A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jó étvágyat Tündi-bündi!!!

manda

Gtündi
Gyakorlat +ügyelet.Kép

Manda -szió

Lara
Várjuk az infót,legkésőbb vasárnap!Kép

Horoszkóp holnapra:

pénteken, a Hold belép a Kos csillagjegybe. Ebben az időszakban fejünk, szemünk és orrunk kerül előtérbe. Minden, ami ezeken a napokon a fejünket, szemünket, orrunkat terheli kétszer olyan káros, lehet, mint egyéb napokon. Ezeket a szerveinket a mai napon nem célszerű megoperálni sem. Ez a nap kiválóan alkalmas kirándulásra, hosszabb gyalogtúrára is. Egy farönkre is leülhetünk az erdőben, nem fogunk felfázni. /A mai nap minősége meleg és száraz, ezért nem vagyunk hajlamosak felfázásra/.

A mai nap legerőteljesebb egészséggel kapcsolatos panasza a fejfájás. Lehet, hogy igazából azért fáj a fejünk, mert sokkal többet vállaltunk a kelleténél az utóbbi időben. A legjobb az lenne, ha ezt a napot, - amennyire lehet – tehermentesítenénk. A következőket tehetjük még fejfájásunk mielőbbi elmulasztása érdekében: sok-sok tiszta vizet igyunk. (A víz semlegesíti a tüzes Kos energiát.) A mai napon ne fogyasszunk kávét, csokoládét és cukrot.

Érzelmeinket tekintve a mai napon mindig azt szeretnénk, ha ránk figyelnének. Miután elég valószínűtlen, hogy ezt el is érjük, egy kis sértődöttség is van bennünk. Úgy érezhetjük, hogy háttérbe szorítanak, mellőznek minket. Mi viszont nagyon nehezen tudunk meghallgatni másokat, nem tudunk odafigyelni kellőképpen embertársainkra. Nagyon türelmetlenek lehetünk a mai napon. Ezt vegyük figyelembe, amikor autót vezetünk, közlekedünk.
Ma a Hold szextilben áll a Vénusszal, s trigonban a Merkúrral. Ma kinyilváníthatjuk szeretetünket azok felé az emberek felé, akik valóban fontosak nekünk. Ne féljünk kifejezni érzelmeinket, hiszen viszonozzák őket. Nagyon kellemes beszélgetésekre is nyílhat alkalom, s örömmel tölt majd el minket az a tudat, hogy még mindig nagyon kellemesen tudjuk együtt eltölteni az időt.
Ma a Hold még mindig a Kos csillagjegyben halad. A krónikus homloküreg- és orrmelléküreg problémák ezen a napon súlyosabban nyilvánulhatnak meg. Ma a Hold szextilben áll a Neptunusszal, s trigonban a Nappal. Ennek hatására sikeresen megélhetjük női-férfi szerepeinket. Kiegyensúlyozott lesz a kapcsolat saját női- és férfi részünk között.

KépKép

KépKép
okr

Szia OKriszta!!!!!Kép

manda

Sziasztok!
Szilcsibe, Wish! Kép
Extra kitartás nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katka30
Van természetes alapú vitaminkészítmény is a piacon ha az elevit nem tetszik. Állítólag a joghurt nagyon jó még. Azzal hogy állsz?Kép
Sajnos nem javul a náthám. Pedig tegnap már egy pinduri hp-t is ittam elalvás előtt fertőtlenítőként. Kép Rengeteg narancsot eszem, 100%-os gyümilevet iszom, orrcseppezek,gőzölgök is, ma már infráztam is, suliban alig beszélek...kicsit fáj a torkom...de inkább csak a nátha szenveszt, nem köhögök. Most hőmérőztem:37,2. Ez még nem gáz.
Amúgy ma a 23. napon 37,0 volt az ébredésim. Menzis jelek még nincsenek.

Vigyázzatok magatokra ebben a csúnya időben!
KriszKép

Kép
vizkriszisback

KriszKép
Jobbulást kívánok neked!!!! Nem értem mindent megteszel és nem múlik! Valami gyógyit nem kellene szedned és doki látott?
Együtt érzek veled:Kép

manda

Manda
Én még nem voltam. A Gábor már járt kint, még azután, hogy itt megépült az Árkád. Hát túl sokat nem leszünk ott, mert szombaton megyünk, vasárnap jövünk, de azért örülök neki.Kép
Biztos klassz lesz a bécsi út. Mi a program pontosan?

VKriszKép
Vigyázz magadra! Nem kellene inkább otthon feküdnöd és kúrálnod magad?
gtünde

Tüncsi
Hamburg! De csodás! Kép Jó szórakozást!
Lara
Igéretes a görbéd! Én már azt hinném ebből, hogy a 23-on volt a péd....bár a gép biztos jobban tudja. Kép Megy a drukk!!!!!!!!!!!!!

