A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

IldikóKép
Az számít első napnak, amikor rendesen megjön, amig csak egy-két csepp van az nem számít.

wish

Kép
Kép

wish

Wish Kép
Ez a 35 év nagy vízválasztó a lombiknál. Tök jó mert velem már mindenben kivétleznek Kép
Megint short pr. lesz nálad? Megbeszéltétek már a dokival?

Kép
Kép
szilva069

WishKép
Köszi a táblát, valószinüleg nekem január elején lesz a második fagyibabás transzfer, ha minden jól alakul.
Remélem, jól vagy?! Pihenj sokat és újult erővel neki a januári lombiknak!!! Biztos siker!!!!!!!!!!!!!!!!! És akkor szülinapi ajándék már nem is kell!(gondolom)

manda

Sziasztok!
Jaj úgy lemaradtam, a nátha teljesen boszorkánnyá változtatta Jankám és nem kímél engemKép

Jövök focizni! Sackó és is a tiétekbe. Nekem sem jött be a tampon, mióta nem használtam jobb a helyzet!

Csajok, leegyszerűsödtem. Pirítós, keksz és főttkrumpli. Nagyjából ezeket bírom megenni émelygés nélkülKép Gondolni sincs kedvem a karácsonyi kajákra, na meg a főzésre. Megint a konyhába indulok, mert nincs semmi, de alig visz a lábam!
Puszi, majd jövök mindenkihez is !

Kép
Kép
Kép
amica

WishKép
Nem lenne jobb a long protokoll, vagy hát a dokid tudja, de nem lehet, hogy akkor maradna fagyibabód? Bocsi, nem értek ám hozzá, csak okoskodom!

SzilvaKép
Pirike sehol? Nálam se még mindig, de hát tudod ez nem mérvadó, csak olyan rossz, hogy ilyen hosszú a cilusom. Úgy utálomKép

manda

Szia AmicaKép
Cserélnék veled Pirikét émelygésre, de gondolom te nem?! Csak vicc volt, de én is inkább émelyegnék, hánynék, mindig Pirikét várjam!!!

manda

MandaKép
Elöbb lesz a szülinapom, mint kezdjük a loombikot, se szívesen lemondok akár előre is az ajándékokrólKép
Megint short protokoll lesz, de szerintem ez nem baj. Eddig sem az volt a baj, hogy kevés petesejt volt, hanem az, hogy nem nagyon osztódtak.
Azt hiszem úgy van, hogy shortnál kevesebb, de jobb minőségű, longnál meg több de nem annyira jó minőségű petesejt lesz. De persze lehet, hogy a több kevésbé jó jobb lenne. Á nem tudom.
Nekem így is 11 szokott lenni, ami nem kevés, de jó ha fele el kezd osztódni.
Bízom a dokimban, mást nemigen tehetek.Kép

wish

Manda Kép
Sehol az a rühes kiscsaj! De folyamatosan számolgatok, hogy mi van ha holnap jön meg, akkor hogy tudok bemenni a BMC-be, mert ugye itt vannak az ünnepek, aztán hogy esne a transzfer. Ha hamarosan megérkezik Piri, akkor ünnepek között kell majd bemennem a BMC-be. Remélem dolgozni fog ügynökünk, hozzá szeretnék menni...
Majd Mary megmondja, Õ elvileg fog járni.

Kép
Kép
szilva069

Wish Kép
Fontos a jó kapcsolat a dokival, és, hogy bízz benne, no és a sikerben is! Remélem mi most hárman együtt izgulhatunk egymásért!

Kép
Kép
szilva069

WishKép
Értem. Nekem a short szóba se jöhetett, gondolom a hosszú ciklus miatt. Bízom benne, hogy most jól fognak osztódni!!!

SzilvaKép
Dolgozik ügynökünk, legalábbis nekem azt mondta a múltkor, hogy lesznek.

manda

sziasztok!

