A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

BellaKép

Mialatt a levelet írtam, egy csomószor félbeszakítottak, úgyhogy kicsit sokáig tartott az írás. Látom, akiket kerestél, már itt is vannak.Kép

SonjaKép
Üdvözöllek és HóvirágKép Téged is.Kép

Edelweiss
Nem tudom, mit is mondhatnék. Sajnálom, hogy rossz lett a párod eredménye, de ugyanakkor jó is, mert így már biztos nem kell sokáig várnod a babára, aki biztos nagyon szép lesz és egészséges is, hiszen az orvosbácsik csak a legjobb versenyzõket válogatják össze.KépKépKép
Gondolok Rád majd hétfõn, aztán gyere gyorsan és meséld el, hogy mi volt, jó?Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

HóvirágKép
Szóval az orvosodnak részben volt igaza. A prolaktin szint csökkentése a bromoval növeli a progreszteronszint értékét! De akkor is a prolaktinra hat közvetlenül a bromo és csak közvetve hat ki a progira.Kép

Orsoly,
Ha már párod beleadott anyait-apaitKép ebben a hónapban akkor annak eredménye kell legyenKép

Edelweiss,
Veled sírok és nevetekKépKép A kaáliban jó helyetek leszKép

Üdv,
Moni
mj

MJ,
Köszönöm kérdésedet mostmár jobban vagyok, de reggel azt hittem nem érek be.Szerntem reggel leeshetett a vércukor szintem vagy a vérnyomásom. Nem tudom, ha mostanában éhes vagyok akkor ha kettõ másodperc alatt nem jutok kajához, akkor úgy érzem elájulok.
Tegnap este is hazaértünk és úgy éreztem ha most azonnal nem eszem akkor kész vagyok...
A Bromo-ra mégcsak annyit, hogy a proliszintet csökkenti, ami azonban azt jelenti, hogy a progi szint nõ.
Tehát Ancsa mivel nem szedett Bromo-t, neki progit kellett pótolni.Ez így logikus.
Breki
Breki

Pont ma nem voltam egész nap, amikor itt járt Ancsi. Annyira sajnálom. De a lényeg, hogy jól vannak.Kép

Breki!
Hivatalosan is gratulálok!!!KépKépKép Hát persze, hogy maradj itt köztünk. Már régen volt itt ekkora nyüzsi, mint a tegnapi XY miatt.Kép

Sien!
Nagyon-nagyon szorítok neked én is!Kép Inszem után mesélj el majd mindent, mindenre kíváncsi vagyok. (Nekem is a Szabolcs utcában lesz az inszem.)

Timici!
Örülök, hogy jó lett a spermaeredményetek. Nektek legalább ezzel nem kell foglalkoznotok. Sok sikert kívánok.Kép

bnemethm!
Szerintem nem olyan ciki visszavonni a felmondást, ha elmondod miért teszed. Ha úgyis nálad maradna a meló, akkor szerintem csak örülnének. Nekik is lenne pár hónapjuk megkeresni az utódodat. És az új munkahellyel szemben is korrektebb, ha visszamondod, mintha rögtön elmész táppénzre. Persze úgyis te érzed melyik a jobb megoldás. Azt válaszd ami neked jobb.Kép

Orsoly!
Ez jó hír, akkor azon már nem kell izgulni, hogy megrepedt-e. Ha ilyen kis szorgalmasak voltatok, tuti meg lesz az eredménye!Kép

Remélem holnap napközben is tudok jönni, ma nagyon hiányoztatok.

Pusz, Edi
Edi

Moni, köszönöm a részletes válaszodat. Te már nagyon profi vagy!!!
Azért nem írtam eddig, mert így (ha olvasom) is függõséget okoz a netezést, hát még ha írogatni is kell.
De ez egy nagyon jó társaság, úgyhogy biztos jövök még!!!
Az orvosom azt mondta az eredményekre, hogy nincs kirívó rossz eredményem, de megerõsíti a feltételezéseinket (vékony nyálkahártya, anovuláció). Én is úgy gondolom, hogy kéne folyamatos UH figyelés. Azt gondoltam, hogy egy hónapot várok, és másik orvos után nézek. (Egy ismerõsöm ajánlott egyet, mindent egy helyen megcsinálnak (vérvétel, UH).
Azt még elfelejtettem az elõbb, hogy a férjemet is elküldték vizsgálatra - két hét múlva lesz. Remélem jók lesznek az eredményei.

mégegyszer köszi, holnap jövök újra!
üdv. mindenkinek
Hóvirág
Névtelen

EdelweissKép
Ne szomizz! Így sokkal hamarabb eléritek a várva vár "eredményt"KépKép

