A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Melinda!

Szerintem kivizsgálás nélkül alapban semmilyen gyógyit nem szabadna adni ilyen esetben sem. Egyébként ahogy Vanda irta, peteérés-serkentöket adnak. Az eredmény? Ezt nem lehet megmondani. Jó esetben tüszöérés, kevésbé (de azért még mindig jó eset) több tüszö, rossz esetekben ciszta, túl sok tüszö vagy semmi (ez utóbbit azért irom, mert nekem sikerült ezt is produkálnom). Minden esetben fontos a ciklus UH-val történö követése.
Bármelyik eset is fordul elö, lehet korrigálni. A semmi sem történikre pl. nagyobb adag gyógyszerre fogonak próbálkozni (vagy másikkal).
De én vagyok az élö példa, hogy lehet ov. ciklus is csinálni anov. után, és baba is lehet belöle.

Doris!

Persze! A vérvételnek van jelentösége! Kell is! Csak az UH-t nem értem, de majd te elmondod!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Breki
Mi is bocsánatot kérünk töled.

GRATULÁLOK!!!!KépKépKépKép Erre nincsenek szavak csak a levakarhatatlan vigyor a fejemen.

Puszi
Moni
mj

Breki!

Igy azért sokkal könnyebb!Kép
Harag nincs, mint irtam, azért meg is tudunk érteni!
Szóval akkor most teljesen hivatalosan is:

BREKI! NAGYON-NAGY GRATULA NEKED A BABÁHOZ!KépKépKépKépKép

A kiváncsiskodásunkért meg elnézést kérünk! Hiába, nagyon jó tudni, hogy kivel örüljünk együtt!
Ugye nincs harag?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Vanda

Ezzel a kepzelettel nem jarsz messze a valosagtol Kép...azert remenykedem hogy hamarosan jobb lesz.

Ja! Azt nem is irtam hogy utobbi idoben mivel szorakoztatom meg a ferjemet.....egy het leforgasa alatt ketszer kellett haza jonni a paromnak a munkabol(csupan 60km oda-vissza), mivel lakason belul hagytam a kulcsomat, egy masik nap meg lezaroltattam vele a bankkartyamat mivel eltunt a penztarcambol. Kép
Szerencsere mint utolag kiderult nem loptak el csak otthon felejtettem....

Koszi szepen a segitseget.....
Tudod az a baj hogy itt N.o-ba nem foglalkoznak nagyon a paciensekkel ha csak 4-5 honapja probalkoznak.
Altalaban csinalnak naluk egy altalanos kivizsgalast majd kozlik hogy minden rendben es egy-ket ev mulva jojjenek vissza.
Jelenleg ket ismerosom is van akik mar tobb honapja probalkoznak es megsem jonn ossze, ennek ellenere, se hormon, se egyeb komolyabb vizsgalatra nem kuldtek el oket.

Te meg gondolom orultel az influenzanak Kép...mindegy a lenyeg hogy most rendben vagy mar es ujra lehet probalkozni. Kép Remelem a tavasz neked is majd pozitiv hireket hoz......vagy a golya? Kép
Egyebkent nekunk is egy eleg kritikus idoszakban jott ossze, ugyanis elmentunk Andrologushoz, es hat ott nem mondtak tul jokat.....ugy volt hogy ki kell hagynunk egy teljes ciklust es antibiotikumot kell szednunk es lehet hogy utana a ferjemre meg egy kis beavatkozas is var (ami szinten kb egy honapba telt volna). Egy kicsit magunkba roskadtunk....aztan duplaerovel remenykedtunk mivel a ciklusom meg nem ert veget....Kép

Udv
Melinda
Melinda

Breki!

Gratulalok es minden jot kivanok! Kép
Az 5. heti UH-an meg nem sokat latni de 7 hetesen es negy naposan mar dobog a szive es 13mm.
En is nagyon izgultam hogy minden rendbe lesz-e? Annyira hogy megkonyebbules elnyomott minden mas erzest mikor megtudtam hogy dobog a szive, es jo helyen van....... a tobbi mar nem is erdekelt Kép
Melinda

Breki!

