A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

ISTI,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! KépKép

Neet,
visszajöttem, de a kas sajnos lyukas volt, és elszaladt a pulykakakas Kép ja, és csak januárban oltunk Kép

Kókusz,
szegény Beni Kép jobbulást nektek!!!

v
kisün

Kriszta és Ákos, Bogárka, Ficánka, Péter Gabi, Dóra, és aki már tegnap kívánt, nagyon szépen köszönjük!!! Kép

a szülinapos máris bevágta a szunyát
reggel tánciztunk Halász Jutkára, meg apával és első báttyával elénekeltük neki a Heppi börzdé-t
aztán evett és mostanra bevágta a szunyát
jó is, ha pihen, mert mindjárt jön a következő szülinapi szabadcsapat, ősanyái és nagybáttyai személyében Kép

és reggel korholtam apát, mert ő vágta el a kzs-t, és ezzel ő választott el Istit meg engem egymástól örökre!!! KépKépKép
emléxem szegény hogy igyekezett, pedig ő még a fogorvosnál is elájul Kép a nagy és erős férfi Kép
és ott nyiszálta azt a nyúlós-véres mazzagot, hogy majd ő megmutatja Kép és igazi hős volt Kép

votiv 8)
votiv

Kisün, nagyon köszi! Kép

Kókusz, ez nagyon komoly Kép úgy sajnálom Kép gyógyuljon meg Beni, de gyorsan! Kép
sok ++++++++++++ energiát küldünk Nektek!
és a csajok nagyon stramm kis nőcik, hogy megúszták! és persze gyönyörűségesek, és a nevünk!!!! KépKép vagy ezt már mondtam?

votiv 8)
votiv

nevük - akartam írni Kép

votiv 8)
votiv

najó, az enyém is jó, mert Gabinak is így hívják a szép nagylányát Kép

jaj, dehát én ma dolgozom! hogyaza rézfántütyülős

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Csak gyors bekukk, nemsokára indulunk úszni.

ESZTINEK, VINCÉNEK ÉS ISTINEK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

A JUDITOKNAK BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT!

Kép
Kép
manoka11

Istinek BOLDOGOT!!! KépKép
Én nem tudok olyan szép képeket feltenni, de azért Kép

Votiv,
huu, akkor én nem is merem megtalalni az alkati szerem, mert akkor én is agressziv lennék a (szintén meglévö) kisebbségi komplexusom miatt?Kép

Dora,
jo utat! akkor már lehet hogy nem olvasod, de nálunk is elöfordul hogy másfél orankent felsirKép Ritka, de van ilyen is. Amugy altalaban 3-4x kel éjjel, de van hogy 5-6x. Nalunk is cici be a szájba, és pár perc mulva alszunk ujra mindkettenKép

Ruz,
Én is az elején visszarakosgattam a kiságyba, aztan mar tojok ra... Mondjon mindenki, amit akarKép Abban bizok, hogy szép fokozatosan majd visszaszokik...

KépKép
fibi

Csajok,
szerintetek lehetséges, hogy azért késik a menzeszem, mert Balint ujra kicsit gyakrabban szopizik??? Legelöször 10 hós korában jött meg (amikor lecsökkent napi 3-ra a szopizások száma), azt azóta sem...

KépKép
fibi

Kokusz, szegeny BeniKép meg tiKép neki gyogyulast nektek meg pihenest mielobb!!!Kép

Votiv, nem akartam mondani, h nem ismerek radKép vagy hogy van ez? most jott elo az igazi Votiv? hm.Kép
Istinek nagyon boldog 1-t!! meg meg sokatKép

Jucus, Gigi, boldog nevnapot! akar most unneplitek, akar nemKép

Fibi, tudni nem tudom, de lehetsegesKép vagy lehet mas miatt is Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca,
csak nem más miatt... UristenKép

KépKép
fibi

Fibi, csak nem?!KépKép

Coolio
recca

Istinek soksok bolllldog szuletesnapot! Hol egy tortas foto? Kép

Majd kesobb elokerulok. Most nagyon hiszti a csajom. Pedig ha beszelnek errol, elmondhatnam, hogy ejjel sokat aludt.

