A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Lányok!

Mindenkinek azt jozzon a Mikulás, amire a legjobban vágyik!!!

Évi
Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kisördög
Én szedem a méhpempőt jelenleg is, szeptember végén kezdtem el. Koreknél bizonyítottan szép vastag lett a mnyhártyája, nekem nem (de nálam az endó miatt egyébként is kényes kérdés a mnyhártya), nekem csak előbbre hozta a tüszőrepedést. Azelőtt talán 14-19. napra lehetett tenni, októberben az UH 15. napon már sárgatestet mutatott,a repim - egyéb jelekből - 12. napon lehetett. És nem volt semmiféle cisztám. Annyit tudok még róla írni, hoyg rengeteg vitamint tartalmaz, különleges fehérjéket is, és erősíti az immunrendszert. DM-ben lehet kapni 1100 Ft ért, 45 szem/doboz, napi 1-et szedek. Vita-Caps termék egyébként, szerintem nyugodtan szedd, ha szimpatikus, nem hiszem, hoyg több bajt okozna, mint pl. az elevit. És az sokkal többe kerül.

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Én a következőt tudtam lencsevégre kapni az éjszaka közepén! Persze maradt utánuk jó sok édességKép
Kép

Juca

tjuca

Szép napot mindenkinek! Bár itt elfelejtették felettünk elzárni a csapot! Kép Szakad az eső.

A mikulás nálunk is járt, de én már egy hete megkaptam ajándékomat, egy pizsit, ma csak a páromnak hozott csomagot, szintén pizsit Kép
Kép

Brill!
Köszönöm érdeklődésedet jól vagyok már, bár azóta gyűlölök ennyit ülni, és most még a(z ülő) munka is felgyülemlett így évvége felé közeledve.

Nárcó! Aranyos lett ez a kis miki-mese, köszike.

Üdv: Niki

kancellárka

Sziasztok Kép
Réka Kép
Minden a legnagyobb rendben Kép A Manócska rugdalózik és növöget szépen Kép
Nem tudom meddig dolgozom, ameddig bírom, de az is lehet, hogy innen megyek szülni Kép

Évi Kép
Tudom Kép De azért olyan hihetlen, hogy már itt tartasz Kép Sokszor még én sem tudom felfognei, hogy már kevesebb van előre mint amennyit magam mögött hagytam Kép

Majcsi Kép
Nem kell sok hozzá és a tied is ekkora lesz Kép

Ezt kívánom Mindenkinek Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Na jóreggelt! KépKép
Narco, Duddu, Tündi30! Köszi az infókat! Tegnap beszéltem le a dokimmal, hogy 15-én megyek hozzá, mert akkor fent leszünk Pesten, a Lb27 meghívta a drágámat a privát szülinapi bulijára. Kép Megnéz majd egy-két dolgot, és akkor megkérdezem tőle, hogy mit szólna a méhpempőhöz, egyáltalán kell-e. Persze attól függően, hogy mit lát...remélem semmi különöset, vagy csak vm egyszerűen kezelhető problémát! Kép
Majcsi! Dede, ide járok Szolnokra. Miért, nem tán te is? Esetleg levelezőre? Ha igen, milyen szakra?
Mindenkinek jó mikit, meg sok sok ajándékot, akihez csak ma jön! Hátha annyira ügyes az öreg, hogy vknek hoz egy bébit, és egyenesen a pocijába rakja, nem a csizmába. Kép Nálam még sajnos semmi, lehet rossz voltam...nya mind1, majd talán holnap, sztem a Miki nem tudja, hogy Szolnokon vagyok, úh lehet haza vitte az ajándékokat! Kép
Na elég a hülyeségekből, rohanok jogra, ha még egyáltalán beérek. mIndenkinek szép napot!
Vendég

Kisördög
Már nem járok oda, szerencsére végeztem velük, de levelező volt (külgazd).

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Látom már mindenkinél járt a Mikulás Kép , minket sem hagyot ki.

Kati!
Holnap már szerda Kép Várjuk a beszámolót Kép

Mot!
Üdv. közöttünk Kép ! Hajrá a tüszőidnek Kép !

Dudu, Korek!
Nekem nagyon tetszett a Harry Potter, persze azért könyvben sokkal jobb. Sok minden kimaradt a filmből, de így is 2 és 1/2 órás volt, és a mozi tartott a felénél egy tíz perces szünetet. Ilyet sem láttam még csak színházban.

