A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi koszi!Kép

Green, Mikulasbaba edes!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lányos anyák segítsetek!Vizeletmintát kell valahogy Dorkámtól varázsolni.Egész de.rajta volt a spéci,vizeletes zacsi,de inkább egy cseppet sem ejtett!Szerintetek,ha egész éjszaka rajta lenne az nem gond?pl.:dacból nem pisil egész este v. túl kicsi lenne a zacsi,ha "telerakná".Teljesen tanácstalan vagyokKépÉs aggodom is nagyon...

petergabi

Hajrá Ancsi! De készülj fel, hogy nem tudtok majd választani. Kép
Kérdés: Máté hangján nem hallatszik semmi, de a kis orrában van valami kis váladék.. Lehet megfázás előjele, vagy képzelődöm? Ez csak azért kérdés, mert hétvégére készülődünk anyóspajtiékhoz, és kb 20-21 fok van a szobában, szóval nem szeretnék rátenni egy lapáttal, ha lappang benne valami... Elmennétek?
mkatus

Katus,
ezt most nem értem: nálatok vagy anyósodéknál van 20-21 fok? És ha anyósodéknál, az hideg? Mert nálunk D. születése óta ennyi van, és semmi baja. Szerintem menjetek nyugodtan, és ha Máté melegebbhez szokott, öltöztessétek fel jobban, semmi baj nem lesz.
Ilyenkor télen kis takony gyakran van, a gond szerintem a láznál-torokgyulladásnál kezdődik. Egyébként gyerekdokim azt mondta, hogy ha csak nátha, akkor sokat kell kimenni a levegőre, mert az jót tesz Kép

Gabi,
ezen most elgondolkodtam. Nem tudom, mit csinálnék... Dócit talán sok innivalóval rá lehetne venni egy pisilésre, de ez tényleg nagyon trükkös helyzet.

v
kisün

Köszi Kisün. Nálunk melegebb van, ehhez szokott. Sétálni sokat szoktunk, akkor ez így is marad. Kép
mkatus

Gabi,
én is az itókára gondoltam. Tied mit iszik legszívesebben? Eszter a teát vagy gyümölcslevet. Adj neki egy nagyobb cumisüveggel, és voila!
neet
neet

Juc,
akkor leányanya. Mondd bátran. Engedélyezem. Kép
neet
neet

voltunk MOM-ban fotózáson! mi voltunk a mai elsők, és tök sokat várattak bennünket! már azon gondolkodtam, lelépünk, mert ott pöszmötöltek, papírokat vagdostak meg minden, mintha az nem ért volna rá!

aztán a fények orbitálisan erősek voltak (már értem miért hunyorgott a többi baba a képeken)

a fotós pasinak - mert ez pasi volt - volt 1 sárga, sípolós disznófeje, és Isti attól nagyon megijedt, erre a zseniális fotós kitalálta, hogy a gyermek barátkozzon össze a disznófejjel, és odaadta neki, mire Isti sírvafakadt! az az Isti, aki folyton vigyorog, mint a vadalma. szóval ennyire gáz volt! KépKép

végül olyan szomorú és kétségbeesett képek lettek, hogy abbahagyták a fotózást. aztán könnyű dolgom volt, nem kellett nagyon válogatni, hogy miből rendelünk utána...

jövő héten úgyis megyünk műterembe, egy nagyon kedves fotósnénihez, remélem, az jobban megy majd. ráadásul ugye az egész család rajta lesz Kép

ja a kitett képek közt volt egy kisfiú, akit Lambert Krisztofernek hívtak! KépKépKép

votiv 8)
votiv

Köszi csajok a tippet,de ezzel szórakoztunk mi is/sok-sok tea/Ma már úgy is lecsúsztunk a laborról,viszont vasárnap de. ügyel a dokink a kórházba és ezért gondoltam,hogy holnap este felragasztom/borzalmas találmány/ rá és akkor talán reggelre lesz valmi benne.

petergabi

Pirus: Mivel foglalkozol amit reklámozott juc???

