Ma nagyon szép időnk volt. Voltunk is kint sétálni egy nagyot, és az Ádám ezt egy három órás alvással jutalmazta meg! Hurrá!
Nekünk egyre rosszabbak az éjszakák. Már másfél két óránként kel az úrfi. Mindig kap egy kis cicit, és attól megnyugszik, és utána vissza alszik. Lassan olyan vagyok mint egy zombi. Eddig is olyan volam, de most még olyanabb.
Ádámot esti lefekvésnél beteszem a kiságyba altatás céljából. Eddig előbb utóbb elaludt, úgy hogy énekeltem-dúdoltam neki, közben simogattam az arcát. De tegnap ez a módszer nem vált be. Próbáltam ölben elaltatni, ez ált. öt perc, ha beválik ez a módszer, ezúttal nem. Feladtam, jött apája, ő is probálta az ölben altatást, ez neki ált. 3 perc, neki sem jött be. Kijött a szobájából, hogy feladta. De csönd volt nála. Két perc múlva bekukk, és áll az ágyban a rácsba kapaszkodva. Így állt kb. 20 percen keresztül, mígnem végkimerültségében eldölt és elaludt egy mukk nélkül.

Jégvirág
Én igenis válaszolok neked!
Köszi a képet nagyon aranyos. Láttam már valahol, és akkor is nagyon tetszett.
Mi újság a kis Grétivel? A hasizma már kockás? Képeket kérünk! A tanulásal kacsolatban, meg kitartást. Biztosan megfog térülni a belefektetett energia !
Látom mindenki karácsonyi lázban ég.
Képzeljétek meghívtak a karácsonyi vacsorára a munkahelyemről, ami minden évben hagyomány. Most vasárnap lesz ott abban az étteremben, ahol a párom is dolgozik. Eddig hárman voltam, ez lesz a negyedik, de most már más viszonyban. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz. Még gondolkodom, hogy Ádámot vigyem-e. A munkatársaim biztos, hogy örülnének neki, de egy kicsit későn kezdődik este fél nyolckor.
Szilvi