Korek!
Úgy sajnálom Kép, pedig nagyon szorítottam Neked.
Igen elmúlt a hasfájásom szerencsére, csak pár napig tartott, úgyhogy már szinte biztos, hogy a gyogyitól lehetett.

Dudu!
Péntekig már csak 3-at kell aludni Kép. Már nagyon várom, hogy mit mondanak Nektek!

Babus!
Gyakrabban is benézhetnél Kép , Te már túl vagy azokon, amikkel mi most szenvedünk, úgyhogy szívesen vesszük a tanácsokat Képlegalábbis én biztos, de szerintem a Többiek is.
Egyébként én is átszoktam nézni a másik topicba Baba lesbe Kép

Kivi!
Sajnálom Kép

Csibe!
Jó, hogy írtál. Máskor is írj, hogy mi van Veled.

Annácska!
Rólatok is jó volt olvasni Kép. És a pocid ... Kép nagyon tetszik. Sokat jelent 3 hét, szemmel látható a növekedés Kép.

Brill!
Szerencsére megúztam a pénteki vezetést, de az Oktogontól a Nyugatiig 30 perc kellett, a Nagykörúton, hogy odaérjek. De odaértem Kép.

Évi!
Így van a Mikulás csak jó eredményeket hoz, úgyhogy nincs miért izgulnod Kép .

Rólam:
Ma voltam a hónap első vérvételén. Csütörtökön és szombaton megyek még, és a jövőhét péntekre jelentkeztem be a dokimhoz. Remélem meg lesz addigra a vérvételek eredménye.

dido

dido
dido

Monyóka!

Még Neked szerettem volna írni.
Én dec. 23-ra voltam kiírva. Nekünk sem úgy alakul a karácsonyunk ahogy alakulhatott volna. Tudom, hogy mindenkinek a maga keresztje a legnehezebb, de gondolj arra, hogy a karácsony a szeretet ünnepe, és csupa olyan emberrel leszel körülvéve aki így is és úgy is szeret Téged Kép, Neked csak annyit kell tenned, hogy nyitott leszel, és engeded ezt. Az eddigi írásaidból nekem úgy tűnt, hogy a Férjeddel nagyon szeretitek egymást, és a Szüleiddel is nagyon jó a kapcsolatod és összetartotok, és karácsonykor csak ez a fontos. Hidd el, hogy szép is lehet az ünneped Kép.
Fel a fejjel, minden rendben lesz Kép.

dido

dido
dido

sziasztok lanyok.

koszonom a vigasztalasokat.Tenyleg jol esik.
mar valamivel jobban vagyok,ez abban nyilvanul meg hogy nem sirok ha telapot vagy karacsonyfat latok a tv/benKép

annacska szep nagy a pocakod,olyan szep formas,en is ilyet szeretnek majdKép

kisordog rasztas vagy?hat e szuper.Mindig is tiszteltem azokat akik felvalaljak magukat.En nem tartozom kozejuk,szurke kiseger vagyok,pedig...

norwel.mielott osszehazasodtunk 2 evet eltunk egyutt.mindketten nagyuon fiatalok voltunk akkor a hazasaghoz(en meg 20 se voltam a parom 24).Akkor megbeszeltuk hogy csak akkor fogunk osszehazasodni amikor babat szertnenk.hat igy torttent.

mindenkinek kivanok nagyon boldog unnepeketKép

dido koszonom.Igazad van.a parom nekem a legnagyobb ajandek a vilagon.nagyon szertjuk egymast,o az aki minden helyzetben tudja mit kell mondani csinalni.
tegnap azzal vigasztalt hogy lehet ez az utolso karacsonyunk igy kettesben,probaljuk elvezni amenyire lehet.Valahogy mindig nyugalommal tolt el ha beszelek vele.o a mindenem.

