A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mary Kép
Nagyon fogom várni az SMS-eidet!
Csupa jó híreket várok Kép

Kép
Kép
szilva069

Sackó Kép
Ez édes teher, főleg ha jó hírekkel szolgálhatok a topiclakóknak Kép
Hogy mikor megyek dokihoz? Azt én is nagyon szeretném már tudni. Ahhoz, hogy mehessek hozzá, be kell cserkésznek Piroskát, de sehol sem találom azt a riherongyot! Szóval ma se jött + Kép

Kép
Kép
szilva069

Elizabeth Kép
Nekem is elküldenéd a kinez. elérhetőségét?
szilvia.strausz@fitoland.hu

köszi

Kép
Kép
szilva069

Persze. Mindjárt. :-)

Kép
elizabeth25

Szilcsike
Köszi az infotKép Majd azért megpróbálok még utánanézni a neten a dolgoknak.

Mary
Megy a drukk ezerrel! Ja, meg indítom a vagont isKép És várjuk a híreket!!

GiliKép
Sajnálom, hogy rosszul vagy, de legalább babás vagy. Gondolj erre!

ElizaKép
Üdv itt! Az öt hónap még tényleg semmi, ráadásul neked még van időd, főleg, hogy semmi problémát nem találtak nálad. Szóval csak aktívan!

Sackó
Hát várakozásban már én is profi vagyokKép Nekem is elmaradt két inszemem, és februárban már három éve lesz, hogy elkezdtük a babyprojektet.

Manda
Igen, egész délután meg este esett a hó. Meg is maradt szépen. Olyan gyönyörűek a havas fák!Kép
Talán nem is olvad el. Hogy vagy? Mikorra várod Pirit?
gtünde

Mary Kép
A petefészkeid még sokkal jobban is fognak szúrkálni Kép De attól ne ijedj meg, én a végén ülni is alig bírtam. Képzeld el, amíg rendesen csak 1-2 tüsző érik, addig most 10-nél is több! Ez jó! A hiperstimu meg remélem nem játszik!

Kép
Kép
szilva069

Szilva, elküldtem. :-)

Kép
elizabeth25

Eli Kép
Köszi szépen megkaptam!

Kép
Kép
szilva069

Gtünde, köszi, majd igyekszünk. Ti mióta próbálkoztok?

Kép
elizabeth25

Szilcsike
Pedig én mondtam a nyomoroncnak (alias PirosKép), hogy inkább hozzád menjen, mint hozzám. Lehet, hogy hezitál is "aranyom", hogy menjen, vagy maradjon, mert még nem jött meg igazán. Vérezgetek, de még semmi darabos és a hasam sem görcsöl. Nem értem, mit szórakozik velem.
gtünde

Szilva, szívesen. :-) Remélem neked is fog tudni segíteni!
Amúgy képzeljétek a másik topicban, két éve próbálkozott egy leányzó, és az anyósa homeopátiával foglalkozik, mondott neki három dolgot, hogy szedje (homeos bogyók) és egy hónap alatt megbabásodott. Most én is szedem, megkérdeztem orvost, nem árt, úgyhogy lehet! Hátha. :-)

Kép
elizabeth25

Tüncsibe Kép
Nem értem neked miért jött már meg? Tudom, hogy nem számolgattál ebben a hónapban, de azért még korai volt Kép

Kép
Kép
szilva069

ElizaKép
Mi 2003. február óta próbálkozunk, de dokihoz csak tavaly októberben mentem. Tavasszal volt laparom, aztán meg hiszteroszkópiám. Elvileg minden o.k., a páromnál is, de mégsem sikerült eddig egyik inszemem sem. 3 volt. Most épp pihi van, januárban meg úgy néz ki, hogy kezdjük a lombikot.
gtünde

Gtünde, hát hallod nem semmi, amin már keresztülmentetek! Le a kalappal! Lehet tudni, hogy miért nem sikerült eddig a baba? Mármint mondtad nektek valamit, hogy ha mind a kettőtökkel rendben van minden?

Kép
elizabeth25

Szilcsike
Attól függ, mikortól számolom. Mert múltkor is szórakozott velem Pirike. Elvileg 20-án kezdtem vérezgetni, most meg 13-án, ez így kb. 23-24 nap. Az utro mellett 28 naposak voltak a ciklusaim, de előtte 24 napos. Úgyhogy szerintem kb. jól működöm. Csak az furi, hogy miért nem jön meg már rendesen. Múltkor is ezt csinálta, hogy 3 napig vérezgettem (nem barnáztam, hanem piriztem), de nem vészesen, akkor viszont még a hasam is görcsölt rendesen. Aztán 4. napon Piri beerősített. Most meg még nem is görcsölök igazán. Érzem a hasam, menzisen, de semmi kétrét-görnyesztő hasogatás.
Remélem, érthető voltamKép
gtünde

koszi Elisabeth Kép megkaptam, te, o nem egy szoke, hosszuhaju, 45 koruli no?
saci

Szilva Kép akkkor jojjon mar meg ! es mehetsz a dokihoz !! EZert csinaljak ezt velunk, ezt a varakozast, hogy a vegen orulunk amikor megjon, es orommel megyunk a dokihoz. Orulet,,nem ?? Kép
saci

Tüncsibe Kép
Akkor tényleg minden rendben, mert hát majdnem teljesen visszaállt a mensid, csak ez a vérezgetés más. A vérezgetés talán a Clostynak köszönhető. Végülis azért megzavarta a hormonokat, nem?

