A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Igen, a Rossmannban van fadiszize. Es most lattam, hogy 1700ert van mukodo hazi telefon is gyerkocoknek (belso halozatu, vagy hogyishivjak, ket keszulek, igy tudunk egyik szobabol a masikba telefonalni, tokjo, mert ingyen lesz, nem merul le es nem is artalmas az egeszsegre, remelem akkor leszall vegre a gyerek a mobilomrol). Asszem nekem olyat kell vennem!

Ja, Zs, akartam irni, hogy csutortokon lattam C&Aban noi flanell pizsamakat. 3500 meg 5500 penzekert. Voltak tokjok. Asszem olyat is kell meg vennem. (Mert ma pl megfajdult a derekam, mert kilogott a ruhambol, pedig be voltam takarva es megis.)

Es azt is akartam irni, hogy tegnap is lattam meg a DMben gyerekkontosoket. Es a kisebb meretben volt rozsaszin nyuszis is, amit korabban nem lattam. De nembaj, mert rozsaszint ugysem akartam venni, meg akkorsem, ha nyuszis... viszont a szuper es olcso bio almalevem hetek ota nem kapom... Rec, biztosan te vasaroltad fel, ugye? Kép
moose

Moose,
én i s láttam flanel pizsit!!!snoopy-sat!!!rulez. meg a gyerekpizsi, micimacis és 2 pár zokni jár hozzzá...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zs, nekem a rozsaszin kockas meg az egyszinu szurke jon be. Ugyhogy nem veszunk ossze Kép Es olyan csucsszuper kotott pulcsit vettem a nyuszinak 2200ert, hogy meg azert is vissza kell mennem, mert ilyenbol kell meg. Csak azt nem ertem, miert van egy csomo polieszterize a harisnyakban? Alig talaltam rendes pamutokat. Persze kozben az egy darab csajom szazfele rohangalt el, hat igy nehez ...
moose

Kókusz:páramentesítővel amilyen nekünk is van Reccával tele van az Obi. Henkel termék. Most láttam a hétvégén. A mienkbe mostmár 1,5 dl víz lehet kb de nem oldotta meg teljesen a problémát, de legalább ez a mennyiségű víz nem a levegőben kering, illetve nem csapódik le sehol...

Úú még vmi normális pizsamát is be kell szereznem ami kórházképes...
rylie

Rylie, csak nem? az obinak is sikerult vegre rendelni belole?KépKép

Moose, ja, en aszittem, h neked fizetnek a reklamert...KépKép amugy jo, h mondod, majd en is utananezek. csak mar nem nagyon emlekszem, hogy is nezett kiKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Moose,
én is vettem tuti pulcsit, de én többet idén már nem veszek. Tavaly is jó volt a szimatom, és a karácsony körül 4700Ft-os felső, h.ujjú pólóval, januárban 2500Ft volt. Most is kivárok...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szijjasztok Csajok! Kép

Help me!! please! KépKépKép

Azt mondták a H-ban, hogy vigyek be bimbóvédőt magammal ( bár azt nem tom, minek..) és sehol nem kapok! Se gyógyszertár, se gyógy.seg.eszk.-bolt, se dm,se rossman, se bababolt... De Akkor Hol??

A mézessüti receptet jól elmentettem, köszönöm akkor is, ha nem is nekem szólt Kép

Rylie: én is nemrég szereztem be H-képes hálócuccost Kép

Összes Gabriellát Isten Éltesse Kép

pussz: Macs
macskanyu

Már megint több napos lemaradásom vanKép Inkább nem is kérdezek senkitől semmit, mert úgysem tudom elolvasni a választ. Valahogy nincs időm semmire...

Emma már kapott krumplit, sütőtököt, tejpépet, mindent megevettKép

Pénteken volt a céges karácsonyi bulink, párom megfürdette, elaltatta a gyereket (most először egyedül), olyan büszke vagyok rá! Úgy altatta, hogy magára terítette az én pizsamafelsőmet, és úgy ölelte magához EmmátKép

Lesz szerdán Maya? Mondjatok valami biztosat, hogy tudjak tervezni.