Én is szeretnék gratulálni!!! KépKépKép Hidd el, együtt örülünk Veled, és együtt is izgulunk. De úgyis minden rendben lesz! Sajnos, hogy elbújtál, nem úgy "sült el", ahogy szeretted volna. Én megértelek mindenesetre. Dehát nõk vagyunk, kiváncsiak, és együtt örülünk egymásnak.Kép Még egyszer hatalmas gratula!!!! Kép
Olyan jó hallani, hogy ennyire babás hónap lett az április!

Alexandra
Alexandra

Beszti!

Kosz a segitseget!
Mint Vandanak is leirtam ebben az Orszagban es esetben nem foglalkoznak ugy paciensekkel mint M.o-on.
Tobbnyire elkuldik oket..Kép......nekem eszem agaban sincs gyogyszert adni es feleloseget vallalni....viszont fel szeretnem ot arra kesziteni hogy ha legkozelebb orvoshoz megy tudjon a maga erdekeben fellepni. Pld-ul(Kerjen vizsgalatokat legyen grafikonja es elkepzelese arrol hogy mi lehet a problema)
Az ismerosomnek jelenleg 28-29 napos ciklusai vannak es most tart a 22-napon de ovulaciora utalo jel sehol a ho pedig 36,6 korul mozog mar napok ota. Popoba mert adatai vannak viszont nem higanyos hanem digitalis homerot hasznal.
(most rabeszeltem a higanyosra de szerintem akkora elteres nem lehet)
Majd meglatjuk mi lesz meg egyelore nem lehet sokat
tudni.....

Udv
Melinda
Melinda

Sziasztok lányok!

Köszönöm a tegnapi válaszokat, a következõt szeretném tõletek kérdezni. Most 28 éves vagyok, eddig a 16 év alatt még soha egyetlen alkalommal sem maradt ki a mensim, mindig tökéletesen megjött 28-29 napra. Soha semmilyen probléma nem volt, az se tudom, mi az a barnás trutyi (bocsi), köztes vérzések. Most állok azelõtt, hogy dokibácsihoz menjek, mert a babóci fél éve már nem akar jönni. A hõmet két hónapja mérem teljesen korrektül(hüvelyben, japán higanyossal), a hõmérsékletem viszont nagyon érdekes. A 13. napon mindig van egy leesés 36,2, utána emelkedés, de a ciklus második felében 36,65-nél nekem még sose ment feljebb. Nincs ingadozás.Ez a 4 tizedes emelkedés ilyen alaphõnél kevés? Mi lehet az oka az ilyen alacsony hõnek?

köszönöm a válaszaitokat
Tóni

Breki!
Gratulálok! :-)))))
Beszti!
Nem a Maca izével vagyok bajba, hanem alig tudom lenyelni olyan marha nagy az a bogyo. De igazad van a cél érdekében...
Rita!
Én most kezdtem vasárnap, egyenlöre még nem igen tudok mit mondani. De pár hét mulva igérem elmondom milyen volt a hatása/.Remélem jo lesz mert elég drága volt./
khjutka

Breki Gratulálok! Én 5 hetes voltam amikor orvoshoz mentem, csinált uh-t, de én sok mindent nem láttam, még csak 3mm volt. Majd 5 hét múlva kell megint mennem.
Lányok, szoktalak még mindig olvasni benneteket és nagyon szurkolok mindenkiért.
Kata
Kata

Halihó,

Breki, nagy gratula nektek! Boldog és probléma mentes babavárást kívánok! És várunk a szomszédban :-)

Mj, nem tudom kinek írtad a Gynevac-ról, de Caldea és én is a kúra utáni 3. hónapban lettünk babásak.

