2005.12.13 21:15
Jól időzítettetek!
Vagy a méz, vagy valamelyik fűszer a fűszerkeverékből... mindenesetre melegkiütésszerű pirosság volt a mellkasán és a hasán, meg furcsát kakilt, meg panaszkodott, hogy a pisi is csípi
Felhívtam a doki barátomat, és tőle megtudtam, hogy bizony kajaallergia is okozhat lokális kiütést, és az első helyek pont a mellkas és a has...úgyhogy no more mézes...
), most ehhez még hozzájött, hogy egyszerűen nem képes elválni a cicitől...már teljesen be van aludva, de amint rájön, hogy valami settenkedés folyik, melynek célja, hogy őt a ciciről az ágyba jutassa rögtön visszacuppan...úgyhogy elég hosszúra nyúlik így az altatás, az eddigi 10-15 perc helyett van hogy egy óra

2005.12.13 21:53
olyan jó volt látni, ahogy mozgolódik, majdnem elbőgtem magam
milyen fajta volt? Mert ha mondjuk a virágra allergiás, akkor lehet, hogy más mézfajtára nem lesz az!
holnap várlak titeket!!!
2005.12.13 22:10

2005.12.13 22:11
Vilagszam
2005.12.13 22:31
vagy inkabb
De mostanaban nem nagyon csinalja. Nemtom mi lehet az oka, talan gyorsabbnak kell lenni nala, meg azelott mutatsz/mondasz/kersz/viszel/javasolsz/adsz... neki/tole/erte/hozza/ele... valamit, mielott elkezdi, hogy jol eltereld a figyelmet. Vagy az is lehet, hogy a csajom mar mindent eler es mindenhez hozzafer es igy nincs ra szukseg, hogy toporzekoljon
2005.12.13 22:44
egy pillanat alatt beleno! plussallatok pedig azert kellenek, mi szoktuk itatni oket, megtoroljuk a popsijukat meg az orrukat, megmerjuk a homersekletuket es odatartjuk a telefont a fulokhoz, ha keresik oket
a bazinagy mackoval meg megy a vad birkozas 
2005.12.13 23:07
2005.12.13 23:10
2005.12.13 23:12
épp elég baj ez már nekünk 2005.12.13 23:18
2005.12.13 23:23
2005.12.13 23:31
2005.12.13 23:40
Úgy berágtam, a telefonban csak arról beszélt az ürge, hogy szépséghibás áru nem pedig arról, hogy az összes gép hásznált
Én meg ott állok két csöpp gyerekkel meg egy duli-fuli apával a minuszban.
és holnap elmegyek a Tescoba és megveszem a leggyorsabb fordulatszámu gépet és mosok csak mosok meg mosok
mi meg az apjával csak néztünk egymásra a meglepettségtől
2005.12.13 23:40
. nem akart otthagyni, nem erőszakoskodott, de nem bánta volna, ha elvetetem. úgyhogy a 12. hétig, míg le nem járt az abortusz határideje, szinte végig zokogtam. féltem, h el "kell" vetetnem, vagy hogy hogy nevelem fel egyedül, ha a pasas lepasszol. szóval Isti amolyan "talált gyerek". és imádom, ő az én mindenem. és örülhetek, hogy ez az egy gyerekem lehet. na ezért nem lehet több ((kell ennél több?
)). vagyis, ettől az apától, ebben a kapcsolatban
)2005.12.13 23:46

Így vigyorogtam én is a hírt olvasva! Hajrá!}
Bocsi de emilben bonyolultabb lenne
2005.12.13 23:46
2005.12.14 00:06
Meg aztán nagyon virgonc a szentem. A 3 éves oltást elhalasztjuk, mert ilyen hosszú betegség után nem bírja ki a terhelést a szervezete. 2005.12.14 00:41
... ójaj, remélem még akkor is itt lesztek, hogy majd újra kérdezhessek
mintha ez az UH nem ott készült volna...
, nekem is ilyen a bimbim. És éppen ma nagyon örültem, mert rávettem Lencsit kb. 10-15 perc szopira. Még most is fájnak a bimbik, pedig már 1 órája volt
, remélem jól megdolgozta a ciciket és újra tudok sok tejet termelni, csütörtökön lesz 4 hós. Sajna már csak a kaja 1/3-a anyatej, de az is valami. (inkább az bánt, hogy egyre fogy a mennyiség...habár csak szép lassan)
. és ne félj, nekem is kicsi, de ő szív belőle egy jó nagyot! ..persze mivel kevesebb benne a tejcsi, így nem sok kedvvel csinálja. amúgy állítólag ha rendes lenne a bimbó, akkor a baba kellő mennyiséget produkált volna nekem a tejcsiből.
, ...nem tudom elmagyarázni. ott az Avent honlapjn valahol. őszintén szólva nem tom pontosan, hogy jó-e az.
épp most tetted be a képét. az a kerek formájú izé, ami kiemeli a bimbót a melltartótól, hogy ne dörzsölje. azt a szívókát másképp hívják, de mikor az ujjamat szívtam vele, már az is fájt. és szvsz elég drága. és igen, jól gondolod, a hűtőszekrény segít! és ne légy szomi, mert neked nem lesz mostanában pocakod, mert ott van neked Isti, aki kárpótol! 2005.12.14 06:55
gratula, a pocilakóhoz
, tudtommal, nekem sem nem kicsi, sem nem befeléforduló, de ha mégis, kiderülne az ellenkezője, akkor megyek a hűtőhöz
, ennyit nem változhattam
, a részleteket megírom privátosba, még mielőtt esetleg titkos információk illegális kiadásának vádja érne
( már ha lesz köv. héten Maya...)

2005.12.14 07:31
Medimom meg tényleg nem boltszerű izé, hanem alapvetően magánrendelő
de megértem, hogy egy gyerekhez ketten kelletek, és hogy nem lehet a te kizárólagos döntésed a következő baba... ezzel a pasival, ebben a kapcsolatban, ahogy te is mondád
egyrészt még semmiről sem vagy lekésve, másrészt a vélemények változhatnak!!!
de ez legalább aranyos, Dóciról van egy olyan képem, hogy kifutottam a világból... kis halálfej
2005.12.14 08:17
Futottam apahoz nezze mar meg, jol latom?!
2005.12.14 08:53
Azt majd ha legyőzi egy mammut, utólag bánhatjátok, de én szóltam! 2005.12.14 09:23
A méz nem rontja a fogakat, csak a cukor? Vagy egyéb élettani hatásai jobbak, mint a cukoré? Vagy miért olyan nagy közimádatnak örvend? Sajnos én ki nem állhatom se az ízét, se a bűzét. A csókok íze számban inkább áfonya, ha választhatok.
Egyedül a mézes sütikben viselem el, de a mazsolával is így vagyok: magában: brrr, milkában:jamiii!! 2005.12.14 09:32