A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szilva
40 cn. vagyok,de progi szintem is a béka feneke alatt volt.Igazából tudtam hogy - lesz,de hát a remény hal meg utoljáraKép
Veled mizujs???
Pirike???
Lányok kérjük szépen küldjétek Szilvának,Nekem és persze Kandi'kának' azt a fránya kosaras pirikét!Mi várjuk szeretettelKép

Barbi
Várjuk a képet!!!!!!!!!
Vendég

Barbi Kép
Úgy látszik az első UH után jár a fotó a BMC-ben!Hurra!

Ella Kép
Pedig a 40. nap tök jól hangzik. Kandiéról nem is beszélve.
Hát én már oda jutottam, mert egyfolytában a naptárt bújom, hogy mikor lenne jó, hogy +jöjjön:
Hogy ha eddig nem jött, akkor várjon még min. 1 hetet, mert az jobb lenne. Jól bekavarnak ezek az ünnepek a lombikos, inszemes népeknek!

Kép
Kép
szilva069

Hallod pirike még várj egy hetet!!!
Nekem se nagyon tetszenek ezek az ünnepek,mert több mint 0,5 hónaptól esünk el igy.Sajna muszály kivárni a januárt!Nem is nagyon tudok kikapcsolni és a karácsonyra gondolni,mikor tudom csomó minden bizonytalan.
Na mindegy...
Az a lényeg hogy akkor januárba mindenki gőz erővel neki vág(nem mintha eddig nem így lett volna)és akkora zebra esőt zúdítunk a topicra hogy csak naKép

Olyan jó veletek dumcsizni,előbbi depi hangulatom már szinte teljesen el tüntKép
Vendég

Szilva Kép
Nem tesztelsz vagy mész dokihoz hogy mi van má'?
Ella
Én is teszteltem ma reggel egy negatívat. Nem is vártam mást...mert amúgy sem egy érzékeny teszt volt. Ez az átka annak ha van otthon teszt...előbb-utóbb kísértésbe esünk. Kép
Kellemes hétvégét mindenkinek akivel csak hétköznap találkozunk!Kép
Krisz

Kép
vizkriszisback

SzilvaKép
Elvileg nekem is jövő héten vagy a végén kell megjöjjön Pirike, ha neked is úgy lenne, tényleg együtt indulnánk a lombiknak.
Szupi lenne és talán összefutnánk végre?!

manda

CSajok!
Az én "szép" kezem csináltaKép, fényképezteKép,
naná, hogy a férjem gyújtotta!!!!!!!!!!
"Asszem" senki nem tudna rajtam segíteni ha ilyen kezekkel szeretnék szülniKép...........

Puszi mindenkinek, kicsit tudtam csak most itt lenni!

Kép
Kép
Kép
amica

Manda Kép
Komolyan nézegetem a naptárt, hogy éppen hogy esik, számolok, osztok, szorzok. Borzasztó.
Nagyon örülnék, ha együtt csinálnánk! Aztán meg lehet, hogy jól beleélem magam a dologba, ügynökünk pedig még 1 hónap pihit javasol. Na akkor nemtom mi lesz, mert a kolleganőm kb 1 hónap múlva kezdi a lombikot. Bele se merek gondolni, mert akkor össze kell egyeztetni a programunkat. Jó nehéz lesz!

Kriszta Kép
Szerintem én nem lehetek babás. Csak tréfából írtam. Nem tudod mi történt velem?

Kép
Kép
szilva069

Vkrisz
Mi már csaj ilyenek vagyunkKép

Szilva,Manda
De jó lenne ha egyszerre babásodnátokKép

Képzeljétek amikor bent voltam ma kórházba,egy nőci ott beszélget telcsin mellettem jó nagy hassal,aztán mondja h:már 5ujjnyira ki van tágulva meg mindjárt megy szülni,ezt mind a vérvétel előtt tetőtől talpig felöltözve.
Úgy beparáztam,h most előttem fog itt szülni?,mert mi van ha nem jut fel addig a szülőszobára.Tiszta hibbant voltam igy utólag visszagondolvaKép
Vendég

Amica Kép
Végülis amennyi hormont kapunk itt néhányan, azon sem lehetne csodálkozni, hogy "kicsit" kiszőrösödünk itt-ott Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Felhívtam a BMC-t a prolaktin miatt, de Irénke azt mondta, nem adhatnak infót telefonon, úgy hogy majd hétfőn megtudom. Bár ez idegesít most a legkevésbé, jobban parázok a balf.szoskodásom miatt, de már nem is agyalok rajta, mert csak belehülyülök. Mindenképpen mondani fogom a dokinak, hogy bénáztam.
Az ám a baj, hogy ha nagyon várjuk azt a fránya mensit, akkor tuti késik. Ilyenkor direkt pszichés alapon nem jön. Úgyhogy Szilcsike ne nézegesd azt a naptárt annyira! Majd egyszercsak betoppan!

