2005.12.11 07:50
2005.12.11 09:11
2005.12.11 09:55
Igenis büszke vagyok rá
, mert nagyon fincsi lett, főleg magamhoz (vagy a sütőmhöz?) képest. Tegnap vendégek voltak, és a fele elfogyott.

2005.12.11 16:07
gyerekaltatas ugyben nincs otletem, enyem siman beajul este 8 korul. Ha szetvalasztod oket?
2005.12.11 16:15
2005.12.11 19:51
Betegségből kilábaltam, csak a hetem kicsit sűrű volt, szerintem ez se lesz kevésbé az. 

2005.12.11 23:21
Január kicsit húzós lesz de ez van.
Megszületett a tesómék kisfia 9-én és az unokatesómék kislánya ma hajnalban
Jázmin és Soma
Csiga
lehet hogy francia vér is csörgedez az ereiben??
Képek szuperek
Apu is az és ő is 26-án tartja
Bútort ha jól tudom a vöröskereszt ingyen elviszi a rászorulóknak.Õk begyüjtik és gondolom rászorultság alapján kiosztják.Kijönnek és el is viszik,nem kell érte fizetni.
anyu nálunk is azért könyörög
Már két fiú van
ti is gyógyuljatok meg gyorsan iwiw re már van meghívóm csak még eddig lusta voltam megcsinálni
Apukádnak sok erőt,és ne engedjétek magába zuhanni,hinnie kell hogy meggyógyul szerintem ez a legfontosabb
ha így haladunk a teljes fogváltás csak összejön 10 éves korára
Vagy lehet mire kijön az utolsó az első ki is esik
Bocs akinek nem válaszoltam név szerint de mindenkire gondolok 
2005.12.12 07:04
2005.12.12 09:18
)
Legalábbis amikor gyedet igényeltem, előre szóltak, hogy 2005.jan 1től lehet dolgozni egy éves kortól gyes mellett. Szóval a jóindulat megvolt akkor is, de most nem mondtak semmit. Figyeld a törvényeket, a magyarország.hun minden fent van.

2005.12.12 10:23
Nekem is neki kéne állni... 
Nálunk is régóta készülődik 9-eske, de újabban Eszti nem engedi, hogy tapizzam az ínyét, tehát per pillanat nem is tudom, hogy kinn van-e már vagy sem
Eszti is megbetegedett
Egyelőre orrfolyás, tüszi, pici láz. Az éjszaka sem volt vészes. De remélem nagyon gyorsan túl lesz rajta szegénykém, úgy sajnálom
És olyan aranyos, mert még így is huncutkodik, meg kis vigyori próbál lenni, de látszik rajta, hogy tiszta nyomi
2005.12.12 10:27
2005.12.12 13:21
Persze azért olyan ismerősök is akadtak, akik rögtön mondták az uh hiányosságait és tévedéseit
Én is tudom, hogy a tuti csak akkor biztos, ha már megszületett, de fütyinek az én laikus szemem sem látta még nyomát sem.

Bár én is nagy rövidítős vagyok. A védőnő neked hiányzik? Mert én egy cseppet sem bánom, hogy a mienk baromira békénhagy minket. Ha hónapokig nem jelentkezem, ő akkor sem jelenik meg. Bár ez a januárban "feltétlenül találkoznunk kell" kirohanását nem tudom hova tenni. Majd kihívjuk, ha megvan a baba
Enyémnek nem nagyon van fantáziája, és minden karácsonykor mentegetőzik, hogy neki sosincs ilyen témában ötlete, ezért gondolkodjak helyette is én

, mire rájött, hogy ehhez még kicsi a kölök.
De ma este elkapom a frakkját

2005.12.12 13:47
Koszi, ebbol az iszonyu mennyisegu receptbol aztan valogathatok!
) o augusztus elejere varja, egesz nyaron otthon leszek vele az tutti! Ezt a parom meg nem tudja