Kép
monyoka

Majcsi! Miért, te nem szeretted? Mondjuk levelezőn más lehet, én nappalis vagyok, és szeretem a suli hangulatát. Olyan, mint egy nagyobb gimi. Kép Családias, de ez sztem jó is így, jártam a BGF-re is 1 évig, de az annyira személytelen volt, a tanárok meg nem kicsit voltak pofátlanok, szivattak mint az állat...nem az volt a céljuk, hogy tanítsanak, hanem hogy szórják a népet...na mind1, itt teljesen másképp van. Kép Gondolom ezen itt már nagyjából mindenki átesett, csak én vagyok ilyen kölyökgólya. Kép Remélem egyszer nekem is lesz diplomám. Kép
Monyoka! Igen, raszta vagyok! Ha valakit érdekel a téma, látogassatok el a www.dreadslukk.hu-ra, itt van nagyon sok jó anyag a rasztafarizmusról. Kép Itt kiderül, hogy ez az egész nem a hajról szól. Kép Mire utaltál azzal, hogy pedig...? Szerintem nem kellene "szürke kis egér"-nek lenned, ha vmben más vagy mint a többiek, akkor igenis meg kell mutatni! Már csak magad miatt is, nem jó úgy élni, h elfolytasz magadban vmt mások miatt...magad elől ne bújkálj! Én tudom, hogy rengeteget negatív dolgot kap az ember, ha nem olvad be az átlag társadalomba, volt már benne részem, de fontosabb az, hogy én mit érzek, ezért nem érdekel.
Huhh, most rohannom kell órára, asszem kikapok most egy zh-t. Majd jövök később! Addigis minden jót midnenkinek!
Vendég

Sziasztok,

Végre gép elé kerültem Kép
Boldog Mikulást mindenkinek!!!!

ÉviKép
Köszi az infókat, nekem nem szokott keményedni a pocim. Pihenj sokat, nehogy megártson! És mozogj, sétálj (jókor mondom, az ellenségemet nem lökném ki ebben az időben.... Kép) Kép
Ja, egyébként én is pont ma voltam OGTT-n. Holnap utánra lesz teljes eredmény. Dehát nem lesz semmi gond, ne aggódj!!! És ha valami nem stimmel, max visszafogjuk magunkat picit Karácsonykor Kép
Amúgy nehogy azt hidd, én nem vagyok parázós... Tegnap nagyon csendben volt a drágám, reggelre jó depisen is ébredtem Kép Majd délelőtt behozta a lemaradást Kép

BabusKép
Köszi, nekem még nem folyik éjjel a mellem, de estére már olyan kis fehér pöttyök vannak rajta és reggelre meg az alja kicsit keményebb. Aztán fürdés, meg miegymás... elmúlik Kép
Remélem márciusban sem lesz gond a tejemmel Kép

AnnácskaKép
De jó, hogy jelentkeztél! Milyen szép a pocód! Kép Hatalmasat nőtt a három hét alatt, ez igen!

Puszi mindenkinek, most ennyi voltam. Ma még két szerződést és egy pénzügyi kimutatást kell összedobnom és még megyünk anyuékhoz mikuzni Kép

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

BOLDOG MIKULÁST MINDENKINEKKép

Annácska,
Milyen szép nagy már a pocidKép

Kati,
Drukkolok a holnapi uh-hozKép Aztán kérünk ám képet!!

Nálam semmi különös nincs. Nagyon lassan telik az idő, még van egy hét a tesztig. Tüneteim még nincsenek, kivéve, hogy néha olyan menzi szerűen fáj a pocim. Igyekszem minél többet pihizni a munka mellett és ott sem tulzásba vinni a munkátKép

Móni

Kép
móni23

Sziasztok!
Duddu és Mindneki!
Én jól vagyok, egy csomó dolog összejött mostanában, munka, tanuni is kéne, különtanítványok, gyöngyfűzés, asztrológia. A szakdolihoz még hozzá sem kezdtem...Kép Néha úgy érzem a fejem felett lebegnek a dolgok, és egyszer ráesik minden.
Most ennyit, majd jelentkezem.
Puszi:Bogi
dbogica

És Boldog Mikulást Mindenkinek!!!Kép
Bogi
dbogica

És Boldog Mikulást Mindenkinek!Kép
Bogi
dbogica

Sziasztok!

Brill!
Nagyon kedved vagy, köszönöm a drukkokat!!!!Kép

Annácska!
Szép a pocid!Kép

Dido!
Itt vagyok ám szinte minden nap veletek!!!Kép
Tőled hol vesznek szombaton vért???
Nekem is majd a menses 2. v. 3. napján kellene, de mit csináljak ha hétvégére esik pont????

