A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Kép
katka30

Katka!

Bocsesz, másik Katinak szántamKép Tudod én rá szoktam szólni, ne aggódj sikerülni fog, csak ne légy türelmetlen!!!!!Kép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Dido
Nem egészen két hét múlva én is szabira megyek. Már nagyon várom. Kép

Kati Kép
Tegnap akartál valamit mesélni, vagy csak rosszul emlékszem?

Nárcisz Kép
Így utólag azt mondom, hogy legyetek együtt egész hónapban az a tuti. Nekem az utóbbi időben minden ciklusom 28 napos volt, mégis a 21. nap körül fogant a Baba.

Tjuca
Stöpszli marketing. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Dudu!
Már nagyon várom, hogy mesélj, hogy mit mond a doki. Gyere minnél hamarabb!!!!!

Juca!
De jó, hogy jelentkeztél Kép, az meg még jobb, hogy elköltöztek a rókák Tőletek Kép.
Örülök, hogy minden rendben Nálatok. Ha majd úgy alakul, hogy megoldható lesz... Kép, akkor teszel fel egy képet nekünk?!?!

Majcsi!
Már én is úgy várom, de addig...Kép

dido

dido
dido

Szisztok!
Ti szedtek szedtetek a fogantatás előtt vitamint? Pl. Elevit? Szerintetek jó? Én már kikértem az orvosom tanácsát és több minit 1 hónapja szedem, de még eddig nem segített, remélem lesz valami hatása!
Puszi
Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina!

Az Elevit nem segíti elő a fogamzást, az "csak" vitamin, de nagyon fontos! Szedjed nyugodtan, ártani nem fog, sőt! Mondjuk én úgy csináltam, hogy csak minden másnap vettem be Elevitet, a köztes napokon pedig folsavat.

Duddu!

Drukkolok, hogy a dokid csupa jót mondjon!!!

Juca!

Olyan jó hallani, hogy végre jól vagytok rókaügyileg (kop-kopp-kopp)Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
Köszi szépen a tanácsokat, de én sem úgy értettem hgoy az segíti majd elő a fogantatást, csak hogy remélem hogy nem hiába szedem és a köv terhességem alatt minden rendben lesz majd! EGyébként sima folsavat szedtél? Így kérted a gyógyszertárban? Nekem azt mondta a dokim hogy minden nap szedjem és mellé szedhetek folsavat is, de azt még nem szedem, mert a gyógyszertárban azt mondták, hogy benne van a megfelelő adag az Elevitben is.
Puszi
Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina!

Ezermillió bocs, akkor félreértettelek!!! Nekem is minden nap kellett volna szednem, de úgy iszonyú hasmenést okozott...Kép (bocs) Ezért szedtem csak minden másnap. Szerintem a folsav is elég minden másnap, de ha neked a dokid másképp mondja, akkor szerintem fogadd meg a tanácsát, mert ő a FőnökKép A gyógyszertárban is így kell kérni, kb. 800 Ft, ha jól emlékszem, és elég sokáig elég.