Julcsi2!!!
Ha még nem találtad volna meg!!!
Nov.19, több hozzászólás van nézd meg neked melyik kell!Kép
Vendég

Na, tampon ide, betét oda én begombásodtam Kép
Este elkezdett viszketni, hívom a dokimat, mert pont a múlt héten vett kenetet, hát mondja is hogy gomba van benne Kép
Úgyhogy most megyek hozzá gyógyszerért.

wish

CsajokKép
Kicsit más téma, ha nem baj!
Nincs valakinek ötlete, hogy mit lehetne szent este főzni, valami könnyen elkészíthető kaja érdekelne. Nem vagyok egy nagy szakácsnő!
Előre is köszi, ha válaszoltok!

Mary-drága!
Remélem ma is benézel?!
Pénteken punkcióra fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manda

WishKép
Hát látod nem is kell sajna hozzá tampon, hogy az ember lánya összeszedjen valami sz... fertőzést!
De reméljük Dévai doki kigyógyit belőle és jöhet a lombik!!!

manda

Wish Kép
Még éppen időben szedted össze ezt a nyavaját. Gyorsan kúráld ki magad!

Kép
Kép
szilva069

Wish Kép - sajnalom a gombat. hogy kaptad el?? probalj meg elofloras kefir/joghurtba ulni, nekem amikor kellett regen, segitett.

Manda Kép sutotokleves. folkockazod, megfozod 1 db hagymaval, vagy repaval 9elhagyhato) --> osszeturmix es mehet bele kicsi tejfol vagy tejszin,( de ez is elhagyhato) . TELE van E vitaminnal ami jo a szemnek es a petesejtbeagyazodasnak, hogy temanal legyunk. Ja,,ha ugy konnyebb neked a sutotokot meg is sutheted,,es utana turmixolod,,akkor pici vizzel persze. + so, bors

Szilcsibe Kép jol vagyok,, de ma orias almossag van rajtam..A BMC ben fognak dolgozni
indian

hahaha, a baratnom errol irt korabban Kép
es o az indian, bocs en a SACKOLANY voltam !!
saci

Kép
Kép
szilva069

Köszi IndiánKép
Még megfontolom!

SaciKép
Nem értem?!

manda

Manda Kép es ha Karcsinak is jot akarsz tenni, a vegen tegyel bele egy kicsit tokmagolajat, isteni finom es jo a spermaknak. + ha nem vagyok lusta, szoktam piritani egy kis tokmagot is hozza, es raszorom. Sok sikert.
saci

Manda Kép a baratnom az indian, csak o is errol a geprol ir (de a mazlista mar terhes !!- le sem irom, hogy 2 honap alatt esett teherbe) es nem allitottam at Saci ra.
erted maaaa? Kép
saci

Manda, ne is cserélj velem, mert te ősszel szülsz majd, az egész éved az örömé lesz és mire felocsúdsz, hogy van egy szép mosolygós babád megint karácsony lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Sackólány Kép
Képzeld, nem is néztem a n.nevet, de tudtam, hogy te írtad. Csak utána néztem, hogy miért írod azt amit. Hiába is használsz álnevet, én az írás stílusából rájövök, hogy te vagy Kép
Neked az oviban áthúzott tampon volt a jeled?

Kép
Kép
szilva069

SaciKép
aha asszem kapisgálok valamitKép

SzilvaKép
Jót röhögtem az ovis jelen!!!Kép

AmicaKép
OK. Megbeszéltük.

manda

Szilva Kép hahaha, nem hanem betet volt a jelem (szilcsibe: halkan mondom, hogy en meg vattat is szoktam hasznalni! Kép ) vatta-sacko
saci

Szilcsike
Ez jó, áthúzott tamponKép
Vagy kirakhatna Sackó egy tamponnal behajtani tilos táblát isKép
gtünde

Wish Kép meg mindig nem hivtam fel az orvost. Annyira utalok vele telefonon beszelni. nem eleg ha csak az asszisztenst hivom fol? Az is tudja a programot - gondolom.
saci

tundi Kép - Kép
saci

Vatta-Sackó!
Tudod gézzel körbetekerni és úgy menni a szülőszobára, el ne felejtsd! (A többieknek is ajánlomKép)

De jó, hogy megint mosolygósak vagytok!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok lányok szép napot végre eset egy kis hóKép
WishKép
ma jöttmeg rendesen fáj is a hasam majd kinyúúlokKép 1.cn beirod köszikeKép
ildikoo5

Sziasztok!
Visszaolvastam. Látom még mindig tampontéma megy. Szerintem kár ezen vitázni, mert nem vagyunk egyformák. Én mióta az eszemet tudom tamponozok és még semmilyen fertőzésem nem volt. Az hogy valakinek jó az immunrendszere, nem jelenti azt, hogy ott lent is ellenálló, mert a hüvelyflóra is számít.
Colát én sem iszom, mert nem nagyon szeretem, néha a light változattal próbálkozom. Amúgy semmilyen üdítőt nem iszom (rostost sem), mert az összes tiszta cukor meg színezék meg ki tudja mi és nem is oltja a szomjat. Szerintem felesleges kalória. Inkább eszem helyette egy jó nagy husit. De nem akadok ki, ha valaki szereti a colát, mert úgy nem érdemes élni, hogy minden jóról lemondunk. Inkább csak a mérték a fontos.

Ma futás után úgy éreztem, mintha lenne egy kis nyákom, gyorsan megnyaltam a PG53-at és tiszta páfrány lett. Nem hagytam magam becsapni, mert a múlt hónapban is vmi hasonló történt a 8. nap körül, ezért csináltam egy Corax LH tesztet. És ugyan nem lett olyan vastag a csík, de rendesen látszik. A pé előtti 1-2 szokott ilyen lenni. Most meg vagyok zavarodva, még csak a 8. napon vagyok, de az előző 3 ciklusban a 15. napon volt pém.

Kép
Kép
tiza

Vatta-SackóLány Kép
Anyukád betétet hímzett a kistáskádra?
Lassan mindenkinek ismét regisztrálnia kell magát a topicban az új nevén Kép
Ugye Bunyesz?

Kép
Kép
szilva069

Vatta-SackóLány Kép
Anyukád betétet hímzett a kistáskádra?
Lassan mindenkinek ismét regisztrálnia kell magát a topicban az új nevén Kép
Ugye Bunyesz?

Kép
Kép
szilva069

Bocs Lányok, már megint 2x vagyok Kép

Tizomp Kép
Azért biztos ami biztos, ne hagyjátok ki a mai napot! Huncutkodjatok este Apával Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilcsike
JajaKép
gtünde

SzilcsiKép

Már ezen agyalok. Úgy is a mensi miatt szegényes volt az elmúlt pár nap. Pét nem is fogom említeni, hadd legyen felhőtlen a hancúrozás (legalább apának), mert sajnos én már alig tudok másra gondolni. Még sokszor közben is. Olyan kiábrándító. Sokkal jobban szeretek pé után szexelni. Ez már hálószoba titok?

Kép
Kép
tiza

Szilcsibe -
hiihihih
mar kezdunk meghulyulni, csajok

Gyugyi hogy ment az uh? akkora volt, amire szamitottal ?? Kép

Iza azt hiszem itt lassan semmi sem titok . Profi vagy, hogy a
pafrany utan LH-al, nem vagy kezdo

Ildi Kép -Kép
saci

Csajok, én mindjárt elalszom. Nemrég az egyik kollégám egy vérnyomásmérővel rohangált, megmértük az enyémet, 100/60 volt, pulzus 70. Lehet, hogy ettől vagyok álmos?Kép

Esik a hó ám!!! Csak nem nagyon akar megmaradni.

Ma alig volt melóm, úgyhogy a Zabhegyezőt olvasgattam a netenKép
gtünde

Tizomp Kép
Én soha nem szoktam mondani Apának, hogy mikor "kell", szerintem Õket az jobban sokkolja!
Akkor hajrá Kép

Elköszönök mára, megyek postára, aztán már nem jövök vissza, kicsit lógok Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilcsike
Nagyon helyesKép További szép napot!
gtünde

