A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!Kép
Megint vasárnap este van. Már három gyertyánk ég! Hogy álltok az ajándékokkal?

BabcsiKép
Izgalmas napjaid lehetnek. Biztos nagyon boldog karácsonyotok lesz az új házban.Kép Kis fácska a sok doboz között, alatta egy "zebrácska"...

VkriszKép
Akkor neked tegnap jó sz*r napod volt.Kép Remélem jól elijesztetted pirit és barit!

AmicaKép
Biztos nagy lehetett az öröm. Gyermekeid mit szóltak?

WishKép
Jobban vagy már?

GmártiKép
Hogy bírod ki számolás nélkül?

SaciKép
Biztos rendben lesz minden. Én is el voltam kenődve, hogy apa éppen pé-kor nem lesz itthon. Most derült ki, hogy 4 nappal később megy elKép

Többieknek is pusszKép

Barnázásról mit mond nektek a doki? Azt olvastam, hogy nem jó, ha van.(?) Nekem előtte nincs, csak utána pár napig.
Vendég

Szia Ella!Kép
Vendég

Gyugyi
A kellemesebb részén vagyis az ajándékokkal megvagyok,de a takarítással....pedig azt is meg kell csinálni!
Vendég

Ella
Takarítani én is utálok.Kép
Még nem kezdem, majd a csomagolás meg a fadíszítés után. (Nálunk már 3 nappal előtte áll a fa. Együtt díszítjük a gyerekekkel) Ablakot pucolni meg nem fogok. Jól befújtam mindet hósrayvel. Tök jól néz ki és nem látszik rajta, hogy nincs frissen suvickolvaKép
Vendég

Gyugyi!
Nagyon jó ötlet,nekem is ezt kellene csinálnomKép
Az olyan szép mikor az egész család diszíti a fátKépArra még emlékszem gyerekkoromból,nagyon szerettemKépMért 3 nappal előtte állítjátok fel?Csak kiváncsi vagyok, nem szeretnélek megbántaniKép
Vendég

Gyugyi Kép
minden évben elhatározom, hogy majd jó korán szerzem be az ajándékokat, amikor még nincs tömeg. Ehhez képest természetesen még semmit nem vettem meg Kép Majd igyekszem késő este meg korán reggel menni, hátha akkor nem fulladok bele a tömegbe!
Egyébként egyáltalán nem zavar, hogy nem számolok - azért Wish táblázatából persze tudom, kb. hol tartok Kép De próbálok nem az alapján élni és gondolkodni.
Az előbb vasalás közben akkorát repült a vasaló (leesett a deszkáról), hogy azt hittem, minimum felrobban - de nem Kép
Most lehet, hogy inkább már csak tévézek - Ocean's Eleven - egyszer már láttam moziban, asszem jó volt.
gmarta

MartiKép
A vasalót már én is röpítettem. Azóta van kátyú a parkettában a nappali közepén.
Vendég

Wish

Engem az érdekelne evvel kapcsolatosan, hogy mennyi az esély még, hogy így sikerül? Mit segít és mit nem?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kriszti!

Szooooooooooooooooooooooorítoooooooooooooooook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

EllaKép
Igen, nagyon korán díszítünk. A gyerekek egyszer kikönyörögték, azóta igy van. Olyan nyugodt hangulat lesz tőle. Karácsonyvárós. Nálunk 24-én reggelre jön meg a Jézus. Éjszaka csempészem a fa alá az ajándékokat. Ill. hajnalban, mert bizti nem alszanak el éjfél előtt!Kép

Apropó elalvás. Tegnap bealudtunk apával a "verekedős" film alatt. Reggel azt mondja a 10 éves fiam: "Anya, este betakartalak, kikapcsoltam a tévét, pisiltem, lekapcsoltam a lámpákat és lefeküdtem. Hozzak kávét?" KépKép
Vendég

Gyugyi
Ezek a kis kölykök milyen kis hagyományokat tudnak csinálniKép
Tündéri lehetet a fiadKép

