, mikor majd kész lesz rá a baba.
azzal lehet motiválni, hogy valami játékkal,amit szeret, "csalogatjuk"őt nagyon oldalra és átfordul egyszer csak érte "véletlen"
hasra.vagy nem. Lilla volt, hogy nem ért el valamit amit nagyon akart és a hátam mögött az ágyon játék közben átfordult. persze a kezét azt nem tudja maga alól kihúzni, Így ilyenkor nyöszörög szegény, meg sír, ha türelmetlenebb
van itt egy bolt, tök jó,viszonylag egészséges érességeket árulnak benne.
aszalt gyümölcsöket kevés gyümölcsös marcipánnal(a marcipán sem az az iszonyat édes, mint amit a milka csinál pl.)kÍvül meg vékonyka réteg csokival bevonva, meg van egy nagyon finom, aszalt sárgadinnye szelet kÍvül mákos fehércsokival bevonva
azt gondoltam, ilyeneket adok majd Lillának, ha nagyobb korában édességre fáj a foga.
de most csak tejcsire feni a növésben lévő fogacskáit
Roki,
Lilla is kb. 3szor fordult át eddig, egyszer magától.máskor csalogattam a játékkal.
biztos rápihennek az újabb akcióra
Megann,
igen, nemrég mértem egy 5óra hosszú alvása után tök éhes volt, harkályozott ezerrel és 130-at evett csak, pedig a fejemet is majd bekapta,mikor kivettem a kiságyból.
tegnap mértem a manót meztelenül, 6340gramm volt
esik.fos idő van és megint nem tudunk majd kimenni
tegnap sem tudtunk

tök mérges vagyok

remélem lesz jobb idő is mostanában még!
Annamami!
Nagyon ügyi vagy, hogy elmentél a Kismama szerkeztőségbe kendőzni!!!
Lilla is érzi a frontot, hajnal 3-tól óránként kelt fel sÍrva enni, most is nyűglődik
a BCG helye miatt ne izgulj, még ráér nektek előjönni!
régebben Lilla is bukott a babakocsiban,nem mertem kivinni csak az udvarra, hogy be tudjam hozni, ha gáz van.
nagyon vigyáztam, hogy ne rázzam őt és a padkáknál ne kerüljön lejjebb a feje, mint a hasa
HARI!!!
meg se dícsértelek, hogy milyen ügyes vagy!
Nagyon jó, hogy már nem is kell tápiznotok!!!
már 3 helyről rendeltem Tummy Tub bödönt

de nem küldik, pedig egy hónapja próbálkozom...
szombaton mostmár átmegek szegedre és veszek egyet...
ZSofy és Lilla 16hetes 1 napos