2005.12.01 10:56
2005.12.01 11:08
2005.12.01 12:24
Nem tudom mi volt Bencével, mert ma már kutya baja.
De tegnap, mire haza értünk 38,6 volt a láza.
Azért gondoltam tegnap is, hogy valami nincs rendben vele, mert csak nyeklett-nyaklott, meg nagyon bújt. Annyira sajnálom ilyenkor. Szerencsére ma már jött-ment. Ja, és még hőemelkedése sem volt. Mi lehetett ez? Lehet, hogy a foga? De nem tudom, valahol azt olvastam, hogy a fogtól nem is lehet láza, bár én úgy tudtam, hogy igen. Az étvágya ugyan nem a régi, ma uzsira csak reszelt almát evett, meg ivott egy kis teát. Szopizni, szopizott...lehet, hgy csak tele van a sok köles golyótól még mindig.
Szóval egy "kis" láznál, ha így aggódik az ember, akkor az természetes, hogyha ráijesztenek, hogy fulladhat is, akkor aztán nuku alvás! Remélem hamar meggyógyul Oli! Küldök neki egy nagy gyógypuszit!
2005.12.01 12:27
2005.12.01 20:31
2005.12.01 20:46

Domi sem akart ma enni megint.Vagyis rendes kaját nem.Egy kis reszelt almát babapiskótával és 1 zsömlét vajjal evett egész nap és 230 tápszert.
Most estére 37,9 volt a hőmérséklete és elég nyűgi volt.De annyira,hogy már 7 óta alszik,pizsuban!!!!!Remélem nem lesz böjtje hajnalban!A dokinéni megnézte azt mondta valóban jön a foga.Lehet,hogy ő is tele van a kölessel?
Holnap jelentkezz mit mondott a doki!
Nálunk is már délelőtt jön a család,a meghívottak kettőre jönnek.Süti:Aranyos vagy ha csinálsz köszi.De megsütve hozod?
Bocsi ezt nem hagyhattam ki!
Tamás még csak most ért haza az Enikőtől.
Tudod hol lakik?Solymáron!!
Zsófi nem ér rá átugrani István?
Puszi.Dia2005.12.01 21:37
2005.12.01 23:27
Várom a képeket!
2005.12.02 09:06
Mondtam neki, hogy milyen disznóól van itt, takarítsa fel! Erre fogott egy popsitörlőt és elkezdte törölgetni
2005.12.02 12:31
Gyorsan adtam neki egy lázcsillapítót (mert végre letelt a négy óra, az előző óta) és férjemmel csináltunk neki egy hűtőfürdőt. A kis drága olyan szó nélkül ücsörgött a 25 fokos vízben.
Néztem, hogy nem-e libabőrös, vagy nem-e lila a szája, de nem. Még játszott is. Biztos jól esett neki. Aztán ma mondta a doki, hogy elég lett volna 32 fokig hűteni, de én egy könyvben ezt láttam. Na már mindegy! Ez azért levitte 38,4-re. Úgy örültem neki, mintha legalább 36,5-öt mutatott volna a hőmérő.
Ma volt a doki, állítólag kicsit piros a torka (remélem Domi nem kapta el tőlünk
). Aztán kiderült, hogy a kiütések, amik rajta vannak, azok sem ekcéma (a bőrgyogyón ezt mondták), hanem az is valami vírustól van.
Megőrülök! Szegény gyerek. Bár az nem fertőző, és állítólag 3 hét múlva valszeg elmúlik. Ez a betegség meg még 2-3 nap.
Gondolhatjátok mennyit aludtam éjjel. Háromkor mentem nézni Bencét, és úgy éreztem, hogy meleg, aztán fölkeltettem. Szegény gyerek, ráadásul kiderült, hogy csak hőemelkedése volt. Biztos gondolta, hogy anya megőrült. De jobb félni, mint megijedni! De olyan édi volt, mert szó nélkül visszaaludt. Most megint alszik, és már 38,6 a láza. Ja, és kell pisi mintát vennem tőle, mert mondta a doki, hogy nagyon ritkán ugyan, de a magas láz károsíthatja a vesét.
Szóval még ez is! Eléggé el vagyok szontyolodva. 2005.12.02 14:55
2005.12.02 15:03

Remélem gyorsan meggyógyul Bencéd, küldök neki sok-sok gyógypuszit!
, de tényleg nagyon sok manócska él ezzel a betegséggel és hála az égnek csak ritkán fulladnak be! Próbálj beszerezni egy hidegpárásítót, az nagyon jó, meg a sóbarlang is hatásos állítólag! A szép szőke hercegnek is küldöm a sok-sok gyógypuszit!
! Remélem jól vagytok!

