A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Dora: ezzel: http://www.frameshow.com/
és ha ilyen idő lesz holnap is, akkor megint csúszik a könyvKép de nem merek Balu miatt elindulni. Nem tudom úgy eldugni, hogy ne ázzon megKép
Van ilyen isKép
Kép
meg ilyenKép
Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Dóra!
Igen, a párom bocskaiban volt, meg nekem is zsinóros díszítésű volt a ruhám, csak ezen a képen nem annyira látszik. De mindjárt keresek olyat isKép

Kép
Kép
manoka11

Fic,
különben Te is nekem, de vajon honnan?Kép
Tegyek fel szemböl képet, hatha eszedbe jut?Kép

KépKép
fibi

Fibi, IGEN!
ficánka

Pocak, képek nagyon jók! KépKépKép Remélem, holnap nem lesz ilyen sz.r idő, mert már nagyon szeretnélek látni Titeket!

Johi, direkt megnéztem, válaszoltak a "taknyos-lázas" kérdésre! És nem éri így lelépni!!!!!
ficánka

Na ezeken talán jobban látszik a ruhám, és ígérem, több képet nem rakok felKép

Kép
Kép

Kép
Kép
manoka11

Pocak!
Jók a képek, szerintem én is gyártok valamit KarácsonyraKép

Kép
Kép
manoka11

Fic, orulok, hogy elegedettek vagytok fogdokival!Kép Andras akkor meg otthon?
Ha van kedvetek holnap v. csutortokon raerek, gyertek at!

Pocak, koszi!KépKép Jok a kepek!Kép Konyv raer!

Mano, nekem nagy kedvencem a bocskai, de a ferjem az oltonyhoz ragaszkodott.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Fic,
most jövök ra, hogy csak este tudom majd felrakni, mert az én gépemen nincs olyan tömöritö program. Majd a férjem segit a laptopjával, ha hazajönKép

KépKép
fibi

Johi,
most tényleg eltüntél innen?Kép Én is sokszor gondolkoztam, hogy nem irok többet, mert nem jött nekem reakcio napokig, vagy hasonlo, de maradtam, mert a forumozas nem arrol szol, hogy besértödünk, hanem irunk egymasnak tapasztalatokrol, élményekröl, babakrol, és aki akarja, elolvassa és reagál, aki nem, az nemKép

KépKép
fibi

Dóra, köszi, én is épp azt akartam mondani, hogy gyertek át, ha van kedvetek. Akkor hát mindenképp összehozunk egy talit, okés? Kép Ma már ment dolgozni András.

Fibi, okés, addig is elindulhatunk azon a nyomon, hogy merre is laktok? Jól emléxem, hogy Dunakeszin? Mert én ott dolgoztam legutóbb, lakóparkot építettünk a Dunaparton. Egyébként "őspesti" vagyok. Meg sokáig néptáncoltam. És még kicsit több, mint 1 hónapig 29 éves vagyok. Na, hátha valami eszedbe jut ...
ficánka

sziasztok!!!
Manoka,
köszi, jól esik, h B még mindig kedvenc!!!KépKép
És nagyon szépek vagytok!!!!!KépKép
Votiv,
örülök, h büszke vagy ám!!!!KépKépKép
mindent elfelejtettem, amit irni akartam...
bocsi,zs.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

A mai ebédem rántott camambert áfonyával és szezámmagos csirkemellcsíkok salátaágyon lesznek. Kép Gondoltam, jó étvágyat csinálok mindenkinek! Kép
ficánka

Moose, mi már immunt erősítettünk, szerintem nem fog elkapni semmit Réka. Mi is eddig harisnyában nyomtuk, de ma kipróbáltam a zokni+kismamusz összeállítást, és még nem szedte le, bár én dupla masni szoktam.