Fibi, sose lehet tudni Kép a gyerekordog sohasem alszik Kép de semmi esetre se aggodalmaskodj, tesztelj, aztan beszelj a nodokival, ha negativ. Mindenesetre most meg siman mukodhet osszevissza, nekem mikor elkezdodott volt 45 napos ciklusom is! aztan 28 napos, meg volt kozepidos verzesem, pedig azelott ez soha, szoval eleg sominden normalis, ne aggodjal!
moose

sziasztok!
<blink>BOLDOG SZÜLINAPOT ISTENEK, AZAZ EZSVÁNKÁNAK!!!!!!!!!!!!!!</blink>Kép

BOLDOG NÉVNAPOT JUCUSNAK ÉS GIGINEK!!!!!Kép

KÓKUSZÉKNAK GYORS GYÓGYULÁST!!!!!!!

DÓCINAK utólag is Boldog 15. hónapot!!!!!!!Kép

<blink>SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:</blink>
ma délután Halász Judit koncert a Camponában, 4-től!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Istinek nagyon nagyon boldog első szülinapot!!! (Ami tulképp már a második...Kép)

Jucusmamusnak és minden Jucusnak boldog névnapot kívánok!

neet
neet

Zsanci,
nemcsak hogy egyszerre írtunk, de még a színek is.. Kép telepátia??? Biztos az üléssel jött át valami... Kép
neet
neet

Moose,
kösziKép Akkor nálam talán most a 45 napos ciklus tartKép

ReccaKép

KépKép
fibi

kókuszka,
ez nagyon gáz,úgy sajnálomKépb-nek 2 hónapos korában volt tüdőgyuszija,átéltük mi isKépjobbulást nektekKép

köszönöm a jókívánságokat,nem löttetek mellé,tényleg ma tartomKép

ISTINEK BOLDOG EGYÉVESET!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

<font color="0000ff">Egy újabb kérdéssel jövök:
Szájpenészre kaptunk Glycerin boraxot és azt mondta dokinéni, hogy evés előtt fültisztító pálcikával kenjem be vele a nyelvét.
Viszont minden könyvben mást olvasok, hogy hogyan kell kezelni és a gyógyszerész nő is azt mondta, hogy gézzel töröljem ki a száját... Ti hogy kezeltétek?</font>

KépKépKépKép
proone

Istinek én is kívánok minden szépet és jót!

ÉS köszönöm a névnapi jókívánságokat!

Voltam ma BIO MOM piacon,(nem oda indultam csak útba esett).SZóval az almák még mindig kukacosak,vettem viszont bio babkaját egy vagyonért,kiváncsi vagyok ,hogy megeszi-e Panna.
meg bioKépcsomagolópapírt és bio sört.
És minden nagyon szép,nagyon drága viszont nagy választék van.

Most el,próbálok kisit dekorálni a lakásban.

Juc
20170114224602

Fibi, a ritkabb szopira atteres utan kb mennyi ido mulva jott meg? csakhogy mire szamitsakKép

Coolio
recca

Recca,
hát, kb. 1-2 hónappal azután, hogy ritkultak a szopik. De pontosan akkor, amikor már csak napközben 3x cicizett (plusz éjjel is 3x, plusz reggel ÉS este ezenkivül) Kép

KépKép
fibi

Na, most L Polusba, és a hugomhozKépKép

KépKép
fibi

proone,
fentebb írtam neked pont ezt,hogy én is gézzel csináltam mert azt mondták a H-ban hogy úgy kell!!!!!!!!!!keress visszaKépmert sok okosta írtam neked!!!

juc,
boldogotKép!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziazstok!