Na most megyek nézni tovább a Taxi 3-at!Tetszik és végre egy film amit nem láttam!
Vendég

gyugyi Kép koszi a biztatast,,en is ebben bizom..jo fej lehet a fiad..KépKép
jol hangzik, hogy elore diszitetek,,sok helyen (kulfoldon) igy van ez. Mi nekunk minimalban van a kar., majd ha lesz gyerek/ ek, akkor lesz fank, felhajtas..stb..
mi iden lesz a 3. ev, hogy nem ajandekozunk a csaladban,ami feludules, szoval no stressz, viszont van egyutt tarsasozas, egyutt fozes, pia, stb.
Ajanlom mindenkinek !!!! Kép
saci

gyugy Kép kicsit ertelmetlen mondatot irtam fent (ahogy szoktam..) KépKép hihih
a "mi " helyett --> nekunk
saci

MárcsibeKép
Köszi! Meg lesz!Kép

SackólányKép
Szióka!Kép Mi a helyzet?

GyugyiKép
Bár úgy lenne! Hát, majd meglátjukKép

EllaKép
SziókaKép

CsajokKép
Általában az ajándékokkal már novemberre kész szoktam lenni és így volt ez most is. Nem szeretem amikor zsúfolt üzletekben, kapkodva kell vásárolni meg anyagi szempontból is jobban eloszlik így.

Remélem lesz időm jövő héten azért benézniKép

Mindenkinek jócakát és csíkos álmokatKép

Holnap reggelre, mindenkinek jó reggeltKép
SzilcsiKép TüncsiKépMandaKépGyugyiKépSaciKépKandiKépEllaKépKrisztaKépBarbiKépGiliKépNoéKépMoflyKépMaryKépWishKépLaraKép Kit hagytam ki nem direkt? szóval puszi mindenkinek és igyekszem jönniKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe Kép
ennyi mosolygós arcocskától Kép csak jó kedve lehet mindenkinek Kép aki látja, biztos szépeket fog álmodni Kép köszönjük neked a vidámságot Kép
lassan próbálok elaludni - nem tudom, mennyire lesz egyszerű: a macskánk már vagy fél órája csatalóként vágtat a lakásban fel-alá... (persze, ő egész nap aludt!)
jó éjt mindenkinek! Kép
gmarta

Gyugyi Kép
én nemcsak a parkettát "hullámosítottam" fel egy kicsit, de "apa" elemtöltőjét is sikerült széttörnöm - már bevallottam és nem haragszik Kép
gmarta

Sackó Kép
nagyon jól hangzik a karácsonyotok! tényleg nagy macera az ajándékozgatás, főleg ha nincs már épkézláb ötlete az embernek... a családban nálunk még nem sikerült hozzátok hasonló eredményt elérni, de a párommal már többször megtettük, hogy a szülinapi, stb. ajándék egy-egy utazás, hosszú hétvége volt - ez sztem nagyon-nagyon jó! sokáig lehet rá emlékezni! Pl. a legutóbbi névnapomon teljesen szétáztunk a Magas-Tátrában, ezt biztos sosem fogom elfelejteni! Kép
gmarta

Van itt még valaki? Most kerültem gép közelébe, megnézem Barbi pöttyét péntekről, aztán még jövök.
Puszi
Vendég

Barbi Kép óriási gratula a babócához, a sírós érzés nagyon ismerős ám KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Kellemes együttpocakosodást kívánok magunknak.
Én a farmerom már nem tudom felvenni, annyira összenyomja a hasamat. A többi még ok szerintem január elejéig. Te is készülj Kép.

Lányok, visszaolvastam a termést, nem semmi amit írtatok.
Iszonyú hányingerem van, úgyhogy jobb, ha inkább lefekszem, de holnap este jövök. Bocsánat.

Szilva Kép remélem holnap pirikés hírekkel jössz Kép.

Puszi
Noémi
6+3 Kép
Vendég

KépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Szép Jó reggelt Mindenkinek!