Zsan: én akárhányszor meglátom Robbie plakátját nagyokat sóhajtok és kinyilvánítom, hgoy milyen jó lenne elmenni. Igy Apa veszi az adást Kép Csakhát egyenlőre elég sok a kiadásunk, még csak most fogunk szobát felújítani, úgyhogy ha februárba még lesz rá jegy akkor talán megkapom ajándékba Kép

Rec: Én úgy tudom, hogy a januári vagy mikor jönnek most DM koncira nincs már jegy. Ezért leszervezték őket júniusra is. Mi ezt célozzuk meg mert január azért az elég necces. Konci közben jönne rám a szülhetnék az elég érdekes lenne Kép

Philről én is lemaradtam. Sajnáltam rá azt a sok pízt Kép

Jucus: félre ne érts nekem nincs ezzel semmi gondom, hogy hajadon vagyok még. És én se külső elvárásoknak akarok megfelelni amikor kimondom az igent, hanem majd a saját belső késztetésemnek. Úgyhogy jól elvagyunk mi igy. Egyedül nagyim aki mindenkinek azt hazudja, hogy azért polgárink az volt, merthogy ő szégyelli igy ezt a dolgot. Én meg teszek rá.

Gabi: itasd tele a gyerököt, majd menjetek be játszani a fürdőbe és szépen nyisd meg a csapot és csorgasd lassan, hogy hallja-lássa. Pavlovi-reflexként tutti hogy rájön az inger! Kép
rylie

Votiv: a Lambert a keresztneve volt vagy a vezetékneve??? Szegény gyerek!!!
rylie

Rylie, én pasimnak már/még van 1 felesége...

Juc, akkor most már mondj valamit Te is, hogy Zapa mér nem köti be a fejed?

Gigi, ismerősökön keresztül jött az összes melóm. meg talán még 2 helyről: www.aquarius.net
és www.softitler.com mindkettőhöz beregisztráltam, és előbbiről néhány megbízásom akadt csak, mert lusta vagyok mindenre mozdulni, utóbbi meg rendszeresen küldte volna a (film)fordításokat, de akkor már megvolt Isti, és inkább ideiglenesen felfüggesztettem az accountomat, mert nem bírtam idővel - nagyon szűk határidőkkel dolgoznak, és ez betett. és ha jól akarsz keresni, pályázz be az uniós fordítószolgálatba! bár ott csak irányelveket fordíthatsz, de mocskosjól fizetnek, és nyugdíjas állás, ráadásul laza, hogy csak anyanyelvre engednek fordítani. majd még gondolkodom tippeken, de most Isti hív.

majdnem lemaradt: Proone, gratulálok a lányotokhoz, gyönyörűszép! olyan az arcocskája, mint egy rózsa! szépek, kisimultak a vonásai, tényleg mintha nem is most született volna! és nagyon kíváncsi vagyok a szüléstörténetre, írd meg majd! és sok tejcsit kívánok, gondtalan szoptatást és hasfájásmentes, boldog babanapokat Klárinak! (az egyik legjobb barinőm nekem is Klári, ill. ő "Káci", szóval imádom ezt a nevet!!!)

votiv 8)
votiv

gabi,
lehet, h hüle ötlet, de mi van ha: nagyon jól kezet mosol, és egy nagyon tiszta textil pelust vagy igazi zsepit beteszel a pelusába. Majd jól megcsiklandozod, nevetteted, itatod, a lényeg, h pisiljen, és akkor kiveszed a zsepit a pelenkából, kicsavarod és ott a pisi? Gondolom, úgyis elég pár csepp a vizsgálathoz. Ez nagyon hülyén hangzik?
neet
neet

votiv: ez, hgoy már/még ez mit jelent??
Lenyúltad a hapit a nej mellől Kép
Vagy háremet tart Kép
(fogas szmájlit nem tudok, de ide azt gondoltam)
rylie

Votiv,
ez a Rájli tud valamit kétes tisztaságú múltadról... Kép
neet
neet

Rylie, gondolom vezeték és utána keresztnév, de maga a jelenség iszonyúúúú KépKépKép

votiv 8)
votiv

Votiv, szegeny IstiKép. igy mar nem is banom, h mi nem tudunk menniKépKép

Rylie, hat ez erdekes, mert en egy plakaton mintha azt lattam volna, h marciusban lesz. mondjuk ilyen plakatot azota sem lattam... szoval junius. akkor legfeljebb a sajat szulinapomra kerhetnem...

na vegre felebredt a gyerek. igy talan meg ma odaerunk a nagyihozKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rájli, kettőspont és nagy o-betű: Kép

Neet, hehhe, ha még csak a múltam...

