Én kis naiv!
Én is ugyanolyan vidám vagyok most is mint akkor. 
2005.12.08 23:17
nagyon drukkolok neked holnapra az UH-hoz. Sajna holnap nem leszek itthon, meghívott a cégem a Karácsonyi partyjára, úgyhogy csak szombaton fogom látni, de tényleg írasd ki magad amint tudod, kérjél orvosi javaslatot egy nőgyógyásztól és a háziorvos táppénzen tart. Úgyis itt a karácsony, lesz mit csinálni
sajnálom, hogy szarul vagy, te most mennyi idős vagy tulajdonképpen? Mert én még csak undorom a kajáktól meg farkaséhes vagyok, most éppen az előbbi
. Gyere már a nyári topikba kérlek, nem zavarnánk a lányokat ilyen dolgokkal.
jót nevettem azon amit írtál, de biztosan nem volt vicces, pláne nem a te állapotodban. Kitartást! Ennél csak rosszabb lehet, ha meglesz a picuri is
. Mármint jó értelemben
.
Szép nagyra nőtt Dominik, drukkolok, hogy Karácsonyra megszülessen. Hogy vagy amúgy? Lakással minden ok lett?
az én keresztfiam is 3 hónapos, olyan finom illata van, meg lehet zabálni
. Nagyon drukkolok a januári lombikhoz, úgy érzem, hogy most sikerülnie kell. Mindent megtettél már érte, nagyon jó helyre fog születni. Azért írj egy levelet még a jézuskának, biztos ami biztos
.
olyan furcsa érzésem van veled és Mandával
kapcsolatban, mint Barbival és velem volt, nektek együtt kell terhesedni
a BMC-ben. ÚGyhogy várd még be Mandát a mensivel, és akkor minden ok lesz. ÚGY drukkolok nektek, nagyon. Sajnálom az ismerősöd telefonját, tőlem július végén kérdezték meg, hogy mekkora már a baba, alig van hasam. Mondtam, hogy áprilisban elment. Szegény lány, nagyon ciki volt neki. Én meg azt se tudtam, sírjak, vagy nevessek. Épp egy sikertelen inszemen voltunk túl újra a 3 hónap várakozás után. Aki elpletykálta neki a terhességet, elfelejtett neki szólni, hogy már nem aktuális.
jó volt találkozni veled, örülök, hogy a szuris dolgok megoldódtak, nagyon kétségbe voltál esve, de örülök, hogy Szilva tudott segíteni. Egy földre szállt angyal! Drukk a tüszőcskéidhez!
köszi a tudósítást
tuti jók a képek, amit felraksz, mindig megnevettetnek.
nagyon izgi a görbéd, hátha.... 

)

2005.12.08 23:48
mikor lesz az inszemed, azt hiszem nem írtál róla.
egy talány a ciklusod nekem, remélem már nem kell sokat peteérést nézned, én már tuti megbolondultam volna tőle. Nem vagyok egy kitartó típus ilyen téren
. Szóval, drukkhegyek!!!!!!! Nekem már szinte fáj, hogy ennyire ismered a tested minden sejtecskéjét
. Küldök neked zebrás teszet, jó?
jó látom, hogy neked mensi kell most? Én szívesen elküldöm neked mondjuk a decemberi mensimet, jó? A novemberit már elküldtem szilvának, de még nem kapta meg. Rossz a posta! 

2005.12.09 07:10
Szóval betelefonáltam a munkahelyemre...nem megyek dolgozni ma...megyek a dokihoz...ha már egy hét alatt semmit sem javultam csak romlottam....ő jön. Pedig minden olyan szépen alakulna így a 24. napon....
2005.12.09 07:58
2005.12.09 08:36
2005.12.09 09:01
Manda
szerintetek ha felhívom a BMC-t, a recepción meg tudják mondani, hogy mennyi lett?
Én meg küldök neked sok-sok babanövesztő energiát
++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 2005.12.09 09:06
Puszi
)
Ma se jött
2005.12.09 09:49
2005.12.09 10:29
Tüncsibe
2005.12.09 10:46
Szilva
) Most szépen megvolt a 10 pici egység, de 5 helyett 7-et nyomtam be, és holnap is annyit fogok, hogy bepótoljam amit elcsesztem.
2005.12.09 11:09
Illetve az lehet, hogy előbb nyomtam ki a levegőt, és utána akartam megfelezni. És akkor már csak 5 egységnyi volt, és abból nyomtam még le kettőt. Bár ha most belegondolok, akkor már volt a fecskendő végében, szóval lehet, hogy mégiscsak a 10 egységből nyomtam le 2-t, és 8-at adtam be????
2005.12.09 11:16
Növesztgesd még 9 hónapig nagy boldogságban!
Te is sok mindenen átmentél már. Szilcsinek igaza van, a megtörtént dolgokon már nem tudsz változtatni, de ami előtted áll még, azokból sok minden rajtad múlik. Én kívánom, hogy minél előbb babásodj, és hogy a rühes lapar elmaradjon!

2005.12.09 11:17
2005.12.09 11:20
(24.nap) Viszont nem dolgozom 3 napig!!! CSak fekszem, iszom, gőzölök, kussolok
stb. Hétfőn visszamegyek a dokihoz...úgy sincs első 5 órám.
2005.12.09 11:22
Szmenya vagyok? (Ne haragudj rám)
Felhívta a figyelmemet, hogy ezt senkinek ne mondjam a BMC-ben 
2005.12.09 11:36

2005.12.09 12:15
2005.12.09 13:23
,nem tudom mitől van,h már a term. gyógymódok nem mindig használnak,elég szomorú!
A másik h borzasztóa fáj a fülem +a fejem . 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|