Lányok!
Szegeden is járt a Mikulás!!!!

Csibe Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Az előbb elfelejtettem:
Junko, Timi!
Merre vagytok???
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Szia Csibe!
A lényeg, hogy itt vagy te is! Kép
Csináld csak a vizsgálatokat serényen, nehogy emiatt szaladjanak el a hónapok. Itt Pesten van magánklinika, ahol leveszik bármikor a véred. Esetleg utánanézhetnél, hogy van-e ilyen Szegeden és akkor nem lenne gond a hétvége.

Bogi!
Néha nekem is gyülekeznek a felhők a fejem felett a sok teendőm miatt, viszont nincs is időm agyalni mindenféle butaságon.. Kép Erőt neked +++++++++++

Móni!
Hát azt elhiszem, hogy lassan telik az idő. Én biztos rosszul bírnám. Remélem, többször nem kell végigvárnod ezt (legalábbis a közeljövőben) Kép

Unique!
Azért mutatsd majd meg a dokidnak azt a keményedést, vagy kérdezd meg! Azért biztos nem komoly. Kép

Évi!
Háááát, nagyon jó lenne találkozni, de félek tőle, hogy nehezen jönne össze mostanság Karácsony előtt..

Jó éjt!
réka
Vendég

Sziasztok!

Már furcsa is lenne, ha nem én zárnék/nyitnék...Kép

Nárcisz!
Édi volt a miki-mese!Ezzel nem lesz majd gondod,Kép
Remélem, Miklós bá meghallotta a kivánságod és "bedobott" egy csomagot!Kép

Dido!
30 pec alatt???Az komoly...Kuplung, 1-es, gáz, kuplung, 2-es, gáz...fék...kuplung, 1-es...Szeretem én is!Kép + parkolási idő...
Nem "lyukacsos" a kezed ettől a sok vérvételtől?

Évi!
Ari vagy, hogy ezt írtad, de nem volt peteérésem, így mondhatni nulla az esélyem...úgyhogy most arra kérlek, azért drukkolj, hogy jöjjön meg!Mondjuk Miki bácsi meghozhatta volna, ha már tavaly "nekiadtam" a kocsikulcsom...Jó móka volt!Leparkoltam az ablak alatt és amig a kapuhoz értem (kb100 m)elhagytam...Pótkulcs persze nem volt!Apa örült!!!Kép
Az eredménnyel biztos nem lesz gond!
A pocis kép?

Niki!
Kitartás!Leírtad a kulcsszót..."évvége!"Kép

Dudu!
Most akkor csak Te mész vizsgálatra?Mindegy...majd gondolok Rád!
"Jó kis feleség vagy", erről Apát kellene kifaggatni!Biztos nem kapnék 10 pontot, ugyanis nem vagyok hibátlan...Kép

Móni!
Neked ugyan lassan, de telik az idő!Továbbra is Kép!!!

Csibe!
Neked is! Kép

Nowell!
Ha anyósodal ilyen jóban vagytok, tuti nem lesz gond Vele.Szerintem "tisztázás" kérdése az egész...
A mozgó kis izéket, meg Apa találja nekem, úgyhogy jó dolgom van!Nálunk Õ az Agy, én meg szép vagyokKép Használd amiket eddig rakosgattam...Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok!

Elnézést, mostanában csak este átpörgetem a topicot, és alvás. Munkahelyemen még mindig nincs net, és ezért nem igen tudok jönni.

CSibe Timika!
NEm tuidom hogy jön össze a mai találka, vágül is nem is tisztáztuk. Én csak kb. 16-17-ig érek rá, mert bevillant egy vizsgám péntekre, és mivel hétvégén disznó vágás, hétfőn olasz, tegnap temetésen voltam, ma reggel négykor meg simán bealudtam a könyv mellet, nem vagyok igazán felkészült. Nektek ez esetleg jó? Mert akkor azért 1 órát kb. engedélyeznék magamnak.

Ja de nincs bent net, így nem tudom megnézni mit válaszoltok, na minegy majd ebédidőben beugrom egy net kávézóba. Egy körül.