Kismotorok mellett lehet kapni nyúlformájú "kismotorokat", ezek lényegesebben kisebbek, mint a legkisebb méretű motor. Mi ilyet fogunk örökölni, csak tavaszodjon ki.Kép

Neet, ez tegnapi kép, beleült a játékkosarába.Kép
Kép

Votiv, nekünk a galériára van felkötve a hinta.Kép
Kép
zanza

manoka, Dora,
igen, bocskai rulez. nekem is ngyon tetszik, és levi is abban volt!!!Kép igy viszont nincs öltönye, és állandóan a tesójától kér...és azért nem hordja, mert sajnos sokan összekapcsolják bizonyos politikai irányzattal is, és ő ezt nem akarja. és én sem...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zanza, Réka csajszi nagyon aranyos!!! Kép A dvd-t sajna még nem tudtam megnézni, kicsit zűrös volt a múlt hét. Igyekszem időt szakítani rá!
ficánka

Most jöttünk meg dokitól,Somának mandula gyuszija van.KépMost már nem lázas,de hétvégén nagyon az volt szegény.Óviba se mehet,pedig holnap óvi Miki bár csak bekukucskál a csoportok ablakán.És egyébként is sírt megint tőle Soma pénteken,szóval nem akkora gáz,hogy kihagyjuk.
Én meg kipróbálom a Normaflore-t,hátha életben maradok.

Holnap megnézem a MOMban a skacokat ha még kint lesznek a képekKépOttan megyek át orvosdoktoromhoz ugy is.
ZSanci!

Rád meg félelmetesen hasonlítanak a fiúk!

Juc
20170114224602

Fic,
Szadán lakunk, de párom is pár évig Dunakeszin dolgozott, lehet h onnan ismeredKép Cég neve: Atec volt.
Én meg sztem azert vagyok ismerös Neked, mert együtt születhettünk, ugyanis én is kb 2 hónapig leszek még 29 évesKép Ja, én Baján születtem, akkor nem azértKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Dr. Tasi Róbertről tudtok valamit? Én még új vagyok, most kéne orvost választanom és őt ajánlották. Tudtok nekem segíteni?

Előre is köszi!
ekrisztina

Juc,
Somának jobbulást! Rohadt mandula gyuszi!!!!De ha fél a télapótól, akkor jobb neki otthon!!!KépKép
Fibi,
én is irtam neked anno, de te nem reagáltál! asszem.
mikor mentek bajára legközelebb??

és a képek momban még a héten kint!!!

húgom ma elmesélte, h tegnap milyen volt a pathológián. Kitalálta, h boncmester lesz, igy elkezdett bejárni...Kép...hát, lényeg a lényeg, én úgy gondolom, csinálja azt, ami NEKI tetszik...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Bocs, hogy nem reagálok most semmire, de nincs időm, talán este..!

Borri!

Köszönöm a doki számát, meg esetleg a csontkovácsé is érdekel, bár attól félek!
Elküldöd mélben?
Kérdés: Biztos meg fogják röntgenezni a gerincem! Utána mikor szoptathatok? Tudja valaki?

Köszönöm!
Majd jövök!

ILdi
ildi76

itt van 2 kép:
egyiken a fiaim láthatóak, ha már ennyire tetszenek nektek...Kép
Kép

és itt egy a kávémról, amit igy iszom: (a tejhab és kávé arányra hivnám fel a figyelmet...)
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
mikor???? Én mindig elolvasom a termést, kivéve amikor vidéken vagyunk/voltunk egy hétig, azt nem szoktam teljesen visszaolvasni. Ne haragudj! Nem emlékszel, mi volt a kérdés vagy a téma?
Hát, legközelebb csak karácsonyra megyünk, végülis mar csak szük 3 hétKép Szenteste itthon hármasban, és asszem 25-én megyünk. Maradunk 30-áig, szilvesztert meg Gárdonyban töltjük másik nagyszülöknél, és ott is maradunk egy hetet, Balint elsö szülinapjat ott ünnepeljük. Jo sokat leszünk itthonKép
Ti is lesztek Baján az ünnepek alatt??Kép

KépKép
fibi

hali,
már nem is tudom mikre kartam reagálni....

moose,

igen,el szoktam mondani uncsitesómnak és jókat röhögünk rajtaKép Kép Képmondjuk kölöknek olyan dumája van alapban is hogyKép
tegnap:
H:tudod juca nekem nem lesz ám tesóm
ÉN:de hát miért nem,sztem az tök jó....
H:mert nálunk én vagyok a főnökKép
ÉN:hát akkor majd lesztek ketten a főnökök
H:jucaaaaaaaaaaa,te nem tudod hogy egyszerre mindig csak egy főnök vanKép

vera,
te vagy az én emberemKépnálunk is mindenki megtartotta a saját nevétKépmondjuk nálunk nem merült fel hogy apa felvenné az enyimét....csak én mondtam hogy -né nem leszek a vezetékneve meg nem kőKépaztán maradunk ígyKép

még akartam írni,de kölök nem akarjaKép
majd jövök....
és nálunk ma este jön a mikukuKép
Vendég

