A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci!
Oksa akkor szerdán!

Eszti!
köszi a választ, Jucus megoldotta a könyvet:-)

Mindenki helyett tornázok holnap!
jóéjt
manó27

Hali Csajok!
Szerdán mi is ott Kép!
És aki megy tornázni adja át Adának, hogy kötelező jelenése van a mayában! Kép Ha már ennyit hiányzik innen, legalább élőben lássuk!!!

Na megyek, mert jojóznak a szemeim...photoshoppoltam karácsonyra Kép

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Dora,
sztem ez is minden babánál más és más ne aggodj! Van aki átalussza az éjszakát pár honapos korától, van aki 2 éves korától, van aki még késöbb.
Ti használjátok a Zoé nevet is? Ha Bálint lány lett volna, igy hivtuk volnaKép Alliterál a vezetéknévvelKép
na megyek, mert leesek a székröl...

KépKép
fibi

mi nem tudunk mayázni asszem... Kép

KépKép
fibi

Mi aza Majaaaaaaaaaaaaaaaaa?
Én mindenből kimaradok mert 3 kiskorugyerekem van, vagy egyszerűen csak utáltok vagy ez az F.B.I. szupertitkos nyelven írt randivonala?

Mi a fene az a Maja???????????????????Kép

árva Kókusz
kókuszdió

itt guvadok és várom hogy valaki még rám is bagózzon, de...... sehol......senki, .....LOST .......mindenkiKép

Na jó.... éjt!
kókuszdió

Kokusz, a maya valami kavezo a savoya parkban. De en meg sosem voltam, talan jovoheten eljutok vegre...

Hu, Juc, akkor ezek szerint megoperalnak?

Ildi, majd mondsz mi volt!

Eszti, kisvakondos agynemu ruleeeez! De azt irjak nezzem meg a tobbi termekuket is, link meg nincs. Hol? Ja, es a pluss kisvakondot nem adjak hozza, ugye? Azt mar nezegettem es mindenhol aranyarban van Kép

Mano, cipot nem mernek neten rendelni, meg ugy is elszurtam, hogy boltban raprobaltam gyerekre...

Regi jo gyerekfilmeket miert nem adjak ki dvd-n? Kene peldaul a "Haho, ocsi!" meg az, amiben gyepteglaval telerakjak egy regi haz udvarat, meg meg nehany...
moose

Ja, megtalaltam a tobbi cuccukat. De csak ez az egy kisvakondosuk van.

Meg nincs meg az afp eredmenyem. Majd pentek delutan faggatozhatok ujra. Es ha akkor vegre meglesz es hetfon vegre kerhetek idopontot a bartfaiban uh-ra, akkor biztosan toksokara fogok kapni es iden mar sohasem tudom meg, hogy sracom vagy lanyom lesz, bruhuhu... hogy vegyek igy neki karacsonyi ajandekot?
moose

Zs, hogyhogy nem tudod a melcimem?! Hat nem veled leveleztem korabban? Hanem valami alzsancival? Vagy azota formattaltad a merevlemezed? Irgumburgummegminden...
moose

Széép jó reggelt mindenkinek Kép

ESIK A HÓ! Kép most még olyan szép fehér minden Kép

Johanna: Susi és tekergő dvd-t láttam a Pólusban,a mozival szemben lévő könyvesboltban.

Moose: Régi jó gyerekfilmeket pedig az Erzsébet körúton, a Wesselényi utcai vill.megálónál(4-6), a Plus melletti könyvesboltban lehet kapni, rengetegfélét. Pl. most vettünk ottan Vuk-ot is Kép
De Kisvakond is van!!!! Kép

Majd szerdán jól gondolok rátok, ott a Mayában, az nst alól Kép Kép
macskanyu

Macs, rajzfilmek mindenhol vannak (Susu, Kockasfulu Nyul, Vizipok stb), de filmek nincsenek!!
moose

Egyelore csakaz Indul a bakterhaz extrai kozott van reszlet a Haho ocsibol... Bar mondjuk a Palacsintas kiralyt kiadtak...
moose

Zsanci,
eddig is sejtettem, hogy nem vagy teljesen 100as, de ma már biztos vagyok ebben. Kép Grimm's law-ról nekem csak mesék jutnak eszembe... de biztos bennem van a hiba. Egyébként a 4 oldalas zh-ból volt olyan kérdés, amit értettem!! Szóval lehet, hogy lesz kettes, de ne szaladjunk ennyire előre. Egy hét és megtudjuk.
Vicc: melyik a legjobb qrva? A lottó. Miért? Mert egy hétig izgat, aztán ba..hatod. Kép
neet (csúnyaszájú)
PS: Moose, napi 4 pelus mér kevés? Popsi száraz és nem piros, nyugi. Kép
neet

