A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SziasztokKép

Barbin kívül kinél járt idén ez a mikulás? Kép
Kép

wish

WishKép
HohohohóóóóóKép Remélem ment mindenhová!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Lányok!

<!--attachment: t_lap_-308064.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*53.5**t%e9lap%f3%2ebmp --><center><pre>
Kép
télapó.bmp (53.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Manda Kép
Már hiányoltalak tegnap, de ezek szerint igazoltan voltál távol a b.nettől. Mikor kell visszamenned a BMC-be?
Karcsitól kérdeztem, de sajna nem válaszolt Kép
Hogy ha csak januárban kapod vissza a pockokat, akkor az már egy másik ciklus lesz?

Noémi Kép Mary Kép Sok szerencsét mára!!!!!
Kíváncsian várom a híreket! Drukk, hogy minden rendeben legyen nálatok!

BunyiBanya Kép
(Ugye nem haragszol?) Tényleg nem méred a hődet? És azt sem tudod hányadik cn-on vagy? Tök jó!

Miki Bá ma sem hozott semmi pirit nekem a zsákjában. Kááááááááááááááááár. Ezek szerint a héten már nem fogok tudni semmi képpen visszamenni a BMC-be. Pedig már annyira szeretném tudni, hogy még mennyit kell várnom.

Babcsibe Kép
Jól megötyültél. Látod, már mindenki tudja Kép
Mikor költöztök már? Karácsonyig nincs sok idő?!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Boldog mikulást kivánok mindenkinek!

Wish,

Légyszi javits ki a táblán ma vagyok a 5 cn.-on.Köszi.

Fruzsina

fruzsina32

Sziasztok Csajok!

SzilvaKép
Most én is várom a Pirikét, úgy számolom jövő héten fog meglátogatni. Majd a következő ciklusban lesz a transzfer, ha minden jól alakul. Számításaim szerint jan.elején.

manda

SzilcsikeKép
Ez a Mikulás Bácsi nem hozott neked semmit a zsákjában? Pirike jól eltévedt az erdőben! Vagy megette a farkas? Vagy nagymama elzárta a kamrában? Szerintem hamarosan becsönget és akkor irány a BMC!

Szerintem Tüncsike a 12 cn.-on van! Egyszerre járunk!Kép Úgyhogy hiába nem vezeti a ciklusait mi úgyis tudjuk!Kép hihihi....
Képzeld, csúszik valószínüleg a költözés mert nem indult be még a fűtés és a festők nem tudnak rendesen dolgozniKép Szóval egyre törpül az esély, hogy Karira az új házban legyünk! Na mindegy, majd költözünk ja. elején.

FruzsiKép
SziókaKép Neked is Boldog Mikulást!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Manda Kép
Igen erre gondoltam én is, mert már a sokadik napon vagy. REmélem jól fog kezdődni és végződni a január. Számunkra valami jobb év kezdetét jelenti majd! Én is nagyon bízom benne, hogy januárban megkapom a fagyimacikat!

Kép
Kép
szilva069

Babcsibe Kép
Sajnálattal olvasom,hogy val.színűleg elmarad a karácsonyi beköltözés! Sebaj, legalább nem lesztek "hullák" karácsonykor, mert ha elötte költöznétek, az nagyon fárasztó lenne. Különben most hol laktok? Lakás, albi, szülők?

Kép
Kép
szilva069

SzilcsikeKép
Most saját lakásban lakünk és nagyon szeretjük, szóval semmi bibi ha később költözünkKép A Karácsony így is úgy is szép lesz!!
Nagyon drukkolok neked januárra!! Nagyon izgi lesz az új év!!Kép

MandaKép
Neked is drukkolok! Úgy tűnik, hogy Szilcsikével egyszerre kapjátok vissza a babócákat!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe Kép
Akkor semmi gond. Végülis tök jól hangzik, hogy újévben költöztök. Remélem a ház mellé mást is kaptok Kép Köszi a drukkot. Az tök jó lenne, ha Mandával egyszerre járnánk a BMC-be! Csak az a rühes kiscsaj jönne már!