2005.12.12 13:54
elől elhappolni a vendéglátás örömeit. 2005.12.12 14:54
meg a kölkec is
2005.12.12 15:23
2005.12.12 18:13
2005.12.12 20:30
Tüdőgyulladás láz nélkül??!! Ez elég furán hangzik, nekem 1x volt, de 2 hétig majd 40 fokos lázzal. Mindenesetre gyors javulást a fiatalúrnak, nektek meg kitartást az éjszakákhoz!
2005.12.12 21:17
2005.12.12 22:02
Hianyzik meg nehany kep Elisarol nem nagyon akar eggyutmukodni, mosolygos kepeket szeretnek de amikor fenykepezem olyan kis bamba pofakat tud vagni es meg a szajat is tatva felejti
Mi 23.-an este indulunk mar nagyon varom. A csigaeves nem semmi
Kar,hogy nem tudja megmondani milyen volt az ize
Meg en sem hallottam laz nelkuli tudogyulladasrol, de ha azt mondta az orvos akkor bisztossan letezik. Jobbulast Aronnak.
Gondolom mennyire faraszto lehet. Remeljuk ez most csak egy ilyen idoszak es hamar elmullik. Nalunk ilyesmi szerencsere csak akkor van ha olyasmit nem engedek neki amit nagyon szeretne. Peldaul kompjuterezni. A multkor azt beszeltuk, hogy veszunk egy jatek szamitogepet erre o nemet bolagoatott a fajevel es mutogatott a mi gepunkre, hogy nem kell, neki a mienk kell
Nalam mukodik az egyszervolt, de hallottam mar mastol is, hogy nem mukodik allitolag akkor ha nem eleg gyors az internet.
Sajnalom, hogy nem lesz igazi boldog karacsonyotok iden
Apukadnak jobbulast.
2005.12.12 22:44

Szendvicset, vagy kaját már rég nem csinálok, mert hozzá sem nyúlnak ilyenkor
Volt chips, ropi, meg a torta és az egyik kisfiú anyukája sütött sütit. Meg üdítő. Jó volt a hangulat nagyon
Nekem tetszenek a mézeskalácsok, kép alapján elég finomnak néz ki
Dávid édes, ahogy kivillantja a fogait
ez a textilfestés tetszik, lehet, hogy kipróbálom
ilyen hisztit én Ákosnál láttam anno, főleg a "saját magamat a földhöz csapkodom" félét, Bazsinál én hisztit még nem láttam
nálunk sem segített semmi nagyfiamnál, max. az, ha kivártam a végét. Ilyenkor hiába próbálom nyugtatgatni vagy beszélni hozzá, nem megy.
Mi mindennap mostunk fogat Ákinak is, meg most Bazsinak is, mióta kibukkantak a fogacskák. Kell az, hogyha már mindent eszik a gyerkőc, ugyanúgy ott marad rajta a lepedék, és láttam már 3 éves gyereket szénfekete fogakkal! Bár ez adottság kérdése is, hiszen Ákosnak a múltkor felfedeztünk lyukas fogat, pedig pici korától kezdve mindennap mossa.
Lefényképeztem az ágyat, légyszí, küldd el az e-mail címedet, hogy ne a topikot terheljem itt az ágyunkról készült képekkel
Van tüdőgyulladás láz nélkül, Ákosnak volt már vagy 3x, igaz, kicsit idősebb korban. Kb. 3-4 évesen , meg egyszer 6 évesen. Nagyon csúnyán köhögött és hörgött az egész háta. Láz nuku. Legalább két hétig tartott, de az utolsó pár nap már tök jól volt. Remélem, Ti is meggyógyultok karácsonyig!!
Kíváncsi vagyok a télapó-ünnepségre, biztos nagyon fogják élvezni!!
Ha itthon leszel, akkor össze kéne hozni majd talit
Hu, Bazsi a 15. fogát is megnövesztette, én nem tudom, hogy hova rohan ez a gyerek
Gratulálok a babákhoz, a Jázmin az egyik kedvenc nevem
Ez tényleg nagyon klassz ajándékötlet, sajna, ez most nekünk kicsit drága.
Hogy van a barátotok?
2005.12.13 09:18
2005.12.13 09:31
Nyugi, nálunk is van ilyen. Én ha jó passzban vagyok, akkor végigröhögöm, és próbálok nyugodt maradni. Ha rosszban, akkor az égre nézek és várom a végét. Az a baj, hogy Kornél agya is előbbre tart, mint a képességei, így rendszeresen befrusztrálja magát.
mézeskalács
Nyelvvizsgához grat
Vásárolós férj
Enyénmek tegnap vettem még új nadrágokat is. A régieket kihízta
Esküszöm pedig alig etetem
Az első sor már remekül megy.Ja, és autófanatikus lett
ÁÁÁÁ, nem fiú, egyáltalán.
Ákosnak gratula. Minidisco
Mi is minden este mosunk fogat. Kornél nem szereti, de az esti szertartás része, így ha kimaradna, akkor mutat a fürdőszobára.
férjemnemk is ilyen tüdőgyuszija volt. Tényleg 2 hét
Én nem adatom be a 15 hósat karácsony előtt.Más se hiányzik, int a láz. Majd januárban. Ha náthás, akkor szerintem ti is halasszátok. 2005.12.13 09:44
2005.12.13 10:46
2005.12.13 11:12
: Csonginak semmi baja nem volt,meg egy kis szurtyogas sem.
),Sunimum ot tudom,esetleg neg valaki?
A 2. nap iszonyuan faj,alig elek. Multkor a seta alatt meg kellett allnom,annyira fajt mindenem. 2005.12.13 13:04

