A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Egyébként nekem azért inditották meg az első szülést, mert állitólag "zörgött" a szive...utána, meg mondták a dokik (több is), hogy minden babának zörög a szive....Kép és ezért nyomták ki 2 héttel korábban...Kép
és utána megszületett 10/10 apgarral.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Jól elvagy itt magadbanKép

Juc
20170114224602

Zsanci!
Láttam Igi boy képét a Mom-ban. Holnap Gréti is ki lesz téve.

Pétergabi! Tök jó az a kis montázs.

Jucus! Azért jobban vagy ? Vagy csak megmaradsz?

KépKép
KépKép
lindicita

ancsi,
na akkor úgy fest a dolog hogy együtt pocakosodunkKép
megnyugodtamKéphogy nem előzöl beKép

rájli,
de durvaaaaaaaaaaaaaKép
Vendég

Juc,
ugye? és te meg jobban vagy, ugyéé???KépKép
Lindi,
tényleg??? és milyen volt??? mint egy kis manó, nem?? nem volt hajlandó mosolyogni...Kép ezért szeretem...Kép
Holnap megnézem Grétit, mert megyünk B-vel...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gigi! Én is itt vagyok! Én is jövőre növesztek pocakot!

KépKép
KépKép
lindicita

Nagyon cuki kép, szerintem.
Gréti is olyan aranyos volt, ahogy feltettem a székbe, rögtön elkezdett mosolyogni, mintha tudta volna, miről van szó. Aztán amikor válogattuk a képet, kikezdett a pasival, vigyorgott nek ezerrel, kiabált, szóval teljsen levette a lábáról a pasit. Ekkro kellett volna lefotózni, bár úgyis mindegy, nem nyerni mentünk, hanem a klassz kis képért.

KépKép
KépKép
lindicita

Ildi, Juc, Rájli, elküldtem emilben a Voll-diagnosztikáról szóló beszámolómat, aztán most olvastam, hogy Zsanci is kér, és gyorsan forvardoltam neki is.

Zsanci, meddig lehet menni fotózásra? és persze megnézni Igiboyt meg Grétit Kép ma van Freddy Mercury halálának az évfordulója, ugye? hány éve is?

ja és mit szóltok ehhez az új Queenhez? vmi harcsabajszos kamionos-fejű énekest vettek be, folyton reklámozzák őket a tv-ben, hogy újra koncerteznek
úgy emléxem, van itt pár Queen-kedvelő, Ti mit szóltok?

PéterGabi, nem kaptam tőled emilt, brühhühhü

ManóGabi, nagyon várom már a Férjelcsábító máfin receptjét! Kép

votiv 8)
votiv

Dóra, a buszközlekedés itt dögletes (napi 5). persze ha 2 utcával arrébb laknánk, oda 10 percenként jönne busz az Eteléről, vagy 20-30 percenként lenne vonat Kelenföld/Déli pu felé. szóval alapjában véve jó a közlekedés, és most, hogy ez a rész ilyen durván beépül, biztos még jobb/sűrűbb/mindent behálózó lesz, hiszen eddig szántóföld volt a környék, minek is járt volna erre a busz Kép
na és lassan tán város is lesz az én kis falumból Kép

votiv 8)
votiv

pocakokról jut az eszembe: nagyim múltkor azt mondta, a helyemben meggondolná, hogy legyen még gyerekem. ez annyira szíven ütött! pedig csak arra gondolt, hogy nehogy itt álljak végül egyedül 2-3 kisgyerekkel, mert a kedvesem már "benne van a korban" KépKép
pedig én egyre inkább úgy érzem, lenne még hely a szívemben/az életemben még egy picúrnak

votiv 8)
votiv

jaaaj, ne hagyjatok már itt monologizálni minden este! Kép

votiv 8)
votiv

Lindi!