Puszi: Doris
doris

Haho Lanyok,

Igazan meghatodtam, annyira kedvesek vagytok!
Szonja,
Milyen furcsa, hogy eppen egy napon jelentkeztunk be! Nagyon jo pihizest kivanok neked! Gondolom, a lelkednek inkabb szuksege van ra. Nekem csak mostanaban kezdodtek el a vizsgalatok, de hosszu ido ota eloszor erzem azt, hogy vegre elkezdodott valami. Olyan borzaszto a bizonytalansag.
En is csak jokat kivanok Neked!
Jazmin tenyleg fiatalabb nalunk, csak olyan lelkes volt! Kar, hogy nincs itt. Ugy ertem, barcsak baba lenne a dologban.
Jazmin, ha neha bekukkantasz ide, irjal hogy hogy vagy!
Doris, Vanda,
koszonom az udvozlest!
Andy,
Meg nem tudom pontosan, mikor lesz a HSG. Illetve mult heten lett volna, de ez a franya bakterium kozbeszolt. Most varnom kell a kovetkezo mensesig, mert mar tul vagyok a kozepidon.
Moni,
Megprobalok most gyakrabban jonni Kép
Mindenkeppen szeretnem a Gynevacot. Egyebkent nem gombarol van szo es azt olvastam, hogy ez bakterium ellen van. Vagy rosszul tudom? Lesz, aki kiirja, de ki fogja beadni? Kép
Zsuzsu,
Sajnos attol felek, ez nem ilyen egyszeru. Ez a dolog csak egy! problema, szerintem mas is lehet. De fo a pozitiv gondolkodas! Bar igazad lenne!
Meg egyszer koszonom mindenkinek az aranyos udvozlest!
Akinek mar sikerult a hon ahitott baby, annak nagyon-nagyon sok boldogsagot kivanok!
Puszi
Bella
Bella

Bella,
Igen én is ezt mondom, hogy a Gynevac a bacikra jó!KépKépKép Jól tudod.
Moni
mj

Ja,
Aki kiirja, ott be is adják.Kép
M
mj

Moni,Zsuzsu

Nekem általában 32 napos ciklusaim vannak, ez nem tudom mit jelent ( de én úgy hallottam 34-ig ez tök normális ), hétfõn voltam dokinál és akkor éreztem, hogy a jobb petefészkem szúrkál (nem erõsen, de érezhetõ volt), rá is kérdeztem, azt mondta az orvos, hogy ha vesszük a 32 napos ciklust, akkor ugyebár hétfõn voltam félidõben, teház ez lehet a tüszõrepi jele. De ma a 19 napon miért éreztem ezt az erõs alhasi görcsöt?
Ja, ilyenkor már nagyon szoktak fájni a cickóim, most meg semmit nem érzek.
Más, állandó furcsa ízt érzek a számban és ez mellett örökké ehetnékem van. Nem hiszem, hogy babás lennék, bár cáfolni sem lehet egyértelmûen.
Hétfõn megyek megint dokihoz, majd rákérdezek erre is.

Edelweiss

Veled vagyunk mindnyájan és nagyon drukkolunk, hogy minél elõbb ott legyen a kis pocaklakód.Kép)))))

Pussz Ildi
hercegné

Hahó Lányok!!!

Írtam nektek a nap folyamán. Senki nem találkozott még hasonló problémával??????

Hermi
Hermi

Hahó Lányok!!!

Írtam nektek a nap folyamán. Senki nem találkozott még hasonló problémával??????
Na jó. Meg kérdezem mégegyszer. Nos tényleg úgy néz ki, hogy most teljesen normális a ciklusom nincs vérezgetés és a hõm is...de a vetélés óta (2000. november) hormonzavarom volt-van? Elõtte semmi problémám nem volt. De azóta mensi elõtt 1-2 héttel már vvérezgettem, és a hõm is össze-vissza ugrált. Most viszont jónak tûnik. Köze lehet a laparhoz?????? Ebben a hónapban 11. napon volt a vizsgálat. Vagy csak lelkileg megnyugodtam és azért?????? NEM TUDOOMM!!! De nagyon remélem így is marad. Szerintetek mitõl lehet?

Hermi
Hermi

Szonja!
Már hiányoztál. Én azt hittem,hogy te vagy XY. Sajnálom, hogy tévedtem. Örültem volna, ha te vagy akinek sikerült. Na, de majd most, ugye?!Kép

Edelweiss!
Ne keseredj el. A Kaáliban nagyon jó helyen leszel, szuper hely. Nekünk az andrológus azt mondta, hogy egy spermaeredmény nem eredmény. Nektek meg már van egy jó és egy rossz. Lehet, hogy ez csak pillanatnyi visszaesés és a következõ megint jó lesz. A fúk elég furin mûködnek. Fel a fejjel és gondolj Caldeára!KépKépKép

Edi
Edi

Edi, Moni, Doris és Mindenki
Olyan aranyosak vagytok, hogy tartjátok bennem a lelket. Rám is fér most, pedig valószínûleg nekünk ez most a legjobb megoldás, csak annyira hirtelen jött, nem számítottunk rá. KépKép
Nagyon köszönöm Nektek, hogy ilyenek vagytok. Kép

Edi
A doki azt mondta, hogy nagyon ingadozik ez az érték, és kb. 1,5-2 év kell, mire a mûtét után helyreáll. Így kiszámíthatatlan, hogy mikor normális. Mi van akkor, ha pont az ov. idõpontjában van a béka popsija alatt? Ezért küldött bennünket kapásból a lombikra. Magától mondta és mi voltunk a legjobban meglepõdve. De maximálisan egyetértek veled, ott már jó helyen leszünk. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Szép jó estét!

Micsoda találkahely volt ma megint-ben! Szonja, Bella én emlékszem rátok :-) Én tavaly júniusban jöttem ide, és amikor ki eltüntetek, még egy darabig maradtam. Jó újra olvasni rólatok. Bella, most legalább beindulnak a dolgok. A Gynevac-ot nyugodtan kezd el, nem ciklus függõ.

Sien, nagyon szorítok értetek! Erösen húzlak, tudod, sokáig egymás alatt voltunk :-)

Bnemethm, gyanús vagy nekem rigó, fütyülj egyet!