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Kicsit el vagyok veszve, tanulok ezerrel, mert rengeteg zh-m van, meg nemsokára itt a vizsgaidőszak. Kép Meg hát szerdán hazajöttem, és ilyenkor sok a közös programunk a drágámmal. Kép Nektek nincs még elegetek ebből a karácsonyi mizériából? Nekem már nagyon, újra előkerült a karácsonyi családi vita, meg apámból kibukott most minden, és frankón megírta nekem, hogy csak miattam és öcsém miatt van még együtt anyámmal. Kép És most nekem kell eldönteni, mi lesz karácsonykor, mert ők egymással nem tudnak dűlőre jutni. Kép Na mind1, bocs, hogy elkalandoztam, és offolom a topicot, de kijött. Kép
Viszont most nagyon jó kedvem van, mert a drágám üzijére ébredtem: "Ébresztőőő! Hasadra süt a nap! Kép " Hehe...
Lányok! Nem sejtitek, hogy mit jelenthet az, hogy kicsit bénítóan szurkál a bal petefészkem (meg van, mikor a jobb), és néha lejjebb középen, és ez a folyamatos szurkálás (kb 20mp-enként) tart mondjuk negyed óráig, aztán pár percig semmi, és megint kezdi. Kép Ez mondjuk tegnap előtt volt csak, azóta semmi...de előfordul máskor is. Lehet, hogy pé-m volt? Mert mondjuk időben akár lehetne is. Nem tudom mik a tünetei, még sosem figyeltem. Kép Az is lehet, hogy vm bajom van? (bár ez úgyis kiderül hamarosan)
Az Elevit-hez annyit szólnék hozzá, hogy én is gondolkodom rajta, hogy elkezdem szedni. De megvárom a jövő csütörtöki dokilátogatást, hogy érdemes-e már most. Azt hallottam róla, hogy mivel csupa vitamin az egész, jobban is érzi magát az ember, jobb a kondíciója, összeszedi magát az immunrendszere...és ugye egy makk egészséges testbe egy bébi is hamarabb bekívánkozik. Olyat is írt egy anyuka, hogy ő egész télen nem volt miatta beteg. Tehát ha közvetlenül nem is, de közvetve azért segíti a fogamzást. Kép Ha éremes, akkor én is elkezdem szedni egy hét múlva (de ahhoz drága, hogy feleslegesen). A méhpempővel nem bírtam már várni...bár az természetes cucc, és ártani biztos nem árt, csak segíthet, ha tényleg igaz. Kép
Jézusom lányok, itt mindenki írja, hogy naponta megy vérvételre, vk meg minden második ciklusnapon, minden hónapban stb... Hogy fogom én ezt kibírni, ha szükség lesz rá? Olyan iszonyatos tűfóbiám van, mint sztem senkinek. Gimiben képes voltam beájulni egy szimpla HepaB védőoltástól. Kép Mióta az eszemet tudom, nem is vettek vért tőlem (csak mikor 2 évesen kivették feleslegesen a vakbelemet), ez a legrettegettebb rémálmom. Kép
Na sorry, hogy ennyit fecsegtem! Eredményre váróknak, orvoshoz látogatóknak, pocisoknak sok sok sok drukkk!!! Kép pussza
Réka
Vendég

Sziasztok!
Kisördög, nem semmi mennyit tudsz írni, de ez jó, azt jelenti, hogy egy életvidám ember vagy és tele lehetsz energiával. Rossz lehet ez a családi mizéria.
Elevittel kapcsolatban én is kérdeznék. Kinek mi a tapasztalata- olyanra gondolok, aki már szedi. Én másfél hónapja szedem és most egy-két hete baromi éhség rohamok jönnek rám. (amúgy most vagyok a 24. ciklusnapon 30-35 körül szokott megjönni) Pl. most ettem fél órája - rendes adagot és még simán tudnék enni. Máskor ilyen nem volt. Kicsit úgy is érzem, mintha égne a gyomrom. Lehet, hogy mindez az elevittől van??!! Úgy tudom a vitamintól is lehet megnövekedett étvágy. Mit gondoltok?
Jó hétvégét mindenkinek.
És kellemes készülődést karácsonyra.

Kép

Kép
syrynx

Dina!
Az elevitet és a folsavat szokták javasolni a dokik a baba tervezéskor, mint ahogy a Tiéd is tette, és szerintem érdemes is szedni ezeket. Én már áprilistól szedem az elevitet minden nap (na jó van amikor elfelejtem, de ez azért ritka Kép), és júniustól szedem mellette a folsavat is naponta egyet. Nekem a dokim mondta, hogy így szedjem, és minden alkalommal amikor megyek hozzá megkérdezi, hogy ezeket szedem ugye?

Amit Kisördög írt a megfázásról, hát lehet benne valami, mert a múlt héten az egész család beteg volt körülöttem, a férjem még dolgozni se tudott menni, nekem meg semmi bajom nem volt, és úgy néz ki nem is kaptam el tőlük. Pedig nem ez a jellemző Kép.

Kisördög!
Lehet, hogy érzed a tüszőérésed, és azért érzel szurkálást, ha időben ott jársz. Állítólag vannak akik ezt megérzik.
A vérvételt pedig nem igazán fogod tudni megúszni, mert ha előtte nem is fog kelleni járnod vérvételekre (és legyen ígyKép!!!), viszont majd ha összejött a Baba, a 9 hónap alatt megcsapolnak egy párszor Kép. De hozzá lehet ám szokni KépKépKép.

Korek!
Merre jársz? Jól vagy?

dido

dido
dido

Syry!

Igen, én is hallottam már, hogy vannak akiknél különböző panaszokat okozhat az elevit, úgyhogy akár lehet ettől is. Én nem érzek magamon semmilyen változást, előtte is jó étvágyam voltKép, hízni nem híztam, pedig ezt is szokták felróni az elevitnek, de mindenkinél máshogy hat. Viszont szerintem a gyomorégést azért érdemes lenne megemlíteni az orvosodnak.

dido

dido
dido

Dido
Köszi az tanácsot, mérlegelni fogom.

