A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Úgy küldjétek, hogy egy kórházas, meg egy friss!!!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Fibi, csakKép. marc 20, Benke (ezek a profilomban benne vannakKép).

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Pocak! KépKépKép

Fibi: ampullás aszkorbinsav. már akartam írni soxor, de mindig elfelejt
sztem egyébként nem sokat ér, és már gondolkodom igazi c-vitamin porosításán/oldásán

és igen, a doki a biovitalban dolgozott régen
csak nem voltál nála?

nekem is nat mur-t állapítottak meg először! de semmi közöm sincs hozzá Kép

Recca, köszi, a tortarecptet is. most csak mézestea van, karramellizációhoz nincs erőm
és az urad, aki felvette a nevedet, mit kap ajándokba?

iszonyúan ki vagyok, kikapcsolták a telefonom állítólagos 40e forintos díjtartozás miatt, és a jupiszi is üldöz egy 58e forintos számlával! ezek nem könyvelik el a befizetéseket??? feleim, soha ne utalgassatok interneten. fizessetek csekkel, és nyomjátok a pofájukba. és most kajtathatok a banki kivaonatok után, hogy igazolni tudjam, hogy rég befizettem mindent. de a késedelmi kamatokat ugye már nem vonják vissza, meg a telefont is jó esetben csak holnap kapcsolják be KépKépKép

Neet, majd írok, de most képtelen vagyok értelmes gondolkodásra.

Gabi, neked is félkészen van egy levél..Kép
ne haragudjatok rám

votiv 8)
votiv

és minden homeós szer lehet alkati szer, de allium cepa (vöröshagyma) alkat pl 100000-ből 1 van
van kb 20-30 jellemzőbb alkat, a többség ide sorolódik be, pl chamomilla, nat mur, sulphur, ignatia, nux vom, pulsatilla, etcetera

konkrét panaszaimmal a Voll diagnosztikára mentem, és "grátisz" járt hozzá egy alkati szer meghatározás Kép

és nagyon fel voltam dobva, miután bevettem
talán kéne még bedobnom párat

és tényleg volt íze, mindegyiknek! de hangsúlyozom, a doki szerint se túl gyakori, hogy ennyire érzékenyen reagáljon vki

viszont nem is annyira meglepő, ha pl azt veszem, hogy egy korty bortól be tudok rúgni, de tökkomolyan! íme a leggazdaságosabb alkesz a világon

és gyerekeknek nehezebb meghatározni az alkatát, hiszen rengeteg helyzetben nem ismerjük a viselkedésüket pl. munkában, suliban. és azt se tudjuk, szeretik-e a tengeri halat, vagy a feketekávét, vagy hogy énekelnek-e a fürdőkádban, és hogy a fejük melyik pontja szokott fájni. szóval a gyerekek alkati szerének meghatározása egy ábszolúte külön szakma. én még nem találkoztam jól meghatározott alkatú gyerekkel. és lehet, hogy nem is lehet, de az is lehet, hogy általában nem olyan jók a homeós dokik. én ismerek már párat, és mégis most először éreztem igazán, hogy milyen egy csúcsprofi homeopata

votiv 8)
votiv

de majd ha megyek a dokihoz vissza márciusban, akkor jól kikérdezem a gyerek-homeopátiáról (is)!
egyelőre annyit mondott, hogy a gyereket ne nagyon kezelgessem minden szarra(l)
és hogy próbáljam ki, hogy reagál az én alkati szeremre

és azt is mondta, ihatok kávét a homeóra! Kép kivételesen. mert mikor elengedett, nagyonnagyon high voltam Kép

votiv 8)
votiv

Votiv, hat telefont!Kép meg eszunk-iszunk-mulatunkKép de ezeket majd csak a hetvegen...

Coolio
recca

és Isti estére már szuperul volt, ezt asszem elfelejtettem írni. már az orra se folyt! semmi baja. bárcsak nekem is csak 2 napig tartana!
és Baby Luuf rulez Kép
mi lenne, ha én is bekenném magam vele? Kép

votiv 8)
votiv

Rec, végül hol/milyen vettetek?

votiv 8)
votiv

lehet, h te is meggyogyulnal holnapra?Kép probald kiKép babyluuf rulez!

