A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

És még:

Kép

Kép
Kép
manoka11

Neet! Buszos sztori naggggggyon durva! Kép Kép Fogyasztovedelemnel reklamalj, segitek. Az jo, hogy volannal mar probaltal elso kozben, meg hogy beirtatok a panaszkonyvbe, talan kicsit varhatunk es akkor mar irhatjuk a fogyvednek azt is, hogy ezekre mit es hogyan reagaltak, illetve hogy nem reagaltak. R.h.dt monopolhelyzetben levo nyugdijas cegek, mennyire semmibe veszik az ugyfeleiket Kép
moose

Sziasztok!

25 éves vagyok,szülésznő+babysitter végzettségem és több éves gyakorlatom van.Januártól főállású babysitterkedést válalnék Budapesten.Ikrekkel is van tapasztalatom.

Eszter
06-70-504-74-84
esztermadam

Sziasztok!

Tornazoknak jo tornazast! En itthon tespedek, ill. mindjart neki latok egy adag datolyas-csokis muffint megcsinalni.Kép

Bogarka, lanykad gyonyoru!Kép Jot vigyorogtam a "cimen".Kép

Manoka, Telapo-Emma ennivaloan bubajos!Kép

Bizony, nagyon jo ez a lakopark, ahol lakunk! A kornyeken barmit megkapni, jo a kozlekedes, csak a zoldet kevesellem. Itt a tomben tobb kisgyermekes anyuka lakik, idonkent osszeroffenunk. Mint ma is!Kép

Esos ido pfujj!Kép Igy Prezli setaja is elmarad.Kép

Pocak, olyan Mikulassapis keretet honnan szereztel? Nem talalom.Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

szasztok
nem mentünk tornára, mert fiam betaknyosodott reggelre Kép
de már kapja a kúrákat, és gyógyul ezerrel

Moose, Echinaceát 2 hétig, napi 1x5 Kép
fülcseppet végignéztem neked, a patikaiak terhesség alatt csak szigorúan indokolt esetben alkalmazhatók (még a doppinglistán is rajta van 1-2, szóva biztos nem piskóta a cucc)
homeós fülcseppről nem tudok, de ha van, akkor otoguttának kell hívni, ha már az orrcsepp nasogutta. a Lajos utcai patikában sztem telefonon keresztül is megmondják, hogy van-e T: 335-2144

votiv 8)
votiv

Votiv!
Királyfi??? Hogy hol van??? Hát azt Te tudod most a legjobban, neeem??? Kép

Moose!
Mesélés: Petra 11-12 hós korában kattant rá a könyvekre, azóta mesélgetünk neki, de arra, hogy igazán azt olvassuk el, ami oda van írva csak pár hónapja lett vevő, addig a képekről meséltünk-beszélgettünk, és azt nagyon imádta Kép Ja, és a fejből mesélést is csak olyan fél éve élvezi kb.

... és mindenkinek köszönjük a bókokat Petra nevében is...(aki most ezerrel gyurmázik Kép)

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet, mi ez a rémtörténet? hallani szeretném Kép

Emma nagyon szép kis Mikulás! Kép

Kisün, "kert" a fsz-i lakóknak van, de inkább csak amolyan kilépő. de szerencsére a környék még elég jó zöld. és van a ház előtt 1 közös placc is, homokozóval, 2 hintával, "rugós pacikkal", bokrocskákkal... 1 saroknyira meg egy durva nagy, modern fajátszótér, 2 saroknyira meg még egy 2x akkora, duplacsúszdás, tornyocskás hatalmas játszótér. szal nem panaszkodhatunk. bár Isti még tojik a játszóterekre, de majd tavasszal!
és tavaszra veszek egy bringát is, meg gyerekülést rá, és nekivágunk a környéknek, lemegyünk a tóhoz, és rengeteget kirándulunk majd Kép

votiv 8)
votiv

Bogárka!
És hogyan reagált Petra a csizmájába tett ajándékokra? Olyan szívesen megnézném ilyenkor az arcukat!

