Jó reggelt!
NEM FOGJÁTOK ELHINNI HOGY MI TÖRTÉNT.......
LÉNA MEGFORDULT

Úgy volt, hogy nálunk az a menetrend, hogy reggel a kelés után én fejek és a férjem rendezi le a gyereket pelenkaügyileg és tornaügyileg...
Most lementem fejni a konyhába mert tegnap estéről lentmaradt a mellszívó, egyszercsak ordít a férjem hogy azonnal menjek fel, persze megint hármasával szedtem a lépcsőfokokat...bár a hangjából éreztem hogy nincs baj.
Tehát fölszaladtam és látom hogy a férjem rendezgeti Lénát a kiságyban(épp a hasaltatást végezte terpeszpelus nélkül), szépen kitámasztotta magát és egyszercsak a kis bucok fejét elkezdte balra dönteni és hopp oldalra majd hanyatt fordult...

Olyan kis ügyi volt, aztán levágtattam a videókameráért és szerencsére megcsinálta mégegyszer, tehát meg is van örökítve

Nagyon boldog vagyok

Olyan kis ügyi...

Na mostmár rájött a dologra akkor nem fogom tudni hasaltatni...

, a kis huncut lehet hogy így akar kifogni rajtam, hogy ne legyen több hasalás...

Úszás:
Hát az nem sikerült valami fényesen, 30 percet töltött vízben, többnyire sírt nem is kicsit

, de az oktató szerint nem gond, meg kell szoknia.
Hát még szerencse hogy a férjem ment be vele a vízbe, mert én biztos kijöttem volna a sírás miatt..
Viszont az első 5 percben nem sírt és az is megörökítettem videókamerán....
Megyünk jövő szombaton is......remélem pár alkalom után megszokja a dolgot

Havtunde!
Léna egy nap csak egyszer kap tápit, a többi anyatej

, úgyhogy addig amíg fele-fele nem lesz a tápi-anyatej arány, addig kell adni a konakiont...
Nálunk ez a "szokás"..
Spanci!
Na ennek a hallásvizsgálatnak utánakérdezek a dokinktól...
Róki!
Bocsáss meg a feltételezésért de én úgy "érzem" a 7. érzékemmel, hogy ti nem itt(Magyarországon) tervezitek leélni az életeteket...
Vagy csalódom????
Valahogy ez az érzésem...
Édi vagy, hogy bombázol itt az angol mondókákkal, de addig amíg én csak makogok(Davidtől vehetnék pár leckét-nem is rossz ötlet- régebben járt hozzánk angoltanár-) és leragadok a how are you -nál nem hiszem, hogy nekem kellene angolra tanítani a gyerkőcöt..
Minden esetre van itt egy ovi Csömörön, természetesen magánovi, ami angolra tanítja a gyereket...nagyon gondolkozunk rajta, de havi 50.000 ft..
Az egy évre 600 ezer forint minimum, és még nem számoltuk a sok egyéb mellékest, meg a fakultatív dolgokat(lsd babaúszás ma 1700.- ha bementem volna én is akkor 3000.-)
Várom a csomagot

Remélem a geszti lesz a nagyobb része a seggberúgás meg a kisebbik

Vigyázz mert még szavadon foglak és egyszercsak rádtörök az otthonodban

Benianyu!
A mai képen meg Dani tiszta Te vagy
A fiúk az anyucira hasonlítanak, nem???
Kivétel mi, ahol Léna tiszta én

Megann