Szép napot mindenkinek!
Tudom, hogy nem olyan szép a mai nap, de akkor is!!
Noellal holnap kórházba kell mennünk, mert a gennyes mandulagyulladás állandóan visszajön.
1 hónap alatt 2x kapott antibiotikumot, de nem akar elmúlni

, úgyhogy holnap megyünk teljes kivizsgálásra.
Leon hál istennek jól van, alszik sokat is. Ma reggel is 1/2 8-kor kelt először fel, este 1/2 9-kor feküdt le.
Babák nagyon helyesk
Thomasanne!
Mi harapnánk, mert Tomi nagyon helyes fiú, de itt is csak fiúk vannak!
Baba otthon hagyásáról:
Én már Noelt is otthagytam anyukámra és anyósomra is, Leont is ott merem hagyni. Nagyon sokat vártunk Nolcsira, imádom őt (meg persze Leont is), de nekem szükségem volt arra, hogy egy kicsit egyedül is programot csináljak.
Ennek eredményeképpen Noel imád a nagyszülőknél lenni, tavasszal és nyáron is volt 1-1 hetet anyunál. Mi pedig elutaztunk Rómába és Dubrovnikba pihenni.
A gyerek nem sínylette meg, persze biztos hiányoztunk neki, de jól érezte magát, ugyanúgy átaludta az éjszakákat, stb.
Szerintem szüksége van az embernek arra, hogy egy kicsit kikapcsolódjon, baba/gyerek nélkül.
Én pl. holnap este is talizom barátnőmmel, megyünk a Liszt F. térre sétálni meg teaházba teázni!
Ettől nem érzem magam rosszabb anyának (nem is vagyok

) és a gyereknek is jó, ha nem csak az anyjával van el.
Pl. anyukám minden második héten elviszi Noelt magukhoz 2-3 napra. A múltkor a dédéihez mentek, ott is simán lefeküdt aludni, ugyanúgy végigaludta az éjszakát. Mindenhol elalszik hiszti nélkül, ez szerintem annak az eredménye, hogy kiskorától fogva vigyázott rá más is és megszokta, hogy nem csak itthon, a saját ágyában lehet aludni.
Na ezt most jól kiveséztem.....

Barbi, Leon (3,5 hó), Noel(20 hó)