A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

MandaKép
Persze!
Álmodj szépeket!!!
Vendég

SziasztokKép
Mostmár várom a januárt, amikor dolgozni fogok és nem csak este olvasom el, hogy mi történt napközben Kép

SzilvaKép SaciKép MandaKép
Akkor januárban mindent bele! Kép

SaciKép
Beszéltél a dokiddal? Lesz inszem karácsonykor?

IldikóKép
Szia itt. Nagyon aranyos a kislányotok, nem is csodálom, hogy szeretnétek még egy ilyen szépséges gyerkőcöt Kép

TimaKép
Félidőben tüszőrepit, ciklus vége felé pogeszteron hiányt is jelenthet a barnázás.

Wish

wish

Kép
Kép

EmmaKép
Te most az endo miatt elkezdted kapni a szurikat?
Áll még nálad a 45. cn?

wish

Lányok!!!!
Nem tudom kiküldte,de meg érkezett pirike az előbb!!!
Úgy örölük 43cn. mindenféle gyógyszer nélkül jött meg.
WishKép
Láttom pont most dobtál táblit,bocsi!
Majd azért javits légyszi 1cn.-re.Köszike!
Mi újság nálad?
Vendég

Nagyon aranyosak vagytok, hogy válaszoltatok!Kép
Köszi a bíztatást és nektek is minden jót kívánok! Pl. fa alá mindenkinek egy zebra tesztet (na jó aki lemarad a kariról annak az újévi kismalac majd meghozza)
tima

EllaKép
Örülök, hogy megjött.
De ha csak most jött meg, akkor hivatalosan holnap van az 1. cn. De úgy írom, ahogy te szeretnéd.

wish

ESIK A HÓ!!!KépKép
Vendég

Sziasztok szép jóreggelt mindenkinekKép
Sajna nálunk nem esikKépmár én nagyon váromKép
WisKép
Köszönöm igen pont ilyet szeretnék csak kisfúbaKép
Szeretnék én bekerülni a táblicskuba ha lehett adataim:27éves Debrecen 2002óta megint tervben van csak nem jönn.Volt lapar meg hiszteroszkopia is.ha kell még valami csak irj és már irom isKép
Mindenkinek pusziKép
ildikoo5

Jó reggelt!Kép
Itt sajnos nem esik a hó. Kép
A 27 napot kibírtam...de 28. szerintem nem lesz. A pocim kicsit fájdogál és a "hátsó kijárat" már "jelez". Kép Nem lenne semmi bajom...ha ott nem lenne véres nyál ilyenkor. Csak e miatt látom értelmét a laparnak.
Még egy hónapom van lapar előtt. Erősen foglalkoztat a gondolat, hogy most védekezni kellene félidőben. Az esély a spontán terhességre ugyanis úgy tűnik a jelen körülmények között minimális. De amíg van esély, én izgulok, "vigyázok", nem tudok majd felszabadultan ünnepelni vagy tornázni most év végén.
A másik terv az volt, hogy most szakszerűen akciózunk:kihagyunk napokat, gyertya meg minden...de már nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet. Eszem szerint kihagyhatnánk majd most ezt a ciklust, utána úgyis lapar és majd többet tudunk. Sajnos ezt már 2 ciklussal ezelőtt is így terveztük...de aztán középidőben belémbújt a kisördög.Kép Van még egy pár db óvszerünk, el kellene őket használnunk az idén...mert nyugodt csak akkor lennék ha semmi esélyt sem adnánk.
Erősnek kellene lennem...meglátjuk sikerül-e.
Krisz

Kép
vizkriszisback

Ildikoo
Találtak vmit laparon, ill hiszteron?
Nekem is egyszerre lesz mindkettő januárban.

Kép
vizkriszisback

Jó reggelt Mindenkinek!

A peteérés nyomonkövetés eredménye: 12,5mm vastag nyálkahártya és eltünt vezértüsző. Ma van a 19.nap. Ha két ünnep között "megjön" januárban ismét nyomonkövetés, majd átjárhatósági vizsgálat.

DE REMÉLEM NEM JÖN MEG!!!!
mot

MotKép
Ez jó, ugye?Kép
Be vagyok tojva a csütörtöki UH-tól. Bár jobb biztosat tudni, mit esélytelenül ábrándozni.

Sziasztok többi koránkelők!Kép

KriszKép
Januárban te is "okosabb" leszel már.Kép
Vendég

GugyiKép
Hát a lényeg, hogy 2-3 balhés ciklus (ciszta) után végre lezajlott egy "normális"!