Annácska! De jó, hogy bejelentkeztél, már azt hittem el is felejtkeztél rólunk.
Tök szép nagy már a pocakod. Kép

Babus!
Te is gyere gyakrabban, egyébként én is követem a babákat a másik topicban. Sztem se zavarsz itt senkit, ne is írj ilyeneket. Kép

Didio!
Látom nálad is beindultak a dolgok, ha van eredmény, feltátlen írj.

Móni!
Kitartás, már csak egy hét. Szurkolok nagyon hogy most sikerüljön.

Adri!
Bár tudom az eredményre még várni kell de gondolok rád is sokat.

Dudu!

Tényleg mindjárt péntek. Kiváncsi leszek mi lesz a dokinál.

Évi!
Már csak 13 hét. De jó neked, és ez az utolsó Karácsonyotok egyedül,jövőre már, bújhatod a játékboltokat ilyenkor.

Bogi!
Nekem is kezdenek összecsapni hullámok. Most is lelkiismretefurdalásom van hogy netezek,és nem tanulok. Nem baj, majd lesz valahogy. Kép

Juca!
Jobban vagy már? Vagy még mindig veled van a ravaszdi?

Szia Brill!
Tényleg mindig te zársz, de ma én nyitok sztem. Kép

Monyó!
Örülök, hogy jobban vagy. Egyébként én is depizek gyakran. A ciklus változása szerint 2 hét nyugi 2 hét totális zuhanás. Ez van sajnos egyenlőre nem tudok én se változtatni rajta, csak várni hogy elmúljon.

JA és köszöntöm én is az újakat! Gyors várandósodást kívánok!

Rólam.
Tegnap voltam megint tüsző nézőben, az biztos, hogy valamikor megrepedt. Bár az előírt 3 napból csak kettőt teljesítettünk, azért reménykedem még egy kicsit.
Holnap még megyek vérvételre, aztán 3 hónapőot kivárunk mi lesz.

Na sziasztok, rohanok.
junko
Vendég

Sziasztok, szép jó reggelt Mindenkinek Kép !

Nekem már olyan karácsonyi hangulatom van Kép , annak ellenére, hogy még nemhogy nincs hó, de állandóan esik Kép . Az idén nálunk lesz a karácsony Kép , és nem az ünnepeket kettéosztva szaladgálunk Anyukámhoz és az Anyósomékhoz. Anyukám nálunk lesz végig, az Anyósomék nem "tudnak" jönni, így karácsony másnapján azért lenézünk hozzájuk. Tudtok valami finom, karácsonyi kajcsit, ami nem hal, nem szeretem a halat semmilyen formában Kép.

Csibe!
Nekem azt mondta a doki, hogy ha hétvégére esik, akkor, akkor kell levetetni, de a Klinika laborjában azt mondták, hogy ilyenkor a legközelebbi hétköznap szokták levenni. Hát én inkább a dokira hallgatok, úgyhogy ilyenkor a Klinika osztályára megyek fel (szerintem bármelyik osztályon megcsinálják, de én a terhespatológiára szoktam menni), ott gyorsan leveszik, spuri vele haza, be a hűtőbe, és hétfőn vissza vele beadni a laborba. Ez nem magán klinika, hanem a SOTE II. női klinikája. Szerintem Szegeden is megcsinálják ezt Neked. Csak kérdezd meg a dokidat, hogy milyen kémcsőbe vegyék hétvégén le, mert azt mondani kell nekik. Nekem natív vér kell (szerintem a hormonvizsgálathoz ált. az kell), és ezért ebben nem lehet tartósító. Jól tudom Nárcisz Kép ?

Bogi!
Jó, hogy írtál egy kicsit Magadról Kép. Igen, az évvégég ilyenek. Sok sikert az évvégi hajtáshoz Kép !!!!!!!!!!!!!

Móni!
Drukkolok Nektek nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem lehetnél szabin ezen az egy héten?

Brill!
Drukkolok Neked, amíg nem jön meg azért, hogy hátha.... Kép, ha meg meg akar jönni akkor meg azért, hogy minnél hamarbb tegye ezt Kép, és minnél hamarabb új hónapot kezdhess !!!!!!!!
Legalább gyakoroltam az elindulást... Kép
A jobb karomon (ahol egy picit látszik a vénám, és ezért mindig ezt szúrják) a bör már tele van apró kis lyukakkal amik érdekes módon nem húzódnak össze. Úgyhogy most a bal karomat adtam oda, de bizony sokáig keresgélt, még végre megszúrt. Pedig csütörtökön is ezt kapja Kép.

dido

dido
dido

Junkó!