BÓDÓG NÉVNAPOT JUCUSOKKép

Képzeljétek Dominak felszakadt már az inye és látszika a fogcsijaKép Remélem hamar vége lesz és újra lehet majd alukálni tőle. Szegényke nagyon sokat sírKép Nappal is éjjel isKép annyira sajnálom. Ma éjjel pl felkelt fél 2kor szopi alvás, aztán fél4kor és 6ig fent voltKép játszani akart én meg nem engedtem és sírt, igy magamhoz vettem és happy lettKép kis szörnyfajzatKép na megyek pihizni majd még gyöszök!

Ja MOOSE!

Köszi az infót. Remélem tényleg nem lesz baj. Szerda reggel fél 9re megyünk a dokihoz. Maj d kiderül. Addig meg izgulok.
eszti25

Szia Gigi!

A Jucusok neked is szóltKép
eszti25

Na és ehez mit szóltok? Kép Kiscit még sutácska de a lényeg megvanKép ÜL!!Bár még scak próbálkozik, de egyszer egyszer sikerül neki.Én meg mindig fotómasinával állok készenlétbeKépKép
eszti25

Eszti: Magától ül fel? Vagy felülteted?

Mék, mer' hiszti van, valami felső fog a ludas.

Boldogságos név- és szülinapokat kíván a ma féléves Vikka is minden ünnepeltnek!

KépKép
oxigen
Györköny

oxi,
vikkának boldogságos féléveset!!!!!!!!!!!!!!!!!
szerdán mayába jössz????

eszti,
kösziKépmagamra vettem ám amúgy isKép
Vendég

<font color="0000ff">Gigi!
Köszi, visszaolvastam. Hétfőn jön védőéni, rákérdezek nála is. addig is marad a boraxozás. Még valami: mikor kell kitörölni a száját? Evés előtt vagy után vagy mindegy mikor..? Napi hányszor?
Köszi szépen!</font>

KépKépKépKép
proone

Boldog szülinapot Isti!

Boldog névnapot minden Juditnak!

Kókusz, gyógyuljatok meg minél előbb!
zanza

képzejétek, szegény Isti egész du nem aludt Kép
micsoda születésnap! most talán elalszik, de akkor meg az apjával nem fog majd együtt ünnepelni...

délelőtt jöttek őt köszönteni, és mikor elmentek volna, épp jöttek a riasztószerelők, mert csak annyit tudtam kikönyörögni tőlük, hogy várják mega vendégség végét Kép

szóval fúrás, szirénapróbálgatás ezerrel (és sajnos ez muszáj volt, nem lehetett lemondani, bár csak reggel szóltak, h most jönnek, és nem is a mi kérésünkre, hanem az építtető megbízásából voltak)

véletlen lecsapták a biztosítékot is, úgyhogy mindenem elszállt, a kis nosztalgiaregény is, amit Nektek írtam Kép

a munkámról nem is beszélve...

aztán Isti aludt egy kicsit, de felriadt, mert vki betette az ágyába a szülinapjára kapott zenélős csacsiját, és biztos ráfeküdt, és az megszólalt! erre ő felébredt, és annyira megijedt, hogy zokogni kezdett!

most is kicsit fél még a csacsitól

közben megpróbáltam dolgozni is valamit, hát, ma nem jártak túl jól velem

apjuk meg még sehol, és már én is le tudnék dőlni Isti mellé Kép

votiv 8)
votiv

Recca, az igazi énem lábtörlő alkat Kép
ez a szer meg az egyik végletből a másikba tolt, méghozzá igen drasztikusan
de állítólag beáll majd vmi egészséges közép
még azt mondják, hogy a homeopátia szelíd gyógymód... Kép

Fibi, ettől még ez egy nagyon izgalmas kísérlet Kép

votiv 8)
votiv

Gigi!

Neked is Boldogot!

Jucus
20170114224602

Lányok!