Coolio
recca

Votiv, elektroworldben szinte csak nokiak voltak, borzalmasak, aranyarbanKép. es mivel a preferalt marka a motorola, vegul elkusztam a szakboltba, es ott bezsakmanyoltam egyet. szerintem jo leszKép

Coolio
recca

Sziasztok és jóóóóóóóó reggelt Kép!

Mics'a egy szófosó banda! Ennyit nem tudok visszaolvasni, ne csinájjátok má'! Kép

Voltam tegnap H-ban, gyönyörűséges babákat láttam, a legszebb a szőke Gáspár volt (3900/60). Mindketten jól vannak, és ma már mennek haza. Kétágyasban volt, szobatárs babája egész éjjel, meg mindig sírt-rítt, nem tudott aludni, úgyhogy azt mondta, hogy ha mégegyszer szülésre vetemedik Kép akkor egyágyasat választ. Találkoztam drága V. Ica szülésznőmmel, jót beszélgettünk, isteni volt. Kép
SZENT IMRE RULEZ!!!!
ficánka

Ildi, Juc és Votiv: jobbulást Nektek!!!

Pocak: ma délelőtt küldök képet! Kép és tényleg tökügyi vagy!

Észrevettem, hogy Vince kb. 1 hete megijed az idegenektől, tegnap kézbe vette szülésznőnk és helyes volt, először nagyon méregette, majd rám nézett és görbített ezerrel. Olyan nagyon-nagyon édes volt! Persze rögtön átvettem és hamar megnyugodott. Kép Az is lehet, h a túl sok fehér köpeny izgatta fel, mert nagyon gyanúsan méregette a dokikat. Vajon kialakult doki-szuri-para?Kép
ficánka

Sziasztok!Remélem a betegeink gyógyulgatnak már!!!Egyszerűen le vagyok nyűgözve,hogy milyen profik vagytok homeos ügyben.Annyira szeretnék én is élni vele,de teljesen kezdő vagyok,bár annál lelkesebb!KépEz az alkati meghatározás nagyon izalmas lehet,de amit Votiv ajálott könyvet róla még mindig kajtatom csak.KépPocak:nagyon ügyes vagyKép!Már én is készülök egy újabb verzióval.Kép

petergabi

Jo reggelt!

Nekem kicsit jobbat!Kép Hatkor mar bontottak a szemben levo hazat, nem kis zajjal... ejjel meg baromi sokat aludtam, este 11-tol otszor kelt fel a lany.Kép Hulla vagyok.Kép Apjukkal is sikerult osszekapnom.Kép Aaaaa!

Poocak, ez nagyon jooo!Kép Vajon van a korhaznak e-mail cime? Szerintem orulnenek neki.Kép Az tudom, hogy a linkek kozott font van a babanet is - tarsadalmi visszhang.Kép

Visszaolvasni meg nem tudtam, de majd jovok!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok! Mit lehet tenni túletetés ellen? Zöld széklet, és nyáladzás, de nincs hasfájás, meg semmi egyéb tünet.. Eddig akkor evett, amikor kért, kb 1,5-2 óránként, de tegnap délután 4 órát is kibírt. Viszont ha eszik, akár 1 órát is képes cicizni, persze végén már csak cumizik.. Volt valakinél ilyen? Köszi!
mkatus

Ha jo latom, akkor Balint Sandor e-mail cime van csak fent.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pocak,
ez király!!!!!!!!!!!!!!!!majd küldöm a képet!!!!!ilyen volt-ilyen lett!!Kép
hogy neked mennyi időd van!!!!!!!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Moose,
8 után még felkeltek enni? Jééé.

Ildska,
a babád kicsi, vagy a csokimiki ilyen nagy? Kép

Proone,
az egyáltalán nem baj, ha 2ből esztek, sőt! Védőnénim tanácsa: mindig 2ből, hogy érje inger mind2t, hogy termeljen és termeljen.

Eszti,
na végre. El ne tűnj megint!

Gabi törlő a Camponás tescoban szinte mindig van.
Mindjárt folytatom...
neet
neet

Sziasztok!