Holnap Máté is ki lesz téve. Kép

Votiv! Ne halgass rá!!! Akkor ennyi erővel nekem is gondolkoznom kéne, hogy 2-3 év múlva vállalunk-e még egy kőcöt, mert tök egyedül vagyok.. Kép Még egy fagyira se tudunk kettesben lemenni apával. Csak akkor vagyunk egyedül, ha már a pici elaludt, az pedig nem sok idő. Persze, ha valamelyik nagyszülőnél vagyunk akkor jó esetben kapunk 1-2 órát, de ez havi szinten fordul elő... De én nem filózok ezen, biztos lesz kistesó! Kép
mkatus

Katus, drága vagy, de az egyedül az én esetemben nem csak azt jelenti, hogy kettesben nem. mindenki arra célozgat, hogy öreg a pasim, és "hamarosan feldobja a pacskert"...

votiv 8)
votiv

üzemel a webkamerám, aki akarja, máris bekukkanthat biai magányomba! Kép de most nagyon setét van, úgyhogy nem nagyon érdemes Kép

votiv 8)
votiv

Értettem mit mondasz Votiv. Kép Én meg csak azt akartam mondani, hogy magatokra halgass. Öreg a pasi? Eggyel több ok arra, hogy biztosítva maradjon belőle valami/valaki.. Fel a fejjel! Kép
mkatus

Votiv!

Köszönöm ,megkaptam és határozottan jól hangzik.
De hogy lehet valaki pénztár tag pl.?

Jucus
20170114224602

Votiv,
akkor holnap megleslek, jó???Kép én nagyon kiváncsi vagyok!!!
Fotózás dec. 4ig van, de ha jót akarsz magadnak, akkor holnap délelőtt mész, mert du és hétvégén őrültek háza van...
Ja, és FreddIEKép Mercury november 24-én halt meg, és rá egy hétre nevezték ki az aids világnapját. Akkor ünnepelte öcsém az első szülinapját. ma meg a 15-et...KépKép
és hát ez a queen, nem az a queen...Kép főleg nem egy kamionossal...ha még a robbie williams lenne...
És olyan érdekes az is, h pár éve még az aids tuti halált jelentett, ma meg gyak. évekig élhet az ember tünetmentesen...szegény freddie, meg sem kellett volna halnia...Kép
na jó,

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Beet, "szőke nagymellű baráti kör" - ???Kép

Rylie, nekem tetszik az, h KamillaKép
a torteneted borzalmas.Kép raadasul ez az egesz afp-szures egy nagy baromsag. en legkozelebb, asszem, ki is hagyom. tenyleg egy csomoszor tok feleslegesen paraztatjak az embereket. nekem a szabolcs u-ba kellett mennem hasba szurasra, de szerencsem volt, mert a Hajdu Krisztina doktorno, akihez "kuldve lettem", nemcsak egy nagyon jo szakember, de egy nagyon jo ember is, megnezte a leleteket, nem igazan ertette, mit keresek ott (ezt mondjuk en se), majd csinalt egy uh-t es hazakuldott. nagyon halas vagyok neki, nagyon rendes volt, emberszamba vett!!! pedig olyan borzalmas korulmenyek kozott dolgozik, h az valami hihetetlen. szegyen!!Kép

ILdi, van valami verveteles szures is. sajna nemtom, hogyan is mukodik ez, mert meg a vedonoi varoteremben lattam kifuggesztve rola valami leirast anno. talan erdemes utanajarni kicsit, mert azert ezeknek a szurkalos gen. szureseknek eleg nagy rizikojuk van...Kép

Votiv, elkuldod nekem is? hogy ne maradjak tudatlan...Kép
ja, es igen, mennenk szivesen hozzatok. es hat, tudod, mi nem ijedunk am meg egy kis gyaloglastolKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv: Én is kérek infót! Kép

Juc: Gyógyujjámámeg!

Vagyok... néha... egészkicsit... rídonli.

A hócipőm is tele van.

Viki náthás, és megérkezett a 2. fog.

OxiZombi

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!

Kezdek!

Zsan,Lindi!

Hogy nektek mire van időtök,MoMban fényképeszkedniKép

Juc
20170114224602

Recca!

Nekem is Hajdú Krisztina csinálta a vizsgálatot! Nagyon szimpatikus, korrekt csajszi! Én csak benne bíztam! Kép Igen van tényleg, amit vérvizsgálatból csinálnak, anyai vérből, de annál is csak százalékokat számolgatnak és nem a magzati szövetet nézik! Csak az a biztos sajnos!

Oxi!

Jobbulást Vikinek!
Nálunk Timi már meggyógyult, én még köhögök! Holnap megyünk Petőbe! Remélem nem kapunk be megint valami bacit!

Votiv!

Visszaméltem! Köszi az infót!

Képzeljétek! Timi utánoz, amikor köhögök!Kép Először azthittem, Õ is tényleg köhög, de csak utánoz!Kép

Na, elteszem magam, mert holnap korán kelünk!