Fic!
Neked mennyi idő alatt vitték ki a könyveket a diszkontkönyvesboltból? Én múlt hét kedden rendeltem, és sehol semmiKép

Kép
Kép
manoka11

MAcska, nekem van, nem hasznalt, de nincs meg az eredeti doboza. Kell?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Macs!
Én sem értem, miért? Miért feltételezik már előre, hogy kelleni fog? Én ugyan soha nem használtam, de a legtöbbektől azt hallottam, csak rontott a helyzeten. És fogalmam sincs, hol vehetnél. Próbáld még gyógyszertárakban.

Kép
Kép
manoka11

BOLDOG GABRIELLA NAPOT!!!!!

Kép
Kép
manoka11

Macs,
sztem bimbóvédő csak utsó esetben kell!!!!Egyébként én tescoban vettem anno, de van corában is.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Moose!Kép

Én csütörtökön megyek MRI-re, ha azt kérdezed! Most egész jó a hátam, de nem akarom elkiabálni! Van viszont, hogy egyik pillanatról a másikra úgy elkezd fájni, hogy hányingerem van a fájdalomtól! Kíváncsi leszek mi lesz a vizsgálat eredménye!

Macskanyu!

Bimbóvédőt ki javasolta és mi alapján??? Én tapasztalatból mondhatom, hogy nem jó! Csomósodik tőle a mell, mert a baba máshogy szívja, mint simán a cicit!
A H-ban nekem azt mondta az egyik csecsemős, hogy "na, ezzel a mellbimbóval nem fog menni"! 2 hónapot szenvedtünk a bimbóvédővel, aztán egyre többet próbálkozam nélküle és utána már simán ment bimbóvédő nélkül! Ha esetleg lapos vagy befelé forduló a mellbimbód, akkor is jobb a bimbókiemelő vagy mellszívóval kell kiemelni szopi előtt és menni fog! Ne aggódj rajta előre és nem tudom ki az a hülye, aki előre paráztat!

ILdi
ildi76

Kedves Mindenki!

Én egyáltalán nem szeretnék bimbóvédőzni, ha nem muszáj, de mikor voltam nst-n megkérdeztem a szülésznőt, hogy a trivi dolgokon kívül mit kell még esetleg beszerezni, amit be kéne vinnem magammal. Na ekkor mondta a bimbóvédőt..

Dóra, ha nem pillangós, akkor szívesen átveszem tőled, majd lesefteljük Kép Egyébként köszönöm, mert már két teljes napot rohangáltam miatta Kép

ILdi, most má' igazán meggyógyulhatna a hátad.. Kép
macskanyu

Pillangos? Pontosan mire gondolsz?
Szerintem ne vegyel, odaadom az enyemet. Felesleges olyan dologra penzt kolteni, amit ugy sem fogsz hasznalni.Kép Mert en is remelem, hogy nem lesz ra szukseged! A tobbieknek teljesen igazuk van!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Hát akkor nagyon köszönöm Kép Ha találkozol Pocakkal és neked is jó így, akkor Õ eljuttatná hozzám. Kép Majd küldök vele egy nagy szatyor túrós-sajtos pogit Kép
macskanyu

Jah és a pillangós = nem kerek, hanem pillangó formájú a cicire ráfekvő része, de tul.képp mindegy is. Kép
macskanyu

<font color="0000ff">Macskanyu!
Szülésznő nem véletlenül bimbóvédő krémre gondolt...? Mert az elkelhet odabent valóban, én vagy egy hétig kenegettemmagam, és nem sebesedtem ki, bár nem tudom mi lett volna, ha nem kenem...
Első 5-6 nap eszmélezlenül fájt, maikor elkezdte szívni... Jaj!</font>

KépKépKépKép
proone

Védőnő telefonált, hogy csak holnap jön... Mi meg 2 óránként, néha óránként eszünk... Kivagyok, nem hagy pihenni, aludni. Épp most sikerült leraknom, úgyhogy én is bevetem magam az ágyba, talán 5 perc is számít... Ja, előtte iszom. Kép

KépKépKépKép
proone

Proone: tuti nem krémre gondolt, mert pillangós formájú krém nem hinném, h lenne Kép
De jó hogy mondtad, mert beteszem a krémet is a H-s csomagba. Kép
macskanyu