Ja, vagy félóráig tanítottam Eszternek, hogy kell puszit adni, erre odament a kutyához, átölelte és megpuszilta. Jellemző...
neet (irígy)
neet

Moose, nem csak rajzfilmek, de ma megyek úgy is, és megnézem, mik vannak
macskanyu

MAcs: nekem is mondta szülésznénim a bimbóvédőt, de itt mindenki lehurrogott emiatt, meg egyik barátnémnak se volt rá szüksége, úgyhogy én hamar túltettem magam rajta. Azaz nem veszek Kép

Kókusz: köszi, hogy rákérdeztél, én is épp most akartam, hogy mi a fene az a Maya???

Hálócucc: nekem otthon csak ilyen kinyúlt micimacis pólóim vannak, amiből kilóg a hátsóm. Ilyenbe meg nem akarok flangálni a H-ban Kép
Úgyhogy elmegyek a kínaiba és veszek valami olyat amiben lehet szülni és utána elhajítani, meg olyat ami nadrágos és a felseje meg gombos és lehet benne normálisan csámpázni a H-ban.

Hülye kérdés: a vajúdás alatt van még az ember lányán bugyi vagy annélkül van??? Hogy van ez?

Rylie35
rylie

Rylie: én ugyan még saját tapasztalatból nem tudom, de sztem nincs bugyogó ilyenkor, mert elég soxor megvizsgálnak,hogy hol tart az ember lánya, méhszájilag Kép
Én pizsit most vettem, egész olcsón, kismacskákkal az elején Kép tök aranyos, remélem Fülöpkének is tecceni fog Kép
Kép
Pocak!!! lógsz egy recepttel!! Kép mail pls!
macskanyu

Rylie! csak nehogy úgy járj, mint én! a tesóm hozott be nekem egy C&A-s mamás hálóinget, azt azóta is imádom Kép

Moose! én most rendeltem meg a Kemény kalap és krumpliorrt az xpresstől. ezerpéz.

ancsipancsi

Ancsi, az enyém pizsi is c&a-s Kép
macskanyu

Eszti! majd ha megérkezik az ágynemű, mondd meg milyen lett, de a vélemények szerint elég jó. én valamikor tavasszal vennék a férjemnek, a karácsonyi büdzsé már kimerült. Kép ha esetleg tudsz az elérhetőségükről is valamit, azt is megköszönném, mert itt se e-mail, se web, nem tudok nekik írni. Kép (mert állítólag felnőtt ágyneműt csak megrendelésre készítenek)

ancsipancsi

Macskaanyu! nekem tök sok C&A-s cuccom van. Szülés előtt vettem még ott egy Snoopy-s köntöst, Micimackós hálóinget. de a tesóm egy tényleg mamás hálóinget vett ott, /pill is épp az van rajtam Kép

ancsipancsi

hahó,
na kicsit vagyok és most annyira ON-ok voltatok hogy felmerült bennem mint nem pocokosban néhány kérdés,ami nem érint de kivi vagyokKép
szóval honnan tudja az ember lánya hogy lapos vagy befelé forduló é a bibója???????????????konkrétabban mit kell látnom ha megvizsgálomKép?mert amúgy gyanítom hogy többek között valami bimbigond is volt nálam.én eddig két barátnőmet láttam szoptatni de basszus akkora volt a bibójuk meg az udvar hogy kamilláztam....kb 3X akkora mint nekemKépmert ugye nekem is eleve az is nehézséget okoztott hogy bekapja mert az eltartott vagy 10 percet és ha rácuppant akkor is vagy 5X kicsúszott neki és mindig újra 10 perc volt míg a szájába került.na ez mitől lehetett???????????aztán ugye mire vettem volna védőt tej nuku volt de ez már más lapra tartozik........szóval szerintetek a következőnél vegyek előre?????????és asszem ez méretezve van,honnan tudom hogy merkkora kell????szóljak apának hogy hasonlítsa összeKépés mi a különbség a kiemelő és a védő között?????kiemelő is avent?