ILdi
ildi76

Mkatus! A Megatoys-ban most van akciós utazóágy, 24 ezer helyett csak 12 ezer, és ez tuti jó.

Votiv! Nekem is mondták, hogy hétvégén rengetgen lesznek, viszont ma nem volt senki.
(egyébként nálam volt a takicád)

Vasárnap mi elmegyünk megnézni a kiállított babákat, majd jól meglesek mindenkit.

KépKép
KépKép
lindicita

Votiv, ez a kamionos hangilag lejjebb van, az árokparti békánál is. MÁr 14 éve halott....

A biai honlapon Pecástó van, több víz is lenne felétek?

Nálunk is öreg a pasi, azt ígértem neki, hogy jövőre lecserélem, erre csak vigyorgott.Kép
zanza

Katus,
akciós az utazóágy a pipisben. asszem maxicosi, és 7000 ft. a márka nem biztos, az ár igen!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ja, és nálunk fiatal a pasi és azt mondta, h jövőre lecserél...Kép erre csak vigyorogtam...vagy vicsorogtam????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Nincs fent kép a Neten valahol az actyviti asztalkáról?

Juc
20170114224602

ja eszembe jutott meg mit akartamKép
tehat: a Herbahazban (aki szokott arra jarni) lehet kerni (engem "leszolitottak"Kép) egy ugynevezett bebikartyat (amit - meglepo modonKép - a baba nevere allitanak ki), ami utan 5% kedvezmeny jar. hat lehet, h ez nem olyan nagy osszeg, de 1.gesztusnak szep, 2.en eleg sok manit szoktam ott hagyni

Coolio
recca

ILdi, igen, 100%-os csak azKép

Coolio
recca

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Drága vagy,köszi.Megnéztem a tesco oldalán és ott nem látszik ilyen közelről.ÉS mit tud?Zenél mi?Na az nem kéne.És pakolgatni kell?

Juc
20170114224602

Juc,
zenél, és pakolgatni kell a bigyókat rá, és fúj levegőt, amitől ezek a bigyók mozognak, meg minden...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

lindi,
jó nekedKépakor én már mindenkire irigy leszekKép

beszélgettünk apával.....és úgy tűnik maradunk a 2007-nél!néha kicsit meggajdulok ha vki pocis lesz(most moose volt mindennek az okaKép)akkor hullámvölgybe kerülök és azonnal akarom,de aztán pár nap/hét alatt helyrejövök és ismét reálisan látom a dolgokat.csak a lelkemnek kicsit sz@r....de majd ti segítetekKépaddig senki ne legyen terhes amíg én nem leszekKép Kép Képés akkor kutya bajom se leszKép
Vendég

szasztok,
ezt most találtam, tök jó:
A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon bleüI nincs jlneestögée annak, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő es az uolstó betü a hlyéen Iygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivszsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mráad. A jnleeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.
Íme a bzoinytéik.
Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysersáii fmonisáokgkal!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Queenrol jut eszembe: tavasszal DM koncert is leszKépKép

Coolio
recca

Sziasztok!

Csak bekukkantottam.
MOOS! Babas vagy?!!! DEjodejodejoooo! Gratulalok! az en kedvem is meghoztad!!! Kép
Norka
norkini

Recca,
neked a queenről tényleg eszdbe jut a dm???? EJNYE!!!brrrr...szeretted??? én nem. és ráadásul a Levi előző csaja is dm-es volt. Mélyen lenéztem érte...KépKép és mindig azzal érveltem Levinél, ha a volt csaját le akartam húzni, h "dehát, ő dm-et hallgat!! nem 100-as" de tudni kell, h ezzel utoljára 19 évesen érveltem. Akkor még számitott,h ki mit hallgat. Levi, RedHot ChilliPeppers-es volt...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Oxi! Viki gyógyuljon mielőbb. remélem már a korábbi bajai tova szálltak.

Rylie! igen! szellemi segédmunkás vagyok Kép . a történeted nagyon szomorú volt, úgy sajnálom, hogy egy szaros futószalagon nyomadják a kismamákat ilyen helyeken.

Votiv! csak nem a sok alkohol ártott meg a májadnak? Kép amúgy a májenzimjeid rendben vannak? (és csak vollos emberek mondják, hogy "tele vagy méreggel"? mert ha az enzimek okésak, akkor azért ne féljél annyira!) nem szedtél valami hüle gyógszert régebben, ami kikészíthette? + igen, neked is legyen még egy babád! Kép te nem maradsz egyedül, mert veled lesznek a gyerekek. meg azért a pasid se nagyapa még.