Kép
vizkriszisback

LaraKép
VKrisznek lehet, hogy igaza van a 23. nappal. Megnéztem, és tényleg akkor esett le a hőd. Miből kombinálta ki a program, hogy később volt pé-d?
De majd Babcsibe úgyis kielemziKép
gtünde

Katka!
Nagyon jó ez a kép,nem semmi mik vannak KépKép
Tündi baba Okés akkor legalább hétvégén látni fogod a levélkémet!...de jó Nektek,hogy mentek Hamburgba!KépKép
Okr Sehol semmi,Hufnágert is kérdeztem,de nem jött meg sajna,pedig a 39.napon vagyok!Kép
Lara! nem semmi....gyere hétvégén az eredménnyel!Jó érzékeny tesztet vegyél!Amit Én vettem utolsó 2alkalommal 10-es volt és 787.-csak!
kandi72
Budapest III. kerület

TüncsibeKép
Gyors volt ez a vacsi!Kép
Hát a program délelőtt Bécsben a Hofburg megtekintése, utána belváros és délután az adventi vásár!!! Mehetünk volna jövő szombaton Schönburgba, de ott tavasszal voltunk és inkább majd akkor mennék újból, mert a kastélyt belül már kétszer láttam, a külső része és a park érdekelne. Kisvasúttal lehet menni körbe és nem is túl drága a jegy rá, úgyhogy majd tavasszal oda szeretnék mégegyszer eljutni.

manda

Krisz
Jobbulást!!!!!

Gtündi
Finom volt a vacsi?Egészségedre!!!

Lara
P.é-kor volt akció is,ugye????

Manda
Hogy vagy?Írj vmit magadról!

KépKép

KépKép
okr

A joghurtot imádom, csak attól meg igen hasmasom vanKép
katka30

KandiKép
Lehet, hogy zebrás leszel vagy hosszabb a ciklusod!!! Jó lenne egy újabb zebrás!!!

manda

Kandika
Kinyitottad az ablakot?Mert lehet beleűtközött,és elpattant máshová!!!Pedig célirányosan lett kűldve!

KépKép

KépKép
okr

Felteszem én is a hőm:Kép

Kép
vizkriszisback

Kandikám
Mi ez az olcsó teszt? Nem mintha nekem kelleneKép

Manda
Hát anyukám csinálta, csak meg kellett enni, abban meg jó vagyokKép
Akkor jó tartalmas a program. A vásár meg úgyis sokkal szebb sötétedés után.Kép

OKrisz
Fini volt. KösziKép
Akkor jó be van fogva szegénykeKép Én nem is értem, hogy bírják ezeket a hosszú műszakokat. Nem megy ez az orvoslás kárára?
gtünde

Na meg a családi élet kárára... Te is az egészségügyben dolgozol/tál?
gtünde

Krisz
Jól alakul a görbéd!!Drukkolok!!!
Te mikor tesztelsz?

KépKép

KépKép
okr

OKrisztaKép
Jól vagyok, várom a szombati bécsi utat nagyon-nagyon!!!
Meg jövő hétre várom Pirikét és utána BMC-be megyek UH-ra, mert ha kell a mnyh. miatt valószinüleg kapok valami vastagítót, amire azt írta a Szilva, hogy valósz.inekció lesz. És ha minden ok, akkor lehet, hogy január elején transzfer az utolsó kettő fagyi babával. Jó lenne, ha szülinapi ajándékként megmaradna valamelyik vagy tőlem mind a kettő is.Kép
És te hogy vagy, ha jól olvastam szalma vagy?

manda

Katka
Élőflórás joghurtot egyél, mert ha tejérzékeny vagy, attól nem f*s*lKép
gtünde

VKrisz
Ígéretes, ígéretes.Kép Reméljük, hogy nem a náthától van fent a hőd.
gtünde

Sajna, asszem Hamburgra nem sok időnk lesz, mármint városnézni, mert egy buliba vagyunk hivatalosak, de azért megpróbálunk körülnézni.
gtünde

Csajok, kicsit lelépek, majd visszanézek 8 után egy picit.

manda

Gtündi
Ha nem ott dolgoztam volna,el sem tudnám viselni a hosszú műszakokat.
Már az is haladás,hogy hétvégén nem mind a két nap ügyelKépTudod,ő a legkisebb jelenleg,így nem nagyon ugrálhatKép

KépKép

KépKép
okr

OKrisz
ÉrtemKép SajnálomKép És mit dolgoztál, ha nem vagyok indiszkrét?
gtünde

Manda
Jó szórakozást,BécsbenKépJót fog tenni a kikapcsolódás.
Drukk,hogy minden simán menjen,és szülinapodra ikres fotóid legyenek!Kép

KépKép

KépKép
okr

Tündi
Én voltam az asszisztencia,míg dolgoztamKép

KépKép

KépKép
okr

OKrisz
ÉrtemKépKépKép
gtünde

Gtünde!Kép Ez jó volt! Tetszett!!! Ok. Megfogadom!
katka30

Katka
Én sem bírom a tejet, de az élőflórás joghurtot simán megeszem. Sőt, anyukám mindig azt mondja, hogyha valaki antibiotikumot szed, annak is érdemes enni a gyógyszer mellé, hogy helyreállítsa a bélflórát, amit az antibi tönkretesz.Kép
gtünde

Na lányok, én már nem bírom. Megyek fürcsizni meg tv-zni.