Caldea, mi van veled? Gondolom otthon pihizel.

Legyetek vidámak!

Pusz, Lora
Lora

Breki!!!!!!KépKépKépKépKép

DorisKép
Szívesen megnézném az összehasonlító görbédet, mert ebben a hónapban én is két helyen mértem. Legtöbbször 2 tized az eltérés, de van amikor több is.

Lányok, én a következő ciklusban fogok hormonvizsgálatra menni, nagyon fontos, hogy az első a 3. napon legyen? (álatlában 28 naposak a ciklusaim) Ma leesett a hőm, szerintem holnap fog megjönni, de hétvégén nem leszek itthonKép

Mati
mati

BrekiKépKépKép

Eljen, eljen, eljenKépKépKép
Kakukkfu, majd Breki, Mzsperxrol nem is beszelve....
Ez aztan szep tavasz nem, lanyok? Kép

a nagyon vidam Galuska

KépKép
galuska

Szép jó reggelt mindenkinekKép
BrekiKépKépKépésKépKépKép
TóniKép
Bár a többségnek a ciklus felében 37 körüli a hõmérséklete, szerintem akadhatnak kivételek hisz az emelkedés mértéke számít... Próbálj venni egy másik hõmérõt is és esetleg nézd meg azzal.
MatiKép
Küldöm a görbéket.
Szia GaluskaKép Hogy telnek a napjaid? Minden rendben?

Puszi: Doris
doris

Breki! Kép
Hatalmas gratula! Boldog babavárást kivánok neked! Kép

Zsuzsu! Kép
Még a végén lehet, hogy igazad lesz??? Semmi jelét nem érzem annak, hogy holnap meg kellene jönnie, és a hõmet is mértem reggel, 37,4 volt! Kép
Az egyik szemem sirna a másik nevetne! Kétségbeesésemben sirna, mert mint emlitettem tegnap felmondtam. Hát igy elég húzós lesz!!!Kép Kép De a boldogságom mérhetetlen lenne! Kép Kép Kép

Pusz,
bnemethm
bnemethm

Breki!KépKép Hát akkor most már hivatalosan is szívbõl örülök Nektek!Kép Vigyázz nagyon magatokra, és nehogy nekem eltûnj!KépKép
Lányok!Kép Holnap, azaz a 11.napon uh, remélem hétfõn vagy kedden inszem!KépJa, és a Szabolcs utcában, mert a dokim akarja megcsinálni!
Úgy izgulok, hogy jó helyen legyenek a tüszõim!!

Pusz, Sien.
Sien

BnemethmKép
Nagyon izgulok értetek! Szerintem a hõmérsékleted szép magasKépÉrzel valamit?

doris

Sziasztok Lányok!

Nahát, ez fantasztikus hír!!! KépKépKép

Breki
Hatalmas gratula. Ja, és nincs harag, miért is lenne. Kép
Mi itt egymásnak szurkolunk és nem fujkászunk. Kép
Boldog és zökkenõmentes babavárást kívánok Neked, és a végén egy oákoló kis picurt. Kép

Lányok,
ma nem lesz táblázat, mert bent van a munkahelymen az excel tábla, és meg ma szabin vagyok.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Doris! Kép

Köszi, hogy izgulsz, én is! Érzek e valamit? Hát az utóbbi két hétben többet eszek (hiztam is egy kilót), de szerintem ez nem ettõl van. Olyan mintha szoritana a cickótartó, de közben nem!

puszi,
bnemethm
bnemethm

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Bnemethm!

Nagyon gyanús vagy!KépKépKép
Ha a hõd 37,4 akkor Te biztos babás vagy! Nagyon drukkolok Neked!

Breki!
Mégegyszer nagy-nagy gratulaaaaa!KépSzerintem nem haragszik Rád itt senki.