Évi
smmi gond ha félre értettél, van ez így bárkivel. De azért a folsavat lehet hogy tényleg el kellene kezdenem szedni. Csak ugye a gyógyszertárban és a dokim is mást mond, de nem tudom, lehet hogy mégis szedni fogom.

lassan megyek haza, vége a munkaidőmnek.
Majd hétfőn újra jelentekezem, de lesz még a hétvégén egy kemény vizsgám váll. gazdból. sok fog rajta múlni, ezért ma du. keményen neki kell állnom tanulni.

ja az elevittől egyelőre semmi bajom nincs kivéve neha egy kis székrekedés, de nem híztam, nincs nagyobb étvágyam, a gyomrom szokott égni, de már azelőtt is

na puszi mindenkinek és jó hétvégét

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina
Nehogymá a gyógyszertáros mondja meg neked, hogy mit szedjél. Ha te folsavat akarsz venni, akkor adjon és a többi nem az ő dolga. Ha te szeretnéd szedni, bajod nem lesz tőle, szedjed. Egyébként tényleg az elevit is tartalmazza a kismamáknak szükséges napi mennyiséget, de nem biztos hoyg a szervezeted megfelelően hasznosítja azt, és akkor lehet hoyg máris kevés az elevit.

Tündi
Vendég

Syry
Igen, az elevittől lehet hízni, illetve közvetve, mert az étvágyat megnövelheti és ezáltal hízhatsz. Ha hajlamos vagy rá, akkor kicsit jobban oda kell figyelned az étrendedre. Már ha nem akarsz hízni Kép

Kisördög
Igen, lehet hogy a tüszőrepedést érzed meg, de ezt így ebben a formában nem szabad készpénznek venni, oksi? Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Akkor szép hétvégét mindenkinek. Látom már mindenki elment pihizni egykicsit.Jobb is ez így.
Pusza Mindenkinek: Nárcó

Kép
narco

Sziasztok!
Narco!
Lehet butaságot kérdezek, de lehet fahéjas dolgot enni várandósoknak?
Köszi a választ.

Visszaolvasok, és jövök majd még.
Bogi
dbogica

Bogica!
Alapvetően a terhesek mindent ehetbek, ami a normál életben sem káros. Természetesen jobban kell vigyázni a mértékre. Picit mindenből lehet.
Bár szerintem nem tudsz anniy fahájat megenni, ami már gonosz lenne, max hasfájást kapsz tőle.

Nárcó

Kép
narco

Narco!
Köszi, csak azt olvastam pl. a fahéj illetve más illóolajok használatát kerülni kell várandósság idején,mert vetélést vagy vérzést okozhat, és ezért kérdeztem ez vonatkozik-e a fahéjas ételekre is pl.
Én megvagyok, sok a dolgom, de megpróbálok megbírkózni velük.Kép
Valér!
Hogy vagy?
Drukk!!!Akinek szüksége van rá.Kép
Bogi
dbogica

BogiKép
Ezt nem is hallottam, hogy az illóolajokat kerülni kell. Én pl. ma meggyújtottam egy vaníliás illatú gyertyát mert már nem bírtam tovább cérnával, hogy csak nézzem Kép
Ezt sem szabad???
Szerintem is egyél fahéjat nyugodtan. A barátnőm a pár hónapos kisbabájának adja folyamatosan mert a pici mindent megeszik, ha fahéj van benne Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Dudu!

Merre jársz már? Mi volt a Dévainál?

dido
dido

Unique!
Nem mindegyik illóolajjal van ám így, csak ezekkel:A terhesség teljes ideje során kerülendő olajok: ánizskapor, ánizsmag, árnika, bazsalikom, borókafenyő, borsmenta, ciprus, csombord, csombormenta, fahéj, izsóp, kakukkfű, kámfor, majoránna, mirha, borsfű, rozmaring, szegfűszeg, szerecsendió, tárkony, zsálya. Ám pl. a zsálya illóolaj szüléskor segíti az összehúzódásokat, elősegíti a szülés megindulását.
Bocsi, az off-ért, de talán hasznos volt.Kép

Bogi
dbogica

Szia Lányok!
Megvagyok, de csak most értünk haza, mert a dokin kívül volt még karácsonyi bevás. is, meg táncolni is voltam.
A hírem: Januárban inszem!! Kép
Most nincs időm visszaolvasni, mert párocskám már csak rám vár egy kis filmezéssel.
Hamarosan visszaolvasok és jövök!