Pedig azt hittem, ma én leszek az 1. Kép.
3-ból 2 az nem olyan rossz teljesítmény, nem?
Nagyon drukkolok Neked Kép !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dido

dido
dido

Sziasztok!

Móni Kép
Nagyon drukkolok Nektek. Szuper eredményeitek voltak. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brill
Akkor most azért szorítunk, hogy jöjjön meg és legyen esélyetek legközelebb.

Kisördög
Azért levelezőn más mint a nappali. Ráadásul, ha intézni kell a suliban valamit külön szívás, met pl. szombaton nem nagyon lehet. Ha meg még a Tiszaligetben voltunk......... hát az a tuti kíszúrás.

Lányok
Én ma délután megyek dokihoz. Nem tudom, hogy lesz-e UH. Kérhetek azért egy kis drukkot?

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi!

DRUKKKK+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Junko!
Remélem, ebben a hónapban jók vagytok! Kép

Norwell

Kép
Kép
norwell

Majcsi!
Drukkolok délutánra! Aztán írjál, hogy mi volt! Kép
Teljesen megértem, amit a levelezőről írtál. Én u.ezt csináltam végig, csak Miskolcon és közgázon. Az ügyintézéseken és a tanárok lesz.arom hozzáállásán kívűl azért én élveztem, mert nagyon jó kis összetartó csapat jött össze. Csak annyira nem volt azért erős, hogy utána ne széledjen szét, de nagyon.

Junko!
Azért ez így nem olyan rossz. A két napból egy is elég lehetett! Kép

Dido!
Nekem is tök karácsonyi hangulatom van és mi is nálunk tartjuk a családi összejövetelt. Még én sem tudom, mit csináljunk, de még van azért idő kitalálni. Kaptam egy-két hónapja karácsonyi recepteket otthonra, ha megtalálom, majd átküldöm, jó?
Ügyes voltál a kocsival! A dugó nem jó, viszont annyi előnye azért van, hogy gyakorol az ember és megismeri az autója méreteit. Legalábbis én ezt megtanultam Kép

Puszi mindnekinek:
réka
Vendég

Kép
Kép
Kép

Lányok!
Kérnék javaslatokat arra, hogy mi legyen azokkal a táblában szereplő nevekkel, akik nagyon régóta nem jelentkeztek. Nem gondoljátok, hogy ki kellene venni őket?
Viszont semmiképp nem szeretném megsérteni őket, hiszen valaha e topik "aktív lakói" voltak.
Csak azért jutott eszembe, mert sokunk semmit nem tud róluk és nagyon nehezen befogaható az ekkora tábla. Kép

Régebbi topiklakók! Mit gondoltok?
Remélem, nem értitek félre, amit mondani akarok Kép Kép

réka
Vendég

Timika és Csibe!

Most tudtam csak kiugrani egy kávézóba, látom még nem írtatok. Akkor halasszuk el a találkát? Legközelebb, csak otthonról, 5 körül tudok írni.

Köszi csajok, de nyugodtabb lennék, ha mind a 3 napot betartjuk. De ez az időzítés meg is viselt minket egy picit. NA meg seemi tünet egyenlőre. NA nem fárasztom se magam, se titekt ezzel, tépek vissza dódozni.

Helló:
junko
Vendég

Réka!

Engem nyugodtan kivehetsz a táblából, egyszerűen képtelen vagyok követni az eseményeket, pláne reagálni rá. Igaz, mindennap benézek, de éppen csak annyira, hogy megnézzem, sikerült-e valakinek pocakosodni.

És mivel ez a jövőben sem nagyon fog változni, tényleg nyugodtan kivehetsz.

Egyébként jól vagyunk, a baba és a hasam szépen növekszik, hétfőn megyünk újabb bekukkra.

Mindenkinek minden jót továbbra is!

Timi
szabotimi

Junko Kép Én 16:30-ig biztos a munkahelyemen leszek Kép Jövő héten jobban ráérnél? Ha igen, akkor esetleg érdemes lenne akkorra áttenni a talit, nem?

