Zs, "ATA" megoldasa (enyem lany mar honapok ota kovetkezetesen hasznalja, szoval ez tuti igy van

):
1. oda akar eljutni, ahhoz akar hozzaferni, azt kell neki megcsinalnunk, odaadnunk, bekapcsolnunk, elinditanunk, megpucolnunk, raadnunk, vagy eppen nekunk kell belebujnunk, atkapcsolnunk, lerajzolnunk, felhuznunk, kiszednunk vagy eppen visszacsuknunk stb stb... nahat sokszor gozunk sincs, mit kell csinalni, de biztos, hogy mindig azonnal. Es szabalyosan toporzekol am, ha nagyon duhos, huh.
2. neki is ilyen van (ha pl valami kepen lat egy babat labdaval, mackoval stb., akkor ramutat a jatekra, hogy ATA es rogton meg is keresi a szobaban az ovet es magahoz veszi, esetleg megmutatja a babanak, aki a kepen van

)
3. ez az ove (ha olyan kepet nezunk, ami mondjuk rola keszult, de mas szituacioban is kiderult mar ez a jelentes)
A szines labdak viszont gozom sincs miacsudak...
Ja, lehet, hogy iden eljutok Mayaba, mert apa olyanokat mondott, hogy jovo heten itthon dolgozik, aztan meg szabin lesz, de meg biztos. Szoval ha el tud vinni, akkor megmutatom a pocimat, jo? (mar epp bkvzason gondolkodtam nyar vegen, de aztan a poci miatt mar nem mertem elkezdeni, most meg nemcsak az emelgetes, hanem a sok tusszogokrakigiinfluenzas miatt sem fogomk) Es legyszi add meg megint a fodraszunk telefonszamat, mert elveszejtettem, es mar nagyon kene menni, nyuszinak a szemebe log a haja. En meg orulok, ha a kormet le tudom vagni, olyan veszelyes csaj.
Manoka, egyik nap irtam egy ilyen osszehasonlitas a ket pocakrol, meg a felelmeimrol (a tobbiek jol meg is valaszoltak, melyiken miert ne parazzak) majd visszakeresem, mikor volt, jo? Egyebkent most eppen azon parazok, hogy biztos itt van-e meg a gyerek, meg jol van-e, mert tokreg lattam, es toksoka fogom, a rosszullet meg a faradsag mar elmult, viszont meg nem mozog, szal eppen nem is erzem magam varandosnak, csak ha cipelnem a lanyomat... legszivesebben berontanek egy uh-ra, hogy azonnal mutassak meg, hogy ottvan es vigan lubickol es minden oke... es semmi tudatossag, inkabb nagyfoku trehanysag, vitamint pl mindig elfelejtem, es egyaltalan nem foglalkozok szegeny kisemberrel semmit

szinhazban fudereg voltam, es csak a regi vigjatekokat szeretem (Shakespeare, Goldoni stb), bar Gyalog galopp is jo volt, meg Dzsungel konyvere is kivancsi lennek, de asszem legkozelebb mar csak nagy gyerekeimmel megyek, mert nemreg vacsoraztunk haverokkal, nyuszi meg addig nem aludt el, amig haza nem ertunk, tok lila karikak voltak a szeme alatt, rossz volt ranezni, es meg akkoris sirt egy sort, mikor harman fekudtunk az agyban, es en nem vagyok ilyen kegyetlen anya, es kulonbensem hianyzik az esti mindenhovamenes es uj nemzeti meg iszonyu kivulrol es extraszarhelyen van.
Votiv, nalunk foldig vannak fuggonyok. Mondjuk sotetitot nem huzogatjuk sosem, az csak "disz"nek van. Es nalunk plafonon van a karnis, mondjuk orokoltuk, de legkozelebb biztos igy szerelem fel en is, mert szerintem sokkal jobban noveli a tererzetet. Igaz, hogy igy 15cm-el rovidebb a szoba, de optikailag megis jobb, mintha latnam a veget, meg valami futescsovet is eltakar az ablak mellett. Radiator pedig szuper sotet csikokat csinal a tapetara maga fole az ablakparkanyig, szoval ez sem latszik. Viszont egy dolog, amiert nem praktikus, gyerek imadja a fuggonyt rangatni, meg bujocskazni vele, es jol leszaggatja allandoan, aaaa. Ja, es a regi tipusu sin (tehat ez a csiptetos) ezert nem jo, mert igy szakithato a fuggony, legalabbis a vekony, masreszt csiptetoket kapsz mindenhol mindenfelet, viszont az a gurulos pocok, ami a sinen megy, hianycikk. Ja, es nalunk mindig dogmeleg van, es a vekony fuggony a radiator elott semmit nem szamit. Es tokjo, hogy buszos sztorit megirod, meg hogy jol vegre apafej, de azert ne tunj el majd teljesen! Istinek meg mielobbi jo bulast.
Ildi, drukkolunk, hogy minden rendben legyen! Ja, kisgyerekes anyukanak konnyu ilyet mondani, hogy ne emeljen, meg ne hajoljon, nemtom, hogy valosithato meg. De azert igyekezz betartni, Timi okos nagylany, hamar rajon, hogy sokszor neki kell megoldania dolgokat, nyuszi legalabbis hamar levagta, hogy en mar nagyon ritkan emelem fel, ha mas is van itthon, akkor ahhoz megy. Meg ha valahol megis fel kell emelnem, akkor egeszen odaig jojjon el a sajat laban es csak az emelest intezem, nem cipelem odaig. Mondjuk nalunk mar reg nem racsos a kisagy. Setalashoz nincs neki valami tologatos izeje, amire tamaszkodhat?
Juc, koszi a tippet, de mostmar egesz tokjo, tenyleg nem kell vele semmit csinalni, dokino jol tudta. De kovirozsat megjegyeztem. Egyebkent honnan lehet ilyet szerezni? Sziklakertben szedek? De most komolyan? Vagy ez is homeosize?
Blaye

es mit kap a szulinapos?
Pocak

es az alomszuszek hogy viseli Balubabat? tud tole aludni? Egy szobaban alszanak? Sokszor kel meg ejjel B? Ja, lehet hogy ezeket mar kerdeztem... bocsi, dupla terhessegi amneziam van, mert elozo meg nem mult el, es ehhez jon meg a jelenlegi
Zsebi!? Betemetett a munka? Elvitt a Mikulas? Beteg Bruno? Elutaztatok Votiv pasijaval az Azori-szigetekre? Unod a szofosast? Bekrepalt a geped? A te loginod is felfuggesztette a rendszer? Felsz, hogy Ruz elveszi a tortaformad? Eppen allatijo cuccokat vasarolsz Brunonak Portugaliaban? Tovabkepzesre kuldtek, mert bankvezerigazgato leszel januartol? Vagy penzugyminiszter? Te torted meg Juc puntovicsat, mert nem akarta eladni neked? Olyan sok karacsonyi ajandekot kell vasarolnod, hogy minden nap ejfelig sorban allsz?... Zsebiapa! Ha te olvasol meg minket, akkor mondsz, hogy minden oke, es mindjart jon az asszony!
...huh, a sz.r.rt nem alszom ilyenkor...
...ilyen sokat meg en se birnek visszaolvasni...
na el, mielott atzavartok a regenyirok topikjaba