Kép
Kép
szilva069

ElizaKép
A dokim szerint pszichésen nem jön össze, de most már, hogy a lombikot mondta következő lépésnek, szerintem már ő sem így gondolja. Ja, még a prolaktinom is magas, erre gyógybogyót szedek.
Érdekes, hogy mindenki azt mondja, hogy milyen sok dolgon átmentem már, én meg egyáltalán nem érzem így. Nem tudom, miért?!
gtünde

Sackólány Kép
Hát tényleg röhej, hogy évekig nem vártam Pirit, most meg nagyon...

Kép
Kép
szilva069

Szilcsike
Nem tudom, mert régebben csak az első nap volt olyan, hogy vérezgettem, aztán másnap már elöntött Piri. Most meg az elejét nagyon elhúzza. A fene se érti. Mondjuk nem baj, hogy nem fáj a hasam, csak fura. De szerintem holnap vagy holnapután belehúz görcsike isKép
gtünde

Saci, nem tudom még nem voltam nála. Személyesen nem ismerem!

Gtünde, mert pl. hozzám képest nagyon sok dolgon átmentél, de lehet, hogy neked fel sem tűnik! :-)
Nálunk is szerintem pszichésen nem sikerül, miattam, mert én nagyon rávoltam eddig görcsölve a dolgora, meg nagyon sok stressz volt mostanában a mh-en, meg az életben is, lehet, hogy ez volt a gáz! Ezért megyek kineziológushoz!

Kép
elizabeth25

Eliza,

Megkaphatnám én is a kinezológus számát?
e-mail: krild1@netkontroll.hu

Én egy auralátó nőnél voltam 1 hónappal ezelőtt, az is sokat segitett.

Köszi.

Fruzsina

fruzsina32

Eliza
Tényleg az lehet, hogy már fel sem tűnikKép Én pl. régebben baromira utáltam nőgyogyihoz járni, mindig húztam, ameddig lehetett, mostanában meg már havonta jártamKép Ezt is meg lehet szokni.

Szilcsike
Viszont nekem meg pont jó, hogy most jött meg, mert így kb. a két ünnep közé esik a pé-m (ha egyáltalán lesz), akkor meg apa is itthon van. Szóval majd belehúzunkKép
gtünde

Sziasztok!
Alig jutottam a végéreKép
Mostanában látjátok inkább délelőtt nézek be főzés helyett...csak ki ne kapjak itthonKép

Saci, változatlanul pocsékul, de nem részletezem, mert csak ezt tudom nektek is kívánni, de minél kevesebb mellékhatássalKép
Azért nagyon köszönöm és jól esett, hogy megkérdeztél!
Itt nem lenne ildomos az első hetek váltakozó hangulatairól és kétségeiről írni amik akkor is vannak ha annyira akartuk!
Gondoltam, hogy Gili nagyon maga alatt lehet, mert olyan lelkes volt és most nagyon csendben van.
Gili! Kitartást!KépKépKép
Barbi! Neked is!

Kép
Kép
Kép
amica

Szia Amica!
Csak nem kapsz ki!Kép Küldök egy kis rókaűzőt: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Márton már megszokta az ovit? Evéssel hogy áll?
gtünde

Szia Fruzsi, elküldtem!

Amúgy ti mióta próbálkoztok?

Kép
elizabeth25

Fruzsi, amúgy az auralátónő mit csinált?

Kép
elizabeth25

HÚ lányok nagyon pocsékul érem magam szédülök meg hányigerem van nemtudom ti is vagytok igy mikor mevanKépmég nem volt ilyen vagy csak az idő miat
ildikoo5

Kép
Kép

wish

SzilvaKép
Én is így szoktam vele lenni. Lombik elött úgy várom a kis rühes pirosruhást mint a messiást Kép

wish

Szia Wish, én még új vagyok itt, betennél engem is a táblázatba?
2005.07 óta próbálkozunk, 30-32 napos a cilushosszom, rendszeres, most vagyok a 7 cn-n, Budapesti vagyok és 25 éves

Előre is köszönöm szépen!

