2005.11.27 17:44
2005.11.27 23:19
Nálunk szerintem nem lesz kistesó, ha Miksa így folytatja. Komoly. Nem miattam, én így is szeretném, még ha néha baromira föl is tud húzni. De az ember most hogy itthon van, az egész napi nyűglődést látja, és a saját maga baja mellett sok neki. Látom, hogy idegesíti a céltalan hiszti, meg az ellenkezés, meg hogy hiába beszél az ember, meg hogy dönt-borít, koszol, kiönt, nyüszít, nyávog, ordítozik, ha beszélgetnénk, akkor ordít legjobban, nem akar elaludni (az előbb jöttem le, és még nem aludt)és sajnos mostanában ezek a jellemzőek. 5 percig halál aranyos, aztán 20 percig döbbenet, hogy mit művel. Én is el vagyok keseredve kicsit. Többször eszembe jutott, hogy írtad, hogy alig vártad, hogy a férjed hazaérjen, és már csaptad is be magad mögött az ajtót. Ugye te írtad? Én azt hittem, ez nálunk nem fordulhat elő, de most ez lenne, ha rábízhatnám az emberre. Most viszont enyém a kölök, talán ez is nagyon sok, ez baromira lefáraszt. Eddig is volt, hogy egyedül voltunk valamennyit, meg éjszakai műszak, meg satöbbi, de aztán csak meg lettem mentve, még ha csak fél órára is. Most megszokta, hogy itthon van a papa, mindemellett továbbra is rám van ragadva, utánam jön még a klotyóra is, a konyhában továbbra is mászik föl rám, hogy lássa, mi fő vagy sül. Ha az apjához megy, akkor viszont tutira a rossz lábára mászik.
Nem is örült nekik Miksa
Vagy nem ezeket akarta, vagy ma nem akarta ezeket
2005.11.28 07:16
2005.11.28 08:19
Nikim már 16 honapos rengeteg fogacskája kint van,szaladgál a világ "legroszabb" roszcsontja lány létére
Annyira szeretlek olvasni Benneteket mert akkor mindig eszembe jutnak az ujpesten eltöltött évek
Amerre Én lakom itt sajna nincs bölcsi pedig szeretném Nikit beadni ugyanis a szükös anyagi helyzetek.......ismeritek.
2005.11.28 10:18
. Szóval az úgy volt, hogy két hete csütörtök éjjel olyan szinten örjöngött a lányom éjjel egytől hatig, hogy ha valaki meséli, nem hiszem el... Ennek örömére mi is jól kiakadtunk egymásra (is) Apával, ezért úgy döntöttünk, hogy az lesz a legjobb, ha egy hétre szeparáljuk a családot: mi maradunk nagyiéknál bőgni, Apa meg kipiheni magát, mert ráfért.
.
. Szerintem a levegőben van, biztos a téli bezártság miatt elviselhetetlenek a gyerkőcök
Úgyhogy ahogy megyünk előre az időben, nálunk én érzem egyre inkább azt, hogy nem lesz Csengének tesója, mert én még egyszer önszántamból ezt nem csinálom végig. Pedig Õ is tud bűbájmackó is lenni meg minden. Legújabb tudománya: mindent és mindenkit babának szólít, illetve puszit dob, irtó cuki
.
. A közös hálószobához gratula, ügyesek vagytok!!
. Szegény gyerek, és vele mi lesz?? Lehet hogy megköveztek, de lehet, hogy nem az volt a sorsa a hölgynek, hogy anya legyen
2005.11.28 14:35
2005.11.28 16:27
Már hiányoltalak, és igenigen, tegyél képet is! Tök jó, hogy eddig zökkenőmentesen működnek együtt a srácok. A mellgyuszi már sokkal rosszabb hír. Nem hívsz föl te is egy szopis tanácsadót esetleg? Hátha vannak trükkjeik.
És ha felébredt, talán hallotta a szuszogásunkat. A gyenge lámpafényt végül kipróbáltátok? Miksa kiakad, ha tök sötét van éjjel, pedig majdnem másfél éves koráig simán, gond nélkül aludt sötétben. Akkortól kellett a fény, hogy külön szobába került.
Azt már mástól is olvastam, hogy pihenni jár a dolgozóba
Nekem nem olyan volt a melóhelyem...
Csak más néven voltál, Mildikó talán? Gyere többet, úgy eltűntél! 2005.11.29 08:59
Jobbulást neki.
mert ő tulképp születésétől ilyen hisztigép, szóval csak kitartást tudok kívánni, Miksánál ez a dackorszak, javulni fog.