Dido, Évi!
Köszi a drukkokat! Kép Szupik vagytok! Kép

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Nárcisz!
Mérem a hőmet...Gyönyörű görbém van...bármelyik tankönyvben megállná a helyét, mint peteérés nélküli cikus KépAnnak tökéletes!Kép
Kár, hogy a babához nem "ilyen" kell.
Ma 36,4 volt.Mensi sehol.Meddig fog még esni???Kép

Juca!
Kihez küldted Rókakomát?Csak azért, hogy felkészülhessen az illető...Kép

Katka!
Nagyon drukk!Hátha!
Neked is feltűnt, hogy mindenki babát vár mostanában?Nem is kell pletykalapot olvasni...Kép

Dudu!
Január!De jóóó!
Irígykedjek? Kép

Refi???
Hol és jól vagytok? Kép

Ma ennyi voltam.
Puszó Mindenkinek!Sorry aki kimaradt...
BrillKép

Kép
brill

Brill!
Akkor ne haragudj, bunkó voltam. Azt hittem, hogy jó ötlet lesz.
A technika: minden reggel felkelés előtt mérem, még pisilés előtt is, félálomban. Te is így csinálod?

Nárcó

Kép
narco

BogiKép
Köszi, ezeket nem is tudtam Kép Eddig még egyikkel sem találkoztam közvetlenül, szerintem kicsi az esély rá, hogy találkozzam velük, bár sosem lehet tudni Kép

BrillKép
Sajnálom, hogy ilyen rossz a görbéd. Kép Ez nem igazán jó Kép

DudduKép
Hű, ez nagyon nagy szó ám! Mit mondott még a doki? Milyen gyógyikat kapsz az inszemhez?

Puszi

Unique

KépKép
unique

Helló lányok!
A peteérés után rögtön egekbe szökik a h ha megfogant a baba?
zita
ebba

a hőt akartam írni,de az ő valahogy lemaradt...:D
ebba

Sziasztok!

Nárcisz!
Jaj!...Dehogy vagy "bunkó"!!!Segítő szándék volt és ezt tudtam akkor is! Kép
Ugyanúgy mérem, mint Te, félálomban (hüvelyben)az első "felriadásnál"...Még, jó, hogy van memória a hőmérőn, mert volt már, hogy gondban lettem volna az értékkel...Kép
Szorítok,hogy ha már kimaradt a "pontos peteéréses akció", azért még legyen siker!

Unique!
Azér remélem, ennek ellenéreegyszer sikerül majd...,ha "rásegítéssel" is! Kép

Dudu!
Ha a tábla felé jársz, beírnád az 1 cn.! Kép Végere...Sőt, ha nem megterhelő, akkor ismét lehet a ciklushossz 28-40.Adom itt Neked a pluszmunkát Kép

Köszi Mindenkinek a Drukkot!

Ebba!
Üdv!Azt hiszem még nem taliztunk...Szép vagy! Kép
Nekem még nincs ilyen tapasztalatom...sajna.De, úgy tudom, peteérés után megugrik a hő, majd, ha beágyazódás történik (pé utáni 7-10 nap), megint leesik egy kicsit, majd ismét megemelkedik...Lényeg, az esedékes mensi időpontja elött nem szabad "leesnie"!
Lányok???Helyes és érthető volt???

Szép napot Mindenkinek!
Puszó
BrillKép

Kép
brill

Szia Ebba!
Először is üdv a csapatban, nem emlékszem, hogy voltál már itt.
Mielőtt elkezded mérni a hődet érdemes tájékozódni.
A hőt mindig valamilyen nyálkahártyán kell mérni, ugyanabban az időben, felkelés előtt. Még pisilni sem szabad kimenni előtte egy órával.
Szóval iderakom az enyémet, így jobban el tudom magyarázni, hogy mit kell látni.
Kép

Az elején a mensi előtt már elkezdett leesni a hő. A ciklusnak két fázisa van, proliferációs, ilyenkor a méhnyálkahártya osztódik növöget, majd peteérés (PÉ) után már csak meg kell tartani. Ezt a prosgeszteron végzi. A progeszteron (PG) átállítja az anyagcserét egy magasabb szintre, gyorsabbá teszi, így hatékonyabb lesz, és megnő a hő. A mensi előtt a PG lecsökken, és elveszti nyálkahártya megtartó hatását, a hő is lecsökken, a nyálkahártya pedig leválik. A beágyzódás a 9. napon kezdődik a PÉ után, és a 14. napra fejeződik be. A 14 nap előtt nem nagyon érdemes tesztelni, mert kevés a HCG, ami a 9. nap előtt még nem termelődik. Ha ügyes vagy, akkor még tesztelni sem kell, mert ha beágyzódik a baba, és jól méred, akkor nem esik le a hő, így nem dobunk ki felesleges pénzeket tesztekre.