Györeszéknek is sok puszit küldök, meg persze nektek is!
), az aggódalom.
), olyan mosolygos, kedves kiskrapek lett az én pihe-puha kis gombócom! 
Így aludt akkor...}
...és így most
boldogan bontogat2005.12.02 15:19
Pizsucsere után aludt 5-ig amikor megivott 200ml tápszert.Már éhes volt szegénykém.8-kor ébredt,adtam neki egy kis gyümit ami hamarosan a padlón landolt és azóta semmi nem marad meg benne.
Alul-felül minden kijön még egy korty tea is.
Szegénykémen már 5 rucit cseréltem eddig.Lassan már 3 órája alszik,4-től rendel a dokinő leviszem hozzá.Fasza buli lesz holnap.
Annyira sápadt,bágyadt,úgy sajnálom!Most megyek mert reggel óta egy falatot se ettem és már szédelgek.
Puszi.Dia2005.12.02 15:25
2005.12.02 15:29
2005.12.02 20:54
Mi van Domikával?! Ezek a hülye vírusok! Nagyon szorítok, hogy jobban legyen a picuri!
Úgy látszik hatott! Nagyon aranyosak a képek, és olyan megható volt, amit írtál!
Du. már jó volt a kedve és a régi volt újra.
2005.12.02 22:12
Már előre félek, hogy mi mikor kerülünk sorra, mert eddig még minket elkerültek ezek a rosszaságok. 2005.12.02 22:55
Csak most tudtam jönni.
Tesók hogy vannak?Éjszakáitok milyenek? 2005.12.02 23:10

Ja és ami a legfontosabb, hogy desztilált vízet tegyél csak bele mert én most veszek majd újat ugyanis a sima csapvíz teljesen tönkretette
A vízkő teljesen kicsapódott az alkatrészein és nem hozza le semmi tökéletesen. Asszem Bionair a márkája.
2005.12.04 12:37
Délelőtt felköszöntöttük, megkapta a halom játékát, ruhácskáját, Mikulás csomagját, majd egy jót játszott velük. Alukált 2 órát (gondolom többet nem akart, mert tudta, hogy várnak rá az újdonsült játékai
), majd délután is szépen játszott, szépen evett (ez nálunk még mindig hangsúlyozandó!), a tortájából (Györesz féle gesztenyés, nagyon fincsi volt!) is trancsírozott és gyurmázott egy jót, de azért a pocakba is került valamennyi
. Miután elmentek a vendégek, még egy gyors karácsonyi ajándékvásárlást is be tudtunk iktatni, egy hangja nem volt közben. Este szépen fürcsi és éjjel egy neszezést sem lehetett Tőle hallani. 2005.12.04 14:15
Viszont én éjjel kettőtől a wc-t látogattam alul-felül jött minden.
Most nagyon gyenge vagyok és fáj a gyomrom.A buli jól sikerült,én kellően elfáradtam.Bocsi,hogy most nem írok mindenkinek külön,de kivagyok.A beteg babuciknak jobbulást kivánok.Remélem holnap már tudok jönni,legalább is megpróbálom!Addig is elárasztalak titeket képekkel.
Puszi.Dia 

2005.12.04 21:21
Sajnálom viszont, hogy Téged is elkapott a nyavaja
Jobbulást mindkettőtöknek!
Domi sem panaszkodhat, Õt is elárasztották a Nagyik, uncsitesók, meg Anyáék minden jóval
2005.12.05 13:59
Lufi nem csattant az arcán??
Nálunk is Marci durrogtatta a lufikat?? Mert arra emlékszem, hogy valamelyik rosszcsont gyilkolta őket!!
Csodálkoztak, hogy nem mentem Olikával!!! 2005.12.05 20:53
Ezt a lufit, amit a képen gyilkol, az szépen csak leeresztett, de előtte délelőtt már kipukkantott egyet hangosan, ami szerencsére nem csattant. De azért féltem, így nagyon nem engedtük Neki.
Puszi Nektek! 2005.12.05 21:55
Játék:Akkor a nap a repülő volt a sláger amíg Panna rá nem ült.
Másnap vonatozott egész nap.
Ma az elefántra táncolt és a kockákat pakolta a kamion platójára fel,le.
Na jó,csak vicceltem.
Lufi:Vettem a 100-ban 20-at.Péntek este elkezdte Tamás fújni őket.Sorra durrantak ki.Amikor a 10-dik durrant,mondtam hadja abba mert a végén Domi felébred.Szombat reggel rohanás az Europarkba venni másik félét.Azok már jók lettek de csak addig amíg Domi és Panna rá nem szabadultak.Most van még kB:5 ép,de 7végére pótolni kell,hogy maradjon gyilkolni való Olinak és Marcikának is.
Domi köszi jól van.Amióta beteg volt nagyon bújós.Sokszor egy órát is eltöltünk úgy,hogy simizzük egymást,szorosan bújunk éééésssss magától puszilgat.
Annyira szeretem,olyan jó érzés!!!Viszont az étvágya nem a régi.
Banán,rudi,krémtúró,gyümilé jöhet,de a rendes kaját nem akarja enni.Remélem csak átmeneti állapot!!!Milyen a sütifaló bödön?Én is gondoltam rá,hogy jó lenne Dominak karira.
Na és az a Kisdobos kép haláli!

