A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bocs, a duplázásért.

loihi

SziasztokKép

LoihiKép
Én is megtaláltam magamKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Ti annnnnnnnnnnnnnyira hülyék vagytokKépKép Pedig már gondolkoztam, hogy addig kuncsorgok amíg megszántok és adtok az angyalkás gyertyából!!!Kép

Már nem is tom, ki kérdezte, hogy hová érdemes menni Ausztriában vásárolni. Mi játékot meg gyerek ruhát vettünk. Ruhát mindig a H&M-ben veszünk.

VandaKép
Valószívűleg nekünk azért nem volt irányított mert apjuknak annyira "jó" volt az eredménye, hogy nem lett volna a petiknek mivel találkozniuk. Viszont szerintem az hülyeség, hogy inszem csak két havonta lehet. Nekem nyomatták havonta, csak akkor hagytunk ki pár hónapot ha épp cisztám volt.

WishKép
Dia már az idegösszeroppanás szélén áll mert hiába kér, nem raksz fel táblát a hétvégi buliról. Légyszi!!!!!!!!! KépKépKépKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Loihi!

Ez állat!!!! Ki gondolta volna??!!
lkt

Réka,
nyugi. Ti biztos, hogy inszemmel kezdtek.

Vanda,
szerintem is lazíts egy kicsit, még el sem kezdtétek és már a doki váltáson töröd a fejedKép
Enigmának tök igaza van a hormonokkal kapcsolatban. Még az inszem alatt kapott 6-8 merional is megviseli a szervezetet (pl. nekem attól lett a miómám), úgyhogy először Dévai ki akarja tapasztalni, hogy hogy reagálsz, és nektek van esélyetek irányítottal is.

Drága Enigma,

Nagyon aranyos vagy, hogy még a mi gondjainkra is jut időd a gyerkőcök mellett. Ez az andrológus az, akit Istvánunk szokott ajánlani? titeket is ő küldött hozzá? Szerinted egyértelműen kérdezzem meg tőle? Sajnos ez nem akarás kérdése, mert múltkor ő is azt mondta, hogy 4 inszem még indokolt, de a 6 sok, dehát a törvény. Szóval mindenképpen szeretnénk tovább lépni, 34 évesen nincs mire várni.Kép

KépKép
inari

Wish,

Látom használod a Photo ShopotKép Ügyes kis trükk volt, de többet nem vesszük beKép

KépKép
inari

Kata,
Ügyyesek voltatok, 11 peti az nagyon szép.

KépKép
inari

Loihi,

Cool, tisztára majomnak éreztem magam, hogy rákeresek. De megérte!KépKépKép

KépKép
inari

Wish! Kép
Te humorzsák, hát ezért nem tudtál aludni! Hajnalig csibészkedni, az megy neked! Kép

Inari, Réka!
Nem is gondolkodtam orvosváltáson, csak úgy érdekel a dolog. Az irányítottat sem hagynám ki, mert nekem elsőre sikerülni fog. Kép

Enigma!
Köszi érdeklődésedet. Egyenlőre én sem értem, hogy miért vagyok "nehéz" eset, és az a baj, hogy az eredményeimet sem tudom nektek leírni, mert a papírok ugye mind ott vannak. Szóval fog. sincs.
És mond csak most így 2 hónap elteltével könnyebb már a helyzet? Rutin már megvan?

Kata!
Szuper a 11 peti, erre én sem gondoltam, a sok csúnya fájás miatt. Szurkolunk továbbra is, ne izgulj.

Szerintetek Png-vel mi lehet?
vanda978

Fúúúúú, a megasztárba a kis feketehajú csajszi naggggggyon jó volt.
vanda978

SziasztokKép
Kép na ezentúl semmit nem hisztek el nekem, mi?
De két tippelőnk sajnos kiesett a nemlétező versenyből, nem emiatt maradtam fenn és nem PhotoShoppal alkottam, bár nem ez a lényeg.

Ahogy Kata írta, taliztunk és amondó vagyok, hogy az ő személyében is nagyon kedves lakó költözött a topikba.

DiaKép
Sajnos letöröltem a táblát és nem tudom ki jön.
Na jó, ez nem igaz itt a lista, legalábbis akiről én tudok: Farkasok, Gigi, Hajnesz, Roxal, Wish és csatolmányaik. Réka nem biztos, hogy tud jönni, de megpróbál beugrani.
Kajcsit mit vigyünk?