Kép
elizabeth25

Elizabeth25 Kép
Beletettelek, holnap már látod magad.

wish

WishKép
elfelejtetem irni hogy mi is 2002január óta próbálkozunk bocsiKép
ildikoo5

TüncsikeKép
Imádom ám a vagonjaidatKép Küldjed őket csak szorgalmasan, mert eddig beváltakKép

SzilvaKép
Sztem nekem van vagy 30 tüszőm, mert kb. 10-esével diktálta a doki a méreteket az asszisztensnőnekKép Tegnap nem is mertem porszívózni sem, nehogy maguktól idő előtt megrepedjenek. Nagyon kíváncsi vagyok, mennyit tudnak leszívniKép
A hányingerem szerencsére elmúlt.

WishKép
Nekem esetleg beírhatod majd a táblicskuba, hogy dec. 16.-án punkció. A transzfer még kérdéses.
Köszönöm szépen.
mary78

Mary Kép 30 db ! gratulalok !! remelem most osszejon !! ++++

Ildi Kép - Kép

Wish Kép koszi a tabl.

Tundi Kép jo idoszak a 2 unnep kozt. no stressz, tobb ido egymasra..

Amica Kép - Kép a jeg szopogatast nem probaltad meg? sokak eszkusznek ra - hanyinger ellen.
saci

SziasztokKép

ElizaKép
Üdvözöllek nálunk. Én is ismerlek már a másik topicból, ahová néha benézek. Szerintem egyáltalán ne keseredj el és ne stresszelj, mert nagyon fiatal vagy és még nem régóta próbálkoztok. Átlagosan fél év alatt szokott összejönni, úgyhogy még abba is beleférsz.
Én nem nagyon hiszek a kinezohókuszpókban (sokkal inkább a tudományban), de ha te úgy érzed, hogy szükséged van rá, próbáld meg. (Én egyelőre még nem dobnék ki rá pénzt.) Biztos vagyok benne, hogy hamarosan vagy így v. úgy, de babás leszel.

TüncsikeKép
Jó neked, hogy örülsz a hónak. Én nem annyira. Tegnap este szép volt, de ma már a pokolba kívánom. Egyetlen előnye volt, hogy mintha kevesebben autóznának (legalábbis parkolóhely van dögivel). Reggel elmentem futni, az is szép volt, de nehezebb hóban, és a gatyómra majd térdig ráült a hó (tudjátok, mint amikor a szánkózásból hazajövő gyerekekeknek megáll a padlón a megfagyott gatyesz.)

SzilvaKép
Én küldeném Pirikét, mert én nem várom. Egyébként tegnap akcióztunk, de nem hiszem, hogy most volt pém. Nem értem a tesztet meg a páfrányokat. Este már csak nagyon halvány csík volt (héj, Babcsi fertőző ez a tesztelés). Szerintem még jó pár nap múlva lesz a nagy nap.

Kép
Kép
tiza

Wish - beszeltem a dokival, lesz kar.kor, es az unnepek kozt is. Ez mar nem lehet akadaly. Hurra Kép
saci

SaciKép
Köszi. Ha nem is lesz transzfer, legalább legyen már vagy egy tucat embriócskánk lefagyasztva!Kép
Mondtam is a páromnak, hogy holnap ügyes legyen, mert lehet, hogy egy egész sereget kell megtermékenyítenieKép
mary78

Köszönöm szépen Wish. Kép

Szia Tiza, köszi az üdvözlést!
Nekem minden pénzt megér, hogy ne legyek stresszes, de a mh-em mellett ez elég nehéz ügy, úgyhogy kell valami ami magnyugtat! Kép A baráti körömben már 4 embernek segített, úgyhogy én annak hiszek amit látok, akkor nekem miért ne tudna? Kép

Kép
elizabeth25

SaciKép
Felhívtad az asszisztensnőt?
Nem hagylak ám békén, amíg vagy a dokival vagy az asszisztensével nem beszélsz Kép
Tudom, hogy rutinos várakozó vagy, de azért ne csússzál még egy hónapot, ha nem muszáj. Bár nem is tudom, hogy én bevállalnám-e karácsonyra, akkor szilveszetrezni sem lehet igazán, mert ugya hátha.

Na, megyek fodrászhoz. Pá, majd jövök.

wish

Eliza,

Mi 3,5 éve próbálkozunk. Idén volt egy sikertelen terhességem inszeminációval. A magzat a 10. héten elhalt Kép Azóta 2 sikertelen inszemem is volt. Mivel nem találnak problémát nálam és a páromnál sem ezért lelki gátakra gondolnak.
A munkahelyem nagyon stesszes, sőt már nagyon utálom. De nem merek eljönni, itt be vagyok jelentve teljes bérrel, ami a babavállalás előtt nagyon fontos. Kerestem máshol munkát, de mindenhol a minimálbéres verzió volt.