na egyenlőre ennyiKép
Vendég

Fibi, Isti szülinapi kupakjai kemény műanyagból vannak, és elégg teccik neki a játék
a fürdőkádban is mereget, és kapásból megvott vagy 2 pohár fürdővizet Kép
a bébitaxi annyira nem frankó, már most szinte kinőtte, és nem hajlandó hajtani magát, viszont a dudát kiszerelte és az ágyába is bevitte Kép

Zsan, talán holnap mi is eljutunk Mayába, ami tényleg egy kávézó a Savoya parkban, és Rylie és Macs, gyertek el, és találkozhattok pár arccal innen IRL Kép

votiv 8)
votiv

Zsan, tökjó ez az ágynemű, de kicsit vibrál a szemem tőle Kép de azért I appreciate it... Kép

Neet, elkésett drukk megy, hogy a dolgozat kijavítója legyen fölöttébb jóindulatú Kép

Moose, a Baby Luufot még a dm-ben is lehet kapni, de alapvetően szinte minden bioboltban, patikában is kapható

votiv 8)
votiv

enyém bimbi meg túl nagy, és alig bírtam a gyerek szájába betömni, aki ráadásul még rosszul is vette be alapból
de a H-ban ezt észrevette egy drága aranyos csecsemősnővérke, és megmutatta, mire figyeljek
és ő már aztán biztos annyi mindent látott, hogy nagyon frankón tudta, hol van a kutya elásva
de ha ő nem lett volna, biztos megőrülök, mert akkorra már sírva szoptattam egy álló napon át szünet nélkül

aztán még vagy 3-4 hét kellett, mire úgy ahogy "simán" ment a szopi, és közben rájöttem, hogy ez egy irtó nagy türelem-játék
és ha ma ilyen gondom lenne, tuti bemennék a H-ba és a csecsemősöktől próbálnék segítséget kérni, minél hamarabb

Proone, ha a védőnénid nem tud semmi értelmeset mondani, sztem vedd fontolóra ezt a lehetőséget Kép

votiv 8)
votiv

Moose!

Égig érő fű c. film rulez!

És remélem,hogy hamarosam operálnak.Majd hívom sebészt ma.

Juc
20170114224602

Rylie, ne parázz a szüléstől, látod Blaye Vincéje hogy süvített kifelé? Kép
még csomó ilyen rövid és nagyon kellemes szülést hallhatsz
ráadásul még akinek nehéz volt, az is gyönyörű szép élményként tekint rá Kép
és ha közben elfáradnál, mindig arra gondolhatsz, hogy egyre közelebb a heppi end Kép
vagy káromkodhatsz/üvölthetsz egy jót, és senki nem veszi zokon Kép

votiv 8)
votiv

Moose, ugyan ezek csak hangoskönyvek, de gondoltam, érdekelhet:
http://www.hangoskonyvek.hu/product_info.php?products_id=53

votiv 8)
votiv

Juc, jujj, még idén? Operácija? Kép
Holovász egy és holovász kettő. Kép
Szédítő mélység... magasság...
Ilyenekre emlékszem. Meg hogy az a szééép zőőőd gyep! Kép Nagyon jó kis film!! Miért nem csinálnak manapság ilyet?? Jó, tudom, nem kell válaszolni.
neet
neet

Moose,
emil cimed azért tűnt el, mert a ZapaKép új emil szortirozó programot rakott fel a gépre, és a régi cuccaimat feleslegesnek itélte, igy nem mentette ki...Kép igy elveszett a cimed is...ilyenek ezek a férfiak...pedig én még emlékszem a Nyulad nevére, sőt a tiedre is, bár azt tegnap óta mindenki előtt nyilt titok!!!KépKép

Neet,
hát milyen nyelvtöri órára jártál te, ahol még egy vacak grimm törvényt sem tanitottak...???KépKép

enyim kedvenc régi film a tündér lala, aki látja vegye meg, és hozza el nekem!!!köszönöm!!!!
de a hahó öcsi; hahó a tenger és a többi filmek is rule-nak!!!!

Ma elhoztam a képeket a mom parkból, láttam Istit, meg Grétit, de nem mertem elhozni, mert nem tudtam, kivel futok össze holnap a MAYÁBAN...

legyetek jók, én most el kávézni, ha már ebédem nincsen...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanc, pontosan honnan kell elhozni a képet? elküldeném érte apjukot
itt 10 centis hó van, nem nagyon akaródzik kimozdulni nekem...
pedig megyünk fényképeckedni 2-re
úgyhogy megyek is és kicsinosíttom magamat Kép

Juc, biztoshogymuszáj fölvágni a hasikádat? KépKépKép nem tuggyák lézerekkel szétlődözni a fránya kavicsot? és ha kivették, utána elteheted örökbe, és a finnyás vendégeknek mutogathatod?

votiv 8)
votiv

Votiv!