És ebből még akármi lehet! Kiskatonám ma intézi a spermatogramm vizsgálatot! (augusztusban lett vége egy 8 hetes prosztatagyulladás kezelésnek)

Miért mész ultrahangra? (nem követtem az eseményeket)

Kellemes napot Mindenkinek!
mot

Jó reggelt Csajok!!!

MotKép
Ez igen!! Szupi a nyálkah-d!Kép Nagyon drukkolok, hogy zebra legyen a fa alatt!Kép

GyugyiKép
Ne idegeskedj! Minden rendben lesz!!!Képküldök pozitív energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Mindenkinek szép napotKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

Gyugyi Kép ne felj, legalabb tisztan latsz,,amit te is mondassz.A ho szuper ! all. holnap meg nagyobb lesz

Krisz Kép remelem nem kell tobb mutet neked. de mi van az ovszerrel? en nem ertem,,Kép - biztos hulye vagyok

Babcsika Kép nagyon fol vagy turbozva ! ez azzzz..

Ella Kép orulok !!!!+++!!

Wish Kép meg nem hivtam fol, koszonom a figyelmeztetest.

Ildi Kép hol van a kep a kislanyodrol? en is megneznem...
saci

Ella Kép
Köszi a bókot Kép A kép az egyik balatonátúszáson készült!

Gyugyi Kép
Ne aggódj a pé. miatt. Ahogy Saci is írta, ezen szerintem is könnyen lehet segíteni. Legalább tudod, hogy hol a bibi.

Mary Kép
Nagyon szorítok neked! ++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manda Kép Babcsibe Kép Bunyika Kép
Sziasztok!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsikeKép
HalihóKép Mi van pirivel? Még mindig semmi? A dög, most már tényleg mehetne hozzád!!! Képzeld a hőm 36.9 és 36.7 között mozog. Na mindegy, majd meglátjuk...

SackólányKép
SziókaKép Igen, fel vagyok turbózva. Tegnap sokáig dobozoltam, ma elkezdik felrakni a színeket és nagyon izgulok, hogy szép legyen. Holnap hozzák a konyhabútortKép Most már csak egy valami kellene a boldogsághozKép

Tüncsike BunyibabaKép
SziamiaKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe Kép
Te viszont érzem, nagyon fel vagy dobva. Örülök neki, de meg is értem nagyon jó lehet látni, ahogy alakul belül a kéró Kép
Azt viszont nem tudom mi az az 1 dolog ami még hiányzik a boldogságodhoz? Még 1 kutya? Kép
A hőd viszont kicsit alacsonynak tűnik. Holnapra saccolok inkább magasabbat. 37,1

Kép
Kép
szilva069

Babcsika AZ is fog jonni....

Szilcsike sziaaaa, remelem te is hasonlo allapotban, mint Babcsi.
hogy megy a tornazas? csak ovatosan. Uszni is szoktal? vagy csak a Balatonban?
saci

lemaradtak kis "fejeim"- pedig tettem KépKép
hihiihih
saci

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!

VKrisz
Még ne add fel! Tudod, a remény hal meg utoljáraKép

Mot
Nagyon klassz ez a mnyh méret, és az is jó, hogy megrepedt a tüsző. Szóval megy a drukk: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Babcsibe, Szilcsike, Manda, Tima
Szép jó reggelt!!

GyugyiKép
Nálunk sajna semmi hóKép De azt már tudom, hogy Győrben esett, apa elárultaKép Szerintem is jó, hogy kiderült, mi lehet a baj. És ezen lehet segíteni.

MaryKép
Megy a drukk: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

EllaKép
Örülök, hogy kezd rövidülni a ciklusod. Talán lassan rendbe is jön.

IldiKép
Hol lehet megnézni a kislányod? Kiváncsi vagyok!
gtünde

SzilcsikeKép
Most röhögni fogsz, de képzeld, hogy spóroljak és teszteljek is néha megcsinálom a qupidot de mindig ugyanaztKép Csak az a bibi, hogy azt tartottam meg amelyik átszivárgot és van rajta egy halvány második csík...hihihihi..így mindig örülök egy kicsit de ha tényleg lenne csíkom azt persze nem tudnám megKépKépKép Nem vagyok százas de még kétszázas semKép