Sien!
Az jó ha a dokid szeretné csinálni az inszemet. Én akkor érzem magam biztonságban ha a saját orvosom végzi a vizsgálatokat, mûtéteket.
Szorítunk Neked!Kép

Pussz

Andy
Andy

BrekiKép

KépKépKépTiszta szívbõl GRATULÁLOK nektekKépKépKép

Alice
Alice

Sziasztok Lányok,Kép
Köszönöm Nektek, hogy "megbocsátottátok"....és köszönet külön a biztató szavakért is. Drukkoljatok Nek(ünk), hogy minden rendben legyen. Tudjátaok nekem magas prolaktinom volt, és már elég jó ideje Bromo-n "élek" amit továbbra is szednem kell a 12. hétig.
Bnemethm,Kép Szerintem a magas hõ babát jelez, nekem is így kezdõdött tul.képpen a hõm magassága miatt vettem tesztet, és a 25. napon lett pozitív. A farkasétvágy természetes nekem is ezek szinte az elsõ tüneteim voltak, ill. a melleim olyan furcsán bizseregtek, viszkettek és fájnak. Szerintem vegyél egy tesztet és koncentrált vizeletbõl csinálj még egy tesztet. (ha elõtte sok folyadékot fogyasztasz akkor a vizeletben a HCG hormon nem lesz koncentrált és így a negatív lesz.) Nekem egyébként a ciklusaim 26-28 naposak. Ja és nagyon fáradt vagyok este már 8 körül összecsuklom.
Sien,KépKép Nagyon drukkolok Neked minden rendben lesz hidd el!
Lányok, én azt gondolom ide tartozom és maradni szeretnék végig a 9 hónapon keresztül Veletek, hiszen a Ti tanácsaitok Nélkül, Gabómanó marasztalása nélkül nem tartanék itt. Úgyem maradhatok?
Puszi:Breki
Breki

Szép jó reggelt Lányok!Kép

BrekiKép
Hatalmas gratula Neked, kívánom, hogy problémamentes terhességed legyenKép
BnemethmKép
Gyanús vagyKépKépKép

JuditKép
Uuuuuutálom a vérvételtKépKép Dehát mindent a cél érdekében, ugye? Nálam az a baj, hogy iszonyat vénáim vannak (nincs isKép ), ha vérvételre kell mennem akkor az összes laboros szabadságra megyKép, mert mindenki csak hümmög fölöttem, és hát jól megkínoznak egy-egy vérvétel alkalmával.
Na ebben most majd lesz részem, de nem nyavajgok, mert nekem az a fontos, hogy minél elõbb babás legyekKépKép

Pussz: Ildi
hercegné

BrekiKépKépKép

Fogadd gratulációmat! Annyira örülök, hogy sikerült.Kép
Hidd el minden rendben lesz kicsi Brekivel és ha 1-2 hét múlva majd uh-ra mész, biztos látni fogod a kicsi szivét is és akkor biztos jobban megnyugszol majd. Sokat gondolok Rátok és gyere minél gyakrabban, hogy tudjuk, minden rendben van Veletek.KépKépKép És Veled együtt tudjunk örülni.Kép

BnemethmKép
Hát mit mondjak? Ez a 37,4 felettébb gyanus!KépKépKépSzerintem ez a tipikus esete annak, amikor a görbe trifázisú lesz!Kép

Teljesen átérzem, amít írtál, hogy egyik szemed sír, a másik meg nevet. De hidd el, nem lesz semmi gond a munkahellyel. A mostani céged pedig, ahogyan írtad mellékállásban kíván foglalkoztatni a jövõben, így aztán biztos nem maradsz munka nélkül.Kép Ezért ne nyugtalankodj!Kép

Ahogyan mondtuk, a babóca akkor jön, amikor õ akar, hát lehet, hogy Nálad most akar jönni.KépKépKép
Drukkolok, hogy így legyen, bár annyira "gyanús" vagy, hogy szerintem ez teljesen felesleges.Kép Én azért gondolok Rád:Kép

Rögtön írd meg, ha érzel valami furcsát, jó?