Remélem érthető volt. Ha van még kérdéesed, akkor írj.

Nárcó

Kép
narco

Szia Mindenki!

Dido!
Kitartást a sok munkához. Néhány hetet fél lábon is... Kép Én már csak tudom, ezt csinálom vagy másfél hónapja Kép Viszont nincs is időm butaságokon agyalni...

Dido, Narco!
Találtam Bobájka receptet. Feldobjam?

Csibe!
Javítottalak és drukkolok, hogy minden eredmény időben összejöjjön! Kép

Móni!
Mikor is tesztelsz? Valahogy kedd körül, igaz?
Drukkolok! Legyél Te a jó példa nekem az inszemhez, ok?

Juca!
Remélem nem hagyod magad halálra riogatni a sok rinyával. Ott fordítva működik a marketing? Kép

Majcsi!
Szabadság síelés nélkül. Furcsa lesz, igaz? Gondolom túléled... Kép Kép Kép

Bogi!
Úgy tetted fel ezt a fahéjas kérdést, hogy rögtön reménykedni kezdtem. Nincs mesélni valód? De jó lenne... Kép

Brill!
Azért nem dolgoztattál halálra, ne aggódj.
Az inszem miatt ne irigykedj, inkább mesélj, hogy mi is van most veletek? Azt hiszem, le vagyok kicsit maradva. Kép

Unique!
Köszi, nem mondta, milyen gyogyikat akar adni, azt mondta, hogy köv. utáni mensi (mert ebben a hóban bezárnak Kép ) első napján jelentkezzek és akkor megvizsgál (ez elég furi) és akkor dönti el, hogy mire lesz szükség.

Szóval nagyjából ez a lényeg, az ünnepek miatt lesz még egy "spontán" hónapunk, aztán pedig babás leszek és kész! A "tarokk" is megmondta, hogy jövő évben születés lesz! Kép

Persze még kell egy-két vért levetetnem (a guta megüt, hogy ezt a múltkor nem mondta) és v.hogy ki kell türelmesen bírnom január végéig. Nagyjából ez van velem. Rosszabbat nem kívánok senkinek!

Mindjárt dobok táblát is, jók legyetek!
réka
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Hát sajnos már megint nem sikerült, még mielőtt tesztelhettem volna elkezdtem vérezni. Sajnos ez vanKép
Réka,
Légyszi vegyél ki a táblából, mert úgy döntöttünk, hogy egy kicsit pihentetjük a dolgot. Az utóbbi hónapok csalódásai kicsit sok volt számomra, úgyhogy a lombik előtt, most egy kicsit kihagyunk.

Mindenkinek KELLEMES ÜNNEPEKET és persze BABÓKBAN GAZDAG BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK!!!!

Móni

Kép
móni23

Móni!
Kép
Sajnálom nagyon. Persze megértem, hogy kiakadtál egy kicsit, azért ne hagyj el minket, mert én nagyon szurkolok továbbra is neked.++++++++++++++++++++++++++++++++

Nárcó

Kép
narco

Szia Móni!
Nagyon-nagyon sajnálom! Kép
Megértem, hogy egy kis időre pihentetitek az ügyet. Azért remélem, hamarosan visszatérsz!
És neked is Babákat kívánok a jövő évre!
réka
Vendég

Helló lányok!
Köszi az infókat,a legjobb,hogy megtudtam, a mensit kell 1. napnak számítani,én eddig mindig a hó végére írtam...
Narco!
de találkoztunk már,egy időben kezdtünk el írogatni,csak én kicsit bepánikoltam nyáron,így levetettem magam a tábláról is. Most megyek,és megnézem még1x a hőtáblámat,mert akkor nem is akkor van a PÉ-m,amikor gondoltam. Ma reggel 37.0 volt a hőm,majd kiderülKép
pussz zita
ebba

Sziasztok!Kép

Most van egy kis időm, leírom nektek, hogy milyen borzasztó volt a szerdai napom.

Először is, a fiamnak kedden lesz egy heresérv műtétje. Ez most kedden derült ki.

Aztán. Tudjátok, hogy mennyire féltem a szerdától-akkor mentem az ultrahangra. Majdnem bejött a rossz érzésem. Végre elmentem a doktornőhöz. Ultrahang, nézi a monitort. Azt mondja, menjek el pisilni. Már tiszta ideg voltam. Utána is nézi, kb 5 percig. Lazítsak mondja ő. De tiszta görcs voltam, a kezem jég hideg, a széttárt lábam remegett.