Kép

KépKép
babcsi

Lányok beitam az eredményemet hogy mit irtak az orvosok
úgy irom ahogy a papiron van
2004.04.11-2004.04.15elbocsátás dátuma.
Vv:r-nél árny.nagyobb,kissé egyenetlen felszinü ut.afv-ben,szab.körny.
Mütét:Laparoscopia et chromohydrotubatio,hysteroscopia.
Epicrisis:24éves nöbeteg elözményében tonsillectomia,illetve2000-ben elvégzett HSGszerepel,mely mko átjárható petevezetőket igazolt.Jelen felvételére secunder steril panaszok miatt került sor.Megfelelö kivizsgálás és elökészités után a fenti napon a kismedencei situs tisztázására laparascopiát végeztünk egyideji hysterescopiával.Az uterusúr egysége volt,a kismedencét áttekeintve a uterus és az ováriumok épek voltak.CHT során mko.kaliberingadozó tuba csak nagy nyomásra volátjárható.
javaslat:Kimélö életmód. A Késöbbiekben inseminátio javasolt,azok sikertelensége esetén IFVprogramba irányitjuk:
Na szóval ezt irták a záromra és csak most néztem hogy nem is az idén voltam hanem tavaly én meg úgyvoltam vele hogy mostKép
ildikoo5

IldikoKép
Amit én itt értek az az, hogy a műtét során a petevezető csak nagy nyomásra volt átjárható és, hogy a méhed és a petefészkeid éppek.

Kép

KépKép
babcsi

A lányomat a fotóalbumba az A betünél Anita a szemünk fénye meg a kedvenc képeimKép
ildikoo5

BabcsiKép
szerintem pont hogy ez a baj hogy a petevezetö a rosszKépKép
ildikoo5

Sziasztok Csajok!!!

IldikóKép
Üdvözöllek körünkben!!! Nagyon édes a kislányod!

manda

IldiKép
Amit leírtál az az, hogy az "uterus és az ováriumok" éppek voltak. Az ovárium úgy tudom, hogy a petefészket jelenti. A tuba latinul úgy tudom, hogy csövet jelent tehát az a petevezető szerintem és az volt csak nagy nyomásra átjárható de azt nem írták, hogy roncsolódott. Lehet, hogy a nagy nyomásra átjárható jelenti azt, hogy roncsolódott? Ezt csak doki tudná megmondani meked, hogy mi lehet ennek az oka.

Kép

KépKép
babcsi

CsajokKép most megyek építkezni, szerintem ma már nem leszek. Igyekszem majd jönni, mindenkinek pusziKép

Kép

KépKép
babcsi

MandaKép
Köszönöm
BabcsiKép
Csak amikor meg rá kérdeztem hogy magyaraáza már el hogy mitjelent akkor csak anyit mondot hogy roncsolodot kérdeztem tölle hogy spontán nem is lehett már mirre azt mondta hogy de csak probálkozunk még az is elöfordulhat hogy sikerül
Jó épitkezést de azért csak óvatosan magadraKép
ildikoo5

Sziasztok!

Elállt a hóesésKép, pedig úgy szerettem, remélem fehér karácsonyunk leszKép

Ma alig bírtam felkelni reggel, de ettől eltekitve nagyon jó a kedvem, küldők belőle mindenkinekKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szia BarbiKép
Örülök, hogy jó a kedved! Szép a hóesés! Én nagyon szeretem. Reggel a Danubius rádióban azt mondták, hogy esély van a fehér karácsonyra! Olyan jó lenne, már régen volt fehér karácsonyunk
!

manda

Wish
Igazából 1 órán múlott,h ma jöjjön meg!Főleg ha így is hivatalosKépRakhadsz ma 1cn.ra!
Köszike!!!Kép
Vendég

Szép Jó reggelt mindenkinekKép
Nálunk nem esik a hóKép
Vendég

Sackólány Kép
Csak a Balcsiban szoktam úszni. Már vagy 9 alkalommal átszeltem a habokat Kép
Azért a feldobott állapottól messze vagyok Kép
Most választottam ki a fenyőnket. Nordmann és nagyon szép dús Kép

Babcsibe Kép
Háááááááááááááát azért még tudsz nekem meglepetést okozni Kép Hányszor használod fel a Qupit?

Kép
Kép
szilva069

EllaKép
Úgy mondják az orvosok, ha este 6 után jön meg, akkor az 0.napnak számít!!! Ezt megtanultam itt a BMC-ben!

manda

BabcsiKép
Nem vagy függő,áááááááááááááááááááááá dehogy. Kép
Sackó
Az óvszer a középidőben történő védekezéshez kellene...ha meg akarnék fosztani magamtól miden esélyt ebben a ciklusban...hogy ne görcsöljek. Mert hát endo gyanús vagyok, továbbá magas az fsh-m a 3. napon, ill. nagyon alacson a progim a21. napon. Majdnem esélytelen, de csak majdnem.