Én tegnap voltam a 17. napon, csináltam délután egy LH-tesztet és olyan erõs második csík jött ki, hogy a kontrollcsík el is szégyelte magát sápadsága miatt.Kép
Ennek örömére, na meg azért, mert így alakultak a dolgok és a kedv, tegnap megint akcióztunk.Kép Remélem a tegnapelõtti dolog ellenére sok erõs versenyzõ maradt még és talán valamelyik célba is ér! De jó lenne!KépKépKép

SienKép
Én is izgulok nagyon. Ezek szerint lehet, hogy nem jössz hétfõn. De akkor majd tudjuk, hogy hol vagy és szorítunk Érted.Kép Minden rendben lesz, majd meglátod.KépKépKép

Puszillak: Zsuzsu
zsuzsu

BnemethKép
Most minden szem a Te üzeneteidet lesi! Drukkolok! Nagyon gyanús vagy!Kép

EdelweissKép
Szerintem mindenki kívülrõl tudja már a táblázatot.Kép Ezt a napot meg úgyis kibírjuk.Kép

DorisKép
Itt mindenki drukkol Neked, a 9 hónap alatt is! Pihenj sokat, vigyázzatok magatokra!Kép

pussz,
Alexandra
Alexandra

Sziasztok Lanyok!

Breki gratulaKépKépKép

Lanyok! Szerintetek erdemes elmennem meg ma uh-ra? 6 napja voltam, akkor volt 18 mm-es a tuszo, de igazabol a hom azota 37,05, illetve ma leesett 37-re. Csak idegesit hogy mi van, meg azt se tudom hogy mikor menjek progiszintet nezetniKép

orsoly
orsoly

Jaj lányok! Kép
Köszi, hogy izgultok, én mégjobban. Pont most számoltam utána, hogy a próbaidõm a másik cégnél augusztusban telne le, de én addigra négy és fél hónapos leszek (ha van baba!), hogy a pitlibe fogom ezt leplezni??? Vékony alkat vagyok, most hogy hiztam egy kilót most vagyok 50kg, a négy és fél hónap tutira meg fog látszani már rajtam. Annyi elõnyöm lesz, hogy nyár lesz, lehet jó lenge holmikat hordani!!! Mire mennem kell oda - jövõ hónapban - addigra már tutira fogom tudni, hogy van pocilakó vagy nincs. Viszont itt "visszatáncolni" meg nincs pofám, hogy bocsi visszavonom a felmondásom! Kép
Na majd holnap vagy holnapután minden kiderül! Kép Kép Kép

Pusz,
bnemethm
bnemethm

Elõször is:
BREKI!!!! Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült Nektek, boldog-boldog babavárást kívánok!!!

A másik:
Annyira TUDTAM!!! ;-) -ez kacsintás

Breki!
Felétlen maradj itt nálunk, mert állandóan "zaklatni" foglak a kérdéseimmel KépKép. Most hogy így átgondolom, akkor NULLA proliszintes ciklusodban jött össze a babácska?

Melinda!
Egy kis hülyülés a babavárás velejárója KépKép Ugye??

Doris!
Bejött! Kép
A gépem sajna oda. Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!
Kepzeljetek vettek tolem kenetet, aminek ma lett meg az eredmenye, es sajna zsufolva van bakteriumokkal Kép
Lehet ez az oka, hogy eddig nem jott ossze? A prolaktinom mar normalizalodott a Bromo mellett, ezert gondolom, hogy csak ez lehet az oka...
Mit gondoltok, mennyi ido alatt tudom rendbe hozni a huvelykuppal amit felirtak?
Volt mar vkinek hasonlo gondja?
Lehet ez az oka mindennek?