Edelweis, sok erõt kívánok nektek. Itt jó helyen lesztek, és nem kell egy csómó idõt töltenetek az elõzetes "szarakodással" (bocsi), már egyenesben vagytok. Majd írd meg, mi volt!

Szorítok nektek!
Lora

Hello,

Moni,
En meg nem vagyok abban biztos, hogy ki is fogja nekem kiirni. Lehet, hogy egy orvos ismeros, aki nem praktizal. De az is lehet, hogy az urologust kerem meg. Attol fugg, hogy a nogyogyaszom mit lep ebben a helyzetben. Ahogy ismerem, nem fog neki tetszeni. Eddig minden otletemet elvetette.
Egyebkent koszonom a segitseget!
Hermi,
En szivesen segitenek, de nem tudok hozzaszolni. Sajnos ezekrol a dolgokrol nekem fogalmam sincs. A lanyok biztosan tudnak majd neked tanacsot adni.
Edelweiss,
En is nagyon drukkolok neked!
Lora,
Tenyleg jol osszetalalkoztunk! Ezek szerint te mar a "boldogabb" topicban vagy. Mennyi idos a terhesseged?
Mindenkinek jo ejt kivanok, almodjatok szepeket!
Bella
Bella

Szia Drága Bella,

igen, szerencsére már ott. Ma töltöttük a 14. hetet, de a tegnapi uh alapján 5! nappal idõsebb a bébi. Most belehúzott a növésbe :-)
Hamarosan nektek is lesz, hidd el. Furi, így utólag nem is tûnik olyan hosszû idõnek az a közel másfél év.

Pusz, Lora
Lora

Sziasztok Lányok!

Talán még emlékeztek rám! 6 hete, hogy itthagytalak benneteket! Sajnos, most vissza kell jönnöm hozzátok. Elveszítettem a babámat a héten! Kép Tegnap túl voltam már a mûtéten, de még nagyon nehéz.
Nem is panaszkodom tovább, remélem mielöbb összejön a babuci! De nem csak nekem, hanem mindenkinek, aki szeretne!

Ti mit tudtok az Rh negatív anya, és Rh pozitív apa gyermekérõl? Nekem azt mondták, ez nem okozhatta, hogy elment a babám, de a szobában voltak ketten, akik régebben ugyanígy jártak (Rh-, elsõ baba elment). Mit gondoltok, lehet valami összefüggés?

Amikor elköszöntem tõletek a 10. próbálkozásnál jártunk. Még nem lehet sajnos újrakezdeni, várni kell 4-6 hónapot. De remélem gyorsan el fog telni.

Ti hogy vagytok? Sajnálom, hogy eddig nem jelentkeztem, de nem akartalak benneteket az örömömmel szomorítani. Most sajnos a bánatommal szomorítalak benneteket. Ne haragudjatok érte.

Mindenkinek mielöbbi babásodást kívánok! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Szia Gitta!
Persze,hogy emlékszem Rád, olvasgattam az irásaidat a frissben. És nagyon rossz érzésem volt, amikor eltûntél, sajnos sejtettem azokátKép
Tudod, én is átmentem egy vetélésen februárban, és a körülményekhez képest egész rendesen fel tudtam dolgozni, remélem Neked is menni fog. Apró lépésekben gondolkodj, és akkor menni fog. Az idõ tényleg a legjobb orvosság mindenre.
Amit irtál a vércsoport különbözõségrõl, érdekes, nem gondolnám, hogy a vetélési kockázatokat növeli. Bár, most ,hogy belegondolok, tõlem is kérdezték a kórházban, nem-e negativ RH vagyok. Tudod mit? Megpróbálok utánanézni valahol, aztán majd irok!
Minden jót Gitta, és tényleg próbálj megnyugodni.
Barbi
Barbi

Szép reggelt mindenkinek! Kép

Hát nem tudom mit gondojak, ma beléptem a 30. napba, és a reggeli hõm megin 37,4 volt! Kép
Azért kiváncsian várom a mai nap végét, ugyanis múlt hónapban is délután jött meg és a reggeli hõm aznap még "magas" volt (no nem ennyire, akkor 37 volt)
Hogy mit fogok csinálni, "visszatáncolok" vagy sem, azt még nem tudom, ráérek jövõ hónap közepéig eldönteni.
Csak az itteni vezérigazgató eléggé embertelen és ha visszaakarnám csinálni azt mondaná (skót emberke egyébként), hogy ha menni akartam akkor menjek is. A fõnököm azért ezerszer emberibb, de hát nem az õ szava dönt, végülis egy próbálkozást megér, de azért még végiggondolom. Nehéz..............

Pusz,
bnemethm
bnemethm

Drága Gitta,
Borzasztóan megrázott ami Veled történt, tudom, hogy erre nincs semmi olyan viggasztaló szó ami most Téged ebben a lelkiállapotban megnyugtatna. Az emberben mindig ott van ilyenkor a kérdés "MIÉRT? MIÉRT PONT VELEM?". Tudom, hogy nehéz és áttudom érezni a fájdalmadat.
Én errõl az összeférhetetlenségrõl hallottam, de úgy tudom ezt még az elején szûrik. Szerintem az orvosod, úgy is utána fog járni a dolognak, szerintem Tõle kérdezz rá a kétségeidre.
Hidd el az idõ minden sebet begyógyít és az a 4-6 hónap hamar el fog telni, és újra próbálkozhattok -és hamarosan pocaklakó lesz odabent -. Kérlek ne emészd Magad, mert az sokkal rosszabb mindennél..
Ha bármiben tudok segíteni írj!
Puszi:
Breki
Breki

Sziasztok!