én is kéérek!!! finya kávé, nyáminyámi

Fic, azt a lakóparkot mi is voltunk megnézni! de vhogy elé akartam még építkezni, és ez nagyon nem tetszett nekünk h eltakarják a napot is előlünk

Moose, Echinaceát nyugodtan nyomasd elevittel Kép ha echinacea cseppet veszel a gyogyószertárban, abból napi 20 cseppet, 2 hétig, aztán 2 hét szünet, és utána újrakezdheted, ha van rá szükség
csajodnak is adhatnád, a felnőtt adag felét
és ha homeós bogyóbat szeretnéd, akkor meg a D4-ből (aliasz 5CH) vegyél, és napi 5 szem, Nyúlnak is, és ugyanígy 2 hetes kúra
cseppből azért kéne neki "gyerekadagot" adni, mert az alkoholos oldatban van, még tán becsípne tőle Kép

votiv 8)
votiv

Fibi,
mi sztem nem megyünk Bajára, örülök, ha Igi nem sir...Kép
de pl. nyáron biztos megyünk, és akkor kint fogunk lógni a zátonyon. ami dunafürdőnél van...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

johi,
nehogymá' megsértődj!!!!!!!!!!!nekem az a taktikám ha nem akaródznak válaszolni a már huszadjára feltett kérdésemre hogy úgy csinálok mintha megsértődnék és megfenygetek mindenkit hogy ejnye-bejnye nem helyes utálni azt a kis édes giggancsotKép....és akkor mindenki bocsánotot kér és ugyanúgy nem válaszol a kérdésemreKépsztem azért mert mi sem tudjuk ám mindig a helyes választ...
szóval ha nincs válasz nem szabad megsértődni hanem nyúzni kell a népetKépén is ezt csinálom....egyszer majd csak kiutasítanak a topicbólKép

veszünk új kocsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!egy peugeot partnert.....annak örülök hogy veszünk csak nem tom mennyire jó választás a francia autó....sz@r helyett fostKép....van vkinek?bevált neki?választ kérek mert holnap megyünk a kereskedésbe szóval nincs időm itt könyörgni a válaszértKépKépKép

észtosztógigi
Vendég

Votiv,
igen, B Imi OROSZLÁN!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose!
igen, a grínpíszesek is folyton a hidrogén hajtást emlegetik, csak hát fingjuk nincs a kémiához! UGYANIS HONNAN VESZÜNK HIDROGÉNT? ha úgy járunk el, mint Szalacsy Sándor kishaverja, azaz a vízbű vesszük ki, az elektrolízissel lehetséges, amelyhez iszonyat sok energia kell, ergo az energiát fölöslegesen pazaroljuk, nem beszélve róla, hogy egy csomó erőmű szénhidrogénnal működik, szóval már ott elég az, aminek a kocsiban kellene. (a Föld vízkészlete ráadásul nem változik, nem nő, nem csökken, mindaddig, amíg el nem fogyasztjuk ilyen formában)
van egy másik eljárás is a Hidrogén nyerésre, viszont ez olyan rengeteg CO2-t okád magából, hogy nincs az a növény, vagy szódagyár, amelyik felzabálja.
úgyhogy gondold át a hidrogén hajtású álmot! minden megbántás, vagy okoskodás nélkül mondhatom, egy nagy-nagy átverés az egész!

ELEVIT: excel táblában összehasonlítottam az Elevit és a Pregnavit terhes vitaminok összetevőjét. bizton állíthatom, hogy szinte megegyezik, át tudom küldeni, ha érdekel. a Pregnavitból 3 havi adag 1800 Ft körül van (ha nincs épp a gyógyszertárban, akkor is 1 nap alatt beszerzik neked), az Elevit ezzel szemben több mint 6000 Ft. hogy miért? mert a Pregnavit egy magyar feltaláló műve, valamint szvsz túl nagy propagandát kap az Elevit, s talán a dokik/védőnők részesedést.

