Az agnusból minden alkalommal 6-7 golyócskát szopogass el naponta kétszer 2-3 héten át, onnantól kezdve, hogy megjön. Előtte-utána kb fél óráig ne egyél-igyál semmit. A folliculinumot szerintem ne vedd meg és ne szedd, ha van olyan váladékod középidőben, akkor tutira van pé-d. Én 100%ig bízom a homeopátiában, nem hiszek benne, hanem tudom hogy jó. Ha látnátok az anyós mennyi képeslapot kap, amiket homeopátiás babák anyukái írtak... Elég meggyőző!
Julcsi!
Dokinál nem voltam még, állítólag még nem nagyon van értelme, úgy tervezem, hogy jövő pénteken megyek, az lesz a hatodik hét. Kiskatonákra is biztosan van megfelelő bogyó, de nem tudom hogy mi. Egyébként ha bíztok bennem és hallgattok rám, akkor elmenetek ti is egy homeopatához, mert ez tényleg annyira összetett és bonyolult gyógyításmód, hogy ha igazán jó eredményt akartok, akkor szakemberre bízzátok magatokat. Nehéz ezt leírni, én a bogyókat a saját problémáimra kaptam (pl a folliculinumot) A homeopaták eszméletlen bonyolult mechanikával dolgoznak, kicsit olyannak tűnnek, mint a pszichológusok, össze-vissza kérdezgetnek mindenfélét, és abból tudják megállapítani, hogy milyen kategóriába tartozik az ember. ÁÁÁÁ, nem tudom így leírni, nagyon bonyi. De abban biztosan tudok segíteni, hogy JÓ homeopata telefonszámát adom meg anyóson keresztül akár Pesten, mert az nagyon fontos hogy jó legyen, sajnos vannak pancserek is.

,hát nem jobb így!!!!