Kép
vizkriszisback

Szilva Kép szep lehet a fenyotok. Az nem semmi teljesitmeny, hogy atusztad ennyiszer a B. ! Gratulalok !!! Es akkor nem is edzettel hozza? semmi uszas ev kozben???

Krisz Kép azert nem akarsz adni eselyt, hogy ne gorcsolj rajta? vagy mert az endo gyanu val nem jo teherbe esni?

Barbi Kép remelem lesz feher Kar.

Tundi Kép helloo
saci

Sziasztok!
Szerencsére nem írtatok sokat, ezért hamar átolvastam.

IldiKép
A papírod nem írja, hogy roncsolódott a petevezető, csak azt, hogy nehezen átjárható (nagy nyomásra). Ebből a szempontból szerintem tök mindegy, hogy inszem v. spontán, mert inszemnél is át kell jutni a spermiumoknak a petevezetőn. Ha tényleg ott a baj, akkor csak a lombik segít.

Kép
Kép
tiza

Sackó Kép
Nem nagyon szoktam elötte edzeni, esetleg elmegyek előtte 1x usziba, vagy a Balcsiban úszom egy kicsit. Különben elég unalmas sportnak tartom, de ez az átúszás jó buli Kép

Tizomp Kép
Mit ettetek tegnap? Nyak? Fenék?

Kép
Kép
szilva069

Kép

Sziasztok!

Kiskatonám jövő csütörtökön meg spermatogramm vizsgálatra!

Előtte 3 nap önmegtartóztatás.

Reméljük nem lesz gond, még jó, hogy túl vagyunk a középidőn.

Szép napot!
mot

Csak egy gyors bejelentkezés. Kép
Mi még egyben vagyunk itthon, bár már nem bánnám ha kidugná a kis orrát. Kép

Ági
37+5

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Akkor hajtsatok rá, mert nem sokára karácsony ! Probléma mentes szülést kívánok! Drukkolok, hogy mielőbb előbújjon a fiúcska Kép

Kép
Kép
szilva069

MaryKép
Remélem minden rendben? Jelentkezz, kiváncsi vagyok a híreidre!!!

manda

Manda Kép
Én is nagyon aggódom Mary miatt!

Kép
Kép
szilva069

Na visszajöttem csak gyors csináltam ebédet!

Manda
Köszi,most már ezt is tudomKép

Szilva
Nem semmi vagy!Én 1* a 2méteres medencébe majdnem bele fulladtamKép,pedig kétszer jártam úszótanf.-ra! Rettegek a mély viztől(ami már engem ellep az már az)!

Ági
Reméljük már a karácsonyt kint töltiKép

VkriszKépSaciKépTizaKép

Most szurkoltam pirinek hamár eddig nem jött csüt.-ig várjon,hát nem várt!Akkor megyek dokihoz+sztem uh-t is csinált volna.Nem tom mi legyen,szerintetek?
Még egy kérdés lenne,tampon v. betét?Eddig csak tampont használtam ,mert utálom mikor kifolyik...
de hallottam rémhireket róla???
Köszike előre isKép
Vendég

Ella Kép
Mindenki másban jó Kép , nekem a sport jutott. Úgy látszik gyermeknevelésben ki sem próbálhatom magam Kép
Én tampont használok, de ezt csak titkon írom neked, mert megköveznek a topiclakók! (Ugye Sackólány? Kép )

Mit néznének most nálad UH-on a ciklus elején?

Kép
Kép
szilva069

EllaKép
Én a tampont még nem mertem használni, de úgy tudom az egészségesebb, ha betétet használsz.

manda

Szilva
Akkora kaptam időpontot(kb.3hetet vártam),hogy megnézen még egy doki,biztos Pco-m van-e!Ugye ahhoz meg uh-t is csinálni kéneKép
Ne mondj már ilyet,igen is januárba már ott
lesznek azok a kis maszatok a pocidbaKépOkÉ???
Vendég

Most olvasom Szilva, hogy mit írtál!
Lesz még neked megint babód és olyan, akit ki is hordasz a 9 hónap alatt!!!
Látom megint negatív vagy!
Tessék felrázni magad!

manda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?