Zsanci! tök furcsa, hogy csak a te fiaidat ismertem meg! Boriszt pl. azonnal, pedig nem is láttam. tökre hasonlít rád!! Kép

Votiv! én tökre azt képzeltem, hogy ti kertesházba mentetek.

Proone! végre el tudom olvasni eme új helyen! igen részletes és klassz a leírás, tökre oda képzeltem magam Kép . örülök, hogy ilyen kafa volt a hangulatod. majd írj a gyermekágyas időkről is!

Neet! és amikor a baba nevére jön levél?? az is igen furcsa!

Manóka! hoppá, férjednek milyen magyaros ruhája van? ez nem Bocskai ruha? hol lehet Bocskait venni?

Zanza! Réka igen édes a hintában!

Jucus! 12-éig kinn lesznek a képek, úgyhogy ne rohanj! én Pankát és Somát hiába kerestem Kép

HIPOTONIA: voltun a Schöpfl Méreiben ma, azon túl, hogy az a kórház elég bénán van megcsinálva (illetve nincs átalakítva), nincsenek rámpák, úgyhogy lehet cepelni a kocsit, szűk folyosókon icikelni, na meg az ajtókon nem fér be a babakocsi!...szóval ezeken túl mindent okésan találtak Lencsinél, de kicsit hasra kell tennem sűrűbben (utálja), mert mindig eldobja magát, nem tartja a karját. a fejét szupin tartja, szóval ilyesmi gond nincs.
esőben bkv-zni....brrrr...

ancsipancsi

Zsanci!
B mindig is favorit leszKép
Bocskaihoz meg tényleg úgy kell keresni az alkalmat, férjemen legutóbb E keresztelőjén volt.

Csajok,
mai napunk eddig kész katasztrófaKép Mivel az eső miatt sehova nem mentünk, gondoltam sütök egy egyszerű csokis kekszet. Habtapi kipakol a konyhába, rá a gyerek+egy rakás játék, hozzávalók előkészít. Hoppá, nincs tojás! Gyerek be a járókába, becsöngetek egyik szomszédhoz-nincs otthon, másik szomszéd-néni nincs otthon, enyhén alkesz férj ajtót nyit, majd közli, fáradjak be és vegyek ki a hűtőből egy tojást, mert ő nem ismeri fel. Ha-ha-ha. Ok, tojás megvan, vissza, gyerek habtapira. Hozzávalók félig összekeverve, gyerek üvölt, hogy vegyem fel. 10 percig hagyom, közben készül a dolog, majd csak felveszem, szopi, vissza a habtapira, első adag be a sütőbe. Gyerek rottyant. Majd még egyet. Hát ebből sürgősen ki kell szedni. Be a fürdőbe, gyerek levetkőztet, popó lemos, visszaöltöztet. Vissza a konyhába - mi van, bepárásodott a szemüvegem? K nagy füst, mintha köd lenne - első adag SZÉNNÉ égettKép Pedig a StáhlJ szerint 12-13 pecig sülhet. Hát egy nagy fenét. Na mindegy, annyi még maradt, hogy a délután látogatóba érkező barátnőmet megkínáljam. Mert azért a második adag jó lett!Kép

Kép
Kép
manoka11

votiv,
echinacea-át nekem is ajánlották immunerősítőként b-nek,csak adagolást nem tudok,de akkor napi 5 bogyó két hétig és két hét szünet,ugye?és ezt meddig csinálom??????????egész télen?vagy csak most egyszer?
Vendég

a mi mikulánk elmarad, anyám lumbágóval fexik otthon, és az ő mh-re jönne a Kulabá Kép

én tök szívesen felvenném a pasim nevét
szeretetből
nem ám mer Onassisnak hívják Kép

Neet, Zanza, a mi gipszkarton lakóparki-tetőtéri ócska, egérrel bélelt falainkba rakott véknya faajtóba nem életbiztosítás hintát gyerekkel függeszteni
meg aztán annyi helye se lenne, hogy ki tudjon mozogni az a hinta