Ma megint.... Kép
Edelweiss, javits lécci. 1. cn.

Ja, és semmi barna trutyi! A Macatol gyönyörü lett a görbém, ma reggel a hömböl már tudtam, hogy zür van, aztán láttam is. Nem tudjátok, a Macat ajánlott több cikluson keresztül szedni? Vagy tartsak szünetet?

Eni
Eni

Szép jó reggelt LányokKép
GittaKép
Annyira örülök, hogy jelentkeztél... Írtam Neked a "Friss"-ben és nem tudtam, hogy olvasod-e. Nagyon átérzem a szomorúságotokat de hidd el, ezen elöbb-utóbb túl lesztek és akkor boldog babásodás lesz az eredménye. Sajna nekem a 14. héten halt el a babám és szorongásokkal teli próbálkozunk a következõ csemetével de hiszem, hogy hamarosan mindannyian örülhetünk majdKép Sajnos a kérdésedre nem tudok mit reagálni, nekem a szövettani vizsgálat után "vírusfertõzést" állapítottak meg de már korábban a terhességem alatt kétszer is feküdtem heteket korházban vérezgetés miatt... Szerintem nincs biztos magyarázat a történtekre. Gyere közénk gyakran, és hidd el ezek a hónapok el fognak ám röppenniKép Minden jót kívánok NektekKépHa kedved lesz beszélgess itt velünk, mert jól emlékszem nekem milyen rossz volt, hogy nem volt kinek kiöntenem a lelkem...
HermiKép
Bocsi, én is azért nem reagáltam a leveledre mert túl okosat nem tudtam írni. Egy biztos. Mindenféle nõgyógyászati mûtétre az a jellemzõ, hogy ha "kitisztítják", rendbe teszik a dolgokat, akkor utána sokkal egészségesebb állapot következik. Nekem ez a tapasztalatom. Igaz laparom még nem volt, de a polip mûtéteim után teljesen normálisan mûködött újra a szervezetem sõt, terhes is lettem....
BnemethmKépKépKép
Barbi,LoraKép
Jó hallani RólatokKép

doris

Bnemethm,KépKép
Vegyél már egy CLEARBLUE tesztet kérlek!!!!!!!!!!!!
Breki
Breki

Gitta!

Tudod én is elveszítettema babámat sajnos ,annak már négy éve és hát én is RH Negatív vagyok sajnos.
Nekem azt mondták hogy ez nagyon is közre játszik,mert az én dokim nem is küldött el vérvételre meg még meg sem kérdezte a vércsoportomat.
Aztán miután váltottam dokit õneki az volt az elsõ kérdése hogy mi a vércsoportom.
Még a kórházban megkaptam azt a szurit amit ilyen esetben én úgy tudom hogy 3 órán belül meg kell kapti,valami ellenszuri hogyha jön a következõ baba a szervezetem ne termeljen ellenanyagot.
Tehát én úgy tudom hogy az anya termeli ebben az esetben az ellenanyagot a baba ellen.
De hallottam azt is hogy ez nem igaz csak miután megszületik az elsõ baba és õ pozitív akkor kell beadni ezt a szurit hogy az utánna következõ baba is világrajöhessen.
Te kaptál ilyen szurit?
Tudom nagyon nehéz most neked én is sajnos átéltem ezt,de nekem azt mondta a doki hogy 2 hónap után nyugodtan lehet próbálkozni,attól függ milyen hamar áll helyre a méhed.
Nekem pl. két hét után teljesen visszahúzódott.
Vigyázz magadra és meglátod nekünk is sikerülni fogKép

Puszi
Alice
Alice

Sziasztok!

Lassan kezdek én is magamhoz térni. Próbálom a jobbik oldaláról nézni a dolgot. Kép
Hétfõn irány a Kaáli. Kép

Gitta
Én is hallottam meg olvastam is már az Rh összeférhetetlenségrõl. Ha az anya Rh negatív a papa pedig Rh pozitív, akkor van baj. De ez általában csak a 2. babánál szokott gondot jelenteni. Az a tényege, hogy a baba ilyen esetben vagy Rh negatív vagy Rh pozitív lesz. Ha negatív, akkor minde OK, ha pozitív, akkor az anyuka szervezete elkezd ellenanyagot termelni. Erre ma már vannak gyógyszerek. Igazából az a gond, ha nem ismerik fel idejében ezt a folyamatot.

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Indigo 4 c 74 cn Budapest 25 év
Cipomama 5 c 73 cn Los Angeles 35 év
Panka 3 c 60 cn Miskolc 26 év
Mzsperx 7 c 46 cn Budapest 28 év
Kakukkfû 5 c 40 cn Budapest 26 év
Zsuzsó 13 c 37 cn Budapest 30 év
Edi 13 c 32 cn Maglód 33 év
Bnemethm 4 c 30 cn Tatabánya 22 év
Vanda 12 c 30 cn Szolnok 26 év
Hermi 7 c 28 cn Pécs 25 év
Orsoly 4 c 27 cn Nagytarcsa 27 év
Alice 38 c 27 cn Budapest 29 év
Edelweiss 13 c 22 cn Szeged 32 év
Kamilla 7 c 22 cn Budapest 26 év
Éva 37 c 21 cn Nyíregyháza 27 év
Ildi 1 c 20 cn Budapest 27 év
Zsuzsu 4 c 19 cn Budapest 28 év
KnéRita 5 c 18 cn Kiskunhalas 31 év
Galuska 9 c 17 cn Helsinki 27 év
Tücsi 19 c 15 cn Debrecen 32 év
Lujza 15 c 14 cn Budapest 33 év
Khjutka 43 c 13 cn Vidék 30 év
Marcsi 7 c 12 cn Budapest 28 év
Sien 20 c 11 cn Budapest 29 év
Edus 7 c 9 cn Svajc 25 év
Mamacs 17 c 9 cn Budapest 24 év
Alexandra 9 c 8 cn Budapest 22 év
Timici 7 c 8 cn Budapest 28 év
Doris 13 c 7 cn Budapest 29 év
Alma 11 c 6 cn Györ 29 év
Judit 12 c 3 cn Budapest 33 év
Eni 9 c 1 cn Pécs 27 év
</pre>