Kép
Kép
szilva069

BabcsiKép
Köszi a drukkot és jó lenne, ha a Szilvával egyszerre babásodnánk is!!!Kép

SzilvaKép
Januárban biztos megkapod a fagyi babóidat, de lehet, hogy még idén.
Azt mondta Sz.ügynök, hogy karácsonykor nem, de a két ünnep között dolgoznak. Lehet, hogy akkor kell menned? Még nem tudhatod?!
Majd eljön az ideje!!!

manda

SzilvaKép
Egyet gondoltunk, csak te előbb le is írtad!Kép

manda

SzilcsikeKép
Köszi a jókívánságot!
A január meg hamar itt van, ugyi?Kép Már nem kell sokat várjál a babócákra!Kép Rühes kiscsaj meg menni fog!!

Kép

KépKép
babcsi

SzilvaKép
Nekem sem hozta meg Miki bácsi pirikét, pedig tegnap már biztos voltam benne. Mensis fájásom volt, hőm lement 36,8-ra. Ma nem fáj semmi és 36,9 a hőm. Azt hiszem a múlt hónapban is így alakult. Majd talán holnap. Egyre hosszabbak a ciklusaim. Már legalább 29 napos lesz. Ehhez képest a táblában 24-26 van. Hi-hi

Kép
Kép
tiza

Wish, Saci Kép
Köszi, utánanézek ennek a grapef. cseppeknek. Méz szóba se jöhet a férjemnél, kiskorában nagykanállal muszályból nyomták bele...

Krisz
A jelek szerint akkor nem úszod meg a lapart, úgy tűnik, sajnálom! Kép De hidd el, megvan ennek a jó oldala! 1. nem irogat a dokid össze-vissza hormonokat, hanem tuira megy. 2. és nem áltat téged hiú reményekkel. 3. ha lapar után minden rendben lesz, te is sokkal nyugodtabb leszel és új erőre kapsz majd!!! 4. ha endód van, akkor meg tényleg jobb a kezelést végigcsinálni.
Próbálj bízni a dokidban, és fogadd meg a tanácsát. Te is szépen mész előre az úton, és én tudom, hogy nem fogsz visszafordulni, megtorpanni, mert pontosan tudod, hogy az út végén ott a cél, és odáig igenis el fogsz jutni! Tarst ki kérlek, tudom hoyg most még nehéz 1,5 hónap áll előtted!

Tündi
Vendég

Tiza Kép
Jobb lenne, ha már 9 hónapos ciklusod lenne Kép
Hogy vannak a drága pici súlyzóid? Nagy elhatározás, hogy otthon eddzel. Én erre nem tudtam soha rávenni magam. Úgy tűnik már felépültem. Tegnap jó erőset eddzettem. Nagyon jól esett, és szerencsére ma sincs semmi bajom, úgyhogy megyek ma is.

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Tényleg tök jó lenne, ha együtt csinálnánk az utolsó lombikunkat. No és ne feledkezzünk meg Wishről sem. Õt is be kell venni a csapatba Kép Jössz velünk Wish?

Babcsibe Kép
Tényleg, neked tegnap volt pé-ed? Remélem beleadtatok apait-anyait! 2 hét múlva kiderül!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Persze, jön velünk Wish is. OK?! Kép

manda

Kriszta Kép
Tündinek teljesen igaza van. Sokkal jobb tudni a biztosat. A bajt így lehet orvosolni, ha pedig teljesen egészséges vagy akkor új erőre fogsz kapni. Drukkolok, hogy azt a bizonyos kitűzött célt mielőbb elérd!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsikeKép
Úgy tűnik tegnap előtt volt pé-m. És ige, igyekeztünkKép
A dokim azt mondta, hogy ha jan. közepéig nincs babuci akkor meg kéne csinálni az átjárhatóságit. Az milyen, hogy csinálják? fáj?

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Én sokfélét hallottam a HSG-ről, ki hogy viselte.
Nekem sajna fájt eléggé, de nem mérvadó. Lehet, hogy neked csak kicsit fog. Szerintem mindenkinél változó.

manda

Babcsibe Kép
Támogatom a dokid elképzelését. Nem árt tudni, hogy ott bent minden rendben van-e! Nem győzöm a magam példáját felhozni...
Nem kell tőle félni, ki lehet bírni.