Nem tudok semmi konkrétat kövileg,még nem beszéltem sebésszel.Amint tudok valamit mondok,de azt az infot kaptam,hogy hólyaggal együtt kapják ki.Gondolom sebész majd elmeséli,ha nem akkor kiszedem belőle.KépDe nekem olyan mindegy csak tünjön el belőlem!

Juc
20170114224602

Votiv,
első emelet (ahol a c&a van) információ. Na, ott adják oda...eléd dobnak egy nagy stócot, és keress. Tietek az 1-1,5 éves stócban volt!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Fibi, asszem mi a kevesbe szerencsesek kategoriajaba fogunk tartozni. Az egy dolog, hogy sokszor ebred ejszaka, mert szopival gyorsan visszaalszik. Ma ejjel ugy dontott, hogy nem fog visszaaludni...Kép Fel otkor mar egy oraja fent voltunk, mikor apa atvette es par perc alatt elaltatta.Kép
A Zoet ritkan hasznaljuk, pedig apa azt mondta, hogy o ugy fogja hivni.

Votiv, vodrocsket hol vettetek? Eddig csak bengakat lattam... a tietek nagyon tetszik!

Macs, ha megy Mayazni es Fic is megy, akkor vele kuldom a vedot. Ficnek mostmar fizetni fogok futarszolgalati dijat.Kép

Rylie, bugyi nelkul.Kép Legalabbis, ha ketujjnyira kitagultal es mehetsz a szuloszobara akkor biztosan bugyi nelkul.Kép

Neet, tunderiek a gyermekeid (ketlabu, negylabu) Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok lányok!
Újra itthon vagyunk.

Zsanci! itt van a kockafaló vizipaci, mikor jöttök el érte?

Votiv! Pasi hazajött? Képeket teszel föl? Olyan kíváncsi vagyok.
Majd meséld el milyen volt a fényképész, mi is szeretnénk menni valamikor.

Jucus! Nekem egyszer volt vesekövem, nagy, amit szét akartak törni. Akkor hallottam, hogy EPEKÕRE jó a feketeretek lé, így megpróbáltam, hátha beválik a vesekőre is. 6 hétig ittam éhgyomorra (ezer éve volt, akkoriban lereszeltem nagylukú sajtreszelőn, és kicsavartam). Förtelmes íze volt, viszont 6 hét múlva jelenésem volt a H-ban, mert akkor még kevés ilyen kőtörő gép volt. 1 ember volt már csak előttem, így elvittek UH-ra, hogy bemérjék a kő pontos méretét. Hát nem találták sehol. Lett nagy sürgés forgás,mert ugye a kezemben volt a 6 héttel azelőtti uh papír, ahol ott figyelt egy 2 cm átmérőjű kő. Biztos, ami biztos, még meg is röntgeneztek, de aztán hazaküldtek, hogy nincs kövem.
Szóval egy próbát megér, mert akitől ezt hallottam, az epekövet tüntetett el vele.

Holnap jön valaki a Fővárosi Műv. Házba a Kaláka koncertre? Olyan, mint a tücsök zene, nem székeken kell ülni, hanem a földön, kúszhat mászhat a gyerek.

KépKép
KépKép
lindicita

Zsanci,
hát próbáltak tanítani, de mereven ellenálltam. Kép

Dóra,
köszi, szerintem is. Kép
neet
neet

Lindi, mikor lesz a koncert? én imádom a Kalákát Kép
milyen képet tegyek föl? ő az azori szk-n egyet se csinált, ill kb 3-at a telefonjával, amit elküldött nekem
utál fényképezni
de a haverja fotózgatott, ígért is pár képet

a szülinapi fotókkal is adós maradok, mert csak videót készítettünk... annyira tré minőségű fotókat csinál a kameránk (fényképezőnk meg nincs), hogy inkább videóztunk

votiv 8)
votiv

ááá nincs egy rongyom se!!! KépKépKép

votiv 8)
votiv

Dóra, vödröcskéket a metróban vettem, kb ezer píz volt
de valaki ajánlotta, hogy dm-ben vagy rossmannban is kapható! ahogy a teszkós "homokkutya" aliasz kukac is Kép az is nagyon jó játék
de a teszkós nagy piros csipogós mobiltelefon is király

votiv 8)
votiv

Votiv,
akkor az másmilyen kupak, mert mienk gumiból van, és illatositott, hogy ne érezzük (annyiraKép) a gumiszagot...