Hivatalos Kismamáink

<pre>
Lora 16 c 98 cn Várpalota 25 év
Szami 12 c 96 cn Budapest 30 év
Klari 9 c 95 cn Budapest 31 év
Gitta 10 c 88 cn Tatabánya 29 év
Melinda 7 c 84 cn N-o. 26 év
Moni 10 c 74 cn Törökbálint 28 év
Pilinke 2 c 72 cn Budapest 26 év
</pre>
edelweiss

Sziasztok!

Rita!
Írd be a profilodba az emilcímed, mert így nem tudok emilt küldeni.

Gitta!
Nem tudom emlékszel-e még rám, de én nem felejtettelek el.
Nagyon sajnálom ami veled történt. Sajnos sokszor nem tudják az orvosok megmondani az okát. Én is szeretném ha visszajönnél közénk és meglátod gyorsabban eltelik az a pár hónap és már újra babás is leszel.

Szonja!
Az inszemnél ugye nem olyan csövet vezetnek be mint a HSG-nél?

Bnemethm!
Te még kételkedsz? Majd meglátod nekem lesz igazam hogy babás vagy!Kép

Eni!
Sajnálom, hogy megint...Kép
Én úgy tudom 3 hónapig lehet szedni egyfolytában a MACA-t utána pihentetni kell.

Edelweiss!
Tudom hogy szomorú vagy most, hidd el így egyenes út vezet a babához és nem kell már több hónapokig várnod rá.

Puszi

Andy
Andy

Gitta! Sajnalom ami tortentKép Az Rh- pedig ugy van ahogy Alice irta: elso babanal meg nem okoz gondot, de a szules utan azonnal beadjak az anti-d injekciot (ha jol emklekszem ez a neve), hogy a kovetkezo babanmal ne legyen gond. Veteles utan ugyanez van, tehat neked is meg kellett kapnod ezt az injekciot. De szerintem kizart hogy emiatt ment el a baba!

Edelweiss: drukkolok!Kép

orsoly
orsoly

Sziasztok Lányok!

Ez év januárjában már jelentkeztem nálatok egy kérdéssel, sokat segítettetek, nagyon köszönöm. Most úgy gondoltam állandóra beszállok hozzátok, mert sajnos a gólya valahogy nem akar azóta sem belátogatni hozzánk. Kórtörténetem csak annyi: 28 éves vagyok, a 4. ciklus vége felé járok, de sajnos már megint érzem a mensis tüneteimet. Olyan vagyok, mint egy óra, minden hónapban tök ugyanakkor, ugyanazok a jelek. Csak a babucira nem utal semmi.

Zsuzsu
Amiket leírtál, rám is illenek. Nekem ált. a 14-15. napon van az ovim (hõbõl következtetve), és utána a 19-20. napon szabályosan jönnek a mensi szerû fájások, nyák, cici érzékeny, és ez erõsödik a 28. napig. Már arra gondoltam, hogy rosszul gondolom az ovit, de szinte biztos, hogy nem.

Gitta
Nagyon-nagyon sajnálom, ez olyan, amikor az ember nem igazán tud mit mondani, de biztos vagyok benne, hogy az idõ mindent begyógyít, és egy babóci vigaszt tud majd nyujtani. És hát itt ahogy láttam, a lányok óriási erõt tudnak nyújtani, gyere ide minél gyakrabban.
Egyébként az RH-val kapcsolatban nálunk is ez a helyzet, én 0 RH- vagyok, a férjem 0Rh+, úgyhogy egy kicsit utánanéztem a dolognak. Probléma akkor van, ha a babuci Rh+, de akkor is késõbb, fõként a szülésnél, mert a két vércsoport addig nem találkozik. Anyukámnál is ez volt a probléma, hárman vagyunk tesvérek, egy vetélése volt, de azt mondták neki, az Rh összeférhetetlenségnek ehhez semmi köze.

Bea
bea

TimiciKép
Tegnap megvettem a patikában a cseppeket....én még sosem ettem ilyen rosszat...De hõsiesen nyelem ám és remélem segíteni fog. Köszi mégegyszer a tanácsot. Nem tudod véletlenül, meddig érdemes szedni? Mondjuk ha enyhülnek a tünetek akkor függesszem fel, vagy egyem amig fáj a torkom? Te meddig tartogatod a szádban?
BeaKép
Légy üdvözölve a körünkben de kívánom, hogy ne maradj itt sokáig hanem gyorsan irány a ..."Friss"..-beKép
EniKép
Sajnálom, de ne szomizz, új hónap, új remények és itt a tavasz isKép

doris

Szép jó reggelt (vagy inkább napot)!