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Neked átjárhatók a p.vez-id?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Bírom milyen kis türelmetlen, lendületes csajszi vagy! Kép Tuti, hogy a héten megérkezik pirike, ne aggódj. Én csak javaslom, hogy inkább holnap menj újra edzeni. Azért mert ma jól vagy, még ne ess túlzásba. Kép

Kép
mofly

SzilcsikeKép MandaKép
Szóval ki lehet bírni. Hát nagyon remélem, hogy nem lesz rá szükség, de ha mégis akkor ez van és legalább kiderül, hogy minden o.k.-e ezen a téren is.

Kép

KépKép
babcsi

SzilvaKép
Újvári prof. csinálta nekem a HSG-t, eléggé fájt, sajnos, remélem többet nem kell csinálni.
Azt mondta minden rendben, átjárhatóak és a méhem is megfelelő nagyságú. Legalább ezek jók!
Neked is ő csinálta a vizsgálatot?

manda

SzilvaKép
Még nem próbáltam ki. Ma estére terveztem egy kis otthoni tornát, mert a reggeli futást kihagytam. Egyrészt mert pocsék idő van, másrészt kell 1-2 pihenőnap. Nevetni fogsz, de meg sem néztem milyenek a súlyzók.
Lehet, hogy nálam sem lesz nyerő az otthoni edzés. Mindegy, a futás is elég lesz. Most felemeltem az adagom 9 km-re (50 perc). Reggel letudom hajnalban, aztán már nincs rá gondom. Csak attól tartok, hogy túlságosan soványka leszek tőle és eltűnnek az évek alatt megszerzett izmaim. (Na most nehogy azt gondoljátok, hogy egy izompacsirta vagyok.)

Kép
Kép
tiza

Mofly Kép
Te már hülyét kapsz tőlem. Az a baj, hogy ma tök jó torna van. Szeretem aki tarcsa, és amit és ahogy tarcsa. Kompromisszum, ma mindenképpen megyek, és majd szerda lesz a pihi nap Kép

Babcsibe Kép
Így van. Mi már nagyon eddzettek vagyunk ezen a téren. Egy nőgyogyitól meg sem rémülünk, sőt néha úgy érzem, lassan ez lesz a perverzióm, nőgyogyihoz járni Kép

Manda Kép
Most nem jut eszembe, hogy híjják a dokit, de az idős ősz hajú csinálta. Nekem akkor fájt, mikor (gondolom) átszakadt az egyik oldal. Az viszont tök jó, hogy minden rendben nálad Kép

Tizompacsirta Kép
A futás tök jó dolog, mert minden izmot megmozgat, csak hát a kötött izmok nem maradnak meg. Mellé jó ötlet a súlyzózás, ha kivitelezhető az otthoni testeddzés. Remélem te nem leszel rest otthon mozogni! Hajrá, támadd meg este a súlyzókat (utána pedig a párodat Kép)

Kép
Kép
szilva069

Babcsi Kép neked nem volt meg atjarhatosagid ? de miert nem? Kép mar bocs...
az nem faj egyalatalan, olyan mint egy nogyogyaszati vizsg. A szerkezet latvanyatol ne ijedj meg,,foltesznek egy hosszu csovet beled,,de nem fogod erezni (nekem mar 2 x csinaltak) . 5 perc az egesz. Azert is erdemes menni erre, mert ha veletlenul ( de nem lesz) el van zarodva, akkor "feleslegesen" akcioztok..

Volt szulinapi bulid? nagy tomboloas? a 36 meg nem idos a bebihez ! Gina Davis is 43 evesen szult,,raadasul tobb mint 10 evvel fiatalabb a pasija ( az okos no Kép)
saci

SzilvaKép
Hát ez jó "Tizompacsirta".
Te milyen tornára jársz?
A tanácsokat megfogadom, főleg a másodikat, habár ez most csak az élvezeté lehet.
(A fenébe, ez borzasztó, hogy már erre jár az agyam. Kiábrándító egy kicsit a sexet gyerekgyártó tevékenységnek tekinteni.)

Kép
Kép
tiza

Szilva Kép tornara fel. ja,,en is pihenonapot szopktam beiktatni.