Ha valaki venne KIKAban dobozt amiben vannak sütikiszúrok és mondjuk nem mániás mint én és meg tudna válni a hópehely formától akkor jó pénzért átvenném!
ÉS keresek sütiemberke formát is erősen.Kép

Köszi a segítséget előre is:

Juc
20170114224602

proone,
evés elött és én minden evés elött csináltam.

juc,
köszi
Vendég

<font color="0000ff">Gigi!
Köszönöm! Megpróbáljuk, aztán hétfőn remélem a védőnő mond valami okosat, ha nem múlik... Ha meg nem mond és nem múlik, megpróbálom az orvost...
Szerencsére nem olyan csúnya, mint amit a könyv fényképein látni, csak a nyelve lepedékes tőle.</font>

KépKépKépKép
proone

szóval reggel jó korán felébredtem, és még mindig voltak fájásaim Kép már ez is nagy szó volt Kép
el kellett mennem nst-re és uh-ra

az nst-n kb ugyanaz volt az eredmény, mint este, az uh-n meg furán néztek a folyosón, és elhúzódtak az emberek, hogy az a nagypocakú nő úgy fújtat, mint egy bálna, csak nem fog mindjárt itt szülni a folyosón?

míg az uh-ra vártam, lekéstem a vizitet
amit nem bántam olyan nagyon, mert nem vágytam rá, hogy a dokimon kívül más is vizsgálgasson, meg az indításnak se örültem volna, mert a szobatársamat vmi hüvelyzselével indították, és láttam, hogy milyen embertelen fájdalmai voltak, és majdnem kilőtt belőle a gyerek, ő meg belül jól szétszakadt, amit a dokija nem nagyon vett észre, ezért volt az éjjeli riadó, amikor arra kelt, hogy mindjárt elvérzik, és rohant be a doki meg a nővérke, és kapott egy lóadag méhösszehúzó injekciót, ami szerinte fájdalmasabb volt a szülésnél is, és akkor elvitték és újravarrták szegényt, de aztán utána már náluk is minden oké volt,
- rémtörténet vége -

szóval se vizit, se indítás, de épp akkor jött be a dokim, és megvizsgált, és megdícsért, hogy szép fájásaim vannak, és elég rendszeresek, de sajna nem sikerült szinte semmit se tágulni, szűk 2 ujjnyi volt a méhszájam
ami már csak azért is bosszantó volt, mert a 36. héten egy kis görcsölgetés után bő egy ujjnyira kinyílt a méhszájam, és onnan kezdve összeszorított lábakkal igyekeztem a gyereket benntartani, és hat héttel később már nem bántam volna, ha szülök

szóval a doki azt mondta, hogy most csinál egy császárt, addig pihenjek, fájogassak, és majd utána megnézi, hogy haladunk

eltelt pár "eseménytelen óra" Kép és már 4-5 perces fájásaim voltak dél körül

ekkor megjelent a dokim, és megvizsgált, és azt mondta: bő 3 ujjnyi a méhszáj, és bár ez még nagyon kevés, de lássunk neki!

ekkor beküldtek a vajúdóba, ez volt fél 1 körül
és a folyosón minden ismerősnek vidáman elújságoltam, hogy megyek a vajúdóba! Kép
és nagyon aranyosak voltak, mert nagyon drukkoltak nekem Kép

votiv 8)
votiv

fél egyre megérkezett az apavárományos Kép az ebéddel Kép
szóltam neki, hogy ne a kórtermekhez jöjjön, hanem a szülőszoba elé, mert úgy néz ki, végre szülünk!
mikor kimentem hozzá, sápadt volt és reszketett mint a nyárfalevél, úgy izgult Kép

aztán nekem be kellett mennem, hogy megkapjam a beöntést, addig neki adtak kórházi ruhát, és beöltözött