Csajok,
"tankönyv szerint" a két alsó fog után a két felsőnek kellene jönni? Vagy ilyen nincs, ez egyéni? Mert nagy a gyanúm, hogy megint beindult valami, de egyelőre nem látok semmit, majd próbálom kitapogatniKép

Kép
Kép
manoka11

Petra nagyon érett nő. Isti egyévesen még mindig csak széttépni tudja a könyveket... Kép
épp vas. kapott egy jó vastag, gyerekálló Piroska és a farkast, és már azt is szétmarcangolta! pont azt az oldalt, amin a nagymama van.

votiv 8)
votiv

Bogárka, én Donikirályfira gondoltam Kép
ez az Ezsván olyan málé...

votiv 8)
votiv

Dóra: datolyás-csokis muff KépKépKép de jó lesz röffenni! Kép

Votiv, Moose: én meg hülyeségeket írok, hogy sztem lehet fülcsepp, közben meg ... bocsánat! csak akartam reagálni, nehogy megint valaki besértődjön Kép

Eső brrrrrrrrrrrrrrrr! Kép
ficánka

málé Ezsvánnak jó bulást! Kép nem is málé, hanem egy szuperaranyos kedves és mosolygós kiskrapek Kép
ficánka

Rylie! mondjuk lehet, hogy kókányoknál melóztam Kép , akik nem értettek a gipszk-hoz, de tényleg lehet két lakás közé tenni?? úgy szigetelik kábé, mint a papírrácsbetétes ajtókat? én is pattognék Votiv heléyben, nehogy már Isti igya meg a levét a szomszéd fúrkálásának.

Mikulás: én eldöntöttem, hogy nem veszek majd nagy dolgokat a gyerekeknek, mi is csomagot kaptunk, benne mindenféle finomsággal. nem feltétlen kell, hogy csoki legyen, sokszor magvakat, aszalt gyümölcsöket kaptunk.

Lassan nagyon sok egy éves baba lesz a topicban!!!

Pannikó már milyen szépen ül, és milyen huncut! milyen jó, hogy ilyen haverok Somával.

Moose! én egyszer akartam fülcseppet venni, de azt mondták, hogy csak doki írhatja fel, mert a fül igen érzékeny izémicsoda. aztán elmentem és kenőcsöt írtak fel, és jó is lett. (később cseppet is)

Istike! Boldog szülinapot! Kép

ancsipancsi

Fülcsepp még: jut eszembe, én is terhes voltam, ezért kaptam előbb kenőcsöt, majd külön nekem összeállított fülcseppet. ezért érdemes elmenni dokihoz.

Votiv! ha ilyen klassz a környék, akkor majd ott lesznek tavasszal a Babanetes bulik? Kép

ancsipancsi

Lencsi cipője az ablakban.

Kép

ancsipancsi

Manóka: Emma-Mikulás gyönyörúséges! Kép nagyon szép a lányod, tizenakárhányév múlva komoly veszélyben lesznek a kiskrapekok, mint az én fiacskám is Kép

Ancsi: méltem Kép
ficánka

Azért írtam Gréti helyett Emmát, mert már Manoka hozzászólása járt a fejemben.. meg még fel vagyok dúlva a buszsofőr miatt. Bocsi, evribádi, de sokat nem tévedtem: EMMA ÉS GRÉTI IS csodaszép babalány. Kép
neet
neet

Neet!
Mi ez a buszos sztori? Lehet, hogy írtad, csak szelektíven olvastamKép

Kép
Kép
manoka11

Votiv,
én próbálok felejteni, ha érdekel a horrorsztori, kérd meg moosét, hogy küldje tovább mélem. (Dióhéjban, mert vannak itt pocakosok is, nehogy szívbajt kapjanak: paraszt sofőr BECSUKTA A BUSZ ELSÕ AJTAJÁT, ahol felszálltam jegyet venni, míg Eszter a megállóban kuksolt a babakocsijába (buszra csak hátul fér fel) és ha nem ordítok fel, hogy a LÁNYOM!, talán el is indul és otthagyja őt egyedül...Kép És ez nem az első atrocitás volt, ami a volánnal ért minket. Kép
neet akinek még mindig fursán ver a szíve...Kép
neet