Enigmai ikrei nagyon cukik továbbra is, olyan hangjuk van, hogy abszolút esélyesek lesznek 20 év múlva megasztárban. De édes kis mosolyuk is van és már abszolút lehet velük beszélgetni is.

wish

Sziasztok!
Fúú annyit írtatok,hogy már nincs erőm vissza olvasni.
Enigma!
Nagyon sajnálom,hogy nem tudtok jönni,persze megértelek!De Te elszökhetnél egy órácskára.KépZuxx ha képes ablakot pucolni,megbirkózik két törpével is egy órácskát.KépCsak egy ötlet volt.Kép

Timi!
SOS!!!!Hűtőben csücsül a tigris,malacka,zsebibaba és nem jön le a fóliáról.KépÁÁáááááááá!Annyira szerettem volna alkotni picuromnak.Kép

Gigi!
Köszi,de én már többet nem kérem!Kép

Ma a Domi keresztszülei voltak nálunk Domit ünnepelni.Íme néhány kép a buliról.KépMindenkinek szép álmokat!Dia
KépKépKép
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Ja ezt még elfelejtettem válaszolni:
Enigma!Kép
Domi javulgat,egy kicsit még taknyos.Viszont nem akar enni.KépNa jó a képek most megcáfolnak.KépSzóval az édesség az jöhetne.Nem még nem kaptuk meg az FP ajándékot.KépÉn már nem is nagyon bízom benne.Eléggé elszomorít a dolog.Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Jelzem, még nem alszom Kép

wish

Domi bébiKép

Boldog szülinapot!!!
Kép
Olika

KépKép
gigi28

Dia,

süss Dominak répatortát, elvégre az csupa zöldség és nagyon finomKép Annyira édes, ahogy örül a kis tortájának, megzabálomKép

Wish,

Te éjjeli bagoly. Ha így folytatod kénytelen leszel munkahelyet váltani, és valami gyárban éjszakai műszakot vállalniKép Igyál lefekvés előtt egy jó pohár sört és úgy fogsz aludni, mint egy mormota. Amíg Pesten laktunk, mi is fen voltunk gond nélkül éjfélig minden nap. Na de falun, 10-11 kor már alszunk, mint a tej. Na ebbe azért bejátszik a reggel 6-os kutyasétáltatás is.Kép

Vanda,

Helyes, elsőre sikerülnie kell. KépRáérsz aggódni, ha megvan a baba és nem eszik csak tortát, meg ilyesmiKép

KépKép
inari

Sziasztok Lányok!

Kicsit szívszorítva írok most.

11-ből 8 termékenyült meg, ebből négy nagyon szép, négyről pedig még nem lehet tudni, hogy vagy későn termékenyültek meg és még nem lehet látni a sorsukat, vagy megtermékenyültek és korai fázisban elpusztultak. Nagyon örülök a négynek, ami szép, csak közben iszonyúan féltem őket, hogy ők tovább fejlődjenek, legyen mit visszaültetni. Olyan nagynak érzem a szelekciót, tizenegyből négy, hogy ez ijesztett most meg. Hogy a 11-ből izgazán csak négy az oké... persze, ebből lehet gyerek, csak úgy félek hogy megmaradjanak, fejlődjenek.

Remélem, a nap során megnyugszom és holnap is jó híreket hallok Dévainál. A hasam már nem fáj, nyomom a fehérjét és a folyadékot. Ezt a kidudorodó izét érzem csak, szerencsére a hasammal már semmi gond. Reggel láttam egy kis barnás pöttyözést, de azt mondták, ez előfordulhat. Tegnap este egyébként eléggé szédültem, de mára nem érzek semmi ilyesmit.

Tudom hogy ti szinte mind átéltétek már ezt a várakozást, úgyhogy tudjátok, milyen borzasztó ez a várakozás! A reménykedés, hogy egyáltalán eljussunk a visszaültetésig! Hogy legyen ebből a négyből legalább egy nagyon szép, amiből gyerekünk születhet! Annyira szeretném ezt az egészet. Hogy nekünk is legyen kisbabánk. Ma úgy markolászott egy jeges kéz mikor telefonáltunk, hogy jaj, mi lesz.

Lassan fog letelni a mai nap. Jövök majd még, csak apának most kell a gép. Puszi mindnekinek!