Manda Kép Szilva Kép Wish Kép utolso lombikra fel. Utana mar ugyis konnyebb a 2. al teherbe esni...Az meg termeszetes uton is johet, ahogy hallottuk korabban..

Tundi30 Kép cink is edzi az immunrend.t + spermaknak is jot tesz. 2 legyet 1 csapasra. En kuraszeruen szedem, de akkor az energiam a tobbszorosere no. Csak draga, de megeri !

Tundi Kép hogy vagy?

Drukk a kismamaknak !

Es boldog MIKULASOZAST KépKépKép mindenkinek !!
saci

Szia SaciKép
Hogy vagy? Te most hol tartasz? Várod Pirikét lassan?

manda

SackólányKép
Nekem még nem volt. Tegnap a dokim mondta, hogy tényleg! Magának még nem is csináltuk meg. Na akkor január ha nem jön addig a babuci. Azt is modta, hogy a jányok ilyenkor szoktak gyorsan teherbe esni, ha ezzel megfenyegeti őketKép hááátKép

Szülinapi bulit csináltunk a nővéreméknél meg apósoméknál mert ő meg dec. 5-én született, de nem amolyan erezd el a hajamat! Csak jókat ettünk meg én nem ittamKép

Kép

KépKép
babcsi

Tiza Kép
Konditerembe járok, vannak kardiogépek, meg súlyzók, súlyzós gépek, és torna is van. Kombinálva mindent csinálok.

Sackólány Kép
Szia, tényleg hol tartassz most? Azért készülj az inszemre, le ne maradj megint!

Kép
Kép
szilva069

BabcsikKép
remelem bejon a doki " fenyegetese"...rajtatok nem fog mulni - gondolom.
te,,en ugy utalom az ilyen idot..

Szilva Kép helyes , bar en meg vagyok orulve, hogy a szabadban sportoljak (persze nem 0 fokban). MAjd most ha megjon, es ha nem maradok le KépKép akkor lesz a kov. inszem. 4. ik.
A hormonokat meg nem valtottam ki , ugyis azt mondta, hogy a 3. cn on menjek vervetelre, de mindig elfelejti, hacsak en nem mondom kulon...Kép szoval adok egy eselyt megint gyogyi nelkul, es ha VELETLENUL hihihiih nem sikerul, akkor elkezdem szedni a "nemtudomhogyhivjak" - de bromo helyett kaptam gyogyszert.

"roviden" ennyi van velem.

mikor lesz mar rendes ho ????
saci

SzilvaKép
Én is ilyen konditerembe jártam, csak ott nem volt torna. De nem is hiányzott, mert nem szeretem a kollektív tornázást (aerobik meg ilyenek) meg az időbeosztásom, sem tudnám hozzáalakítani.
Igaz futni sem nagyon szeretek, de amikor vége, az olyan jó és olyan fittnek érzem magam tőle + ha nagyon telezabálom magam este megszűnteti a felpuffadtságot. Ez a szutyok idő nem nagyon kedvez a reggeli futásnak, de holnaptól napos hideg időt mondanak, azt szeretem.

Kép
Kép
tiza

Tiza Kép holnaptol lesz nap ?
barcsak ugy lenne !
en kivagyok az ilyen idotol. tavasszal nem banom, de most hogy se szinek, se ho, se zold,,csak szurkeseg es eso..Kép
saci

SaciKép
Én is reménykedek, hogy a szervezetem megijed a fenyegetéstől, mert én meg laparra mennék januárban. Van még egy esélyem kari előtt. Talán a nyugodt ünnepek segítenek. Most a mensire várok.

Kép
Kép
tiza

Babcsi Kép ti mar az uj hazban karacsonyoztok?
saci

Sackólány Kép
Nem vagy semmi! Lassan az inszemeket is megcsinálod magadnak Kép
Azért nagyon remélem, hogy a decemberi inszem nem fog elmaradni!

Tiza Kép
A torna, amire járok nekem nagyon tettszik, mert nem kondi- ugrálós, hanem erősítő kézi- és lábsúlyzóval, gumival.

