Nem voltam én sem egy ideje, de azért olvasgatni igyekeztem. Anyukám itt volt nálunk szombaton, Ikeában is voltunk Virágnak etetőszéket venni, Violának "csapelérő dobogót" (a férjem szókreálmánya
), csúszásgátlót a kádba, meg a DIKTAD pelenkázószekrényre Viola szobájába egy felső polcos elemet. Erre szükség volt, mert már kellett a plusz tárolóhely. Viola rengeteg csavart behajtott egyedül, olyan büszkén csinálta, aranyos volt
. Vezso,
KIKA eladónője

...jól tetted, hogy otthagytad őket. Én ajánlom neked a sima fehér Ikeás etetőszéket, olcsó, stabil, és garantáltan fehér színű
. Én azt hittem sokáig, ez a modell egy vacak, instabil, borulékony kreálmány, nem volt benne sok bizodalmam. Violának annak idején nem is vettem etetőszéket. De sokan ajánlották, hát gondoltam, kipróbáljuk. Virág borzalmasan feszegette magát az ölünkben az asztalnál, kellett vmi megoldás. Szuper a szék, Vigáj is élvezi nagyon, és a legfantasztikusabb érzés az, hogy együtt ül a család az asztalnál, nem össze-vissza eszünk, illetve felszabadult az egyik kezem, amelyikkel eddig Vigájt tartottam. Szóval én ajánlom azt a széket nektek is, nézd meg az IKEA honlapján
! Babakarácsony: nekünk attól függ, hogy kap-e szabadságot a férjem 20-án, ezt most még nem lehet tudni. Ha nem, akkor mi nem tudunk menni sajnos
. Connie,
emlékszel még a kerékbilincses helyre? Onnan nem messze lakunk, és ha jössz vmikor a LLL csoporba, utána bármikor szívesen látunk benneteket Ákossal egy játékra. Természetesen találkozó is lehet nálunk, több babával és mamával, jöhet bárki, akit nem zavar egy kívácsi 2 és fél éves Viola
. Ezt már korábban is akartam írni, de nem mertem, mert gondoltam, mindenkinek a művházas helyszín alkalmasabb. De most mégis megírom, lehet nálunk is tali
! Kinga,
nagyon sajnálom, hogy gond van! Mi a baj? Ugye nem a férjeddel vagy a családdal kapcsolatos? Mi szívesen meghallgatunk, és ha tudunk, segítünk! Ne legyél bánatos! Botinak te vagy a mindene, ez adjon erőt!
Én is olvastam a Harry POttert, mind az 5 kötetet egymás után, amikor Vigájjal várandós voltam. Addig eszembe se jutott elolvasni, azt hittem, az csak 10-12 éves gyerekeknek jelenthet szórakozást. Soha életemben nem csalódtam még ilyen kellemesen, szuper volt! Már várom a februárt és a 6. kötetet, mert angolul csak alapfokon karattyolok, nem érteném. De a magyar fordítás tényleg zseniális, olvastam pár interjút a fordítóval, nagyon szimpatikus volt. Direkt nem olvasom el a HP-s chat-en olvasható tartalomtömörítést, mert a 6. kötetet úgy szeretném olvasni, hogy meglepetés legyen minden sora
. Most ezt elküldöm, nehogy elszálljon.