Sziasztok Csajszik!
Bocsi, hogy nem írok túl gyakran, de nincs nagyon miről. De olvasgatok!! És köszi, hogy kerestek. Jól esik ám
Sackólány
Jövőre lehet, hogy én is lenyúlom ezt az ajándékok nélküli karácsonyozás ötletet. Max. a kiskorúak kapnak. Tényleg nem ez lenne az egésznek a lényege. Nálam még az is betesz, hogy apukám nevében magamnak mindig nekem kell megvennem az ajándékot. Ez meg olyan tré, nem? Amúgy jól vagyok

Január inszem? Remélem, sikerülni fog.
Manda
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Bécsben. És tényleg, babásan is mehettek. Én benne lennék a januári babásodásban, de szerintem az enyém csúszni fog. Most, ha megjön, az kb. karácsony előtt lesz, ünnepek között meg nem akarok dokihoz menni. Így valószínűleg meg kell várnom a januári menzimet, utána a kivizsgálások stb. Úgyhogy február előtt szerintem nem lesz a dologból semmi.
Babcsibe
Ne tesztelj, hanem dobozolj!

Tök jó, hogy már ott tudtok karácsonyozni!! Örülök nektek, meg irigyellek is
Tiza
Én is hullára dolgoztam magam a hétvégén. Ablakmosás, függönymosás, .... Tökre izomlázam van

Ugye, aki tunyul egész évben, annak még egy kiadós takarítás is megárt

Merre építkeztek?
Szilcsike
Az a genya Piri! Mehetne már hozzád. Én meg már kezdem érezni a hasam, pedig Babcsibe szerint még csak a 18. napon vagyunk

Azért örülnék, ha nem jönne meg a héten, mert nem szívesen utaznék így.
Mary
Még nincs semmi veszve. Reménykedjünk, hogy lecsökken az ösztradiol szinted a normálisra. Nagyon szorítok neked!!!!!
Amica
Iszonyat jó fejek a gyerkőceid. A lelki szemeimmel láttam, ahogy sorjáznak a fához fűrészelni

A sok savra a keksz jó ötlet. Jobbulást!
VKrisz
Hajrá-hajrá! Habár a hasmenés nekem is menzielőjel szokott lenni, de hát embere válogatja. Reméljük, nálad mást jelent.
A többieknek én is küldök vigyori arcokat

Ildi
Persze, hogy befogadunk. Amit leírtál, abból úgy tűnik, hogy természetes úton elég valószínűtlen, hogy babátok legyen, de csodák mindig vannak. Anyagilag nincs senki, aki segíthetne?? Én úgy tudom, hogy az inszem ingyenes. Habár, ha roncsolódtak a petevezetőid, nem biztos, hogy a pete le tud jutni a méhbe. Akkor meg az inszem sem megoldás. Remélem a többiek tudnak valami vigasztalóbbat írni.
Bunyibanya