Még Emam is javulgat magához képest.
Mondjuk mi az esti nem alvással kínlódunk rendesen, este 11-kor tegnap a fenekére csapva ment aludni
Az apja követte el ezt a merényletet, én nem díjazom a fenékre verést (no volt ez másképp is, kb annyiidős korában mint most Miksa, mikor én is kiborultam), szóval volt popóra ütés, enyhe, de azért megsértődött, de valahol meg tudom értenia férjem is mert este 10-től könyörgött neki hogy feküdjön le és maardjon nyugton, próbájon aludni, de 11-kor még folyamatosan ugrált ki az ágyból "nem tudok aludni" címszóval. A bibi csak az hogy reggela líg tudja ksizedni az ágyból amikro indulni kell az oviba, üvölt hogy még alszik. Szóval nem egyszerű. Én eközben próbálom magam kipihenni a másnapi 5:15-ös kelésig, mert akkor indulok dolgozni. Szóval a helyzet nem egyszerű.
na de hétvégén járólapozás és akkor most már tényleg költözik anyukám át. Már alig várjuk. Ennél jobban már csak a tavszt várjuk, hogy legújabb pénzkímélő terveink szerint beépítsük a tetőteret. A hozzáépítés egyenlőre elhalasztva, mert ahogy negedélyeznék úgy túl drága, ahogy mi elképzeltük úgy meg nem engedélyezik (nincs 4 m-re a szomszéd kerítésétől, mi azt hittük csak 3 m kell). Szóval ígyállunk. 2005.11.29 23:14
2005.11.30 13:17
Pont tegnap beszélgettünk este Robival, hogy most már semmiképp nem mondanám azt, hogy elég egy. Azért kb 1 éve még úgy gondoltam
Persze most is lesz még nehéz időszak, de azt hiszem, most nagyon "összeértek", hihetetlen jó tesók, még ha vitáznak is
És ezt úgy imádom, komolyan könnybe lábad a szemem sokszor, ahogy nézem őket
Ez most szentimentálisan hangzik baromira, de nem engem vhogy most ért utol az az érzés, amit a 2 gyerekesek szoktak mesélni.
sztem már te tudod a legjobban, hogy mit kéne tenni
Lehet, hogy azért nem, mert már fülbevalója van?
Én már nem tudok mit csinálni....
Szóval megint lesz egy görbe esténk apájával
Vasárnap meg apa elviszi Regit színházba, a Ludas Matyira.
2005.11.30 14:32
Hát igen nincs két egy forma gyermek az biztos,de az is biztos hogy egy lányka meröben más mint egy fiu. Nekem a két fiaim együttvéve se voltk olyan elvenek mint Nikim
a hisztiröl meg ne is beszéljunk,de lehet mi rontottuk el azzal hogy ha sirt persze hogy valaki mindig felvette és babusgatta
na most itt az eredménye
Pl fiaimnak nem volt oylan szokása mint Nikinek,,,bármi és ez szoszerint értsétek ami nem a földön van az az Én kislányomat zavarja,ebböl adodoan állandoan ugy néz ki a lakás mint a csatatér
Már nem is igyekszem felpakolni nincs semmi értelme ugyis pillanatok kérdése és ugyan ugy a földön lesz
2005.12.01 00:51
2005.12.01 20:20
Azt hittem, majd vége lesz, de nem.
Kicsit ciki is, hogy most itt gépelek, és nem vele vagyok, menek is! 2005.12.02 14:47
Vmelyik nap eszembe jutott, hogy mostanában van Vikónak, de reméltem, hogy Hanzi v. szirom tudja
2005.12.03 18:57
2005.12.04 13:52
Miksa sincs halálra féltve, vagyis inkább azt mondom, hogy ő nem érzékel annyit az én paráimból, mint amennyit megosztok veletek. De a nyári lépcsős hanyattesésébe belehalhatott volna simán, és én azóta ha lehet még jobban figyelek. Pedig addig is koncentráltam ezerrel, mégis megtörtént. A forróval egyébként már ő is tisztában van, érti a meleg kaját, érti, ha valami gőzöl, távolabb megy kérésre a sütőtől, amikor kinyitom, mert tudja, hogy az nagyon-nagyon forró. De a mászásról baromira nehéz lebeszélni. A késekkel meg azért is parázok, mert nálunk elég rendes kések vannak, mindenki azt szereti, ha borotvaélesek. Az étkészlethez való késeket ő is pakolhatja, segít kipakolni például a mosogatógépből az összes cuccot. Kb. olyan szisztéma szerint, mint a mosógépből kirámolás, hogy minden darabról megmondjuk, hogy mi az és kié. Esetleg, hogy mit iszunk belőle
), és áthajolt és adott neki egy puszit. Hát leállt a mondóka, mindenki csak pislogott
De egyébként az ilyen momentumoktól eltekintve nem játszanak együtt, nem fura? Zenebölcsi végén is kézen szokta fogni Fannika, hogy gyere, és elindul vele hazafelé. Miksa akkor közli velem, hogy "keze", mármint hogy én is adjam a kezem, mert szükség van ott rám is
A boltig szoktunk velük menni, az mondjuk 100 méter, aztán vásárlás és usgyi haza. 2005.12.05 18:35
Ellenben rohangálhattunk utánuk, hol eltűntek, hol az automatákat strapálták
Vasárnap meg Ludas Matyi előadásra mentek Robi meg Regi ismerősökkel.