Noémi, engem a hányinger elkerült eddig, de a fejfájás az nagyon kínoz! Gyógyszert nem szedek rá , így szombaton este 18 órától vasaárnap hajnali háromig ( eddid vannak emlék képeim)szenvedtem( migrénes), nekem erre kellenne majd kitalálni valamit!

Babcsi köszönöm a sok vigyori fejecskétKép, nagyon aranyosak így együtt!

Karácsonyi vásárlásal még én is nagyon levagyok maradva, nem tudom mikor veszek ajándékokat!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok Lányok Kép

Mofly Kép
Sajnálom, hogy még nem találtál jobb m.helyet! Remélem nem is lesz rá szükséged!

Manda Kép
Hát az adventi pihizés nem jött össze. Egész hétvégén, mindkét nap késő estig tapétáztunk Apóséknál. Dög fáradt vagyok. Tegnap éjfélre végeztünk, aztán még haza kellett mennünk, kiskutyáinkat, kiscicáinkat megetetni, aztán "már" aludhattunk is. Nem bánom, hogy véget ért ez a 7vége.

Kriszta Kép
Mi újság Pirivel és Barnával? Ma vagy a 28. napon. Szorítok én is, hogy baba legyen a dologban. (Nekem hasmasi volt a terhességi tünetem)

Noémi Kép
Örülök, hogy jól vagy, az émelygés belefér! Nőjjön nagyra a pocakod Kép
Mikor is mégy újra UH-ra?

Babcsibe Kép
Édes gondok! Problémamentes, gyors költözködést kívánok 20-ra.

Mary Kép
Mennek a tüszőnövelő drukkok mára. Nagyon remélem, hogy sok tüszőcskét találnak ma nálad!

Tüncsibe Kép
Szia!

Ja, nálam semmi újdonság Kép

Kép
Kép
szilva069

BarbiKép

Én is migrénes vagyok - ill. voltam, mert a terhesség vége felé elmúlt!
Amik nekem beváltak:
- Iris Versicolor 9 ch nevű homeopátiás bogyó
- kávé (csak délelőtt, és csak ha nincs hányingered tőle)
- fél szem szeduxen, vagy 1 szem pipolphen (ezek tényleg durva esetben. Mindkettőtöl elalszol, és elvileg átalszod a migrént. Babának nem árt, nekem orvos írta fel a fejfájás ambulancián - terhes voltam már akkor!)
Én a pipolphent szedtem egyébként is a terhesség elején, mert jó volt pocakgörcsökre is!

Remélem tudtam Neked segíteni!Kép

Puszi!
Zitus
38+3

Kép
Kép
zituska28

Zitus köszönöm a segítségedet, felírtam a készitmények nevét, megpróbálom beszerezni főleg a homeopátiás bogyót tudnám el képzelni!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép

A homeo-bogyónál fontos, hogy a legelején vedd be, amikor még csak kezd fájni a fejed!!
Tomboló migrénnél már nem hatásos!

Pusz!
Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Nekm is vacak hétvégém volt...Kép
Ilyen náthát még nem produkáltak a kölykök mint most. Egy hét nyafogás, bepisilések, éjjelente 5-8kelés, ma is 11-05között 8-szor másztam ki az ágyból betakarni, orrotfújni, szoptatni, pisiltetni... ma el is vittem Mártont oviba, próbálom magam összeszedniKép
Persze egy hét kihagyás után reggeli bőgésKép

Noi, Barbi, a fejem nekem is sokat fáj, de én délután vagyok rosszabbul, ebéd előtt kezdődik és végem van... Már kevésbé émelygek, most savam lett a változatosság kedvéért. Kitartást!!!!!!!!!!

Babcsi, jó költözést!
Tüncsi, Kandi, rég beszéltünk, pusza!Kép
Manda, készültök? Jó volt Bécs?
Szia Márcsibe!
Sackó! Megkönnyebbültem, de nem akartam túl hamar elmondani, mert ha valami van akkor inkább ne tudják.
Szilcsi! Remélem élsz a nagy munka után!