TüncsibeKép
Nem is gratuláltam még a szuper eredményeidhez!
Csak így tovább!

Beszéltem a főnökömmel is végre. Felvázoltam neki a dolgokat, aztán csak nézett a bamba fejével, egy szót sem szólt. Meg kell emésztenie a dolgokatKép Mindegy, legalább már ezen nem kell aggódnom. De sztem itt estem el a jövő évi fizetésemeléstőlKép Na nem baj, majd kapok GYED-etKép
mary78

Mary Kép
Férfi az a bamba? Kép
Nem baj, hétfőn remélhetőleg sokkal okosabb leszel. Drukk megy, hogy azért szépen érlelődjenek a tüszőcskéid. A puri ment rendesen, szerintem nem lesz gond!

Legalább az az örömöm legyen, hogy elméletben összerakom a jövőmet! Nem tudok nem erre gondolni!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Tegnaptól új munkahelyem van, már csak ritkán tudok jönni.
Ma vagyok 31. cn-on, végre leesett a hőm 36,8-ra, és a barnázás is megvan. Megint ugyanaz mint múlt hónapban. Ha most megjön tényleg betartom, mint Tüncsi, nem mérek, nem tesztelek. Majd január közepén folyt. köv.

Olyan fáradt vagyok, nagyon elszoktam a korán keléstől.

SzilvaKép
Most már van esélyed, hogy csak 6. hétre jön meg. Nem hiszem, hogy várni kell. Már beigérte, nem?

EllaKép
Azt hitted neked kell levezetni? Kép

Kép
mofly

Szilva
Dehogynem tudom mi történt Veled.
De az Isten útjai kifürkészhetetlenek.Kép

Nekem viszont megjelent a rózsaszín.Kép Be is veszem a gyógyszereimet...nem szenvedek tovább. Úgy látszik csak lapar lesz. De nem is bánom, hátha azzal okosabbak leszünk és közelebb kerülünk a babóhoz. Kép

Kép
vizkriszisback

Mofly Kép
Sajnálom a barnázást, meg a velejáróját Kép
De ne keseregj, menni kell tovább.
Jobb a m.helyed, mint a régi?
Azért jelentkezz ha tudsz!
Csak azt mondta, hogy majd meglátjuk. Én ezt úgy vettem, hogy nem kell 3 hónapot várni!

Kriszta
Sajnálom, nem értem ezt a Pirit. Oda megy, ahol a francba kívánják Kép
Hát nem hiszem, hogy nekünk spontán összejöhetne, de persze hallottam már én is csodákról Kép Jobbulást!

Kép
Kép
szilva069

Mofly,mi tagadás örültem mikor jött érte a doktor bácsiKép Azért 5 ujjnyi az már nagy.Nem?
Azért arra nem gondoltam,csak rossz volt látni h szenved,meg teljesen ijedt volt,+sajnáltam.Na azért szeretnék én már úgy szenvedniKép
Sok szerencsét az új melóhelyhez!

Vkrisz,Mofly
Kép(barnázás miatt)
Vendég

SzilvaKép
A bamba főnök nőKép Csak olyan ostoba szegénykém, hogy kell neki egy nap, mire felfog valamitKép

Ja, megnéztem, hogy én Gynazol-t kaptam Candida ellen, ez 5 g hüvelykrém egy applikátorban, amit egyszerre kell felhelyezni. A stimu lapon a holnapi napra írta fel Sz. ügynök.
Amit Te kaptál, a Clotrimazol, az tabletta volt? Én tablettát nem is kaptam.
mary78

Mary Kép
Hát az nem semmi, hogy nő létére is ilyen nehezen fogja fel a dolgot Kép Nem baj, ott lesz neki az egész hétvége, hogy boldoguljon vele Kép
Igen, én Clotr. tablettát kaptam. Azt is aplikátorral kellett felrakni. Én pl. azt 1 nappal később kezdtem el rakosgatni, mert véletlenül 1 nappal később mentem vissza a dokihoz UH-ra. Akkor a felírtak szerint helyezd fel magadnak a krémet. (Szerintem)

Lassan elköszönök, megyek haza!
Sok szerencsét hétfőre, a többieknek pedig kellemes hétvégét!
Puszi

Kép
Kép
szilva069

Szia SzilcsikeKép

Jó hétvégét neked is, ha korán végzek a BMC-ben, akkor jövök dolgozni utána és jelentkezem!