Pocak, nagyon szuper a tablóKép Látom Zsombi is felkerült ráKép

Jucus, azt hiszem csatlakozom Hozzád gyomorügyben. Nem tudom, hogy most ez a terhesség miatt van, de nagyon nincs rendben valami. A dokim már beutalt a Szent Imre gasztojába, de ott azt mondták, amig babát várok nem tudnak érdemben kivizsgálni. Most megpróbálom a Protexint, hátha hoz valami javulást. Gyomorégésre meg iszom a Salvus vizet. Ha szülés után is maradnak a tünetek, megyek
vissza a gasztrora. Mivel PCO-s voltam/vagyok nálam is fenn áll a rejtett cukorbetegség, vagyis inzulin intolerancia, ezt mindenképpen ki kell vizsgáltatnom, a tüneteim hasonlóak a Tiédhez és jóformán a terhességem kezdete óta tart.Kép

Votiv, a legközelebb Budakeszin van gyermek homeopata orvos, nagyon dícsérik, lehet hogy ismered is, egy orosz dokinö. Ha mégsem, akkor el tudom küldeni a számát.

Felhívtam Icát, 19-én megyek elöször CTG-re. Akkor lesz UH, labor és kenetvétel is. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Szabolcs ugyan megfordult-e már végre, bár a mozgásait még mindig ugyanott érzem, szóval van egy sejtésem, hogy nem.Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Juc,
epekő? Jó esetben ki lehet pisilni, rossz esetben doki csinál vele valamit. Drukkkkk!!!

Dóci-Szisza: hihi Kép

Votiv,
ez annyira aranyos: "Isti amúgy is itthon dekkolt a dédijével (aki fordítva adta rá a pelust)" olyan megható, ahogy a dédik igyekeznek megfelelni a modern kütyüknek, és nem azzal jönnek, hogy bezzeg az én időmben... Kép

"piától bűzlő, cigiző hómlesz": ezektől menekülök. Tesco előtt is ott nyomulnak mindig a kocsiért, (100asért) szerencsére már kijött a jard és leállította őket. Fúj.

Pocak,
mi az a Gulliver?

Oxi Vikkájának is drukk-hegyek! Ez most sajnos sok mindenkinek elkel.

Mkatus,
passz. Zöld kaki csak túletetéstől lehet? Nem értem. A gyerek eszik, ha már fullon van? Nem áll le?? Én ilyet csak magamon tapasztalok, mondjuk tortaügyben...

Pocak,
jó ez a tabló!!

Válaszoltam mindenkinek??
neet
neet

Éljenek a Votiv és Recca Apukák!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Milyen színe van már az égnek? ??? Kép
neet
neet

Ja, tényleg!
Éljenek a szülinapos apukák! Kép
neet
neet

Pirus
mi az a PCO???
és remélem nem leszel olyan beteg, mint Jucus!!!Kép
És dokinő cimét el tudod küldeni? Egyébként van börsön is egy jó doki, de ő most költözik vhova. Hova is Recca???
És mi volt úszáson???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ööööö, orthopédiára is kell beutaló a házidokitól???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok Lányok!
Az lenne a kérdésem,hogy szült-e valaki a Bálint Balázsnál vagy BArna Istvánnál, esetleg a Tasi Róbertnél.
Mennyibe kerül a terhességgondozás náluk, meg kérnek-e pénzt a szülésért?
Lehet dokit váltok és azért érdeklődöm irántuk.
A jelenlegi dokim eléggé azt mondja,hogy császár lesz a következő is és én ennek szeretnék utánajárni,mert úgy tudom ez nem mérvadó, ha az első az,akkor a második is az.
Semmi problémám nem volt az előző terhességgel, csak a baba nem fordult be ezért lett császáros.
Előre is köszi:mese
mese77

Jucus! ismerősömnek diónyi volt, neki nagyobb műtét volt, de amúgy általában laporoszkópiás epeműtétet hajtanak végre. ő semmit nem érzett, semmi nem fájt neki, 2-3 napig volt csak kórházban. Ne félj nagyon, habár hiába mondom, én is félnék. Kép És igen jó ötletnek tartom, hogy Zsanci műtsön, esetleg bababuli keretében meg lehetne oldani a dolgot. Kép

és mit árulsz? dekus cuccokat?