Hát Kati, nem látok semmit. 2 lehetőség van. Vagy méhen kívüli, vagy még mindig pici. Forgott velem a világ. Vagy meg kellett volna várnom a magánrendelés végét, és együtt elmegyünk a kórházba, vagy amit választottam, Apu bevitt. 1 órát vártam a nagy felbontású ultrahangra, közben néztem a nagy hasú kismamákat. Azon járt az eszem, hogy kész, ennyi volt. Végre rám került a sor 5 órakor. Belépek, egy szimpatikus doki azt mondja, hogy a doktornőm közben elérte telefonon, és tudom-e hogy itt kell maradni. Mondom neki, tuti, hogy nem maradok, van egy gyerekem, visszajövök este 8 körül. Nem mehetek el,mert a méhen kívüli, vagy ha már nem él, életveszélybe sodorhat engem. Na de előbb megvizsgál.
Itt nincs méhen kívüli, viszont van itt egy DOBOGÓ SZÍVÛ BABA:_viccel, doktor úr? Erre kihangosította , hallottam és láttam a szívdobogását!!! Doktor úr, én a nyakába ugrok! Azt mondja, jöjjön! Majd ha felöltöztem!

Hát ennyi, de ezt a 2 órát nem kívánom senkinek! 8 évvel ezelőtt már átéltem, ráadásul ugyanabban a kórházban. Valahogy éreztem, a sors nem ismételheti meg önmagát!!!

Hát nem is tette, és él a Babám!

Ezt viszont mindenkinek kívánom.

Puszi, Kati
Vendég

Örülök Kati, hogy így alakult!Kép
A hideg futkosott a hátamon, mikor olvastam a történetedet.
Vigyázz magatokra és jó egészséget nektek! Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok raszantam magam hogy irok.Minden nap elolvaslak benneteket csak valahogy nem tudok hozzaszolni a dolgokhoz.most is csak par embernek irok.

dudu inszem.gratulalok.Ez ez nagy lepes mostmar.remelem sikerulni fog.

kati ezt nagyon rosz lehetet atelni.Hala Istennek a vege happy end lett.

moni nagyon sajnalom.Kép

rolam.Menzi meg mindig sehol.A masik topikba egy csaj azt mondta hogyha valakinek kimarad egy honap a kovetkezoben attol lehet pe-je.Remenykedni kezdtem.
gyorsan hot is mertem(napkozbeni hom is soha nem megy 36.7fole)37,2 lett huvelyben.reggel nem mertem masnap mert hajnalban aludtam el.
masnap szinten 37 37-2 kozott mozgott egesz nap.
rendesen beleeltem magam mire a ferjem hazaert es kozolte hogy beteg.Laza nincs de gondolom ez miatt ment fel hom.
mostmar nem erdekel semmi.Varom hogy megjojjon a menzim,meg kapott par nap haladekot.
hat ennyi.
bocs hogy nem irtam mindenkinek kulon de majd leragad a szemem.
sziasztok

Kép
monyoka

Sziasztok!
Havas, szép jó reggelt.
Bár még küzd bennem a gyermek (szeretem a havat), és a felnőtt ( hogy fogok így eljutni A pontból B pontba). Kicsit parás is vagyok.

Ebba!
Akkor bocsi, már nem emlékszem mindenkire ebben a topikban. Még egyszer bocsi.

Kati76!
Hát rendesen paráztam, miközben olvastalak. Hihetetlen. Nem is tudok mit mondani többet, csak mostmár megnyugodhatsz, egy picit. Kép

Monyóka!
Hő mérésnek csak akkor van értelme, ha mindig méred. Másrészt reggel azért kell mérni, mert előtte nincs izommozgás, ami emelné a hőt fizikai okokból. Így felesleges dolgokba kergeted magadat.
Nem tudsz elmenni nőgyógyihoz? Ennek remélem csak jó vége lesz, de tényleg lehet valami bibi is.

Nárcó

Kép
narco

Ebba!
Akkor mostantól sokkal okosabb vagy Kép

Kati!
Szörnyűséges bizonytalanságban lehettél. Kép Nagyon örülök, hogy vége és egészséges, dobogó szívű babád van!

Monyó!
Már épp hiányolni akartalak! Kép
Mi újság azzal az "állami-nem fizetős" dokival? Talán érdemes lenne megkeresned...

Szép napot mindenkinek, nem tudom, mikor tudok jönni legközelebb!
réka
Vendég

Sziasztok!