Pussz
mary78

Ella Kép Kép

Amica Kép nagyon tetszik, hogy ilyen "sima" a koszoru ! ugyi

Krisz Kép jobbulast ! nagyon remelem jovore kevesebbet leszel beteg..Viszont lehet, hogy van pocaklakod??? de jo lenne !

Manda Kép nem most mentek hetvegen?

Iza Kép jobban van a nyakad? csontkovacsot probaltad?

Wish, Gyugyi, Babcsi, Tundi Kép: hogy s mint?
szerintetek ha kar.ra esik az inszem,,azt megcsinaljak nekem? a bmc ben allitolag minden megallas nelkul fog menni..
saci

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.

A nagynénémnek agyhártya gyulladása van és intenzíven fekszik. (nem igazán ismertem őt kb. háromszor találkoztam vele így akármilyen kegyetlenül hangzik, nem visel meg abszolult a betegsége) viszont 2 hete a nagymamám temetésén találkoztam vele. Adtam neki 2 puszit.
Lehet e ennek valamilyen hatása a babóra nézve szerintetek??????????????

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok Csajok!

Megint gyors bekukk, rohangálok össze-vissza egész nap ügyintézni.. Annyira nem marad a házon kívül semmire időm, tegnap még suliba sem tudtam menni, de tegnap előtt legalább le tudtam adni két házidogát.

BarbiKép
Nagyon nagy gratula az óriás babócádhoz!!!!!!!!!!

SzilcsikeKép
Az a dög piri még nem ért oda? Hát, én nem várom, úgyhogy küldöm neked meg Ellának is...
Örülök, hogy jobban vagy! Én most nagyon le vagyok fáradva, de nem akarok panaszkodni mert végülis ez jó dologKép

TüncsikeKép
Nemhogy a te görbédet de még a sajátomat is alig tudom vezetniKép Úgyhogy majd legközelebb. Képzeld még tesztelni sincs időmKép Hihetetlen mi?Kép

Mindenkinek puszi és majd jövök többet.... ha beköltöztünkKép

Kép

KépKép
babcsi

ÁgiKép
Szerintem, menj el egy dokihoz és kérdezd meg, hogy nem kellene valamilyen vizsgálat emiatt. Talán az megnyugtatna, ha ő mondana vagy tenne valamit. Én nem igazán értek hozzá. Még a Potter Ágit lehetne megkérdezni, be szokott ide nézni, de valamelyik topicba írogat, itt a fogamzáson belül.

SzilvaKép
Igaz már hazamentél, de azért jó hétvégét és kellemes pihenést kívánok neked! Kapcsolódj ki, élvezd az adventi ünnepet!!!

BabcsiKép
Csak nem költöztök mégis ünnepek előtt? Jó pihenést neked is, rád férne már egy kicsi!!!

SaciKép
De igen, holnap megyünk, korán reggel kelünk, mert 6-kor indul a busz és 3/4-re ott kell lenni.
Kellemes hétvégét sok-sok pihenéssel!!!

MaryKép
Ügyes legyél és várom a híreidet hétfőn! Ha fönököd nem érti, majd elmagyarázod neki újra.Kép
Neki nincs gyereke, mert ha nincs hátha rászorul az infora?Kép
Jó hétvégét neked is!!!

manda

Pkati
Én nem értek hozzá...de én bk elmennék a dokihoz. Sztem vérvizsgálatból kimutatható. És akkor tuti megnyugszol.

Kép
vizkriszisback

MandaKép
SziókaKép
Képzeld, költözünk! Szóval állandó rohangálásban vagyok. Ma pl. megvettem a wc papír és törcsi taratókat, elintéztem a padlószőnyeget, kint voltam a háznál beszélni az építtetővel stb...szóval most egy kicsit elfáradtam, de tulképpen élvezem mert már nagyon váromKép

Veled minden o.k.? Nagyon hamar itt van ám a január!!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Köszi kérdésed jól vagyok!!! Akkor sikeres költözést, kitartást kívánok!
Szuper lesz, az új lakásban ünnepelni a karácsonyt!!!
De azért pihizzél is!

manda

Babcsi
Ez azt jelenti, Karácsonyra beköltöztök?