Neet, a BAH-nál folyamatos tompa alapzaj volt, néha szirénázással megspékelve
de itt vacak gipszkarton falak vannak, mindent úgy hallok, ami a lépcsőházban van, mintha a konyhában beszélgetnének
és a furkálódást-kalapácsolást is illik este 10 előtt befejezni, főleg ha tudják, hogy kisgyerek van a szomszédban
mert ez alapból is pofátlanság, hát még így
szal ez kissé más, mint a forgalmi alapzajolás

votiv 8)
votiv

Moose!
igen, a grínpíszesek is folyton a hidrogén hajtást emlegetik, csak hát fingjuk nincs a kémiához! UGYANIS HONNAN VESZÜNK HIDROGÉNT? ha úgy járunk el, mint Szalacsy Sándor kishaverja, azaz a vízbű vesszük ki, az elektrolízissel lehetséges, amelyhez iszonyat sok energia kell, ergo az energiát fölöslegesen pazaroljuk, nem beszélve róla, hogy egy csomó erőmű szénhidrogénnal működik, szóval már ott elég az, aminek a kocsiban kellene. (a Föld vízkészlete ráadásul nem változik, nem nő, nem csökken, mindaddig, amíg el nem fogyasztjuk ilyen formában)
van egy másik eljárás is a Hidrogén nyerésre, viszont ez olyan rengeteg CO2-t okád magából, hogy nincs az a növény, vagy szódagyár, amelyik felzabálja.
úgyhogy gondold át a hidrogén hajtású álmot! minden megbántás, vagy okoskodás nélkül mondhatom, egy nagy-nagy átverés az egész!

ELEVIT: excel táblában összehasonlítottam az Elevit és a Pregnavit terhes vitaminok összetevőjét. bizton állíthatom, hogy szinte megegyezik, át tudom küldeni, ha érdekel. a Pregnavitból 3 havi adag 1800 Ft körül van (ha nincs épp a gyógyszertárban, akkor is 1 nap alatt beszerzik neked), az Elevit ezzel szemben több mint 6000 Ft. hogy miért? mert a Pregnavit egy magyar feltaláló műve, valamint szvsz túl nagy propagandát kap az Elevit, s talán a dokik/védőnők részesedést.

Zsanci! tök furcsa, hogy csak a te fiaidat ismertem meg! Boriszt pl. azonnal, pedig nem is láttam. tökre hasonlít rád!! Kép

Votiv! én tökre azt képzeltem, hogy ti kertesházba mentetek.

Proone! végre el tudom olvasni eme új helyen! igen részletes és klassz a leírás, tökre oda képzeltem magam Kép . örülök, hogy ilyen kafa volt a hangulatod. majd írj a gyermekágyas időkről is!

Neet! és amikor a baba nevére jön levél?? az is igen furcsa!

Manóka! hoppá, férjednek milyen magyaros ruhája van? ez nem Bocskai ruha? hol lehet Bocskait venni?

Zanza! Réka igen édes a hintában!

Jucus! 12-éig kinn lesznek a képek, úgyhogy ne rohanj! én Pankát és Somát hiába kerestem Kép

HIPOTONIA: voltun a Schöpfl Méreiben ma, azon túl, hogy az a kórház elég bénán van megcsinálva (illetve nincs átalakítva), nincsenek rámpák, úgyhogy lehet cepelni a kocsit, szűk folyosókon icikelni, na meg az ajtókon nem fér be a babakocsi!...szóval ezeken túl mindent okésan találtak Lencsinél, de kicsit hasra kell tennem sűrűbben (utálja), mert mindig eldobja magát, nem tartja a karját. a fejét szupin tartja, szóval ilyesmi gond nincs.
esőben bkv-zni....brrrr...

ancsipancsi

Köszönjük a dícséretet, fel lehet vhogy tenni videót? Mert akkor közzé tenném, hogy Réka hogy mászott ki a kosárbólKépKép
zanza

Votiv! ne má!!! gipszkarton falak?? remélem a vizes blokknál nem! a két lakás között nem lehet gipszkarton fal. ugye nincs is? teljesen abban a hiszemben voltam, hogy egy jó kis kertesbe mentek ki.

GYEREKSZÁJ: ma odajött hozzám egy 5 éves forma kisfiú a rendelőben és megkérdezte, hogy hívják a babámat. nagyon tetszett neki a Henrietta név. mondta, hogy ő Kovács Viktor, de a barátnője csak Kovácsnak hívja. valamint tájékoztatott, hogyha neki kisbabája lesz, akkor Zoltánnak fogják hívni. miután anyukája megkérdezte, hogy mi lesz, ha lány lesz, szegény azt mondta, hogy elintézi, hogy fiú legyen. Kép

ancsipancsi

Ancsi!
Jó, hogy Lencsibabának nincs komoly baja! Hasonfevést meg majdcsak megszereti valahogy.