Kép
szkatácska

Dia,

Probáld meg egy egyenes pengéjű kiskéssel megvakargálni a szélét és nagyon lassan fejtsd fel. A kontúr elég masszív ki fogja bírni. Ha nem megy, akkor marad az, hogy ollóval körbevágod és az ablakra cellukszozodKép

KépKép
inari

Drága Kata,

ne izgulj, négy szépen fejlődő embrió nagyon jó. Vigsztaljon, hogy azok, amelyek nem voltak életképesek, valószínűleg nem lettek volna egészséges babák. A természet rendkívül okos ám, bízz benne. Azok amik megtermékenyültek pedig biztos, hogy egészséges, életerős embriók, visszaültetésnék úgyis ezekből válogatnának, hiszen te most 2-3-at kérhetsz vissza. Ne szomorkodj, rendben lesz minden. Tudod a múltkor Enigma is azzal vigasztal, hogy négy petéből lettek az ikrekKép
Vigyázz magadra pihenj sokat és nagyon-nagyon drukkolok.

Puszi,
Inari

KépKép
inari

Kata!

A lombikban járatos csajsziknak kéne reagálni, mert nem emlékszem,kinek hány termékenyült meg. De az biztos, hogy 4 az nagyon szép szám. Ha már fejlődnek 1 napja, az azt jelenti,hogy életképesekKépKép

Diám!

Biztos, hogy megszáradt rendesen a kép?? Tudod, hogy 18-24 óra a száradási idő??? Ha vártál ennyit, a hűtőben tartottad 15-20 percig, és még így sem akar lejönni, akkor tényleg marad az, hogy késsel megpiszkálod. Valszeg arról van szó, hogy a kontúrfesték a nagyon erős, ha azt a késsel felpiszkáltad, akkor a többi már jön magátólKépKépKép

Wish!

Itt nem is dicsekedsz, hogy tök rendben van a genetikai viszgálat??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajszik! Én lassan elköszönök, mert hamarosan indulunk. Szombat este majd jelentkezemKépKépKépKép
lkt

KataKép
Ne viccelj a négy az szuper jó, holnap szépen visszakapsz belőle legalább kettőt Kép
Nekem az első alkalommal a 11-ből csak három maradt meg. És azt se felejtsük el, hogy négy olyan tüsződ volt, ami miatt megvolt tegnap a punkció, tehát simán lehet, hogy tényleg csak ez a négy volt annyira érett, hogy szépen tudjon továbbfejlődni.
Szóval nyugi minden rendben lesz Kép

wish

DomiKép
Boldog szülinapot!
Kép

wish

TénylegKép
Tök rendben van a genetikai vizsgálatomKép
Magírtam ám, csak elszállt és elfelejtettem újra beírni.
Mostan azt nem tudom, hogy akarjak-e hiszteroszkópiát vagy sem. Dévai azt mondta, hogy lát az UH-n mindent, amit kideríthetne a hiszteroszkópia, úgyhogy abban maradtunk, hogy hagyjuk, de azóta ezen rágódóm, hogy biztos hagyjuk-e...

wish

SziasztokKép

KataKép
A lombik egyik legszörnyűbb része amikor hívod a dokit, hogy van e még embrió. Én volt, hogy a férjemet kértem meg mert egyszerűen nem voltam képes felemelni a telefont!! A legutolsó lombiknál nekem is 11-et szívtak le és négy maradt beültetésre. És abból lett ez a kis macskajancsiKép Én véreztem punkció után, úgyhogy a pecsételés miatt ne aggódj!!
Mi veled vagyunk - és mindenkivel- és szorítunk ezerrel!!!

Jajj felmászott a polcra

KépKép
gigi28

Egy jó tanács:
gyerek mellé ne csináltassatok gipszkarton polcot, mert megesziKépKépKépKépKépKépKép Nagyon érik már neki egy anyaiKépKépKépKép

KépKép
gigi28

Kép Kép KépBOLDOG SZÜLINAPOT, DOMI!!!
hajnesz

GigiKép
Neked volt hiszetroszkópia?

HajniKép
Neked tudom, hogy volt, neked mi miatt mondta a Kósa, hogy csináljátok meg?

wish

WishKép

Nekem nem volt, mert ugyanezt mondta a Dévai, hogy ha lenne vmi eltérés akkor látná az uh-n. Én meg nem erőltettem. Szuper, hogy minden rendben volt a genetikán!!!

RoxalKép
Merre jársz???

TüncikeKép
Jó utat, érezzétek jól magatokat!

Puszi

KépKép
gigi28

Wish Kép
Nekem azért, mert másodszorra sem sikerült, pedig minden szép volt meg jó, ezért gyanította, hogy valami a megtapadással nincs rendben. Úgy veszem észre, nálunk szeretnek mindent hamar elvégezni, meg azt is hallottam, hogy ez általában így megy: második sikertelen után hystero, harmadik után lapar, vagy lapar+hystero.

