Jelentem Petra arcán egy alig látható piroskás folt díszeleg csak, így mikubuli rulez!!!
Valahogy rosszabbra számítottam, lelki szemeim előtt láttam a reggel hatalmasra feldagadt lilás-kékes-zöldes arcú Petrát...úgyhogy jó sz.rul is aludtam az éjszaka...
De szerencsére minden oké!!!
Votiv! Az árnikás ötletet köszönöm, nekem is eszembe jutott, mert már írtátok többször ilyen esetekre...csak nincs épp itthon, de be fogok szerezni...(főleg ha majd Doni is elkezd mászni, ülni, felágaskodni...jaj!)
Bori!
Édesek a fiúk!!!
Nekünk az első hónap nagyon jó volt, mert Doni evett/aludt, utána jött egy nehezebb, amikor ölbebaba lett, de Petra azt még egész jól bírta...viszont kb. egy hónapja mintha előjött volna belőle minden, ami eddig felgyülemlett, meg vsz. az is közrejátszik, hogy Doni is egyre több figyelmet követel már ki magának. Rengeteget "rosszalkodik"... látszólag csakis abból a célból, hogy minket bosszantson, pontosabban, hogy magára vonja a figyelmet...pedig próbálok vele is rengeteget foglalkozni (meg az egész család), de neki még a rengeteg is kevés...sajnos... De mintha kezdene javulni a helyzet (kopp-kopp-kopp
), mindenesetre bizakodom, Ada azt ígérte, hogy a Jézuska visszahozza nekem a régi Petrát
Moose!
Csak az jutott eszembe, hogy Te az utsó talin már bőven pocakos voltál, és ott se árultad el senkinek...
Hogy bírtad ki?
Bár ami azt illeti Nyuszi nevét is elég sokáig titkoltad, úgyhogy Te ebben profi vagy!!!
Bogárka

</font>