Én is egész jól állok a karácsonnyal. Nem lesz nagy felhajtás nálunk sem. Mindenki kap valami kis ajándékot, de nem mentem bele tönkre idegileg szerencsére. Időben is gondolkodtam.
Mi a gyerekekkel együtt választunk fát egy közeli faluban egy fenyveses kertben. Együtt teszik a talpba apával 23-án este és reggelre látják feldíszítve. Nekünk nincs módunk nagy titkolózásra, mert nincs aki vigyázna rájuk, meg olyan okosak ők. Lépten nyomon ezt látják városban, boltokban akkor meg miért ne együtt készülődne a család. Az is jó ám, hogy elviszem magammal őket ajándékot választani a vsaládtagoknak és ők is rajzolgatnak akkor minek kellene köntörfalazni. Persze a saját meglepijüket a Jézuskától várják és ott lesz a fa alatt!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép tetszik, ahogy csinaljatok a Karacsonyt..

Wish Kép - 1 cn vagyok, de orulok, hogy ez elorebb visz az inszemhez.

Manda Kép milyen volt a kiruccanas? remelem ittatok sok forralt bort..

Szilva Kép remelem ki tudod pihenni a hetveget hamar..

noi Kép kitartas ! remelem elmegy a hanyinger ! szopogass jeget ra,,az jo tesz

Babcsi Kép ne izgasd tul magad a kar. miatt...eleg neked a koltozes

tundi Kép hogy vagy ???

Barbi Kép homeopatias szereket ehetsz terhesen is..

Zitus Kép jo baanovesztest..

Gyugyi Kép hogy s mint?

Kandi Kép helloka

Krisz Kép jobban vagy??

sacko
saci

Sziasztok Csajok!
Nagyon szép volt Bécs!!! Gyönyörűen feldiszítették a belvárost! Még ilyen szépet nem láttam, főleg az késő délutáni órákban lehetett a legjobban látni!!!
Fehérvár eltörpül Bécs mellett, tizszer annyira díszesebb nála!!!

SzilvaKép
Pedig azt hittem, hogy pihenni fogsz, sajnálom!!!
Pihenj akkor most hétközben!!!

AmicaKép
Rád is férne egy kis pihenés!!

manda

Szia Sackólány!
Hát forralt bort nem ittunk, inkább Kinderpunch-ot. Nagyon finom volt!

Karcsi kérdezte, hogy elmennék-e még, mondta, persze, mehetünk jövőre is, ha nem várunk babót!!!

MaryKép
Küldök tüszőnövelőt ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++
Jó hírekkel gyere ám!!!

TüncsibeKép
Hol jársz kicsim?

BabcsiKép
Költözködünk, költözködünk? Csak meg ne fázz ebben a hidegben!

manda

Hi! Kép
Sac
Megelőztél! Kép Én egyenlőre még a 27. napon vagyok...
A náthám alakul...de azért még lógok a munkából szerdáig.

Szilva
Emlékszem a hasmarsodra. Kép Nem lenne rossz tünetnek...de azért nem valószínű. Pedig tegnapelőtt, két nap barnázás után...akkor amikor begölcsölt a hasam...(és nem a gyomrom) azt hittem elönt a vér...ennek ellenére még most sem...pedig azok tuti jó erős menzis görcsök voltak.
Most lefekszem csendes pihenőzni....negyed négytől tanfolyamot kell tartanom...igaz csak egy próba középfokút fognak írni....úgyhogy még csak light-osan nyomom...de ezt muszáj.

