Dino, én semmit!
Szülőknél vacsi, másnap férjem szüleinél kaja, 26-án nagymamámnál. Úgyhogy csak 1-2 sütit sütök. Liv
2005.12.13 23:20
Szülőknél vacsi, másnap férjem szüleinél kaja, 26-án nagymamámnál. Úgyhogy csak 1-2 sütit sütök. 2005.12.14 02:01
Tudom, hogy gáz, hogy Lilivel mögöttem én ezt tényleg mókásnak is tartom, de hála istennek széles az út, és tényleg lépésben mentünk, szerintem egy hangyaf.ng megállít, ha szembejön, így utólag átgondolva sincs veszélyérzetem a dologgal kapcsolatosan, viszont nagyon feldobott, hogy amolyan nosztalgia érzetem volt, mint amikor még anno a Trabimmal rallyzgattam a Mecseken sutyiban a gimi után...
JUHU JUHU JUHU !
Az sem baj,ha sok apró részletben jöttök, legalább gyakran van programunk!
Házikótok már biztos nagyon szép, remélem ott tudtok majd karácsonyozni !
Balett!
Édes lehetett, én is baletteztem minikoromban
Egy kis hajcimbálás belefér testvérek között is, legalább edzettebbek lesznek a csajok.
Védőnő csak azért hiányzott, mert az alattunk lakó állandóan emlegeti, és nem értettem, hogy most én vagyok a hülye, vagy én? APEH
A nyomorultak
Képek nagyon szépek, és szerintem is szépek a sütik is. Mint az láthattad nálunk még ilyenre sem jutott idő !
Látod, gyakrabban kell idejönni kapucnit inni, és kihasználni, hogy Dávid milyen nyugis /szerintem fél tőlem nagyon, kicsit túl rámenős vagyok és nagyon letámadtam szegényt
/ Igen a béka volt a telefon témája, de amikor visszahívtál pont altattam Lilit. Hozzáteszem, nem volt eccerű meló még most sem, hogy már teljesen fáradt volt szegény. Benyúltam a szájába és fogínyére a legfinomabb érintésemtől is szó szerint felvonyított szegény..
na majdcsak kijön
Látod-látod!
Nem hagytam magam megvágatni
Nagy a pofám aztán 68%-kal sikerült megcsinálni, és 60%-tól már nincs is meg meg.
Lilinek takonykórból jobbulást! Hát az az igazság, hogy én is hallottam valamit, hogy mostantól már lehet a GYED mellett is 4 órázni.. Nem ártana utánanézned, nem hiszem hogy rosszindulatból nem szóltak, csak ez vmi nagyon friss változás azt hiszem..
Csiga - nem akarlak elkeseríteni, de szerintem lesznek még ennél sokkal gázosabb dolgok is, amit a szájába fog venni
Lesz még bőven mit mesélni neki
Ha itthon leszel szervezhetnénk egy talit a tiszteletedre!
Tök jól hangzik ez a balett, és sajnos több sebből vérzem, de nem tudom kihasználni, mert ugye a.) Lili, b.) az a mocskos anyagi, de majd anyut ráuszítjuk a témára, szerintem agyon se lehetne verni, hogy ne menjen el!
Nyelvvizsga helyetted?? NA de hiszen ez törvénytelen!! ;) Csak tudnék nyiltan mesélni.. ;) Babahegyek
Csak győzzék majd pár év múlva szusszal a nagyik együtt a csapatot!
Sznapi buli
Minidizsi: "kúl"!
Vagy inkább a KIRÁLY a menő?
