A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Amica Kép
Kár, hogy ennyi minden összejön neked éppen most! Azért remélem hamar túlleszel a nehéz időszakon. (De akkor is én is irigyellek!)

Kép
Kép
szilva069

saci
az enyém sissy34@vipmail.hu írj és elküldöm
gilingalang

lányok
ma voltam uh
6 hetes a manó
17.6 mm a múlt héten volt 5,5mm hihetetlen mekkorát nőtminden rendben csak hát ez a hányinger ahogy AMICA is én is étvágyam sincs egész nap émelygek nagyon remélem nem sokáig
puszi nektek

gili
gilingalang

Gili, Barbi
Csodálatosak ezek a picurkák! Egy hét alatt mennyit nőnek! Gratula mindkettőtöknek!Kép

Akik szeretnek origamizni, látogassanak el ide:
http://www.oriland.com/studio/main.asp

Most lépek, megyek a laboreredményemért. Prolaktin-nézőben voltam reggel. Majd bekukkantok még délután/este.

Bunyika
gtünde

Gili Kép
Gratulálok a babócához. Szépek a méretid, csak így tovább!

Kép
Kép
szilva069

Gili Kép
Gratulálok a babócához. Szépek a méreteid, csak így tovább!

Kép
Kép
szilva069

Gili Kép
Gratulálok a babócához. Szépek a méreteid, csak így tovább!
Megint behalt a b.net!

Kép
Kép
szilva069

GilingKép
Gratula a babához!!! Nőjjön nagyra!!!

manda

Csajók!Mindenkinek ezt a folyamatot kívánomKépKép
katka30

Sziasztok, sziasztok!Kép

KatkaKépKép
De jó, hogy előkerültél!Kép
Nem dolgozol? Sose vagy a virágboltban.Kép
Nekünk axeleronk, ill t-online-unk van.

LányokKép
A másik topikban homeos csodabogyókról írnak!
Angus Castus, Folliculinum. Ki kellene próbálni.
Vendég

Gyugyi!Köszönöm, hogy írtál, nagyon jól esett. Nem nem melózom a virágboltban. Eddig is csak kisegítő voltam, de most hogy hidegek vannak, a párom nem engedi, hogy ott melózzak. Azt mondta, hogy nekem más dolgom nincs most, csak a bébire koncentrálni. Nem hiányzik, hogy felfázzak és petefészek gyulladásom legyen. Volt már párszorKép Különben, ha meg akarsz látogatni, akkor nyugodtan meglátogathatsz itthon is! Nem tudom szoktál e jönni a Plusba, de itt lakunk mellette, ha gondolod, szívesen látlak bármikor!
katka30

Amicánk és Gilingalangunk most biztos gyakran csinálják eztKépKép
katka30

KépDe élvezném ezt a helyzetet!Kép
katka30

KatkaKép
Mindenképpen egyeztetünk, aztán talizunk egyet!Kép Plusba ezer éve nem voltam. Pontosabban tavaly ilyenkor. Most lesz megint a Holenda matekverseny az Aporban, viszem a gyerekeket. A verseny alatt szoktunk átmenni a kolleganőimmel. Majd meregetem a szemem, hátha meglátlak.Kép
Vendég

http://www.banditos.info/speles/sobersanta2.swf

Ezt próbáljátok ki.....Gyugyika Te is,Wish hátha jobb kedved lesz tőle!!!!!!!!KépKépKépKépKép

Babcsika! Persze,hogy Neked szól az Uhu!KépKépKép
.... na majd jövök! ....
kandi72
Budapest III. kerület

Ági !
Nem semmi a pocakod!Eléggé lent van....nem?Rosszul látom?Bár ez semmit sem jelent!Nekem nagyon magasan volt,még szülésnél is!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi!Kipróbálnám, de csak egy fehér kép jön elő.Kép
katka30

ÁgiKép
Nagyon klassz a pocakod, látszik, hogy már nem sok van hátra.Kép

Katka
SziaKép Agyon izgultuk magunkat, hogy hova tűntél.

Csajszik!
Tök jó a prolaktin szintem. 51-ről lement 5,9-re. Úgyhogy nem hagyom abba a bromot, nehogy megint felmenjen. Csak nem 2xfelet szedek majd, hanem 1xfelet.
gtünde

Kandika
Tök jó az oldalKép Kétszer is elégettem a Mikit a sínekenKépKép
gtünde

Katka
Próbáld még egyszer, elsőre nekem sem jött be.
gtünde

Lányok! Ha valakinek vékony a méhfala, attól még megtapadhat a sejtecske? És a vékonyságon lehet valamivel segíteni? Az a baj, hogy nem vagyok sem gyümölcsevő, sem nagy ivó(főleg nem vizet), pedig az kellene ugye? Elevitet meg nem igazán akarok szedni.
katka30

Ez nagyon tuti játék! Köszönjük az infot! Aranyos!
Nem enged mellékletet feltölteniKép
katka30

Katka
Nem véletlenül a méhnyálkahártyára gondoltál??
gtünde

Suiasztok Csajok!
Gyors bekukk...

SzilcsikeKép
Látom ma sajnos nem voltál túl jó passzban, de a történteket lassan dolgozod fel, ahogy megjön és mehetsz a BMC-be már sokkal jobb lesz meglátod!

TüncsikeKép
Szuper a prolaktin szinted!!! Nagyon örülök!! Nekem is lement tök normál alacsony értékre! Szóval ez már nem szabhat gátat nekünk!Kép

GiliKép
Gratula a babócádhoz!!!!! Szép nagyra nőtt!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Kandika
Megkaptad?Vagy zárva volt az ablak?
Egyébként tök jó a játékKép

Gtündi
De jóóó!!!Mennyi idő kellett,hogy ilyen jól letornázd?Grat!!!!!Kép
Én még mindig csak estére tudom bevenni az 5mg-otKépÍgy is ráébredek néha,hogy remegek tőle.
Így sosem megy leKép
Nekem amúgy azt mondta a doki,addig kell szedni,míg 8 hetes terhes nem leszek.Neked mit mondott erről?