Az auralátónő parapszichológus volt. Elvileg látja az embert sejtszinten és meglátja, ha betegség van...látja az aurát, ami a lelki dolgokat is tükrözi. Nekem sokat segitett. Ja és ő is mondta, hogy nincs szervi akadálya a teherbeesésemnek.

Fruzsi

fruzsina32

Fruzsi megtudod neki adni az elérhetőségét és , hogy mennyibe kerül egy kezelés nála? Amúgy nálam ugyan az van, mint nálad, a doki, mikor elkezdtük a babaprojectet, nálam sem talált semmit, azt mondta, hogy tök egészséges vagyok, aminek nagyon örültem. Kép, nekem is azt mondta, hogy szerinte lelki oldala van, hogy eddig nem sikerült, a sok stressz és feszültség. Igaz, mondtam neki, hogy mi hetente kétszer vagyunk csak együtt, azt mondta, hogy 5 hónap alatt akkor is esetleg összekellett volna már jönnie. Ezért gondoltam a kineziológusra, mivel 4 barátnőmnek már segített. Te elfogsz menni hozzá?

Kép
elizabeth25

ElizaKép
A véleményemmel nem akartalak megbántani. Nem vagyunk egyformák. Ha Te hiszel benne, akkor menj el hozzá, de szerintem orvoshoz is érdemes elmenni amíg nem tudod, hogy van-e szervi probléma. Hazudd azt, hogy már egy éve próbálkoztok, mert egyébként nem nagyon foglalkoznak veled a korod miatt. (Habár szerintem is még nincs miért türelmetlenkedni, de megértem a csalódottságodat. Én még 5 hónap után nem izgultam, pedig 32 vagyok.)

Kép
Kép
tiza

Wish- mami, koszonom !!!! hogy igy "ramszoltal"- Kép , vki aggodik ertem ! eljen !
de mar beszeletem vele !! es megyek majd vmikor uh-ra.
jo fodraszolast - szep legyel am !

Fruzsi Kép jo hallani, hogy segitett az aurapsz. es hogy semmi gondot nem latott. remelem meglesz a gyumolcse

Elisabeth Kép en jartam mar kin. es sokat segitett - mas temaban. Akkor kerdeztem a gyerek-ugyrol is, es azt latta, hogy nalam ez semmi gond,,nincs leblokkolva. ami jo --> de igy ugye nem volt mit megoldani ! EN CSAK AJANLANI tudom, meg ha nem is hiszel benne , akkor is rengeteget segot, csak ne szelhamoshoz jarj, hanem jo helyre !! de a 4 baratnod, mar eleg referencia
saci

Saci, köszi Kép

Tiza, nem bántottál meg Kép. Mikor elkezdtük a babaprojectet voltam dokinál, teljes kivizsgáláson tetőtől-talpig, azt mondta, hogy semmi bajom, úgyhogy nyugodt lehetek. A párom is egészséges! Úgyhogy nincs több, mint előre. Kép

Kép
elizabeth25

Mary
Akkor lehet, hogy magamnak is kellene küldenem egy szerelvényt?!Kép Erre még nem is gondoltamKép

Ildi
Lehet a menzitől. Én is tudok nagyon szarul lenni tőleKép

Tizom
Akkor legalább nehezebb volt futni, több erőt kellett kifejtened, szép izmos lesz a vádlidKép
Tudod, én tunya, nem veszem észre ezeket a dolgokat. A hóban gázolni meg imádokKép Akár térdig isKép
Amúgy a parkban nem tisztítják a járdákat??
gtünde

Tizompacsi Kép
Azért hiábavaló nem volt a tegnapi akció Kép Sose lehet tudni mikor van az a fránya pé. Én nem nagyon hiszek az ov. tesztekben! Az a legbiztosabb, ha összebújtok 2 naponta Kép

Tüncsike Kép
Majd én elindítom feléd azt a szerelvényt. Bevagoníroztam egy csomó zebrát, mindenkinek jut belőle Kép (Csak nem tudom kihez, mikor ér oda Kép )

Manda Kép
Jézusom 30 tüsző? Hát akkor nem csodálom, hogy fáj a p.fészked. Az nagyon sok Kép

Kép
Kép
szilva069

30 tüsző? Azt hogy csináltátok Manda? Kép

Zebra áradat indulhatna már, én szóltam a Jézuskának! Kép

Kép
elizabeth25

Tüncsi, köszönöm,
az ovi kicsit jobb volt, de egy hét nátha itthon és minden kezdődött előlrőlKépKép
Nagyon lightos ebéd volt ámKép

Sackó, nem merek jegezni, mert akkor meg olyan torokgyulladást kapok hogy csak naKép
Talán holnap jobb lesz, ez a mai nagyon kellemetlen.

Kép
Kép
Kép
amica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?