A baj az, hogy a "csodaküszöbön" túl hideg van
2005.12.15 19:00
, szívesen.
. Én csak oxitocint kaptam, mivel fájásgyengeségem volt (tudom, mázli
), de előtte nekem is szörnyű hányingerem volt, pedig csak délbrn ettem rendesen, ez meg este 9-kor volt. Az oxitocin hatása is elmúlt a szülés végére, a doki fogta a pocakomat, és szólt, mikor nyomjak, mert nem éreztem az összehúzódásokat. Ja, és a pozicióról meg annyit, hogy a mávkoriban állítható az ágy, először engem is felültettek, és én is azt kértem, hogy állítsák fekvő pozícióba (nem teljesen vízszintbe, de majdnem), én úgy jobban tudom a hasprést (sok felülés hatása
).
). De persze ez csak az én véleményem. Viszont ismerek olyan anyukát, akit a kamasz gyerekei kinevettek, mert rosszul beszélte azt a nyelvet, amit a velük való kommunikációban eröltetett.
. 2005.12.15 19:07
A Waldorf-óvodák a legtöbb helyen délig/egyig vannak, és az is az alapelvük, hogy a gyereknek a szülő mellett a helye, ezért nem csinálnak napközit, délutáni ovit.
Ugye ez már így is marad? Jó lenne, ha egyáltalán nem kéne neki már pelust venni!
2005.12.15 19:11
2005.12.15 19:28
, úgyhogy amikor megkaptam rá egy órára megvolt Léna... 2005.12.15 19:40
2005.12.15 19:45
De nem bántam, hogy kértem, mert utána még kb. 3 órát "pihenhettem" mire kitágultam rendessen. Nem is tudom hogy bírtam volna végig 1 percesekkel, és utána még a kitolás...Mikor kitágultam nem adták tovább az eda-t és akkor kezdődött igazán az "élvezet"!
2005.12.15 19:47

vagy inkább
2005.12.15 19:51
), ezért még azt sem engedem hogy hozzámbújjon... 

2005.12.15 20:06
2005.12.15 20:33
Ami persze azt okozza, hogy a párom simán megbánt, (meg mások is) mert mindenki tudja, hogy meg lehet tenni, úgyis túlteszem magam rajta pillanatok alatt. Elég egy mosoly és már semmi bajom. Talán valahol kettőnk közt van az arany középút
Úgy látszik az oltás megtette a hatását. Láza nem lett eddig, remélem már nem is lesz. De legalább jól alszik.
A naptárakat ma megrendeltem, remélem jók a fényképek amiket küldtem és meg tudják csinálni. Anyukámnak meg rendelünk valami masszírozós fotelt, mert nagyon rossz a háta, és most a szomszéd tud szerezni részletre
Aztán még persze vannak sokan, akiknek kéne, de még odáig nem jutottam el, csak én azt hittem, hogy semmi nem lesz, mert a párom nem igazán szeret vásárolni, mindent az utolsó pillanatra hagy. Meg tudok őrülni tőle. Na mindegy.
Tudja, hogy nem mehet fel az emeletre, de most felment a lépcső feléig. Hiába szóltam rá, semmi mozgás. Erre elindultam, hogy lezavarja, és a kis genya felszaladt és rögtön be a gyerek szobájába, ahol persze majdnem tök sötét van, nem láttam semmit. Villanyt ugye nem kapcsolhattam, meg hangoskodni se lehetett Lili miatt, úgyhogy kicsalogattam. Addigra persze már elillant a dühöm is hirtelen, mert szépen odajött. De mikor letettem a lépcső tetején, és mondtam neki, hogy na menjen lefelé akkor megint vissza akart sunnyoggni, na és akkor már bedühödtem, lehoztam és kitettem a szűrét. Bocs
Mint ahogy én is. Pedig jönnék én, de hát ha máskor nem, akkor majd minden hónapban jövök az oltások napján
2005.12.15 20:41
)
Azért is lesz jó ha már tavasz lesz, mert akkor lehet csinálni szabadtéri babatalálkákat is
2005.12.15 21:43
2005.12.15 21:50
, tudod hogy mindig az az izgi ami tilos
és ÕKELME olyan kis intelligens hogy cicmic létére ezt ő is tudja és érti
, látszott rajta hogy szobakutya
.
de majd megszakadt a szívem, hogy akkor most hol fognak lakni
, hát még nem láttam hogy vett volna

, amikor olyan monogám,feminista típus vagyok, akinem meg se fordult a fejében a házasság..
)

Most ettem meg vacsira egy adag sajtos-tejfölös tésztát.. 

, mert inkább tanulnom kellene...de hát nem tehetek róla, olyan kíváncsi vagyok rátok, meg a babákra, hogy kinél mi a szitu... 