Amica, Noé, Wish (tegnap kihagytalak az éjszakások közül, bocsi)Kép
Jó dumcsizást!
Amica
Remélem, ma nyugisabb napod volt!Kép

Na jójéjt!Kép
gtünde

Okr!
De megfagyok,ha mindig nyitva az a fránya ablak!KépNa majd kinyitom résnyire!
Manda!
Sajna PCO-s vagyok,volt már 139 napos ciklusom is!KépKépjó mi....pár tesztet csináltam alatta!Pedig tudom fölösleges,mert a terhességnél...mást éreztem mindig!Kép
Tündi baba
Unilatex a neve és Auchan-ban vettem,787.- és tesztkazettás!-és nem szivárgott át,tökéletes eredményt mutatott 20mp alatt!Miért ne lenne rá szükséged!?Jövőre terhes leszel és szülsz is.....Én úgy csináltam...tök buli...február 26.-án inszem és november 9.-én ,már Nati ott volt a kezemben!KépKépKép:De jó lenne még....KépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Tegnap bemásoltam a gyógyszerek utáni roborálásra ajánlott szert!Normaflore a neve!.....nem kell joghurt,csak ebből egy kura!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Tündi
Amikor 36,9 és 36,8 volt is ugyanilyen beteg voltam. Mellesleg sztem mindenkinek fent van a hője...amíg le nem esik Kép...a menzi előtt mondjuk egy nappal. Mindenesetre a tényeim ellenére (alacsony progi)...elég jól alakulok...még nincs barnázás sehol...és a melleim is fájnak. Kép (Álmodik a nyomor mi?Kép)

Kép
vizkriszisback

VizKrisz
Ez nagyon jó jel!Babó jel is lehet!KépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Gyugyi! Merre vagy?
katka30

nálunk a férjem kapta a clostyt. Állítólag ez felturbózza a spermiumok számát. Olvastam viszont a betegtájékoztatón, hogy rengeteg a mellékhatása. Nektek van erről tapasztalatotok? Hízás, a látás romlása ijesztő! Előre is köszi!

....ezt találtam a másik topikban!Hallottatok már ilyet?KépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Itt vagyok már no, csak visszaolvastamKép
El kellett vinnem a kiscsávót edzésre, mert apa még dolgozott. Megfürödtem és most itt ülök a kutyusos pizsimbe. Kéne enni egy kis csokit!!Kép
Vendég

Nem tudom, pontosan volt-e akkor akció. Kép Kép
Amúgy én is a 23. cn- re tenném a keresztet.
A párom szerint akkor együtt voltunk. De én nem emlékszem már mert akkor a Mamámmal voltam elfoglalva. Kép Szegény.

Manda!

Ez egy igen érdekes kérdés!
Szóval amikor még rendesen volt pé-em akkor 28-29 napos volt a ciklusom.
Manapság már a 36 nap a "trendi" . Kép
Kevesebb eséllyel.

Kép
lara26

most meg lassan én megyek, mert megyünk a teccsóba. Closty? Nálunk is szedi a férjem. 3 hónapig kell szednie minden nap.(még január 18-ig) holott olyan eredménye van, hogy még adhatna is másnak, mert 65millió spremája van!Nem értettük, hogy miért kell. Nem tudom, hogy férfiaknál van e és mi a mellékhatása? Én is szedem most már a 2. kúránál tartottam. Igen, rá van vezetve az ismertetőre,hogy hízás, de azt nem kell szó szerint érteni. A mellékhatásokat x ezer emberen figyelik meg a kiadás előtt, s ha abból csak 1-nek van ilyen jellegű tünete, azt már fel kell tüntessék a gyógyszerismertetőn. A látás csak ne romoljon. Fél éve fizettünk a látásomért 200ezret.
Gyugyim! Te ne egyél csokit, mert ma nem lehet. Se csoki, se cukor!HOgyan olvastad el az eddigieket?!Ejnye!
katka30

lányok!holnap jelentkezem, most zúzok...puszi mindenkinek, s jó éjt!
katka30

katka30

Szia KatkaKép
Jó TESCOzást!
Azért én eszem egy kis csokit. (Mindig is renitens voltam!Kép)
Vendég

Sziasztok!

Megyek fürcsizni.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
lara26

OKrisztaKép
Köszi szépen!!!

KandiKép
Sajnálom, de csak összejön majd egy újabb Nati, akit persze nem Natinak fogtok hívni!

LaraKép
Nekem sajna mindig össze-vissza van a ciklusom. Mostanában 34-36.napos.

Elköszönök, megyek aluszizni, mert fáradt vagyok, de nagyon!!!

Pusszancs mindenkinek!!!
Csáó!!!!!!!!!!

manda

Nézzétek meg,a tablóképek...országonként...sok-sok suliról...Én megtaláltam magam...Kép
http://www.worldschoolphotographs.com/
kandi72
Budapest III. kerület

Manda!
Jó lenneKépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

KandiKép
Én is megtaláltam magamat! Semmit nem változtam az elmúlt 18 évben.Kép
Vendég

Kép
Vendég