Amica
Nem lehet semmi a beteg kicsikkel. Kép Kitartáááááááááááááááááááááááááááááááássssssssssssssssssssss!Kép

Barbi
A homeopátia a kismamik kulcsszava. Kép

Üdv mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Noémi
Írtam mélt, nem tudom megkaptad-e mert hibaüzi jött vissza Kép Írd majd meg légyszi, köszi! Kép

Saci
Hogy sikerült ezt az ajándékozás nélküli karit bevezetni? Én is ilyenre vágyom, már most nyűglődöm az egész herce-hurca miatt Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Amica
Nem semmi 7végéd volt!Gyógyulást a gyerkőcöknek,neked meg sok energiát küldök++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Pihizz is ha tudszKép

Manda
Biztos nagyon szép lehetetKépVannak képek?Látni szeretnénkKép

BarbiKép
SzegénykémKépNekem is szokott migrénem lenni, de én legalább tudok bevenni gyógyszert.Hátha az homeos pirula hatni fog!!KépKüldök migrén űzöt+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vkrisz
Gyanús vagy te nekem!Kép
Az egyik barátnőmnek is ment a hasa(1 napom keresztül)mikor babát várt!

Szilva
Még nem tapétáztam soha,de gondolom mennyi munkával járKépMunka után egy nagy kád forró, viz aztán sipirc az ágyba csicsikálniKép
Többieknek is sokKépKépKép

Andi!
Itt is Köszike!!!Kép
Pussz
Vendég

EllaKép
Otthon vannak a képek, majd megkérem a Karcsit, hogy tegyük fel őket este. Ok?!
Te hogy vagy?

manda

Kriszta Kép
Szupi, hogy semmi jele mensinek. Elkerülhetne még vagy 9 hónapig Kép Drukkolok neked!

Manda Kép
Örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat Kép Irigyellek, én is régóta szeretném már látni Bécset. Eddig csak átutazóban jártam Bécsben.
Ez a hétvége sem volt különb a többinél. 3 éve folyamatosan építkezünk, úgyhogy nem nagyon volt azóta szabad hétvégénk. Már megszoktuk, bár a rövid terhességem alatt nagyon élveztem a semmittevést. (Remélem hamarosan folytathatom)

Tündi Kép
A mi családunk is abban maradt, hogy semmi ajándékozás, csak a szeretet, beszélgetés, kaja és pia lesz idén karácsonykor. Egyedül férjem keresztfia kap ajándékot tőlünk.

Amica Kép
Szegény, remélem ez a hét már sokkal jobban fog alakulni. Én is jobbulást kívánok!

Ella Kép
Elég nagy meló volt, mert előtte még le kellett vakarni az előző tapétát a falról, aztán lehetett csak elkezdeni felrakni. Brrrrrrr. szerencsére már majdnem kész.
Jó is lenne a kád tele forró vízzel, de sajna még csak a kád van beállítva az alig kész fürdőszobába. Víz még sehol. Azért zuhizni tudok.
(Ne nézzetek hülyének, azért tornázni megyek ma is. Már 2 kg-t fogytam)

Kép
Kép
szilva069

Manda, este megnézem!
Most szusszanok kicsit míg nem kell kelteni Jankát és vágtázunk MártonértKép

Saci, az a legaranyosabb amikor felsorakoznak a műanyag fűrészekkel és szerszámokkal betenni a karácsonyfát a talpábaKép

Kép
Kép
Kép
amica

Manda Kép
Ha januárban lombik, akkor neked nem lesz elmaradás a munkádban? Megcsinálja valaki helyetted? A január jó zűrös könyvelési szempontból. Ha sikerül kezdeni, akkor kicsit bajban leszek, mert senki nem tud helyettesíteni, de azért belevágok ha lehet. Sőt, ezúttal szeretnék 3 napnál többet otthon maradni transzfer után. Remélem össze fog jönni.

Kép
Kép
szilva069

AmicaKép
Édesek lehetnek!!!