2005.12.15 21:53
Aztán amikor végzett, van egy tök erős kézi mellszívóm, és kiimádkoztam magamból egy kis tejet. Megszagoltam, büde volt. Megkóstoltam, és olyan más íze volt, majdnem inkább sós. Tegnap este meg nagy hiszti volt szopi előtt, az egyik mellemből nem is volt hajlandó szopni. 2005.12.15 22:02
2005.12.16 08:35
. Pedagógia ügyben is egyetértek. Nem az ovi/suli elvei, hanem egy hús-vér óvó/tanítónéni neveli a gyereket. Azok is emberek, vannak köztük jók/rosszak, nyugisak/idegesek, stb. Még a jóhírű helyeken is van gyengébb "munkaerő". (Ami megdöbbentő, az egyetemen a mérnöktanári szakra kell pszichológiai tesztet írni, hogy alkalmas-e a jelölt, míg a pedagógiai, tanári, tanítói szakokra minimum pontszámokkal veszik fel az ifjoncokat...)
. A pároddal meg békülj meg, kár haragot tartani. Mi már több mint egy tucat éve, jóéjtpuszival fekszünk le, hogy ne záródjon a nap haraggal.
, mi kb. egy hónapig "gyakoroltunk", de most már olyan, mint régen. Tündivel meg egyeteértek, főleg az elején jól jön a zselé
.
. A szopi miatt ne izgulj. Ha elengedi a cicit, és rövid pihi/böfi után se fogadja el újra, biztos jóllakott. Én Pálmát sose mérem le (mármint kaja után), nem izgulok, rá kell nézni, boldog és kiegyensúlyozott. Az öklét ő is tömködi a szájába, de egyrészt a teli has is hasonló érzés, mint az üres, gyakran egy böfi, vagy buki lesz belőle (nem hánytatás! csak ugye a kicsi a szopási ingerrel reagál bizonyos dolgokra). Másrészt így fedezi fel a világot, vígasztalja magát, stb. Ha éhes, nemcsak cuppog és az öklét rágja, de 10 percen belül éktelen üvöltözésbe kezd, szóval tuti eleget eszik, ne parázz
.
. Mindjárt szaladgálni fog, és nem tudom majd utólérni
. 2005.12.16 09:15
2005.12.16 09:51
2005.12.16 09:54

)2005.12.16 11:51
lehet, hogy nem ízlik neki fagyasztva.
és mindig úgy érzem, hogy bazi nagy orrlyuka lesz, mert kitágítjuk
). szóval kb ennyi ideje próbálom rávenni, hogy este sose feküdjünk le haraggal, bármi történt is. ez a haragtartás olyan ovis dolog, már bocs. tudom, a felelőtlenség is az. de én meg tudok őrülni, hogy hülyeség miatt is képes sokáig, akár napokig haragudni. neki sem jó, nekem sem jó, most már Esztinek sem jó, akkor meg minek? szeretjük egymást, követünk el hibákat. én úgy érzem, aki igazán szeret, megbocsátó. ő persze úgy érzi, aki igazán szeret, nem követ el ilyen-olyan hibákat... bocs, nem akartam belepofázni, csak ez érzékeny pontom, mert férj hirtelenharagú és haragtartó
nem szerencsés kombináció
egyelőre
2005.12.16 12:35

(holott épp teganap mondtam a férjemnek, hogy az első 12 hónap című könyvben olvastam hogy milyen káros a tv. mert elvonja a figyelmét és az érdeklődésést és az energiáit, így a fejlődését gátolja...) 

és nagyon el is vagyok keseredve

2005.12.16 12:44
Örülj, mert a 80 gramm az nagyon jó

(apa etette), és most fél 12 kor kelt fel megint és akkor evett 110-et, és már megint alszik... 
, férj meg alig jöttem haza máris ment világot járni(ajándékvásárlás-sejtem üres kézzel jön haza), mitöbb még utánam is telefonál a fodrászatba hogy nehogymáááá olyan késő jöjjek mert neki dóóóóga van..... 2005.12.16 12:50
Pelenkázáskor párnát kell a feje mögé rakni, mert annyira fellöki magát, hogy különben koppanna a feje a falba

2005.12.16 12:56
), és én mindig főiskoláról álmodtam(nem esküvőről és szőke hercegről)és nagyon szeretném és nagyon büszke lennék, mert én lennék a családban az elsőgenerációs diplomás, és mert annyira akarom, hogy eddig szinte szín 5ösre vizsgázgattam (kivéve matek
2-es és volt olyan vizsgám ahol név szerint kiemeltek, hogy ilyen vizsgamunkát már régen láttak...és akkor nagyon büszke voltam magamra...gondoltam ha már a munkában nem legalább a tanulásban legyen sikerem
2005.12.16 13:17

2005.12.16 13:53

2005.12.16 13:55
próbál segíteni, én ezt értékelem
most megyek és még jobban lefárasztom magam Esztivel
2005.12.16 13:56
2005.12.16 14:00
...pedig biztos jól esne nekem is egy kis kényeztetés...ha már itthon nincs
.
, ha esetleg ébren lenne Léna...Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|