A genetikádnak nagyon örülök, jók ezek a kis megnyugvások! Kép

Kata Kép
Nyugodj meg, rendben lesz minden!!! Szorítunk nagyon!!!
hajnesz

Sziasztok Csajszik!

Inari!
Hát ez nem túl könnyű kérdés, de talán érdemes az andrológust megkeresni...

Vanda!
Ez az, csak pozitívan!
Minden papírod ott van Dévainál? Én nem mertem ott hagyni, csak másolatokat adtam mindenből!
Gondolom, hülyének nézett... Kép

Wish!
Mindegy mivel sokszorosítottad műveinket, azaz műveiteket, de profin sikerült! Kép

Dia!
Végre rólad is van egy fotó. Olyan ismerős vagy nekem, esetleg nem a VII. kerületben nőttél fel?? Kép

Kata!
Elhiszem, hogy most milyen nehéz. Én is tutti rosszul bírnám, de eddigi olvasmányaim alapján a 4 az egyáltalán nem kevés. Mi veled vagyunk, itt nyavalyoghatsz nyugodtan, addig is telik az idő. És holnap minden kiderül!
Lehet, hogy holnap meg én látogatlak meg?? Kép

Gigi!
Köszi a gipszkartonos tanácsot Kép Kép Kép

Loihi!
Nagyon tetszik a tabló! Kép
Vendég

DOMI!

BOLDOG SZÜLINAPOT NAGYFIÚ!<!--attachment: micimacko-310102.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*197.0**micimacko%2ebmp --><center><pre>
Kép
micimacko.bmp (197.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

KépKép
inari

Sziasztok!
Na a párom elment itthonról, úgyhogy végre ide tudok ülni egy kicsit!
Nagyon haragszom magamra, amiért elhagyott az eddigi optimizmusom. Amellett hogy a négynek örülök és szurkolok, percenként elönt a kétségbeesés, hogy mi lesz holnapra. Eddig mindig csak a következő lépésre gondoltam, tk. most is ezt teszem, a holnapra koncentrálok de ma rájöttem, milyen hosszú lesz majd a három hét, ha eljutunk a beültetésig. Nekem apa itthon dolgozik, de mintha itt sem lenne, muszáj vagyok megértő lenni, pénzből élünk és két hete alig jut ideje dolgozni, mert tényleg mindig mindenhová elkísért.
Biztos ti is így voltatok, akármennyire is csinálok ma bármit (leginkább ugyebár iszok és husit próbálok enni), csak erre tudok gondolni, hogy lesznek-e holnap babáink.

Ti a környezetetekben mit tapasztaltok a lombikkal kapcsolatban? Mert én - akármennyire is tényleg régi, jó barátaim vannak - azt, hogy nem tudják átélni, min megyünk keresztül. Persze, biztatnak, drukkolnak, de pl. ezt a várakozást csak az értheti, aki átéli ezt.

Jaj, mikor lesz már holnap? És hogyan nyugodjak meg? És nyafi vagyok? Igen!!! Nehéz lehet elviselni most, elnézést is kérek mindenkitől aki most olvas. Még magammal is nehezen bírok.

Mindjárt ledőlök, úgyis kúpozni kell, és megpróbálok beszélni a fejemmel, hogy billenjek át szépen pozitívba!!!

Kép
szkatácska

A hystero az a bekukucs? A lapar meg amikor már csinálnak is valamit?

Mindenesetre örülök, hogy jó lett minden a genetikán!

Kata!
Bár én ehhez nem tudok hozzászólni, átérzem a feszültséged, drukkolunk nagyon!

Figyeljetek csajok!
A tegnapi kiakadásomhoz hozzátarozik, hogy barátnőm, és ismerőseim is pont most akarnak babát, és kezeltetik magukat. Úgyhogy megy folyamatosan "az én dokim jobb" című felvonás, ami már teljesen kikészít minket. Legszívesebben már néha ordítanék, hogy miért most kellett nekik is elmenni dokihoz, amikor nekünk, másrészt meg én vagyok a hülye barom, hogy belemegyek ezekbe a dolgokba, és foglalkozom vele. De most már azértis leszarom, és még a telefont sem fogom felvenni, a kaput meg véletlenül sem nyitom ki. Apával itt fogunk ülni a sötétbe, suttogni fogunk, és mindezt addig, amíg le nem gyártunk egy kölköt. Kép
vanda978

Kata,

próbálj megnyugodni, még most kell ráhangolódnod, mert a beültetés után nem tesz jót a babáknak, hogy idegeskedsz. Rendben lesz minden. Tényleg mindent megtesztek-tetettek a sikerért. Biztos vagyok benne, hogy a "tűzoltó"Kép is nagyon izgul meg idegeskedik, csak hát ő nehezebben mutatja ki, meg neki kell az erős pasinak lenni a családban. De hidd el neki sem könnyű, ő még érted is izgul.