Ancsi, én szívesen vendégül látok mindenkit, csak hát kifog ide elmászni!?
bár, belvárostól kb annyira van messze, mint Bogárkáék, csak erre nem olyan jó a közlekedés...
Te mondjuk kijönnél? mert még ugye sose láttalak talinKép jójó, mindig jó kifogásaid voltak, de most, hogy így belegondolok..KépKép

FicKép

votiv 8)
votiv

Neet, jesszus.... hát most nekem is felment a vérnyomásom! mondjuk ez a buszvezető parasztsága volt, nem a Voláné, de persze a felelősség ez esetben közös. leközöltessem a sztorit? mondjuk a múltkorival összekötve
a fogyasztóvédelem ilyen esetekben már kevés...
hjaj, nekem is úgy dobog most már a szívem!!!!!

votiv 8)
votiv

sziasztok!
Igi kakirekordot állit be, meg én is, megnézem mennyit bir el egy huggies...ja, és ma bukott is rám...IMÁD!!!
Srácok örültek a Miki bának, de sztem B nem lelkesedett a sárkányért, teljesen behüjült a végére, igy büntiből felvittem az oviba. De ha jó lett volna, akkor is ott végzi...Kép Ma jön oda Miki bá', majd megbeszélheti vele, h mi tetszett az ajándékban, vagy épp mi NEM tetszett neki. Most Jézuskától épp szökőkutat kért a playmobilos állatkerthez...Hát hogy csinyájjak neki ilyet??? Kartonbúl????
Kézműves barátaim????
Votiv,
te Istvánod totál rulez!!! nem málé!!! hanem MALE!!!!!!

Tegnap, teljesen véletlenül elkezdtem queent hallgatni, és csak hallgattam, hallgattam...olyan jó volt!!!!!!!!!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚTÁLOM EZT A TRUTYI IDÕT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv!
Ne hülyéskedj már, egy ilyen vagány nőnek mint te nem lehet málé fiaKép

Neet!
Jesszus, szóhoz sem jutokKép

Ancsi!
Lencsi cipője annyira édes!

Zsanci!
Queen nekem is kedvencem, gyakran hallgatom, meg nézem, van pár dvd-m is. Habár Emma miatt a képet gyakran le kell kapcsolnom, mert nagyon rákattan.

Kép
Kép
manoka11

Esös idö, sztem is pfuuuuj, nem megyünk igy jogara, mert az ablaktörlö idönként bemondja az unalmastKép

Moose,
ja-ja, a tanulopénzt mindig meg kellett eddig fizetnem...

Rylie,
ismerem ezt a sulit, baratnöm tanul ott parapszichologiat, nekem az mar TUL földönTULiKép

Kisün,
maga a suli tetszett különben, de ha jol akartam volna teljesiteni, akkor tényleg MINDEN pici szabadidömet is arra kellett volna aldozni. En ugy döntöttem, inkabb Balintra, és a férjemre aldozom (na, meg egyéb hobbikra, ami nem kerül ennyibeKép)

KépKép
fibi

Neet,
ez nagyon durva... nekem is gyorsabban ver a szivem...

KépKép
fibi

Neet,
szörnyű!!!!!!!!!!!!!!!!Remélem hamar kiheveritek!!! Eszti nem ijedt meg?????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet, ez komolyan hihetelten! NAgyon kiakadtam...Eszem megall!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora,
majd szólj Ficnek, h még nem jelölt vissza ismerősnek a wiw-en! Pedig ismer!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv! mindig azok a kifogások Kép, én csak gyártani tudom őket. tudod milyen elképesztően balfék vagyok? még a dokihoz is csak kísérővel megyek, mert félek, hogy nem tudom felemelni a bábakocsit a buszra, lépcsőre, stb. egyszer húgommal elvittem mozgólépcsőre Lencsit, hát aszittem besz...ok, mire lejutottunk. úgy féltem, hogy valami baj lesz. (nem is volt könnyű eset)
úgyhogy azt várom, hogy üljön, és már szívem szerint vennék egy könnyebb (esernyőre csukható) bábakocsit. úgy tervezem, hogy azzal tán mindenhova eljutok Kép . még a kendőt is fontolgattam, de olyan pacuhán néznék ki, a fóka testem+rá még egy hurkásító kendő...