Nyulas Joli volt az ügyeletes szülésznő, és ő adta a beöntést, és nem is volt vészes
borotválni nem kellett, mert előtte pár nappal megkopasztottam magam

egy gázos dolog volt: nem vittem a vajúdóba wc-papírt Kép de egy kismama adott, még épp időben Kép
és beöntéstől függetlenül kitolás közben is kijött egy kevés, de ez ott és akkor egyáltalán nem számított

szóval beöntés után bementünk apafejjel a lila (aliasz rózsaszín) szülőszobába, és kaptam egy branült, és a szülésznő bekötötte infúzióba az oxitocint

előtte azért a doki megbeszélte velem, hogy kéne egy kis oxi, hogy rásegítsünk a fájásokra, mert ez így kevés

1 körül kötötték be az infúziót, és az addigra 3-4 perces, de mit sem tágító fájásaimból mintha egypercesek lettek volna, egypercenként Kép

pedig ez még mindig messze volt a csúcstól Kép

az infúzióval a karomban és a hasamon az nst-géppel is tudtam mozogni a szobában

Joli behozott egy labdát is, azon ücsörögtem, sokat álltam, meg lógtam apafejen, aki közben sok-sok fájást átmasszírozott
jól esett, ahogy a derekamat masszírozta, és én folyton kértem, hogy erősebben! erősebben a fájdalomnál! a végén már talán kalapáccsal kellett volna ütögetnie, hogy erősebb legyen a fájdalomnál Kép

így tengődtünk úgy 4 óráig, amikor a doki javasolta a burokrepesztést, mert még mindig nem símult el a méhszáj, én meg már kezdtem kissé kinyúvadni, pedig még sehol se tartottunk...

votiv 8)
votiv

ekkorra már megszült az a csaj, aki ott ebédelt a vajúdóban, mikor én a beöntést kaptam Kép

a burokrepesztés egyáltalán nem volt kellemetlen, és egész szép tiszta volta magzatvíz, és legalább négyszer annyi, mint képzeltem Kép

csak ezután durvultak be igazán a fájások

Joli megbeszélte a dokimmal, hogy elmehessek zuhanyozni egyet, még így a burokrepi után is

lekötöttek az infúzióról, és beálltam a zuhany alá - minden szülőszoba mellett van, és csak álltam a szinte hideg zuhany alatt, miközben szakadt rólam a víz

de már visszamenni is alig tudtam, olyan erősek voltak a fájások

közben sokszor volt hányingerem, de azt mondják, ez normális

és vagy 2 liter vizet megittam, de enni semmit nem akartam

és mikor pisilnem kellett, kaptam egy kacsát

közben a tágulást segítő homeós bogyókat is dobáltam magamba, de vszínű sajna nem hatottak, vagy csak elenyésző mértékben

és arra gondoltam, nesze nekem 6 hétig napi fél liter málnalevéltea Kép

ekkor már nagyon durvákat fájtam, mert a gyerek feje csúszott le egészben, és az feszítette szét a méhszájat

votiv 8)
votiv

próbáltam továbbra is mozogni az ágy körül, mert a gravitáció is segíti a gyereket kifelé
és mert tudtam, ha egyszer lefekszem, többé nem kelek fel Kép

sokat négykézlábaztam is, a dokim kérdezte is, így akarok-e szülni Kép nem bántam volna azt se, csak lettem volna már túl rajta!

ekkor már ki se láttam jóformán a fejemből, fokozatosan teljesen megszűnt a külvilág, mintha valami transzba estem volna. nagyon csöndben voltam, csak hosszan fújdogáltam ki a levegőt, ahogy a kismamatornán tanították, és próbáltam lazítani 2 fájás között

eleve nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, de ekkor már olyan fájásaim jöttek, hogy azt hittem, elvesztem az eszméletemet