SzilvaKép Hát talán még a január eleje nem annyira zűrős, a kolleganőim mondták, hogy menjek csak.
Szeretnék most mindent megcsinálni ünnepek előtt, amit lehet, aztán majd meglátjuk.
Most csak az első hetet szeretném végig feküdni, ha nagyon muszáj második héten megoldanám, hogy bejöjjek eligazitásra, ha kell.
Remélem mindnyájunknak sikerül a januári lombik, olyan jó volna!!!
Körülöttem már mindenkinek sikerült, akikkel kezdtem vagy akivel megismerkedtem, már csak én vagyok soron!Kép

manda

SzilvaKép
Mennyit voltál otthon?

manda

Manda Kép
Terhesedjünk meg januárban jó???????????
Olyan jó lenne! Remélem meg tudom majd oldani, hogy a munka is valahogy meg legyen, és én is tudja pihizni. Én is belehúzok most ünnepek előtt, meg úgy tervezem, hogy között is dolgozom, bár annyira nem fűlik a fogam a munkához...
Én pont az ellenkező példákkal vagyok tele sajnos Kép Bizakodjunk jó???????? Legyünk pozitívak!

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép orulok, hogy jol telt, Es oda terhesen is lehet menni, sot kisbabaval is !!

Amica Kép - Kép ( kis furesz..)

tundi30 Kép 3 eve kezdtuk- , tulajdonkeppen a batyam otlete volt. De ezt mar szeptemberben elmondtuk, hogy mindenki erre keszuljon. Iszonyatos nagy megkonnyebbules es felemelo erezes, hogy igazan varod a karacsonyt, mert nem fulladsz ki fizikailag, meg anyagilag Kép a rohangalastol. Viszont elotte a sutiket egyutt csinaljuk, szoval igy megvan a keszulodos hangulat. Ill, minden evben (aki, amennyit gondol) penzt dobunk ossze es odaadjuk pl. tavaly egy nagygyerekes csaladnak. Szoval nem szervezetnek, hanem direktbe,,aki raszorul. Na most, eleg sokat raszorulnak. Ajanlom mindenkinek !! Jo erzes segiteni, meg ha t errol szol a Karacsony, es szerintem senkinek nem kell egy 8. pulover, meg 10 kis mecsestarto stb KépKép
Kis gyerekekkel persze mas, akkor fogunk ajandekozni, de nem tullihegve. Nagy fa igy is van ,meg tarsas, meg pia es finom etelek !
saci

Krisz Kép remelem neked nem jon meg ! megy a babatapaszto energia +++++++++++++++
saci

Szilva Kép en is csatlakozhatok a "jan.i terhesedeshez" ?? legysziii Kép
igerem sikerulni fog ! KépKép
saci

Szilva Kép es en PONT raerek okt.ben szulni ! es ti ? manda? tobbiek ?Akkor mar jovo Kar. ra lesz legalabb bebi a fa alatt..

Sackolany
saci

Manda Kép
Pénteken volt a transzfer, és csütörtökön már dolgoztam teljes munkaidőben. Én mondjuk, csak a transzfer napján feküdtem, utána mozgolódtam. Szombaton pl. még vendégek is voltak, és mosogattam egy csomót, meg főztem is. Sokat gondolkodtam már azon, hogy mi a siker titka! Szerintem a szerencse.

Kép
Kép
szilva069

Saci Kép
Egy véleményen vagyunk a kar-i mizériával kapcsolatban. Az a fontos, hogy a család egy kicsit együtt legyen.
Naná, hogy csatlakozhatsz. Nagyon sok üres hely van még Kép Várunk szeretettel minden érdekeltet!

Kép
Kép
szilva069

SaciKép
Gyere, terhesedjünk együtt januárban!!!! Wish, Szilva, Saci, Babcsi(?), Tüncsibe(?) és én, és ha valaki még akar jöjjön!!!!!!!!!!!!!!!

SzilvaKép
Hát igen a szerencsém, szerintem is, sok múlik! Remélem ránk is mosolyog most már!!!

manda

Sziasztok!
Most sikerült visszaolvasnom benneteket, mert már megint összecsapnak a fejem felett a hullámok a melóhelyen.