2005.12.13 14:45
Lebuktattad magad

), hogy több volt a vér, de a fájdalomszintem nem változott.
), másrészt mert most dőlt ki, és ki tudja mikor kel. Harmadrészt, én is mindjárt megyek szunyni
Én a párna nélkül hason alvó mutter immáron ott tartok, hogy 4 db párnával alszom. 1 nagy a fejem és törzsem alatt, 1 közepes a hasam alatt, 2 kicsi a két lábam között. Így csak mérsékelten zsibbadtan és középszar medencetájéki fájdalommal ébredek. Ezek nélkül alig mozgok az első fél órában, pedig ugye ebadta kölke akkor peluscserés, átöltözős és társai...
2005.12.13 14:57
szóval gyönyörű nagy lett. először a folyadékokat kell belerakni, aztán a többit, végül az élesztőt. a mazsolát én a hangjelzéskor tettem bele( valamelyik keverés alatt csipog, hogy még lehet beleszórni magokat). sweet programon sütöttem
persze hogy várjuk a fotókat
dizsi
tök jó volt. végre már a kisebbik kiskrampusz is tud közlekedni, nem kell a babakocsiban dekkolnia. igaz a kezét fogtam, nehogy pofára essen. tök arik voltak ketten nyomták hótaposóban. mert persze ma sincs ovi. már megint továbbképzés, vagy mi. 2005.12.13 16:13
2005.12.13 16:53
) 2005.12.13 20:30
2005.12.13 20:41
a gyerek, csak iszonyatosan hirtelen haragú, akaratos kis tökmag.
2005.12.13 20:47
2005.12.13 21:04
ő ilyen kis erős egyéniség
ez már látszott a talin is
én is alíg aludtam már a végefelé, illetve csak párnákkal itt-ott megtámogatva. akkor is irigy vagyok
nemsokára megint lesz egy kis babaszagú csomagod
nálunk lassan minden mozdulatukat figyelni kell, hogy szét ne szedjék egymást. persze a kicsit sem kell ám félteni. és minden vackon összevesznek, fürdéskor például egy mosószeres tubuson
de azért imádják egymást
csak még pontagyú mind2. 2005.12.13 21:11

De jó neked, én totál le vagyok rongyolódva, de erre a 6 hétre már nem nevezek be újabb darabra.
2005.12.13 21:57

Ha jol emlekszem ma van, ha nem akkor utolag. Bulis kepeket szivessen megneznem. A baratunkrol egyenlore semmi ujat nem tudunk, kapja a kemioterapiat majd januarban ujra kivizsgaljak es akkor latjak meg van-e valami valtozas.
Lehet, hogy neki kellene allni egy ujabb bebi projektnek

Balett
2005.12.13 22:39
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|