és nem láttam a végét, és fogalmam sem volt, hogy hol tarthatunk, és ez félelemmel töltött el, hogy talán nem fogom végig bírni

itt már nem tudom, hány óra lehetett, de talán 6-7 körül volt, mert műszakváltás volt aszülésznőknél, és a Joli elment

azt nem is írtam még, hogy vittem be vajúdó olajat, amivel apafej az elején maszizott, de olyan durván erősre sikeredett kikutyulnom, hogy azonnal ki kellett szellőztetni! Kép
bejött a doki, és azt kérdezte, mi ez, kámfor??? KépKép

aztán Joli behozta az ő fenyős-citrusos vajúdó olaját, na az egészen más volt Kép

Tóth Irén váltotta, de őrá szinte egyáltalán nem emléxem, csak a kitolás pillanataiból, mert ekkor a doki félreállt, és átengedte a terepet a bábának Kép

de még a kitolás kezdete is jóval odébb volt

votiv 8)
votiv

szóval már úgy éreztem, a tűrőképességem ábszolút korlátait feszegetem, és szóltam a dokinak, hogy szégyen, nem szégyen, de úgy érzem, szükségem lenne vmi fájdalomcsillapítóra

még épp időben voltunk, és adott is egy szurit, ami kb annyit ért, mint halottnak a csók, de kicsit kitisztult tőle a fejem, de azt is csak egy kis időre Kép

és vártam rendületlenül a kitolás előtti állítólagos "pihenő" szakaszra Kép mikor avégső csata előtt felsorakoznak a seregek, Leboyer szerint Kép

de ekkor már nagyon kérdezgették, van-e székelési ingerem, de különösebben nem volt, mint addig Kép

és akkor oldalvást kellett feküdnöm, hogy a baba befordulhasson, hát ez valami iszonyú kellemetlen volt

de a doki végig nyugtatgatott, hogy minden oké, szépen halad a baba, és ügyeljek a légzésre, mert a babának is fontos most, hogy elég oxigént kapjon

és én szépen elfoglaltam magam a légzéssel..

így telt-múlt az idő Kép és aztán egyszerre csak beözönlöttek a szobába, doki/szülésznők, és mondták, hogy nyomjak!

votiv 8)
votiv

Votiv,
felolvastam a páromnak is a történetet, neki is nagyon tetszettKépKép Pont a vége nincs még megKép

KépKép
fibi

Votiv,
Bálint kapott ma hugomtol ugyanolyan kupakos játékot, amit Istinek vettél szülinapjara. Az is gumibol van? Te fiad jatszik vele? Mert B 10 mp érdeklödés utan visszatért a kedvenc lábos-fakanál-fedö játékhozKép

KépKép
fibi

Votiv!

Nekem nagyon teteszik a sztoryd! Bátor csajszi vagyKép nekem ezek sajna kimardtak,
(császár miatt),

Oxi!

Már 2szer felült magától. Néha ültetem én is. Fogcsitok mennyi van? Nekünk ma előbújt az elsőKép olyan ari. Persze még nem jött ki csak kibukott az inyénKép

Tényleg lányok mennyi idő míg 1 fog a repedés után teljesen kijön?
eszti25

Eszti,
gratula a fogacskahoz, és a felüléshez isKép

KépKép
fibi

Fibi, Isti még nem kapta meg, gondoltam apjával közösen adjuk át, és ő csak most ért haza

úgyhogy a vége elég kurta is lesz Kép:

a kitolás nem ment vmi fényesen, mert nem tudtam igazán tolni, kevés volt már az erőm, és nem nagyon éreztem rá a dologra

de valahogy azért csak nyomtam, és egyszer csak azt mondta a doki, hogy érzi a fejét, a papa fogja meg a haját! apja ekkor kissé bátortalanul odanyúlt Kép

az utolsó pillanatban egy icipicit kellett vágni is, pedig nagyon igyekeztek megmenteni a gátamat, de a gyereknek tényleg jó nagy feje volt Kép

innen már nem sok kellett, és egyszer csak kibújt a feje, és a következő nyomásra kibluggyant a teste, és azonnal a hasamra tették, és szinte el se hittem, hogy sikerült, és hogy ő az én kisbabám! Kép