Bazsi fogtündére rendesen asztachanovista munka hőse címet érdemelne: 15??!!!!! Gyorsan le akarja tudni a melót,hogy aztán mehessen bulizni, mi?!
remélem van csőretöltött madáretetőd?
Kenyér hogy sikerült ? Védőnő- dehogy hiányzik!
Lásd: Liv hsz.
Kár hogy nem tudtatok eljönni
majd remélem egyszer azért még a 2. előtt sikerül, mert utána gondolom egy kicsit kényszeroffban leszel..
Alvás: az első babát úgy emlékszem még egész jól viselted, Te öregszel, vagy még ficánkább lesz a következő ?
Nagytaki ügyben szeretnélek saját hsz-ra emlékeztetni, hogy a dr figyelmeztett, hogy karácsony környékén megnő a koraszülések száma! Tessék pianóra venni. /mellesleg nekem ugyan nem jutott időm kreatívkodni, de a nagytaki kész - bebebeee!!
- persze már lehetne az egészet újrakezdeni..
/
Jaj istenem
Ez rosszul hangzik, de azért biztos hamar rendbe fogtok jönni, ma már nem a legveszélyesebb dolog egy tüdőgyuszi. Csak nagyon rossz lehet szegény manónak! Szeretgesd meg egy kicsit a nevemben is!
Látod többször kéne eligérkezni, lehetne nagyot pihizni. Lili ilyen szinten még nem műveli a hisztit /kopp,kopp,kopp,hála az égnek!/ de el tudom képzelni milyen lehet, mert a hugom ilyen volt gyereknek. Sajnos. Õ plusszban képes volt magát szó szerint ájultra üvölteni hiszti közben: egyszerűen nem vett közben levegőt, elkékült és összerogyott.. Aztán egyszer csak a "kinőtte", bár még mindig nagyon hirtelen természetű. Egyszer mérgében összetörte a porcelán babaWCcsészét a fejemen, úgy hogy az egy centi vastag fajansz egy 5 cm-es darabja állt ki merőlegesen a fejemből, úgy mentem anyuhoz szólni....
NA nem elrettenteni akarlak, inkább vigasztalni, Bálint még azért 2 fokkal jobb ennél.
Vagy próbálj meghozzánk eljutni, hátha itt ő is jó gyerek lesz, mint Dávid.
Egyensúlyodra szó szerint egyre jobban kell vigyázni: nehogy a pocak előre húzzon
Ha digigéped van azzal nyugodtan lőjj el egy csomó képet, aztán ami nem tetszik lehet törölni, nálam rengeteg képből szokott 1-2 szuper jól sikerülni!
Liv a megmondhatója, hogy a hinta-örület nálunk is meg, az énekléssel is szokott próbálkozni. Sőt, anyám megmutatta neki, hogy a játékbabát a kezénél fogva meg kell lóbálni, és lehet énekelni hozzá hogy hinta-palinta, azóta az élő pajtikákat is elkezdi cibálni, rángatni, és mondja, hogy hinta! Így szegény Dávid is bekerült anyám közvetett áldozatai közé
Pontagyú:
Egészséges BERNÁT: szupi!
Hogy fogok így tanulni??
2005.12.14 10:15
2005.12.14 11:12
2005.12.14 11:46
Az teljesen érthető, hogy már fárasztó Neked
Írtad, hogy elég sokat mentek különböző helyekre, hogy ne unatkozzatok otthon, nem lehet, hogy sok új inger érte az utóbbi időben és túl van pörögve? Fogalmam sincs, csak egy tipp...