és ja, még nem vált el, mer neki nem volt sürgős, a neje meg lusta intézni a dolgot (egyikük se akarja fizetni az ügyvédet). de majd rászólok, ha hazajön, hogy lépjen már valamit, hogy csakazenyimé legyen már végre Kép
persze ettől még nem házasodnánk meg

votiv 8)
votiv

Lindi,
elkűdtem, majd nézd meg!!!KÖSZI!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv,
ez nem jó! mármint a fotózás! A mienket láttad? Õ sem mosolygott...nem is rendeletem...Kép
és tényleg brutál fények vannak!!!Kép
de igy legalább nem fog zavarba jönni, ha felnőttként kém lesz, és elkapják, és faggatni akarjákKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv,
kedves akartam lenni, nem akartam írni, hogy most is romlott nőszemély vagy, meg ilyenek. Kép
neet
neet

Akkor most én is kompromittálom magam, mert nekem sincs pártában a fejem Kép
Bár amikor elmentünk az apaságit csináltatni, ( a gyerkőc törzskönyveztetéséhez úgy-e), akkor az anyakönyvvezető hölgy a végén "sok boldogságot" kívánt, úgyhogy rögvest húztuk is elő a papírt, megnézni, mit is írtunk alá.. Kép Kép
macskanyu

Nahát a végén kiderül, hogy itt mindenki fertőben él??!!
Rec: a dátumokat lehet hogy keverem....inkább nézz utána te is, ne hallgass rám !

Kép Kép Votiv! Öröklés szempontjából is, jó lenne ha nem lenne nej már, nem? Kép
PraktikusRylie
rylie

Jó hétvégét nektek én ficcenek haza!
rylie

Ancsi ! Köszi a választ !

Köszönjöük a dícséreteket is .

Voltunk dokinál . Szerencsére a lázon kivül más baja nincs , ha hétfőig sem menne le a láza nekünk is kell pisi , de fiúknál talán egyszerűbb , nem ? Bár nagyon remélem nem lesz rá szükség .

Én feleség vagyok , de sokáig ( értsd majdnem 12 évig ) voltam "pár " ( korán kezdtük Kép) és igaz nincs nagy változás esküvő után , de nekem valahogy mégis jobb Kép Ja és én imádtam az esküvőnket szervezgetni , no eldugulok , rábeszélni senkit sem akarok Kép

Kép
Kép
greenolive

Rájli,
neked is jót. És ficcenj! Kép
neet
neet

Sziasztok Lanyok!

ProoneKép
Klara baba(egy ismerosom Klara es Klarcsinak becezik,szerintem tok aranyos)gyonyoru szep baba.
En is kivancsian varom a szulessztorit.

Kepzeljetek,ma meglatogatott minket Kép

Emma gyonyoruszep kislany,teljesen megvaltozott,miota nem lattam(junius).Es folymatosan nevetKépAzt hiszem,megbabonazta a fiamat,ezert volt Akos olyan kis szotlankaKépKép

A montazs kep tenyleg szuper lett!!

PirusKép
Mi is a betoltott 36. het utan jartunk Nst-re.

GreenoliveKép
AronMikulas nagyon tetszik!!!Drukk,hogy lennt maradjon a laz.

Erositem a ferjezetlenek taboratKép
5 eve vagyunk egyutt es 2 eve lettem menyasszony.

Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Gabi! én ha a baba köldökéből akarom kitörölni a vizet, majdnem mindig bepisil. tedd ezt Kép (persze nem kell igaziból vizet tenni bele Kép Kép Kép Kép )

már 5 hós terhes voltam, mikor összeházasodtunk, úgyhogy - habár tervezett gyerek volt - megesett lánynak számítok, és skarlátbetűt fognak rámbillogozni.