Pussz mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Timi Kép Tudod már, hogy kisfiad vagy kislányod lesz-e?

T+K

KépKép

KépKép
timika

Mi ez a pangás? Kép Még látom a tegnap reggeli hozzászólásomat az oldal tetején. Máskor nem szokott ilyen lenni. Mindenki karácsonyi ajándékot vesz, vagy mézeskalácsot süt? Kép

Majcsi
majcsi

Na én teljesen kész vagyok mára (így legyek aktív a baba-projekthez), közeleg a pályázati határidőnk, azt kell csinálnom, persze főnök nélkül, ráadásul amúgy is hónap elején rengeteg a meló, meg még az év vége is közeleg. Paff vagyok, visszaolvasni is képtelen, remélem mindenki más jobban van, mint én Kép
Szép estét mindenkinek.
Képez vagyok én
Képés még a kávé sem segít

kancellárka

Réka
Ha megengedsz egy javaslatot a táblára... Kép
Szerintem a "kékeket" nem is kell minden nap feltenni, talán elég akkor amikor valakinek megszületik a babája, és akkor a kéket is felrakni. A fejlécet le lehet másolni a "narancsok" fölé, persze ebből is lehet szelektálni, pl. Lamika és Cinóca tényleg régen nem jeletkeztek. Én ilyenkor rákerestem bal oldalt az ablakban nick szerint, és ha több hónapja nem írt, akkor kivettem a táblából.
A "zöldek" meg úgyis minden nap jönnek és hozzák a híreket - többnyire Kép
Egyébként régóta gondolkodtam rajta, hogy a kékeknél nem is igazán kell már a heteket számolni, hisz megszületett babánál nem olyan hosszú ideig számolják hetekben a babák korukat.
Na, szóval csak én ezt gondoltam, mint régebbi topiklakó Kép De rád van bízva!
(azt elfelejtetem, hogy a narancs sor 28,50-es asszem, szóval kicsit magasabb mint a zöldeké, így nem lógnak át a babák és zebrák másik sorba Kép) Bocsika! Kép

Tündi
Vendég

Réka
Táblához: Tündinek igaza van. A megszületett babákat elég havonta egyszer felrakni (viszont akkor berakhatnád esetleg a babás topikba is). Náluk elég a szülinapjukat és a születési méreteiket nyilvántartani. Szóval tényleg nem érdemes napra lebontva számolni a korukat.
Aki meg hónapok óta nem írt, ki lehet venni. Aztán, ha erre jár és kéri, vissza lehet rakni.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat, remélem ideérnek és zebrás teszt lesz belőlükKép

Dido,
Szabit sajnos nem tudok kivenni, mert itt az évvégi hajtás és nem engednek el, max ha a doki kiírnaKép

Majcsi,
Én is nagyon drukkolok, bár lehet, hogy már túl vagy rajta!

Junkó,
Szurkolok, hogy ez a hónapotok sikeres legyenKép

Brill,
Akkor szurkolok azért, hogy minél előbb megjöjjön!

Móni

Kép
móni23

Sziasztok!

Junko!
Én meg csak most kerültem géphez!Kép
Halasszuk a jövő hétre!
Addig is drukkolok!!!Kép

Réka, Dido!
Köszi az infókat, majd utánanézek milyen lehetőségek vannak itt nálunk!

Akinek drukkokra van szüksége, mindenkinek szeretettel küldöm:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!
Tényleg nagy a pangás!

Didó!
A magyar hagyományos menü karácsonykor a káposztaleves, és a mákos bobájka!
Mi már csak magunk között Bobejnek hívjuk.
Ha nálatok nem úgy hívnák: Anyukám szokta saját kezűleg csinálni a golyókat, kisüti, majd tajba ásztatja, és megmákozza, meg méz is kell hozzá.

Szóval szerintem érdemes kipróbálni.

Nárcó

Kép
narco

Sziasztok Lányok,

Kérnék egy kis segítséget, ha nem gond Kép
Megvan a terheléses vércukor eredményem, amit nem értek.
éhgyomri 3,9
30 perces 5,9
120 perces 6,5

Nem értem. Nem csökkenni kellene a 120. percre??? Meg aztán szerintetek nem túl magas a 6,5?