Pedig igaza van Reditkének, hogy az udvarra viszont volt, hogy egy órára is kimentem, polcot festeni, meg kertet rendbetenni, vagy csak úgy teraszon bámulni
De az valahogy nekem mégis más (pl. többször behallgatóztam a házba, van-e sírás).

Persze így is szép, mert tiszta zúzmarás minden, de azért a szép nagy hó már nagyon kéne. Egyébként mióta itt lakunk, csak egyszer volt nagy hó, az első télen, az 3 éve volt. Úgyhogy már igazán itt lenne az ideje, hogy megint szép havas tájas fotókat tudjak csinálni (persze ahhoz kéne a fotómasina is
). Nem baj, megpróbálom a sima géppel a fotózást (ha lesz hó). 
Tavaszra olyan dagi madaraink szoktak lenni, hogy Gombóc Artúr elbújhat mögöttük

Meg talán nyügisebb is
Ja, és Apája is beteg lett
Remélem nem fogják oda-vissza adni egymásnak a bacikat... 2005.12.14 11:58
es kozben mindent bedobal a kukaba...
Haza kell jonnie 27-en reggel dolgozni,pentek du.vissza. En is jovok,lesz vegre egy kis csend az eletemben es tudok takaritani,nem beszelve estenkent a nyugodt osszebujasrol...
De azert ilyenkor mindig mondd meg Adriennek,hogy nem szabad,abba fogja hagyni!
ha meg mosogatni se hagynak soha a nagymamak,akkor nyilvan foznom se kell.
2005.12.14 12:46
2005.12.14 13:42
Én a jogsimat Áronnal a hasmban tettem le. Itt Bp-en borzasztó tanulni, vagy 2* megvágtak. Most sem szívesen vezetek, ha ismeretlen útra kell menni, mi apával előszőr bejárjuk az utat.
Én szeretem a pacalt, de otthon sosem főzném. Kegyetlen bűdös.
2005.12.14 14:25
2005.12.14 14:27

Pedig nem is vagyok fáradt! 
. 

2005.12.14 16:11
2005.12.14 17:32
2005.12.14 17:41
aZ ajándékok jórészt már a szekrényben pihennek, úgyhogy főleg kaját. Só-liszt gyurma alapanyagot
én is irigy irigy az alvástól függetlenül.
Nagytakarítás, ha ha ha. Fiam most épp fél a porszívótól, úgyhogy csak a hangos porszívóm tudja elnyomni az ordítását. Persze lehet, hogy csak a hangját utánozza, mert,. ha kikapcsolom ő is elhallgat
blakmosás helyett üvegmatricákat raktam ki, mert az ápol,. és eltakarja a koszt az ablakon. Macccs
hogy birod?
MInden elismerésem. Mi az öcsémmel óriási verekedéselket folytattunk, szóval nem irigyellek titeket.
Örülök, hogy jó a lift. Nálunk egyáltalán nincs iylen luxus, azóval mi a 2.ról megyünk le kocsival. Szerencse, hogy mire a következő jön, addig ra Kornél már egyedül lépcsőzik. Én lemennék kézenfogva Benedekkel, ha közel a bolt egyébként. Hátizsákba meg be lehet rakni azt a pár cuccot, amit evnni kell. Mondanám, hogy meglátogatunk, de elég sűrűek a napjaink így karácsony előtt.
Baletttündér Ágota
Adrienn egy igazi kistesó
Jogsihoz grat. Bátor vagy, nekem jogsim van, de Pesten nem mernék vezetni. Viszont tökéletesen navigálok
Gratula az írásbelihez is
Naggyon vagesz anya vagy. Lilinek lesz mit mesélnie a krosszos anyujáról. Fogmosós képek
nekünk sajna egyedül még csak a hadonászáás megy.
Ezt ő írta a végén
2005.12.14 19:26