ANDY,
beirtam a profilba az emilemet, nem jelent meg? Mindjárt megnézem, de én lementettem, nem értem...

GITTA,
ha jól emlékszem, a témák között van Rh-s is, nézz körül, ott biztosan megkapod a válaszokat, én is ott tájékozódtam (Rh- vagyok).

BNEMETHM,
látom, Te még nem vagy biztos abban, amiben itt már mindenki :-))). Nagyon kiváncsian várom a hétfõt (otthon nincs netem), hogy mizújs Veled.

LÁNYOK,
szerintetek mi van akkor, ha ma reggel (szájban mérve)37,1 volt a hõm, ami eddig még sose volt? A legmagasabb 36,9 volt. Megfogadva a "lenti" mérésre vonatkozó tanácsokat, megmértem ott is, az tegnap 37,1, ma 37,2 volt. Meg 2-3 napja olyan furi nyillalásokat érzek a hasamban... Nem akarom még beleélni magam (19. napon vagyok), szerintetek ez már jelent valamit?

Na, megyek, mert tegnap is 5-ig voltam, de igy is maradt meló bõven, nem fogok unatkozni ma sem. De azért visszajövök még hozzátok, mert szupi kis csapat vagytok!

Puszka,
KnéRita
(bocsika, ha esetleg valakinek nem válaszoltam volna)
knérita

Rita!

Nem látom most se.

Andy
Andy

IldiKép

Ha 32 napos szokott lenni a ciklusod, akkor a legvalószínûbb, hogy a 18. napon van tüszõrepi és nem a 16. napon. Lehet, hogy most 1 nappal késõbb volt, tehát a 19. napon és azt érezted, ha ahhoz hozzáadunk 13 napot, akkor pont a 32. napon nem kéne megjönnie. Viszont a 16. nap és a 32. nap között 16 nap van, ami szerintem kicsit hosszú 2. fázis lenne.
Én így gondolom. Szóval szerintem, amit éreztél, az valószínû a tüszõrepi volt.Kép

BnemethKép
Vegyél légyszi tesztet! Ha ma nem veszel és nem írod meg mi volt, akkor csak hétfõn tudjuk meg és addig megöl a kiváncsiság mindannyiunkat, amit ugyebár Te sem akarhatsz.KépKépKép
Szerintem Moni teóriája jó és ha baba van, biztos kimutatná már a teszt.
Na jó, nem sürgetlek ... de olyan jó lenne tudni.Kép

Gitta
Szomorúan olvastam, hogy mi történt Veled. Én ehhez az Rh témához nem tudok mit hozzátenni, a Lányok olyan jól leírták.
Azt kívánom én is, hogy mielõbb újra elkezdhess próbálkozni és hamar legyen pocaklakód.Kép

MoniKép Segítség!
Az LH-tesztem ahogy írtam tegnapelõtt halvány csíkot mutatott, a hõm 36,5 volt. Másnap erõs LH-csík, hõ 36,6. Tegnap szintén erõs LH-csík, hõ 36,7, este a hasam érdekesen fájdogált. Ma a hõ 36,65. Lehet, hogy még csak ma repedt meg???

Moni, Lányok!
Segítsetek, ha tudtok. Szerintetek jól gondolom a dolgot?
Ha igen, akkor ma van az ovi, a 19. napon, aminek azért nem örülök annyira, mert nekem a leghosszabb ciklus olyan, amikor 31. napra jön meg. Tehát így a 2. fázis max. 12 napig tarthat. vagy ez még jó?
Mit gondoltok?

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

ANDY!

Nem értem, miért nem látható semmi, mikor rendesen fel vannak töltve az adataim :-(
Így hát akkor ideirom, jó? rkaraszine@mol.hu
Remélem, nem látja senki illetéktelen, vagy ha igen, hát le van tojva. Talán nem élnek vissza az infóval.

Puszka,

KnéRita
knérita

Sziasztok,
már látom jó sokan vagytok ma reggel!

Gitta,
nagyon sajnálom, ami Veled történt. Gyere sokat közén és gyorsan elfog repülni az a pár hónap!!

Lenne még egy kérdésem a Bromo-val szedésével kapcsolatban!
Az orvosom úgy írta fel, hogy vérzés elõtt 1 hétig 1/2 szemet, vérzéstõl 1 szemet. A Ti tanácsotokra már kiszámoltam, hogy 3 héttel vérzés elõtt elkezdem fokozatosan, de ez nem okoz problémát az elõzõ ciklusomban, mert ugye az orvos 1 hetet írt!????

Hóvirág
hóvirág

Te jó ég!Kép Alig gyõztem végigolvasni a tegnap délutáni termést!Kép
Üdv minden újnak és a visszatérõknek is!Kép
Szonja!Kép Végre jelentkeztél! A múlt héten már hiányoltalak!KépSajnálom, hogy nem sikerült az elsõ inszem, de kitartás, és meglátod, meg lesz az eredménye!Kép
Lányok!Kép Most jöttem uh-ról! Jobb oldalon (ez a "jó" oldalam!) van egy 23mm-es tüszõ és a bal oldalon is van egy 18-as!! És még csak a 11. napon vagyok! Szóval eléggé úgy néz ki, hogy lehet, hogy hétvégén megreped a 23-as. Mivel azonban a Szabolcs utcában hétvégén a fû sem nõ, így receptre felírták szombat-vasárnapra a házas életet, és hétfõn majd meglátjuk, hogy megrepedt-e. Ha még nem, akkor hétfõn inszem! Azért bízom benne, hogy hétfõig kitart valahogy a tüszõcském, igaz, hogy akkor addigra giga méretû lesz!Kép
Edi!Kép Köszi a drukkot, és hát remélem, hogy lesz mirõl beszámolnom!Kép
Lora!Kép Aranyos vagy, hogy gondolsz rám, remélem hamarosan megint "alattad" leszek, csak egy másik táblában!Kép
Most hirtelenjében ennyit, majd még jövök!

