Sziasztok!
Megint nagy lemaradasban vagyok,de gondolom,ezt mar megszoktatok
Engeszteles keppen szerettem volna csatolni egy fajlt,de nem tudom lekicsinyiteni

2,2 Mb es pps fajl.Tud vki segiteni?Bar mindjart megerkezik Azuram,csak tud segiteni,ha mar szamitastechnikus
A lenyeg a lenyeg,en bogtem rajta.Bar ez sem ujdonsag.
Probalok visszaemlekezni,hogy miket irtam a multkori elszallt levelben.Bar mar nem aktualis,de legalabb hallatunk magunkrol

Szajpenesz:
Tobbszor volt mar Akosnak.Mi is borax glicerint hasznaltunk,csak nekunk etetes utan mondtak,nem elotte.Bar lehet,hogy ennek koze van ahhoz,hogy nem szopi hanem tapi?
Fekveszopi:
Mindossze 6 hetig szopiztunk,de nekem csak fekve ment.Eloszor azert,mert a gatmetszes miatt nem tudtam ulni,utana pedig barhogy probalkoztam,mashogy nem voltak sikeresek a probalkozasok...most mar tudom,lll tanacsadot kellett volna hivnom.
Moose-hoz hasonloan en is parazok,hogy fog majd menni a Kistesonal a szopi.
Gabriellak!!
BOLDOG NEVNAPOT!!!!!!!!!!!!!
Igy utolag is.
Ja igen,elveszett levelemben gyonos napom volt.
Leirom azert(hatha a mokusok ele kerulok),hogy Akos mindossze 1 honapja alszik kisagyban.Addig mellettem aludt.Es neki szerencsere semmi gondot nem okozott ez a valtozas,nekem nagyon rossz,hogy nincs mellettem.Persze tudom,hogy igy helyes.
Gabi
Nagyon tetszik a montazs is, a babanetes album is!!!Mindjart kuldok kepeket.
Hmm...mit is akartam meg?
Bebikomprol mi a velemenyetek?Ugy nez ki,karacsonyra kap Akos egyet a nagymamitol.
Votiv
Nagyon tetszett a szulessztorid!!!Es tok jo,hogy ilyen reszletesen leirtad.
Zsanci
Fiuk tenyleg nagyon hasonlitanak Rad,foleg Borisz.Szerintem.
Jucus
DRUKK-DRUKK-DRUKK!!!!
Fogggggggalmam sincs,mit vegyunk Akosnak karacsonyra.En tok jo otletnek talaltam a kockafalo vizilovat es a FP jatszoasztalt is(mindig itt kapom a legjobb otleteket

),de Tomi szerint mindketto hu..eseg.Persze mas otlete nincs.
Nem emlekszem mar,ki erdeklodott,de Gabi popsitorlot mi a Real-ban szoktunk venni.
Ildi
DRUKK-DRUKK-DRUKK!!!!!
Kb ennyi jut most eszembe...
Rolunk:
Fogunk meg mindig nincs,pedig mostmaraztantenyleg kijohetne legalabb 1.
Meg mindig ejjelente kb 15szor ebredunk.
Homeopatiaval foglalkozo lanyok!
Erre az ejjelezerszerfelkel dologra nincs vmi szer?
Bar,ha mar a gyonasnal tartottam,bevallom azt is,hogy szemely szerint nem hiszek benne,mert nekem nem segitett anno(Urtica),de attol meg Akosnak segithet,ugye??
Most mar ezerrel maszunk,naponta kb 238szor elmondom:Akos,nem szabad!Mire O ram nez,vigyorog es folytatja,amit nem szabad(telefon-taviranyito eves,laptop szetveres,kabelek csocsalasa,stb...)

Probalom bababaratta tenni lakast,de nem konnyu,mert 1 szobank van es ez tolt be minden funkciot.De rajta vagyok az ugyon.
Ha ezt az uzenetet nem sikerul most elkuldenem,rontombontomirgumburgum lesz, az tuti.