Macska, nem pillango formaju.
Ok, eljuttatom vhogy.Kép
Neked nem kuldtem korhazi bepakololistat?
Avent krem nagyon jo cicibimbora.
Megyek, mert apjuk a konyhaban nyujta a mezest es mondja Katikanak, hogy milyen anyja van.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nekem kellett bimbovedo, mert az egyik bimbom teljesen alaktalan es anelkul nem ment. De lehet, hogy kiemelo kellett volna? Nemtom, dehat en tokbena voltam Kép Egyebkentmeg ha tenyleg kell, akkor szerintem pont hogy pillangos formaju (avent), mert akkor a gyerek orra nem a muanyaghoz er, hanem a kebelhez es kap peldaul levegot! A teljesen kerek hulyeseg!

Rec, Alnatura es 750 ml es 299 ft es naggggyon finom Kép atlatszo uvegben van es sarga a cimkeje.

Zs, a 2000 ftost szerintem nem nagyon ertekelik le. Otezreseket en meg sem nezek, milyen jok, ne csorgassam feleslegesen a nyalam.

Milyen a Hkepes haloruha? Szerintem a legocskabbat vigyetek, mert barmi tortenhet vele, illetve en pl mar csak azert sem szeretem, ami ott volt rajtam, mert ugye Hra emlekeztet. Es miert pont haloruha? Dehat ezt egyszer mar megvitattuk, ugye Kisun?
moose

Dora!

De jó,hogy nem velem a van a baj .Már teljesen kezdtem kétségbe zuhanniKép

Moose!

Megjöttem dokinénitől,holnap hívom a sebészt.

Juc
20170114224602

Moose: nem vitatom az igazad, de nekem a szülésznénim kifejezetten ezt mondta, én meg csak egy ecccerű macska vagyok, ezért s vegzállak titeket mindenfélékkel Kép

Zsan és Moose: tök jó felsők vannak most a jeans club boltokban, 2000-3500 között. Moose-nak szürke kötött pulcsit is láttam, a wetendben lévő boltban

A H képes: hát nálam ez önmagában is a hálóöltözéket jelenti, mert nekem nincs olyan, általában saját bőrömbe kötve, számozott példányban alszom. Ez meg úgy-e fura lenne odabe Kép Rylie esteében nem tudom, mit ért alatta, de kíváncsi vagyok Kép
Magamnak egy "szülős" hálóinget, egyebekre meg pizsit pakoltam.. Kép
macskanyu

Helló lányok!

MIKOR LESZ MAYA?????? VALAKI MONDJA MÁR MEG!!!

Macs!

Nekem a korházban adtak bimbóvédőt(persze pízértKép) de nekem is csak azért kellett mert nem vot elég nagy a bimbóm és Domcsi nem bírta bekapni. De én sem javaslom, csak ha muszáj.

Megint beleszaladtam 1 diszkrimináló cégbe. Ez az én sorsom.Kép

Apával elmentünk az Auchanba, hogy igényeljünk egy auchan-hitelkártyát, kinéztünk egy kamerát és picit drága(120e)(mert azzal pont annyit fizetsz vissza mint a termék ára)és mivel apa egyéni vállalkozó, anya gyeden van, közölték, hogy mi nem klaphatunk, de a nyugdíjas igen! Nem durva, hogy a párom 6számjegyű összeget keres, az én gyedem is több mint egy alapnyugdíj, de nem igényelhetünk. UNDORÍTÓ hogy a kismamákat tényleg semmibe veszik!
De JUCUS! Nem balhéztam, se apa, csak otthagytuk őket. Persze azért ma felhívtam azt a bankot ahol ez van és megmondtam, hogy ezért sajnálatos módon, nem náluk költjük a pénzünk hanem egy nagy rivális cégnél. Válasz rá: sajnálja. Mondtam én isKép
eszti25

Macskaanyu! Moose-zal értek egyet, nekem is pillangós volt, jobb, mint a kerek. (mondjuk elég nehéz odaszorítani)...szóval nem sokat használtam, pedig szinte nincs bimbim, de mikor végre rávettem Lencsit, hogy szopjon, akkor ügyesen bekapta az udvart is, és kiszívta magának Kép . (sajna már nem akarja csinálni Kép )