Henihez már jött a Mikulás. valami Grúvi babát kapott, ami igen aranyos, öltöztethető, és egyelőre Sárika.

ancsipancsi

Neet KépKép

Zsanci, láttam Igit, de ő tök jól nézett ki Istihez képest! Kép

és láttam Grétit is, aki már most topmodell, és nagyon szépen mosolyog, szóval szerintem ő lehet A Csinibaba, de az a sanda gyanúm, hogy az ilyen versenyeket mind megbundázzák, és vmi pulykatojás rokon gyerek fog majd nyerni Kép

Katus, drága szép kicsi Mátét sajna nem láttam Kép

Rájli, az aktuális és lassan 2 éve tartó együttélésünk jogilag üti az ő "kihűlt" házasságukat KépKép szóval én öröklök, ill. a gyerekeinek jár még a köteles rész, tehát enyém fele, a maradékot meg elosztom néggyel a kölkök közt, bár, ha lenne még 1 kölök, akkor az enyém lenne máris 7/10, nem? Kép de azér gyúrok némi saját "vagyonra" is, ami csak és kizárólag a fia(i)mé lesz KépKép
egyévjogiegyetemutánokoskodóvotiv Kép

votiv 8)
votiv

18:30-kor az Info rádión lesz a Világszám c. utazási műsor, ezt csinálta ma a pasim meg az Isti keresztapja, bejelentkeztek az Azori szigetekről Kép
és küldött 1 mms, ahogy az óceán közepén ül egy csónakban, mentőmellényben, és a bálnákat skubizza, de aszondta csak a farkukat látta, micsoda lúzer Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Olyan rég jártam erre, hogy asszem elfelejtettem az azonosítómat! Na, majd próbálkozom, valahogy összefüggésben kell lennie a nevemmel Kép)
Gratulálok minden új babásnak, és pocakosnak is (hurrá Moose!).
Green, jársz erre? Igaz, meg se kíséreltem visszaolvasni, de nem láttalak ezen az oladon. Hogy vagytok? Alvás, evés?
Simon baba már 7.5 hónapos, nagyon édes, nyugodt baba, pár napja elindult négykézláb, és 2 napja csak 1x ébred éjszaka. Remélem, ebbôl rendszer lesz!

itt egy kép rólunk.
borri

szia Bori,
már hiányoltunk...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Naddon szomorú vagyok,mert ma kiderült,hogy a nővéremék megnyerték a New York-i pályázatot és ez azt jelenti,hogy megint elpályáznak minima 4 évreKép

szomorújuc
20170114224602

Bori!

CSak én nem látom vagy nincs is kép?

Ja voltunk mIkulásnál,Soma nem szerette,Panna már a krampusztól idegenkedett.ÉS láttam Manókát és Emmát ma megint de csak messziről!
20170114224602

Juc,
ha 4 év múlva megint pályáznának a tesódék, csak szólj nekünk, mi is pályázunk, és jól megnyerjük!!!KépKép
de gondold el, szegény anyukád is nagyon szomorú lehet...Kép
az én gyerekeim soha nem mehetnek majd külföldre...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

No comment...Kép/A képminőségétől tekintsetek el,mivel i.sz.elött 92-ben készült/Kép

petergabi

Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, Gabi!!!!!!!!!!!!
92-ben még gimis voltam!!!! Szépek voltatok!!!! És biztos vagytok is!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ime az enyim. szintén időszámitásunk előtt...Kép
és a férjem azért nincs rajta, mert ez az ÉN esküvőm volt!!!KépKépKép
Kép
de hál istennek én sem látszom rajta...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan:nagyobb képet kérünk,ez így nem érKépManapság már látszik rajtam az idő foga.Drága férjem már nem igen éri át a derekamat,persze nem is nagyon erőlteti magátKépA pasikon valahogy nem olyan látványos 10-20 év,de miért?!/Nálunk legalábbis szinte ugyan úgy néz ki/

petergabi

na mégegyszer:

Kép
borri

Zsanci, de kicsi ez a kép!!!! na nem baj, én úgyis láttalak élőben Kép

na és a LÉNYEG: LÁTTAM IGIT!! Kép ő volt az egyetlen ismerős gyerkőc a transzparensen. nagyon édi! a másik fiad nem került fel? (és a kezedet is láttam!)

és Votiv! láttam azt a furcsa nevű gyereket. annak 3 neve volt ám, az utolsó is valami furcsa név volt.