ancsipancsi

Zsanci,
ne aggódj, Eszter afféle s-baby-ként ült a kocsijában, szopogatta a cumiját, és csodálkozott, hogy milyen hülyék a felnőttek. Kép Õt legalább nem viselte meg. De aztán a hetesbuszon olyan édes volt, a kis ujjacskáival cirógatta a kezem, míg nekem potyogtak a könnyeim. Szóval valamit azért sejtett, hogy itt nem minden 100as.
(Ja, a sofőr persze az irodában MINDENT tagadott, és bliccelősnek nevezett, és még üvöltött utánam az utcán...) Csajok, ne beszéljünk erről többet, úgy felzaklat, köszi.
neet
neet

Zsan, meg engem sem jelolt vissza.Kép Szolok neki!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Emma Lenny Kravitz klippet néz a tvbenKép

Lányok, van pár off kérdésem:
1. Volt valaki mostanában a Nemzeti Színházban ?(tudom, hülye kérdés kisgyerekeseknek, de hátha) Arra gondoltunk, hogy a szülőknek színházjegyet vennénk, de nem tudom, milyen jobb előadások vannak. Votiv, nem tudsz segíteni? A lényeg, hogy ne legyen nagyon modern meg elszállt meg abszurd, azt nem bírják.

És ki mit ad a szülőknek?

2. Nincs valakinek (pl. Zsanci mint nagy fan) Queen Greatest Video Hits I dvd-n? Az még hiányzik a gyűjteményből.

Kép
Kép
manoka11

Votiv, Ancsi, koszonom a valaszokat. Apa mar magahoz tert, mindjart indulok dokihoz. Fic, tudom, hogy nem szabad semmit se csinalni a fulekkel, de a hulye ujjam megvakarta Kép

Neet, akkor engedelmeddel tovabbkuldtem Votivnak a levelet, mert szerintem is irja meg a lapban! Ez a legkevesebb. Sot, ide is feltehetned, legyen fenn legyen az interneten is, meg csinalhatnank veled riportot a fokuszban, de most teljesen komolyan! Nem tudom, hogy lehet megfogni egy ilyen bunbandat, mint ez a volan, iszonyu, mit muvelnek, mindenhol meg kell kopkodni oket. Nemtom, fogyved eleg-e, de ott is! Valami csak hasznalna nekik. Egyebkent gondolom, hogy az osszes buszt nem fogjak lecserelni a babakocsik miatt, de legalabb a jegyautomatakat kinyomhatnak a megallokba, vagy kitalalhatnanak olyan berletet, amire a nem minden nap jaroknak van szukseguk (gondolom felmutatod az elso ajto elott, aztan hatul felszallsz) stb. Szoval biztosan tobb megoldas is van, csak ezek akkora disznok... Kép Kép
moose

Zanza szamat tudja valaki?
moose

Manoka,
nincs szerencséd!!!Én akartam tőled dvd-ket kérni!!Nekem egy sincs!!!KépKépKép 3 és fél éve nem volt időm ilyenre, azóta a technika teljesen elhúzott mellettem. Nekem még csak videóim vannak!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Azért én adok szívesenKép
Ezek vannak meg:
Greatest Video Hits II
The Freddie Mercury Tribute Concert
Live at Wembley
Live at the Bowl
Na? Milyen vagyok? Kép

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!
gyorsan visszaolvastam,de reagálni már nem nagyon tudok, mert rotyog az ebéd, kimosott a mosógép, ki kellene terigetni, de előtte még össze kellene hajtogatni a szárítón lévő ruhákat, Gréti felébredt és éhes mindjárt, meg még fel kéne porszívózni.

Manóka! Nekünk megvan az első rész is, meg a budapesti koncert is!

Neet! Na jó, el van nézve, hogy Grétit kevered Emmával, egy ilyen sztori után. Hihetetlen!