Dóri! ez már egy régi kép! azóta már szebb Kép . most voltunk dokinál, és ott megállapították, hogy jó hosszú baba. most akartam hasra fektetni a kiskádban, de már nem igen lehet, mert teljesen végig ér benne

Jucus! küldött neked valaki gyógypuszit??? Kép meggyógyulni ám!

Gigi, figyi, majd együtt nyomjuk a gyerektémát!!! Kép

ZSANCI! először tök ideg lettem, hogy mi a fenét írtál te be ide, de a 2. sornál az agyam ráállt és abszolút nem kellett silabizálnom. elképesztő! ja és figyi! Lencsi még nem tud ülni (ugyebár 3,5 hónapos). ilyenkor még nem tudjuk fotózásra vinni, ugye?? vagy van olyan kisbabáknak való szék is? és van nevezési díj? meg valami nagyon kafa ruciba kell öltöztetni? vagy az arcát fotózzák?

ancsipancsi

hát ez nem igaz, hogy ennyire favorizálják az orvosok ezt a tetves hasbaszúrást!!! most, hogy így olvasom, hányunkat elküldtek
miközben ugye az első, ami az ember eszébe jut, hogy vetélést is eredményezhet...

herbaház: én is marha sokat költök náluk, úgyhogy legközelebb követelem is majd a kártyát Kép

akkor holnap de. megyünk fotózkodni. ki jön még?

Zsanci, milyen szemtelen a férjed! sodrófád van? Kép

votiv 8)
votiv

Juc, van itt, aki egészségpénztári tag, Ancsira határozottan emléxem, hogy említette! de gondolom belépni vhová nem nagy ügy, lasszóval fogdossák az embereket. mer aztán fizetni kell ám ezt is, mint a tb-t, és nem tudom, hogy teljes mértékben ki lehet-e váltani vele a kötelező egészségbiztosítást, vagy fizethetsz 2 helyre...
de szóljon helyettem, aki tudja, hogy van ez!

Rylie, a Kamilla tényleg klassz! nemférjed talán rajong a brit uralkodóházért? Kép vagy ismeri azt az édes kis mesét, hogy Kamillák hóesésben? a könyv címe A süni, akit meg lehetett simogatni, és mindenkinek ajánlom! Kép
és mér nem vesz el az a pasas??? a rézangyalát! KépKép

votiv 8)
votiv

Jucus!
párom a Tempó EP-ben van benne, 2eFt a tagdíja/hónap és az oda utalt összeget bizonyos dolgokra lehet elkölteni (www.egeszsegpenztar.hu), amelyeket természetesen igazoni kell a megfelelő módon (így-úgy kiállított számla). pasimnak a cég fizet rá bizonyos juttatást, mi meg megyünk belőle nőgyógyászhoz, meg veszünk belőle gyógyszert. így tkp adómentes a jövedelem ezen része. viszont semmi köze a tb-hez, a kötelező eb-t nem váltja ki, ez két külön kategória. (ezzel a maszekokat fizeted meg, meg a saját egészségedre szolgáló termékeket, és egy-két sportszert, stb-t, adómentesen)

ancsipancsi

Köszi az EP infot.

Juc
20170114224602

Ancsi, hát, akár nagypapa is lehetne, elvégre apám, aki már nagypapa, csak 1 évvel idősebb nála... Kép
oké, hogy legalább lenne családom, ha ő már nem lenne, de azér elég húzós egy középszar keresetből eltartani még 1 gyereket is... persze, nem lenne sok gond, ha elmennék brüsszelbe gályázni szinkrontolmácsként, amire kiképeztek, de a fenének sincs kedve annyit melózni Kép