Ella, Szilva
Köszi.
Nem jobb a munkahely, csak sajnos a régi megszűnt. Elég uncsi munka, a fizetésem is kevesebb, de ez van, kell a pénz. De úgy sem végleges, majd keresek másikat.

Kép
mofly

Mofly
SajnálomKép
Kitartást addig is míg nem találsz jobbat!!!

Babcsi
De jó,h kész lesz karira a házKép
Vendég

Szep hetgevet mindenkinek !
nem hiszem el, hogy mar font vagyok !! Kép
pedig este meg mulatoztunk is....

Manda Kép - jo utat

Agi Kép- szerintem semmi bajod nem lesz 2 puszitol, igy akar a buszon is elkaphatsz barmit, vagy a boltban, ha valaki tusszent

Babcsik Kép- tenyeg: bekoltoztok mar kar. ra?

Wish Kép - hogy vagy? kerhetek szepen egy tablat ?kosziii

pusz: S.
saci

Mary Kép jo, hogy mar megmondtad a fonokodnek...
es ugyis babad lesz jovore !!!
saci

MandaKép
KösziKép Remélem minden időre elkészül. Már le is foglaltam 20-ra a költöztetőket. Addig is amit tudok becsomizok...és majd ünnepek alatt pihizek..gondolomKép

MoflyKép
Igen, azt!Kép Már nagyon váromKép

Kitartás a mh-den, úgyis nemsokára már gyesen leszelKép

EllaKép
Igen, és remélem minden működni is fogKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe Kép
nagy kaland vár rátok! (a költözés) - kívánom, hogy nagyon boldog karácsonyotok legyen a szép új házban! emlékszem, mi tavaly október végén költöztünk - hát a költözés napján hegyekben álltak a dobozok a nappaliban, a tévét is alig tudtuk estére előbányászni Kép

Moflyka Kép
rá se ránts, milyen az új munkahely - majd jön jobb, közben meg úgyis otthon maradsz jó sokáig Kép
gmarta

Babcsi Kép akkor szep karacsonyotok lesz. jovore meg mar gyerekkel egyutt Kép

Marta Képreg nem voltal itt..szioka
saci

Szia Sackólány Kép
járok én ide gyakran, csak írni nem nagyon tudok - egyrészt mert a munkahely őrültek háza, másrészt mert várakozásban vagyok (kivizsgálások) + nem hőmérőzök, nem számolok napokat Kép kb. februárra esünk túl minden vizsgálaton, majd akkor aggódom megint, addig próbálok nem foglalkozni nagyon a gondolattal (persze, ez azért nem megy olyan könnyen)
Egyszer leírtad, miért vagy ilyen nyugis - át irigyeltelek és csodáltalak, mert én az öribaba-dolgot még nagyon-nagyon nem tudom elfogadni.

Teljesen kihalt ma a topic. Hol van mindenki?!
gmarta

Sziasztok
Hallott már valaki a petesejt burok megsértésről?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Hi Kagyló! Kép
Az a hatching, nem?
Keress rá a vizslán!
Ma nem értem rá írni...majd holnap írok mailt.

Nekem éjjel vagy holnap biztos megjön Piri. Már nyálkahártyadarabok...jöttek ki belőlem...most hogy vécén voltam. De a vérzés még nem indult be.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
vizkriszisback

SziasztokKép
Nem semmi volt visszaolvasni Kép

BarbiKép
Gratulálok a 12 milis kislegényhez (vagy kisasszonyhoz? Kép)Kép

SaciKép
Dokid nem mondta, hogy karácsonykor dolgozik-e? Szerintem hívd fel és kérdezd meg.

AmicaKép
Köszi a gyertyát Kép

KriszKép
Biztos, hogy nyálkahártya? Vérzés nélkül az olyan furi lenne.

KagylóKép
Az szerintem a hatching. Harmadik lombik után kötelező megcsinálni. Mi érdekel róla?

LányokKép
Most nem írok többet mert én is küzdök azzal, hogy ne betegedjek le, eléggé fáj az arcüregem. De puszi mindenkinek és kellemes hétvégét még vasárnapra.