2005.12.14 21:34
Azert en probalom csititani, de neha van olyan hogy onmagara is veszelyes. Aztan meg mint a kisagyal nez ki a kek szemeibol es szoszi hajacskajaval
2005.12.15 06:39
szerintem nem lesz semmi baja Dávidnak, de ha aggódsz, szerintem hívd fel a gyerekorvost, ő mit gondol.
rossz volt olvasni, pedig nekünk is így van felszerelve - vagy nem felszerelve a kocsink -, szintén anyagiak miatt. Remélem, nem lesz kellemetlenebb élményetek!!
Szuperminitali tök jó lehetett, mostanában nagyon zsúfoltak a napjaink, és úgy megoldani, hogy kiérjek időben, plusz még hazafelé Ákosért suliba 4-re szinte lehetetlen. Át kell vergődni hozzá egész Pesten
Ákos volt ilyen hisztis, hogy állandóan földhöz vágta magát, már ennyi idősen is, mint most Balázs. Bazsinál néha furcsállom is
, hogy semmiféle hisztire való hajlama nincs, tényleg nyugodt kiskrapek. Remélem, a bátyját is lenyugtatja majd idővel
Vért izzadtam, mikor a bevásárlóközpont közepén hisztizett Ákos, igaz, nem mindig földön fekve, de ordítva. Néztem az emberek tekintetét, és láttam, amit Te is írtál, hogy "na, micsoda anya". Most már sokkal-sokkal jobb a helyzet, a hirtelen elbőgés sajnos még mindig előfordul, sőt, ősszel még toporzékolást is láttam tőle, amit itt is írtam.
jövő héten minitali?? Mit szólsz? Még nem sikerült a tésztaangyalkákat megcsinálni, nincs mivel összeragasztanom őket. Te mindig ragasztópisztolyt használsz?
Férjemnek meséltem, mit írtál a takarításról, itt vigyorgott
Mi is azt nézzük, hogy szinte egész nap pakolunk, mégis kupi van. 5 év múlva se remélj nagy rendet, hacsak nem rendmániás lesz a gyerkőc, mert Ákinál szinte állandóan rohan a szoba
Mondjuk most már szerencsére kezdi megtanulni, hogy mit hova kell tenni pl. esti lefekvésnél, pedig kicsi kora óta tanítjuk neki. Bazsi már most állandóan pakol, egyelőre kifelé, de volt, hogy felszedegette a szöszöket és felrakta az asztalra
Adriennek jobbulást!! Nem tudom, gratuláltam-e a jogsidhoz, most megteszem
Nem kis feladat. Régen én nagyon szerettem vezetni, most már nem annyira, annyi az őrült vezető, hogy csak na

2005.12.15 07:16
aztán néha megáll a tudomány. tapasztalat
kép, sajna még nincs beszkennelve.
autókázás
azért csak óvatosan
otóberben a festés után úgyis volt minden, most csak a szokásos heti taki lesz. az is elég a 160 nm-en.
persze még nekünk sem engedi megnézni
a két alsó kijött 11 hósan és azóta semmi. pedig adom neki rendesen a d viatmint, kap tejtermékeket, joghurtot, sajtot, tejpépet, túrót (tejet nem ihat a ekcéma miatt), meg még szopizik is. nem tom. 2005.12.15 09:07
Naná, hogy tali a kedvedért! Mikor jössz pontosan haza?
Technokol rapid a megfelelő ragasztó, mint mindig. Persze ha jöttök, akkor itt a ragasztópisztolyom. Tavaly kértem karácsonyra, és az anygalokhoz használtam először
azt ízlés szerint. Pele az apróra vágott hagyma ( robotgéppel összeaprítva) kb. fél kiló ehhez 20 dkg liszt 1 deci tej kb. és 2 tojás.
Nem dicsekvés a jogsi, szerintem tök bátor vagy
Sztem kicsit habzik majd a szája
Mi is ettünk szappant kicsinek, aztán mégis itt vagyunk., Tuti jó szaga meg illata volt
Szólj, hgogy mit mondtak, feltétlenül.
Felvágniiii
Szerintem ez kicsit durva eszköz. Beszélj egy jó fogorvossal
Nálunk 9-nél állt meg a fognövesztés, viszont nyálzik ezerrel azóta is.
Dont worry
Kicsit aktív pasi lesz belőle. Minél előbb irasd majfd be falmászásra
az rohadt fárasztó dolog, hátha lefárasztja majd kellően. Kornél akor hisztis, ha fáradt. De akkor nagyon monja a véleméyét ám
Önveszélyes balhé nálunk még nem volt. Ölelés nem segít? Egyébként ugyanazt tudom mondani, mint Macsnak. Aki így néz, annak tuti nem volt még gyereke.
és persze
a pár dologért.

2005.12.15 10:24
). Cserébe engem boldogít
.
A gyerekes szülők ugyanis ált. nem néznek rondán egy hisztiző gyerek szülőjére (kivéve, ha ők épp egy nagyon nyugodt gyereket fogtak ki és azt hiszik, ez az ő érdemük
). 

2005.12.15 14:14
)

De nekem a kakaót úgy belekeverte, mint a pity, nem lesz ebböl csíkos kalács, csak egyöntetüen kakaós.

Mekkora puffancsokat csináltál?

), aztán lesz sült kacsa pároltkáposztával, meg sütözacskóban sült kakukkfüves krumpli és sajtszósz. Süti meg leveles tésztából eszkábált édes + sós. 

A kis jószívü
reggel is azzal kezdett, hogy bekukucskált
2005.12.15 14:21
Ennek csak örülni lehet
viszont kellene hozzá egy felolvasó
Kriszti
Gyógyulást roham tempóban!!!
(az előbb lemaradt a né)
Van nyelvérzéked azt tudtam, most meg még papírod is van, mi a másik nyelved?
Most nézem régen barna hajú volt Lili, hogy kiszőkült, anyja lánya lesz
, én ritkán tudom így lekapni a leányzóm.

Arról is leszokóban, elő fordul hogy négykézláb a padlóba verte be a fejét
Aztán meg rájött hogy az nagyon fáj, így az sincs már.Hiszti után azonban mindeg jön tőle a puszi, és azt mondja "be-be" (azaz fájdalmat okoztam anyának).

Én is utáltam, de mára megeszem, a férjem viszont utálja
Elkelne egy kukazár nálatok
, mutatja a szemét, fülét orrlyukat hogy abbol is kettő van, két kanálra is mondja.Csiga-bigát elmutatja.Takarít, felmos profi módon (ennek örülök a legjobban, játékait a nevén nevezi (kata-baba, tánci, nap,duci,vau-vau,zuzsi).Imádom és Büszke vagyok rá, és én sem vagyok csöppet sem elfogult
Amúgy kb 12 kg és 82 cm. 
2005.12.15 14:23
hányszor okoltuk saját magunkat, mikor Áki hisztirohamát néztük, hogy biztos, valamit rosszul csináltunk. Pedig nem, mert Bazsinál is ugyanolyan nevelési elvek szerint "működünk", mégis homlokegyenest másmilyen. Most egy nyugodt gyereket fogtunk ki
hihetetlen jó kép ez Kornélról
Annyira aranyos rajta

Remélem, azért nincs öri-hari!! Jövő héten mennénk, melyik nap? Maradjon a jól bevált szerda? Már Ákos is tudna jönni, mert szünet lesz.
szerintem egyáltalán nem gáz, hogy 2 foga van, doki mit mond? Nem hiszem különben, hogy ez akkora probléma lenne.
A harmadik az örök kedvenc, Réka, sajnos nem tudott eljönni
2005.12.15 14:29
A gyednek utánanézek, még a végén visszamegyek gyedre, és úgy dolgozom! Na akkor jön a kánaán
Addriennek sok gyógypuszi!
2005.12.15 17:11
A naksolt lehet vény nélkül kapni a patikában?
naná, hogy jó a szerda. Nekünk a délelőtt a jobb, mert Kornél ebéd után dől ki mostanság. Ha nektek is, akkor gyertek Ákossal együtt.
Úristen, mindjárt megjön Csenge baba
Azért a második terhességgel tényleg röpül az idő
A puffancsok krokett méretűek, én evőkanállal szaggattam. Vigyázz, mert hamar kész van
Heléna nagyon okos, hogy ennyit beszél már. Kornél mindnet megért de nem tanul igazán új szavakat
Na de majd a csábos tekintetével hódít
2005.12.15 17:17
2005.12.15 19:59

). Azóta is így csinálod, vagy visszatértél a hagyományos, unalmas, simán kanyarbevevös technikához?
, az túlzás. Lassan azon gondolkodom, hogy összarakom a kórházi pakkot, de majd csak januárban.
Marha könnyü volt elfelejteni, hogy az mekkora bazi nagy. Szerintem más be sem fog férni a kórházi pakkba, ha azt is belerakom
2005.12.15 20:25
hat azt nem kellett volna. Oriasi szegenykemnek,sok a vize es a varras is szornyu,50 kapocs volt benne.
De resen voltam!
De David es Ratico is tudja!!! Megmutattak,hogy a szappan es a natur csiga igenis jo!!!!
Az a legszuperebb ,amikor megmondja majd,mit ker enni es mi a baja.
2005.12.15 21:40
Vizsgahoz gratula
Aranyos a fogmosos kep
Ma este megmutattam Elisanak Lili baba, hogy mos fogat es kerdeztem, hogy o is megmossa, erre igent bologatott. Mire oda kerult a sor persze meggondolta magat
Nem tudom miert nem kedveli a fogkefet mostanaban.
Nalunk meg mindig inkabb a halandzsa megy. Az utobbi napokban kezdte a ki, be, aqua=viz szavakat mondani nem tudom miert konnyebb olaszul mikor magyarul sokkal egyszerubb.