kamilla
kamilla

Breki, bár én nem ismerlek, azért gratulálok!!!!!Kép
Én még egyenlõre azért izgulok, hogy most rendesen, idõben megjöjjön, meg a jövõ hónapban is, hogy minél elõbb legyen mûtét.
Mit gondoltok mitõl változhat meg egyik-hónapról a másikra a ciklus????? Most teljesen normálisnak tûnik, ami már nem volt a vetélés óta. (2 napja leírtam a hõgörbémet). Van ehhez köze a laparhoz??? Vagy csak lelkileg megnyugodtam????? Múltkor írtam, hogy kaptam egy természetgyógyász tel.számát. Hát elõször azért nem hívtam, mert most nem volt rá keret, aztán meg lehet, hogy nem is kell....

Üdv mindenkinek!

Hermi
Hermi

Szia Bnemethm,

Nekem is pontosan 37.4 volt, mikor megcsinaltam a szep tesztet!

Mindent bele!
Kakukk
kakukkfu

Bnemethm,
Ne aggódj mindenre van megoldás. A próbaidõ alatt a táppénz akkor is jár és a szabadság is, tehát bár a céggel szemben nem túl etikus, de ha már kezd látszódnia pocakod egyszerûen kiíratod Magadat és a próbaidõ lejárta után visszairatod Magad.
Munkajogilag teljesen rendben van a dolog így!
Vanda, Igen a nullás idõszakban jött össze a baba, a doki mondta is nekem, hogy most kellene egy babócának összejönnie. Hála a Jó Isten meghallgatta imáimat!
Breki
Breki

Tóni!Kép

Bár itt a topicban mindenki annak örül, ha 37 vagy a feletti a hõje, szerintem igazából nem ez a fontos, hanem a tendencia. Ha Nálad a legalacsonyabb 36,2 és onnan felmegy 36,65-re, akkor a több mint 4 tized emelkedés szerintem elég kell hogy legyen.Kép
Bár az alaphõmérséklet, tehát a leesés elõtti is fontos. AZ mennyi szokott lenni?

Szerintem mivel eddig semmi gondod nem volt, a ciklusaid rendben vannak, mindig szépen megjött stb. akkor nem lehet baj.

Szerintem ne aggódj, de ha az jobban megnyugtat, kérj az orvosodtól beutalót egy hormonvizsgálatra.
Ott minden kiderül.

Mati
SajnálomKép

OrsolyKép
Neked nem az orvosod mondja meg, hogy mikor menj uh-ra és mikor legyen progiszintmérés? Nekem ezeket õ mondta meg.
Ha Nálad ez máshogy van és van lehetõséged uh-ra menni, akkor szerintem menj el, akkor már biztos többet fognak tudni és Te is megnyugodhatsz.Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Marcsi, Lujza, Sien,

Nagyon szorítok nektek, akkor már biztosan fogyni fog felõlem a táblázat. Ugye ti is így gondoljátok?! Kép Kép Kép

Kakukkfû,

Soha ennél rosszabb szülinapot kívánok. Kép Kép Kép Kép Kép

Timici,

Gratulálok párod szuper eredményéhez! Kép Kép Kép

Breki,

Mit is írhatnék Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Biztosan minden rendben lesz a babáddal, csak semmi idegeskedés. Pár hét múlva már a kicsi szívét is meghallhatod. Tudom ilyenkor megy a leglassabban az idõ, szinte vánszorog. Jaj, annyira örülök, hogy megint vagy egy-két új kismamánk.Kép

Bnemethn,

Nagggyon gyanús vagy. Kép Kép

Pusz
AlmaKép
Alma

BrekiKép
Persze, hogy maradhattok, mi örülünkKép
AlexaKép
Sajna elírtad Breki nevét....én még a közelébe sem kerültem a babásodásnak...
BnemethmKép
Szerintem is babácska van a pocidban...KépKépKép Nekem fel szokott kúszni a hõm 37.2-ig de a fölé...csak ha beteg vagyok.
IldiKép
Kitartás, a cél érdekében mindent!
VandaKép
Jövõbe látsz, rólam nincs esetleg valami "képed"?Kép Sajnálom a géped...

doris

Bnemethm!
A hétvégén tesztelsz?