Azt hittem szét megy a fejem akkorát koppantam.
Na,eldugulok.
Jó éjt!2005.12.06 14:19
Képzeljétek Bence is akkorákat alszik. Ma 10-kor én keltettem föl.
Mi vettünk neki egy "gagyi" mobilt (azért gagyi, mert nem igazi)
, de csodák-csodája, ez tetszik neki.
Villog (hogy majd kisül a szeme tőle) és jó hangosan zenél, meg beszél, de neki ez tetszik. Csak mi süketülünk meg.
Csak semmi sietség.
. Egyébként nálunk a vendégek du. jönnek, így nem gyártok kaját, csak csipegetni való lesz, plusz a torta, meg sütik
. Mindenki egyen otthon.
hi-hi-hi! De kár, hogy nem láttam.
Az is elég vicces volt.
Remélem megbocsájtasz nekem!
2005.12.06 22:06
Eddig üvegfestékeztem.
Csak azt nem értem vírus ferőzésre miért kaptatok antibiotikumot???Domi nem akar enni.
Kínszenvedés a kajáltatás.Ma nagyon sokszor eszembe jutott Melinda...Domi is sokat alszik,főleg ha ott vagyok mellette.
Mi lehet?Esetleg gondoltad,hogy másik doki hoz is elviszed?Nem csinálod rosszul,a vendégek egyenek otthon.
A falra pattanás így utólag vicces,csak akkor nem tudtam rajta nevetni.
De a te sztoridon annál jobban tudtam.
Jaj,jöhetne már egy kicsit vidámabb idő!Annyira elegem van már az esőből!Ki se tudunk menni.
Na,jól van nem nyavajgok tovább.
Puszi
Nem válaszolsz a leveleimre?!
Puszi 
2005.12.06 22:07
) köszöntéseket! Aranyosak vagytok!!!
(igaz, ez csak a maradék!)
Dehogy haragszom, hogy nem köszöntöttél, hisz sokkal fontosabb dolgod volt: Bence
Klassz, hogy ilyen klasszakat alszik
Ez tényleg gáz.
Gábor nem tudta elképzelni, hogy mi a bajom
Szerintem ma ne aludj belül!
3 órás alvás, majd elmentünk a Camponába a játszóházba. Jól el volt a Drágaságom, csak nem volt sok gyerkőc, így őket hiányolta. De azért egy kicsit szerelmes lett, ahogy megjelent egy 1,5 éves forma kislány: le nem vette róla a tekintetét. Majd megzabáltam
2005.12.07 07:41
), igy most orultek haza van 11 oraig, mert akkor indul a kozponti rendszer.. szoval bocsi, remelem 1-2 nap mulva jobban raerek idefigyelni.. bar neha olvasok par hozzaszolast, de irni mar vegkepp nincs idom. Most is az oviba indulastol "loptam" egy kis idot, 8ig mar nem erunk oda, de egye fene
Gyonyoru Mikulasnapi ajandek vagy Te Szuleidnek

2005.12.07 20:59
Ti is ügyeskedtetek tegnap?
2005.12.07 21:19
Energiádat én is csodálom
Egyszer Viktor is próbált együtt fürdeni a fiával de miután a csóró gyereket nem érte a víz, nem próbálkozott!!

Pedig nagy a kád
Na ja, az ember is
Na azért Ti sem panaszkodhattok, igencsak szép karácsonyi ajádékot kaptatok tavaly!!
2005.12.07 23:15
2005.12.07 23:25
Még az a szerencse,hogy a napi két tápszert elfogadja,mert különben éhen halna.De ő is úgy van mint Marcika a kedve kitűnő.
Végre ma kimehettünk sétálni.Az elmúlt két nap borzasztó volt bezárva.
Nekem is nagyon tetszik a kiskori képe Marcinak,igazán tündéri.
Üvegmatrica:Na,tegnap csináltam "először"tigris,malacka,zsebibaba,repülő sikeredett.De mint Gigi is írta nem jön le a fóliáról.Pedig én már hűtőbe is tettem.Az ideg szétvet.
Állítólag a fólia nem jó.Holnap kezdhetem újra.De hát mikor?Alig van szabadidőm...
Ma a keresztszülők voltak Domit köszönteni,teszek fel pár képet róla.
Nem is láttam még a párodat.Gyere gyakrabban,puszi Katáéknak is!
Szép álmokat!Dia 

2005.12.08 07:30

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint