Ma töltöttem be a 20. hetet! Szóval ma vagyok félidős
! Te mikor érezted a babát mocorogni, rúgdosni? Az előadásokról még egyelőre nem tudok semmit, szerintem még semmiről nem késtem le! Te most hanyadik hétben vagy? Mikorra vagy kiírva?
Julcsi
2005.12.06 16:37
! Te mikor érezted a babát mocorogni, rúgdosni?
[/url2005.12.06 16:57
Szal, most már mindent érzek. Néha akkorákat rúg, h megugrok, és jajgatok.
Szombaton volt az esküvőnk, és végig rugizta az egészet.
Olyan kis édes volt. Az UH-kon is nagyon jól lehet látni a kis tökimet.
Március 24.-re vagyok kiírva, de 4D-s uh szerint már március 14.
2005.12.06 17:21
. 2005.12.06 23:04
2005.12.06 23:07
2005.12.07 10:54
2005.12.07 10:57
2005.12.07 10:58
Te dolgozol még? 2005.12.07 11:08
) Ti hogy vagytok evvel? 2005.12.07 11:42
Nem?????? Keressek másik dokit? Jaj, mi van, ha baj van?????? 2005.12.07 11:59
2005.12.07 12:32
Ráadásul én tornázni is járok. Ráadásul lombik baba. Egyébként mindent alaposan megnéz. Mondtam, hogy szerintem nagy a feje. Akkor nagyon sokáig nézte a fejét, és magyarázott. De most kérdezzem meg tőle, hogy "doktor úr, nem kéne????" Ráadásul legközelebb csak 5 hét múlva megyek, ha rendben van a cukor. Most mi legyen??? Torna? Merjem? Annyi szörnyűséget hallok mostanában... 2005.12.07 13:21
, jól bírod a nagy pocakot?2005.12.07 15:40
2005.12.07 21:31
Olyan jó volt!
Csak úgy kellett mindig keresgetni, hogy hol van, mert állandóan elmászkált. Úgyhogy mondta is a védőnő, hogy ne aggódjak még a mozgás miatt, mert még ezek szerint van sok helye, és valószínű azért sem érzem. Várjam meg ezt a hetet, aztán ha még mindig semmi, legfeljebb hívjam fel a dokimat, hogy megnyugodjak. Úgyhogy most türelmesen várok!!!
De jó! El ne felejts majd beszámolni! Nagyon szorítunk Nektek! Mi lesz a neve a Babátoknak?
. Aztán fekvés, pihenés. A dokim (dr. Balog Imre) nagyon lelkiismeretesen és korrekten
többször is megvizsgált. Volt olyan hogy hetente kétszer is, ekkor még a kórházba jártam. Ez talán a 12-13. hétig volt, azóta már csak 4 hetente kell hozzá mennem. De mindig megnézte a méhszájat (legalább hatszor - kiskönyvem óta háromszor, de ugye már előtte is). És bár akkor ezt nem is éreztem olyan fontosnak, de most Nóri esetét látva, úgy örülök, hogy ilyen jó orvosom van
!
[/url2005.12.07 21:47
2005.12.07 22:01
Találtatok megfelelő lakást?
2005.12.07 22:57
2005.12.08 07:26
Tessék ott is figyelgetni!
Nagyon rendik a csajok, jó sokan vagyunk, és mindenre kapunk választ egymástól, ha valami kérdésünk van, gondunk van.
Bútort már megvettük, meg egy pár ruhácskát, amit nem bírtam otthagyni az üzletben, amikor megláttam. Meg egyszer voltam turiban, és ott is nagyon jókat lehet venni, apró pénzért. Meg varrtam már neki. Türcsit, meg egy játszószőnyeget.
Jó színeset.
Remélem fog majd neki tecceni.
Egyébként én is babonás vagyok egy kicsit.
Megint hozta a formáját.
Izgett, mozgott, lába az égnek, megmutogatta mindenét. Már olyan kis édes husibaba, nem olyan kis Ufó.
858 gramm. Megnyugtatott a szonográfus csajszi, h lesz vagy 4 kiló Alex.
Csak képet elfelejtettünk kérni, mert kicsit késésben voltunk.
De majd legközelebb, mert tuti megyünk még.
Igazi Vegas-i esküvő volt.
Dunakeszin fogunk lakni, ha minden jól megy, egy újépítésű társasházban.
2005.12.08 08:24
2005.12.08 09:42
Miért a Jánost választottad? 2005.12.08 09:58
, ez nagyon tuti!!!
2005.12.08 10:43
Mostmár remélem, minden rendben lesz veletek!
Pihizzetek Ti is sokat!
Milyen jó, hogy ennyire nem jönnek rád a kilók!!!!!
Tényleg fantasztikus!
).
De igyekszem megint megkeresni.
Viszont ugyanott terhesbugyi 4 db 2800 Ft körül van. Szólok, ha megtaláltam megint a címet! 

2005.12.08 13:20
2005.12.08 21:21
Én benne vagyok! Szerintem, ha januárban indul, akkor el is lehetne kezdeni, hogy tényleg ne hagyjuk a legutolsó pillanatra! Addigra Judy is csak előkerül! Mi lehet vele?
[/url2005.12.08 22:15
[/url2005.12.09 08:39
Mit csinálsz mostanság??? 2005.12.09 09:49
2005.12.09 10:35
. Szerintem én egyedül megyek majd, mert gondolom ez napközben lesz, és Zsoltinak ezért nem kéne fogyasztania a szabadságát.
, olvasok, délelőtt egy kicsit még alszom.Aztán jön haza az unokaöcsém az iskolából, ebédelünk, beszélgetünk, délután tanulunk együtt (most elsős). Ezalatt én végig fekszem az oldalamon. Aztán jön haza Zsolti hazamegyünk, én ismét fekszem. Hát ennyi. De gyorsan szaladnak a napok, úgyhogy elég jól elvagyok. Az a baj, hogy kezd fájni a hátam, szúrni a szívem a sok oldaltfekvéstől. Néha befordulok a hátamra, de azt olvastam, hogy az nem annyira jó. Szokott is olyankor rugdosni, és akkor lelkiismeretfurdalásom lesz és visszafordulok.
Remélem jó híreim lesznek.
2005.12.09 10:58

De milyen jó, hogy így lefoglalnak. Azt mondta tegnap Rio, hogy keddenként van 5 órától a felkészítő. Akkorra sem tud odajönni Zsolti? Még ha nem is lesz bennt a szülésnél, de legalább kicsit tisztábban lehet majd talán látni, mi vár ránk! 

2005.12.09 13:18
Lassan megyek én is,remélem az enyém is jó lesz. 2005.12.09 13:48
Utána, ha megszületik a baba, nem lesz majd időd ennyit feküdni, úgyhogy most előre pihend ki magad!
[/url2005.12.09 13:52
Na mindegy. Remélem, hétvégén jól kikúrálom magam. 2005.12.09 14:53

Szóval tiszta bolondok háza!! 
úgy örülök,mert már én is be voltam parázva, hogy valami gáz lesz. Aztán még ebben a hónapban megyek cukorterhelésre, valószínűleg ez a jövő héten lesz és ha OK az eredmény, akkor már csak január elején megyek megint dokihoz. 
Tök jó ötlet, hogy együtt menjünk szülésfelkészítőre januárban, szuper!! Én már mondtam a páromnak, hogy majd azért ő is jöjjön el, hogy legyen felkészülve,mert most nagyon be van tojva a szüléstől szegénykém. 

Már alig várom hogy a kezembe vegyem a kis " mini " cuccokat! 2005.12.09 15:59
.
.
. Szintén jövő szerdán megyek a védőnőhöz, akitől megkapom a beutalókat vérvételre, vizeletre, terheléses cukorra, meg nekem még Wassermann is kell, mert azt az elején az Sztk elfelejtette megcsinálni. Tök jó, megint levesznek vagy négy kupica vért.
2005.12.11 18:13
Szerintetek felhívjam hétfőn? Mert már kezdek kicsit ideges lenni. Próbálom én magamat nyugtatgani, hogy nincs semmi baj, de hát nem vagyok orvos, nem is tudom megmagyarázni, hogy mi van már, miért nem érzem. Mert nem az van, hogy éreztem már és most meg nem, hanem, hogy még egyáltalán nem. És így olyan rossz!
Párod is menne? Vagy ez teljesen céges? Ha menne, lehet hogy megkockáztatnám, de tényleg nézz utánna, hogy nem okoz-e a babának valamit! Ha a párod nem megy, hááát... Nem is tudom! Biztos, hogy nagyon vonzó ajánlat, de annyi rosszat hallani mostanában! Biztos megőrülne szegény, amíg haza nem érnél! Ne azt vedd számításba, amit mások mondanak, hanem amit érzel, és hogy mi a fontosabb! Biztos eljutsz még oda máskor is, lehet, hogy majd hármasban a kis családdal - és az úgy ezereszer jobb lesz!!!
Nektek nem? Tegnap annyira nehezen vettem a levegőt, nem tudom, hogy mi lehetett, de teljesen úgy éreztem magam, mint a farkas a Piroskában, akinek bevarrták a köveket a hasába. Mondtam is Zsoltinak, hogy cseréljünk már egy kicsit. Most "hordja" ő is pár hetet, aztán majd visszaadja kicsit később. Meg esténként egyre nehezebben fordulok egyik oldalamról a másikra az ágyban. Jó nagy sóhajtozások közepette! Mi lesz még később?
Lehet, hogy én már csak jövőre megyek?
[/url2005.12.12 09:52
Mondtam is neki, hogy a vége felé majd neki kell bekötnie a cipőmet...Bárcsak már ott tartanánk.
(Mert rólatok mindig mesélek neki)
), szóval amikor akarok. Szerintem elmegyek még Karácsony előtt. Én is félek a terheléses eredménytől, bár nekem a 14. héten már volt egy, az jó lett, de akkor még nem kívántam az édességet.
2005.12.12 12:25
Mi Dunakeszi szélén fogunk lakni, ha igaz, a temető mellett.
Ti szeditek még?
Mondjuk apa dobhat nekem egy mélt (profilomban), én meg majd jól beteszem ide a nagy hírt! ;)
De nagyon jó a csapat! Pedig még félidő után jelentkeztél is.
Már volt egy talink, itt vannak a képek: http://www.nancsika.adatpark.hu/rolam/baby/babanet_tali
Párom fél óra alatt a melóhelyén lesz.
Meg olyan kis nyugisnak néz ki. Ti mikor tervezitek, h oda költöztök? Na igen, az vicces lesz, berohanni a Jánosba.
De abban reménykedek, h este jön ránk, és akkor a forgalom sem olyan, így még oda is érünk majd.
Nem a Jánost választottam, hanem az orvosom. Ajánlották nekem Õt, eddig bevált. Mivel Õ a Jánosban van, így lett ez a korház.
Remélem nekem is hasonló jó lesz.
(Apukám cukorbeteg, eddig nálam semmi jele, de így babásan, kicsit tartok tőle.
)
Csatlakoznék hozzátok.
Tegnap épp pizzát sütöttem, meg zsömlét. Este 11-kor még zsömit ettünk, meg kakaót ittunk apával. Most meg is van a hatása. .
De annyira fincsiiiiiiiii volt.
2005.12.12 13:44
Julcsi te nem jösz??? 
, különben már kiderült volna. 2005.12.12 13:53
2005.12.12 17:30
.
Megnéztem a képeket, amiket feltettél. Jó buli lehetett az étteremben ennyi "hasas" nő. Biztos jól mutattatok
. 2005.12.15 08:03
, megdícsért tegnap az orvos, hogy szépen végig feküdtem a két hetet. Egy picit visszahúzódott a méhszáj, de persze nem teljesen, mert azt már nem is fog. De nem kell már egész nap feküdnöm, csak napi 2-3 órát napközben, és persze fokozottan kímélő életmód!!!
. Nagyon édes volt.
.
2005.12.15 08:22
Hallod, nem semmi a védőnő!!!! Hogy mondhat ilyet!?!?!? Még ha csak "viccelni" próbált is! Nem értem én ezt az egész védőnő históriát!!!! Pont megnyugtatni kellene minket!
Mostmár egyáltalán nem fogsz akkor dolgozni, ugye?
. Éreztem csütörtökön, hogy valami nincs rendben. Aztán hétfőn felhívtam a dokit, ő meg egyből berendelt szerencsére. Mondta, hogy milyen jó, mert az elejkén elkaptuk. Az a baj, hogy nekem nincs természetes flórám, mert egy ügyes doki nagyszerűen kiírtotta, így nagyon fogékony vagyok mindenre. Pedig tényleg nagyon odafigyelek mindenre. 2005.12.15 09:30
. Szóval azért tart ilyennek, mert mindig mindent tudni akarok, mindenre rákérdezek. Tegnap mondta is hogy látszik rajtam hogy tisztában akarok lenni a dolgokkal amik bennem zajlanak. De hát ki nem?
Ez nekem jó hír, mert már majd leszakad a lábam éjszaka.2005.12.15 13:19
2005.12.15 15:49
2005.12.15 15:50