Votiv!
őszintén szólva a figurának nem sok beleszólása van, h ne büntessenek meg, a tilosban parkolást úgyis a rendőr bünteti. ráadásul gondolom a kis őrangyal azonnal a kocsmába rohant volna az ezressel, elhagyva ezzel őrhelyét.

Sztivinek - ha igaziról van szó - ne adj tiramisut, mert nyers tojás és kávé kell bele!

C vitamin: napi 60 mg-ot képes a szervezet feldolgozni, a többi vizelettel távozik. Ha olyan C vitamint akarsz, ami folyamatosan adagolja testedbe a megfelelő mennyiséget, vegyél CeTeBe-t.

Bogárka, az valami epecsepp, csak vigyázat, epegörcsöt idézhet elő. (állítólag!)

Oxi! oké, hogy nem beteg, csak szegényre rájár a rúd, mert hol ez éri el, hol az. reméljük máshol nem találnak, az izémicsodája meg mielőbb a régi lesz.

Fic! tök édesek a babák, amikor elkezdik lefelé görbíteni a szájukat. Kép

Mkatus! nekünk hol zöld, hol barnászöld a széklet, szerintem nem eteted túl a babát, illetve elméletileg nem lehet túletetni. az anyagcseréjük ilyenkor még nagyon gyors.

ancsipancsi

Mese 77!
Bálint Balázsnál szültem császárral, a baba nem fordult be, csak úgy, mint nálad. Igazi dokim dr. Bardóczy Zsolt (épp nyaralt, mikor szültem), aki nem császárpárti, így megmondta, hogy lehetőleg 2 évet várjak az újabb babával, hogy simán meg tudjam szülni. A maszek árairól - BB-nek- nem tudok. Gondolom, hogy nem KÉR a szülésért, de ha szabadidejében hívod be otthonról, akkor illik neki adni. ha ügyeletben szülsz, más a helyzet (habár én ügyeletben szültem, de akkor is adtam, mert ő lett a választottam).

ancsipancsi

Zsanci!

dr. Torbenkova Nagyezsda
Telefonszám: 06 (23) 451-705, 451-929
Orvosi Rendelöintézet, Budakeszi, Fö u. 179.

A PCOS, policisztás ovárium szindróma. Többnyire hormonális probléma áll a háttérben. Sajnos nekem serdülö korom óta van peteérési problémám. Amióta menstruálok teljesen rendszertelenek a ciklusaim, soxor peteérés nélküliek. Ezért is kerültem a tavaly decemberi magzatelhalás után a Kaáli Intézetbe majd onnan a profhoz. Szabolcs-baba is valamikor a 35-40. ciklusnapon fogant, spontánKép Zsombit másfél évnyi Diane-35 szedése után hoztuk össze. Amúgy a PCO összes klinikai tünetét hordoztam, kivéve a túlsúlyt.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Fic, de jo lehetett nosztalgiazni!Kép

Pirus, baratnom is PCO-s.Kép Mar lassan egy eve probalkoznak sikertelenul. Ma mennek a Forgacs intezetbe.

Zsan, PCO policisztas ovarium szindroma. Peteeres helyett szep kis cisztak fejlodnek.Kép Na jo ez igy nagyon le van egyszerusiteve es laikus modon van megkozelitve.

Fibi, elorebocsatom, en meg nem jartam ott, nem ismerem a javitot.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pirus, ram tokeletesen illik az osszes, altalam ismert PCO tunet.Kép Kivizsgalasra vegul nem kerult sor, tehat nincs bizonyitva, hogy ilyen problemam lenne, mert a 0. probalkozasi honapban megfogant a lanyunk. A csavar a dologban az, hogy Kati a ciklusom kb. 30 napjan fogant meg! nem kis fejtorest okozva havont a dokinomnek, hogy mikor is varhato a baba szuletese.Kép Mensi szerint aug. 4-re voltam kiirva, ultrahang alapjan aug. 25-re. Vegul tenyleg aug 25-en szuletett meg a lany.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vince biggyeszt (nem tetszett neki, hogy Kati a fulebe bombol):

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Köszi Ancsipancsi!