Wish

wish

Kép
Kép

wish

Sziasztok!

Ma vagyok a 2.cn-n.

Kép
lara26

LaraKép
SajnálomKép
Vendég

koszi Wish Kép a tablat..
igen, fel kene hivnom a dokit..Nincs mas megoldas...

Lara Kép - Kép
saci

Márta, SaciKép

Köszönöm a jókívánságokat!!! Remélem hamar túlleszünk a költözés okozta rumlin és rendezgethetem a lakást kedvemreKép

Nektek is azt kívánom, hogy a következő Karácsonykor már megnövekedett létszámmal ünnepeljetek!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Hi!
Képzeljétek tegnap este mi történt!
Amikor írtam este, begörcsölt a hasam mint a veszett...éreztem ahogy végigfut rajtam a görcs fentről lefelé...majd megállapodik a hasamnál. Közben a gyomrom is zuborogni kezdett...megrohamoztam a Wc-t. Görcsölt mint atom, nagy levegő, lihegtem mint vmi szülő nő.Fektettem egy csomó kábelt (bocsi)...aztán elmúlt. Lefekvés előtt vettem be Flectort a fájdalomra...mondván éjjel elönt a Niagara. Olvasok alap hasfájás közepette, várván életem párját aki még zuhanyozott...amikor megint veszettül görcsölni kezdett a hasam....futás a lenti Wc-be....épphogy odaértem...szép kis hasmenés. Aztán ennyi. Alvás, ébredés és még mindig nem jött meg. Visszatérve a nyálkahártyadarabokra: mondtam, hogy volt vmicske barnázás...szóval ami kijött pisiléskor a hüvelyemből az olyan barnás nyh darab volt...ez tuti...de még nem kezdett el vérezni. Ez is tegnap este volt.
Ma meg még mindig fájnak a melleim. Nem szoktak ilyenkor...eddigre már el szokott múlni. Biztos a betegségem kavar be. Kép

Wish
Vigyázz a betegséggel! Jó még az elején elkapni! Vagy szenvedhetsz vele mint én most. Kép

Babcsi
Midjárt költöztök!!! De szupi!!! Kép Majd rakhatnál fel képeket az új lakhelyedről!Kép

Lara
36 napig csigázott az a fránya Piri??? Sajnálom. Reméljük az új évvel a babóca is megjön!

Sackó
Remélem dolgoznak karácsonykor. A Kaáliban az ilyesmi nem volt gond, amennyire én emlékszem.

Krisz

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Szép estét mindenkinek!

Sackó! Nem bírtuk ki, elmondtuk és örül a családKép

Kép
Kép
Kép
amica

LaraKép
Sajnálom, hogy piri megtalált!!Kép

KrisztaKép
Akkor most mi a helyzet? Ma vagy a 26.-on a táblicsku szerint. Nagyon drukkolok, hogy ez jó jel legyenKép

Kép

KépKép
babcsi

Krisz Kép - jjajj, ez nem hagzott vmi vidam tortenetnek. Remelem jobban vagy mar.

Amica Kép hat ez az ! de miert kellett titkolni? de lehet , hogy semmi kozom hozza, akkor bocs..

Babcsika Kép hello,
saci

Babcsibe Kép
kellemes ábrándozást a lakberendezésről Kép a költözés előtt és után is!

Vkrisz Kép
jaj, te szegény! ez borzasztó lehetett! épülj fel minél előbb!

Sackó Kép
drukkolok, hogy összejöjjenek neked az időpontok Kép
gmarta

Marti Kép - koszii
saci

Köszi az együttérzést csajok!
A helyzet változatlan. Kép Még a 26. napon vagyok. Majd ha történik vmi, szólok. Ma még nem volt semmi...se Piri se Bari. Kép (Ezt nem hagyhattam ki)

Amica
Csoda, hogy eddig bírtátok!!! Kép

Kép
vizkriszisback

krisz - megiscsak lehet, hogy baba van a dologban...nem?
saci

SziasztokKép
Lassan vége a hétvégének,remélem mindenki kipihente megátKép

Vkrisz
Hú,az nagyon rossz,velem is volt már ilyen.Gőzöm nincs mitől,de amilyen gyorsan jött úgy el is múltKép JobbulástKép

AmicaKépPersze hogy örül!Kép

GyugyiKép
Tegnap este megittam két pohárka fincsi vöröbortKépOlyan jól esett!Mizujs veled?

Pussz
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?