Kati Kép
Nem irigylem azt a nyolc órát. Viszont szerencsés vége lett. Kép Mielőtt a dobogó szívű Bébimet láthattam volna én már elsirattam, mert előző nap véreztem egy kicsit és csak arra tudtam gondolni, hogy júniusban is így lett vége. Viszont nagyon boldog voltam, amikor UH-s néni lediktálta a méreteket és mondta, hogy van szívhang. Szerencsére nekem az első UH-kat a kórházban csinálták, ahol nagy felbontású gép van és csak a múlt hetit a magán rendelésen. Legközelebb megint a kórházba kell mennem.
Fiadnak gyors felépülést kívánok. ++++++++++++++++++++++++++

Monyóka Kép
Menj el orvoshoz (ez parancs!), mert ez így nem normális. Biztos, hogy van peteérésed? Napközben meg nem érdemes hőmérőzni.

Duddu
Szorítok januárra. Kép

Móni Kép
Pedig mi rengeteg pozitív energiát küldtünk. Ez nem igazság. Megértem a döntésed.

Sikerült megvennünk a karácsonyi ajándékok 80%-t. Egész gyorsan ment, szerencsére. Mert nagyon nincs kedvem áruházakban tülekedni.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok, jó reggelt!!

Dido Kép, köszi, hogy hiányoltál, jól vagyok, megvagyok, csak sok a dolgom és az egyéb intéznivaló gondom (lakásügyek leginkább) De azért olvaslak Titeket! Kép Bocsi, ha figyelmetlen voltam és már írtad, de Neked mikorra várható vérvétel-eredmény? Remélem jó lesz a progid!! KépKitartást a melóhoz! Kép

Duddu Kép ez szuper, jó, hogy így beindultak a dolgok!! Kép Nekem akkortájt lesz a HSG-m, mint Neked az inszem (már, ha addig spontán nem babásodnánk Kép Kép
Jaj, és még nem is válaszoltam, most jut eszembe, legutóbb kérdezted, hogy nekem milyen hosszú a pé utáni szakasz, az teljesen jó, 12-14 nap, inkább az előtte levő szakasz rövid, hamar érnek a petikék Kép

Brill Kép, sajnálom, hogy nem volt pé-d Kép Azért az jó, hogy megjött, hátha most összejön Kép

Móni Kép, sajnálom, hogy nem sikerült Kép, és érthető, hogy egy kis pihentetésre vágytok. Várunk vissza, ha úgy érzed, újból neki tudtok vágni!! Kép Addig is azért jelentkezz néha, jó? Kép

Kati Kép, hú de jó, hogy happy end lett a vége, rémes lehetett a bizonytalanság! További nyugodt babavárást kívánok! Kép

Lányok, nekem is vannak híreim, ma voltam uh-n, van egy 21 mm-es tüszőm, és 9 mm-es nyh-m. Doki kétnaponkénti együttlétet írt elő, de tekintve, hogy eddig nem jött be, kacérkodom a mindennapos változattal..Kép Majd meglátjuk, hogy alakul Kép Egyébként érdekes, hogy minden doki mást mond, ha jól emlékszem Junkonak mindennaposat "írtak elő", nekem meg a kétnaponkéntre esküszik a dokim. Hát ez van Kép

Szép napot mindenkinek ebben a hidegben Kép

Réka
korek

KorekKép

Azért a kétnaponkénti is jó, nem?KépKépKép

Mindenkinek köszönöm az együttérző szavakat, tényleg borzasztó volt. De hál' Istennek minden rendbenKép

Puszi, Kati
Vendég

Sziasztok!

Megkezdődött az új hét és én már itt vagyok a munkahelyemen.

Duddu
Köszi hogy felraktál a táblába, remélem hogy lesz is értelme.

Tehát a hőt csak reggel lehet mérni? És hol a legbiztosabb? Mert én az előző ciklusban mértem a hónaljban, szájban, más eredménnyel!

Most csak ennyit, majd még megpróbálok írni később.

Kati!
Gratulálok az egészséges, "hangoskodó" babádhoz!
csak így tovább!

Mindenkinek ezt kívánom a jövőben is!

Puszi mindenkinek
Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

MóniKép
Nagyon sajnálom, hogy így alakult!
Mielőbbi feltöltődést kívánok nektek!