ÉDES TÖRTÉNET Kép :
van egy játszóállványunk, 4 lábon áll, mindenféle lóg róla (amíg Lencsi le nem szereli). amikor a nagy ágyra fektetem Lencsit, hogy játsszon vele, néha tök méregzsák lesz, rúgja, vágja, és tegnap kétszer ledobta az egész szerkezetet a földre Kép iszonyat hangja volt Kép

ancsipancsi

Ezt vettem a vaterán domcsinak 5ezerért.Képés van felnőtt is 8vagy 9ezerértKép
eszti25

HOL? FASZIM TOTÁL KISVAKONDOS! Kép

ancsipancsi

Eszti: ez cuki? hol vetted? milyen vóóóóóóót még?

Lányok: nincs valakinek valamilyen formában Susi és tekergője. Unokatesóm 6 éves, totál rá van gerjedve és ezt szeretné. De nem lelem. Irva, vagy bárhogy jó nekem. Ha tudtok segíteni. Köszi előre is Johi

Kép
Kép
johanna1975

Eszti!

Somának is ilyenben nyomatja!

Juc
20170114224602

Eszti!

Soma is ilyenben nyomatja!

Juc
20170114224602

Zsanci, itt vagy?
Ha tudsz, jelentkezz be a skype-ra, kérdeznék valamit Queen-ügybenKép

Kép
Kép
manoka11

Johi! először azt hittem, hogy sushit keresel Kép

ancsipancsi

Sziasztok!

Akkor jövő héten IS lesz Maya? Tényleg Fic, akkor kivel mész?Kép

Boldog névnapot Gabriellák!!!

Ada, ha olvasod! Holnap nem tudom oda adni a prospektust tornán, mert korábban kell Egerbe mennem vizsgázni.Kép
zanza

Eszti tök irigy vagyok!Kép Réka Kisvakondos bőröndöt fog kapni.Kép
zanza

Macs,
köszi!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kisvakondos ágynemű itt található. De van több is nem csak 1.

http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=4826712
eszti25

Zanza!

Kép ne legyél van a vaterán. És olyan bőröndöt hun lehet kapni?
Kép
eszti25

Eszti, ez NAGYON ÉDES!!!! bár én kicsit sokallom...de lehet, h húsvétra össze szedünk egyet vhonnan...Kép
tényleg nagyon SIRÁLY!!!!!!!!!

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:

<blink>AKKOR MOST SZERDÁN IS LESZ MAYA, 10-TÕL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!</blink>
aki hallja, adja át....
köszi

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!!!

Ma egész nap névnapozás volt és aki köszöntött annak nagy nagy köszönet!!!!
manó27

jaj, tök édi dolog volt ma, azt mondta B a csapatmunka helyett, hogy CSAPATMÓKA...

Neet,
ma ilyenekre gondoltam, hogy Grimm's Law, meg Verner's Law, meg Great Vowel Shift...Segitett????KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szóval holnap tornára megyünk szerdán meg megyünk mayázni!!!

Hallod Zsanci!
csak mert a múltkoriról lemaradtunk sajna......
manó27

manó27

Zsanci!

Nekem is kicsit fájt ennnyit kiadni érte, de muszáj volt nem bírtam ellenállni! Kép

Johi!

Innen válogathatsz kedvedreKép ne tom milyenek vannak még ezen kívül. Remélem találsz vmi szépet Fanninak!
eszti25

Eszti!

Te honnan vetted a zörgös csörgös könyvet????
manó27

Mármint pontosítok, még nem adtam ki érte, csak a licitet vittem. Majd most keresem meg az eladót.
eszti25

Manó!

A kenguru goldban. Savoyában van.
eszti25

Jó éjt megyek aludni mert beájultam.
eszti25

Manó,
nem ismerem a helyet, viszont a csizma nagyon jól néz ki!!!

akkor szerda, maya...holnap nekem nem rulez sajnos!!!Adát üdvözlöm!!!

sziasztok, jóéjt!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

sziasztok csajszik,
gabiknak boldogot!!!!!!!!!!!!!!

én vagyok és megyek isKépkönyvelőt hajtok magunknak,szállítás,kocsivásárlás.....azt se tudom hova kapjakKép

de elvben mayaba megyünk mi isKépholnap kicsit nyugisabb lesz,jövök remélem.

jó éjt
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?