Bocskait mi valamikor az őskorban csináltattuk, amikor diplomáztunk, Székesfehérvéron készítette egy öreg szabó, de most már csomóan csinálnak. Ha érdekel, utánanézek.

Elevit meg tényleg nagyon drága, de most jól megjegyzem ezt a Pregnavit nevet.

Votiv!
Ezt már sajnos többektől hallottam, hogy új házakkal az a baj, hogy iszonyat vékonyak a falakKép

Gigi!
Én is megtartottam a nevem, mert olyan szépKépKép
Egyik kollégámnak volt a céges autója egy Peugeot 307 SW, én nem értek hozzá, de amikor mondtam neki, hogy mi is P-t akarunk venni, lebeszélt, így Opel lett belőle. De van aki dícséri, szóval passz. Na, meg vagy elégedve a válasszal? Kép

Kép
Kép
manoka11

Gigi, nekünk 1 kúra is elég volt, a maradékot itthon tartom, ha észrevennék vmi bacizást, taknyolást, azonnal be egy dupla adag tűzoltásnak, és aztán megint kezdeném a kúrát.

Neet, segítségem persze sehol senki, de szép lassan egyedül is boldogulok. anyám, ha nem lenne tropa a dereka, vszínű akkor se itt tolongana, h segítsen. apám viszont eljött, fúrt 10 lukat, de sajna elég csúnyácskákat (még szerencse, h a képek eltakarják őket), úgyhogy ezt is nekem kellett volna inkább Kép

bár legalább már apafej igyekezhetne hazafelé (ma de. vmi kihunyt vulkán gyomrába eresztették le...)
mer már nagyon hiányzik, tök szar nélküle még tévét nézni is

votiv 8)
votiv

Zanza!
Réka nagyon helyes! Galéria elbírja a hintát? Mert akkor lehet, hogy mi is oda tennénk!

Bakker, még mindig szénszag van a lakásbanKép

Kép
Kép
manoka11

votiv,
kösziKépmost már kédezz te is vmit mert úgy érzem kihasznállak hogy folyton csak én kérdezekKépde ha te okos vagyKép....

manóka,
válasz gyors volt köszi,és tartottam tőle hogy vmi ilyen lesz,mármint hogy annyira ne meg ilyenekKép......
nekem nem szép a nevem,sőőőőőőőt,de még mindig jobb mint a zuraméKép
Vendég

Gigi, pözsó sztem csinos autó, de mi sokat kipróbálhattunk (az autósrovat intézte), és a motor meg egyebek, amik a pasikat izgatják eléggé gyíkok voltak a párom szerint
de az ülések jók voltak, és szép volt kívül-belül
de sok rosszat is hallottam, h a karosszéria nagyon gyatra, mert egész elemekből van és gyenge anyagból, és ha gáz van az egészet kell cserélni, és az soksok mani
mi opeleket tartunk, kisfogyasztásúak, dinamikusak, megbízhatóak és nem hibásodnak, viszont kicsit randák és kényelmetlenek. de csak kicsit. meg főleg a merzsókhoz képest. életem legkényelmesebb autója volt ez, amiből a pasim integet:
Kép

votiv 8)
votiv

le lehetett nyitni a tetejét is és a fejtámlát is fűtötték

elmentünk vele osztálytalálkozóra, és mindenkinek leesett az álla!!! meg kaptam pár szúrós pillatást is, meg "most már értem miért van ezzel az öreg faszival"-nézést Kép
a pasim meg ragaszkodott hozzá, h ne áruljuk el, h csak kölcsönautó, és azóta is sokan kérdezgetik, hol a szép autónk Kép
és erre ő mindig azt mondja, el kellett cserélni, mert nem fér bele a gyerekülés KépKépKép

votiv 8)
votiv

Eszter megtanult egyedül felállni és finoman simogatni az arcokat. Kép (Eddig 10 körömmel esett az embernek, furcsa szeretet-kimutatás, de most már igazi simizős lett!!!) Nem is tudom, melyik a nagyobb szám.