Lencsi meg úgy meg volt illetődve, hogy nem tudtak mosolyt csalni az arcára, még a csipogó hosszú orrú malaccal sem, úgyhogy jó kis behúzott nyakú dundifej fotó készült róla. Kép

állítólag a miénk lehet majd a kép a verseny végén. hogy lehet majd hozzá jutni pontosan? és mikor? tudjátok?

ancsipancsi

Gabi! így fotó alapján a lányod rád hasonlít.

Bori! nagyon helyes fiad van.

ancsipancsi

Zsanci,

kedves vagy.
Úgy elöntött a munka meg a két gyerek, meg Simi éjszakai m?sorai, hogy nem is láttam a fáratságtól. Most kezdem összeszedni magam, bár most meg a foga jön, szal asszem kezdôdik az ôrület megint. Hjaj.
De látom, a ti lendületetek töretlen, ez tökjó!
És az is, hogy alig van egy-két új név, pedig azt hittem, már senki ismerôs nem lesz...

Green, cuki a gyerkôc! Nekünk még nincs Mikisapkánk, de úgy látom, muszáj leszek beszerezni egyet.
Na, akkor elkezdek kicsit visszaolvasgatni.

p.s. és télleg küldjél nagyobb képet, nnna!

Bori
borri

Sziasztok!
Megpróbálok felrakni képet Emmáról és Ákosról, nagyon helyesek voltak, igazi babanetes babákhoz méltóan a számítógép egérrel játszottakKép

Kép

Kép
Kép
manoka11

És még egy:

Kép

Kép
Kép
manoka11

Sajna, nagyobb képre várni kell, mert azt nem engedi felrakni...
mikisapka tök jó van az ikeában, 500 ftért. Látod, Moose, én is ikea függő lettem...Kép
És elfelejtettem mondani, de Green, Áron tényleg jó pasi lett!!!KépKép
Ancsi,
B első fotóján is látszik a kezem...Kép B-t idén még nem fotózták, mert oviban volt. Holnap hajnalban ott kezdünk!!!!KépKép Kell a közös kép, amit majd a rokonoknak adunk karácsonyra...
Holnap jönnek apósék, nem is csinálok rendet, hadd lássák, h milyen szerencsételenek vagyunk!!!talán elpakolnak...KépKép
ma voltunk mammutban, és bezabáltunk egy csomó bio csokit, meg bio szalámit! Hát az egyszerűen MESÉS volt....nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmm!!!
Juc,
ma LOST!!!!KépKép ma minden kiderül!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja, és Bori és Manoka és Kirszta, kőcök drágák!!!! Hát igen, szt imrés babák rule-nak. no, meg a nem szt imrések is!!!KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

esküvő:
2000.július 29. pont mint Jennek és Bradnek. De ők azóta elváltak. Mi még nem...
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

zsanci,
azt modják minden menyasszony szép....ez nem igaz,én már láttam nagyon csúúúúúúúúúnya menyasszonyt is,de te gyönyörűűűű vagyKépmondtam már hogy jó nő vagyKép??????????????

votiv,
oda hogy kell bejutni???????mert mondjuk az jól fekszik nekem,lévén hogy a diplomám meg eu-s szakirányból van....

emma és ákos édesKép
én meg el mert ma kimenős vagyok és már kikérték a whisky-metKép
Vendég

Zsanci! Nagyon szép vagy!

Votiv! Te meg nagyon aranyos. Mindig úgy dicséred Grétit, és ez olyan jól esik, de úgy látom mindenkihez van egy-két kedves szavad, úgyhogy mindig szerzel valakinek jó napot. Meg még ha elképzelem, ahogy állandóan mosolyogsz. Szóval te egy nagyon aranyos csajszi vagy.

(aztán itt elkezdtem egy felsorolást az összes többi aranyos csajsziról, de félek, higy valaki kimarad, így kb 5 sort visszatöröltem Kép

Proone! Klári baba tényleg nagyon édi, és olyan, mintha mosolyogna.

Ma voltunk az Ikeában, tesómmal, bkv-val. Gréti olyan jól elvolt, és tök jót játszott, míg mi kajáltunk.

KépKép
KépKép
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?