Breki!
Az mit jelent hogy nulla proli szintes volt a ciklusod?
Kaptál rá gyógyszert mert magas volt és lecsökkent?
Bocs hogy ilyen érthetetlen vagyok.

Andy
Andy

Doris Kép Írtam e-amilkét Kép
Timici Kép Írok Neked is majd Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Kakukkfû,

Most olvastam Erazmusz topikjában, hogy válaszoltál nekem.
Nagyon köszönöm, remélem én is olyan szerencsés leszek, mint te. Neked miért csinálták volna meg ezt a vizsgálatot?

Pusz
Alma
Alma

Zsuzsu,
És azt se felejtsd el, hogy a peteérés általában 20 órával a LH+ után van. Úgyhogy holnap megint akciózni ám!!!!!

Aztán pihizhettek jódarabigKépKépKép

Bnemethm,
KépKépKép

Kamilla,
Gynevacot csináltál? Ha nem akkor azért, ha igen akkor még egy kúrát csinálj. A gynevacot pont a baktérium által okozott meddöségre találták ki.

Az orvos adott antibiotikumot? Mert ha igen, az antibiotikum csökkenti a hüvely védekezörendszerét, úgy hogy elpusztitja a természetes flórát és a bacik mellé még 1-2 gombát is elkaphatsz. Szóval, (ha bárki kap antibiotikumot) mellé irasson fel Gynoflor hüvelytablettát.

Mellesleg a Gynevac-al együtt ezt is használhatod, mármint a Gyonflort. A hüvelyöblítést érdemes elfelejteni, mert a természetes flórát is kimossa, nemcsak a rosszat. Úgyhogy ezért is Gynoflor.

Üdv,
Moni
mj

Bnemeth:
Ugy tudom, hogy a munka törvénykönyve szerint 3 hónapos korig be kell jelenteni a munkahelyen a terhességet (hogy legyen idejük pótolni), viszont terhes nõt semmilyen indokkal nem lehet elbocsátani! Azt hiszem ez még a próbaidõ alatt is érvényes, de nem vagyok benne biztos. Egyébként lehet, hogy én is hasonló cipõben járok, mert most készülök váltani, és persze a babával is folyamatosan próbálkozunk.... szóval megírhatnád a tapasztalataidat (és azért ne siess nagyon a bejelentéssel)
Judit
judit
Heves

Andy! Kép
Várok még hétfõig, mert szombaton lesz a 31.nap és volt olyan ciklusom, hogy 31. napra jött meg, úgyhogy majd hétfõn v. kedden.

Breki! Kép
Ezzel nincs is gond, táppénzen lehetek, meg a terhességi gyermekágyi segélyre is jogosult leszek, de próbaidõ alatt ha táppénzen van valaki akkor is megszüntethetik a munkaviszonyt, bármilyen indok nélkül, viszont gyed-re csak akkor lennék jogosult, hogy ha a munkaviszony szülés után szünne meg, viszont akkor meg már miért szünne meg, mert addigra határozatlan idejü lenne. Szóval azt kellene csak átvészelni, hogy ne szüntessenek, de ez a jövõ zenéje, meg még függ a holnaptól illetve a hétvégétõl.
Majdcsak lesz valahogy!!!

Zsuzsu! Kép
A mellékállás itt a cégnél még nem száz, ez egy ajánlat volt a részemrõl amit még nem fogadtak el, tárgyalnak róla, nem tudom mikor lesz eredmény róla,illetve, hogy döntenek.