Orulok, hogy nem lett tolle semmi baja Davidnak.
A tobbi napokon meg vagy anyu foz vagy anyosom, meg persze a dedi meg a tobbiek
Remelem azert jovo pentekig kikeveredunk es nem kell betegen utaznunk. Ma este 37.8 volt a laza (levonva o.5) nem adtam neki kupot. Szerintetek kellett volna? Azt mondjak 38 felett nem kell csillapitani a lazat. Kicsit elbizonytalanodtam mert maskor ilyenkor mar kapott lazcsillapitot. 2005.12.15 21:54
), és bár nem szívesen adok gyógyszert sem neki, sem magunknak, de ha csak 2 tized fokkal is feljebb mutat a hőmérő a normálisnál, én nyomom Lilibe a kúpot. Bajt nem csinálok, és nyugodtabban alszom. És ő is kellemesebben érzi magát, nem levert, stb.
Irigy-irigy

2005.12.15 22:06
2005.12.15 22:11
/
Es micsoda izlesvilaga van!
a fiamat Monserrate-nak hivjak, Rate az a becezese, a Ratico meg a becezes becezese igy mivel fiam igen nagy legeny mar
par honapja Rate-nak hivom mint az apjat, csak azert irom, hogy tudjatok kirol van szo, amikor ugy szolitom: Rate!
Tudom, hogy nem a legszebb nev es foleg nem tunik annak magyarul de ez volt a ferjem kivansaga es punktum.

2005.12.15 22:16
De ma már legalább elviselhetőbb volt valamennyire a helyzet
Itt épp Dóri mossa Fanni fogát
Segítőkész csajszi, hiába
2005.12.15 22:20
De legalább lehetett szánkózni. Itt max. havas, kutyakakis füvőn tudnám húzni a srácokat.
Azért egy házépítés jobb, mint egy konyhaátalakítás.
Kíváncsi vagyok hogy fogadja majd a pici lányt.
Mi még csak néhány szónál tartunk, de azt tudja már két hónapja, valahogy megrekedt Bernát a nyelvtanulásban.
2005.12.16 07:15
Ha hétfőre nem múlik el, akkor megyek dokihoz
Nem látok e-mail címet a profilodban, lehet, hogy nem publikusra állítottad?
2005.12.16 07:30
dokira majd rákérdezek azért. max protkója lesz Kisgének
mitől kaptad? fogmosás
Kisgé a kétszem fogát nem engedi megmosni, teljes szájzár és fejkapkodás. úgyhogy nem is baj, hogy csak kettő van, körbenyalogatja legalább
pedig ő is látja Nagygét fogatmosni.
egy-két kósza szappanbuborékkal nem találkoztál?
akkor családi vonás. de legalább szépek a tejfogai, a védőnő meg is dícsérte.
nagyon ügyi
emlkszem nekem 34 hetsen 13 kiló volt
jól le is bazilikázott a védőnő.
egy husilevest csináltass magadnak
az megfő magától
kívánós kismamátóé nem szabad semmit megvonni
régen nem is szeretett a kacsahúst. gimis emlék
süti max valami muffin. nagy zaba nem lesz, egyrészt nem akarom az egész napot a konyhában tölteni és romjaimban a fa alá esni, másrészt 25-én hazahúzunk. vendég meg úgyse jön 24-én. 2005.12.16 10:55
Szoval szerintem erlelni felesleges,de persze serve chilled,az fontos.
2005.12.16 12:38
megcsináljunk, nekünk van ajándékba kapott black velvetünk
2005.12.16 12:57
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|