Képzeljétek, megjött hozzánk a Mikulás, és Grétinekis hozott egy kis tavalyi avas mikuláscsokit. Gyorsan fel is tettem a cipősszekrényre, hogy meg ne egye. bejöttem a szobába, de feltünt, hogy nagy a csend. Kimegyek, hát látom, hogy a kisasszony két pofára tömi a csokit magába. Tök szépen kihámozta a mikulsát a csomagjából és majszolta a fejét. Körülötte meg mindenhol a sok csokidarab. Ennyit a 10 hónapnyi csokinemevésről.

KépKép
KépKép
lindicita

Moose,
mindenre van megoldás, de én azért hadd ne vegyem meg a bérletet (asszem valami 2-3000 forint a diák) mert néhányszor 60 forintért beutazom... de most már ez megoldódik, kerülök a Campona felé (ha babakocsival leszek) és volán száksz és fáksz és dáj. (Pedig igenis van rendes sofőr is, de ha épp nem az jön?? Tudod, ő az erősebb, sok kereke van és nagyobb is nálunk...)
Egyébként meg a fókuszon én is gondolkodtam, de mivel se bizonyítékom, se időm/energiám erre, meg úúúgyis csak a rövidebbet húzhatom, inkább hagyom a pichába az egészet. (Meg gondolom, napjában ezer ilyen eset van, miért pont ez kerülne be a TVbe?) Esetleg a Jusztügyvéd foglalkozna a dologgal, de azzal se megyek semmire, aki eddig is rendes volt, az remélem, ezután is az lesz, aki meg genyó, az még genyóbb lesz a babakocsisokkal. Ennyi.
Karácsony:
Mi eldöntöttük, hogy nem tömjük tovább a kereskedők pénztárcáját, így nem is esünk neki a bevásárlóközpontonak. Kaja, pia lesz mindenhol, végiglátogatjuk egymást (remélhetőleg a kötelező családi viták épp nem alakulnak kiKép), adunk esetleg 1-1 apró, személyreszóló valamit, és ennyi. Nem csinálunk problémát és bizniszkérdést ebből any more.
neet
neet

Manoka,
én kérni összes léccci lécci léccci!!!!!!!!!!!
Lindi,
tőled is !!!! Főleg, mert budapesti koncert rulez!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

én meg majd megveszem ezt, és nektek is átirom, jó????Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindi,
Gréti nagy huncut, de biztos Emma is az! Kép
(Egyébként az első babanetes talin készült mosés képek között szerepelt olyan, hogy lindigrétije.jpg, (vagy csak én mentettem le úgy és nekem ez úgy rögzült, mint egy vers. Lindigrétije. Érted? Szinte énekelni tudom. Lindigrétije, hallod? Kép Szóval általában gondban vagyok a nevekkel, de ti voltatok az elsők között, akiket megjegyeztem. Kép Meg Manoka és Emma, mert az meg rímel. Ezzel az erővel írhattam volna, hogy Votiv Somája vagy Jucus Dócija... most jól megkevertem valakit, ugye? Kép
neet
neet

Sziasztok,

Elnézést kérem a múltkori kirohanásomért....

Mennyi mennyi gyönyörűűűűűűűséges kép.

Ancsi: Lencsi cipője az ablakban, csúcs szuper.

Mindenkinek köszönöm a marasztalást. Az az igazság, hogy az fájt, hogy szinte senki nem mondta, hogy gyógyulj Fanni vagy ilyesmi. A kérdésem volta legkevésbbé fontos, mert úgyis jött dokinéni... csak az fájt, hogy nem kapott "jó bulás" üzeneteket. pedig jól jött volna, mert nagyon betegecske volt. Na de kiheverjük majd valahogy. Másrészről pedig igen csak szar volt a hétvége, mert 4 éjszakát nem volt hajlandó aludni Fanni, és kicsit kimerültem ezen kivül még történt egy rémes dolog, de azzal itt nem fárasztok le senkit. Szóval bocsi a kirohanásomért még egyszer és köszönet a kedves el nem engedésért.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Egy hülyebuzikakamatyi beletolatott parkoló Puntovicsba és most szegényke olyan töröttKép