ez volt 21:09-kor Kép

alig láttam belőle valamit, mert túl alacsonyan volt a fejem, pedig olyan kíváncsi voltam rá! Kép
végül kőmetsző pózban szültem, de ekkorra már felfogtam, hogy ez most nem a megfelelő szülés az alternatívkodásra KépKép kicsit éreztem, hogy a dokim se nagyon akart kockáztatni, de azt pl csak utólag tudtam meg, hogy egy másik csajszinak, aki nála szült, és a rendelőből ismertem, azt mondta, h az enyém nehéz és hosszú szülés volt

naszóval pár perc múlva apjuk hősiesen elnyiszálta a kzs-t, és ment a gyerekkel, akit fürdettek/mértek (és azonnal le is pisilte a csecsmósnővérkét Kép)

én meg maradtam Kép, és megszültem a méhlepényt, aztán "elkértem" és megnéztem, és nagyon érdekes volt Kép
és közben összeöltöttek

mikor Isti készen lett, az apjának adták, aki büszkén és kissé elnyűtten nézegette a kis mókust Kép

aztán mikor én is "kész voltam", átvettem Istit, apa meg videózott kicsit, miközben mi gymással ismerkedtünk

Isti ekkor már aluszkált, próbáltam ciciztetni, de tojt a fejemre Kép

aztán áttoltak bennünket az Ikea szobába, és félhomályban, békésen, meghitten együtt töltöttünk pár órát az illatos kis újszülöttemmel Kép

votiv 8)
votiv

Moose,
megmutattam páromnak az egyszervolt.hu oldalt, amit egyszer ajánlottál. Háááát, egy órán keresztül elvolt vele, ugy tetszett neki, mint egy gyereknekKépKépKép Illetve még jobban mint BálintnakKép

KépKép
fibi

Votiv,
jo, ha a vége joKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Mindenkinek BOLDOGOT, akinek ma van! Bocs, de féltem, hogy valakit kihagyok valamilyen köszöntésből, azért írtam így!Kép

Eszti!
Úgy 2 hét kb. mire elég szépen kibújik a fogacska!

Votiv!
Tök jó volt olvasni a történetedet!Kép Ünnepeljetek!Kép

Nálunk is horror volt a mai nap! Timi reggel negyed 10-ig aludt, aztán az egész nap hiszti volt! Semmi nem volt jó neki és enni sem akart, pedig most nem fog a ludas a dologban! Szerintem csak túlaludhatta magát reggel!

Most december végén lesz a 10 éves évfordulónk párommal!Kép Azt találtam ki, hogy el kellene mennünk valahova, de úgy néz ki csak dec. 27-én jöhet össze, előtte a karácsonyi népvándorlás lesz, utána meg megint dolgozik látástól Mikulásig! Van valami ötletetek, hogy hova mehetnénk? Valami jó kis program kellene! Koncertre gondoltam, de az túl későn van és másnap reggel már 5-kor kel!Kép Szóval nem tudom!

ILdi
ildi76

Sziasztok,
Boldog szülinapot a tegnap és ma ünneplőknek, nem csak nálunk repül az idő Kép Kép

Juditoknak pedig boldog névnapot.

Fic, mobilszámos emiled sajna kitörlődött - sok minden mással együtt Kép - , nem tudlak így elérni, holnap esetleg egy randi??

Gigi, ha nem írsz címet, nem tudom a csomagot küldeni........

Camponában voltunk ma és béreltünk Brúnónak kölyök taxit, tökéletes megoldás volt, szerintem ha még most is ott lennénk akkor sem unatkozna Kép

Bogárka integettem Nektek, és zapának is megmutattam, hogy hol laktok. Én úgy emlékeztem hogy készen kellene lennie az útnak, vagy nem? Mikorra lesz meg?
zsebi2004

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?