Pusz, Sien.
Sien

Sien,KépKépKép
Nagyon jó hír. Apával meg addig is szedess tökmagolaj vagy mittudoménmi kapszulát vagy macátKép
Üdv,
Moni
mj

Sien
Én nem akarok kukacolni, de a kis fickóknak nem 3 nap kell, hogy újra termelõdjenek? Vagy ez az inszemnél nem számít?

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

BeaKép
Üdvözöllek és én is azt kívánom, hogy ne maradj sokáig.KépKépKép
Nagyon egyformák vagyunk ám!Kép Én is 28 éves vagyok és én is a 4. ciklusban vagyok, de remélem már nem sokáig, mert Bnemethm megigérte, hogy ha babás lesz, visz magával és most nagyon úgy tûnik, hogy babócát várKépKépKép

Amit írtál, abból arra következtettem, hogy 28 naposak a ciklusaid és ahogy írtad, a hõ alapján a 14-15. napon van ovi. Nálam a hõ alapján a 16-17. napo van ovi, de ebben a hónapban használok LH-tesztet (ha véletlenül nem ismered, ez egy olyan teszt, ami vizeletbõl kimutatja az LH hormon termelõdését, ami kiváltja a tüszõrepit). Na már most a hõm a 16. napon volt a legalacsonyabb, de az LH teszt csak nagyon halvány csíkot mutatott. Tegnap és tegnapelõtt viszont erõs csíkot mutatott a teszt. Tehát a 17-18. napokon. Ha most ehhez hozzáadjuk, hogy a tüszõrepi azt ezt követõ 4-40 órában következik be, akkor végképp nem tudom, mikor reped meg nálam a tüszõ, de tuti nem akkor, amikor a legalacsonyabb a hõm.
Én ezért örülök, hogy ebben a hónapban használtam LH-tesztet, így legalább kiderült a dolog...

Neked mondtak egyébként valamit az orvosok, csináltak valamilyen vizsgálatot?
Én most várok a hormoneredményeimre.

Zsuzsu
zsuzsu

SienKép
Ez szupi, akkor drukkolok, hogy hétfõig kibírja...Kép
ZsuzsuKép
Nem tudom a konkrét választ. Nekem a 11.ciklusomnak a második fele nagyon hosszú lett de a 12. ciklusé tökéletesre sikeredett. Ezt csak azért írom, hogy esetleg bekeverhetett bármi, de attól még nem kell tartós problémára gondolnodKép
HóvirágKép
Sajna nincs ilyen tapasztalatom...
KnéRitaKép
Úgy gondolod ez valami extrát jelent? Szerintem nagyon jónak mondható a hõmérsékleted eddigKép Reméljük egy hét múlva feljebb is kúszik néhány tizedet és akkor az már a 3. fázis leszKép

doris

Zsuzsu! Kép
Nem akarom, hogy megöljön benneteket a kiváncsiság, de én sajna olyan munkahelyen dolgozom ami egyenlõ egy börtönnel, tehát nem mehetek sehova, csak ha lejárt a munkaidõm, viszont otthon meg nincs netem (még csak gépem se!), úgyhogy mindenképp hétfõn fogjátok csak megtudni! Kép
Mondott egy érdekeset a párom, tegnap együttlét után, hogy olyan forró voltam Kép,ilyet még nem érzett sosem.....Kép

pusz,
bnemethm
bnemethm

Zsuzsu! Kép

Szoritom ám a kezeteket, érzitek??? Kép Kép Kép Kép Kép

pusz,
bnemethm
bnemethm

Zsuzsu,
Igen, totál elképzelhetö, hogy ma lesz a peteérésedKépKép, a höd is ezt mutatja. Úgyhogy hajrá!!!
Nem kell kétségbeesni. Jól alakulnak a dolgokKép

De azért leírnád, hogy hogy alakult a höd?
1 (nap). (hö értéke)
2 (nap). (hö értéke)
.
.
.
x. hö és LH teszt milyet mutatott és akciók
és így tovább

Hátha úgy többet ki tudok venni belöle.

Bnemethm
Elküldenéd ugyanebben a fenti formátumban a hödet? Ne hagyj ki egyetlen egy napot sem!
Kiváncsi vagyok valamire!!!!

Eni
A macát szedd csak nyugodtan tovább. Én úgy tudom 3 hónapon át minden további nélkül lehet vele próbálkozni! Föleg, hogy ilyen jót tettKépKépKép

Hermi,
Igen a lelkiek nagy mértékben hozzájárulnak a hö alakulásához. Van olyan lány, aki eltervezi, hogy babát akar, csatlakozik hozzánk és rögtön elkezd barnás trutyizni menzi elött, amit még elötte sohasem csinált.

Ráadásul a szervezetednek is kellett egy kis idö a regenerálódásra! Úgyhogy minden rendben lesz a höddelKépKépKép

Edelweiss,
Nem akarok szívtelennen tünni, a Te és Gitta szemében sem, de Gittát vegyed le a babások közül.