Pusz,
bnemethm
bnemethm

Zsuzsu! De a dokineni mondta, hogy menjek uh-ra es kovessuk a peteerest. Na most pont ezert filozok, hogy menjek-e. ES azt is megmondta hogy ovi utan a 3-4. napon kene eloszor elmennem vervetelre progiszint-meres celjabol, na de jelen allas szerint nem tom mikor van-volt az ovi. Szal itt a bibi...Kép

orsoly
orsoly

Judit,Bnemethm,
A próbaidõ alatt a munkaviszony azonnal megszüntethetõ, indokolni nem kell, tehát a próbaidõ alatt a mama csak úgy védett, ha táppénzen van. Sajnos ez az egyetlen kiskapu jogilag.
Andy,
nekem nagyon magas proli szintem volt, így tavaly novemberben még MRI vizsglatot is csináltatott a dokim, majd Bromo-t kezdtem szedni, napi kettõt ami levitte nagyon jól és így érte el a nullt, majd az adagomat csökkentette félre. Napi fél szemet kell szednem egyenlõre (EZ A BABÁNAK NEM ÁRT)és a 12. hétig szednem kell.
Breki
Breki

Kedves Kismama Jelöltek!

Gyakran olvaslak titeket, de eddig még nem szántam rá magam az írásra. Most a segítségeteket szeretném kérni, mert nem tudom mit lehet kiolvasni a hõgörbémbõl (a nõgyógyászom szerint semmit, mert összevisszaság). Hüvelyben mérve:
1. 36,8
2. 36,6
3. 36,6
4-6. 36,4
7. 36,5
8-9. 36,4
10-11. 36,4
12. 36,2
13. 36,4
14-17. 36,3
18. 36,4
19-20. 36,6
21-22. 36,8
23-25. 36,9
26. 36,8
27. 37,1
28. 37,0
29. 36,8

A progi szintem 19 Ng/ml volt, a nõgyogyi szerint nem alacsony, de szerintem...

Üdv:
Gigi
Névtelen

Bnemethm,
A táppénz véd a próbaidõ alatt, hidd el nekem jogász vagyok!
Breki
Breki

GigiKép
A görbéd nagyon "izgága"... Mindig azonos idõben, azonos helyen, azonos módon méred a hõd? Azonos idõben fekszel, kelsz? Higanyossal? Esetleg több mûszakban dolgozol? Nem tudom megállapítani, hogy mikor lehetett a pé-ed... Hány naposak a ciklusaid?

doris

Doris, BrekiKép
Tényleg elírtam, bocsi.Kép
Gigi!
14-17. napon volt a pé valamikor. Neked is olyan alacsony az alaphõd, mint nekem, szerintem ez a görbe még belefér a "normálisba".Kép

Alexandra
Alexandra

Bnemethm!
OK! Akkor jövõ hét elején várjuk a kétcsíkos bejelentést!Kép
Szerintem is menj el táppénzre akkor nem mondhatnak fel Neked! Brekinek igaza van!

Orsoly!
Szerintem már nem kellene több UH-t csinálni. Ha akcióztatok rendesen akkor majd kiderül az eredmény.

Breki!
Így már értem.

Gigi!
Miért mondta hogy összevisszaság? A hõd csökkent, most kellene megjönnie?

Andy
Andy

Doris
Mindig hajnali 5 óra körül mérem, és digitálissal, mert sajnos nincs türelmem kivárni a higanyost (gondolom sokkal pontosabb lenne). A ciklusaim eddig 26 naposak volt, ez volt az elsõ hosszabb. És már hosszab ideje járok barnás "trutyi" problémával dokihoz, de még semmi okot nem talált.
Alexandra
A nõgyogyi azt mondta a görbe szerint nem volt pé-em. Szóval ezért vagyok tanácstalan.
Gigi
Névtelen

Breki! Kép

Én pont az ellenkezõjét tudtam, de remélem rosszul! Kép
Hol tudok ennek utánanézni, le van valahol irva??? Vagy épp ezért kiskapu, mert nincs leirva???

puszi,
bnemethm
bnemethm

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?