Dora,
Kép Aztán ez még változhat, lehet hogy Katikád elöbb fogja átaludni az éccakát mint BálintomKép

Rylie,
én is bugyi nélkül vajúdtam, pedig közben kicsit vérezgettem, de kit érdekel az olyankorKép

KépKép
fibi

Sziasztok lányok.

Éjjel nuku alvásKép hulla vagyok. Domi 2kor aludt el nagy kinszenvedések közepetteKép legnagyobb gondja a fogán kívül az volt hogy nem játszhatott. Ahogy lekapcsoltam a villanyt azonnal üvölteni kezdett. Kép

Ancsi, Johi!

http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=erika2113 ,ezek a felhasználó többi termékei.

Eladó neve: SIMON ERIKA
Email cím: simonerika@chello.hu
Telefon: 30 298 3010

Ezen keresztül elérhetitek, és kérdezhettek tőle. Sajna Zala megyében vannak.
eszti25

Votiv!
Én az Azori szigetek-es fotókra lennék kíváncsi. Mi az hogy nem csinált képeket?!? Elmegy egy ilyen klassz helyre és nem fotózza le?

A Kaláka koncert holnap lesz, kettő is. Az egyik 9,30-kor a másik 10,40-kor. Mi a 9,30-asra megyünk. A belépőjegy 2 embernek 1500 ft, 3 főnek 2000.-, 4 főnek 2500.-ft.
Direkt ilyen piciknek szóló koncert lesz, olyan mint a tücsök zene, őket is (minket is) bevonják a dalokba.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

feketereteklé már kipróbálva de nekem nagy kövem van sajnos,ezt nem tudja eltüntetni.

Juc
20170114224602

Most ezt találtam a kőzúzásról:
A kőzúzásról annyit, ez a módszer az epekövességnél igazán nem vált be. Akinél epekő képződött, a későbbiekben is várható, hogy újra kialakul, s a zúzott epekövek apró darabokra szétesve (mint fenn is írtam, a kicsi kövek a veszélyesebbek!!!) súlyos szövődményeket okozhat.Gondolkodjon el a dolgon, s beszélje meg kezelő orvosával.
Úgy hogy szerintem kikapatom a cuccotKép
Juc
20170114224602

Lindi,
mikor menjünk???? és, lécci küldd el nekem emilben a mézeskalács receptjét...nem találom sehol!!!!!!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc.
szerintem is jobb, ha kikapják. Legfeljebb lesz még 2 gombod. A szentimrében csináltasd és akkor majd jól meglátogatunk és viszünk finiségeket. Kép
neet
neet

Csajok,
tudjátok, hogy JÖVÕHÉTEN KARÁCSONY??????
És most úgy süt a nap, mintha tavasz lenne, "roskad a kásás hó,/ Cseperészget a bádog eresz már." Kép
és a lányom olyan cicás ma, megyek is, végre anyás egy picit, folyton hozzámbújik,d e ha itt ülök, csak a térdemig ér fel.
neet
PS: Eszti, remélem, ma éjjel sikerül jót aludnotok!! és ha túlvagyok a vizsgákon, megyünk osvátni?
neet

Zsanci! A holnap kivételével bármikor jöhettek, hozd a két fiút is, legalább játszanak egy picit.
A mézesbe idén is belefogsz? Azt hittem tavaly elment tőle a kedved Kép

Juc! A volt munkatársam is kivetette az epekövét, de csak 4 pici lyuk lett a hasán. Olyan volt, mint egy tésztaszűrő Kép

Neet! Hihetetlen, hogy jövő héten karácsony, annyira nincs karácsonyos hangulatom. Pedig a háttárben szól egy nagyon jó kis karácsonyos egyveleg cd, de még ez sem hozta meg.

KépKép
KépKép
lindicita

Votiv, ugyehogyugye? bebitaxiKép

huuu, ma akkorat tornaztunk!!Kép tuti hogy sulyos izomlazam leszKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Neet, nalatok sut a nap??
puszilkodos sztorid nagyon aranyos!Kép vigyazz, mit tanitasz a lyanynak, mert a kutyan probalja ki eloszorKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?