Kép
Kép
szilva069

IzaKép
Igen, ilyedjen csak meg a kis szervezetünk és babásodjunk de gyorsan!Kép

Én is konditerembe járok és ott van szauna is. Annyira jól esik torna után egy kis szauna és utána szundi. Nagyon hiányzik mert én buta nem merek súlyzózni. Voltam egyszer yoga órán is lehet, hogy inkább azt fogom folytatni mert már nagyon beállt a hátamKép

Kép

KépKép
babcsi

Iza Kép hat akkor Neked is nagyon drukkolok !
lassan annyi emberert kell "imadkoznom", hogy listarol megy csak ..Kép En hiszek a pozitiv energia akar tavolrol torteno atadasaban..
saci

Babcsi Kép a joga isteni, de csak az altalaban nem eleg, mint testmozgas - bar a joganak is van izomfejleszto valtozata is, csak nalunk keves helyen gyakoroljak.
A sulyzotol en menekulok, amiota az intimtornatanar elmondta es bemutatta, hogy mit lehet tole kapni. ( egy korhazban is tart orakat, ahol a sulyosabb esetek vannak: sok oreg + sok fitnessz oktato ! erdekes!)
Max. fekve erdemes sulyzozni, de ilyen erovel a boltban is kiskocsi helyett cipelhetnenk a sulyos vizeket,,megsem tesszuk Kép
saci

SaciKép
Én is így vagyok. Alig bírom követni, hogy ki holt tart. A babásokat azért könnyű megjegyezni, az mindig olyan izgi.

BabcsiKép
Hát én sem tudom ez a sport jó dolog-e. Most elhatároztam, hogy pé után csak sétálgatok egy jó hétig, akkor úgyis karácsony meg szilveszter lesz, nem dől össze a világ, ha kihagyok 8-10 napot. A karácsonyi eszem-iszom után biztos nehéz lesz megállni, de most az egyszer megteszem, hátha mégis ez a bibi.
Habár az edzőteremben az elmúlt pár hónapban 2 lány is terhes lett (egyikük sem tervezte), ráadásul az egyik PCO-s és több, mint egy hónapig nem is tudta, hogy terhes, mert elég rendszertelen volt a mensije. Közben volt az esküvője, ahol egész éjszaka táncolt. De nem vagyunk egyformák.

Kép
Kép
tiza

iza Kép en nem hiszem, hogy esszeru sportolas nehezitene a teherbeesest, sot ! Arrol nem is beszelve, hogy "ep testben, ep lelek" (bocs a kozhelyert) --> es a meddosegi kerdes amugy is sokban lelki tenyezzokkel fugg ossze. Ulo foglalkozas mellett nem eleg a csak seta , hacsak nem napi 3 orat setalsz. De ez csak az en velemenyem.
saci

SaciKép
Amit én próbálrtam, azután igen szép kis izomlázam volt. Szóval nekem nagyon tetszett. És ugyi baromi jól lazít.

Szerintem is fontos a mozgás és nem is értem miért nem merek sportolni, pedig szerintem is fontos lenne, hogy jól érezzem magam. Na mindegy majd tornázok valami lájtosatKép

IzaKép
Sacinak igaza van, sportolni kell, csak talán nem olyan megerőltetőtKép Szóval mozgásra fel!Kép

Kép

KépKép
babcsi

kandi72
Budapest III. kerület

Saci, BabcsiKép
Nekem is ugyanez a véleményem, csak az ember már mindenfélére gondol, hogy 1 év 3 hónap alatt miért nem jött össze.

Képzeljétek. Ma reggel megrándult a nyakam. Csak előre, meg jobbra tudom fordítani a fejem. Hát érdekes volt reggel vezetni. Most kenem Fastummal meg egész nap masszírozom, de semmi javulás.

Kép
Kép
tiza

(kicsit fabrikaljak a gepem,,most errol irok..)
Babcsi - Egyet ertek !
mint mar mondtam, ha mar nincs gyerekunk, legalabb jol nezunk ki Kép, aztan igerem orommel fogok 30 kg hizni, amikor terhes leszek - ha muszaj. ihihih
tsaci

Iza Kép huu, az borzaszto lehet ! remelem helyrejon magatol.

ugyanaz a Saci
tsaci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?