2005.12.08 09:51
Sajnos nincs ilyen jó kedvem. 
: Hanna is nagyon nő 
mindkét értelemben
Remélem jövő héten az is meglesz. 
2005.12.08 10:10
!
!
! Ja díszítés: kevés tojásfehérjét kezd el kikavarni porcukorral fakanállal,mikor már látod a tál alját tgyél bele pár csepp ecetet,vagy citromlevet. Azért nem írom, h 1 tojásfeh-hez, mert azt mondja Mami, h az benyel 20 dkg porcukrot is, és az több tonnányi mézes díszítésre elég
!2005.12.08 10:21
2005.12.08 12:18
És magával a tervekkel elégedettek vagytok? OLyan lesz amit szeretnétek? Mert ez elég fontos, meg ugye gondolom ti se pár évre tervezitek azt a házat. És mi a gond a kivitelezővel? Nem megbízható? 
És egyáltalán nem biztos, h még egy évet várnod kell, h beszéljen. MInden gyerek más, lehet már tavasszal nyomni fogja az édes kis dumáját
Úgyhogy én is elvagyok most keseredve kicsit emiatt
Férjem ma próbál alkudni egyet vele.
Most épp az ingéért balhézik, h felvehesse
2005.12.08 13:45
És elbizonytalanodtam, őszintén megmondom. Mert tesód ugye a Lászlóban dolgozott, ahová a fertőző betegek "java
" kerül, és persze gondolom sok-sok csúnya esetet látott. De hát ez egy olyan betegség amin mi is átestünk, és nem lett semmi bajunk!!! És gondolom azért ez a jóval gyakoribb eset. Nem tudom, nem tudom mi tévő legyek!! Nincs ezeknek az oltásoknak mellékhatásuk? Ahh, nem tudom!! ki írtam egy telefonszámot is, egy lászlós prof dokinéni, keddenként lehet hívni oltás ügyben, kedden szerintem felhívom őt is.

2005.12.08 15:26
És ha pont a tiéd kapja el, amúgy meg egy nagyon csúnya két hetes betegség, viszket, nyoma marad, és ha szövődménye lesz, az pedig már tényleg veszélyes.
Én már csak plagizálok. És nekem ő a tesóm, szóval én benne bízom. Nálunk eleve ő fogja oltani a gyereket, és amit javasol, azt biztosan fogom adni.
2005.12.08 15:26
És ha pont a tiéd kapja el, amúgy meg egy nagyon csúnya két hetes betegség, viszket, nyoma marad, és ha szövődménye lesz, az pedig már tényleg veszélyes.
Én már csak plagizálok. És nekem ő a tesóm, szóval én benne bízom. Nálunk eleve ő fogja oltani a gyereket, és amit javasol, azt biztosan fogom adni.
2005.12.08 20:16
Kész voltunk!

2005.12.08 21:04
A kivitelezőnek meg van 1-2 peres ügye
Láttunk házakat amiket csinált, jól néztek ki. Most is épít egy házat itt a városban. Szóval most gondolkodunk hogy mi legyen. 
2005.12.09 08:07
A tenger gyönyörű volt
Kicsit féltem a cápáktól, aludni meg a homokra letett hálózsákokban aludtunk az első éjjel
De jó volt
És reggel 6kor kelt
És menni akar most sétálni!!!!!2005.12.09 08:34
Lécci küld el emailben Edó címét!Kipucoltad a postaládádat? De szép álmaid vannak
, nekem nem nagyon volt időm álmodni,mert kb 4ig óránként mentem simizni a hátát Hannuskának. Mi ez,mágnesvihar?
! Férjecskét is lehet vinni? Szül. fel-t felvesszük, ha gondolod!
! 2005.12.09 08:46

Komolyan nem értem mitől van ez?
Azért játékok nélkül elindulni nagy felelőtlenség...
(Bár igazad van, Tesco mindenhol van).
2005.12.09 09:04
Két évesen. Hát nem semmi! Azt hiszem nem lesz gondod azzal mit is vegyen fel az oviba. Majd ő kiválasztja
2005.12.09 09:53

Én egyébként igazából a fogait féltem a csoki miatt. De mértékkel nálunk is mehet, azért csoki nélkül nem gyerek kor a gyerek kor

Miért kell simizni a Hanna hátát?2005.12.09 10:07
Egyre ritkábban alszik anyával. Nálatok alvás? szopi? el akarod válsztani?2005.12.09 12:53
Mostanában már kicsi cukrot és fahéjat is teszek bele.2005.12.09 13:45
Sírnak is
.
Gyönyörű a Peti! Küldhetnél gyakrabban képeket! Le a kalappal előttetek, (Katáékkal együtt) hogy így belevágtok ebbe a házépítésbe. Már az elején jönnek a gondok. De legalább ti értetek hozzá!!! Viszont ha egyszer felépül, milyen jó is lesz nektek!!!
Ott tartotok már, hogy álltok a szekrény előtt és ruhát választotok? Zitáék most ezt csinálják. Fél óra mire a Laura rábök valamelyikre. Na mondjuk ha valakinek van ehhez idegzete.... Lehet, hogy most 1 hónapig csak a zsebes lesz a menő. Még mindig jobb mint a rózsaszín úszógatya
Pussykám, jó hogy nem adtad rá
Boogie lány hogyhogy nem fárad el napközben?? Biztos csak anya kell neki
, vagy tényleg front van...
Jó lesz nektek a kis romantikus aquaszálló! Videót megbütykölted??
Eszti
Jó hétvégét nektek!!! Ancsa
Gyere már Pancit altatni!!!2005.12.09 18:10
Szóval bulizol, te szoptatós kismama, a vodkával azért vigyázz. Bár lehet, hogy Zsombi nem zendítene rá fürcsi után, hanem mély álomba zuhanna.
Pancogó? Tetszik.

2005.12.09 20:11
Felsőtengelic, lehet, h nem is termál, csak Gy képzeli
, vettünk rózsaszín Kishableányos hugghies úszópelust. Tuti, ma este fel is próbáljuk
!
2005.12.11 20:53
2005.12.12 07:49
2005.12.12 08:46
Tegnap a szolnoki galériában diákjeggyel akarták kiszúrni a szemem. kell ennél nagyobb ajándék??
Bali kapott egy lószállítót, azóta azzal játszik.
Az Esztitől kapott színes építőkockákból meg állandóan garázst kell építenem, amit igen gyorsan tud lerombolni.
2005.12.12 14:43
De ma már másképp látom ezt az egészet persze
Nálunk sem volt semmi különös, illetve szombaton este céges buliban voltunk, de 11után már haza is értünk, kisfiam dalolászva várt a nappaliban. Tesómék vigyáztak rá, és nem tudták lefektetni
Persze miután elmentek két perc és aludt a gyerek
A szigorú szülők!!

2005.12.12 15:19