Votiv,
ez nagyon gáz. Miért építenek minden lakóparkot ilyen sz@rul? Jucus is panaszkodik a kecóra, te is, meg úgy általában mindenki, aki ilyenebn lakik. Egy kis odafigyeléssel (meg több anyagráfordítással) ezeket biztos ki lehetne küszöbölni, de ugye a vállakozó berényieknek az nem biznisz... lassan elérik azt, h senki se fog ilyet venni... pedig messziről még jól is néznek ki.

Ancsi,
Pregnavittel kapcs. igazad van, dokim ugyanezt mondta, meg a szülésznő, meg a terhesgondozó, meg a szülésznő meg egy sor másik ember is. Én is azt szedtem, miután felfedeztették velem. Kép

Jucus,
az egész Jucusfemilinek jó bulást! Somának üzenem, most nézem a Madagaszkárt. "Riszálom úgyis-úgyis." Kép
neet
neet

Votiv,
ez naggyon jó duma!!! Hogy nem fért bele a kisülés. Kép Kép "Öreg faszi" egyébként mindenkinek eskáhá, de nem is emlékszem, mennyi idős. Megírod? Ja, és dobj egy privi mélt, mert a csellós visszajött, hogy nem írhatok oda, akkor hova is írjak?
neet
neet

Moose, de ugye május 12-re vagy kiírva?
aznap született a párom 2 nagyobb fia is

Gigi, vettem fából betűket a fiamnak, azzal, hogy az ajtajára kiírom a nevét, ahogy Te is csináltad. de nem tudom, hogy kell felapplikálni, úgy, hogy ha majd 18-20 éves lesz, le is tudjam szedni az ajtajáról, hogy "Isti a mama kedvence" Kép ötlet?

votiv 8)
votiv

Ekrisztina!
Sajnos a dokiról nem tudok semmit, de talán akad itt valaki, aki nála szült?!
Na és mennyi idős a pocaklakó? Ha van kedved, maradj, mesélj magadról!

Kép
Kép
manoka11

Jucus!
Somának gyors jobbulást kívánok!
jkghdffddddddddd - ezt pedig Emma írta, biztos azt jelenti, hogy gyógyulj meg Soma!

Az én gyerekemen van egy kapcsoló, amit ő úgy állít be, hogy itthon 30 percnél többet ne aludjonKép

Neet!
Eszti nagyon ügyes! Emma minden babának ki akarja kaparni a szemét, pusztán szeretetbőlKép

Kép
Kép
manoka11

Neet, 8-án, ha megéri és hazajön, akkor lesz 52.

malatzka kukac hotmél.com-ra írj, azt megkapom
most morfondírozom a t-onlányos emilcímemen, mert a szokásosaim mind foglaltak, a nyavajások

lakópark-dolgot jól látod, az építtető itt próbál haszonrést vágni magának (mindenből a legolcsóbb, ami többnyire a legszarabb is)
pedig mi rohadt sokat ráfizettünk, másfélszer annyiba volt a lakás, mint a vételár, mert inkább mindenből fizettük az extrát, szaniterből, parkettából, csempéből, konyhából, hogy normálisan nézzen ki, de a falak minőségét ugye nem befolyásolhattuk. ennek megfelelően szinte mindegyik végig van repedve (sűllyedünk) vagy egyszerűen csak tré.

votiv 8)
votiv

Krisztina, Tasi dokinál Ruzicsky szült, ha jól emléxem! ő pedig sajna elég ritkán jár errefelé, de majd csak felbukkan!

Ruzi!!! KépKépKép

Somus, gyógyulj meg!!!

votiv 8)
votiv

Üdv új pocakosok,
önző módon még nem is üdvöltelek titeket. Akkor most üdv duplán! Kép

Zanza,
lányod édes!!!
neet
neet

szerintem Johi már nem olvassa az oldat, ha tényleg komolyan gondolta a dolgot Kép
de bízom benne, hogy meggondolja magát! Kép

Zanza, sztem babanetre max belinkelni tudnád a vhova feltöltött videót. de olyan szívesen megnézném!!! Kép

Ancsi, az álmom valóban egy kertes, de tán majd öregségemre összejön Kép

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?