Persze-persze a pénz nem számít, csak,hogy tudjam kb. mire számíthatok.
A két évet úgy értette,hogy addig ne is próbálkozzatok?
Nekem úgy van most,hogy a kislányom 2 éves lesz januárban, most pedig a 9-10.hétben vagyok és július elejére írtak ki, azaz akkor a kislányom lesz 2 és fél éves kb.
köszi még egyszer!
Erről a az orosz homeopata nőciről én is hallottam,hogy nagyon jó!
mese77

én azt hittem, hogy csak a viccekben létezik Nagyezsda Kép

Mese! dr. Bardóczyt melegen ajánlom , és mint utóbb megtudtam, mindenhol drága már a terhesgondozás maszekon, úgyhogy még csak azt sem mondhatjuk, hogy az ára miatt ne járj hozzá. Mielőbb keress dokit, hogy még elvállaljanak. (a dokimról még annyit, hogy ő a farost is megszülteti simán, csak sajna épp nyaralt, így nem próbálhattuk ki Kép ...mondjuk 2x rá volt tekeredve a nyakára a zsinór, úgyhogy lehet, h jobb is) BZS a Medimomban dolgozik (MOM Park), a 1-8874333 számon érhetőek el, és ott az árakról is mindent elmondanak!
a 2 évet szerintem úgy értette, hogy csak 2 év után szüljek. és ő nem kér lóvét a szülésért, vagyis nem határozza meg, hogy mennyi az annyi.

ancsipancsi

Dóra! olyan édes ez a biggyesztős kép! nekem még soha nem sikerült lekapnom így Kép

ancsipancsi

Nekem is csak veletlenul sikerult.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pirus, köszi!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Dora,
okés, semmi bajKép A jelszo-ajandek dolgon jot nevettünkKép

Zanza,
légyszi ne küldj többet ilyen tovabbitott levelet, amiben az van, hogy ha nem küldöm tovabb, akkor elvesztem a szerelmem, vagy meghalok, vagy mittomén. Nincs harag, ugye?Kép KösziKép

Votiv,
köszönöm a kimeritö valaszaid, mindegyiketKép
Én nem jártam ennél a dokinál még, viszont a baratnöm dolgozott a Biovitalban, és ö odakat zengett rolaKép És hugomat hozzá akarta beajánlani. Most már értem, miértKép

Recca,
rájöttem, miért nem vagy a táblában benneKép

KépKép
fibi

Petergabi,
en találtam Libriben egy jo könyvet, az a cime, hogy Gyermekek gyógyitása homeopátiával. Nincs minden benne, de talán használható.

KépKép
fibi

Köszi a tanácsokat. korábban említette a védőnő, hogyha olyan a széklete, mint a spenót, vagyis sötétzöld, az a túletetés jele. Bár mostanában elég sokat is bukik. Levegősen nem eszik, akkor bukik, ha többet evett..
mkatus

Pirus: gyomorégésre próbáld meg a rennie-t nekem, nagyon bejött és terhesség esetén is ajánlott.

Neet: amit ki lehet pisilni, az a vesekő Kép

Mi az a PCO és mik a tünetei? még ezt sosem hallottam???
macskanyu

Dóra: remélem, napközben tudsz kicsit pihenni! ha nem megy, passzold le nekem Katababát, majd én dajkálom, sőt, szopi is mehet! Kép Vincéről a kép szuper, KÖSZÖNÖM!!!!!! és igen, nagyon jó volt nosztalgiázni. lécci küld át nekem a talis-képeket. én még nem töltöttem le, szuperlusta vagyok, de ha letöltöttem, küldöm!

Ancsi: igen, édesek, amikor kezdenek lefelé biggyeszteni Kép először száj sarka, majd szemecske is, és jönnek a könnyek ...

Fibi, Gabi: mielőtt libriztek, nézzétek meg a diszkontkonyvesbolt.hu-t, hátha ott ocsóbb és még ingyen házhoz is szállítják bp-en és csak akkor kell fizetni, tök jó, én már használom őket Kép

Katus: Vince is sokat eszik néha, de nem gond ám, mert kijön a felesleg. gond akkor van, ha messzire megy a hányás, és sugárban jön. van neked dr.spock könyved? a babák néha ilyet, néha olyatt kakiznak, és emiatt a "kezdő" szülők aggódnak, ahogy én is tettem, de aztán rájöttem, h nem kell. persze azt próbálhatod, hogy gyakrabban büfizteted etetés közben, hátha már megelégszik avval, amit evett, és próbáld meg minél jobban felemelni a testét a függőleges felé, mert akkor fentmarad a levegő a gyomorban, és könnyebben büfizik.
ficánka

Pirus!