Gitta,
Semmi köze nincs az RH- anyának az elsö gyermeke elvesztéséhez. Amennyiben voltál már babás RH+ pasitól elötte, akkor igen. Az elsö gyereknél nem számít. Az orvosok helyesen jártak el, hogy adtak antiD-t.

Erre még határozottan emlékszem nögyógyászati tanulmányaimbólKép

Örülök, hogy csatlakoztál a lányokhoz és ha gondolod bármiben segítünk.

Marcsiiiiiiiiiiii
Hol vagy???? Készülsz a nagy napra?Kép

Üdv,
Moni
mj

Moni! Kép

Sajna nem tudom a kivánságodat teljesiteni, mert nem mértem folyamatosan a hõmet csak néha, és fõleg most a vége felé!!! Kép
Ne hari!!! Kép
Mire lettél volna kiváncsi???

pusz,
bnemethm
bnemethm

SienKép

Ez nagyon jó hír!!! Huráááááááá!KépKépKép
Hétvégén aztán mindent bele!
Fõzz a párodnak elõtte jó sok tojásrántottát, a tojás állítólag jót tesz, az én Férjem legalábbis így tartja.Kép

Annyira izgulok, most biztos sikerülni fog!!!

Puszillak: Zsuzsu
zsuzsu

Edelweiss!Kép Hát remélem, hogy hétfõn még ki bírnak halászni majd egy kevés használható anyagot.Kép Majd igyekszünk hétvégén inkább reggeli akciókat beiktatni pár órás lustizással utána, hogy legyen idejük a kiskickóknak összeszedni magukat!Kép
Doris!Kép Köszi!Kép
Moni!Kép Jó ötlet a tökmagolaj kapszula, köszi!Kép
Nem ismer valaki valamilyen praktikát a nyálkahártya vastagítására?

Pusz, Sien.
Sien

Hello Lanyok,

Lora,
Szivbol gratulalok a babahoz! Tenyleg jol belehuzott a kicsi, ha ennyivel elorebb jar Kép Ez nagyon jo! Biztosan bizonyitani akar Kép Egyebkent hogy erzed magad?
Utolag nem tunik soknak nekem sem, de azert jo, hogy elore nem tudtam, hogy ennyit kell varnom. Eleg elkeserito lett volna, persze most sem jobb. Neha milyen jo, hogy gyorsan telik az ido!
Gitta,
A lanyok mar sok okos dolgot leirtak. En is csak biztatni tudlak. Az en kornyezetemben is elofordult Rh osszeferhetetlenseg es semmi gond nem lett belole. Meglatod, minden rendbe jon, csak idore van szukseg. Sajnos en nem ismerlek, nem tudom, miota probalkoztok, de mindenre van megoldas! Kitartas! (Utalom ezt a szot, mert szazszor hallottam mar en is, de sok igazsagot rejt Kép ) Szoval fel a fejjel!
Bnemethm,
Szerintem is venned kellene mar egy tesztet! En biztosan nem birtam volna idaig sem. Nagyon-nagyon szurkolok! En hetvegen is benezek, ugyhogy ird csak meg nyugodtan, ha kiderult a titok Kép
Bea,
En is udvozollek! A horol nem tudok nyilatkozni, sosem mertem Kép Viszont 4 ciklus utan en meg nem aggodnek! Ha minden rendben, fel even belul 75szazalek a teherbeeses lehetosege, egy even belul 90szazalek! Szerintem ne gorcsolj mar az elejen, mert ez is hatassal lehet.
Breki,
Neked is gratulalok es sok-sok boldogsagot kivanok!
Bocs, Lanyok, megint sokat irtam, ugyhogy be is fogom Kép
Puszi
Bella
Bella

Sien!KépKép

Nagyon szép nagy tüszõid vannak! Akkor hétvégén mindenképpen akciózzatok!

Bnemethm!

Én megértelek hogy most nem tudsz kirohanni tesztet venni. Amúgy is reggeli vizeletbõl csináld.
Kíváncsian várjuk a hétfõi teszt eredményét!Kép

Rita!
Vezetsz görbét? A 37,2 az nagyon jó csak így maradjon.
Rákattintottam a nevedre és nem láttam. Most kipróbálom az enyém látszik-e, mert én a múltkor javítottam.

Puszi

Andy
andy

Sien!
Nagyon drukkolok, hogy hétfõig kitartson a tüszõcskéd.Kép Különben ki fog nekem mesélni?Kép Ki a dokid? És hova jársz uh-ra? Magánrendelésre vagy a Szabolcs utcába?

Edelweiss felvetése engem is érdekel. Inszem elõtt nem kell 3 nap szünetet tartani, hogy erõsek legyenek a kisfickók?

Zsuzsu!
Régebben valaki más is mesélte, hogy az LH teszt alapján nem akkor volt tüszõrepije amikor a legalacsonyabb a hõje. Még dumcsiztunk is róla, hogy ezek szerint mindig rosszkor volt akció. De már nem emlékszem ki volt az, talán Moni?

Edelweiss!
Örülök, hogy már jobb kedved van. Ki lesz a dokitok a Kaáliban? Drukkolok hétfõn, hogy minden jól menjen.Kép

Eni!...Kép

Edi
Edi

Zsuzsu!Kép Köszi, aranyos vagy!Kép Igyekszünk mindent beleadni!KépAz én párom is nagy tojásos!

Pusz, Sien.
Sien

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?