Ha úgy döntötök, hogy kezditek a lombikot, akkor jelentkezz, jó?
És persze addig is ha van kedved!
Titkon szurkolok egy spontán babóért nektek!!!
És küldök virtuális buksisimit:
Kép
Stella

Kép
stella9

Sziasztok! Kép
Kati! Majd' le haltam, mikor olvastalak, de örülök, hogy a vége abszolút hepiend! Kép Megmondom őszintén nem számítottam rá, és kezdtem nagyon megdöbbenni. De ugye minden jó, ha a vége jó! Nagyon boldog 9 hónapot kívánok nektek! KépKép
Korek Réka! Én aszondom, hogy abból sose lehet baj, ha minden nap érkezik egy kis utánpótlás, hátha egyszer csak lepottyan az a pete, és akkor a srácok egyből ugorhatnak is neki a melónak...szurkolok az elsőnek! Hajrá, hajrá! KépKép
Móni! Ne add fel, tuti, hogy valahogy célba értek! Ha spontán, spontán, ha lombikkal, akkor lombikkal...de valahogy lesz bébi, ezt nekem elhiheted! Kép
Dinadin! Igen, reggel kell mérni, mozdulatlanul, félálomban, ezért este már készítsd oda a lázmérőt, hogy csak oda kelljen nyúlni érte. Kép Ilyekor még semmilyen mozgás nem befolyásolja hőtermeléssel a dolgot, ezért pontos... Az meg, hogy hol, teljesen mindegy, a lényeg, hogy mindig ugyanott, mert nem a mennyiség, ha nem a minőség számít....tehát a görbét kell nézni, hogy hogyan alakul, nem a hőmérsékletet. Kép
Huhh hát asszem ennyi egyelőre, most rohannom kell suliba, már késésben vagyok Kép
Szép napot midnenkinek, pussza...délután visszanézek, hogy mennyit termeltetek! Kép
Réka
Vendég

Sziasztok!

Monyóka!
Boldog névnapot!!!Kép

Móni!
NAGYON-NAGYON SAJNÁLLAK!!! Kép

Kati!
Szörnyű a story...ha nem ismertem volna a végkifejletet, még rosszabbul érintett volna...Szerencsére minden renben van! Kép
Fiacskád?

Most csak ennyire volt időm...

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

SziasztokKép

Most jöttünk az altatóorvostól, holnap 8-ra kell menni. Reggel már sorra kerülünk, kb 20 perc a műtét. Ha minden rendben lesz, délután 4 után kiengednek.Kép

Drukkoljatok nekünk holnapra. Nem tudom mikor tudok jelentkezni, mert otthon nincs gépünk. Ahogy beugrok melózni egy kicsit, írok.

Puszi mindenkinek:

Kati
Vendég

Kisördög
Nagyon szépen köszönöm, hogy felvilágosítottál. Én a múlt ciklusban a nap minden szakában néztem, amikor épp volt időm rá. De mindig 37,4 körül volt. Ezért is ijedtem meg egy kicsit mikor megjött, kevesebb ideig is volt meg mint ahogy a vetélésem óta szokott, és nem is annyi volt a mennyisége sem, ráadásul még meg is voltam fázva is és nem tudtam dönteni, hogy mit csináljak. Ezért a biztonság kedvéért mielőtt bevettem volna bármilyen gyógyszert is, csináltam egy tesztet, ami negatív lett. De így egy kicsit nyugodtabb lettem, mert hogy nincs baba nem is lehet semmi baja a betegségem miatt szedett gyógyszerektől. Igaz feleslegesen kidobtam a teszt árát, de megérte.

Ja még valami? Elvileg ma vagyok a 17 cn-on, reményeim szerint már megfogant a picurka ha az égiek is úgy akarják!!! Reményeim szerint már karácsony táján tudni fogom hogy jön-e a kis trónörökös vagy sem! De pozitívan állok a dologhoz, hogy jön és kész! De ha nem akkor majd a köv. hónapban. De csak abban bízom, hogy tavaly is ugyanígy volt. Vártam a babát, de mensi lett belőle, de rövidebb ideig meg teljesen másként mint azelőtt. Aztán köv. hónapban már hiába vártam a mensit az nem jött de helyette lett két pozitív tesztem. Igaz a végén vetélés is lett, de már megpróbáltam túltenni rajta magam! Na már most nov-ben uí voltam, kevés és más vérzés, most ebben is reménykedem, hogy hátha... de más végkifejlettel! Aztán a kórházban az egyik orvos azt mondta a vetélés után, hogy ha ilyen gyorsan sikerült teherbe esnem akkor a továbbiakban sem lesz semmi gondom. Így ebben a tudatban várom a fejleményeket!!! (a gyors teherbe eséshez csak annyit fűznék hozzá, hogy 2004. 08. hóban abbahagytam a gyógyszert, vártunk három hónapot, és januárban már teherbe is estem)

Most egyelőre ennyit! Bocsi mindenkitől hgoy egy kicsit hosszúra sikeredett!

Pusz Mindenkinek

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?