Juc
20170114224602

Neet,
még egyszer volánbusz. Elmentem a honlapjukra (www.volanbusz.hu) ott van egy "Levelezési rovat" c. menüpont (http://www.volanbusz.hu/mail.php?page=levelezes&menu=12&submenu=1) szerintem érdemes lenne ide is beírni a történteket, rendszámmal, sofőr nevével, idővel, egyszóval MINDENNEL - jelenjen csak meg a nyilvánosság előtt, ennyit megér!!! Úgy látom, vannak panaszlevelek is, és még válaszolnak is.

Johi,
hát ha nem mondtam volna, akkor ELNÉZÉST, mert igyekszem mindenkinek jobbulást küldeni, és tökjó, meg helyes, hogy maradsz!!!!! Kép

v
kisün

Johi!
Jó, hogy maradsz!Kép És remélem Fannibaba már sokkal jobban van!

Juc!
Hülyebuzikakamatyi szerintem nem elég erős kifejezés! Szegény-szegény PuntovicsKép

Zsanci!
OK, és hogy csináljuk? Ha tudtok másolni, szívesen kölcsönadom, mert a férjem is tud elvileg, de ennyire nem biztos, hogy lenne ideje. (Van amelyik dupla lemezes.)

Lindi!
Én is szeretném kérni mindkét dvd-t, hogyan boltoljuk le?

Neet!
Emma is huncutKép
És mi sem veszünk marha drága ajándékokat, mert nem szeretünk túlzásokba esni, és nincs is miből.

Kép
Kép
manoka11

Juc: szegény autókád. Csúnya csúnya belédtolató.

Kissün, Manóka: Fanni talán talán már jobban van. de még azért nagyon bágyadt. szegényke. De köszi....

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
fogadjunk, hogy csak fel akartad hivni magadra a figyelmetKépKép (nem tudatosan persze)
Sztem mindenre képtelenség itt mindenkinek reagálni, ezért lehetett...
Nekem sem valaszol pl Zsanci két napjaKép

KépKép
fibi

Sziasztok!Neet:nagyon sajnállak,ez borzasztó lehetett!KépA babafotók nagyon-nagyon édesek!Sajnos nekem nincs naprakészem,mivel szeptember/!/ óta szervízelik.Miután kiderült 2 hónap után,hogy már külföldön/?/ szerelik,írtam a fogy.védelemnek egy e-mail-t,hogy mit lehet ilyenkor tenni,de még választ sem kaptam.Nem volt mit tenni,visszaéltemKép a férjem báttyának ügyvédi mivoltával és felhítam őket,mint az "ügyvédúr titkárnője."Mondanom sem kell 10 perc múlva visszahívott egy kisfőnök,hogy habár tudhatnám,hogy nincs már jogszabály a szervíz idejére,de ők olyan rendesek,hogy felajálanak egy ugyan olyan masinát,vadonat újonnan!Na azért közöltem vele,hogy ugyan tudom ezt,csak pont erre jók az ügyvédek,hogy megtalálják a kiskapukat.KépErre már nem volt válasz,de lesz új gépünk legalább!Viszont közben kiderült,hogy még ki sem küldték külföldre,éppen fogalmuk sincs,hogy hol vanKépBocsi az OFF ért,de téma volt a fogy.védelem és a fotók.Bogárka:olvastalak az örögbefogadós topikban és minden elismerésem a munkádért!Kép

petergabi

JOhi!

Fanni hogy van?Jobban remélemKép

Lindi!
Ti elloptátok Gréti képét a MOMból?mert nem láttam.

Holnap megyek laborba,cukrom miatt,aztán UH,meg röntgen.Jó lenne ha találnának valami gebaszt mert ez a bizonytalanság nagyon szar.

NEET!

nem beszélek róla,de botrány!

Juc
20170114224602

juc,
mocsok hülyebuzikakamatyi!!!!!!!!!!
johi,
jobbulást!!!!
fibi,
nem emlékszem, mit kérdeztél...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?