Igen igazad van, ezt nem nagyon értik meg az emberek. Még a közeli rokonok se. De hát erre jó ez a fórum, amiért én is nagyon hálás vagyok nektek csajok. Rengeteg energiát adtok itt egymásnak, és nagyon jó érzés, hogy tudom, a misik tökéletesen ért a kétségeimet és félelmeimet.

Olvass valami jó kis Rejtő könyvet, nézz meg egy-két vígjátékot, vagy csinálj karácsonyi ajándékokat. Egyébként tényleg ez a várakozás része a legörjítőbb az egésznek. De hát megériKép

KépKép
inari

Wish,

ez tök jó hírKép Remélem most már tudsz majd aludniKép

KépKép
inari

Domi!!!!

Kép
vanda978

Domi! Isten éltessen sokáig! Kép

Wish! Örülök, hogy minden rendben a genetikával. Kép

Szkatácska! Minden rendben lesz. Kép

loihi

KataKép
Hát szerintem ma nemigen fogsz megnyugodni.
A három hét meg eltelik majd valahogy. Nálunk is az volt, hogy Apa a másik szobában dolgozott és azért az jó volt, bár én annak örültem volna, ha folymatosan mellettem ül. Kép
Én azt mondanám, hogy szerezz be jó sok filmet, mert a tv-ben nem nagyon van semmi és az olvasás meg nem megy. Nekem legalábbis nem ment, pedig nagyon szeretek olvasni, általában 1-2 nap alatt kivégzek egy könyvet, de a három hét alatt egyet tudtam csak elolvasni Kép
Egyébként meg aludni is többet fogsz, legalábbis én valamelyik bogytól álomkóros voltam.
De elfőzöcskéztem, olvastam a netet és filmeket néztem, ezzel úgy elment az idő.
Hányra mentek holnap?

wish

KataKép
Én az utolsó beültetés alatt Jóbarátokat néztem. Na az az egy kapcsolt ki. De persze amikor úgy röhögtem, hogy rengett a hájam akkor meg megijedtem, hogy kirázom a csimótáimatKép Szóval az ember kicsit elmebeteg lesz, de tényleg megéri!! Lazíts!!

RékaKép
Õ nem a Dia, hanem a Domi keresztanyukájaKépKépKépKépKép

Írnám, hogy fel a fejjel csajok, de erre azt mondta a Wish,hogy az a helyén van, úgyhogy: fel a lélekkel csajok!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

VandaKép
Igen a hisztero az amikor csak bekukucskálnak.
Este majd megbeszéljük Apával mi legyen.

wish

Tényleg, ha már a "rokoni" kapcsolatoknál tartunk, Gigi, Dia, Ti honnan ismeritek egymást? Lehet, hogy már írtátok, de nem emlékszem.

Ja és még azt is árulja el valaki, hogy a kreatív délutános tömeggyártásos képen melyik az igazi angyalkás és csengettyűs gyertya??? Kép
hajnesz

Már megint itt sündörgök... picit jobb, és ezt nektek is köszönhetem!!! Egy órát fetrengetem az utróval, addig néztem egy filmet amit már százszor láttam és imádom. (A nő kétszer)
Megnyugodtam egy picit, bizakodva és megadással várom a sorsunkat. Bízok a magocskáinkban, hogy ők is akarnak minket és igenis megnőnek, vissza akarnak jönni a mamihoz!

Wish, holnap reggel kell mennünk, szerintem ott leszünk nyolcra. Nem akarsz jönni te is? :-)

Kép
szkatácska

Már megint itt sündörgök... picit jobb, és ezt nektek is köszönhetem!!! Egy órát fetrengetem az utróval, addig néztem egy filmet amit már százszor láttam és imádom. (A nő kétszer)
Megnyugodtam egy picit, bizakodva és megadással várom a sorsunkat. Bízok a magocskáinkban, hogy ők is akarnak minket és igenis megnőnek, vissza akarnak jönni a mamihoz!