Gigi, én a fél életemet végig fordítottam és tolmácsoltam, és utáltam a létbizonytalanságot, ami ezzel járt, hogy egyszer tőkepénzes vagyok, másszor meg templomegere, és utáltam azt a minimalizált kreativitást, hogy nem lehet saját gondolatod, csak mások bődületes marhaságait fordítod, meg nem bírtam az irdatlan szellemi fáradságot, ami ráült az emberre, és még éjjel álmomban is fordítottam néha, brrr, meg ínhüvelygyuszit kaptam a sok gépeléstől, szóval én jobb munkát szánnék neked! Kép

votiv 8)
votiv

Ancsi, fogamzásgátlót szedtem egy jó ideig, de már pár éve nem, úgyhogy nem tudom... viszont rettentő sokat kávézom, most, hogy nem cigizhetek, kávéfüggő lettem. a testem 90%-a koffein, a maradék 10% víz - mint Lorelai Gilmore-nak! Kép

a piázás csak nagyon basic szinten megy (bélíz, kámpári, pinyakoláda), régebben bezzeg bele tudtam csapni a lecsóba, de nem voltam soha olyan nagytermészetű, hogy az már láccon a májamon Kép
de elküldtek laborvizsg.-ra, májfunkcióra, úgyhogy majd pontosan kiderül a leletekből, mi a pálya

ZSanci, állat ez a szöveg!!!! KépKépKép és el tudtam olvasni!

votiv 8)
votiv

Juc, ha még bármi érdekel, szívesen...

Votiv! KÁVÉRÓL LESZOKJ! Kép (nekem meg a kajáról kéne...)

Zsanci! várom a választ a babafotózással kapcs. ha nem horribilis összeg, és 3,5 hós Lencsiket is fogadnak, akkor holnap du elmennénk.

ancsipancsi

Ancsi,
enyim B 4 hós volt, amikor először lekapták. Ül egy széken, te meg guggolsz mellette és fogod. nevezési dij nincs. szép ruha nem kell, de nem is árt...Kép és csak az arcát/vállát fotózzák...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

<font color="0000ff">Sziasztok!

Kicsit visszaolvastam, de csak a nevemet keresve...
Köszönjük szépen az ezernyi gratulációt! Kép A család nagy rész is fiúcskára számított, mivel kis előreálló hasam van, dehát megtréfáltunk sok embert, mert kislány lett. Kép

Látogatásnak örültem volna, de valóban nem sokat tudtam pihenni, első éjszaka ugyn le is adtam Klárimat, de mégis csak másfél órát tudtam aludni, aztán hajnal 4 felé vissza is kértem inkább, innentől kezdve non-stop együtt. Nagy megkönnyebbülés, hogy most apa is kicsit vígasztalgatja, ha sír, ven egy kis segítségem egy időre, kérnék már szívesen egy nap szabit legalább, a melleimnek is.
Tejem van rengeteg, most visszafogtam a szopit, csak két óránként adok neki, mert volt, hogy fél óránként mellre tettem, mert úgy éreztem kér, de nagyon sokat bukott, dokim azttanácsolta, hogy ne etessem már anyira, próbáljam mással vígasztalni, ne mindig cicvel. de szegénykémnek még csak a szopi az egyetlen örömforrás, úgy veszem észre. Most néha üvöltó Babóval a kezemben sétálgatok, mert csak fél órája evett még...
Ja, mértünk a kórházban egy 30g-os és utána egy 50g-os szopit is. Kép

Na, abbahagyom a szóáradatot, rakok be két képet és húzok kiegyenesedni, mert a hátam eléggé megsínylette a görnyedve szopiztatást, sajnos nem volt odabent fotel... Kép Kép

Itt jöttünk hazafelé:
Kép

Itt pedig apa rugit cserél rajta (első öltöztetés-próbálkozás Kép) és közben melegítgeti a lábacskáit, mert jéghidegek voltak:
Kép

Jó éjt!

Proone és a 4 napos Klári (10/10-es apgarral KépKépKép)</font>

KépKépKépKép
proone

te Proone! nem mégy azonnal aludni? Kép
Klári már most szinte nevet! nagyon édi!
nagyon klassz a hangulatod, biztos minden frankón ment! várom a részleteket!

Zsan! nagyon köszi, hogy még írtál! akkor így simán el tudjuk vinni. csak mivel nem ül még, majd fogjuk közben Kép))

ancsipancsi

Proone! Klári baba tüneményes és tényleg olyan mosolygós-forma. Nagyon szépet csináltatok Kép

Szép Napot mindenkinek Kép
macskanyu

Proone,
ez a baba!!! Úgy néz, és olyan szép az arca, mintha már nemtudomhány hetes lenne! Nagyon kifejező! Komolyan! Egyébként meg ha nincs, vagy nem fáj a gátsebed, csak csücsülj itt szépen és számolj be a nagy eseményről részletesen, aludni ráérsz. Kép
neet (önző)
PS: Egészségpénztár: neee!
neet (ellenlábas)
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?