MandaKép
Biztos nagyon szép lehetett a karácsonyi vásár Bécsben. Én is elmennék szívesen. Remélem jövőre jól indul az éved és sikerül a lombik.

SzilvaKép
Az én hétvégém is jó fárasztóra sikerült. Elkezdtem a karácsonyi nagytakarítást. A férjem este már úgy hívott, hogy "kis robot". Be is ájultam az ágyba és annyira fáradt voltam, hogy a reggeli futást is kihagytam.

SackóKép
A nyakam már egész jó, de még mindig nem tudom teljesen hátrafordítani. Csontkovács szerintem nem kell, ez egy egyszerű húzódás, elmúlik idővel.

KriszKép
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem nagyon sokszor (csak mostanában) elég hasonlóan jön meg a menzi. A barnázás sajnos nem jó jel és a nyálkahártyadarabok sem. Szerintem nekem emiatt nem jön össze a baba, de a hormonok jók voltak (progi is).

BabcsibeKép
De jó, hogy költöztök. Remélem egy év múlva már mi is. Nálunk most tavaszig leáll az építkezés, de azért már jó házikó formája van leendő otthonunknak (tető már rajta.)

Kép
Kép
tiza

Sziasztok Csajok!

Köszi a bíztatást mindenkinek a költözéshez. Ma már csizsolnak a festők és holnap kezdik felrakni a színeket. Innentől már nagyon begyorsulnak az események. Szerdán jön a könyhabútor. Csüt. parketta stb. Szóval úgy tűnik menni fog a költözés. Persze maradnak ki dolgok tavaszra mint pl. az erkélykorlát festése de kit érdekel ha már belül lakható. Egyébként is tudjuk, hogy egy ház sose készül el teljesen. Igaz?Kép

A hőm elég érdekes mert max. 39-re ment fel és izeg mozog 36.7 és 36.9 között. Én most már bizti nem működöm normálisan. Ma vagyok a 18.cn.-on de nem érzek semmi különöset, csak néha a pocim. Azaz igazság, hogy nincs is nagyon időm figyelgetni magamKép Pedig már kéne egy-két tezstet csinálniKép

SzilcsikeKép
Még mindig nem talált meg az a szenya piri? A dög, hogy mi a nyavalyát vacakol?Kép

AmicaKép
Most meg savasodsz? Szegénykém, bizti arra is van valami jó kis gyógymód, keksz rágcsálgatás pl.Kép

SackólányKép
Szerencsére az ajándékok, csomipapír, díszítők stb. már megvannak. Azért szeretném, hogy karira szép legyen a házKép

BarbiKép
Akkor küldök még sok vigyoritKépKépKépKépKépKépKépKépKép

MandaKép
Nem hiszem, hogy meg fogok fázni mert már tök jó meleg van amióta beindult a fűtés.Kép

Na, megyek dobozolni, majd még jövökKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Megjöttem a BMC-ből, sajnos nem túl jó hírekkelKép
Mnyálkahártya 12 mm, van a bal pfészekben sok 10-es és 4 db 14-es tüsző, ez mind tök jó, viszont Z. ügynök azt mondta, hogy túl jól reagáltam az injekciókra, és nagyon magas az ösztradiol szintem, ami kétségessé teszi az egész stimut. Menopur-ból fél helyett csak 1/5-öt kaptam, Puregon-ból meg 100 helyett 66-ot. Holnap is kell mennem a szerda helyett, és ha tovább nő az ösztradiol szintem, akkor kárbament az egész és jövőre kezdhetem megint. Ha nem emelkedik, vagy sikerül leszorítaniuk, akkor pénteken lenne punkció. Most eléggé elszomorodtam, azt azért nem gondoltam, hogy még a beültetésig sem jutok elKép
mary78

MaryKép
Ne légy szomorú, hátha holnap jobb híreket kapsz!!!
A mnyh. szuper, bár nekem lenne ilyen jó! Szerintem tüszőid is jók! Én nem értek az ösztradiol szinthez, hogy mekkora a jó!

manda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?