MIndez most azért, mert jön az utsó újpest meccs, ami Szfehérváron lesz, és hát "kötelező" tömegesen lemenni
No mindegy, jól esett
Azért nyilván én is büszke vagyok rá
2005.12.05 21:40
. Szerintem jó volt, Csenge életében először volt játszóházban, most viszont naponta többször is, és jelenthetem, hogy nagggyon bejött neki a dolog! Õ szíve szerint ment volna többször is, csak a nagy ló kölkök ott rohangáltak az apróságok között, persze szülői felügyelet nélkül, ezért olyankor inkább felmentünk a szobánkba játszani. Voltunk élményfürdőben, nagyokat sétáltunk, aludtunk, szombaton meg jött a Mikulás egy bábelőadás keretében. Persze semmit sem látott belőle, csak amikor már szemtől szembe álltak a Mikivel, de nem rezelt be tőle, hanem elzsákmányolta a csomagot
.
.
2005.12.07 00:42
2005.12.07 21:03
2005.12.08 11:59
)
2005.12.08 13:06
Még mindig fogyózok, de már nagyon elég belőle. Heti háromszor megyek akupunktúrára, mellette kemény diéta van, és 6 kiló ment le. Örülök neki, de most már kicsit sok
Én olyan jót mulattam a történeten
Gondolom, élőben engem is kiakasztott volna. A mi kölkünk is képes volt a legnagyobb hiszti kellős közepén kioktatni. Nem emlékszem, meséltem-e már. Amikor kb. 2 órája ordított egyszer éjjel, és úgy láttam, már nem kap rendesen levegőt, meg azt se tudja, hol van, akkor a kezemmel az arcába spricceltem egy kis vizet. És mit ordított tovább? Törlő, törlő
Akkor már kiabáltam is, arra meg közölte, hogy Halkan! Végülis igaza volt
2005.12.09 13:08
2005.12.09 14:35
2005.12.11 09:36
De jó, hogy már jobban van! Eszemben volt, hogy mondom, hogy szombaton gyertek ki Ádámmal, amíg a fiúk a falugyűlésen vannak, csak mégse lett volna jó, mert itt van az anyu, délutánra meg vendégeket vártunk, aztán bonyi lett volna. De ha kedvetek van, bármikor! 2005.12.11 16:22
!
.
Mi lesz velünk, ha ő is elkezd pimaszkodni, amikor már most néha a tűrőképességem határán vagyok?? 2005.12.11 19:40
Ki vagyok fogyva teljesen, meg most egy kicsit le is vagyok már fogyva szerencsére, szóval ideje

2005.12.12 13:19
Bár még Máté csak itthon kapta meg az ajándékát, most vasárnap lesz buli anyuéknál, torta és még több aji
A felsőjét legfeljebb jövőre hordjátok
Szarabbul volt, mint mikor szúrták....
Aztán anyóséknál erőre kapott, tortát is evett, szavalt, énekelt, úgyhogy kicsit megnyugodtam, eljöttünk.
Na ilyen is rég volt
2005.12.12 21:51
2005.12.14 10:34
Tomi olyan, mint egy óvodás, de komolyan! És nekem nagyon hasonlít rád!
Talán az is jótt tett, hogy anyu itt volt egy kicsit, így én tehermentesültem valamennyire, Miksa pedig új impulzusokat kapott. Olyan érdekes, hogy anyu még egy adott játékkal is tök mást játszik vele, mint én vagy az apja
De azt hiszem erre nagy szükség van.