Szia SzilvaKép

manda

Szia Mandus!
Én sem vagyok egy konyhatündérKép Nálunk mindig borleves, rántott hal és mákos guba volt a karácsonyi menü. Imádtam. Nekem idén nem kell főznöm, mert mindhárom nap (24,25,26) megyünk valahová.
gtünde

iza Kép ezt ismerem..hogy "kozben" azon agyalok, hogy a sperma hova fog jutni, hogy a 40 milliobol miert nem bir 1 db a helyere kerulni, ill. hogy utana meddig kene gyertyaban allni...:stb...O ismeros gondolatok ...
saci

jeee Manda Kép - en tok hulye vagyok. azt hittem, hogy ma estere kellene a kaja. Szentestere kicsit nem jo ez a sutotok. Bar ki tudja ??KépKép
saci

Szia TüncsibeKép
Én is álmos vagyok, már alig várom, hogy otthon legyek, és keresztszemezzek. Az egyik kolleganőmmel vettünk műanyag alapot, amire lehet hímezni és kis karácsonyi díszeket készíteni. Elkezdtem egy télapósat már meg van egy zokni vagy csizma(nemtom) és egy csillag, este folytatom.
Múlt héten volt nálunk a cégnél ajándékozás Mikulás ünnep alkalmából, elkészültem időre (előző este éjfélre) a terítőm hímésével és nagy sikere lett. Fel akartam tenni, de nem tudom kicsinyiteni a méretét. Majd Karcsi otthon egyszer!

manda

TüncsibeKép
Én borlevest nem tudok készíteni. Férjeméknél szokás (sváb) a borleves meg a kvircekli (lehet, nem így írják, de így ejtik), de nem karácsonykor, hanem bányásznapkor volt bálban pl.

SaciKép
Ébresztő!!!!!!!!!

manda

Sziasztok!

Megjöttem, ma hál'Isten már 1 órakor behívtak, egész jól viseltük a mai napot.
Hát reggel képzeljétek Sz. ügynökünk azt mondta, hogy a leszívás is kétséges, majd délben kiderül.
Nyálkahártya 10 mm, vannak 18-as, 16-os, 15-ös tüszőim, ők a hibásak a magas hormonszintért.
Aztán du. a Wiegandt doki hívott be, azt mondta, még pont határérték, meg lehet csinálni a punkciót pénteken, csak írt fel másik tüszőrepit, mert a Pregnyl-től hiperstimuláció lépne fel. Ma 23 órakor beadnom. Aztán holnap még egy Decapeptyl, és pénteken mehetekKép Úgy örülök, még ha nem is lesz transzfer, de legalább nem ment kárba a stimu. Aztán majd hétfőn kell menni, és akkor mondják meg, hogy lesz-e transzfer.

Képzeljétek találkoztam egy volt gimis évfolyamtársammal (fiú), olyan jó, ők már búcsúzkodni jöttek, mert a lány betöltötte a 12. hetet, megy vissza a saját dokijához. 3.-ra jött össze nekik, (az 1. is sikerült, de 5 hetesen elment, aztán volt egy fagyis, az nem sikerült, és ez stimus volt megint) és tök sokáig azt mondták nekik, hogy nem biztos hogy megmarad, 25 volt a HCG-je csak, de aztán beindult a poronty, most már 4 cm-esKép Olyan jó ilyenekkel találkozni.

Most már jobb kedvem van, tegnap egy kicsit odavoltamKép

Pénteken nem jön valaki a BMC-be?
MandaKép SzilvaKép Mensinek még semmi jele?
mary78

MandaKép
Műanyag alap?? Ilyet még nem hallottam. Azért majd rakjátok fel a képet a terítőről, kiváncsi vagyok rá.

Kajáról: egyszer tárkonyos pulykaragu levest is csináltunk, nem nehéz és nagyon finom. Majd hétvégén megpróbálom megkeresni a receptet, ha érdekel.

Úgy néz ki, megmarad a hó. Jippiiiii!!Kép

Na lépek haza.
gtünde

Na szia TüncsibeKép

MaryKép
De örülök, hogy meglesz a punkció, nem baj, ha nem lesz transzfer, úgy látszik mindenki a januárra pályázik. Remélem a januári hónap sokunknak szerencsét hoz!!!!!!!!!!!!
Nem megyek még BMC-be, Piri még sehol, de még van pár napja.

manda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?