Együttérzek veled,remélem majd be tudok számoli neked a fejleményekről hamar és akkor te már pik-pakk tudsz gyógyulni!

Ancsi!

Tudtam,hogy tudsz nekem válaszolniKép

Neet!
Gulliver lenni játéknagyker.

Juc
20170114224602

ja! (kő és gulliver)
neet, aki lassan kapcsol
neet

Sziasztok!

Gyosan bekukkantok. Remélem a betegek már gyógyulnak! Kép

Jucus, Pirus

Szegénykék. Kép Remélem ti is rendbejöttök hamar.

Jaj, van olyan, hogy eltűnnek hozzászólások? Mert az előbb láttam, hogy Pocak csinál ajándékba tablót a H-nak és sztem tök jó ötlet, majd küldök én is képet. Pocak, olyan is jó friss képnek, amin én is rajta vagyok? Hátha felismer a szülésznő vagy a doki és akkor majd örül. Kép De már nem találom azt a hozzászólást, vagy én vagyok a béna?

Mese

Én szültem a Tasi dokinál, de a pénz dologról nem tudok sokat mondani, mert nem a fogadott dokim volt, hanem véletlenül kerültem hozzá. De azt tudom mondani, hogy ő nem tűnt egy alternatív típusnak, a homeopátiában, meg az ilyesmikben nem hisz.

Votiv

Igen, jogra járok és másodéves vagyok.

ruz
ruzicsky

Fic, kedves vagyKép. Nagyjabol mar osszekapartam magamat...

Kerdes:
Mikor erdemes orrporszivozni? Katka orraban latok egy kis gyurmat, de nem szorcsog, nem okoz gondot. Maradjon vagy jojjon?Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szia Csajok!

Alig győztelek benneteket visszaolvasniKép

Jelentem Lilla javul, már alig kell az orrát porszívozni. A kedve is sokkal jobb. Ezt abból is le tudtam mérni, hogy tegnap a szüleimnél seperc alatt addig ügyeskedett a nagy játékban, mig a fél karja el nem tünt egy vödör vízben overálostúl. Nem is értem, neki nem tünt fel, hogy a víz baromi hidegKép
Egyébkénrt hihetetlen, hogy a szüleim kutyája mennyire féltékeny a Lillára. A Lola kutya egyébként ilyen szemből:
Kép

Kutyáról jut eszembe, hogy itt alattunk megint már egy órája vonyít a kutya. Szerencsére ez a Lillát alvás közben nem zavarjaKép

Tegnap egyébként 3 óra leforgás alatt megsütöttem életem legtöbb mézekalácsát. Ma alig bírok mozogni annyira fáj a derekam, meg a sodrofa kikezdte mindkét tenyerem.Kép Azért megérte, mert nagyon finom lett.Kép

Zsan és a többiek!
Mit szólnátok jövő héten szerdán 10h majához a Sagoja parkban?Kép Talán addigra a betegek is meggyógyulnak.

Juc!
Köszi mailtKép EpekőKép MandulaKép PuntovicsKép

Bocsánat nem emlékszem ki kérdezte a Kocsis doktornőt. Én is nála szültem! Csak ajánlani tudom!
De szerintem mindenki így van a saját dokijával! Hiszen Szent Imre rulez!

Neet!
Bocsánat volánt akartam írni!
beetrix

votiv,
ok,szólj ha gyógyult vagyKép

másra nem tudok már reagálni mert b húz elKép
cupp
Vendég

Pocak én is küldök egy mostani képet a LillárólKép Tök jó, amit csinálszKép)
beetrix

Beet,
akkkor állapodjunk meg jövő szerdában, jó?
TEHÁT:

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbghjbjb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Ezt igor irta..

TEHÁT:

<blink>JÖVÕ SZERDÁN MAYA, 10-TÕL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!</blink>

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?