Wish, holnap reggel kell mennünk, szerintem ott leszünk nyolcra. Nem akarsz jönni te is? :-)

Kép
szkatácska

Gigi!

Hát dolgozom, közben most fejeztem be a szakdolimat. Aztán a következő lépés tanulás ezerrel, mert jövő hétfőn és csütörtökön is vizsgázom. Az ööszes energiám le van kötve, s a lakás miatt is minden nap jönnek érdeklődök. Emellett csak annyi energiám marad, hogy olvassalak titeket, szurkoljak Katának, s informálódjak. De már nagyon várom a vasárnapi talit, végre kikapcsolhatok.

Kata!
Ne idegesedj. Megértem az érzéseidet, nekem elsőre 8-ból maradt kettő, a másodiknál pedig 11-ből kettő, úgyhogy nagyon jól álltok. Egy is elég a babához Kép Bízz bennük, s bíztasd őket, nekem bejött.

Dia!
Dominak adj egy nagy puszit a nevemben szülinapja alkalmából.

gifts

Eszter
Kép
roxal

Boldog szülinapot DomiKép
Sok puszit küldünk Bodajkról: Réka, Petra, LavyKép
lavy

LÁnyok, hallgattam mindenkire! Kicsit megnyugodva várom a holnapot! Egész nap küldtem az energiákat a kis sejtecskéinknek, úgyhogy...
Jó éjt mindenkinek!

Kép
szkatácska

Csajok, annyira megihletődtem a sok-sok gyertyától Kép, matricázástól, hogy muszáj volt valamit alkotnom nekem is! A fényképezés körülményei kicsit köbgyökölték a valódi látványt, ennél picit szebbek, ahogy átmegy rajtuk a benti fény, de talán nem annyira rosszak így sem. Gondolom, nappali fénynél sokkal szebbek lesznek!
Kata, örülök, hogy sikerült kicsit megnyugodnod! Kép
Kép Kép
hajnesz

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm Domi nevében is a köszöntést!KépAranyosak vagytok.Olyan hihetetlen,hogy elszaladt ez az év.

Timi!
A matrica a hűtő hatására se jött le.KépKörbevágtam és úgy ragasztottam fel.Holnap másféle fóliával próbálkozok hátha....De íme a kreálmányom.Kép
Kép

Hajnesz!
Gigivel innen a netről ismerjük egymást.De néha úgy érzem ezer éve ismerem.Kép

Eszter!
Puszi átadva.KépMajd vasárnap megkapod a válasz puszit.KépMert ám a nagyfiam már puszit is ad!KépTorta lesz?Számítsunk rá?Kép

Réka!
Aranyos vagy,hogy 21 évesnek néztél.KépDe megsúgom/sajnos/20 kilóval és 9 évvel csúnyább,öregebb vagyok.Ti nem jöttök a buliba?Ez nekem új!Neee má!KépÍme egy kép rólunk,de vigyázz sokkoló hatású!Kép
Kép

Inari!
Köszi a köszöntést neked is,de sajna nem tudom megnézni a képet.Répatorta?Gyere a buliba és szivesen megkóstoljuk!Kép

Tényleg csajok!!!
Már csütörtök van,jó lenne akkor tudni ki jön és mik lesznek inni,enni!!!!!!!!!!
Én leírom mit tudok eddig.
Jön és hoz!
DiaKépFasírt,kolbis karaj,francia sali,sósrúd,zserbó,üdítő,sör,sangria.

GigiKépSör,bor,köret?

EszterKépTorta.

FarkasékKépRózsavíz.

MelindaKép/Marcika anyukája/Meggyes-csokis muffin.
Szerintem még köret és sós süti is jöhet,de ötleteket várok!Mindenkit szeretettel várunk 13 órára!Cím:Kispest Széchenyi.u.2 6/28 Kapucsengőn Ludvig.Akinek útbaigazítás kell szóljon.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok lányok!

Domika
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!

Kata ne izguljál nagyon jo az a négy embriocska és minden rendbe lesz drukkolok holnapra.

Kép
póci

Inari képe Dominak Kép
Kép

Dia, valami egyszerűbb sütikére gondoltam, kókuszos-diós féle, még nem döntöttem el, ilyesmit vihetek? Üdcsit viszünk mindenképpen! Kép
hajnesz

Hajni!
Persze bármit hozhatsz ez az éhes banda mindent megeszik.KépKöszi,hogy megmutattad a képet.Miért kérdeztél Gigiről és rólam?KépTe a pároddal jössz??Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?