Kicsit parázok most emiatt, kérlek, segítsetek nekem, ha tudtok!!!

Köszönöm!

Puszi

Unique

KépKép
unique

Unique!
Szerintem nincs semmi baj.

Kép
narco

Sziasztok!

Dido,Majcsi,Csibe,Móni!
Köszike!!!

Junko!
Megrepedt, az jóó!És, ha egy is "betalált", akkor...Kép
Péntekig okosodni! Kép

Dido!
A pólós szezonig van remény a "lyukak" halványodására!Megjegyzem, nálam is láthatóak a vérvétel nyomok...Lehet, hogy a korral jár?Kép

Majcsi!
Kicsit fáziskésésben vagyok az olvasással...,úgyhogy nem szorítottam (bocsi), mert nem tudtam, hogy kell...Kép, de úgy látom a lányoktól rengeteg drukk "ment"!Eredmény?

Niki!
Következő fázis: a szemhéj "felragasztása"Kép

Kati!
Mi volt a dokinálKép

Ma sem volt pörgés...
Puszó Mindenkinek
Brill Kép

Kép
brill

Sziasztok!

Teszek fel pocisképet! Végre nem felejtettem el...Kép

Évi
Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Lányok!
Mit találtam!
Van egy oldal a neten, ahol összegyujtötték a világ, köztük Magyarország középiskoláiból, egyetemeibol a tablókon látható fényképeket.
Hacsak az iskolátok nem zárkózott el attól, hogy közreadja, akkor valószínu a tiétek is ott van.

Én megtaláltam az enyémet!
Nézzétek meg, megéri!
http://www.worldschoolphotographs.com

Évi!
Nagggyon szép vagy! Úgy látszik, ez a fejetlen fotó manapság nagy divat Kép

Unique!
Nem vagyok elég okos a cukorértékeid elemzéséhez, de remélem, semmi komoly!

Majcsi, Tündi!
Köszi a hozzászólásokat a táblához, megfogadom a tanácsokat! Kép

Most nincs időm többet írni, később még jelentkezem!

Puszi: réka
Vendég

Sziasztok!

Jajjjaj gyorsan írok,hogy engem ne vegyetek ki lécci lécci ...én csak a munka miatt vagyok rossz kislány...ígérem, ha kicsit csendesednek a dolgok írok áám. És amúgy hébe hóba olvasgatlak is titeket.

Puszi Virág
Virag2

Sziasztok!

Évi
Hatalmas pocid van. Kép

Kati Kép
Mi van veled? Tessék megírni mi volt a dokinál!

Voltam tegnap dokinál. Köszönöm a drukkokat. Minden rendben. Babácska már 15mm. Kép Két hét alatt hatalmasat nőtt és stabilan tartja az egy hét csúszást a mensimhez képest. 2006. Július 21-re vagyok kiírva.
Nárcisz: A teszt ezek szerint kb. 10 napos terhességet mutatott ki, tök egyértelműen.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Jó reggelt lányok!

Unique Kép Megnéztem a leletemen és a 120 perces cukorterhelés után az 5,5 és 8 mmol/l közötti értékek mind jók. Így a tiéd is Kép Az enyém 6,61 lett.

Pussz mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Majcsi Kép Gratulálok a 15 mm-es babához!!! KépKépKép Az én szülinapom is július 21-én van Kép

T+K

KépKép

KépKép
timika

Duddu!

Jó, hogy ültem!!! Fantasztikus ez a fotós dolog!!! Kép

Majcsi!
Örülök, hogy minden rendben van. Kép Hát, a számítás sem lehet mindig pontos.

Norwell

Kép
Kép
norwell

Ja, és Évi!

Gyönyörű pocakod van! Kép

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!
Még új vagyok itt nálatok azt hiszem! Remélem, hogy befogadtok majd magatok közé! Igaz elég ritkán tudok jelentkezni, de megpróbálok hírt adni majd magamról amilyen gyakran csak tudok! Magamról röviden csak annyit, hogy idén februárban volt 7 hetesen egy vetélésem, augusztusban férjhez mentem, és most már második hónapja próbálkozunk teljes erőbedobással! Nagyon reménykedünk benne, hogy most már nem fog megjönni a mensim!
Hát egyelőre ennyit!
Üdv minden kedves felhasználónak!
Puszi nektek
Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?