Szegények, valahogy nálatok mindig elkap valakit. De a gyerekmentes hétvégéért kicsit irigy vagyok
Mondjuk nálunk nem tudom, hogy lesz ez, mert Miksa bár nagyon jól elvan anyuval, ha nála vagyunk és mondjuk elugrunk vásárolni, állandóan keresget minket. Ha itthon van nálunk anyuval kettesben, akkor tök jó. Úgyhogy lehet, hogy úgy lesz az elején, hogy anyu jön ide, és mi megyünk el, talán első kísérletnek nem rossz
Eddig egyszer volt olyan a nyáron, hogy fektetésre nem értünk haza. Mondjuk 3/4 11-kor aludt el, de végülis elaludt különösebb elkeseredés nélkül. Csak húzta az időt. Meg a lagziban volt, hogy anyu altatta el a szállodában, mondjuk már elmesélte azóta, hogy kézben
2005.12.14 13:56
A bili nagyon nem jött be, mert nem akar se belepisilni, se felöltözni, csak ráülni, ülve játszani, és 30 mp-ként elszaladni onnan
Viszont a wc-be akart, fölültettem (muszáj tartani, mert még mindig nem vettünk szűkítőt), és már napok óta többször is pisilt bele. Az örömtől sikítozva szalad a klotyóra
Kezeli a papírt és a lehúzót is, lehet, hogy ez vonzza, de bánja fene
Most már ugyanis baromira unom, hogy amióta nincs DM-es pelus, minden pelustól kiütéses lesz a dereka. Most Up and Go-t használunk, mert imádja, hogy bugyi. Meg a wc-zésnél ezt ugyanúgy kell lehúzni, mint a miénket
Lehet, hogy megnézem abból a DM-est, csak annak meg elég hülye a méretezése. 2005.12.14 14:13
2005.12.14 18:31
Julcsi meg nagyon szép!!!!
Tegnap már felhívtam az apjukat, hogy jöjjön haza, én el
Apum is feljött este, és tátott szájjal nézte őket...Máté most már nagggggyon benne van minden rosszban....és együtt...kész vagyok...
2005.12.16 11:15
Atyám, nem volt ilyen 5 éve
2005.12.16 17:17
. Hát volt/van vele nyöszmösz gazdagon, enni semmit sem eszik, aludni sem alszik többet, viszont a bőgés, az nagyon megy
. Így a rettenetes éjszakákat borzasztó nappalok követik.
. Azt mondta a doki, ha jók lesznek az eredmények, akkor kezdhetjük a tejterhelést.
. Sikerült a Marcipán beszerző hadjárat? Nekem is az Árkád a kedvencem a bevásárlóközpontok közül, a Westend nekem nagyon nagy, én mint tájékozódási antitálentum, még sosem találtam vissza egy kis butikhoz sem. A Pólus meg kicsit depressziós, onnan nagyon hiányzik a természetes fény... Igényeim vannak, igaz
. 2005.12.16 22:29
2005.12.17 00:47
Az ember a tévé előtt szunnyadt el, úgyhogy most nyugi van. Ideje is mert Miksa a délelőtti aranyossága után délután olyan szinten volt nyűgös, hogy döbbenet. Mindenért nyüszített, megfájdult tőle a fejem estére. Lehet, hogy ez a szélvihar is benne van, legalábbis remélem, hogy csak ennyi.
Szép lett az is
De most már kinéztem, a 2-es út mellett egy zöldségesnél nagyon szép normann fenyők vannak, 1800 pénzt mondtak rá, csak akkor már nem tudtuk volna hová tenni. Csak a mókusoknak álltunk meg dióért, de az istennek se kapok sehol héjasat. Jaj, olyan aranyosak, minden nap jönnek az adagjukért
Egyébként máskor is ott szoktuk megvenni a fát.
Csodacsibéről én semmit se hallottam, mi az?
Pedig gondoltam, időnként otthagyom Miksát megőrzésre. Először csak fél órára, majd egyre többre. Tök jó fej nők voltak ott, bírta őket a kölök. Ilyen a mi szerencsénk
jajj, és akartam már mondani, hogy ez a pizsi valami 800 Ft körül van az Auchanban, láttam több színben is, ez a 36 hónapos méret, ha valakit érdekel. Nekünk van kék is, nagyon jó az anyaga.
2005.12.17 13:34
? A héten én is vettem egy ezresért 5 hosszú ujjú body-t a Auchanban, ráadásul a szebbik típusból
2005.12.17 18:38
2005.12.17 19:09
. De azért megoldottuk, és kész
Ennél már csak egyszerűbb sütik lesznek.

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|