Katka
Méhfalon,a nyálkahártyát érted,vagy magát az izmos méhfalat?

Mindenkit pusszantok,aki erre szokott járni!
KrisztiKép

KépKép

KépKép
okr

Ja igen, bocsika. A méhnyálkahártyát.Nekem miért nem reagál a melléklet feltöltése gomb????
katka30

OKrisz
Kb. két hónapja szedem a bromot. Év elején, amikor ugyancsak szedtem, akkor is jól levitte, csak úgy néz ki, nem kellett volna abbahagynom a szedését.
Én csak 2,5 mg-ot szedek naponta, de most fele ennyivel folytatom.
Nem mondott semmit arra, hogy meddig kell szednem, de én több helyen is úgy olvastam, hogy a 12. hétig kell szedni.
Nem dobsz föl Adáról képet?Kép (Remélem, jól emlékszem a nevére)

TizomkaKép
Nem raktál fel skóciai képeket!!!
gtünde

Szia Kandi72!

Ez aztán jópofa játék!

Kép
lara26

Katka
A lányok mindig a joghurtot, a bébi aszpirint meg a sok folyadékot javasolják. Szerintem, nehezebben tapad meg vékony méhnyálkahártyán.
gtünde

KépPróbáljátok ki, nagyon jóKép)))
katka30

Szia Tündi! Kép

Kép
lara26

Szia LaraKép
Mi van veled????

Babcsibe
Sehol nem látom a hőgörbémet!!!KépKépKép
gtünde

Gtündi
Nincs most friss képem.A drágám pedig elvitte a fotomasinát magávalKépA mikulás ünnepet sem tudtam megörökíteniKép
Ígérem,amint lesz gép,lesz kép!Kép
Nagyon gyorsan levitte a bromo a prolaktint!Szuper!Talán akkor az én 5 mg-os esti adagom is hat valamelyestKép
Én csak azért furcsálltam a 8.hetig szednit,mert mi van ha 1-2 év múlva leszek csak babás????

Kellene lassan vért is vetetni,de ketten vagyunk egész hónapban a gyerekkel,és így nem tudok elmenni.
A múltkor anyóséknál meg akartam mérni a vérnyomásomat,de a leányzó olyan űvöltésben tört ki,hogy le kellett venni a mandzsettát.KépFélt,hogy bántani akarnakKép

Katka
Nem, tudom,mi lehet a gond nálad.Írj a szerkeztőnek(Apának),talán tud segíteniKép

KépKép

KépKép
okr

Katka
Nagyon jóKép
gtünde

Katka
Hihetetlen!!!!!!!Kép

Lara
Hogyan alakul a hőd?Görbéd van?

KépKép

KépKép
okr

OKrisz
Tényleg, írtad már, hogy elvitte a gépet. De ilyen sokáig távol van?? Az nem jóKép
gtünde

Én jól érzem most magam. A hőm is fent van még.

Kép
lara26

Sajnos a vasárnap az egyetlen nap,mikor itthon leszKép,Na meg holnap este!!!!!!!!!!!!!!!!!
Húúúú,de várom már!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Lara
Légyszi görbét!!!!!!Nagyon izgi!!!!

KépKép

KépKép
okr

Barbi
Most nem megyek Győrbe, apa jön haza. Képzeld, nemrég telefonált, hogy jövő hétvégén megyünk HamburgbaKép A kollégái hívtak meg minket. Szállást adnak és a repcsijegyet is fizetikKép
Már nagyon várom.
gtünde

Oksa megy.Kép

Kép
lara26

OKrisz
Mit dolgozik, hogy alig van otthon??
gtünde

Lara
Ez tök jól néz ki!Kép Drukkolok, hogy jót jelentsen!Kép
gtünde

Lara
De jó!!Nagyon bízom a zebrádban!!Mikor tesztelsz?

Gtündi
Ortopéd-trauma rezidens.Szakvizsgáig sajna ez leszKépVagyis még 2 évig.

KépKép

KépKép
okr

Köszi Tündi!
Én is hasonlót kivánok mindenkinek!

Kép
lara26

SziasztokKép
KatkaKép
Az nem jó, ha a mnyh. vékony, nem tud megtapadni a bébi. Ha se Elevitet nem szedsz, se nem iszol, se nem eszel sok fehérjét, akkor talán vegyél E vitamint vagy orvosilag kell segítsenek. Nekem a köv.lombiknál valószinüleg inekcióznom kell magamat ill. vki majd beadja, ha nem lesz elég vastag. Kb.8 mm-től már jó. Mondjunk én most kihagytam az Elevitet, mert sokat híztam, de most újra szedem. Van még egy fél dobozzal, azt még beszedem és kész.

manda

Szerintem 7végén.

Kép
lara26

OKrisz
Aha, dokiKép Sokat ügyel talán?
gtünde

Szia Manda-baba!Kép
Én úgy szedem az Elevitet, hogy minden 3. nap, két napig pedig vas+folsavat.
Mennem kell vacsizni!
Még benézek.
gtünde

TüncsibeKép
Tök jó, hogy mentek Hamburgba! Én még nem jártam arra, te már igen vagy most mentek először?
Mi most megyünk szombaton Bécsbe, de már biztos írtam. Már alig várom!!!!!!!!!!!

LaraKép
És késik a mensid?

manda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?